İyi günler,
Burada kendi kızlarıyla gerçek anlamda ensest deneyimi yaşayan anneler var mı? İzlenimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın. Üzgün müsün yoksa tam tersi her şey yolunda. Bu noktaya nasıl geldiniz? Kim kimi baştan çıkardı? Kocanız nasıl hissediyor?
Bu tür şeyler hakkında yüksek sesle konuşmanın alışılmış bir şey olmadığını anlıyorum ama yine de
Elbette kurgu okumayı severim hikayeler var ama bu konuyla ilgili değil : göz kırp:
İyi günler, Burada kendi kızlarıyla gerçek anlamda ensest deneyimi yaşayan anneler var mı? İzlenimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın. Üzgün müsün yoksa tam tersi her şey yolunda. Bu noktaya nasıl geldiniz? Kim kimi baştan çıkardı? Kocanız nasıl hissediyor? Bu tür şeyler hakkında yüksek sesle konuşmanın alışılmış bir şey olmadığını anlıyorum ama yine de :roll: Elbette kurgu okumayı severim hikayeler var ama bu konuyla ilgili değil : göz kırp:
Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Bir şeyler uyduracaklar, heyecanlanıyorlar, hasta oluyorlar.
Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Bir şeyler uyduracaklar, heyecanlanıyorlar, hasta oluyorlar.
Kadın pisliği: ↑07 Aug 2021, 09:03
Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Hasta olanlar bir şeyler uydurur, heyecanlanırlar.
Neden sen, peki, burada, forumda unuttun mu?
These users thanked the author Avare for the post (total 5):
[quote=Kadın pisliği post_id=21840 time=1628316211 user_id= 1] Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Hasta olanlar bir şeyler uydurur, heyecanlanırlar. [/quote] Neden sen, peki, burada, forumda unuttun mu?
Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Bir şeyler uyduracaklar, heyecanlanacaklar, hasta olacaklar.
Hayatta çok şanssızsın. Ve büyük olasılıkla bu onun kendi hatasıdır. Aptal ya da gözlerini dikmiş. Kadınlar seks ve benzeri şeylere ilgi duyarlar. Sadece onları kızdırmanız ve açmanız gerekiyor. Ve bu genellikle onlar için erkeklere göre daha yavaş gerçekleşir. Ama senin gibi insanlar da var elbette.
PS. Her ne kadar kişisel olarak bu anne ve kız konusunu pek sevmiyorum.
[quote=Kadın pisliği post_id=21840 time=1628316211 user_id= 1] Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Bir şeyler uyduracaklar, heyecanlanacaklar, hasta olacaklar. [/quote] Hayatta çok şanssızsın. Ve büyük olasılıkla bu onun kendi hatasıdır. Aptal ya da gözlerini dikmiş. Kadınlar seks ve benzeri şeylere ilgi duyarlar. Sadece onları kızdırmanız ve açmanız gerekiyor. Ve bu genellikle onlar için erkeklere göre daha yavaş gerçekleşir. Ama senin gibi insanlar da var elbette. PS. Her ne kadar kişisel olarak bu anne ve kız konusunu pek sevmiyorum.
Hayır, her şey doğru. Elbette bu tam olarak yüzde yüz değil, ancak kadınlar doğaları gereği daha az açıktır ve aslında Seks konularında açık sözlü olmayı severim.
[quote=Kadın pisliği post_id=21840 time=1628316211 user_id= 1] Forum seksle ilgili ama kadınlar seksle ilgilenmiyor ve bu tür forumlara gitmiyor. Bu tür forumlarda kadın olamaz. Yalnızca horozlar kadın takma adları alıp kadın gibi davranabilirler. Bir şeyler uyduracaklar, heyecanlanıyorlar, hasta oluyorlar. [/quote]
Hayır, her şey doğru. Elbette bu tam olarak yüzde yüz 💯 değil, ancak kadınlar doğaları gereği daha az açıktır ve aslında Seks konularında açık sözlü olmayı severim.
Haklısın dostum! Çok dikkatli olanlar var, özel olarak bile şifrelenmeyi tercih edenler var ve ayrıca kendilerini sürtük olarak gören ve bundan gurur duyan tamamen açık sözlü olanlar da var! :göz kırp:
Haklısın dostum! Çok dikkatli olanlar var, özel olarak bile şifrelenmeyi tercih edenler var ve ayrıca kendilerini sürtük olarak gören ve bundan gurur duyan tamamen açık sözlü olanlar da var! :göz kırp:
[quote=BUGOR post_id=22321 time=1628430199 user_id=1934] İlk karım vardı, kayınvalidemle lezbiyendi, orada birkaç yıl yaşadıktan sonra tesadüfen fark ettim [/quote]
[quote=BUGOR post_id=22325 time=1628430559 user_id=1934] [ref=#bf0000]niqk[/ref], sonra bir konuşma oldu sonra konuştuk ve seks yapmaya başladık ama gerçekten o kadar uzun sürmedi [/quote]
Kızını okşamaktan sikten daha çok zevk alan annelerin olduğunu diğer konularda zaten yazmıştım. genel olarak aklımı başından aldığını ve çılgın orgazm gördüğünü görüyor
These users thanked the author Tolkala for the post (total 5):
Kızını okşamaktan sikten daha çok zevk alan annelerin olduğunu diğer konularda zaten yazmıştım. genel olarak aklımı başından aldığını ve çılgın orgazm gördüğünü görüyor
[quote=Tolqala post_id=23267 time=1629190985 user_id=1163] gördükleriniz genellikle aklınızı başınızdan alıyor ve size çılgın bir orgazm yaşatıyor [/quote] Gerçeği onaylıyorum! Eşim de aynı şeyi düşünüyor!
Kız çocuğu olan anneler lezbiyendir. Adamlara hiçbir şey söylemiyorlar. Erkeklerden nefret ediyorlar. Sohbetlerde kontrol edildi. Erkek lakaplarına bile cevap vermiyorlar.
Kız çocuğu olan anneler lezbiyendir. Adamlara hiçbir şey söylemiyorlar. Erkeklerden nefret ediyorlar. Sohbetlerde kontrol edildi. Erkek lakaplarına bile cevap vermiyorlar.
Kız çocuğu olan anneler lezbiyendir. Adamlara hiçbir şey söylemiyorlar. Erkeklerden nefret ediyorlar. Sohbetlerde kontrol edildi. Erkek takma adlarına bile yanıt vermiyorlar.
neden bu kadar kategorik? Herkes lezbiyen değil, bazıları biseksüel
[quote=Deneyimli post_id=24159 time=1629632581 user_id=1] Kız çocuğu olan anneler lezbiyendir. Adamlara hiçbir şey söylemiyorlar. Erkeklerden nefret ediyorlar. Sohbetlerde kontrol edildi. Erkek takma adlarına bile yanıt vermiyorlar. [/quote] neden bu kadar kategorik? Herkes lezbiyen değil, bazıları biseksüel
[quote=Deneyimli post_id=24175 time=1629639336 user_id=1] [ref=#804000]Kardeşim[/ref], nBi kadınları da erkeklerden nefret ediyor. Sohbetlerde test edilmiştir. [/quote] sohbetlerde ve çevrimiçi iletişimde çok fazla zaman harcıyorsun :wink:
Kardeşim,
Fazla değil, Uzun zaman oldu. Bu da deneyim kazanmama ve hayat hakkında çok şey öğrenmeme yardımcı oldu.
Şimdi neden birçok kadının erkeklere karşı saldırgan olduğunu anlıyorum; onlar lezbiyen.
İnternetten önce bunu bilmiyordum ve benim için de net değildi: Belki yanlış davranıyordum ya da evsiz biri gibi giyiniyordum. Görünüşe göre bu benimle ilgili değil, onlarla ilgili.
[ref=#804000]Kardeşim[/ref], Fazla değil, Uzun zaman oldu. Bu da deneyim kazanmama ve hayat hakkında çok şey öğrenmeme yardımcı oldu. Şimdi neden birçok kadının erkeklere karşı saldırgan olduğunu anlıyorum; onlar lezbiyen. İnternetten önce bunu bilmiyordum ve benim için de net değildi: Belki yanlış davranıyordum ya da evsiz biri gibi giyiniyordum. Görünüşe göre bu benimle ilgili değil, onlarla ilgili.
[quote=Brother post_id=55348 time=1644177501 user_id=2253] [ref=#bf0000]Gezgin[/ref], o her ikisi de her şeydi tecrübeli ve kadınlar pisliktir. Hâlâ forumda olması ve takma adı altında olması ilginç:) [/quote] Bu pisliği takip edemiyor olmanız çok yazık
Günümüzde varlıklı bir insansanız, bu tür konularda uzmanlaşmış anne-kız fahişeleri kesinlikle sorunsuz bir şekilde bulabilir ve sipariş edebilirsiniz. Şimdi tam zamanı, eğer maddi durum olsaydı, her zaman bir teklif olurdu!
These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 2):
Günümüzde varlıklı bir insansanız, bu tür konularda uzmanlaşmış anne-kız fahişeleri kesinlikle sorunsuz bir şekilde bulabilir ve sipariş edebilirsiniz. Şimdi tam zamanı, eğer maddi durum olsaydı, her zaman bir teklif olurdu!
vlad.galtskiy, evet, fahişelerle ilgili her şey açık , gerçi orada çoğunlukla sahte anneler ve kızları var. Para açısından değil, fikir açısından ilginç)
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi: AxAX, internette bunlarla dolu bir dizi dolaşıyor
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
[ref=#804000]vlad.galtskiy[/ref], evet, fahişelerle ilgili her şey açık , gerçi orada çoğunlukla sahte anneler ve kızları var. Para açısından değil, fikir açısından ilginç)
[size=85][color=green]4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]AxAX[/ref], internette bunlarla dolu bir dizi dolaşıyor :roll:
Kardeş: ↑07 Feb 2022, 12:44
Evet, fahişelerle ilgili her şey açık, ancak çoğunlukla sahte kız anneleri de var. Para için değil, fikir için ilginç)
artık karısı bunu “fikir” için kocasına vermeyecek!) “Para için istemiyorum ama aşk için ya da bir fikir için istiyorum!” deyin. Karşınızda çıplak kıçlı, talihsiz bir dilenci olduğu hemen anlaşılıyor!) Kim sikişmek ister ama kimse onu istemez çünkü her köşede onun gibi bir sürü insan var... :şampuan:
These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
[quote=Brother post_id=55440 time=1644227061 user_id=2253] Evet, fahişelerle ilgili her şey açık, ancak çoğunlukla sahte kız anneleri de var. Para için değil, fikir için ilginç) [/quote] artık karısı bunu “fikir” için kocasına vermeyecek!) “Para için istemiyorum ama aşk için ya da bir fikir için istiyorum!” deyin. Karşınızda çıplak kıçlı, talihsiz bir dilenci olduğu hemen anlaşılıyor!) Kim sikişmek ister ama kimse onu istemez çünkü her köşede onun gibi bir sürü insan var... :şampuan:
vlad.galtskiy, herkes senin oligark olduğunu zaten fark etti .
Anne + kız reklamlarına ilgi duymaya başladım. Uygun bir şey bulamıyorum. En iyi ihtimalle eski reklamlar.
[ref=#804000]vlad.galtskiy[/ref], herkes senin oligark olduğunu zaten fark etti . Anne + kız reklamlarına ilgi duymaya başladım. Uygun bir şey bulamıyorum. En iyi ihtimalle eski reklamlar.
Hayatımdan hikayeler paylaşabileceğim gerçek bir kişiyi bulmak isterdim, şu vardı: kız kardeş ile ensest ve çocuklukta arkadaşlarının yakınlaşmasının provokasyonu, şu anda medeni bir evlilik içinde,...
Last post
Boşanmaları gerçekten çok yazık.
Seni teselli edeceğim; merak etme, boşanmadılar, boşanmadılar Boşanma. :evet: Hiç evlenmedi, o yüzden üzülme. :göz kırp:
Bu olayla gerçekten karşılaşan var mı? Bunu nasıl başardınız?
Last post
Düzenli olarak elleriyle ama nadiren penisinden fışkırtan bir hanım var
bütün sorun şu (eğer birisinde varsa) bunu yaptım), jinekoloji konusunda uzman değilim ama stimülasyon bir bariyerin arkasında...
Şu anda sitelerde hizmet sunanlar arasından Moskova’da tanıştığı bir transeksüeli önerebilecek var mı? Orada sadece traşlı bir adama değil, kıza benzeyen birinin olduğundan emin olmak için.
Herkese merhaba, ensest aile kuracak, nemfoman olmayı seven, özgür ve açık bir kızla tanışmaktan memnuniyet duyarım. Ensest konusu uzun zamandır ilgi çekiciydi, doğrudan deneyimim yoktu, yalnızca...
Last post
Arzu mükemmel. Ancak bu tür insanlarla normal tanışma sitelerinde tanışmak daha kolaydır. Orada daha büyük bir örnek olacak. Amaç, römorklu bir dümendir. Özellikle finansal planlarda zorluklar...