Hooligan Carrie: ↑21 Jul 2023, 16:14
ve hemen boşanmaya karar verdi! Bu da tuhaf, üzgünüm.
Aile hayatlarındaki tüm nüansları bilmiyorum, belki de bir süredir boşanmaya doğru gidiyordu. ama anlattığım bu durum tam da boşanma teklifinin sebebiydi. İnsanların bir günde veya bir ayda boşanmaya gelmediğini anlıyoruz; belki de bu onun cinsel hayatını canlandırmak için yaptığı ilk girişim değildi. Ya da belki boşanmak ve evlilikte yaşayamadığım cinsel hayatı yaşamak için bir nedenim vardı. .
7 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
bunu yargılıyor musun yoksa ne?)
her insanın kendi hayatı var ve onun kararlarından dolayı kimseyi suçlamıyorum, kimse bilmiyor kişisel hayatı iki kişilik bir ailede iyice şekilleniyor, ancak benim fikrim şu ki, eğer bir ilişki yoksa ve kalbinizde bir erkekle ilgilenmediğinizi anlıyorsanız ve artık birlikte yaşama arzunuz yoksa, o zaman yapmazsınız.’ Kendinize ya da ona eziyet etmenize gerek yok, yeni bir ilişkiye başlayabilmeniz ve onun yeni bir hayata başlayabilmesi için ayrılmanız gerekiyor.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=232203 time=1689945298 user_id=18654] ve hemen boşanmaya karar verdi! Bu da tuhaf, üzgünüm. [/quote] Aile hayatlarındaki tüm nüansları bilmiyorum, belki de bir süredir boşanmaya doğru gidiyordu. ama anlattığım bu durum tam da boşanma teklifinin sebebiydi. İnsanların bir günde veya bir ayda boşanmaya gelmediğini anlıyoruz; belki de bu onun cinsel hayatını canlandırmak için yaptığı ilk girişim değildi. Ya da belki boşanmak ve evlilikte yaşayamadığım cinsel hayatı yaşamak için bir nedenim vardı. .
[size=85][color =green]7 dakika 24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=232207 time=1689945680 user_id=18654] bunu yargılıyor musun yoksa ne?) [/quote]her insanın kendi hayatı var ve onun kararlarından dolayı kimseyi suçlamıyorum, kimse bilmiyor kişisel hayatı iki kişilik bir ailede iyice şekilleniyor, ancak benim fikrim şu ki, eğer bir ilişki yoksa ve kalbinizde bir erkekle ilgilenmediğinizi anlıyorsanız ve artık birlikte yaşama arzunuz yoksa, o zaman yapmazsınız.’ Kendinize ya da ona eziyet etmenize gerek yok, yeni bir ilişkiye başlayabilmeniz ve onun yeni bir hayata başlayabilmesi için ayrılmanız gerekiyor.
olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:29
Belki de karakterim ve ilişki isteğim nedeniyle ailede benim istediğim türden bir ilişkiye ahlaki açıdan hazır bir erkeğe rastlamadım, ilişkide bir erkeğe ihtiyacım var Evdeyim, ailenin reisiyim, bana sadık biriyim ama kocama haber vermeden de bedava seks yapabilirim, muhtemelen bu adama boynuzlu denir
Böyle bir kişiyi arkadaşlık sitelerinde pekala bulabilirsiniz.
[quote=olga.yakemenko post_id=232159 time=1689942550 user_id= 19453] Belki de karakterim ve ilişki isteğim nedeniyle ailede benim istediğim türden bir ilişkiye ahlaki açıdan hazır bir erkeğe rastlamadım, ilişkide bir erkeğe ihtiyacım var Evdeyim, ailenin reisiyim, bana sadık biriyim ama kocama haber vermeden de bedava seks yapabilirim, muhtemelen bu adama boynuzlu denir [/quote] Böyle bir kişiyi arkadaşlık sitelerinde pekala bulabilirsiniz.
olga.yakemenko, zaten otuz yaşında olmana rağmen yaşlı canım, ama hayattaki asıl şeyi henüz anlamadın.
Her şeyden bahsediyorsun ama Aşktan bahsetmiyorsun! Ve hayattaki Aşk en önemli şeydir!!! Ve hiçbir seks onun yerini alamaz! Ve sen, aldatılan kocanın pahasına da olsa zevk peşinde koşuyorsun... Tabii böyle yakalanabilirsin. Ve sağa sola yürüyeceksin. Ancak tüm bunlar hızla sıkıcı hale gelecek ve başka bir adamın yanına çekileceksiniz... Bu arada, durumunuzdan hiçbir çıkış yolu yok. Ve belki de iki çıkış yolu olabilir. Veya
sırılsıklam aşık olacak ve tüm saçmalıklarınızı unutacaksınız. Ya da sizi ensenizden tutup gözetim altında eve koyacak gerçek bir adamla karşılaşacaksınız. Ve bir değişiklik olsun diye seni arkadaşlarının emrine verecek...
Fakat bana öyle geliyor ki hayatının geri kalanını hayattan tamamen tatminsiz bir şekilde dolaşacaksın...
[ref=#0000ff]olga.yakemenko[/ref], zaten otuz yaşında olmana rağmen yaşlı canım, ama hayattaki asıl şeyi henüz anlamadın. Her şeyden bahsediyorsun ama Aşktan bahsetmiyorsun! Ve hayattaki Aşk en önemli şeydir!!! Ve hiçbir seks onun yerini alamaz! Ve sen, aldatılan kocanın pahasına da olsa zevk peşinde koşuyorsun... Tabii böyle yakalanabilirsin. Ve sağa sola yürüyeceksin. Ancak tüm bunlar hızla sıkıcı hale gelecek ve başka bir adamın yanına çekileceksiniz... Bu arada, durumunuzdan hiçbir çıkış yolu yok. Ve belki de iki çıkış yolu olabilir. Veya sırılsıklam aşık olacak ve tüm saçmalıklarınızı unutacaksınız. Ya da sizi ensenizden tutup gözetim altında eve koyacak gerçek bir adamla karşılaşacaksınız. Ve bir değişiklik olsun diye seni arkadaşlarının emrine verecek... Fakat bana öyle geliyor ki hayatının geri kalanını hayattan tamamen tatminsiz bir şekilde dolaşacaksın...
Serg_A: ↑21 Jul 2023, 16:56
Bunun gibi birini bir arkadaşlık sitesinde pekala bulabilirsin.
tam çiviyi vurdun, bir ay önce bir profil yayınladım VK’da flört grubu, ama orada gerçekten aldatılanlarla ilgili hiçbir şey yok, bundan bahsettim, ama en iyisi bu, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj alıyorum, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, ardından profili sildim yani yazanların% 90’ı, tabii ki Tacikistan’dan gelen göçmen işçileri ziyaret ediyor ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterlerle açıkça ilgilenmiyorum.
These users thanked the author olga.yamenko for the post:
[quote=Serg_A post_id=232223 time=1689947811 user_id=18010] Bunun gibi birini bir arkadaşlık sitesinde pekala bulabilirsin. [/quote] tam çiviyi vurdun, bir ay önce bir profil yayınladım VK’da flört grubu, ama orada gerçekten aldatılanlarla ilgili hiçbir şey yok, bundan bahsettim, ama en iyisi bu, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj alıyorum, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, ardından profili sildim yani yazanların% 90’ı, tabii ki Tacikistan’dan gelen göçmen işçileri ziyaret ediyor ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterlerle açıkça ilgilenmiyorum.
Serg_A: ↑21 Jul 2023, 16:56
Bunun gibi birini arkadaşlık sitelerinde kolayca bulabilirsin.
tam üstüne bastın, ben de öyleydim bir ay önce VK’daki bir flört grubunda bir profil yayınladım, orada aldatılan adamdan gerçekten bahsetmedim, ama daha iyisi, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj vardı, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, sonra profili sildim, yani yazanların %90’ı göçmen işçileri ziyaret ediyor, belli ki Tacikistan’dan ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterler açıkçası benim ilgimi çekmiyor.
Yaz: "Yalnızca Slavlar, hapishaneden değil, sarhoş değil". Vesaire...
[quote=olga.yakemenko post_id=232231 time=1689949215 user_id= 19453] [quote=Serg_A post_id=232223 time =1689947811 user_id=18010] Bunun gibi birini arkadaşlık sitelerinde kolayca bulabilirsin. [/quote] tam üstüne bastın, ben de öyleydim bir ay önce VK’daki bir flört grubunda bir profil yayınladım, orada aldatılan adamdan gerçekten bahsetmedim, ama daha iyisi, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj vardı, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, sonra profili sildim, yani yazanların %90’ı göçmen işçileri ziyaret ediyor, belli ki Tacikistan’dan ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterler açıkçası benim ilgimi çekmiyor. [/quote ] Yaz: "Yalnızca Slavlar, hapishaneden değil, sarhoş değil". Vesaire...
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum. Benim için bir erkekle uzun süreli bir ilişki seksle başlar. Görünüşe göre bu mantıkla çelişiyor: Ne kadar uzun süre çabalarsa o kadar çok...
Last post
. Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan tipi de var.
bu daha ziyade bir tür psikolojik rahatsızlıktır, olması gerekir üzerinde çalıştı. Bu kişiler her türlü ahlaksızlığın...
Ciddi bir ilişki için bir kız arıyorum. Moskova’da yaşıyorum. Kötü alışkanlıklar yoktur. Sorumlu, terbiyeli, romantik. Sporu seviyorum. Sabahları koşuyorum, film izliyorum, müzik yapıyorum, seyahat...