Kendi adıma 30 yaşında olduğumu söyleyebilirim ve öyle oldu ki, ilişki kurduğum veya plan yaptığım erkeklerle her şey yolunda gitti. sanki yumuşak ve sıradandı, bu adama çekilecek hiçbir ilişki, duygu yoktu, eh, iyi, eh, ayrıldık ve ayrıldık. Özetini buraya yazmak istemeyen varsa özel mesajla yazabilir. Ruh halime göre buraya geliyorum ve eğer vaktim olursa burada ağırlıklı olarak bazı karakterlerin "fantastik" hikayelerini okuyorum
Bu forumda ciddi bir ilişki için ne tür bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 1 year 10 months

Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz? Forumun cinsel odaklı olduğu açık, bu yüzden bana öyle geliyor ki buradaki erkekler, seks fantezilerinde sahip olduğu cinsel ilgilere dayalı olarak bir kadınla ilişki bulamayanlar. Forumun erkek yarısına sesleniyorum, eğer evliyseniz, eşinizle ilişkinizde ne eksik, ya da evli olmayanlar, nasıl bir ilişki ve muhtemelen evlilik için nasıl bir kadınla tanışmak istiyorsunuz? Erkeklerin kafalarından neler geçtiğini dinlemeye hazırım.
Kendi adıma 30 yaşında olduğumu söyleyebilirim ve öyle oldu ki, ilişki kurduğum veya plan yaptığım erkeklerle her şey yolunda gitti. sanki yumuşak ve sıradandı, bu adama çekilecek hiçbir ilişki, duygu yoktu, eh, iyi, eh, ayrıldık ve ayrıldık. Özetini buraya yazmak istemeyen varsa özel mesajla yazabilir. Ruh halime göre buraya geliyorum ve eğer vaktim olursa burada ağırlıklı olarak bazı karakterlerin "fantastik" hikayelerini okuyorum
😂
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
- Niko20, Takma ad
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?
“Ukraynalı bir soyadından” şikayetler duymak tuhaf. Ukraynalı kadınlar genellikle çok seksidir! Başka bir soru da ne tür pisliklere sahip olduklarıdır?

-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 1 year 11 months
Re: Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?
ilginç konu, burada kalacağım
- These users thanked the author İzumi for the post (total 2):
- olga.yamenko, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
karım akıllı, güzel , yatakta yeni, çekingen ve lider bir rahibe gibi davranıyor, çeşitlilik istemiyor, sadece klasikler istiyor, benim için yatakta ahlaksız ve doyumsuz bir fahişenin olması daha iyiolga.yakemenko: ↑20 Jul 2023, 14:55 Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz? Forumun cinsel odaklı olduğu açık, bu yüzden bana öyle geliyor ki buradaki erkekler, seks fantezilerinde sahip olduğu cinsel ilgilere dayalı olarak bir kadınla ilişki bulamayanlar. Forumun erkek yarısına sesleniyorum, eğer evliyseniz, eşinizle ilişkinizde ne eksik, ya da evli olmayanlar, nasıl bir ilişki ve muhtemelen evlilik için nasıl bir kadınla tanışmak istiyorsunuz? Erkeklerin kafalarından neler geçtiğini dinlemeye hazırım.
Kendi adıma 30 yaşında olduğumu söyleyebilirim ve öyle oldu ki, ilişki kurduğum veya plan yaptığım erkeklerle her şey yolunda gitti. sanki yumuşak ve sıradandı, bu adama çekilecek hiçbir ilişki, duygu yoktu, eh, iyi, eh, ayrıldık ve ayrıldık. Özetini buraya yazmak istemeyen varsa özel mesajla yazabilir. Buraya ruh halime göre geliyorum ve zamanım olursa burada çoğunlukla bazı karakterlerin "fantastik" hikayelerini okuyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
A. evlenmeden önce tanıştığınızda nasıl biriydi? Ah, burada birçok kez erkeklerin sadece ahlaksız insanlarla sikiştiklerini, hiçbir şey için evlenmediklerini söyleyen açıklamalarını okudum. Mütevazı bir eşe ihtiyaçları var. Bu sana da mı oldu?andylee: ↑21 Jul 2023, 14:43karım akıllı, güzel , yatakta yeni, çekingen ve lider bir rahibe gibi davranıyor, çeşitlilik istemiyor, sadece klasikler, çünkü benim için yatakta ahlaksız ve doyumsuz bir fahişenin olması daha iyiolga.yakemenko: ↑20 Jul 2023, 14:55 Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz? Forumun cinsel odaklı olduğu açık, bu yüzden bana öyle geliyor ki buradaki erkekler, seks fantezilerinde sahip olduğu cinsel ilgilere dayalı olarak bir kadınla ilişki bulamayanlar. Forumun erkek yarısına sesleniyorum, eğer evliyseniz, eşinizle ilişkinizde ne eksik, ya da evli olmayanlar, nasıl bir ilişki ve muhtemelen evlilik için nasıl bir kadınla tanışmak istiyorsunuz? Erkeklerin kafalarından neler geçtiğini dinlemeye hazırım.
Kendi adıma 30 yaşında olduğumu söyleyebilirim ve öyle oldu ki, ilişki kurduğum veya plan yaptığım erkeklerle her şey yolunda gitti. sanki yumuşak ve sıradandı, bu adama çekilecek hiçbir ilişki, duygu yoktu, eh, iyi, eh, ayrıldık ve ayrıldık. Özetini buraya yazmak istemeyen varsa özel mesajla yazabilir. Buraya ruh halime göre geliyorum ve zamanım olursa burada çoğunlukla bazı karakterlerin "fantastik" hikayelerini okuyorum
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
ne söylersem söyleyeyim bu bir kimya, bir kıvılcım, asıl önemli olan karşılıklı olması ve sonra hangisi olduğu önemli değil - bu SİZİN ve siz de O’sunuz
ikiniz çok iyi olduğunuzda etraftaki her şey sadece bir gölge
ikiniz çok iyi olduğunuzda etraftaki her şey sadece bir gölge
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
- olga.yamenko, Hafta sonu
-
- Oral stimülasyon
hayır ondan önce daha ahlaksızdı, seni oral seksle uyandırır, kıçına verip içeri boşaltırdı onun ağzı
-
- Nirvana’dayım
O halde muayene olmanız gerekiyor. Belki sağlık sorunları vardır. Hangileri olduğunu tahmin edebiliyorum ama bu bir başparmak yukarı olurdu. Her durumda muayene sonrasında doğru teşhis konulacak ve tedavi uygulanacaktır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
Hormonal dengesizlik aklıma ilk gelen şey oldu. Ama bu sebeplerden biri. Her şeyi listelemeyeceğim. Doktora git.
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 1 year 9 months
Ciddi olmayan ilişkiler için burada buluşmak ilginç mi?)
-
- Nirvana’dayım
Murzik85, anlamsız ilişkiler ilişki değildir
-
- Sürtünmeler
Bu, anlamsız ilişkilere uygun bir kızın bir ilişki olmadığı anlamına gelir!!!
-
- Nirvana’dayım
Sorumluluk olmadan sadece seks için yazın, herkes için daha anlaşılır olacaktır)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Murzik85, olga.yamenko, Zorba Carrie
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
Ya da belki her şey çok daha basittir? Belki de artık yatakta karısıyla pek ilgilenmiyor? Belki yıllar geçtikçe farklı bir şey istiyordur ve o da bir erkek olarak onu yatakta etkilemeyi bırakmıştır. İkinci kuzenim 20 yıldan fazla evli kaldıktan sonra kocasından boşandı. Sebebini sorduğumda kırk yaşımın üzerindeyim ve tutku istiyorum, sabahları tamamen çıplak kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittiğimde beni öpmeye ve okşamaya gelmedi, dedi. ama dedi ki, peki, kendini bir şeyle örtmelisin! Bundan sonra birbirlerine eziyet etmemek için boşanmasını önerdi, seks ve sefahat istiyor ve sakin bir hayat istiyor.
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 3):
- SeRg !$!, Zorba Carrie, Serg_A
-
- Sürtünmeler
Eh, evet, muhtemelen daha doğru değil ve bunu söylemek daha iyi))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
olga.yakemenko, olga.yakemenko,
Önemli olan uyum ve birbirini hissetmektir tutkuyu ve hassasiyeti, sefahati ve vanilyalı kucaklaşmaları sürükleyin...
İkisi de partnerini dinlemeli ve duymalı ve her şeyi tüketen aşkın bu fırtınalı akıntısında birlikte yüzmeli
Önemli olan uyum ve birbirini hissetmektir tutkuyu ve hassasiyeti, sefahati ve vanilyalı kucaklaşmaları sürükleyin...
İkisi de partnerini dinlemeli ve duymalı ve her şeyi tüketen aşkın bu fırtınalı akıntısında birlikte yüzmeli
- These users thanked the author SeRg !$! for the post:
- Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
Kız kardeşiniz ve o Kocanız muayene edildi mi? Belki de onunla ilgilenmeyi bıraktı ve sağlık sorunları nedeniyle tam da onundu.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:10Ya da belki her şey çok daha basittir? Belki de artık yatakta karısıyla pek ilgilenmiyor? Belki yıllar geçtikçe farklı bir şey istiyordur ve o da bir erkek olarak onu yatakta etkilemeyi bırakmıştır. İkinci kuzenim 20 yıldan fazla evli kaldıktan sonra kocasından boşandı. Sebebini sorduğumda kırk yaşımın üzerindeyim ve tutku istiyorum, sabahları tamamen çıplak kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittiğimde beni öpmeye ve okşamaya gelmedi, dedi. ama dedi ki, peki, kendini bir şeyle örtmelisin !Bunun ardından birbirlerine işkence etmemek için boşanmasını önerdi, kendisi seks ve sefahat istiyor, adam ise sakin bir hayat istiyor.
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
. Hiçbir şeyden şikayet etmiyorum, belki de karakterim ve ilişki isteğimden dolayı, benim istediğim türde bir aile ilişkisi için zihinsel olarak hazır bir erkeğe sahip olamadım, benim istediğim bir ilişkide bir erkeğe ihtiyacım var. Ben evdeyim, ailenin reisiyim, bana sadık olan biriyim ama kocama haber vermeden bedava seks yapabilirim, muhtemelen bu adama boynuzlu denir! Ama ne yazık ki özel hayatındaki son erkek beni kimseyle paylaşamadı. Ama soyadımı kocamdan aldım ve hatırladığım kadarıyla ailesinde Ruslar, Yahudiler, Belaruslular, Ukraynalılar ve hatta Tatarlar vardı. Kişiye bakarım, uyruğa bakmam.vodoprovodchik: ↑21 Jul 2023, 14:39 “Ukraynalı bir soyadından” şikayet duymak tuhaf. Ukraynalı kadınlar genellikle çok seksidir! Başka bir soru da ne tür pisliklere sahip olduklarıdır?
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
ondan daha yaşlıdır ve muhtemelen elli yaşındadır, belki de zaten yaşlanmış ve şiddet içeren cinsel fantezilerle ilgilenmiyor... 20 yıl boyunca nasıl bir seks hayatları olduğunu bilmiyorum, ama bana öyle geliyor ki kız kardeş, orada olmadığını fark ediyor. Yaşından dolayı cinsel arzularını gerçekleştiremeyecek kadar çok şey kalmıştı, bunu kocasına kesinlikle veremeyeceğimi anlayınca, ondan ayrılmaya karar verdim. Artık onunla kişisel hayatını tartışmıyorum, ama bana öyle geliyor ki, kesinlikle çeşitli ve fırtınalı hale geldi.
- These users thanked the author olga.yamenko for the post:
- Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 3 months
Evliyim, bu yüzden kesinlikle bir ilişki aramıyorum)) ama burada iletişim için forumdayım. İnsanların hayatlarında bunun nasıl gerçekleştiğini okudum. Seksi, seks konularını seviyorum. Sadece seks konuları değil elbette ama görünüşe göre kıtlıktan dolayı seks kafamda ilk sırada yer alıyor.
- These users thanked the author hadi for the post (total 2):
- olga.yamenko, Zorba Carrie
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
bütün insanların karakteri farklıdır, bazıları sevebilir, bazıları aşk oyunu oynayabilir, benim bir arkadaşım var, o da Birkaç sevgili, diye sordum ona, dinle, senin hikayelerindeki her ikisinin de karakterleri ve arzuları farklı. Rol ve görmek istediği kız, biri için neredeyse sevgi dolu bir eş, diğeri için ise akşam toplantıları ve seks için ahlaksız bir arkadaştır.
-
- Nirvana’dayım
Size kocam hakkında bu kadar mahrem ayrıntılar anlattıysa ve şimdi sessizse, büyük olasılıkla anlatacak hiçbir şey yoktur. IMHO, eğer genç ve huysuz bir sevgilisi olsaydı bunu bilirdin.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:29 Artık onunla kişisel hayatını tartışmıyorum ama bana öyle geliyor ki bu kesinlikle çok çeşitli ve fırtınalı bir hale geldi
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Sürtünmeler
Hayatımda karımdan özlediğim şey bu))
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
nadiren çok fazla iletişim kurarız, yalnızca aile tatillerinde yollarımız kesişirse, Kocasından birkaç yıl önce boşandı ve hatırladığım kadarıyla evlenmeyi düşünmüyordu ve tek bir erkekle uzun süreli bir ilişki istemiyordu, anladığım kadarıyla kaygısız cinselliğe ilgi duyuyordu ve genel olarak farklı erkeklerle vakit geçirmek, belki sadece erkeklerle değil, belki başka bir şey ama bunu bilmiyorum, kimin aklında olduğunu sadece tahmin edebilirim, kimse ne yaptığını her zaman bilemez .
-
- Nirvana’dayım
Ona bundan bahset. Çıplak dolaşacak)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- olga.yamenko, Zorba Carrie, Serg_A
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
eğer aklında günlük hayat varsa ve tüm gününü bir tür gündelik işlerle geçiriyorsa sorunları ve işi de var, o zaman belki ahlaki açıdan bununla ilgilenmiyor, peki, seks sırasında sessiz olmanız ve iletişimde herhangi bir ipucu göstermemeniz de mümkündür.
-
- Sürtünmeler
1001 konuşma vardı)) sonuncusu daha dündü. Olmayacak.
-
- Nirvana’dayım
42 saniye sonra gönderildi: n
Kaygısız cinsel ilişkiler, kalıcı bir partnerin olduğu zamandır. Ve rastgele cinsel ilişki aslında bir sorundur.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:43nadiren çok fazla iletişim kurarız, yalnızca aile tatillerinde yollarımız kesişirse, Kocasından birkaç yıl önce boşandı ve hatırladığım kadarıyla evlenmeyi düşünmüyordu ve tek bir erkekle uzun süreli bir ilişki istemiyordu, anladığım kadarıyla kaygısız cinselliğe ilgi duyuyordu ve genel olarak farklı erkeklerle vakit geçirmek, belki sadece erkeklerle değil, belki başka bir şey ama bunu bilmiyorum, kimin elinde olduğunu, kimsenin aklında ne olmadığını, yaptıklarının her zaman mümkün olmadığını tahmin edebiliyorum. biliyorum.
42 saniye sonra gönderildi: n
Neden reddediyor, sebebi ne?1001 konuşma vardı)) sonuncusu daha dündü. Olmayacak.Bu konuyu ona anlatın. Ortalıkta çıplak dolaşacak)))
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
benimki genellikle bunu düşmanlıkla karşılıyor
-
- Sürtünmeler
Burada durum kız kardeşininkine benziyor, mutfağa çıplak girsem aldırış etmiyor)) sadece seks istemiyor. Görünüşe göre 48 yaşında, Marinka’nın yazdığı gibi hormonal bir dengesizlik var. Belki de değil. Doktora görünmek istemiyor. Tam da bu sorun için istemiyor.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:48eğer aklında günlük hayat varsa ve tüm gününü bazı günlük meselelerle geçiriyor ve çalışıyorsa, o zaman belki ahlaki açıdan bununla ilgilenmiyor, peki, seks konusunda sessiz olmanız ve iletişimde herhangi bir ipucu göstermemeniz de mümkündür.
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
Evlenmeden önce müstakbel eşleriyle çıkan, evlenmeden önce ve evlendikten yıllar sonra cinsel ilişkiye giren erkekleri anlamıyorum karısının onları seks konusunda tatmin etmediğini veya temel bir şey yapmadığını söylüyorlar. O halde onun sekste bile sana uygun olmadığını gördünse neden onlarla evlendin? Sana bir tas çorba pişirsin, çoraplarını yıkasın, beynini uçursun diye evlendiler)!
- These users thanked the author olga.yamenko for the post:
- andylee
-
- Oral stimülasyon
Düğünden önce her şey harikaydıolga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:57 Evlenmeden önce müstakbel eşleriyle tanışan, evlenmeden önce cinsel ilişkiye giren ve yıllar sonra evlendikten sonra eşlerinin kendilerini cinsel açıdan tatmin etmediğini veya temel bir şey yapmadığını söyleyen erkekleri anlamıyorum. O halde onun sekste bile sana uygun olmadığını gördünse neden onlarla evlendin? Sana bir tas çorba pişirip, çoraplarını yıkayıp beynini buharlayabilsin diye evlendiler)!
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
Bir arkadaşım var, üç kez evlendi ve şirketteki herkese karısını değiştireceğini söyledi. aynı zamanda arabasını da değiştirir, her beş yılda bir tamamen yeni bir araba alır, beş yıldır uzaktadır ve yeni bir araba satar ve alır, arabayı değiştirdikten sonra karısından da boşanır ve yeni bir ilişkiye başlar. Neden her beş yılda bir eşini değiştirdiği sorulduğunda, bunun şaşırtıcı bir şekilde örtüştüğünü söyleyerek, bunu zaten yeni bir araba ve yeni bir ilişki satın almanın bir işareti olarak gördüğünü söyledi.
-
- Sürtünmeler
Biz flört ederken, hatta üç yıldır Yıllar süren evlilikte her şey yolundaydı. Seks sık ve çeşitliydi (üçüncü şahısların katılımı olmadan), ama oyuncaklar vardı, tüm bunlara karşı değildi. Ve sonra yavaş yavaş, bir anda değil, yavaş yavaş azalmaya başladı, ta ki tanıştıkları tarihten 14 yıl sonra ve 13 yıllık evlilikten sonra boşa çıktı.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:57Evlenmeden önce müstakbel eşleriyle çıkan, cinsel ilişkiye giren erkekleri anlamıyorum evlilik öncesi ve evlilik sonrası ilişkilerde, yıllar sonra eşlerinin kendilerini seks konusunda tatmin etmediğini ya da temel bir şey yapmadığını söylüyorlar. O halde onun sekste bile sana uygun olmadığını gördünse neden onlarla evlendin? Sana bir tas çorba pişirsin, çoraplarını yıkasın ve beynini uçursun diye evlendiler)!
-
- Oral stimülasyon
Eh, karımı sevdiğim için değiştirmek istemiyorum ama yatakta yeterince sefahat yokolga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 16:04 Bir arkadaşım var, üç kez evlendi ve şirketteki herkese arabasını değiştirirken aynı zamanda karısını da değiştirdiğini, her beş yılda bir tamamen yeni bir araba aldığını, Beş yıl boyunca seyahat eden ve yeni bir araba satıp satın alan, arabayı değiştirdikten sonra eşinden boşanıp yeni bir ilişkiye başlıyor. Neden her beş yılda bir karısını değiştirdiği sorulduğunda, bunun şaşırtıcı bir şekilde örtüştüğünü söyledi ve bunu zaten yeni bir araba ve yeni bir ilişki satın almanın bir işareti olarak gördüğünü söyledi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Bazen yatak odasında çıplak dolaşıyorum. İç çamaşırımı çıkarmak için şifonyerin alt çekmecesine eğiliyorum - her zaman arkadan kıçımdan bir öpücük alıyorum) Bir öpücük almasaydım şöyle derdim: neden dondun?))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- SeRg !$!, Serg_A, Geçit
-
- Nirvana’dayım
Bu ne saçmalık. Şu an 6. arabamdayım. Yoksa araba sürmeyi bırakmalı mıyım?)))olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 16:04 üç kez evlendiğini ve şirketteki herkese arabasını değiştirirken aynı zamanda karısını da değiştirdiğini söylediğini,
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Aslında o bir makineli tüfek değil.
.. ve hemen boşanmaya karar verdi, yarım tur! Bu da çok tuhaf, özür dilerim. Bir erkeğin şu anda tepki vermemesi için 100.500 nedeni olabilir: Kendini kötü hissediyor, işte sorunları var, şöyle bir ruh hali içinde ya da sadece kahretsin, dişlerini fırçalamamış ve utanıyor. Ve evet, @Marinka’nın da yazdığı gibi bunlar hormonlar ve diğer problemlerdir.olga.yakemenko: ↑21 Jul 2023, 15:10 beni öpmek ve okşamak için gelmedi ama kendini bir şeyle koruman gerektiğini söyledi!
Aslında o bir makineli tüfek değil.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Geçit
-
Автор темыolga.yamenko
- heyecanlanıyorum
Muhtemelen anlamadın, sonunda eşlerinden boşanmasının kaçınılmaz olarak değişimine denk geldiğini söyledim. Beş yıl arabadan sonra ikamet, kasten boşanma değil, çakışıyor...Hooligan Carrie: ↑21 Jul 2023, 16:10 Bir tür saçmalık. Şu an 6. arabamdayım. Yoksa seyahat etmeyi bırakmalı mıydım?)))
-
- Nirvana’dayım
olga.yakemenko, Peki sonuç ne olacak? Bunu destekliyor musunuz, kınıyor musunuz?)

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Serg_A
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 226 Views
-
Last post by sergey.sabinin