Alarm! Çocuklar tehlikede!

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: ALARM ÇOCUKLAR TEHLİKE!

Unread post by Lisa24 »

Pierro, öyle görünüyor ki dünyanın gerçek çocukları? Reich)) Vadyukha sahte gibi görünüyor))
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

Lisa24, bilmiyorum. sorulara cevap vermekten hoşlanmaz Ona 200 avro karşılığında çocukları kucaklamak için bir Alman anaokuluna gidip gitmediğini sordum. cevap vermedi. belki zamanı yoktu, dükkânı kapattılar... ya da belki o bir hayduttur, Oiro’ya yazık... imzasında çocuklar olan bir aptal arıyor... görünüşe göre bedavaya)
Автор темы
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

Pierro: 19 Jul 2023, 20:56 soruları yanıtlamayı sevmiyor
ve burada bu eğilimi fark ettim) soruları yanıtlamayı sevmiyorlar ama soru sormayı seviyorlar ve Cevabın içine girmeyin.
These users thanked the author Lisa24 for the post:
vesaire
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vadim77 »

Lisa24: 19 Jul 2023, 20:41 özellikle rızayı sordunuz)
Daha fazlasını söyleyeceğim - Hatta daha önce anneme kayan yıldızların gökten nerede uzandığını da sormuştum.
Bunun hakkında da konuşmak ister misin???
Bu forumda birisinin birine sorduğu tüm soruları toplamayalım. Muhtemelen cinsel rıza yaşından bahsediyordum ama bu noktada bunun önemli olmadığını fark ettim.
Doğrudan sorulan soruya doğrudan cevap veremeyen biri için durum gülünç ve aptalca görünmeye başlar.
Peki öğrencinin biyolojik yaşı neydi? Biraz anlayışa sahip olanlar için tekrar açıklığa kavuşturacağım - ONAY DEĞİL, sadece biyolojik yaş??? *x)
Автор темы
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Lisa24 »

Vadim77: 19 Jul 2023, 21:02 Bunun hakkında da konuşmak isteyeceksin
no) Sorumun cevabını duymak istedim çünkü soruları cevaplamıyorsun ama istiyorsun. sizinkine cevap vermeleri için)
Vadim77: 19 Jul 2023, 21:02 Tüm soruları toplamayalım
ve bunların hepsi soru değil, bu aslında düzenlediğiniz sorunun aynısı) ) o halde hadi olmadan yapalım) )
Durum gülünç ve aptalca görünmeye başlıyor
doğru. soruları yanıtlamazsınız ancak kendi sorularınızın yanıtlarını talep edersiniz)
Vadim77: 19 Jul 2023, 21:02 Peki öğrencinin biyolojik yaşı neydi
Bilmiyorum. bir tür ağ yazarından alıntı Eğer ilgileniyorsanız, pasaja dayalı hikayeyi bulun, belki bir yerlerde yaşla ilgili bir şeyler vardır)
These users thanked the author Lisa24 for the post:
vesaire
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by hadi »

Genel olarak açıktır. Kıyamet başlıyor.. Cevapsız sorular. Dürüst olmak gerekirse bahsettiğim hikayeyi ne gördüm ne de okudum. Ancak bu başlıkta üç kişi, pedonun muhalifi olan yazarın okul çocukları hakkındaki hikayeyi beğendiğini zaten ifade etti... Ve buradan, yazar için her türlü pedonun kategorik olarak imkansız olmadığı sonucuna varabiliriz? Hala kabul edilebilir bir yaş sınırı veya belirli koşullar var mı?
These users thanked the author hadi for the post:
Guguk kuşu
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

d3nan,
bu bir değil okul çocukları hakkındaki hikaye) iki pasaj var..
ama Sorokin’de hikayenin neyle ilgili olduğunu söylemek imkansız..
ence, bir tür silahlı çatışma yaşandı, su akıntılarıyla kesintiye uğradı bilinç..
uzun zaman önce, 90’ların başında okudum..
neden bulup attım?
association.. forumun atmosferi bana hatırlattı o zamanın.. ve ucuz bir kapakta genç yazarlardan oluşan bir koleksiyon..) feci bir çılgınlık atmosferi..
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Aile seks »

vvm: 19 Jul 2023, 17:56 Görünüşe göre buradaki insanlar Avrupa’ya gitmeye hevesli... Peki eski insanlarımızın nasıl bir alışkanlığı var? Oraya yaşamak için gidecekler ama forumlarımızda oturup kendi özgürlükleri ve bizim özgürlük eksikliğimiz hakkında bağırıyorlar... Gerçekten bu havlamayı dinlememiz gerekiyor mu?..
Şimdi sizi şaşırtabilirim elbette... Ancak gerçek şu ki, İnternet kaynaklarının sınırları yoktur ve bölgelere göre atanmamıştır. Burası İnternet, küresel.
Ve nispeten yanıt verdiğiniz mesaja göre ayrılacaklar veya çabalayacaklar - bu yukarıdaki alaycı mesaja bir yanıttı. "Neden kakava için Viyana’ya gitmiyorsun" gibi bir şey söylendi
Fakat genel olarak herhangi bir muhosransk’ta, hatta bölgenizdeki herhangi bir metropolde oturmanın iyi bir yanı yok. Bu aslında türün dejenere olduğu saf biyolojik formundaki ensestin aynı fizyolojik sürecidir. Seyahat etmek ve yeni şeyler öğrenmek her zaman iyidir, ufkunuzu genişletir.

10 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Yönetici: 19 Jul 2023, 13:00 Kiev Rusları hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Siz aptallar, Kiev kelimesiyle bile zombileşiyorsunuz ve bu size Ukrayna’nın eski bir devlet olduğunu düşündürüyor, her ne kadar orada anahtar Rusya olsa da.
Peki.. belki o zaman sen bir amatörsün. Moskova’nın Ruslarla nasıl yüzleştiğini bize antik tarihle anlatabilir misin? Bana Moskova Rus’unun bağlantısını verir misin? Hangi yıldı? Bana haritayı gösterebilir misin? 😂 Hadi, beni gerçeklerle bitir! 😂 Yani kesinlikle kürek kemiklerinizde!

6 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
vvm: 19 Jul 2023, 18:08 Anladığım kadarıyla sübyancılardan biri Almanya’dan, diğeri Ukrayna’dan. Rusya’nın aşağılık durumuna vb. baskı yapmaya başladılar.
Aşağılık duygusundan, Rus hinterlandıyla ilgili saldırgan bir açıklamaya yanıt olarak bahsedildi. Ancak örnek davranış olarak kendine güvenen bir insana saçının dağınık olduğunu söylerseniz size teşekkür edecek ve kendini toparlayacaktır. Kendine güveni olmayan ve kendi aşağılığının farkına varan kişi bunu hakaret olarak algılayacak ve saldırganlıkla karşılık verecektir. O halde hangi kategoriye ait olduğunuzu düşünün 😉
These users thanked the author Aile seks for the post:
Rasaroam
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kayıp »

Bu konu forumda göründükten sonra konu başlığıyla ilgili birçok şeyi yeniden okudum. Pedofili konusunda çok kategorik bir insan olarak ne fotoğraf ne video gördüm. İnsanların özel mesajlarda paylaştığı şeyler onları ilgilendirir. Pedofiliye karşı bir kez daha son derece olumsuz bir tavrım var. Burada sadece bazı forum üyelerinin hastalıklı hayal gücünün meyvelerini gördüm. Bunu yaşayan yetişkinlerin de fikrini gördüm, ancak aile çevresinde ensest var ve bunu boğuyorlar çünkü bu normal, çocuk "yetiştirmek" gibi ve bunu destekliyorlar. Ancak bazı nedenlerden dolayı aynı insanlar, çocuklukta başlarına gelmemiş olsaydı tüm bunlara nasıl tepki vereceklerine dair görüşlerini ifade etmediler. Bunu anlamadan yaparlar çünkü bunun kendi başlarına gelmeyebileceğini bilinçaltında bile kabul etmezler. Bunun hakkında çok konuşabiliriz ve ünlü psikologların eserlerinden örnek verebiliriz, ancak ikincisi bir konuda haklıdır, bu durumda bu sorunlar tam olarak çocukluğumdan beri. Bu benim internet olmadan büyüyen yetişkinlerle ilgili. Günümüzde internet çağının insanları, ancak internette aptalca şeylere baktıktan sonra arzulu düşünmeyi bırakıyorlar. Ve gençlerin sorunu, ebeveynlerinin kontrol eksikliğidir; onlar da çocuklarının bir şekilde yanlış büyüdüklerinden veya çocukları ahlaki öğretileriyle onları açıkça cehenneme gönderdiğinden şikayet edeceklerdir. Ebeveynlerin çocuklar üzerinde tam bir kontrole sahip olması gerekmez. Kendi tecrübelerime dayanarak, bir çocukla samimi bir konuşma yapmanın, onun fikrini, ilgi alanlarını öğrenmenin, çabalarında ona destek vermenin vb. yeterli olduğunu söyleyebilirim. Ve bir çocuk ailede tek başına büyüdüğünde sorunlar da burada başlar. Daha sonra bu tür çocuklar büyür, aileler oluşturur ve doğadaki su döngüsü başlar. TS’nin endişelerini destekliyorum ama psikolojisi travmatize olmuş insanlar için sinirlerinizi boşa harcamaya değmez. İnternetteki her şeyin üstesinden gelemezsiniz, bunun için çabalamanız gerektiğine katılıyorum. Ancak forumun da yaşayacak bir yeri var çünkü hala daha yeterli olanlar var.
These users thanked the author Kayıp for the post:
vesaire
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Familisex: 20 Jul 2023, 00:12 Fakat genel olarak herhangi bir muhosransk’ta, hatta bölgenizdeki herhangi bir metropolde oturmanın iyi bir tarafı yok.
Tartışmalı bir karar, çok tartışmalı. yazar="Familisex" post_id="231515" time="1689801162" user_id="18385"> Seyahat etmek ve yeni şeyler öğrenmek her zaman iyidir, ufkunuzu genişletir
Haklanacak başka bir hikaye.
Bu ifadeye bile gülüyorum.
Tatilcilere gittikleri yerleri anlatmak benim için zaten üzücü.

Doksanlı yıllarda bir olay vardı, bir arkadaşımın evine gitmiştim, bir Alman’ı vardı. onunla otururken onunla Esperanto dilinde tanıştım. Kendisi kolayca Almanca konuşuyor. Onunla onun aracılığıyla konuştum ve ona her türlü şeyi sordum. Sonra çıldırdı ve tarihe karıştı... Bismarck’ın kim olduğunu bilmediği ortaya çıktı... Bu nedir? Onlar için bunun normal olduğunu söyledi.
Batı’ya yönelen halkımızın bu kadar gelişmişlik ve bakış açısına ulaşmasını istemezdim. Her yeri gezdik ama hiçbir şey bilmiyorduk.
These users thanked the author vesaire for the post:
Lisa24
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 20 Jul 2023, 03:00 Bismarck’ın kim olduğunu bilmiyor...
Ve Rusya’da istisnasız gençler Alexander 2 ve Nicholas 1’in kim olduğunu biliyorlar muhtemelen : haha:
Benim için genç Ruslar Stolypin ve Prens Menshikov’un kim olduğunu bilmeseler, araba, ekipman, elektronik vb. vb. üretseler daha iyi olurdu. Almanlardan daha.
Almanlar otoyol inşa etmede, köylerini ve bölgesel merkezlerini iyileştirmede daha iyiydi.
En azından Almanlar gibi tıbbi ekipman ürettiler ve kırsal hastaneleri ve bakımevlerini donattılar.
Çok sayıda insan, pencereleri toprak ve deliklerle dolu eski püskü evlerde yaşarken Avrupalılara eksikliklerini göstermek çok saçma.
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 4):
Guguk kuşu, Korsan, Güzel, Aile seks
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 07:53 Ve Rusya’da gençlerin hepsi muhtemelen İskender 2 ve Nicholas 1’in kim olduğunu biliyor
Bazı liderleri tanımıyor olabilirsiniz ama yüz yıldan biraz fazla bir süre önce Almanya’yı birleştiren birinci şansölye? Bunu önemsiz bir şey olarak mı görüyorsun? 1995 yılında yaklaşık otuz yaşındaydı. Seks eğitiminin kurbanı gibi görünüyor.
Elbette, gençleri cinsel eğitimle kandırıp onları seks uyuşturucularına bağımlı hale getirirseniz, onlardan ne bekleyebilirsiniz? Ülkenin tarihini bilmeden...
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Unread post by Yönetici »

Familisex: 20 Jul 2023, 00:12 durum, anahtar Rus’ olmasına rağmen.
Peki... o zaman belki o zaman, bir antik tarih aşığı olarak Moskova’nın Rus’a hangi yönden bağlı olduğunu söyleyebilirsiniz? Bana Moskova Rus’unun bağlantısını verir misin? Hangi yıldı? Bana haritayı gösterebilir misin? Hadi, gerçeklerle bitir beni! O halde hadi cehenneme gidelim!
Aptal. Moskova Rus’u yoktu. Kiev Rusyası olarak da bilinen Eski Rus vardı. Eski Rusya’nın halefi Rus İmparatorluğu’ydu, İmparatorluğun halefi ise bu arada Ukrayna’yı bir devlet olarak yaratan SSCB’ydi. Ve Rusya, SSCB’nin halefi oldu. Ve bu, sizin de ifade ettiğiniz gibi, tüm dünya ve tüm uluslararası kuruluşlar tarafından kabul edilmektedir. Ve sizin RusUkrayna’nız sizin dışınızda kimse tarafından bilinmiyor. Hatta o yıllarda bazı Polonyalılar bu kavramı tanıtmaya çalıştığında zaten bunun sahte bir isim olduğunu söylemişlerdi. Ama siz aptalların zombileştirilmesi gerektiğinden, size eski Ukraynalıları anlatmaya başladılar.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 07:53 Benim için genç Ruslar Stolypin ve Prens Menshikov’un kim olduğunu bilmeseler ama Almanlardan daha iyi araba, ekipman, elektronik vb. üretseler daha iyi olurdu.
Genç Ruslardan daha iyi Otobanları inşa eden, köylerini ve bölgesel merkezlerini iyileştirenler Almanlardı.
En azından Almanlar gibi tıbbi ekipman ürettiler, kırsal hastaneleri ve bakım evlerini donattılar.
Bu size kalmış. Eğer incelerseniz, Almanların yaptıklarını yapmasına izin verildiği ortaya çıkıyor. Bırakın çalışsınlar, bizim kendi yolumuz var. Rusların yerine Almanlar yerleştirilirse Rus olacaklar. Yaşam koşulları kişinin karakterini ve çok daha fazlasını belirler.
Bir arkadaşım Baden’de yaşıyor. Ailesi her yıl baharda buraya uçuyor ve sonbahara kadar kulübeleriyle ilgileniyor. Kovid yıllarında kışı burada geçirdik. Bir arkadaşım yeni yılı burada kutladı. Orada apartmanlarda soğuk konuşuyor. Kovid sırasında babam her akşam bahçedeki buz pateni pistinde kayardı ve onlar orada kilitli kalırdı.
Almanya bir model olmaktan çok uzak. Orada Rusya’dakinden daha az sorun yok. Vitrin güzel. Her ne kadar çoğu geri dönüyor olsa da.
Evet, tarih gösteriyor ki yarın her şey 180 derece değişebilir, bu birden fazla kez oldu.
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 07:53 Pencereleri pislik içinde ve pencere altları delik olan eski püskü evlerde çok sayıda insan yaşarken Avrupalılara eksikliklerini göstermek çok saçma.
Ama neden yaptığın şey bu mu? Avrupa’da da eski püskü evler, çukurlar ve pislikler var. Ama bazı nedenlerden dolayı Rusya için endişeleniyorsunuz. Avrupa’da ne olduğu umurumda değil, Rusya’da her şey yolunda. Ve iyi gidiyor gibi görünüyorsun ama bir yerlerde bir şeylerin kötü olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Yönetici: 20 Jul 2023, 08:43 Rusya, SSCB’nin halefi oldu.
Rusya yasal bir halef değil, haleftir. Kendine has incelikleri vardır.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Yönetici: 20 Jul 2023, 08:48 Ama nedense Rusya’yı önemsiyorsun.
Hayır, öyle değil, Avrupalılara oradan nasıl yapılacağını söylemene gerek yok Burada bir medeniyet inşa edelim.
Seviye en azından eşit olduğunda sorun yok, aksi takdirde komik olur.
Admin: 20 Jul 2023, 08:48 Avrupa’da ayrıca eski püskü evler, delikler ve pislikler var.
Avrupa farklıdır, ben tabii ki Romanya ve Bulgaristan’dan değil, eski, klasik Avrupa ülkelerinden bahsediyorum.
Ve burada eski püskü ve eski sayılan şeyler, Rusya’nın birçok yerinde mutluluk olarak görülüyor.
Geçen sene biraz dolaştım ve St. Petersburg’da bile, merkezden çok da uzak olmayan, önlerinde ölü çimenler ve asfalt bulunan eski püskü Sovyet panel evlerini yeterince gördüm... Köyler ve bölgeler hakkında genel olarak berbattır. merkezler.
İddia etmiyorum, birileri bundan hoşlanır, yeter ki başını sokacak bir çatıları olsun....
Ama bir nedenden dolayı, Rus şehirlerinin sakinleri onunla birlikte yürüyorlar ağızları Hollanda ve Almanya’nın küçük köylerinde veya Provence ve Alsace antik kentlerinde açılıyor ve bakım ve düzenden etkileniyor, tersi değil.
Karmaşa içindeyken başkalarına nasıl yaşanacağını ve ahlaklı olmayı öğretmenize gerek yok - bu aynı zamanda hem komik hem de aptalca.

5 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
vvm: 20 Jul 2023, 08:47 Almanların yaptıklarını yapmalarına izin verilir.
nVe Ruslar özgürlüğün tadını çıkarıyorlar, özellikle de sosyal ağların, bir dizi web sitesinin ve diğer şeylerin yasaklanmasından sonra :ROFL:
Çok mutluyum Rusya’daki zor akrabalar ve hiçbir şekilde kalıcı ikamet için Avrupa’ya gitmek istemiyorlar, çünkü evde onların prens ve hizmetkar olmaları onların emri değil, ama burada herkes gibi olmanız gerekecek, konumunuzu göstermeyeceksiniz ve zenginlik, çünkü burada çok büyük bir zenginlik pek de iyi sayılmıyor ve aynı multimilyonerler ve diğerleri bunu göstermekten utanıyorlar.
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
100 gönderir, Korsan
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:12 Fakat bazı nedenlerden ötürü, Hollanda ve Almanya’nın küçük köylerinde veya Provence ve Alsas’ın antik kentlerinde ağızları açık yürüyenler ve ahlaksızlıktan değil, temizlik ve düzenden etkilenenler Rus şehirlerinin sakinleridir. tam tersi.
Başkalarına nasıl yaşanacağını ve ahlakı öğretmeye gerek yok, sen karmakarışıkken bu aynı zamanda komik ve aptalca
Böyle öğretme. Turistik yerlerdeki turistler duygulandı.
Ben de Avrupa’nın sıradan köylerine gittim ve inanın orada farklı şeyler var. Ve orada dokunulacak hiçbir şey yok.
Siz buradayken bize Rusya’da işlerin nasıl olduğunu anlatıyorsunuz. Ve bunun komik olduğunu söyle. O yüzden dalga geçmeyi bırakın.

5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Vadim77: 20 Jul 2023, 09:12 Ve Ruslar özgürlüğün tadını çıkarıyor, özellikle de sosyal ağların, bir dizi web sitesinin ve diğer şeylerin yasaklanmasından sonra
Avrupa böyle yaşıyor zaman. İstenilen gündem doğrultusunda düşünmenize izin verildiğinde bu aynı zamanda bir tür özgürlüktür. Ve sen bundan keyif alıyorsun. Evet, hükümetiniz herkese bunu öğretmeye çalışıyor.
Avrupa’da web siteleri de dahil olmak üzere pek çok şey yasaktır. Yoksa bunların yasak olan doğru siteler olduğunu mu söyleyeceksiniz?
Belki de bu, sizin için her şeyin yolunda olduğuna kendinizi ikna etmeniz için yeterlidir. Yaşa ve mutlu ol. Herkese neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz, sizin durumunuzda ne kadar iyi, ama söylemeye çalıştığınız şeyin arka planına karşı, Rusya’da işler ne kadar kötü.
These users thanked the author Yönetici for the post:
vesaire
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Yönetici: 20 Jul 2023, 09:16 Siz burada bize Rusya’da durumun nasıl olduğunu anlatırken.
Geçen yıl aylarca kaldığımız izlenimi. Ve turist olarak değil. Dolayısıyla kişisel olarak gördüklerimden ve kişisel olarak karşılaştırdıklarımdan bahsediyorum. Fantezi yok ve propaganda. Burada düzenli olarak kullandığım ve iyi tanıdığım Fransa ve Almanya’daki mağazalardan ve aynı markaların ürünlerini satın almak zorunda kaldığımda, genel olarak iğrenç kalitede ve hacim olarak daha küçük çıktığına henüz şaşırdığımı söylemedim. Orijinalinden daha... Bu zaten Afrika’da olduğu gibi - orijinal ambalajında ​​​​sahte olanı orijinal fiyatına satmak. Ve insanlar, içinde ne olduğunu, sağlıklarını nasıl etkilediğini bile düşünmeden alıp kullanıyorlar.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:12 Hayır, önemli değil, Avrupalılara burada nasıl bir medeniyet kuracaklarını anlatmaya gerek yok.
Seviye en azından eşit olduğunda sorun yok, aksi takdirde komik
Avrupa’nıza kimin ihtiyacı var?
Bundan bıktık zaten.
Bu onun için komik. Bir düzeyde karşılaştırma. Hangi seviye? Cinsel eğitim düzeyi?
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Yönetici: 20 Jul 2023, 09:21 Neden herkese Rusya’nın ne kadar iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz da, söylemeye çalıştığınız şeyin arkasında Rusya’nın ne kadar kötü olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz.
Evet, bunu kanıtlamıyorum ama tam tersine, forumdaki bazı insanları Avrupalılara hayatı öğretmekten caydırmaya çalışıyorum ve bu amaçla aradaki farkı belirttim.
Avrupa’da ahlak açısından her şeyin fazlasıyla ihmal edildiği gerçeğiyle başladı tartışma, farkında değilseniz ama bence başkasının evindeki ahlakı, düzeni eleştirmeden önce bunu anlamak gerekir. kendiniz.

1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
nKimin sizin Avrupa’nıza ihtiyacı var?
Evet, 70’lerin yerel ahlakını ve özgürlüğünü kınadıklarında tartışmanın başında ihtiyacınız olan şey buydu : ROFL:
Yerlilere nasıl yaşayacaklarını öğretmeyin, istediğiniz gibi yaşayın, böylece her şeye sahip olursunuz.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:12 Ve Ruslar özgürlüğün tadını çıkarıyor, özellikle de sosyal ağların, bir dizi web sitesinin ve diğer şeylerin yasaklanmasından sonra
Neyden bahsediyoruz? Bizimkilerden bir şeyi mi yasakladınız?
Özgürlük ancak yalnız olduğunuz yerde olabilir. Tayga’da, bir adada.
Bir komşu ortaya çıktığı anda bazı özgürlükleri kısıtlıyor.
Avrupa’da Rusya’dakinden çok daha az özgürlük var.
These users thanked the author vesaire for the post:
İskender
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 20 Jul 2023, 09:36 Avrupa’da Rusya’ya kıyasla çok daha az özgürlük var.
Hiç eski bir Avrupa ülkesinde en az birkaç yıl yaşadınız mı? karşılaştırıp şunu söyle? *x)
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:31 Evet, tartışmanın başında, yerel ahlakı ve 70’lerin özgürlüğünü kınadıklarında buna ihtiyacınız vardı
Yerel halka nasıl yaşanacağını öğretmeyin, yaşayın siz beğendikçe her şey yoluna girecek.
Bir şeyleri çok sık tekrarlıyorsun ama neden bunu sürekli kendin yapıyorsun? Kendi akrabalarınızı bile sevmiyorsunuz, her ne kadar kendi sözlerinize göre onlar için her şey yolunda olsa da, onların da sizin gibi vasat olmalarını istiyorsunuz.
İki kutuplu mu?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:31 Evet, tartışmanın başında, yerel ahlakı ve 70’lerin özgürlüğünü kınadıklarında buna ihtiyacınız vardı
Yerel halka nasıl yaşanacağını öğretmeyin, yaşayın siz beğendikçe her şey yoluna girecek.
Avrupa’ya ahlakımızla mı geliyoruz, yoksa siz bize cinsel eğitiminizle mi geliyorsunuz? Almanya deneyimini kim örnek göstermeye başladı? Evet, siz bunu örnek almaya başlayıncaya kadar Almanya’da yaşadığınızı bile bilmiyordum. Almanya’ya özel bir saygımız var ve geçmişe karşı yeterince nefretimiz var.

1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Vadim77: 20 Jul 2023, 09:40 Bunu karşılaştırıp söyleyebilecek kadar eski Avrupa’nın bir ülkesinde en az birkaç yıl yaşadınız mı?
Ne iddiası... Söyleyecek bir şey yok mu?

2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Vadim77 ,
İşte oraya git ve oraya otur. Neden bize geliyorsun? Öğretmek ister misin? Çocuklarınıza öğretmeniz gerekiyor.

1 saniye sonra gönderildi: Vadim77,
İşte oraya gidip orada oturuyoruz. Neden bize geliyorsun? Öğretmek ister misin? Çocuklarınıza öğretmeniz gerekiyor.
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:31 Evet, bunu tam olarak kanıtlamıyorum ama tam tersine, forumdaki bazı insanları Avrupalılara hayatı öğretmekten caydırmaya çalışıyorum ve bunun için aradaki farkı belirttim.
Demek dürttün. Sadece cila sizin için daha önemli ve siz ona baskı yapıyorsunuz, oysa diğerleri için ahlak daha önemli. Ve bu onunla ilgiliydi. Ancak burada tartışma olmadığından düzen ve yemek konusunda en sevdiğiniz propagandayı başlatmaya karar verdiniz. Benim için herhangi bir süpermarketteki Avrupa yemekleri kalite açısından aynıdır. Özellikle çokuluslu markalar. Evet, organoleptik açıdan farklıdır ama farklı ülkelerde aynı şekilde farklılık gösterir, dolayısıyla hammadde, su, her şey tadı etkiler.

Ve sıralamaya gelince tekrar edeceğim her yerde iyi, her yerde kötü vardır. Ama konuşmaya başladıklarında hemen şöyle diyorsunuz: "Ah, sadece eski Avrupa’dan bahsediyorum, sadece turistik yerlerden, ama onu tüm Rusya’yla ve sadece kötüleriyle karşılaştıracağım."
Last edited by Yönetici on 20 Jul 2023, 09:52, edited 1 time in total.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Yönetici: 20 Jul 2023, 09:42 Akrabalarınız bile onlardan hoşlanmıyor,
Kahretsin.. gerçekten bilgiyi analiz etmede sorunlarınız var....
Nasıl hazır mısın bunu düşündün mü??? *x)
vvm: 20 Jul 2023, 09:45 Hangi argüman...
En objektif. Gerçekten karşılaştırma yapıp fikir oluşturmanın tek yolu bu, gerisi kötü olandan.
Klasik "Pasternak’ı okumadım ama kınıyorum" :ROFL:

2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
vvm: 20 Jul 2023, 09:47 Böylece oraya gittiniz ve orada oturdunuz. Neden bize geliyorsunuz?
Tıpkı yılda birkaç kez bana geldikleri gibi, çalışmak ve akrabalarımı ziyaret etmek için de geliyorum. Ne yani, SSCB vatandaşları gibi yeniden ayrışmamak için sınırları kapatıp içeri almamalı mıyız? :lol:

2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Yalnızca eski Avrupa’dan, yalnızca turistik yerlerden bahsediyorum, ancak Rusya’nın tamamıyla karşılaştıracağım
Ben Uzun süre yaşadığım ve karşılaştırabildiğim Avrupa ülkeleri hakkında konuşuyorum - Fransa, Almanya ve Rusya. Avrupa, Rusya’nın aksine ayrılmaz bir devlet değil :akıllı:
Bu nedenle, geri zekalı insanlar için Romanya ve Bulgaristan’dan birkaç kez bahsettim. :evet:
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:55 İşte bu yüzden, kalın kafalı insanlara Romanya ve Bulgaristan’dan defalarca bahsettim
Demek ki, göre orada yaşamıyordun senin sözlerin. Orada nasıl olduğunu nereden biliyorsun?
Genel olarak açık. İnternette her şeyin ne kadar iyi olduğuna kendini ikna eden başka bir işaretçi.
Avrupa forumlarına gidip onlarla işlerin ne kadar kötü, bizimle iyi şeyler olduğunu kanıtlamıyorum. Ve nedense gidenlerin hepsi, olmadıkları yerin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için hayatlarının anlamını görüyorlar.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Yönetici: 20 Jul 2023, 09:58
Bu yüzden zaten birkaç kez kalın kafalı insanlara Romanya ve Bulgaristan’dan bahsettim
Yani sen yaşamadın orada, senin sözlerine göre. Orada nasıl olduğunu nereden biliyorsun?
Genel olarak açık. İnternette her şeyin ne kadar iyi olduğuna kendini ikna eden başka bir işaretçi.
Avrupa forumlarına gidip onlarla işlerin ne kadar kötü, bizimle iyi şeyler olduğunu kanıtlamıyorum. Ve bazı nedenlerden dolayı, ayrılanların hepsi, olmadıkları yerin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için hayatlarının amacını görüyorlar.
Neden tartışıyorsun? ? Al şunu ve bize ne kadar iyi olduğumuzu söyle. Bırak seni kıskansın.
Sana kendim söylerdim ama bizim için nerede ve neyin iyi olduğunu hayal bile edemiyorum.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 09:55 En objektif. Gerçekten karşılaştırma yapmanın ve fikir oluşturmanın tek yolu bu, gerisi kötü olandan.
Klasik "Pasternak’ı okumadım ama kınıyorum
Objektif, bu hesaplamalarla yapılan bir analizdir ve duyumlar yoluyla gerçekleşen bir gerçektir.

2 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Vadim77: 20 Jul 2023, 09:55 İş için ve akrabaları görmek için, tıpkı yılda birkaç kez beni görmeye geldikleri gibi. Peki ya sınırları kapatmaya ve Tekrar SSCB vatandaşı muamelesi görmemek için onları içeri almamak mı?
Akrabalarımla uğraşmak zorunda değilim. Avrupa’yı önemsiyorum.
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka: 20 Jul 2023, 10:06 Neden tartışıyorsunuz? Al şunu ve bize ne kadar iyi olduğumuzu söyle. Bırak seni kıskansın.
Sana kendim söylerdim ama bizim için nerede ve neyin iyi olduğunu hayal bile edemiyorum.
To dürüst ol, kıskansın ya da kıskanmasın. Sadece ayrılanların aramızdaki şeylerin ne kadar kötü olduğu hakkında konuşmayı sevmesinden hoşlanmıyorum.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Marinka: 20 Jul 2023, 10:06 Neden tartışıyorsunuz? Al şunu ve bize ne kadar iyi olduğumuzu söyle. Bırak seni kıskansın.
Sana kendim söylerdim ama nerede ve neyi iyi yaptığımızı hayal bile edemiyorum
Tartışıyor mu ? Soru şu; neden eski sevgililerimiz bizi tamamen terk edemiyor?
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Yönetici: 20 Jul 2023, 10:15 aramızın ne kadar kötü olduğunu anlatmayı seviyorlar.
Bunu yapmayı sevmiyorum, sadece yanıt olarak yazdım, çok uzak kendi inisiyatifimle.
Ve bunu zaten birçok kez tekrarladım; herkes farklı şeylerden hoşlanır ve bu yüzden Afrika’da ve dünyanın dört bir yanındaki diğer pisliklerde yaşıyorlar.
Romanya ve Bulgaristan’dan da bahsettim çünkü onların köylerini kendi gözlerimle gördüm ve onları Alman köyleriyle karşılaştırabildim. Şehirlerde harika olsalar da pek çok şeyi düzelttiler ve düzeltmeye de devam ediyorlar.
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 Jul 2023, 10:36 Bunu zaten birçok kez tekrarladım; herkes farklı şeylerden hoşlanır ve bu yüzden Afrika’da ve dünyadaki bir sürü pislikte yaşıyorlar
Ne kadar da kavram ikamesi. “Çiçek açan bahçeyi” hatırladım. Ve katılıyorum, dünyanın kendi kıçında yaşa ve yaşa. 🤣
Last edited by Yönetici on 20 Jul 2023, 11:24, edited 1 time in total.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77,
Merak ediyordum, Sağlık hizmetlerinde işler nasıl gidiyor? Yoksa arkadaşı gelmezse sürekli kliniklerde dolaşıyor. Ultrason için üç ay beklememi söylüyor. Ambulansınız bedava mı geliyor? Ve sonra biri Fransa’da doğum yapan kadınların itfaiyeyi aradığını, ambulansın -100’de olduğunu ve itfaiyenin 50’lerde teslimat yapacağını söyledi.
Eyaletlerden bahsediyorlar, genel olarak korkutucu oluyor, diyorlar Ambulans çağırmamaya, hastaneye gitmemeye çalışıyorlar. Tedavi masraflarının karşılanması için ipotek çekilmektedir. Birinin apandisiti alındı ​​ve 120 bin fatura kesildi. Böyle yaşamak korkutucu. Bu konuda iyi misin?
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 20 Jul 2023, 11:21 üç ay boyunca ultrasonu bekleyin. Ambulansınız ücretsiz mi geliyor?
Ambulansın ücreti diğer sağlık hizmetleri gibi sağlık sigortası tarafından ödenir.
Ve bir kişinin ultrason muayenesi için 3 ay beklemesi - nedenini bilmiyorum, aciliyete, hastalığa ve yere göre değişebilir, eğer köyleri olan bir ilçede tek doktor varsa - o zaman randevu için beklemek daha uzundur. Ama bu küçük hastalıklar ve kontrol için geçerli; acil ihtiyaç halinde sizi sıra olmadan kabul edecekler.
Fransa’da genel olarak sistem aynı ama benim askerlik sağlık sigortam vardı, her şey çok daha hızlıydı ve bu daha kolay.

46 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
dünyanın kıçında yaşa ve yaşa.
Demek istediğim bu :evet:
Kız arkadaşım. ve ağustos ayında natürist şehir Vera Playa’ya gideceğim, tatiller çakışırsa orada ensest çiftlerle tanışmaya çalışacağız, önceki tatillerden gözlemlerime göre orada bolca var ve kimseye tavsiye etmeyeceğiz nerede ve kiminle dinlenmeleri gerektiği, hangi pozisyonlarda ve hangi yaşta keyif alabilecekleri konusunda. Önemli olan herkesin beğenmesi ve keyifli vakit geçirmesidir.

1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
vvm: 20 Jul 2023, 11:21 Fransa hakkında, doğum yapan kadınlar itfaiyeyi arar, ambulans 100 numaradadır ve itfaiye 50 dakikada teslimat yapar.
Bunlar kaçak çingeneler veya aynı türden başka biriyse, tamamen kabul ediyorum.
Last edited by Vadim77 on 20 Jul 2023, 16:00, edited 1 time in total.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 15:10 Bir kişinin muayene için 3 ay beklediğini bilmiyorum.
Ultrason için beklemek zorunda kaldım.
Ve apandisit varsa sigorta tam teminatlı mı? Veya eklem değişimi?
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 20 Jul 2023, 15:58 apandisit, sigorta bunu tamamen karşılıyor mu? Yoksa eklem değişimi mi?
Evet, tamamen. Bir arkadaşıma 68 yaşında titanyum diz taktırdı; o da başkalarıyla birlikte sallanan sandalyeye gidiyor.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 20 Jul 2023, 16:01 Evet, tamamen. Bir arkadaşıma 68 yaşında titanyum diz taktırdı - diğerleriyle birlikte sallanan sandalyeye gidiyor
Almanya hâlâ direniyor. Eyaletlerin Almanya’nın sosyal hizmetlerle ilgili açıklamalarını defalarca okudum ve çok memnun değiller.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77, Almanya için en tatsız şey, ülke dejenere oluyor. Emeklilerin ülkesi. Özgürleşme, cinsel eğitim, cinsiyet devrimi - çok az çocuk doğuyor.
Erkekler zayıfladı ve kadınlarını mültecilerden koruyamıyor. Kısa bir süre önce, Doğu Almanya’nın güçlü bir boks takımı vardı; Kostya Tszyu, Olimpiyatlarda bir Alman’a yenildi. Artık boksta Alman yok.