Dinlemek! Neden kedi yalama!? Kadınlara neden Huusomki değil de saygılı bir şekilde Minetchitsa deniyor? Bu, erkeklere de KUNICHINIKI denmesi gerektiği anlamına gelir!!!
Kunichnikov için!
15 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ve bir kez daha kadehlerimizi KUNITCHIKOV’a kaldıralım!
These users thanked the author Amatör123 for the post (total 2):
Dinlemek! Neden kedi yalama!? Kadınlara neden Huusomki değil de saygılı bir şekilde Minetchitsa deniyor? Bu, erkeklere de KUNICHINIKI denmesi gerektiği anlamına gelir!!! Kunichnikov için! 🥂
[size=85][color=green]15 dakika 2 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Ve bir kez daha kadehlerimizi KUNITCHIKOV’a kaldıralım! 🥂
Böyle konuları kim açıyor? Bak, burası bir anaokulu gibi.
İçeriye boşalmak gerekli mi, yalamak güzel mi, anüsünüzü veya amınızı yalamaktan ne hoşlanırsınız?
Böyle konuları kim açıyor? Bak, burası bir anaokulu gibi. İçeriye boşalmak gerekli mi, yalamak güzel mi, anüsünüzü veya amınızı yalamaktan ne hoşlanırsınız?
Amatör: ↑12 Feb 2022, 01:41
Kızlara sormak istiyorum
Pisdoliz görünüşe göre iktidarla ilgili bir sorun ve bu elbette kötü. Ön sevişme sırasında oral seks hoş ve heyecan vericidir, sizi seks havasına sokar ve sadece yalamak için yalayanlardan - Tanrı korusun.
As Anladım, bunu bir kız mı yazıyor? Peki bir aleti ağzınızda bitene kadar emdiğinizi nasıl anlarsınız? Bu da mı kötü? Hayır, çok güzel!!!!
These users thanked the author argot for the post:
Pisdoliz görünüşe göre iktidarla ilgili bir sorun ve bu elbette kötü. Ön sevişme sırasında oral seks hoş ve heyecan vericidir, sizi seks havasına sokar ve sadece yalamak için yalayanlardan - Tanrı korusun. [/quote] As Anladım, bunu bir kız mı yazıyor? Peki bir aleti ağzınızda bitene kadar emdiğinizi nasıl anlarsınız? Bu da mı kötü? Hayır, çok güzel!!!!
Amatör: ↑12 Feb 2022, 01:41
Kızlara sormak istiyorum
))) Bir erkek oral seks yapmayı seviyor ve biliyorsa, o zaman bu bir hazinedir))) n
Eh, bu da tartışmalı bir konu. İnsan bu işin ustası olduğunu sanıyor ama aslında bu konuda öyledir. Ve kız daha sonra ruhunu incitmemek için kafayı bulmuş gibi davranır. Sonuçta, özünde erkek libidosu çok savunmasızdır
))) Bir erkek oral seks yapmayı seviyor ve biliyorsa, o zaman bu bir hazinedir))) n[/quote]
Eh, bu da tartışmalı bir konu. İnsan bu işin ustası olduğunu sanıyor ama aslında bu konuda öyledir. Ve kız daha sonra ruhunu incitmemek için kafayı bulmuş gibi davranır. Sonuçta, özünde erkek libidosu çok savunmasızdır😂 😂😂
kingdzaza: ↑23 May 2024, 11:39
Bunun için belli uzunlukta ve şekilde bir dile ihtiyacınız var.
Dil estetiği ameliyatı yapıyor musunuz? Penis şeklinde olmak mı?
Ya da daha da ileri gidip bu iki organı mı nakletmek istiyorsunuz?
Kızlar / kadınlar - son cümleyi nasıl buldunuz?
P.S. Bu kadar başarılı bir operasyonun ardından birisinin resmini çizebilen var mı?
[quote=kingdzaza post_id=373632 time=1716453571 user_id=24969] Bunun için belli uzunlukta ve şekilde bir dile ihtiyacınız var. [/quote] Dil estetiği ameliyatı yapıyor musunuz? Penis şeklinde olmak mı? Ya da daha da ileri gidip bu iki organı mı nakletmek istiyorsunuz? :dumayu: Kızlar / kadınlar - [url=viewtopic.php?t=12330]son cümleyi[/url] nasıl buldunuz? P.S. Bu kadar başarılı bir operasyonun ardından birisinin resmini çizebilen var mı?
[ref=#0000ff]Sami[/ref], [quote=Sami post_id=373656 time=1716461676 user_id=24030] Bu onun için iyi ve iyi benim için daha sakin olması iyi) [/quote] Neden daha sakin? Kendinizi neyi yalamamalısınız?
Alex bi: ↑23 May 2024, 14:04
Neden daha sakin? Neyi kendinizi yalamamalısınız?
Klasik seks daha kişisel bir şeydir, bazı yükümlülükler getirir ve bazı kurallara uyulmasını gerektirir.
Oral seks bu anlamda "daha basit". En azından bizde durum böyle.
[quote="Alex bi" post_id=373661 time=1716462270 user_id=7192] Neden daha sakin? Neyi kendinizi yalamamalısınız? [/quote] Klasik seks daha kişisel bir şeydir, bazı yükümlülükler getirir ve bazı kurallara uyulmasını gerektirir. Oral seks bu anlamda "daha basit". En azından bizde durum böyle.
[quote=Venüs post_id=373675 time=1716464277 user_id=15698] ))) Ah, neden karına oral seks yapmıyorsun?))) Nasıl yapılacağını bilmiyor musun? [/quote] Neden? ) Gerçekten öyle )) Bu ilişkiler örneğini az önce kişisel, tabiri caizse arkadaş çevremden verdim.
[quote=Sami post_id=373680 time=1716464679 user_id=24030] [quote=Venüs post_id=373675 time=1716464277 user_id= 15698] ))) Ah, neden karına oral seks yapmıyorsun?))) Nasıl olduğunu bilmiyor musun? [/quote] Neden? ) Gerçekten öyle)) Bu ilişkiler örneğini deyim yerindeyse kişisel çevremden verdim. [/quote]
)) ) Sosyal çevreniz ilginç) )) Alışılmışın dışında olduğunu söyleyebilirim. Karını ve arkadaşını kıskanmıyor musun?
[quote=Sami post_id=373656 time=1716461676 user_id=24030] Karımı yalayan bir arkadaşımız var, o kadar. O kendini iyi hissediyor, ben de daha sakin hissediyorum) [/quote] "Yüksek ilişkiler"!
[quote=Venüs post_id=373683 time=1716464845 user_id=15698] ))) Sosyal çevreniz ilginç))) Sıradışı diyebilirim. Karınızı, arkadaşınızı kıskanmıyor musunuz? [/quote] Nedir? Oldukça kıskanıyoruz aslında ama kıskançlığın olmadığı insanlar da var. Örneğin, [url=viewtopic.php?t=2504]karımın olduğu ortak bir arkadaşımız var. [ /url] hiç de kıskanç değil.
[quote=Sami post_id=373866 time=1716491626 user_id=24030] [quote=Venüs post_id=373683 time=1716464845 user_id= 15698] ))) Sosyal çevreniz ilginç))) Sıra dışı diyebilirim. Karınızı, arkadaşınızı kıskanmıyor musunuz? [/quote] Nedir? Oldukça kıskanıyoruz aslında ama kıskançlığın olmadığı insanlar da var. Örneğin, [url=viewtopic.php?t=2504]karımın olduğu ortak bir arkadaşımız var. [ /url] beni hiç kıskanmıyor. [/quote]
Benimkini yaladığımda dilimle kıçına iniyorum, bu yüzden genel olarak acele ediyor, iki parmağı amının içinde ve sen klitorisi emiyorsun ve sonra parmak tamamen kıçına uçuyor, ama o gerçekten istemiyor içeri girin, acıyor diyor, 18 cm, ama yine de onun kıçını sikeceğim
Benimkini yaladığımda dilimle kıçına iniyorum, bu yüzden genel olarak acele ediyor, iki parmağı amının içinde ve sen klitorisi emiyorsun ve sonra parmak tamamen kıçına uçuyor, ama o gerçekten istemiyor içeri girin, acıyor diyor, 18 cm, ama yine de onun kıçını sikeceğim
[quote=Cools87 post_id=57527 time=1645427616 user_id=3769] Herkes yalıyor ama bunu kabul etmiyorlar. Ben de her zaman yalamayı seviyorum. Özellikle yıkanmamış [/quote] Tamamen katılıyorum.
[quote=Elenarus post_id=375012 time=1716788658 user_id=23949] Pizdaliz’in hâlâ kazanılması gerekiyor! Herkes nasıl yalanacağını bilmiyor... [/quote] Herkes bunu istemez😊