Eşimle birlikte Mzhm

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Author
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşimle birlikte Mzhm

Post by Marinaa »

Mzhm, deneyimi olan eşimle bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyor. Sadece fantezi yok, gerçek deneyim, karınızla denemeye değer mi?
Last edited by Marinaa on 10 Sep 2022, 15:44, edited 1 time in total.
Maliyet 69
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşimle Mzhm

Post by Maliyet 69 »

Q.E.D...
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Post by Andrey Lukashov »

Kosta 69: 16 Jun 2023, 16:06 Bunun kanıtlanması gerekiyordu...
Eğer bu bizimle ilgiliyse, büyük ihtimalle buradaki amaç bu değil karısının başka bir adamla birlikte olduğu. Beni en az rahatsız eden şey buydu ve muhtemelen bir süre daha birlikte yaşamamıza izin veren tek caydırıcı şeydi. İlk eşimin biraz zor bir karakteri vardı. O ve ben eski sınıf arkadaşıyız. Karakter olarak tamamen farklıdırlar. Boşandıktan sonra herkes kendine yeni bir aile buldu, oldukça yakın iletişim kurmaya devam ediyoruz ve bu şekilde daha rahat olduğumuzu anlıyoruz.
Maliyet 69
Flört etmek
Flört etmek

Post by Maliyet 69 »

Ben tartışmıyorum, her şey mümkün. Sadece mzhm formatı bana yakın değil. Birisinin bedavaya girmeye çalıştığına dair bir kalıntı var ama mzhmzh’de her şey dürüst ve net...
These users thanked the author Maliyet 69 for the post:
Vito
Andrey 34 yaşında
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years 9 months

Post by Andrey 34 yaşında »

Kosta 69: 16 Jun 2023, 16:29 MFF’de her şey dürüst ve açıktır
Evet, ancak tüm kadınlar seni başka biriyle paylaşmaya hazır değildir.
Örneğin benim durumumda, kendisi de evli olmasına rağmen metresi karısını bile kıskanıyor.
These users thanked the author Andrey 34 yaşında for the post:
Fargal94
Maliyet 69
Flört etmek
Flört etmek

Post by Maliyet 69 »

Kıskançlık da bu konuyla el ele gidiyor
alexey.vititnev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years 7 months

Post by alexey.vititnev »

Eşimle MFM yaşadık ve hala yaşıyoruz. Ve hiçbir şey değişmedi. Benim fikrime göre bile ilişki daha iyi hale geldi
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Post by Boynuzlamak!!! »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Eşimle MFM deneyimi olan biriyim, lütfen bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşın.
Eşimle MFM yapmadım , ama arkadaşlarım vardı, evli bir çift, onlarla 20 yılı aşkın süredir çıkıyorum, üçünün grup seks konusunda 30 yıldan fazla deneyimi var. Ve mükemmel bir uyum içinde yaşıyorlar, birbirlerini çok seviyorlar, erkeklerle değil, sadece MFM ile çıkmaya çalışıyor, böylece koca orada ve her şeyi görüyor.
Bu tür ilişkilerde her şeyin karısına bağlı olduğuna inanıyorum. , eğer akıllıysa ve kocasını seviyorsa ve başka bir erkekle, hatta eski partnerleriyle bile böyle yaşamayacağını anlıyorsa ve bu nedenle kocasını seviyor ve saygı duyuyorsa.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
Devam etmek
guru
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 1 month

Post by guru »

Eşimle gerçekten MFM yapmak istiyordum ama o aynı fikirde değil, uzun zamandır bir indie’ye gidiyorum ve karı koca olduğumuz ve bir erkeğe seslendiğimiz sahnesini canlandırmayı kabul etti. Her şey zirvedeydi
These users thanked the author guru for the post (total 2):
Makar1977, Fargal94
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Post by hükümet38 »

Guranga: 05 Jul 2023, 01:34 karı koca olmamız
aşkasının kadını olan kafeinsiz kahve içmeye benziyor ve sen onun senin olduğunu hayal ediyorsun, yani, bu sadece
n
İlk eşim ve ben bu konuyu başta konuşmadık, kardeşimle kendiliğinden denedik,
doğada dinlendik, mangal yaptık, çadır, ateş, şarkılar söylüyoruz, yatıyoruz, sonra çıplak gitmeyi, yüzmeyi, sudan ateşe atlamayı ve birbirimize bakmayı öneriyorum, kardeşinin şişmeye başlayan memesini görüyor, ona veriyor bir iltifat, tekila döküyoruz ve çadıra gitmekten, benimle acele etmekten dolayı kendimi kötü hissettiğimi söylüyorum, uyuyormuş gibi yapıyorum, burada, kardeşim çadırın içine çöküyor ve benimkinin arkasına yatıyor, sessiz ve öyleymiş gibi davranıyor anlamıyor, onlardan uzaklaşıyorum ve hareket etmiyorum, aşçım kıçını kardeşine doğru çeviriyor ve sikinin üzerine dayanıyor, elleri güçlü bir şekilde göğüslerini sıkıyor ve kalın siki yavaşça bacaklarının arasından amına doğru kayıyor, kıçını daha fazla dışarı çıkarıyor ve penisin başı zaten ıslak çukurunun içinde, fısıldıyor uyanmasına izin vermeyelim, kardeşi kıçını kaldırıyor, köpek stili koyuyor ve kıçına kadar sürmeye başlıyor, o dişlerinin arasından inliyor, onu kalçalarından sıkıca tutuyor, sikinden kurtulmasına izin vermiyor, taşakları onun kıçına çarpıyor, her şeyden şoktayım, kardeşim fısıldıyor, sikini ellerine al , sikimi yakalıyor ve ağzında kayboluyor, erkek kardeşim bacaklarını daha geniş açıyor ve daha derine girmeye başlıyor ve eliyle klitorise dokunmaya başlıyor, bir zevk dalgası onun üzerinden geçiyor ve penisimi ısırmaya başlıyor ve taşaklarımı sıkıyor kuvvet, biraz daha ve bana öyle geliyor ki patlayacaklar, sonra penisimi tükürüyor ve yüksek sesle inliyor, erkek kardeşinin taşaklarını elleriyle tutuyor, onları amına daha sert bastırıyor ve tekrar fısıldıyor, adam onun kıçını kırbaçlamaya başlıyor ve içine boşalıyor, sikinden düşüyor, yüzünü bana çeviriyor, sikimin üzerine oturuyor ve atlıyor, hemen heyecandan patlıyorum ve amını yeniden dolduruyorum, ayağa kalkıyor, tutan bir damla spermi bile dökmekten korkuyor amım avucuyla yüzüme oturuyor, ağzımı açıyorum ve bu sırada kaslarını kasıyor ve spermin büyük bir kısmı, yaklaşık bir bardak büyüklüğünde, ağzıma uçuyor, boğuluyorum ama yutuyorum, bu sefer penisimi okşuyor ve erkek kardeşim güçlü bir şekilde kafasını penisinin üzerine boğazına kadar itiyor, Dilimi vajinanın ve klitorisin üzerinde gezdiriyorum, sonra tekrar inliyor ve yarım yıldır bir kadınla birlikte olmayan erkek kardeş testislerini boşaltıyor ve yine büyük miktarda spermi ağzına döküyor, yüzüme boşalıyor , aletimi tekrar soyup geriyor ve ağzından ince bir akıntı kardeşimin spermini kıçıma akıtıyor ve hemen damlamasına izin vermeden sikimin üzerine atlıyor, zevkle inliyorum ve erkek kardeşim onun göğüslerini yakalayıp kendisininkini itiyor aletimin yanında, am dikiş yerlerinden patlıyor, ama karısı amındaki iki sikle hareket etmeye devam ediyor ve kendini daha da itiyor, yüzüme doğru eğiliyor ve bir öpücükle başkasının sperminin kalıntılarını ağzıma döküyor. inliyor ve inliyor, boşalmaya başlıyor ve erkek kardeşim ve ben aynı anda vajinasını ağzına kadar dolduruyoruz, memnuniyetle siklerinden iniyor, nefes alamıyor, nefesini tutamıyor ve yanına yatıyor, erkek kardeşi onu itiyor amında bir sik var ve amında başkasının siki varken uykuya dalıyor.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Fargal94
Alex05041977
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Post by Alex05041977 »

Eşimle grup antrenmanı yapmak benim için bir angaryadır. 3 yıldır gevezelik ediyorum ve bu bir kız hakkında. Sonra bir yıl daha adamdan bahsetti. Sonra adamı bir yıl boyunca aradılar. Normal bir adam buldular ve o gevezelik etmekten yorulmuştu. Buluşmak üzere anlaştık. Biz kulübede oturuyoruz, onu bekliyoruz. Ve yine gitmeyi reddediyor. Ben başka bir adamın önünde nasıl soyunacağım gibi, karını başka bir adamın altına soktuğunu anlıyor musun? Vesaire. O kadar çok sinir gitti ki. Onu biraz kandırmam gerekti
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years 6 months

Post by Andrey Lukashov »

Aldatılan!!!: 17 Jun 2023, 11:22 Karımla MFM’m yoktu ama arkadaşlarım var, evli bir çift, onlarla 20 yılı aşkın süredir çıkıyorum, üçü de grup seks konusunda 30 yıldan fazla deneyime sahipler. Ve mükemmel bir uyum içinde yaşıyorlar, birbirlerini çok seviyorlar, erkeklerle değil, sadece MFM ile çıkmaya çalışıyor, böylece koca orada ve her şeyi görüyor.
Bu tür ilişkilerde her şeyin karısına bağlı olduğuna inanıyorum. , eğer akıllıysa ve kocasını seviyorsa ve başka bir erkekle, hatta eski partnerleriyle bile bu şekilde yaşamayacağını anlıyorsa ve bu nedenle kocasını seviyor ve saygı duyuyorsa
Eşim ve ben için bu, tam anlamıyla 15 yılı aşkın bir aradan sonra geçen hafta gerçekleşti. Bu, bunca zaman ne karımın ne de benim aile dışında cinsel ilişki yaşamadığımız anlamına gelmiyor. Her nasılsa bu konuda her birimizin kendi başımıza olduğu ortaya çıktı. Bunu birbirimizden saklamadık, hatta kendi aramızda tartıştık. Son zamanlarda eşim ev arkadaşımızla neredeyse düzenli olarak buluşuyor. Çok büyük bir penisi var. Yakın zamana kadar bu kadar büyük olduğunu bile görmedim. Yaklaşık bir ay önce eşim beni katılmaya davet etti ama hâlâ utangaçtı ve hava karanlıktı, bu yüzden fazla bir şey göremedim. Daha sonra karısı, üçümüzün de deneyebileceğini söyledi. Daha geçen hafta annem her şeyi organize etti. Duygularımı anlatamam. Öyle bir penisi var ki, benim 17 santimetrem bile çocuk amcığı gibi görünüyor. Bu kadar büyük bir boyutta benim için hala yer olmadığı açık ve ben de onun peşinden soktuğumda sanki bir uçurum gibiydi, ancak gördüklerimden sonraki duygular göz önüne alındığında hızlı bir şekilde bitirdim. Karımı göğüsleri sarkık ve bir başkasının vajinasının derinliklerine inmiş ve oradan düşmeye başlamış devasa penisinin üzerinde rahatlamış halde görmek hoşuma gidiyordu.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Fargal94
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 2 months

Post by Lizkkka616 »

Bu günlerde bir toplantı olacak, nasıl geçtiğini anlatacağım)
Bir konu oluşturup anlatacağım)
These users thanked the author Lizkkka616 for the post:
Alex17870
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by hükümet38 »

mfm’de tanıtım yapmanız gerekiyorsa, o zaman deneyim şöyledir, eşimizle hangi tanıdıklarımızın veya arkadaşlarımızın daha çok hoşlandığını konuşuruz, sonra onu davet ederiz, ancak ondan önce cinsel uyarılma kazanmak için iki hafta uzak durma ve o zaten istiyor kablo, hormonları kaynıyor,
kırları davet ediyorsun, oturup içiyorsun, ona onu baştan çıkaramayacak kadar zayıf olduğunu ve onun tipi olmadığını fısıldıyorsun, onun için bir meydan okuma olacak, sonra hamam , kıyafetlerini ver, bir arkadaşından onu kırbaçlamasını iste ve sonra ona masaj yap, kıçını kabloya nasıl maruz bıraktığını bile fark etmeyecek, dışarı çıktım ve onlar onu tam anlamıyla beş dakikalığına bıraktım ve onun inlediğini duydum, Bir iş arkadaşımla benimkine öyle bakıyordum, onunla sadece yer değiştirmeyi başardık, her şeyi denedik, ama en iyi heyecan 69. pozisyonda üstünüze emmesi ve sizin onu yalamanız ve sonra önünüzde olması. gözlerin, bir arkadaşın sikini taşaklara doğru sürüyor, ondan ağzına sıvı akıyor, kokusu ve görüntüsü çok heyecan verici, her ne kadar onun benim karım olduğunu bilmese de,
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
Alex431, Dimon84
Valimor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 6 months

Post by Valimor »

Krasnoyarsk’ta yaşıyorsanız yazın. Tecrübem var. Ben yakışıklı, bekar bir adamım, 31 yaşındayım.
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 11 months

Post by Polonya »

Vlad38: 09 Jul 2023, 21:16 MFM’de tanıtım yapmanız gerekiyorsa, o zaman deneyim şu şekildedir; eşimizle hangi tanıdıklarımızdan veya arkadaşlarımızdan daha çok hoşlandığını konuşuruz, sonra onu davet ederiz, ancak ondan önce cinsel uyarılma kazanmak için iki hafta cinsel ilişkiden uzak durmanız gerekir. ve o zaten kablolu yayın istiyor, hormonları kaynıyor,
kırları davet ediyorsun, oturup bir içki içiyorsun, ona onu baştan çıkaramayacak kadar zayıf olduğunu ve onun tipi olmadığını, bunun zor olacağını fısıldıyorsun onun için, sonra hamam, kıyafetlerini ver, bir arkadaşından onu kırbaçlamasını iste, sonra masaj yap, kıçını kabloya nasıl maruz bırakacağını bile fark etmeyecek, ben dışarı çıktım ve onları tam anlamıyla bıraktım beş dakika sonra bir inilti duydum, bir iş arkadaşımla benimkine öyle bakıyordum, onunla sadece yer değiştirmeye vaktimiz oldu, her şeyi denedik, ama en güzel heyecan onun 69 pozisyonda üstünüzde olması. ve onu emiyorsun, onu yalıyorsun ve sonra, gözlerinin önünde, bir arkadaşın sikini taşaklara doğru sürüyor, ondan ağzına sıvı akıyor, kokusu ve görüntüsü çok heyecan verici, bilmese de onun benim karım olduğunu
peki ya iş arkadaşınızla ilişkiniz? Reklam riski konusunda endişeleniyor musunuz?
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by hükümet38 »

Polk: 19 Jul 2023, 19:36
Eğer MFM’de tanıtım yapmanız gerekiyorsa, o zaman bu bir deneyimdir, karısıyla hangi tanıdıklarından veya arkadaşlarından daha çok hoşlandığını konuşuruz, sonra onu davet ederiz, ancak ondan önce iki haftalık perhiz cinsel uyarılma elde ediyor ve o zaten kablo istiyor, hormonları kaynıyor,
ülkeyi davet ediyorsun, oturup bir içki içiyorsun, ona onu baştan çıkarmanın zayıf olduğunu ve onun tipi olmadığını fısıldıyorsun, onun için bu zorlu olacak, sonra hamam, kıyafetlerini ver, bir arkadaşından onu kırbaçlamasını iste, sonra masaj yap, kablonun kıçını nasıl ayarladığını bile fark etmeyecek, dışarı çıktım ve onları tam anlamıyla beş dakika bıraktım ve inleme duydum, bir iş arkadaşımla benimkine öyle bakıyordum, onunla sadece yer değiştirmeyi başardık, her şeyi denedik, ama en iyi heyecan onun 69 pozisyonunda üstünüzü emmesi ve sizin onu yalamanızdır ve sonra bir arkadaşınız gözlerinizin önünde sikini onun taşaklarına doğru sürüyor, ondan ağzınıza sıvılar akıyor, koku ve görüntü çok heyecan verici, ancak onun benim karım olduğunu bilmiyordu,
Peki ya iş arkadaşınızla ilişkiniz? Tanınma riskinden korkmuyor musunuz?
mutluluk sessizliği sever, çok fazla söze gerek yok veya ailenizle çok yakınlaşmanıza izin vermeyin , dinlenin ve hoşçakalın,
eherkes, herkes Özgür bir insanın her şeyde özgür olduğunu anlıyorlar.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
red_fox
Dimon84
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Post by Dimon84 »

Eşim ve ben sadece rüyamızda mfm görüyoruz, benim hayallerim ise bir kişinin onu becerdiği ve benim onu ​​dilimle okşadığım ya da tam tersi
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Boynuzlamak!!! »

Dimon84: 24 Jul 2023, 15:21 benim hayalim birinin onu sikeceğini ve benim onu ​​dilimle okşayacağımı ya da tam tersi
Bir başkasının karımın amını okşaması anlamında. onu sikmek mi?
Dimon84
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Dimon84 »

Evet, benim onu ​​nasıl yalayacağımı ve diğerinin onu nasıl becereceğini hayal ediyor
These users thanked the author Dimon84 for the post:
tutinof4
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Boynuzlamak!!! »

Dimon84,
Peki o zaman Sadece amını değil aynı zamanda siktiğimin penisini de yalamak zorundasın, çünkü bu onun içinde olacak ve kaçınılmaz olarak ona dilinizle ve dudaklarınızla dokunacaksınız, buna daha sonra nasıl tepki verecek?
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
evgen001
Dimon84
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Dimon84 »

Ona bundan bahsettim, birbirinizi nasıl emdiğinizi görmek istediğimi söyledi
These users thanked the author Dimon84 for the post (total 2):
Mikha77, tutinof4
Şehvetli kadın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Post by Şehvetli kadın »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 fantezi yok, gerçek deneyim, eşinizle denemeye değer mi?
Bazen bir erkeği partnerimiz olarak alırız, ortak olarak seçeriz, o "bi", her zaman üçlü olarak tanışırız, onu bir seks oyuncağı olarak algılarız. Yüksekler.
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Post by evgen001 »

Karınızın sikildiğini görmek harika bir duygu. Ve sonra onu başkasının sperminin üzerine sıcak amına sik. Sevgilinin arkasından yalamak da çok lezzetlidir.
These users thanked the author evgen001 for the post (total 4):
andylee, Vik.ruba80, Dimon84, tutinof4
Anna Dimitrova
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 2 months

Post by Anna Dimitrova »

maximus: 02 Dec 2022, 20:30 MFM’yi benimkiyle denemek istiyorum, ona birkaç kez ipucu vererek önerdim ama o bunu reddediyor! Onu nasıl ikna edebilirsin? Belki onunla buluşacak birini bulabilir veya durumu düzeltebilir?
. Bana da öyle oldu. kendim ayarladım
These users thanked the author Anna Dimitrova for the post (total 2):
Fargal94, seksforumu_
yalamak istiyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 11 months

Post by yalamak istiyorum »

M’nin neden yatakta ikinci M olduğunu hiç anlamadım... Konunun kim olduğunu açıklayın, şaka ne?
These users thanked the author yalamak istiyorum for the post:
seksforumu_
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years 2 months

Post by Joker27 »

Anna dimitrova, nasıldı? Söylemek
Edik evli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 3 months

Post by Edik evli »

Sürekli mfm veya mmmf’yi düşünüyorum ama her şey benim elimde değil
These users thanked the author Edik evli for the post:
angrove
Andreynikonov
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 10 months

Post by Andreynikonov »

Eşimi uzun süre ikna etmeye çalıştım ama onunla hiçbir şey yolunda gitmedi, iletişim konusunda yeterli değildi ama eşimle ilk kez bu formatta birlikteydik. ve sonra benimki.
These users thanked the author Andreynikonov for the post:
angrove
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Post by Dimitri »

Gerçekten eşimle mzhm’yi denemek istiyorum, sürekli mzhm’nin fotoğraflarını, videolarını gösteriyorum, hatta dilatör bile kullanıyorum, çifte amaç için onu yavaş yavaş ikna ediyorum, içinde fantezileri kabul etti, gerçekte bir şeyden korkuyor, bir gün evet, ertesi gün hayır, mzhm hakkındaki bilgileri sakince dinlemesi iyi ve eğer benimle birlikte oynarsa onun fotoğraflarını ve videolarını çekerim, nasıl isteyip istemediğini öğrenebilir miyim, gerçekten onun mzhm’sini tanıtmak istiyorum.
These users thanked the author Dimitri for the post (total 2):
tutinof4, Fargal94
Vladimirlandar
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 3 months

Post by Vladimirlandar »

Solomon: 25 Feb 2023, 18:38 kişisel olarak, MFM’ye ancak hem karı koca hem de kız ve erkeğin birbirini çok sevmesi, açık, dürüst olması ve ayrıca son derece güvene dayalı bir ilişki içinde olması durumunda karar verilebileceğine inanıyorum.
Üstelik uzun süre birlikte yaşamak ve düzenli seks zaten sıkıcı.
These users thanked the author Vladimirlandar for the post:
EgorPetrov
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Dimitri »

Hele ki karınız sizin tüm alışkanlıklarınızı, seksteki aynı hareketlerinizi biliyorsa ve siz onun yıllar geçtikçe tüm bunlardan yorulduğunu hissediyorsanız, yorgunluktan dolayı yatağa gidiyor ve her gün ilişkimizi çeşitlendirmek istiyorsunuz. seks hayatı, 25 yıl birlikte yaşadıktan sonra, çifte penetrasyonu sevdiğini hissediyorum, bu yüzden bu konuyu her şekilde aşmaya çalışıyorum, 5 yıl boyunca analla da oynadım ama denediğimde zevk çatıdan geçiyordu
These users thanked the author Dimitri for the post (total 3):
seksforumu_, mega saniye, Sibiryak89
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Dimitri »

Gözlerimin önünde bir resim var, yıllarca yazışma kolejinde, yurtta okudum, içiyoruz, bir arkadaş bir sınıf arkadaşını ziyarete geliyor, bir gruptayız, o yalnız, çok fazla şarap var, bir sınıf arkadaşı bayılıyorum, ben de gençtim, ben de içkiden bayıldım, uyandım ve yan yatakta iki tane daha gördüm, diğer sınıf arkadaşları o sarhoş kızı birlikte sikiyor, aynı zamanda erkek arkadaşı uyuyor ama bacakları ne kadar güzelmiş ayağa kalktı, izledi ve hareket etmekten korktu, izlenim inanılmaz, biri onu ağzına, diğeri kıçına siktiğinde, nasıl katılmak istedim, kahretsin, bundan gelen heyecan çok büyük
These users thanked the author Dimitri for the post (total 5):
Mezar, Sibiryak89, PavelNokia, çiçek hastalığı, mega saniye
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 2 years

Post by red_fox »

vladimirlandar: 21 Mar 2024, 03:24
şahsen ben MFM’ye ancak hem karı-koca hem de kız ve erkeğin birbirini çok sevmesi, açık, dürüst olması ve son derece güvene dayalı bir ilişki içinde olması durumunda karar verilebileceğine inanıyorum. n
Uzun süre birlikte yaşamak ve sıradan seks zaten sıkıcı.
n Uzun süreli birlikte yaşamayla birlikte ikamet ve cinsiyet miktarı azalır, yaş-lar. Üçüncü şahısların katılımı olmadan her türden "sapıklık" o kadar çok ki. İlgiyi artıracak bir şey var.

P.S. Başkası her zaman baş belasıdır. Uygun bir eşleşme bulmak gübre yığınında inci bulmaya benzer.
These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
seksforumu_, Fargal94, Büyüleyici
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Dimitri »

Önemli olan karınızı MFM’nin sadece seks olduğuna ve ilişkiyi hiçbir şekilde etkilemeyeceğine ikna etmektir.
These users thanked the author Dimitri for the post (total 3):
andylee, seksforumu_, Tanya
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 2 years

Post by red_fox »

Demitry: 29 Mar 2024, 21:37 Önemli olan karınızı MFM’nin sadece seks olduğuna ve ilişkiyi hiçbir şekilde etkilemeyeceğine ikna etmektir
Burada her ikisinin de olması gerekiyor mutlaka etkileyecektir. Aksi halde çok duydum, toplantı sırasında biri insanların yüzüne yumruk atıyor, ikincisi karısına fahişe diyor, eşler boşanma davası açıyor. Genel olarak zordur.
These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
seksforumu_, Tanya, Fargal94
Sami
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Post by Sami »

red_fox: 30 Mar 2024, 18:39 Burada her ikisinin de etkilenmeyeceğinden emin olmamız gerekiyor. Aksi halde çok duydum, toplantı sırasında biri insanların yüzüne yumruk atıyor, ikincisi karısına fahişe diyor, eşler boşanma davası açıyor. Genel olarak zor.
Aslında bu tür pek çok durum var. Her ne kadar bu konuda kesinlik olamaz. Kıskanç gibi görünmüyorsunuz ve hatta her şeyden hoşlanıyorsunuz, ancak bir noktada içinizde kötü bir şeyin saklı olduğunu anlamaya başlıyorsunuz. Anlaşılmazdır, nahoştur ve adı kıskançlıktır.
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Dimitri »

Dün eşim ve ben onu bir kez daha MFM’de döndürüyorduk, ona ilk kez bu formatta hemfikir olup olmayacağını sordum ve ooh ilerleme, iki kişiyi aynı anda okşamayı ve onu spermle doldurmayı kabul etti. ikisi aynı anda, MFM’nin okşama sürecini keyifli bir şekilde bekliyorum
These users thanked the author Dimitri for the post (total 7):
tutinof4, andylee, mega saniye, seksforumu_, Fargal94, Tolkala, Sibiryak89
andylee
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Post by andylee »

Demitry: 01 Apr 2024, 09:42 Dün eşimle bir kez daha onu MFM’de döndürüyorduk, ona ilk kez bu formatta anlaşıp anlaşamayacağını sordum ve ooo ilerleme, ikisini aynı anda okşamayı ve doldurmayı kabul etti aynı anda iki sperm ile, mzhm sevgisi sürecini hoş bir şekilde bekliyorum
’bu gerçekten harika, eşimin de bunu yapmasını isterim biraz ilerleme kaydetmek
These users thanked the author andylee for the post:
tutinof4
Dimitri
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Dimitri »

You need to register to see the link.

Отправлено спустя 12 минут 11 секунд:
Это был бы самый классный подарок, мжм от жены,да ещё и с фото и видео сессией мжм, она и так позирует при сексе,но вдвоем одну ещё круче
These users thanked the author Dimitri for the post (total 5):
tutinof4, Omut46, çoban, Tanya, Manfred
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 2 years 1 month

Post by Hımmm »

Demitry: 01 Apr 2024, 10:02 mzhm eşimden ve hatta fotoğraflar ve videolarla MFM oturumu
Karınızın burada olduğunu söylemek ister misiniz?)
These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
seksforumu_, Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”