Lisede sutyen yok

Kadın göğüslerinin erotizmini tartışmak
Автор темы
Bayan Misty
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Lisede sutyen yok

Unread post by Bayan Misty »

Hangi kız liseye sutyensiz gitti? Bundan dolayı komik şeyler, sorunlar veya maceralar yaşandı mı?
These users thanked the author Bayan Misty for the post (total 4):
Sibiryak89, Sonya69bi, Peru’da, Rasaroam
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 161
Registered for: 3 years 3 months
 Cevap: Lisede sütyen yok

Unread post by Nelli2000 »

Gittim. Merak da sutyenle birlikte geldi...
Mezuniyetten önce “silikon” bir sütyen aldım ve mezuniyet elbisemin altına giydim. En üst noktasında sağ mememin düşmeye başladığını hissettim, düştü ve karnıma, elbisemin altına gitti... O kadar çok alay konusu oldu ki... Bu günün tüm anılarında siyah bir nokta kaldı. ! O zamandan beri tüm bu sütyenlerden vazgeçtim ve gerekmedikçe kullanmıyorum. :obmorok:
These users thanked the author Nelli2000 for the post (total 10):
Sibiryak89, Sonya69bi, Diana itaatsizlik etti, Peru’da, Fargal94, Hottoh, Oleg257, Vik.ruba80, RedFox, PavelNokia
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by gümüş_fox »

Üstsüz yürümekte zorlanıyorduk, nedenini bilmiyorum. Ve komik olan şuydu: tatile "kumar" olarak gitti (ona böyle diyorlardı) ve sınıf arkadaşlarından bazılarının zaten ikinci bir numarası vardı. Eylül ayında okula gittiğimde korsajın altına biraz pamuk koydum, böylece biraz rahatladım. Ama beden eğitimi için kıyafetlerimi değiştirmem gerektiğini fark ettim ve tüm bu aksesuarlar gün yüzüne çıktı! İki hafta sonra, en azından bu meseleyle yüz yüze gelmesinler diye neredeyse aralıksız kavgalar yaşandı. Göğüslerin olmaması çok yazıktı ama şimdi bu ineklere bakıyorum ve ruhum şarkı söylüyor! :) :) :) Keşke o zaman bilseydim...
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Didudo »

Küçük göğüsler harikadır)
These users thanked the author Didudo for the post (total 4):
Morpheus, Meraklı 82, Tsverg, Andron20081
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

silver_fox,
Peki şimdi boyutu nedir ? Elinize sığan bir sandık, türün bir klasiği👍 😊benim fikrim.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
Manfred, misafirler, Andron20081
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tekrar Geri Dön »

silver_fox: 28 Nov 2022, 01:07 Eylül ayında okula gittiğimde korsajın altına biraz pamuk koydum, sanki biraz rahatlamış gibi. Ancak beden eğitiminde kıyafet değiştirmeniz gerektiğini fark ettim ve tüm bu aksesuarlar gün yüzüne çıktı!
Lenochka adında bir kızımız vardı ve ayrıca 9. sınıfta sutyeninin altına pamuklu genişleticiler yerleştirdi ve büstiyerlerden de nefret ve alay konusu oldu. Nedense onun için üzüldüm çünkü bu konuda endişeleniyordu.
Ne diyeyim - aptal kız öğrenciler.
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Nelli2000
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Alinka_Ya »

8. sınıftan sonra sürekli sutyen taktım :bel_flag:
These users thanked the author Alinka_Ya for the post (total 2):
Sibiryak89, aryamari
Andrey1980
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey1980 »

Göğüsler dikse, kız öğrenciler için bile güzeldir! Ve eğer kulaklar spaniel ise, o zaman vay be!
These users thanked the author Andrey1980 for the post:
Morpheus
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Timurlenk »

Nelli2000: 28 Nov 2022, 00:29 Gittim. Merak da sutyenle birlikte geldi...
Mezuniyetten önce “silikon” bir sütyen aldım ve mezuniyet elbisemin altına giydim. En üst noktasında sağ mememin düşmeye başladığını hissettim, düştü ve karnıma, elbisemin altına gitti... O kadar çok alay konusu oldu ki... Bu günün tüm anılarında siyah bir nokta kaldı. ! O zamandan beri tüm bu sütyenlerden vazgeçtim ve gerekmedikçe kullanmıyorum.
İnsanların neden birinin utanmasına gülmeyi sevdiğini hiç anlamadım.
Gelip yardım teklif edebilirdin.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Morpheus
Şapka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Şapka »

Okulda bütün sınıf arkadaşlarımın göğüslerini elledim! 😃. Bir keresinde öğretmen onu yakmıştı. Anneme söyledim! Ama azarlama olmadı. Artık yetişkin olduğumu fark ettim
These users thanked the author Şapka for the post (total 2):
Sibiryak89, PavelNokia
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Alexb »

Herkes sütyensiz gidemez, kızım neredeyse okul sonuna kadar sütyen taktı, meme uçları tahriş olduğundan ve bundan rahatsız olduğundan, ancak özel bir hayatı olduğunda sutyen takmayı bıraktı.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex yapardı »

Hatırladığım kadarıyla okul yıllarımda sınıf arkadaşlarım en azından göğüslerindeki küçük çıkıntılar bile çıkmaya başladıktan sonra sütyensiz kalmıyorlardı. Komik bir şaka, ön masadaki bir komşunun sutyeninin elbiselerinin arasından çözülmesiydi. Giysiler hafif olduğunda, toka baştan çıkarıcı bir şekilde göz hizanızda çıkıntı yapıyordu. Hızlı bir hareketle kırmızı suratlı bir sınıf arkadaşı kendini toparlamak için sınıftan çıktı; daha rahat olanlar düğmelerini kapatmalarını istedi. Tabii ki, bu, sutyen Kırmızı Bolşevik fabrikasından düğmeli değil, naylon tokalı daha şık bir sütyen olsaydı oldu.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Sibiryak89, Vik.ruba80, Truwor
Dasha_Deepthroat
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Dasha_Deepthroat »

Gittim, çok rahattı)
These users thanked the author Dasha_Deepthroat for the post (total 3):
Sibiryak89, Fargal94, SeRg !$!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Dasha_Deepthroat: 03 Apr 2023, 17:52 Gittim, çok rahattı)
Ne işe yarar? :soru:
Dhashaq’ın yolu kesildi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Dhashaq’ın yolu kesildi »

Yürüyorum ve utanmıyorum
These users thanked the author Dhashaq’ın yolu kesildi for the post (total 4):
SeRg !$!, BaySvan, Denchik42, alexey.omelchenko1957
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by SergeyON »

Fotoğraf raporunu bekliyoruz :cat1:
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Yönetici »

Dasha9563, bana nasıl yürüdüğünü göster.
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Morpheus »

Zaman zaman "Gelecekten Konuk" çocuk dizisini izleyen biri varsa, okul stadyumundaki sahnede, kızların uzun atlama yaptığı sahnede, tişörtlerin arasındaki boşluktan pek çok kişinin zaten şişmiş göğüslerini açıkça görebilirsiniz. meme ucu haleleri var ve sutyen yok! Ve birçok altıncı sınıf öğrencisinin çok iyi vücut figürleri var 👍Keşke böyle film korsanları okul stadyumunda dürbünleriyle oturup bakıyor olsaydı onlar aracılığıyla kız öğrencilerde ...sanırım bunun nasıl bitebileceğini biliyorsunuz :grust:
https://i.postimg.cc/25DnHpbs/scale-1200.png
These users thanked the author Morpheus for the post (total 5):
Rasaroam, vox, Juravl, Aslan 123540, Igor.Zhuravlev
Kubanoid
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years

Unread post by Kubanoid »

9. sınıfın başında sınıf arkadaşımız geldi. Yani sınıftaki herkes arasında en büyük göğüslere sahipti. Bütün kızların bir çeşit tahtaları var. Yeni kızın dışında aşağı yukarı normal boyda ama iğrenç derecede sarkık 3 kız daha var. Yani bu kızın muhtemelen C sınıfı göğüsleri var ama mükemmeller ve bunu onun çıkıntılı meme uçlarını gördüğümüzde fark ettik, yani sutyensizdi ve göğüslerini destekleyen hiçbir şey yoktu. Sınıf arkadaşlarının ona zorbalık yapmaması da güzel, aksi takdirde içine kapanık ve kötü bir şöhrete sahip olurdu. Bu yüzden arkadaşlarım ve ben okulda sık sık onun yanında dururduk ve sanki düğmelerin arasındaki boşluktan göğüs uçlarına bakardık. Daha sonra en ilginç şey, okul yılı başladıktan yaklaşık bir ay sonra şirketimizdeki çocuklardan birinin onunla buluşmaya başlamasıydı. İlişkileri yaklaşık 4 ay sürdü ve bu süre zarfında kendisine gönderdiği fotoğrafları birkaç kez gösterdi)) göğüsleri bir şey. Göğüslerin arasında bir muz bulunan fotoğraf, ardından aynı Muz fotoğrafı neredeyse boğazın sonuna kadar ve ahegao. 9. sınıfın sonunda onunla arkadaş oldum, daha yakın iletişim kurmaya başladım ve en güzel şey sınavlar sırasında oldu. Öğretmenlerimiz ilk OGE sınavımızın cevaplarını verdi. O ve ben ayrı ayrı sınavın yapılacağı okulun önünde durduk ve seçeneğimizi belirleyebileceğimiz cevaplara baktık, ardından cevapları nereye saklayacağımızı tartışmaya başladık. Onu bir çorabın içine koydum, sandalet giyiyordu ve sutyeninin içinde saklamasını önerdim. O anda onu çekip oraya bir parça kağıt koydu. Tabii ki pek bir şey göremedim ama büyüklüğü karşısında bir kez daha şaşırdım. Ve sonra hoş olmayan bir durum oldu: Birisi cevabı kaçırdı, bu yüzden öğretmenler artık onları bize vermiyordu. Daha sonra tg kanalından ücretli cevaplar aldım, fotokopisini çektim ve bak elimde ne var diyerek kendisine gönderdim. Bu cevaplar gece yayınlandı, bu yüzden onları taradığım anda hemen yatağıma gittim. Vika (adı buydu) da yazdırmam için bana yalvarmaya başladı, ona yazıcıyı çoktan kapattığımı ve yatacağımı söyledim. Sonra cevap verirsem göğüslerini göstereceğini söyledi. Bu sabah baskıya vakit ayırabilmek için erken uyandım. Okulda tüm sınıf ofiste oturuyordu ve tüm talimatlar sırasında içki içiyordu. Sonra ofisin kapısını açtı, ona öyle bir bakışla baktım ki, hadi, söz vermiştin. Gitmem için parmaklarını salladı. M tuvaletine gittik çünkü orada başkası vardı. Kağıdı ona uzattım, önümde durdu ve gömleğini kaldırdı. O anda o kadar şaşırmıştım ki okul tuvaletinde mastürbasyon yapmaya hazırdım.
Bir hafta geçiyor. Yine sınavımız var. Burada bana cevapları kendisi yazıyor, var mı yok mu? Ve benden bunu vermemi istiyor. Burada zaten çalıştım. Ben yazıyorum, eğer göğüslerine dokunmama izin verirsen sana cevap veririm. İlk başta bunu yazmamam gerektiğini düşündüm, şimdi tekrar göndereceğim. Ama tamam yazdı, sonra görüşürüz. Okulda da aynı eylemler. Ancak bu sefer Zh’ye gittik, orada kimsenin olmadığından emin olduk ve ilk başta bir heykel gibi durup ona baktım. Elimi alıp göğsüne koydu. İlk önce onu sarstım ve sonra ’ah, peki ya kıyafetlerin altına’ dedim, o da bunun tek yol olduğunu söyledi. İlk başta tamam demek istedim, sonra daha iyi bir fikir buldum ve “O zaman sana cevap vermeyeceğim” dedim. Kabul etti ve elbiselerini kaldırdı. Hemen zevkle iki elimle göğüslerini sıkmaya başladım. Ayak sesleri duyuncaya kadar bir dakika kadar orada durduk. Paralel sınıftaki sınıf tuvalete gitti ve biz de ödevleri tartışıyormuş gibi yaptık. Tanrıya şükür kazmaya başlamadı, sadece tuvaleti terk etmemi istedi.
These users thanked the author Kubanoid for the post (total 3):
Taron, Morpheus, PavelNokia
Anna18092003
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Anna18092003 »

Lisede sutyensiz, hatta bazen külotsuz gittiğim bir dönem vardı.
These users thanked the author Anna18092003 for the post (total 6):
Serg_A, Morpheus, Sibiryak89, çok sayıda denizci, PavelNokia, sendeledim
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203

Unread post by Cyrus Tabor »

Tamerlan: 12 Feb 2023, 09:58 İnsanların neden birisinin utancına gülmeyi sevdiğini hiç anlamadım.
Okul çocuğu değildin, değil mi? Ciddi bir şekilde ya da kıyafetlerle uçarsanız ya da özür dilerim, kendinize sıçarsanız ya da (eğer erkekse) zayıflık gösterirseniz, mahvolursunuz. Sadece gülmekle kalmayacak, aynı zamanda (şimdiki adıyla) nefret edecek ve zorbalık yapacaklar. Ta ki okuldan mezun olana kadar. Aynı zamanda kızlar arasında bu durumun bizden daha da kötü olduğunu söylüyorlar.

Ve konuya gelince... Peki bunu lisedeyken akranlarımdan birinde fark etseydim , o zaman kızın macera aradığı ve verebileceği neredeyse %100’dür. Kontrol ettim. Bu birkaç kez oldu.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
Ahah, Serg_A
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Anna18092003: 18 Jul 2023, 17:12 Lisedeyken sütyensiz, hatta bazen külotsuz gezerdim.
Şöyle yürürken taşaklarım çok mu aşağı sarkıyordu? öyle mi?

3 dakika sonra gönderildi:
Yürüyorum , ve utangaç değilim
Sütyene ihtiyaç duyacak kadar şişmansın ama hâlâ takmıyorsun?
Vücut pozitiflik? :-D
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!

Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 06:33
Tamerlan: 12 Feb 2023, 09:58 İnsanların neden birisinin utancına gülmeyi sevdiğini hiç anlamadım.
Sen okul çocuğu değildin , ya da ne? Ciddi bir şekilde ya da kıyafetlerle uçarsanız ya da özür dilerim, kendinize sıçarsanız ya da (eğer erkekse) zayıflık gösterirseniz, mahvolursunuz. Sadece gülmekle kalmayacak, aynı zamanda (şimdiki adıyla) nefret edecek ve zorbalık yapacaklar. Ta ki okuldan mezun olana kadar. Aynı zamanda kızlar arasında bu durumun bizden daha da kötü olduğunu söylüyorlar.

Ve konuya gelince... Peki bunu lisedeyken akranlarımdan birinde fark etseydim , o zaman kızın macera aradığı ve verebileceği neredeyse %100’dür. Kontrol ettim. Bu birkaç kez oldu.
Güldüm. Ama yaşım ilerledikçe bunu yapmanın çok kötü olduğunu anladım.
Yardım etmeyecekseniz müdahale etmeyin.
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon

Tamerlan: 19 Jul 2023, 12:48 Güldü. Ancak yaşım ilerledikçe bunu yapmanın çok kötü olduğunu anladım.
Bunu anlamak yalnızca yaşla birlikte gelir, evet. Ve birçoğu için bunun nedeni artık alay etmek istememeleri değil, sadece yaşlarının uygun görünmemesi ve etrafındakilerin bunu anlamayacak olmasıdır. Gözaltı yerleri veya örneğin ordudaki yerler hariç. Orada alaycılık gelişiyor ve hatta teşvik ediliyor. Ve çocuklar daha spontane oluyorlar, bazı açılardan daha sosyopatlar ve dolayısıyla daha acımasızlar.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 14:09 Ve çocuklar, onlar daha spontane, bazı açılardan daha sosyopat ve dolayısıyla daha acımasızlar.
Bu çocuklar çok tatlı 😁😁 😁
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon

Serg_A: 19 Jul 2023, 14:11 Ne kadar tatlı çocuklar 😁’ler 128513;😁
Değil Alaycılığın nedenlerini görüyorum. Zorbalık olgusu ve nedenleri benim tarafımdan icat edilmedi.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
Serg_A
Elin 1999
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Elin 1999 »

Kubanoid,
Отличная история)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 14:14
Serg_A: 19 Jul 2023, 14:11 Ne kadar tatlı çocuklar 😁😁😁
Alaycılık için bir neden göremiyorum. Zorbalık olgusu ve nedenleri benim tarafımdan icat edilmedi.
Ben başka bir şeyden bahsediyorum. Burada çocuk hakları konusunda ciyaklamaya başladılar. Kimseye parmağınızı sürmeyin! Ve birbirlerini öyle bir şekilde dövebilirler ki, yetişkinlerin sorunu nedir...
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!

Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 14:09
Tamerlan: 19 Jul 2023, 12:48 Güldü. Ancak yaşım ilerledikçe bunu yapmanın çok kötü olduğunu anladım.
Bunu anlamak yalnızca yaşla birlikte gelir, evet. Ve birçoğu için bunun nedeni artık alay etmek istememeleri değil, sadece yaşlarının uygun görünmemesi ve etrafındakilerin bunu anlamayacak olmasıdır. Gözaltı yerleri veya örneğin ordudaki yerler hariç. Orada alaycılık gelişiyor ve hatta teşvik ediliyor. Çocuklar ise daha spontan, bazı açılardan daha sosyopatik ve dolayısıyla daha acımasızlar.
Orduyu bilmiyorum. Ve mantık yürütemiyorum.
Ama özgürlükten yoksun bırakılan yerlerde. Burada tartışmaya hazırım. Bir kişiyi o kadar zorlayabilirsiniz ki, alay eden kişi daha da kötüleşir.

Biri (hırsızlar) (kırılan) alay etmeyi severdi. Ya onlara tükürecek ya da başka bir şekilde küçümsemesini gösterecek. Onları aldı. Ve biri kararını verdi, herkesin önünde bunun (hırsızın) üzerine koştu ve onu öptü. Tabii ki onu dövdü. Ama o artık bir (hırsız) değildi, arkadaşları onu (alçaltılmış)ların köşesine gönderdiler........
Orada olan ve her şeyi kendi gözleriyle gören bir arkadaşım anlattı bana Bu.
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Gitmedim bile, göğüslerim henüz orada olmasa bile aslında lisedeki safkan bir köpek yavrusu gibi görünüyordum)) uzun, garip, büyük kollar, büyük bacaklar ve göğüsler, sadece. göğüs uçlarım şişmiş)) ve sonra giydim)) özellikle şınav büyürken iyi gitti) kendimi bir şekilde büyük memeli sınıf arkadaşlarıyla eşitlemem gerekiyordu))

1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 14:09 ancak bunun nedeninin yaş ve çevredeki kişilerden kaynaklanmaması gerektiği için anlamayacaksın
ve sonra üstü kapalı bir şekilde dalga geçmeyi mi öğrenmeye başlayacaksın?))
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Sibiryak89
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Gitmedim, öyle bir düşüncem bile olmadı :oops:
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
Lisa24, Aşka Dokunmak, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

AryaMari: 19 Jul 2023, 20:16 Gitmedim, nedense böyle bir düşüncem bile yoktu :oops:
Neden? ! Gerçekten övünecek bir şeyin yok muydu? :soru:
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Viyola »

hayır, sutyensiz gitmedim, göğüslerim erken büyüdü, çok utanıyordum, bu yüzden sutyen takmaya başlamak bir tür rahatlama oldu
evet, uygunsuz kabul edildi
These users thanked the author Viyola for the post (total 5):
Lisa24, Aşka Dokunmak, Morpheus, aryamari, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Viola: 19 Jul 2023, 21:17 hayır, sutyensiz gitmedim, göğüslerim erken büyüdü, çok utanıyordum, bu yüzden sutyen takmaya başlamak bir tür rahatlama oldu
ve bu uygunsuz olarak değerlendirildi
Burada uygunsuz olan ne? Büyümenin tamamen doğal bir süreci...
These users thanked the author Nikk for the post:
Morpheus
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

niqk: 19 Jul 2023, 21:20 Burada uygunsuz olan ne?
Sütyensiz yürümenin hâlâ uygunsuz olduğunu düşünüyorum
These users thanked the author Viyola for the post (total 3):
Aşka Dokunmak, aryamari, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Viola: 19 Jul 2023, 21:24
niqk: 19 Jul 2023, 21:20 Burada uygunsuz olan ne?
Sütyensiz yürümenin hâlâ uygunsuz olduğunu düşünüyorum
Erkeklerle dalga geçmek istemiyor musun? Önlerinden yürüyün, göğüslerinizi sallayın, tepkilerini görün...
These users thanked the author Nikk for the post:
Morpheus
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

niqk: 19 Jul 2023, 21:30 Erkeklerle dalga geçmek istemez misin? Önlerinden yürüyün, göğüslerinizi sallayın, tepkilerini görün...
Erkeğimle dalga geçiyorum, gerisi - hayır, istemiyorum
These users thanked the author Viyola for the post (total 4):
SeRg !$!, Morpheus, aryamari, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Viola, seni kendi erkek arkadaşınla dalga geçmekten alıkoyan kişi ?
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Pierro »

Viola: 19 Jul 2023, 21:17 göğüsler erken büyüdü
yazın nehirde yüzdük.. arkadaşlarım ve ben 14-15 yaşlarındaydık..
ve ve "bebek " üç yaş küçük geldi.
hiçbir kız, Marinka, pembe bir çörek, etrafa su sıçratmak için soyunmuştu.
arkadaşları ayrı mayolar giymişlerdi, ancak sadece soğuk vardı çıkıntılardan dışarı çıkan meme uçları..
ve Marinka, sıradan beyaz pamuklu. külot.. ve 2. beden çıplak göğüslerle..
izlemesi garipti, ne kadar zıttı.. ve komikti ve ondan utanıyordum.. ve bakmamak imkansızdı..)
ve bizi bilerek kışkırttı, yere düştü, sudan sırtüstü atladı, iki kolunu da salladı...
These users thanked the author Pierro for the post (total 3):
vesaire, Morpheus, PavelNokia
Başak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Başak »

Her zaman giderim. Meme uçlarım kıyafetlerime sürtünce o kadar heyecanlanıyorum ki, bazen dersin ortasında okşanmak için tuvalete gitmeyi teklif ediyorum. Ama üstü olmadan)
These users thanked the author Başak for the post (total 3):
Aleksand İvanov, sapık, Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kadın meme”