Kadınların çok eşlilik

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kadınların çok eşlilik

Unread post by Altı »

Kızlar, kadınlar, konunun içinde kim var ve buna nasıl yaklaştınız? Kendiniz mi keyif alıyorsunuz yoksa adamlara bir şeyi “kanıtlıyor musunuz”?
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 10 months
 Re: Kadınların çok eşliliği

Unread post by Aşka Dokunmak »

Cyrus Tabor: 16 Jul 2023, 08:28 Vay canına... İmparatorluk komünisti ve Luciferian yılanı ortak bir dil bulmuş! Bunlar sexforum’un yapabileceği mucizeler!
Gelecek için - foruma yalnızca ayık halde gidin, tamam mı?
Touch-a-Love , Çar-Baba’yı hatırlayın, onunla iyi anlaşan kişiydi
Hatırlamıyorum. O dönemde yaşamıyorduk. Ancak hayatın her zaman özellikle beslenme kanalına daha yakın olanlar için iyi olduğundan eminim. Ama karma elbette birine yetişti.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
Serg_A, vesaire
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Cyrus Tabor »

Serg_A: 16 Jul 2023, 11:32 Toplumun insanların kisvesi altına girmesine karşıyım. Ben de benzer bir durumdayım)
Dikkatli olun! Bugünlerde topluma (ve dolayısıyla onun liderliğine) karşı konuşmak pratikte aşırılıktır. Bir şeye karşı çıkan örgütlere üye olmak da doğrudan yabancı ajan olmaya giden yoldur. Tüm ima ettiği şeylerle birlikte.
Marinka: 16 Jul 2023, 14:16 Gerektiğinden daha fazla dikkat. Şehir büyük değil. Güzellik öznel bir kavramdır ve kendinizi övmek uygunsuzdur. Sanırım sadece çok güzel değil, çok ama çok güzel ve aynı zamanda akıllıyım, aynı zamanda iyi bir aşçıyım, aynı zamanda mütevazıyım ve seksi seviyorum, başım asla ağrımıyor)))
Ve dikkatli olun! Herkesin ilgisine aldanmayın. Bu solcular her şeyi ve herkesi sosyalleştirmeye başladıklarından beri değişmediler. Bakın, kadınlar bir gün sıradanlaşacak. Çok eşlilik konusunda takılmaları boşuna değil.
Gelecek için - foruma yalnızca ayık olduğunuzda gelin, tamam mı?
Ayılmak için sadece ava’na bakmam gerekiyor. Dejavu gibi.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Cyrus Tabor: 17 Jul 2023, 06:27 Ayılmak için sadece Ava’nıza bakmam gerekiyor. Tam bir deja vu
Ve bence o çok güzel).
These users thanked the author Serg_A for the post:
Aşka Dokunmak
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon

Serg_A: 17 Jul 2023, 07:53 Ve bence çok güzel).
Onun çirkin olduğunu söylemiyorum. Daha önce gördüğüm bir şeye çok benziyor. Gerçek hayatta öyle.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
Serg_A, Aşka Dokunmak
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Cyrus Tabor: 17 Jul 2023, 12:47
Serg_A: 17 Jul 2023, 07:53 Ve bence çok güzel).
Çirkin olduğunu söylemiyorum. Daha önce gördüğüm bir şeye çok benziyor. Üstelik gerçek hayatta.
Gerçek hayatta böyle bir güzelliği görüp ona dokunmamak sizi deli edebilir! Bu arada bacaklarını uzattı. Şimdi onlara süper sahip, daha önce nasıl olduğunu hayal edemiyorum.
Aşka Dokunmak
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

Cyrus Tabor: 17 Jul 2023, 12:47 Daha önce gördüklerime çok benziyor
Bir yerde Ulan banliyölerinin de bulunduğunu yazmıştınız -Yurt ve koyunlarla Batora deja vu gibidir. Ve geçmiş yaşamımda Moğol votkası içmiştim. Ancak görüyorum ki oradaki kızlardan da gerçekten hoşlanmışsınız.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Serg_A
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon

Serg_A: 17 Jul 2023, 21:43 Böyle bir güzelliği gerçek hayatta görmek ve ona dokunmamak sizi deli edebilir! Bu arada bacaklarını uzattı. Şimdi onlara süper sahip, önceden nasıl olduğunu hayal bile edemiyorum.
Geçmişte sadece uzun bir elbiseyle görmüştüm, orada başka yolu yok. Ama bazı kadınlar şarap gibidir; çekicilikleri yaşlandıkça artar. Nicht wahr, M.?
Bir yerlerde Ulanbator’un yurtları ve koyunlarıyla dolu banliyölerinin deja vu gibi olduğunu yazmıştınız. Ve geçmiş yaşamımda Moğol votkası içmiştim. Ancak görüyorum ki siz ve oradaki kızlar bunu gerçekten beğenmişsiniz.
Yine de kadınlarımız en iyisi. Ve koyunlar her yerde aynıdır.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
Serg_A, Aşka Dokunmak
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Kayıp »

Başlangıçta erkeklere ve kadınlara karşı muhafazakardım, benim yetiştirilme tarzım başlangıçta böyleydi. Ancak zamanla fikrimi ve düşüncemi biraz değiştirdim ve bunun sonucunda eşim ve ben swinger olduk. İlk aşamada eşim ve ben çok konuştuk ve hangi ilişki biçimini seçeceğimizi düşündük ve sonunda sallanmaya karar verdik. Sallanan çiftler de oldu, ancak çoğunlukla bunlar sw formatının taraftarları ve aslında birçok çift için her şey o kadar pürüzsüz değil. Sonuç olarak, bir kadının birden fazla cinsel partneri olduğunda, güçlü ve arkadaş canlısı bir aileye sahip olduklarını söyleseler de, gördüklerine göre kadın eşi hakkındaki fikrini değiştirir. Bazen kadınların erkeklere karşı çok baskın olduğu çiftler de oluyordu. İlk başta sadece birkaç tane olduğunu düşündüm ama sonunda durumun hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı. Çiftlerden birinde koca, karısının salıncaktan önce itaatkar ve esnek bir ilişki olduğunu, "ineklerden" oluşan bir aile olduğunu, sonuç olarak artık ailede bir zorba olduğunu itiraf etti. Aynı çiftler artık daha önce var olan ilişkilere geri dönemezler ve akışa devam ederler. Bir keresinde eşime bir sevgili edinmesini önermiştim. Tamamen reddetti. Ona çok karakter sahibi biriyim ama aynı zamanda da akıllı, bu yüzden ona aşık oldum. Böyle kızlardan her zaman tahrik olmuşumdur. Aptal insanlardan hoşlanmadığım söylenecek. Ben kendim sakin ve dengeli bir insanım, daha önce nasıl olduğumu anladıktan sonra bu hale geldim, tabiri caizse “kenarda” yürüdüm. Ama ilk çocuğum ortaya çıktığında değişmeye başladım çünkü artık sadece kendimden sorumlu olmadığımı fark ettim. Bu nedenle eşim ve ben güvene dayalı bir ilişki geliştirdik ve çok şey paylaşıyoruz ve tüm durumları birlikte çözüyoruz. Sadece birçok erkeğin, sevdiklerine özgürlük verirken olası sonuçlar, bunun neye dönüşebileceği hakkında çok az düşündüğünü söyleyebilirim, çünkü başlangıçta erkekler temel içgüdüleri, arzuları ve fantezileri tarafından yönlendirilir. Çok az insan sonuçları düşünüyor. Eşine böyle bir "özgürlük" verdiğine pişman olan pek çok erkek var ama kendilerinin de söylediği gibi hiçbir şeyi değiştiremem çünkü onu seviyorum. Bunların hepsi bahane. Başlangıçta konuya girerken sw, swing, hotwife vb. sonuçlarının ne olabileceğini düşünmek lazım, cinsel yolla bulaşan hastalık sorunların en küçüğü, tabii ciddi bir hastalık değilse zihinsel ve ahlaki sonuçları var. Bana göre en güçlü, en istikrarlı ruh, rasyonel davranan, 70’lerden beri erkekleşmiş, şimdi ise daha "nazik" adam olmuş erkeklerdir. Doğal olarak hepsi değil ama çoğunluk özellikle büyük şehirlerde hakimdir. Belki bir konuda yanılıyorumdur. Ancak bu tamamen kişisel görüşümdür ve bunu kimseye empoze etmiyorum.
These users thanked the author Kayıp for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Cyrus Tabor: 19 Jul 2023, 05:20 Geçmişte sadece uzun bir elbiseyle görmüştüm, yoksa başka yolu yok. Ama bazı kadınlar şarap gibidir; çekicilikleri yaşlandıkça artar. Nicht wahr, M.?
Dokun -a-Love, bu kadar bacaklarını uzun bir elbiseyle nasıl kapatabilirsin!?
Aşka Dokunmak
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

Serg_A: 19 Jul 2023, 07:29 Aşka Dokun, bu kadar bacaklarını uzun bir elbiseyle nasıl kapatabilirsin!?
Kıyafet kurallarını duydun mu? Şöyle bir şey hatırlıyorum :prdance:
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Serg_A
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Satna666 »