Zehirli insanlar

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Zehirli insanlar

Unread post by Aalleexx26 »

Marinka: 07 Feb 2023, 10:47 Maalesef bu şekilde çalışmıyor. Bizim dünyamızda nezaket, zayıflıkla karıştırılıyor ve bundan faydalanmaya başlıyorlar.
Peki, ne yapıyorsun? Her şeyin alt üst olduğu sizin dünyanızda -zina ve sefahat dünyasında- nezaket ve alçakgönüllülük, zayıflık ve ezilmeyle karıştırılıyor; Saf sevginin ayaklar altına alındığı, alay edildiği, iftiraya uğradığı ve yerini sapkınlıkların kokuşmuş bir vekilinin aldığı dünyanızda... Ama tüm insanlar sizinki gibi deliliğe düşmedi ve bu nedenle nezaketi zayıflık ve alçakgönüllülük olarak değil, nezaket olarak algıladılar. kadınların ve genel olarak insanların temel süs ve haysiyeti olarak kabul edilir.
Bana göre siz, vicdan azabı çeken, manevi boşluk ve tatminsizlikten muzdarip, son derece bağımlı bir insansınız, ancak burada düzenli olarak öğretici yorumlarınızı yayınlıyorsunuz. Dikkatsiz bir okuyucuda zeka ve kendi kendine yeterlilik izlenimi verebilir. Ancak sefahatin zihni kısırlaşır, sonuçlara yol açmaz ve hayatın kendisi bir kısır döngü haline gelir - seks partisinden seks partisine, bir mastürbasyon eyleminden diğerine vb. Aydınlanma bahanesiyle kendinizi cehaletin karanlığına sokmakla kalmadınız, aynı zamanda yanlış değerlerinizi diğer insanlara da yansıttınız.
Çağımızda forum üyelerini erkek takma adla trollemeniz konusunda size cevap vereceğim. kategori 40+. Bu ne için? Forumda kimin kim olduğunu görmek için. Örneğin, internetten erkekliğinizin bir fotoğrafını çekiyorsunuz ve bunu bir erkeğin takma adı altında fotoğrafınız olarak "Kendinizi çıplak gösterin" konusunda yayınlıyorsunuz ve ah, mucize! Bazı Marinka size minnettarlık gönderiyor. Ya da "pedofilik eserler" yazarsınız ve hemen bu yönde eğilimi olan meşgul bir grup insan görürsünüz.
Bunu ilk anlayanların kim olduğunu bilmiyorum ama Rus halkı bu konuda kararlıdır. anladı: "Bir kadının aklı tevazudur." Alçakgönüllülük yok, zeka yok. Kendi adıma şunu ekleyeceğim: Cinsel organlarının fotoğraflarını kamuya açık şekilde sergileyen insanlar deli. Hâlâ akıllı görünmeye çalıştıklarında bu tamamen hüzünlü bir komedi...

5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Aşkı öldürdüler, dört elleriyle öldürdüler,
Farklı yönlerden dövdüler, el becerisi ve güçte yarıştılar.
Aşk fısıldadı onlara: "Ah, ne kadar aptalsınız!"
Ama karşılık olarak ona darbe üstüne darbe vurdular.

Aşkı öldürdüler ve bir gün aşk öldü,
nOnları kandırır, öldürülmüş gibi davranırdı - ve sadece
Ama aşk, tıpkı aşk gibi, numara yapamaz ve yalan söyleyemezdi,
Ve ilk başta onun için üzülmediler. hiç.

Aşkı öldürdüm. Ardından nodüller
Elmacık kemiklerinin üzerine yerleşmişti ve gözleri yaşlarla örtülmüştü,
Ve birbirlerinden gizlice, aynı dört el |
Bundan sonra , onun mezarındaki çiçekleri suluyorlar. Bu ayetin güzel bir anlamı var. Ahlaksızlık aşkı öldürür. Ahlaksızlar, hem kendilerinde hem de başkalarında, temasa geçtikleri kişilerde sevginin katilleridir ve her ahlaksız ruhun hesabını vereceklerdir. Ama aklınızın başına gelip tövbe etmek için hala zaman var ki bunu kendim ve tüm insanlar için diliyorum.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

aalleexx26,
Ve ben hâlâ Bir deli adam toplantısında maneviyat ve bilgelik dolu, yağa bulanmış tanrısal yazılar yazmadan önce, sadist bir ahlaksızlıkla sizin ve dudaklarının kutsallığını bozarak kızınızla birlikte işlediğiniz günahlardan alenen tövbe etmenin güzel olacağını size hatırlatalım.
Peki?
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Lisa24, Serg_A
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Lisa24 »

aalleexx26: 12 Jul 2023, 18:54 ve hayatın kendisi bir kısır döngüye dönüşür - grup seksten seks partisine, bir mastürbasyon eyleminden diğerine
ve üzerini çizerseniz hayat nasıl olur? hepsi mi? :roll:
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
Serg_A, Geçit
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Markul, Mesajları dikkatli okumuyorsun. Reşit olmayan kızım yok, henüz çocuğum yok. Az önce neden bu tür mesajlar yazdığımı açıkladım.
These users thanked the author Aalleexx26 for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

aalleexx26: 12 Jul 2023, 19:03 Markul, Şunu okumuyorsunuz: Mesajları dikkatlice Reşit olmayan kızım yok, henüz çocuğum yok. Az önce neden bu tür mesajlar yazdığımı açıkladım.
Seni elbette iyileşme aşamasına kadar tedavi etmemi ister misin? Zorunlu sağlık sigortasına göre her şey ücretsizdir. Yemeklerimizin harika olmadığı doğru ama ne yediğin umrunda olmayacak ve ben onu sana evden getireceğim. Şahsen.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Sibiryak89
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Keşke kim olduklarını anlayabilseydim, İngilizce sözler söylüyorlar, Google olmadan anlayamazsınız, :unknown:
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Marinka, bana bir profesyonel olarak meslekten olmayan birine anlat. Enjeksiyon sırasında ilacın enjekte edilmesi durumunda şırıngadaki hava kabarcığı ne kadar tehlikelidir? Bu bir şekilde zehirli mi (burada biraz konuyla ilgili, dolayısıyla konu dışı bir şey yok) veya bir şeyle tehdit mi ediyor?

PS, sorunun hilesi yok.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Serg_A
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

aalleexx26: 12 Jul 2023, 18:54 Aşkı öldürdüler, dört elle öldürdüler,
Dokunaklı bir ayet :(
Hepsi bu yukarıda yazıyor Niasilil’in okunması henüz bitmedi :üzgünüm:
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Jul 2023, 18:30 ilki en başından beri aptal ve salaktı, sonra saldırgan bir jöleye dönüştü
nBu en azından garip, güzel bir eşin var ve sen de güzelsin, hâlâ her zaman dokunmak istediğin spor salonuna gidiyorsun ve agresif oluyorsun!? Onun da "jöle" olduğunu yazıyorsunuz, belki gerçekten gevşek, yağlı ve jöle gibi görünüyordu?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 20:14 Marinka, bir profesyonel olarak bana meslekten olmayan birine anlatın. Enjeksiyon sırasında ilacın enjekte edilmesi durumunda şırıngadaki hava kabarcığı ne kadar tehlikelidir? Bu bir şekilde zehirli mi (burada biraz konuyla ilgili, dolayısıyla konu dışı bir durum yok) veya bir şeyle tehdit mi ediyor?

PS, mantıksız bir soru.
Şırıngadaki havanın hacmine, ilacın nereye ve nasıl uygulandığına bağlıdır.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 20:14 Marinka, bir profesyonel olarak bana meslekten olmayan birine anlatın. Enjeksiyon sırasında ilacın enjekte edilmesi durumunda şırıngadaki hava kabarcığı ne kadar tehlikelidir? Bu bir şekilde zehirli mi (burada biraz konuyla ilgili, dolayısıyla konu dışı bir durum yok) veya bir şeyle tehdit mi ediyor?

PS, mantıksız bir soru.
Kendime bir küpün üçte birini kas içine enjekte edebilirim, hiçbir sonuçla karşılaşmadan. Bir keresinde intravenöz olarak bana damla verdiler, hemşire tüpün solüsyonla dolu olduğundan ve içinde hava olduğundan emindi ve ortaya çıktı ki yukarıdan gelen sıvı bu havayı damarıma itti, yaklaşık bir saat kadardı. metre uzunluğunda. Hiçbir şey hissetmedim.
These users thanked the author Serg_A for the post:
|_nadiren_|
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka, Serge_A bir şekilde daha net yanıt verdi. O zaman erkeği kadından daha çok sevdim. 8-)
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 20:14 şırıngadaki hava kabarcığı
taktaktak :roll:
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Serg_A
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 20:57 Marinka, Serge_A bir şekilde daha net yanıt verdi. O zaman erkeği kadından daha çok sevdim. 8-)
Damarda bir metre hava olsaydı şu an burada yazıyor olmazdı. Belki de bunu hayal etmiştir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Serg_A, "Hava embolisi
Bir kan damarının hava kabarcığı tarafından tıkanmasına hava embolisi denir. Böyle bir olayın olasılığı. Tıpta uzun süredir düşünülüyor ve bu gerçekten de böyle bir tıkacın büyük bir artere girmesi durumunda hayati tehlike oluşturuyor, aynı zamanda doktorlara göre hava kabarcıkları kana girdiğinde ölüm riski var. hava çok küçüktür ve hemen büyük arterlere girmesi gerekir."
These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
Geçit, |_nadiren_|, Serg_A
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 12 Jul 2023, 21:06 Damarda bir metre hava olsaydı şimdi burada yazıyor olmazdı. Belki de onun hayal gücüydü.
Evet, her şey basit, sıradan bir enjeksiyon, kas içine veya deri altına. Şırıngada biraz hava var. Peki, 0,1 küp diyelim. Bunu iğne yukarıda olacak şekilde tutuyoruz, tıklıyoruz ve dışarı çıkarmak için püskürtüyoruz. Ya bunu yapmazsan? Hemşireler daima yukarı doğru sprey sıkarlar. Çok önemli mi?

2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Neden soruyorum? Hastanedeydim. Stajyer olduğu anlaşılan genç hemşire yukarıya doğru püskürtme yapmadı, ancak hemen enjeksiyonu yaptı. Neden ölmeyeceğimi sordum. O (alıntı) "bir emboliden mi? Hayır, içeri ne kadar hava basmanız gerektiğini biliyor musunuz?". Ve ’yi bile kaçırdım:(
Serg_A
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Belkha: 12 Jul 2023, 21:10 Serg_A, " Hava embolisi
Kan damarının hava kabarcığı tarafından tıkanmasına hava embolisi denir. Böyle bir fenomen tıpta uzun zamandır düşünülüyor ve bu, özellikle böyle bir tıkaç büyük bir arterdeyse, aynı zamanda kana hava kabarcıkları girdiğinde ölüm riski de var. Bir damarın tıkanması ve ciddi sonuçlar doğurması çok küçükse, en az 20 cm3 hava enjekte edilmeli ve hemen büyük damarlara girmelidir.
Bu teoride böyledir, ancak pratikte büyük ölçüde hastanın damarlarının durumuna bağlıdır. Ve ölümcül bir sonuç hakkında yazıyorsunuz, ancak küçük bir damarda tıkanıklık meydana gelirse, yerel düzeyde yine de nekroz olacaktır ve bunun bir organın dokusu olduğu ortaya çıkabilir. Denememek daha iyidir.
|_nadiren_|
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 12 Jul 2023, 21:06
Marinka, Serge_A bir şekilde daha net yanıt verdi. O zaman erkeği kadından daha çok sevdim. 8-)
Damarda bir metre hava olsaydı şu an burada yazıyor olmazdı. Belki de hayal etmiştir.
Yatak arkadaşı da gördü, yani ikimize de öyle geldi))). Bir hemşire, damara 10 metreküpe kadar sıvı enjekte edilirse hiçbir şey olmayacağını söyledi 😉...
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 21:14
Marinka: 12 Jul 2023, 21:06 Damarda bir metre hava olsaydı şu anda buraya yazmıyor olurdu. Belki de onun hayal gücüydü.
Evet, her şey basit, sıradan bir enjeksiyon, kas içine veya deri altına. Şırıngada biraz hava var. Peki, 0,1 küp diyelim. Bunu iğne yukarıda olacak şekilde tutuyoruz, tıklıyoruz ve dışarı çıkarmak için püskürtüyoruz. Ya bunu yapmazsan? Hemşireler daima yukarı doğru sprey sıkarlar. Çok önemli mi?

2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Neden soruyorum? Hastanedeydim. Stajyer olduğu anlaşılan genç hemşire yukarıya doğru püskürtme yapmadı, ancak hemen enjeksiyonu yaptı. Neden ölmeyeceğimi sordum. O (alıntı) "bir emboliden mi? Hayır, içeri ne kadar hava basmanız gerektiğini biliyor musunuz?". Hatta bir sürprizim var :(
Sana nereye enjeksiyon yaptı? Popoya mı, damara mı? Kimse sprey sıkmıyor Başlığa takıyorlar ve kapağa püskürtüyorlar ve sonra çıkarıp sadece filmlerde yukarıya doğru enjekte ediyorlar) Nedenini bilmiyorum.

52 saniye sonra gönderildi:
Serg_A: 12 Jul 2023, 21:21 Bir hemşire, damara 10 cc’ye kadar enjekte ederseniz hiçbir şey olmayacağını söyledi
Böyle bir hemşireyi kovardım. Bunu sana kim söyledi?
Serg_A
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 12 Jul 2023, 21:22Götten
Burası evet
Marinka: 12 Jul 2023, 21:22 Yalnızca filmlerde yukarı doğru sıçrarlar) Nedenini bilmiyorum .
Bir damlama ortaya çıktığında etkili atış
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 21:14 Her şey basit, sıradan bir enjeksiyon, kas içine veya deri altına
Bunu unutun, ben’ Kendi başıma tüm ilacın iz bırakmadan içeri girmesi için özel olarak şırıngada hava bıraktım, hava olabildiğince yüksek sesle içeri girdi, her şey yolundaydı.
|_nadiren_|
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 12 Jul 2023, 21:24
Marinka: 12 Jul 2023, 21:22Götten
Evet yer burası
Marinka: 12 Jul 2023, 21:22 Yalnızca filmlerde yukarı doğru fışkırırlar) Nedenini bilmiyorum.
Damlama gün ışığına çıktığında etkili çekim
Sanırım şırıngadaki havayı nasıl çıkardığını görmediniz. Bir damlama bekliyordunuz))) Gerçek hayatta damlamalar olsaydı, prosedürde bir su birikintisi olurdu)))
Filmlerde belki efekt için yapıyorlardır)))
|_nadiren_|, Serg_A
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 12 Jul 2023, 21:29 Bir damlama bekliyordunuz))) Gerçek hayatta damlamalar olsaydı, prosedürde de bir su birikintisi olurdu)))
nBu forum için oldukça tematik bir ifade :-D Yeni bir konu başlatabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Sadece meraktı. Bana hiçbir zarar gelmeyeceğinden eminim. Genel olarak ilacımıza inanıyorum. Belki hepsi değil. Ama genel olarak.
Geçit
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 12 Jul 2023, 21:23 Böyle bir hemşireyi kovardım. Bunu sana kim söyledi
Haydi, o zavallı hemşireyi yakaladın, zaten yeterince yok artık. Seni sakinleştirmek için sana sarılmamı ister misin? 😁
Geçit
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Marinka: 07 Feb 2023, 10:28 Gaslighter’lar ve istismarcılar, bu foruma baksanız bile burada bu türden çok sayıda insanın olduğunu görebilirsiniz. Hayatta bunlardan çok daha fazlası var.
Bu tür insanlarla nasıl etkileşime geçilir ve bunu yapmaya değer mi? Onlarla iletişim kurma deneyiminiz oldu mu?
Düşünceleriniz çok ilginç, hatta benzer bir deneyim yaşadıysanız veya yaşadıysanız daha da ilginç.
Er ya da geç durursunuz onlarla tamamen iletişim kurmak. Başka seçenek yok.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 12 Jul 2023, 21:39
Böyle bir hemşireyi kovardım. Bunu sana kim söyledi
Haydi, o zavallı hemşireyi yakaladın, zaten yeterince yok artık. Seni sakinleştirmek için sana sarılmamı ister misin? 😁
Bugün şu kadar sakinim: asla) Ama sarılmayı reddetmem ve dans etmek ve hatta belki bir içki içmek isterim)))
Last edited by Geçit on 12 Jul 2023, 22:12, edited 1 time in total.
Serg_A, antonio.banderas
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 12 Jul 2023, 22:08
Serg_A: 12 Jul 2023, 21:39
Marinka: 12 Jul 2023, 21:23 Böyle bir hemşireyi kovardım. Bunu sana kim söyledi
Bugün şu kadar sakinim: asla) Ama sarılmayı reddetmem ve dans etmek ve hatta belki bir içki içmek isterim)))
Sonunda gülümsemeye başladın 😘😘😉
Geçit
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Marinka, eğer rastgele cinsel ilişkinizin üstesinden gelmezseniz, o zaman bu hayatta çok ağır ve zalimce acı çekersiniz, hatta mezardan sonra daha da çok acı çekersiniz. Kimsenin düşmüş ruhlarla aynı kaderi paylaşmasını istemiyorum, ne sen, ne ben, ne de hiçbir insan.
İnterneti aktif ve ustaca kullanıyorsunuz. Azizlerin, fuhuş yapanların ölümden sonraki akıbeti hakkında neler yazdıklarını öğrenin. Daha da iyisi, azizlerin zina konusundaki açıklamalarıyla değil, bilimsel kitaplarla başlayın. Örneğin Raymond Moody’nin "Hayattan Sonra Hayat" (1976) veya Moritz Rawlings’in "Ölüm Eşiğinin Ötesinde" (1979) kitabından. Bu kitaplarda yazarlar, yeniden canlandırılmış insanların ruhları bedenden ayrıldığında neler yaşadıklarına dair hikayeler veriyor. dakika süren klinik ölüm. Popüler bilim literatürüne dini edebiyattan daha fazla güveniyorsanız bu tam size göre.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

aalleexx26: 13 Jul 2023, 03:51 Marinka, eğer üstesinden gelmezsen Eğer cinsel ahlaksızlık yaparsanız, bu hayatta çok ve zalimce acılar çekersiniz, hatta mezardan sonra daha da çok acı çekersiniz. Kimsenin düşmüş ruhlarla aynı kaderi paylaşmasını istemiyorum, ne sen, ne ben, ne de hiçbir insan.
İnterneti aktif ve ustaca kullanıyorsunuz. Azizlerin, fuhuş yapanların ölümden sonraki akıbeti hakkında neler yazdıklarını öğrenin. Daha da iyisi, azizlerin zina konusundaki açıklamalarıyla değil, bilimsel kitaplarla başlayın. Örneğin Raymond Moody’nin "Hayattan Sonra Hayat" (1976) veya Moritz Rawlings’in "Ölüm Eşiğinin Ötesinde" (1979) kitabından. Bu kitaplarda yazarlar, yeniden canlandırılmış insanların ruhları bedenden ayrıldığında neler yaşadıklarına dair hikayeler veriyor. dakika süren klinik ölüm. Popüler bilim literatürüne dini edebiyattan daha çok güveniyorsanız bu sizin için.
İki yıl önce, birkaç kez klinik olarak öldüğüm söylendi ve sonra neredeyse dört gün komada kaldım. Ucunda ışık olan bir tünel göremedim, kitaplarda yazdığı, filmlerde gösterildiği için kendimi dışarıdan göremiyordum. Sadece araba kullanıyordum ve sonra gözlerimi açtım - yoğun bakımdaydım ve birkaç gün geçmişti.
Tabii ki bana iyi para verselerdi ben de muhtemelen buna benzer bir şey söylerdim ama öyle değil.
Yani burada ve şimdi yaşamalısın. Müminlerin duygularını incitmemek için din hakkında yazmayacağım.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Lizkkka616, |_nadiren_|, Lisa24
antonio.banderas
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years

Unread post by antonio.banderas »

Marinka, merhaba! Sohbet edelim mi?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

antonio.banderos: 13 Jul 2023, 14:36 Marinka, merhaba ! Hadi sohbet edelim mi?
Merhaba) Sohbet)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”