Prezervatif konusunda hayal kırıklığı
-
Автор темыAnna-124
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel

30 yaşındayım. Her zaman her şeyde düzeni sevdim ve her şeyi önceden planladım. Kişisel hayatıma karşı da aynı tutumum var. Ergenlik çağında bile önce eğitim alacağımı, kariyer yapacağımı, ancak ondan sonra evleneceğimi ve çocuk sahibi olacağımı biliyordum. Ben erdemli biri değilim ve seksi seviyorum, sadece prezervatifle güvenli seksi seviyorum. Cinsel hayatıma 16 yaşında başladığım için paket lastiği takmadıkları sürece erkeklerle asla yatmadım. Hiç prezervatifsiz seks yapmadım. Her zaman partnerlerimin yalnızca yüksek kaliteli prezervatif satın almasını istedim ve her zaman kendime ait prezervatifim vardı. Evet bazı insanlar bundan hoşlanmadı, güvenliğe fazla odaklandığımı düşündüler. Ancak gömleğim bedenime daha yakındı ve kendi huzurum benim için daha önemliydi. Yıllar boyunca birkaç kez yırtıldılar ama ben kaçmayı başardım ve her şey yolunda gitti. Partnerimin prezervatif taktığını bildiğim için her zaman kendimden emin ve sakindim.
Bir yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve bu ayrılığa çok sert göğüs gerdim. Bu nedenle kimseyle tanışmadım, ilişkiye girmedim ve kendimi işe verdim. Zamanla çok sinirlendiğimi ve gergin olduğumu fark ettim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dinlenmeye karar verdim ve kulübe gittim. Orada bir adamla tanıştım ve fırtınalı, tutkulu bir gece geçirdik. Tabii ben küçük bir kız değilim ve adamın kullandığı prezervatifleri aldım. Lastik bant sağlamdı, çok iyi hatırlıyorum! Ancak regl zamanım geldiğinde gelmedi ve adetim bir saat kadar hassastı. Yaptığım üç testin hepsi olumlu sonuç verdi. Doktor randevusunda korkularım doğrulandı. 35 yaşından önce doğum yapmayı planladığım için önümüzdeki yıllarda erkeklerle seks yaparken artık kendimi tam anlamıyla korunmuş hissedemiyorum. Prezervatiflere her zaman güvendim ama kesinlikle hap almak istemiyorum. Evet, elbette doğum kontrolü %100 güvenli değildir. Ancak bunun beni geçeceğinden her zaman emindim. Her türden aptalın, sonuçlarını düşünmeden, korunmadan veya düşük kaliteli doğum kontrolü kullanmadan hamile kaldığını ve bacaklarını ayırdığını düşündüm. Ve hayatta her şey o kadar doğru ki: İyi çalıştım, çok çalışıyorum, temizim, çalışkanım, düzeni seviyorum, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüyorum, iki yüksek öğrenim, iyi maaşlı ve daha ileriye gitme şansı olan bir iş kariyer büyümesi. Genç ve çekici olduğum için elbette cinsel ihtiyaçlarım var.
Seksi seviyorum ama güvenliğe de önem veriyorum. Bu nedenle bir “kaçışın” olmayacağından her zaman emindim. Çok "haklıyım"))) Artık şüpheciliğim ve ihtiyatlılığımla, seks olmadan yaşayamasam da sürekli korkuyorum
Bir yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve bu ayrılığa çok sert göğüs gerdim. Bu nedenle kimseyle tanışmadım, ilişkiye girmedim ve kendimi işe verdim. Zamanla çok sinirlendiğimi ve gergin olduğumu fark ettim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dinlenmeye karar verdim ve kulübe gittim. Orada bir adamla tanıştım ve fırtınalı, tutkulu bir gece geçirdik. Tabii ben küçük bir kız değilim ve adamın kullandığı prezervatifleri aldım. Lastik bant sağlamdı, çok iyi hatırlıyorum! Ancak regl zamanım geldiğinde gelmedi ve adetim bir saat kadar hassastı. Yaptığım üç testin hepsi olumlu sonuç verdi. Doktor randevusunda korkularım doğrulandı. 35 yaşından önce doğum yapmayı planladığım için önümüzdeki yıllarda erkeklerle seks yaparken artık kendimi tam anlamıyla korunmuş hissedemiyorum. Prezervatiflere her zaman güvendim ama kesinlikle hap almak istemiyorum. Evet, elbette doğum kontrolü %100 güvenli değildir. Ancak bunun beni geçeceğinden her zaman emindim. Her türden aptalın, sonuçlarını düşünmeden, korunmadan veya düşük kaliteli doğum kontrolü kullanmadan hamile kaldığını ve bacaklarını ayırdığını düşündüm. Ve hayatta her şey o kadar doğru ki: İyi çalıştım, çok çalışıyorum, temizim, çalışkanım, düzeni seviyorum, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüyorum, iki yüksek öğrenim, iyi maaşlı ve daha ileriye gitme şansı olan bir iş kariyer büyümesi. Genç ve çekici olduğum için elbette cinsel ihtiyaçlarım var.
Seksi seviyorum ama güvenliğe de önem veriyorum. Bu nedenle bir “kaçışın” olmayacağından her zaman emindim. Çok "haklıyım"))) Artık şüpheciliğim ve ihtiyatlılığımla, seks olmadan yaşayamasam da sürekli korkuyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Prezervatifle hayal kırıklığı yaşadım

.
O halde yalnızca oral seks yapın. Hamile kalmayacaksınızAnna-124: ↑09 Jul 2023, 00:11 30 yaşındayım. Her zaman her şeyde düzeni sevdim ve her şeyi önceden planladım. Kişisel hayatıma karşı da aynı tutumum var. Ergenlik çağında bile önce eğitim alacağımı, kariyer yapacağımı, ancak ondan sonra evleneceğimi ve çocuk sahibi olacağımı biliyordum. Ben erdemli biri değilim ve seksi seviyorum, sadece prezervatifle güvenli seksi seviyorum. Cinsel hayatıma 16 yaşında başladığım için paket lastiği takmadıkları sürece erkeklerle asla yatmadım. Hiç prezervatifsiz seks yapmadım. Her zaman partnerlerimin yalnızca yüksek kaliteli prezervatif satın almasını istedim ve her zaman kendime ait prezervatifim vardı. Evet bazı insanlar bundan hoşlanmadı, güvenliğe fazla odaklandığımı düşündüler. Ancak gömleğim bedenime daha yakındı ve kendi huzurum benim için daha önemliydi. Yıllar boyunca birkaç kez yırtıldılar ama ben kaçmayı başardım ve her şey yolunda gitti. Partnerimin prezervatif taktığını bildiğim için her zaman kendimden emin ve sakindim.
Seksi seviyorum ama güvenliğe de önem veriyorum. Bu nedenle bir “kaçışın” olmayacağından her zaman emindim. Çok "haklıyım" ))) Artık şüpheciliğim ve ihtiyatlılığımla, seks olmadan yaşayamama rağmen sürekli korkuyorum
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 4):
- Lizkkka616, Korsan, andrey.petrov, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
Burada, havuzda, Moskova’dan gelen bakire bir kız öğrenci hamile kaldı
Türkiye’de bir tatil beldesinde, otobüsün su altında buhar çıkardığı ve tatilcilerin bunu fark ettiği * x)

Türkiye’de bir tatil beldesinde, otobüsün su altında buhar çıkardığı ve tatilcilerin bunu fark ettiği * x)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
Rahim içi cihaz fobilerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.
- These users thanked the author Epidemi for the post (total 2):
- Slogancı, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Çocuğu bıraktılar mı? Doğum yapacak mısın?
Bunun neden olduğunu bile biliyorum, çünkü hayatındaki her şey fazla doğru ve rafine, tatlılıktan mide bulandırıcı. Hayat çeşitliliği sever.
peki... artık sadece aptalların değil, her şeyi önceden hesaplayan akıllı kızların da hamile kaldığını biliyorsunuz)Anna-124: ↑09 Jul 2023, 00:11 30 yaşındayım. Her zaman her şeyde düzeni sevdim ve her şeyi önceden planladım. Kişisel hayatıma karşı da aynı tutumum var. Ergenlik çağında bile önce eğitim alacağımı, kariyer yapacağımı, ancak ondan sonra evleneceğimi ve çocuk sahibi olacağımı biliyordum. Ben erdemli biri değilim ve seksi seviyorum, sadece prezervatifle güvenli seksi seviyorum. Cinsel hayatıma 16 yaşında başladığım için paket lastiği takmadıkları sürece erkeklerle asla yatmadım. Hiç prezervatifsiz seks yapmadım. Her zaman partnerlerimin yalnızca yüksek kaliteli prezervatif satın almasını istedim ve her zaman kendime ait prezervatifim vardı. Evet bazı insanlar bundan hoşlanmadı, güvenliğe fazla odaklandığımı düşündüler. Ancak gömleğim bedenime daha yakındı ve kendi huzurum benim için daha önemliydi. Yıllar boyunca birkaç kez yırtıldılar ama ben kaçmayı başardım ve her şey yolunda gitti. Partnerimin prezervatif taktığını bildiğim için her zaman kendimden emin ve sakindim.
Seksi seviyorum ama güvenliğe de önem veriyorum. Bu nedenle bir “kaçışın” olmayacağından her zaman emindim. Çok "haklıyım" ))) Artık şüpheciliğim ve ihtiyatlılığımla, seks olmadan yaşayamama rağmen sürekli korkuyorum
Çocuğu bıraktılar mı? Doğum yapacak mısın?
Bunun neden olduğunu bile biliyorum, çünkü hayatındaki her şey fazla doğru ve rafine, tatlılıktan mide bulandırıcı. Hayat çeşitliliği sever.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Lizkkka616, Anna-124, Juravl, Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Bolbol,
Tam olarak Bol Bol . Herhangi bir havuzdaki su, dezenfekte edici filtreler aracılığıyla dolaşır; daha önce klor kullanıyorlardı; şimdi ise ultraviyole kullanıyorlar.
Tam olarak Bol Bol . Herhangi bir havuzdaki su, dezenfekte edici filtreler aracılığıyla dolaşır; daha önce klor kullanıyorlardı; şimdi ise ultraviyole kullanıyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
https://krsk.sibnovosti.ru/news/79797/
A-A-A!!!! Bir top toplayıcı çocuk asla yalan söylemez!igor.stepochkin: ↑09 Jul 2023, 09:31 Bolbol,
Tam olarak Bol Bol. Herhangi bir havuzdaki su, dezenfekte edici filtrelerden geçerek dolaşır, önceden klor kullanıyorlardı, şimdi ultraviyole oldu.

https://krsk.sibnovosti.ru/news/79797/
-
- Flört etmek
Bolbol, bunların hepsi saçmalık! İnternette sansasyon yaratmak için her şeyi yazacaklar.
-
- En güçlü orgazm!
İşte başka bir durum:
https: //penza-post.ru/news/01-11-2015/2966
:hayır:
https: //penza-post.ru/news/01-11-2015/2966
Bolbol, bunların hepsi saçmalık! İnternette sansasyon yaratmak için her şeyi yazarlar.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Anladığım kadarıyla kürtaj yaptırmışsınız..(belki yanılıyorum, bu konuda hiçbir şey söylenmiyor) Ama eğer durum böyleyse 30 yaşında ilk hamileliğiniz ve kürtaj yaptırmanız şu risklerle dolu: asla hamile kalamazsınız. Genel olarak yakın zamanda başka bir konuda, artık çok az kızın 30 yaşına gelmeden evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini yazmıştım ve bu konu bunun daha da kanıtı. .
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 9 months
Ah, bilmiyorum... Durex iyi bir marka... Hemen bir seks shop’tan farklı şeyler içeren 2 paket sipariş ettim ve onlar da bana bonus ve para iadesi verdiler)) :zeki: Buradaki en önemli şey zamanında bitirmektir :roll: partnerinizi hissetmeniz gerekir)) aksi halde
....eh, ya da sarmal evet.... böylece boşalırlar ve korkmazlar

6 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Sudan mı bahsediyorsun... uh, cidden sudaki spermden bahsediyorsun)) ) 30-40 saniye sonra deneyimli meme uçları sonuçlarından korkmadan yutar... canlı olanlar orada ölür... ve havuzlara girerken özellikle kafanızı kullanın))) Gönülden güldü

6 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Sudan mı bahsediyorsun... uh, cidden sudaki spermden bahsediyorsun)) ) 30-40 saniye sonra deneyimli meme uçları sonuçlarından korkmadan yutar... canlı olanlar orada ölür... ve havuzlara girerken özellikle kafanızı kullanın))) Gönülden güldü

-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Yani prezervatif hiçbir şeye karşı yüzde 100 garanti sağlamaz. Bir şeylerin ters gideceğini her zaman hesaba katmak gerekir.
-
Автор темыAnna-124
Doğurmak mı? Tabii ki değil. Rastgele bir eş doğurmak aptalca.
12 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
12 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Ben de her zaman Durex’i satın alırdım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- These users thanked the author vesaire for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыAnna-124
18 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Lisa24, epidemi,
Genellikle şu kişiler için önerilir: doğum yapmak. Ayrıca pek çok yan etkisi de olabiliyor, çeşitli iltihaplar da olabiliyor.
Planlar oldukça gerçekçi. Her şey benim ellerimde)))
18 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Lisa24, epidemi,
Genellikle şu kişiler için önerilir: doğum yapmak. Ayrıca pek çok yan etkisi de olabiliyor, çeşitli iltihaplar da olabiliyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
gençken sadece elastik bantla çalışıyordum, ta ki bir olaya kadar, bıyıklı prezervatiflerle uğraştım, hiçbiri değildi, bayan alışılmadık bir elastik bantla denemek istedi, kısacası çalışıyoruz, boşaldı, Biraz sonra çıkardım ve patladı ve bacaklarından aşağı jizz aktı, ben böyleyim, endişelenme Kısacası, bu kayganlaştırıcı onu sakinleştirdi ve kendisi de sadece deri bir penise ve başıboş olmayacağına yemin etti. yani hareket hala kesintiye uğradı ve onu sırtına çekmek için zamanında aşağı çekebilirsiniz, ama ben çıkardığımda, genellikle ondan ağzıyla tutmasını isterim, sonra partnerin uçup gitmesi mutluluktur. penis ama ağzıyla üzerine düşüyor

-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Anna-124, onlar kim?)) Spirallerden mi bahsediyorsun, o yüzden onlar hakkında yazmadım. Yüzde 100 garantinin olmadığını yazdım)) ve hayal kırıklığını atlatamadım)
RİA’ları bilmiyorum bile, pek ilgilenmedim ama bana öyle geliyor ki onlar doğum yapmamış kişilere de verildi
RİA’ları bilmiyorum bile, pek ilgilenmedim ama bana öyle geliyor ki onlar doğum yapmamış kişilere de verildi
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Küçülenler birbirinden farklıdır. Onlarla hiç sorun yaşamadım ve tek bir partner bile hamile kalmaktan şikayet etmedi
-
Автор темыAnna-124
Beğenmeyenler bana aitti. Kulübe gitmeye hazırlanırken bir paket Durex aldım. Onları seviyorum ve onlara güveniyorum.
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 1 month
Şanssızım, başka ne diyeyim
Bir keresinde yırtıldım, cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalandım(((
Bir keresinde yırtıldım, cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalandım(((
-
Автор темыAnna-124
Evet, cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmanın mı yoksa kürtaj yaptırmanın mı daha iyi olduğunu söylemek zor (((
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Maalesef şansınız kalmadı (eylemden hemen sonra prezervatifin sızmadığını kontrol edin, hepsi bu. Eğer bir delik varsa, sonra koşun eczaneye, orada özel ürünler var, ilk 40 dakikada kullanmayı başarırsanız %100 alamazsınız, 2 saat sonra %70 olur ve sonra inersiniz.
Ben de Durex kullanıyorum. Ancak bitirdikten sonra neyin sızmadığını görüyorum.
Maalesef şansınız kalmadı (eylemden hemen sonra prezervatifin sızmadığını kontrol edin, hepsi bu. Eğer bir delik varsa, sonra koşun eczaneye, orada özel ürünler var, ilk 40 dakikada kullanmayı başarırsanız %100 alamazsınız, 2 saat sonra %70 olur ve sonra inersiniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Doğum kontrol yöntemi bir jinekolog tarafından seçilir ve doğum öncesi kliniğine gitmeniz gerekir. Sadece orada sana yardım edecekler. Burada jinekolog yok.
Konu dışı bir soru sorabilir miyim? Hangi eğitime sahipsiniz ve neden iki eğitime ihtiyacınız var?
Daha yüksek iki tane ve seninle her şeyin yolunda olduğunu yazıyorsun, ancak sorununla buraya porno forumuna geldin.Anna-124: ↑09 Jul 2023, 00:11 30 yaşındayım. Her zaman her şeyde düzeni sevdim ve her şeyi önceden planladım. Kişisel hayatıma karşı da aynı tutumum var. Ergenlik çağında bile önce eğitim alacağımı, kariyer yapacağımı, ancak ondan sonra evleneceğimi ve çocuk sahibi olacağımı biliyordum. Ben erdemli biri değilim ve seksi seviyorum, sadece prezervatifle güvenli seksi seviyorum. Cinsel hayatıma 16 yaşında başladığım için paket lastiği takmadıkları sürece erkeklerle asla yatmadım. Hiç prezervatifsiz seks yapmadım. Her zaman partnerlerimin yalnızca yüksek kaliteli prezervatif satın almasını istedim ve her zaman kendime ait prezervatifim vardı. Evet bazı insanlar bundan hoşlanmadı, güvenliğe fazla odaklandığımı düşündüler. Ancak gömleğim bedenime daha yakındı ve kendi huzurum benim için daha önemliydi. Yıllar boyunca birkaç kez yırtıldılar ama ben kaçmayı başardım ve her şey yolunda gitti. Partnerimin prezervatif taktığını bildiğim için her zaman kendimden emin ve sakindim.
Doğum kontrol yöntemi bir jinekolog tarafından seçilir ve doğum öncesi kliniğine gitmeniz gerekir. Sadece orada sana yardım edecekler. Burada jinekolog yok.
Konu dışı bir soru sorabilir miyim? Hangi eğitime sahipsiniz ve neden iki eğitime ihtiyacınız var?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Mancuso, andrey.petrov, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Prezervatiflere hiçbir zaman güvenmedim. Partner güveniyorsa ya karnına ya da içine boşaltın.
-
- En güçlü orgazm!
Don’ seçici olma! Yüksek öğrenim meslek içindir, kariyer içindir, statü içindir.)
-
- Nirvana’dayım
Ben seçici davranmıyorum. Gerçekten hangisine ihtiyaç duyulduğunu ve nedenini merak ediyorum.
-
- Flört etmek
Marinka,
Peki, neden! ?) Fazladan bir diplomanın zararı olmaz ama ya işe yararsa!) Bu yüzden 3 kişilik bir ailesi olan insanlar iki katlı evler inşa ediyor?))
Peki, neden! ?) Fazladan bir diplomanın zararı olmaz ama ya işe yararsa!) Bu yüzden 3 kişilik bir ailesi olan insanlar iki katlı evler inşa ediyor?))
- These users thanked the author igor.stepochkin for the post:
- Anna-124
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Ama TS’den gelen gönderinin amacının ne olduğunu hiç anlamadım..
-
- Nirvana’dayım
İki çocuklu bir arkadaşım var yüksek öğrenimler. Kendisi bir öğretmendir ve polis için çalışmaya ikna edilmiştir. Ve orada daha yüksek mevkilere gelebilmek için hukuk eğitimine ihtiyacı vardı.
))) Ahah. Peki, bu konuya ekstra diplomanın gereksiz olmadığı bakış açısıyla yaklaşırsak, o zaman bir sorum daha var - neden dört değil de üç yüksek öğrenim olmasın?)))igor.stepochkin: ↑10 Jul 2023, 08:37 Marinka,
Peki neden?) Fazladan bir diplomanın zararı olmaz ama ya işe yararsa!) Bu yüzden 3 kişilik bir aileye sahip insanlar iki katlı evler inşa ediyor?))
İki çocuklu bir arkadaşım var yüksek öğrenimler. Kendisi bir öğretmendir ve polis için çalışmaya ikna edilmiştir. Ve orada daha yüksek mevkilere gelebilmek için hukuk eğitimine ihtiyacı vardı.
-
- Flört etmek
Marinka,
Burada öyle değil, Ben öyle düşünüyorum, meselenin mali boyutuna göre karar veriliyor, her diplomanın belli bir parası var. Yani belli sayıda diplomanız olduğunda ancak harcayabileceğiniz paranın sınırını tükettiğinizde veya artık istemiyorsanız DUR komutu verilir! Bu kadarı yeterli. Bazı berbat üniversitelerin her türlü şubesinden, yan dallarından, alt dallarından diplomaları olan ne kadar vasatlarımız var.
Burada öyle değil, Ben öyle düşünüyorum, meselenin mali boyutuna göre karar veriliyor, her diplomanın belli bir parası var. Yani belli sayıda diplomanız olduğunda ancak harcayabileceğiniz paranın sınırını tükettiğinizde veya artık istemiyorsanız DUR komutu verilir! Bu kadarı yeterli. Bazı berbat üniversitelerin her türlü şubesinden, yan dallarından, alt dallarından diplomaları olan ne kadar vasatlarımız var.
- These users thanked the author igor.stepochkin for the post:
- Anna-124
-
- Nirvana’dayım
Mali tarafı belirleyici ise önemi, o zaman bir yüksek öğrenim yeterli olacaktır) )) Neden o zaman iki?)))igor.stepochkin: ↑10 Jul 2023, 09:12 Marinka,
Burada öyle değil sanırım, işin maddi boyutuna göre karar veriliyor, her diplomanın belli bir parası var. Yani belli sayıda diplomanız olduğunda ancak harcayabileceğiniz paranın sınırını tükettiğinizde veya artık istemiyorsanız DUR komutu verilir! Bu kadarı yeterli. Bazı berbat üniversitelerin her türlü şubesinden, branşından, alt dalından diploma alan ne kadar vasatlarımız var.
-
- Flört etmek
Marinka,
No-no- Olumsuz! Ve gösteriş yap! Gösteriyi nereye bırakacaksın? Peki, yüksek eğitimin olduğunu söyledin, akıllısın, aferin, ne olmuş yani? Ve bir kişi 2, hatta 3 yüksek eğitime sahip olduğunu söylüyor, bu da onun sizden 2, hatta 3 kat daha akıllı olduğu anlamına geliyor!)))
No-no- Olumsuz! Ve gösteriş yap! Gösteriyi nereye bırakacaksın? Peki, yüksek eğitimin olduğunu söyledin, akıllısın, aferin, ne olmuş yani? Ve bir kişi 2, hatta 3 yüksek eğitime sahip olduğunu söylüyor, bu da onun sizden 2, hatta 3 kat daha akıllı olduğu anlamına geliyor!)))
-
- En güçlü orgazm!
Burada YouTube’da biri, bir programda önce bağırmaya, sonra çığlık atmaya başladı; bende dört tane daha yüksek ses var! Hepinizden daha akıllıyım!))
Evet, sizi çok iyi anladım, ancak büyük ihtimalle cevap gelmeyecek). Bunların hepsi boş.
Burada YouTube’da biri, bir programda önce bağırmaya, sonra çığlık atmaya başladı; bende dört tane daha yüksek ses var! Hepinizden daha akıllıyım!))
-
- Flört etmek
vvm,
Evet, bu oyun zamanımız! Diyelim ki ehliyetiniz var, B kategorisini aldınız. Sonra aynı bilgiden yola çıkarak çalıştınız, biraz genişlettiniz ve C kategorisini aldınız vesaire ama haklar aynı. Üniversitede de durum aynı, temel eğitim aynı, başka bir fakülteye giriyorsunuz, başka bir diploma alıyorsunuz ve bu böyle sonsuza kadar sürüyor.
Evet, bu oyun zamanımız! Diyelim ki ehliyetiniz var, B kategorisini aldınız. Sonra aynı bilgiden yola çıkarak çalıştınız, biraz genişlettiniz ve C kategorisini aldınız vesaire ama haklar aynı. Üniversitede de durum aynı, temel eğitim aynı, başka bir fakülteye giriyorsunuz, başka bir diploma alıyorsunuz ve bu böyle sonsuza kadar sürüyor.
-
- Nirvana’dayım
igor.stepochkin: ↑10 Jul 2023, 09:25 Marinka,
Hayır-hayır-hayır! Ve gösteriş yap! Gösteriyi nereye bırakacaksın? Peki, yüksek eğitimin olduğunu söyledin, akıllısın, aferin, ne olmuş yani? Ve bir kişi 2, hatta 3 yüksek eğitim aldığını söylüyor, bu da onun sizden 2, hatta 3 kat daha akıllı olduğu anlamına geliyor!)))
Belki de insanların eğitime karşı bir ilgisi vardır. Belki okulda öğretmenleri onlara hiçbir yerde okuyamayacaklarını söylemiştir, belki de aileleri ya da arkadaşları bunu onlara aşılamıştır ve artık sadece üniversiteden mezun olmakla kalmayıp, birçok yüksek eğitim alabileceklerini de kanıtlamışlardır.Evet, sizi çok iyi anladım, ancak büyük ihtimalle cevap gelmeyecek). Bunların hepsi boş.Seçici değilim. Hangisine ve neden ihtiyaç duyulduğuyla gerçekten ilgileniyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Eski sevgilimin yazışmalarla nasıl çalıştığını hatırlıyorum. Önce ticarette, sonra hukukta - her şey bir şekilde yanlış. Kafasında hiçbir bilgi yok... Ve mesleğinde çalışmıyor ama diploma sahibi olması ona iş bulma konusunda avantaj sağlıyor. Bu zamanımızın oyunu).
Bir üyeyle karşılaştırıldığında parmakla)). Ehliyetlerde yeni kategorilerin açılması mesleğin özünü değiştirmiyor. Sürücüyle aynı kaldı. Ve olayın kendisi önemsizdir.igor.stepochkin: ↑10 Jul 2023, 09:39 27 dakika önce
vvm,
Evet, bu zamanımızın oyunu! Diyelim ki ehliyetiniz var, B kategorisini aldınız. Sonra aynı bilgiden yola çıkarak çalıştınız, biraz genişlettiniz ve C kategorisini aldınız vesaire ama haklar aynı. Üniversitede de durum aynıdır, temel eğitim aynıdır, başka bir fakülteye girersiniz, başka bir diploma alırsınız ve bu böyle devam eder sonsuza kadar
Eski sevgilimin yazışmalarla nasıl çalıştığını hatırlıyorum. Önce ticarette, sonra hukukta - her şey bir şekilde yanlış. Kafasında hiçbir bilgi yok... Ve mesleğinde çalışmıyor ama diploma sahibi olması ona iş bulma konusunda avantaj sağlıyor. Bu zamanımızın oyunu).
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 5 years 6 months
Merhaba. Bence harikasın! Bu tür şeylere yetişkin yaklaşımı. Ve zamanı geldiği için hamile kaldım. İnan bana, eğer hayatın bir alanında çok çalışırsan, o zaman beklemediğin yerden "gelir". Ancak bu kesinlikle seks için geçerli değil, bu yüzden ayrıntıları atlayacağız.
Fakat genel olarak herkes bu şekilde davranır. Ve eğer bu adam çocuklara vb. karşı bu kadar dikkatli olsaydı, o zaman "seks hazırlığını" da yapardı
Ama bir kulüpte erkekleri tavlamak... fikir şöyle; Bir hafta sonra bugün sizinle birlikte. Sonuç olarak, bir yıl içinde devreye giriyor, bence bu harika!
Eh, içip sikişmek için turlarımız yok)**((
Fakat genel olarak herkes bu şekilde davranır. Ve eğer bu adam çocuklara vb. karşı bu kadar dikkatli olsaydı, o zaman "seks hazırlığını" da yapardı
Ama bir kulüpte erkekleri tavlamak... fikir şöyle; Bir hafta sonra bugün sizinle birlikte. Sonuç olarak, bir yıl içinde devreye giriyor, bence bu harika!
Eh, içip sikişmek için turlarımız yok)**((

-
- ön sevişme
- Total posts: 149
Prezervatifle penisin hassasiyeti büyük ölçüde azalır ve kız cinsel ilişki sırasında güçlü bir zevk yaşamaz. Gençliğimde ilk arkadaşımla çiftleşmeyi kestik, sadece karnına geldim ama bu en iyi seçenek değildi. Hormonal haplar en iyisidir, her ne kadar yan etkileri olsa da, sonuç: zevk için para ödemek zorundasınız

-
Автор темыAnna-124
2. mesleki iletişim alanında çevirmen.
2. eğitimini Hukuk Fakültesi’nde okurken aldı. İyi bir İngilizce bilgisi ve diploma gereksiz olmayacaktır)))
P.S. Diplomalarımla övünmüyorum. Kısaca kendimi anlatmak istedim. Bu yüzden bunu gerçeklerden biri olarak belirttim :)
6 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
aleksey,
Henüz zamanım gelmedi. Zamanı gelince karar vereceğim. 35 yaşından büyük olmak istemiyorum.
Kulüpte ciddi bir ilişki aramıyordum. Deyim yerindeyse, sadece cinsel açıdan özgürleşmeyi istiyordum. Oldukça uzun bir yoksunluk döneminden sonra sadece hızlı bir "bağlantı". İşi yaptılar ve kaçtılar.
1. yasal.
2. mesleki iletişim alanında çevirmen.
2. eğitimini Hukuk Fakültesi’nde okurken aldı. İyi bir İngilizce bilgisi ve diploma gereksiz olmayacaktır)))
P.S. Diplomalarımla övünmüyorum. Kısaca kendimi anlatmak istedim. Bu yüzden bunu gerçeklerden biri olarak belirttim :)
6 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
aleksey,
Henüz zamanım gelmedi. Zamanı gelince karar vereceğim. 35 yaşından büyük olmak istemiyorum.
Kulüpte ciddi bir ilişki aramıyordum. Deyim yerindeyse, sadece cinsel açıdan özgürleşmeyi istiyordum. Oldukça uzun bir yoksunluk döneminden sonra sadece hızlı bir "bağlantı". İşi yaptılar ve kaçtılar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 11 months
Seksten sonra lastik bant sağlam olsaydı prezervatifin korumamasının nedeni ne olabilir?
Eminim ki konu yazarı, cinsel ilişkinin en başından sonuna kadar prezervatif kullanmış, önce korunmasız cinsel ilişki değil, daha sonra bu süreçte yarık takmıştır.
Prezervatifte bir kusur olsaydı (küçük bir delik) muhtemelen patlayacağını ancak patlamadığını varsayıyorum ve Durex saygın bir şirket.
Eminim ki konu yazarı, cinsel ilişkinin en başından sonuna kadar prezervatif kullanmış, önce korunmasız cinsel ilişki değil, daha sonra bu süreçte yarık takmıştır.
Prezervatifte bir kusur olsaydı (küçük bir delik) muhtemelen patlayacağını ancak patlamadığını varsayıyorum ve Durex saygın bir şirket.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 179 Views
-
Last post by hayalet
-
- 35 Replies