[quote=Anastasia2005 post_id=183798 time=1679853620 user_id=15465] [quote=niqk post_id=183781 time=1679852361 user_id= 218] analden kim hoşlanmaz [/quote] Belki de utangaçtırlar? [/quote] n Hayır. Çoğu insanın anüs içinde ve çevresinde çok az sayıda spesifik sinir ucu vardır. Bu yüzden anal konusunda delirmiyorlar...
[quote=niqk post_id=183809 time=1679854038 user_id=218]analden hoşlanıyorlar[/quote] Bence anal sırasında rahatlamayı öğrenmen gerekiyor, o zaman zevk gelecektir)
[quote=niqk post_id=183829 time=1679855235 user_id=218] Algınız yoksa, o zaman hiçbir rahatlamanın faydası olmaz. Analda gerekli hisler yok [/quote] Bende yoktu, sonra ortaya çıktı)
[quote=Anastasia2005 post_id=183832 time=1679855378 user_id=15465] [quote=niqk post_id=183829 time=1679855235 user_id= 218] Algınız yoksa, o zaman hiçbir rahatlamanın faydası olmaz. Analda gerekli bir his yok [/quote] Bende yoktu, sonra ortaya çıktı) [/quote]
Duygular da geliştirilebilir. Tabii geliştirilecek bir şey olduğunda. Bu arada mastürbasyon yapmayı sever misin?
[quote=niqk post_id=183837 time=1679855517 user_id=218] Bu arada, mastürbasyon yapmayı seviyorsun [/quote] Pek sayılmaz, partnerlerle daha ilgi çekici oluyor, kıçıma hiçbir şey sokmadım)
niqk: ↑26 Mar 2023, 21:31
Bu arada, mastürbasyon yapmayı seviyorsun
Pek sayılmaz, partnerlerle daha ilginç oluyor, ben hiçbir zaman içine bir şey sokmadım ass)
Ve biliyorsunuz ki mastürbasyon, özellikle kişi duygularını dinleyip analiz ettiğinde
kendini geliştirmesine çok yardımcı olur cinsel yetenekler. Bu özellikle kızlarda fark edilir. Hiç mastürbasyon yapmamış olanlar genellikle çok gergindir...
[quote=Anastasia2005 post_id=183839 time=1679855620 user_id=15465] [quote=niqk post_id=183837 time=1679855517 user_id= 218] Bu arada, mastürbasyon yapmayı seviyorsun [/quote] Pek sayılmaz, partnerlerle daha ilginç oluyor, ben hiçbir zaman içine bir şey sokmadım ass) [/quote]
Ve biliyorsunuz ki mastürbasyon, özellikle kişi duygularını dinleyip analiz ettiğinde kendini geliştirmesine çok yardımcı olur cinsel yetenekler. Bu özellikle kızlarda fark edilir. Hiç mastürbasyon yapmamış olanlar genellikle çok gergindir...
niqk: ↑26 Mar 2023, 21:37
Hiçbir şey yerleştirmedim)
Ve biliyorsunuz - mastürbasyon, özellikle kişi duygularını dinleyip analiz ettiğinde
cinsel yeteneklerinin gelişmesine çok yardımcı olur. Bu özellikle kızlarda fark edilir. Hiç mastürbasyon yapmamış olanlar
a genellikle çok gergindirler
[quote=niqk post_id=183847 time=1679855842 user_id=218] Hiçbir şey yerleştirmedim) Ve biliyorsunuz - mastürbasyon, özellikle kişi duygularını dinleyip analiz ettiğinde cinsel yeteneklerinin gelişmesine çok yardımcı olur. Bu özellikle kızlarda fark edilir. Hiç mastürbasyon yapmamış olanlar a genellikle çok gergindirler [/quote] Hayır, bilmiyordum, düşünmedim bile )
[quote=rynda post_id=183843 time=1679855760 user_id=4736] ! başka bir konuda kendine iki sik aldığını yazmıştım? [/quote] Oyuncaklardan bahsediyorum, mastürbasyondan bahsediyordum
[quote=niqk post_id=183829 time=1679855235 user_id=218] [quote=Anastasia2005 post_id=183816 time=1679854536 user_id= 15465] [quote=niqk post_id=183809 time =1679854038 user_id=218]anal seviyorlar[/quote] Bence anal sırasında rahatlamayı öğrenmen gerekiyor, o zaman zevk gelecektir) [/ quote]
Algınız yoksa, hiçbir rahatlamanın faydası olmaz. Analda gerekli hisler yok... [/quote] Eh, muhtemelen şanslıyım ve harika hislere sahibim. Ve büyük olasılıkla sinir uçları da var, çünkü beni kıçımdan siktiklerinde deliriyorum.
Diana39ts: ↑26 Mar 2023, 22:44
Sanırım öyleydim şanslıyım ve harika bir his var içimde. Ve büyük olasılıkla sinir uçları da var, çünkü beni kıçımdan siktiklerinde deliriyorum.
Bu kadar şehvetli olan tek kişi sen değilsin.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
[ref=#804000]Diana39ts[/ref], [quote=Diana39ts post_id=183897 time=1679859868 user_id=13666] Sanırım öyleydim şanslıyım ve harika bir his var içimde. Ve büyük olasılıkla sinir uçları da var, çünkü beni kıçımdan siktiklerinde deliriyorum. [/quote] Bu kadar şehvetli olan tek kişi sen değilsin.
[quote=-demokrat- post_id=184759 time=1680086689 user_id= 3258] Bir kız analdan hoşlanmıyorsa bu ne kendisinin ne de partnerinin bunu nasıl yapacağını bildiği anlamına gelir [/quote] Bunu hesaba katıyor musunuz? fizyolojik özellikler?
Bir kız analdan hoşlanmıyorsa bu ne kendisinin ne de partnerinin bunu nasıl yapacağını bildiği anlamına gelir
Yap fizyolojik özellikleri dikkate alıyor musunuz?
Hepimizin kalçası artı veya eksi olarak aynı. Ve eğer bu kıçın içine girecek olan penisin büyüklüğünü kastediyorsan, o zaman bu zaten bir teknik meselesidir.
Anüs (herhangi bir normal doktor bunu sana söyleyecektir) oldukça iyi esneme yeteneğine sahiptir ve en etkileyici boyutları kabul edin. Her şey doğruluk ve eğitimle ilgilidir.
[quote=Fargal94 post_id=185018 time=1680116379 user_id=7900] [quote=-demokrat- post_id=184759 time =1680086689 user_id=3258] Bir kız analdan hoşlanmıyorsa bu ne kendisinin ne de partnerinin bunu nasıl yapacağını bildiği anlamına gelir [/quote] Yap fizyolojik özellikleri dikkate alıyor musunuz? [/quote] Hepimizin kalçası artı veya eksi olarak aynı. Ve eğer bu kıçın içine girecek olan penisin büyüklüğünü kastediyorsan, o zaman bu zaten bir teknik meselesidir. Anüs (herhangi bir normal doktor bunu sana söyleyecektir) oldukça iyi esneme yeteneğine sahiptir ve en etkileyici boyutları kabul edin. Her şey doğruluk ve eğitimle ilgilidir.
Dün geceden beri onu seviyorum. Korktum ve penis için özel bir girişin olmasının kabul edilemez olduğunu düşündüm.
Ama dün deneyimli partnerim öyle şefkatli ve nazikçe kıçımdan becerdi ki, geldim, içimde duygular patlıyordu. Biraz acı değil, bir üyenin içinizi tamamen doldurduğu hissi. İçinizde ne kadar sıkı ama acı verici olmayan bir şekilde hareket ediyor.
Daha önce neyi denemediniz? Yıllarca bu zevkten mahrum yaşadım.
Bir kadının bundan zevk almayacağını düşünürdüm. Ancak akıl hocam sayesinde bunu başardım.
Benden sadece henüz seri üretime geçmememi istedi. Buna alışmam lazım.
These users thanked the author Liyakat for the post (total 7):
Dün geceden beri onu seviyorum. Korktum ve penis için özel bir girişin olmasının kabul edilemez olduğunu düşündüm. Ama dün deneyimli partnerim öyle şefkatli ve nazikçe kıçımdan becerdi ki, geldim, içimde duygular patlıyordu. Biraz acı değil, bir üyenin içinizi tamamen doldurduğu hissi. İçinizde ne kadar sıkı ama acı verici olmayan bir şekilde hareket ediyor. Daha önce neyi denemediniz? Yıllarca bu zevkten mahrum yaşadım. Bir kadının bundan zevk almayacağını düşünürdüm. Ancak akıl hocam sayesinde bunu başardım. Benden sadece henüz seri üretime geçmememi istedi. Buna alışmam lazım.
[quote=Merit post_id=185557 time=1680247142 user_id=17680] Sadece poponun henüz kitlesel sömürüye maruz bırakılmamasını istedi. Buna alışmak zorundasın. [/quote] Doğru, iyi bir akıl hocan var, basiretli!!!
[ref=#804000]Büyücü[/ref], [quote=Mag post_id=188368 time=1680820962 user_id=417] Normalde kendimi yalnızca anal yolla tatmin ediyorum .Bir kadını kıçından sikmek benim için sorun olmaz. [/quote] Hem sikle hem de yapay penisle böyle bir zevkten kendimi mahrum bırakmıyorum. Bir kadınla bile aktif bir rolde anal seksi denemedim.
Eski sevgililerimden biriyle bir ilişkim vardı ama bunu yapmak konusunda her zaman çok isteksizdim; karım ve ben bunu yapmıyoruz. Gerçi bazen değişiklik olsun diye gerçekten hoşuma gidiyor... Bence bütün erkekler seviyor ama kızlar temkinli bakıyorlar
These users thanked the author Vas209 for the post:
Eski sevgililerimden biriyle bir ilişkim vardı ama bunu yapmak konusunda her zaman çok isteksizdim; karım ve ben bunu yapmıyoruz. Gerçi bazen değişiklik olsun diye gerçekten hoşuma gidiyor... Bence bütün erkekler seviyor ama kızlar temkinli bakıyorlar
[ref=#0000ff]Milena69[/ref], [quote=Milena69 post_id=195289 time=1682331350 user_id=15689] Neredeyse her gün anal seks yapıyorum ve her şey çok iyi Ve bu sayede rakam mükemmel)))) [/quote] Naif bir soru sorabilir miyim? Bu tür seks figürünüzü formda tutmanıza nasıl yardımcı olur?
13 yaşımdan beri kıçımla seviyorum, sonra bana kıçımdan teklif ettiler, reddetmedim, yatağa çıplak uzandım, kardeşim üstüne oturdu ve kıçımla oynamaya başladı, çok harikaydı kıçımın ıslandığını hissettim ve sonra seni bekliyorum dediğini, başını kıçıma dayayıp beni sürmeye başladığını, bunu o kadar çok istedim ki, bana nasıl girdiğini anlamadım, hissettim. kıçıma bu sihir geldi, yaklaşık 5 dakika sonra kardeşim içime girdi, giyindi ve sohbetleri filme almaya başladı, yaklaşık bir saat sonra daha fazla klima istediğimi kardeşime kabul ettiğini söyledim ama ikinci kez onun sikinin üzerine oturdum ben ve ben uzun bir zaman olacağını düşündük ama oturmayı o kadar çok istedim ki tüm yol boyunca nasıl oturduğumu bile anlamadım ve sonra klima yapmaya başladık. Aradan 25 yıl geçti ama uzun zamandır bunu yapıyoruz, sonra ben o, sonra o ben.
These users thanked the author özellikle for the post:
13 yaşımdan beri kıçımla seviyorum, sonra bana kıçımdan teklif ettiler, reddetmedim, yatağa çıplak uzandım, kardeşim üstüne oturdu ve kıçımla oynamaya başladı, çok harikaydı kıçımın ıslandığını hissettim ve sonra seni bekliyorum dediğini, başını kıçıma dayayıp beni sürmeye başladığını, bunu o kadar çok istedim ki, bana nasıl girdiğini anlamadım, hissettim. kıçıma bu sihir geldi, yaklaşık 5 dakika sonra kardeşim içime girdi, giyindi ve sohbetleri filme almaya başladı, yaklaşık bir saat sonra daha fazla klima istediğimi kardeşime kabul ettiğini söyledim ama ikinci kez onun sikinin üzerine oturdum ben ve ben uzun bir zaman olacağını düşündük ama oturmayı o kadar çok istedim ki tüm yol boyunca nasıl oturduğumu bile anlamadım ve sonra klima yapmaya başladık. Aradan 25 yıl geçti ama uzun zamandır bunu yapıyoruz, sonra ben o, sonra o ben.
Anal seks iyi çünkü anüsün dairesel kasları penisi tüm çevre boyunca sıkıştırıyor. Aynı zamanda, poponun derinliklerindeki bir organın ileri geri sürtünmesi, kedidekinden tamamen farklı, daha parlak ve daha keskin bir his yaratır. Buna göre anal seks sırasında alınan zevk çok daha keyiflidir. Kıçın derinliklerindeki orgazm kıyaslanamaz! Ahlaki zevk de: Anal seks sırasında inanılmaz bir zevk yaşarken eşimle tek bir bütün halinde bütünleştiğimi hissediyorum. Karısı ayrıca anal seks sırasında bir erkeğe tamamen ait olmanın farkındalığından bir tür alışılmadık zevk yaşadığını söylüyor.
[url=viewtopic.php?t=11083]Anal seks[/url] iyi çünkü anüsün dairesel kasları penisi tüm çevre boyunca sıkıştırıyor. Aynı zamanda, poponun derinliklerindeki bir organın ileri geri sürtünmesi, kedidekinden tamamen farklı, daha parlak ve daha keskin bir his yaratır. Buna göre anal seks sırasında alınan zevk çok daha keyiflidir. Kıçın derinliklerindeki orgazm kıyaslanamaz! Ahlaki zevk de: Anal seks sırasında inanılmaz bir zevk yaşarken eşimle tek bir bütün halinde bütünleştiğimi hissediyorum. Karısı ayrıca anal seks sırasında bir erkeğe tamamen ait olmanın farkındalığından bir tür alışılmadık zevk yaşadığını söylüyor.
[quote=Marypen post_id=226839 time=1689101393 user_id=14309] İlk defa bir video için anal denedik [url=https://postimg.cc /VdwDwkBm] [img]https://i.postimg.cc/BQLyx8jL/20230709-123153.jpg[/img][/url] [/quote]ну и как ощушения? Практикуете ли для себя, а не только для видосов?
Fargal94: ↑13 Jul 2023, 07:35
Peki nasıl hissediyorsun? Yalnızca videolar için değil, kendiniz için de pratik yapıyor musunuz?
İlk defa bir video için pek hoşuma gitmiyor ama işte buradaydı luricant ile ve benim için beklenmedik bir şeydi. Videoyu mahvederim diye korktum o yüzden katlandım. Sadece başlangıçta tatsızdır
These users thanked the author marypen for the post:
[quote=Fargal94 post_id=227454 time=1689222919 user_id=7900] Peki nasıl hissediyorsun? Yalnızca videolar için değil, kendiniz için de pratik yapıyor musunuz? [/quote] İlk defa bir video için pek hoşuma gitmiyor ama işte buradaydı luricant ile ve benim için beklenmedik bir şeydi. Videoyu mahvederim diye korktum o yüzden katlandım. Sadece başlangıçta tatsızdır
Fargal94: ↑13 Jul 2023, 07:35
Peki nasıl hissediyorsun? Yalnızca videolar için değil, kendiniz için de pratik yapıyor musunuz?
İlk defa bir video için pek hoşuma gitmiyor ama işte buradaydı luricant ile ve benim için beklenmedik bir şeydi. Videoyu mahvederim diye korktum o yüzden katlandım. Sadece başlangıçta rahatsız edici oluyor
[quote=Marypen post_id=227588 time=1689249732 user_id=14309] [quote=Fargal94 post_id=227454 time=1689222919 user_id= 7900] Peki nasıl hissediyorsun? Yalnızca videolar için değil, kendiniz için de pratik yapıyor musunuz? [/quote] İlk defa bir video için pek hoşuma gitmiyor ama işte buradaydı luricant ile ve benim için beklenmedik bir şeydi. Videoyu mahvederim diye korktum o yüzden katlandım. Sadece başlangıçta rahatsız edici oluyor [/quote]Peki film çekmeden pratik yapıyor musun?
Anal seksi seviyorum! Kadın popolarını gerçekten seviyorum. Ve büyük bir zevkle kendi anüsümü üyelere gösteriyorum. Anal orgazm tarif edilemez bir zevktir.
Anal seksi seviyorum! Kadın popolarını gerçekten seviyorum. Ve büyük bir zevkle kendi anüsümü üyelere gösteriyorum. Anal orgazm tarif edilemez bir zevktir.
Analdan orgazm olan kızlar, kadınlar ve neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
Last post
Analden orgazm olan kızlar ve kadınlar, neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
n
))) Anal seksten orgazm, vajinal seksten daha parlak))) ama daha az sıklıkta oluyor ve anal her halükarda seks her...
İnsanlar. Analdan sonra benim gibi utanan var mı? Veya benzerleri.
Bir öğle yemeği molasında bir adamla tanıştım. Dedikleri gibi, ona sonuna kadar hizmet ettim. Ve bu ilk karşılaşmamız olmadığından...
Last post
Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama kadın sessiz kalabilirdi. Ah, öyle olsun.
Enstitüde okuyorum. Bir öğretmen var, o 40 yaşlarında, ben 19 yaşındayım. Oldukça güzel, göğüsleri normal. Ve kendimi onun evinde buldum, sonra da yatağa. İş anal kısmına geldi. Penisim 18 cm (normal...
Last post
Belki kişi işte gerçekten streslidir ya da ne tür sorunlar birikmiştir?