Kız kardeşin sikişmeyi sevdiğinde ne yapmalısın?

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Kardeş
Potansiyel seks nesnesi
 Kız kardeşin sikişmeyi sevdiğinde ne yapmalısın?

Unread post by Kardeş »

Kız kardeşim küçük yaşlardan beri sikişmeyi seviyor. Bütün mesele şu ki, arkadaşım tarafından yozlaştırıldı ve küçük yaşlardan itibaren emdi, hatta daha sonra çocuklara yaklaştı ve emmeyi teklif etti. Ve bekaretini kaybetmeden önce anal geliştirildi
Kardeş
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kardeşiniz sikişmeyi seviyorsa ne yapmalısınız?

Unread post by Kardeş »

Daha ayrıntılı iletişimler, hikayeler, hatta belki de anılar ve mastürbasyon amacıyla sert bir şekilde posta yoluyla özel olarak sohbet etmeye hazır mısınız ve istiyorsunuz?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Brother: 25 Aug 2020, 14:07 Hazırım ve daha ayrıntılı iletişimler, hikayeler, hatta belki anılar ve mastürbasyon amacıyla sert olanlarla posta yoluyla özel olarak iletişim kurmak istiyorum???
Burada neler oluyor? Forum üyeleriyle paylaşın...
Misafir_781
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_781 »

Brother: 25 Aug 2020, 14:07 Daha ayrıntılı iletişimler, hikayeler, hatta anılar ve mastürbasyon amacıyla sert olanlar dahil olmak üzere posta yoluyla özel olarak sohbet etmeye hazır mısınız???
phantom12345610doggmail’e yaz
Gözlemci
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gözlemci »

Kuzenim 11 yaşındayken erkeklere ilgi göstermeye başladı. bahçede oynarken, sanki tesadüfen, yanlışlıkla çenesine dokundu. 13 yaşındayken onu sıraya sokmaya başladılar. Şu anda evlendi ve hiçbir şey, yaşıyor, iki çocuk doğurmadı.
Kardeş
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kardeş »

Observer: 27 Sep 2020, 17:55 kuzenim 11 yaşındayken erkeklere ilgi göstermeye başladı. bahçede oynarken, sanki tesadüfen, yanlışlıkla çenesine dokundu. 13 yaşında onu zaten sırada sikmeye başladılar. Şu anda evlendi ve durumu iyi, yaşıyor, iki çocuk doğurdu
yani kız kardeşin zaten öyleydi. O yaşta bir öğrenci. Benimki 19’da zaten emiyor ve kıçına giriyordu
Kardeş
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kardeş »

Hata, 19 yaşında değil ama 11 yaşından bir yaş küçük. Erkeklerin ve oğlanların önünde çıplak soyunurken kendimi değerlendirmekten çekinmedim.
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Üç kişilik bir ailede yaşıyoruz, ben bir anne ve bir kız kardeşim, ben 14 yaşındayım, kız kardeşim 19 yaşında, beyin felci var, kalkamıyor ya da yürüyemiyor, annem çok çalışıyor, çoğunlukla geceleri , Kız kardeşimin bezini değiştirmem ve onu yıkamam gerekiyor, ama kız kardeşimi yıkadığımda ve amına dokunduğumda fark ettim ki, tamamen kavisli ve inliyor, onu yıkadığımda amım her zaman kalkıyor ve bir keresinde annem banyodayken gece altını değiştirdim, kız kardeşimi yıkadım ve parmağımla orayı okşamaya başladım, her yerini kavradı ve kıvranmaya başladı, dayanamadım artık, amı tamamen ıslaktı, üzerine uzandım ve soktum , iki kez pompaladım ve geldim, dışarı çıkaracak kadar akıllı olmama rağmen çıkardım ve amım kanıyordu, ilk başta korktum, sonra kız kardeşimin hala sağlam olduğunu fark ettim, sonra iki kez daha içeri tırmandım, ben’ daha önce hiç seks yapmadım, başkalarını bilmem ama kız kardeşimin dar amcığı amımı o kadar sarıyor ki nefesimi kesiyor ve sonra sanki içine çekiliyormuş gibi, her şeyi kendimden sonra temizledim. sabah ve o zamandan beri kız kardeşimi her fırsatta sikiyorum, beni gördüğünde gülümsüyor, bir şeyler mırıldanıyor ve bana uzanıyor, annem bana Lena’nın ellerini daha iyi hareket ettirebildiğini ve spazmların daha az olduğunu söylüyor. Bence seks ona iyi geliyor.
aslan
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by aslan »

22 yaşındayım, kız kardeşim 13 yaşındayım, şehirde yaşıyorum, annem ve kız kardeşim köyde, tek odalı da olsa bir daire aldım, annem aradı, okul kapalı, kız kardeşimi al, Bırakın şehirde okusun, o mükemmel bir öğrenci, gönülsüzce kabul ettim, annem kız kardeşimi getirdi ve hemen gitti, bir canavarı var Kız kardeşim okula gitti, iyi çalışıyor ve ev düzenli, yemek yapıyor. , bazen bir kız getiriyorum, sonra kız kardeşimi mutfağa atıyorum, arkadaşım gittikten sonra fark etmeye başladım, benim için konserler düzenlemeye başladı, önce güldüm, sonra onu azarlamaya başladım, umursamıyor. , somurtarak dolaşıyor, 3 ay önce arkadaşımı getirdim, giderken kız kardeşim geliyor ve diyor ki, neden onları sürüyorsun? Abla, onları kendim değiştirebilirim, ben deliyim, sen o kadar aptalsın ki, ağlamaya başladı ve histerik oldu, tamam, ağlama, onların yerini alacaksın diyorum, sakinleştim, gittim akşam yatağıma yattım, çoktan uykuya dalıyordu, battaniyemin altına gizlice girdi, diyorum ki, sen, Ne, o ıslak, bana sarılıyor, ona dokundum ve o çıplak, kahretsin, gerçekten çok heyecanlandım, başladım öpüyorum, beni öpmeye çalışıyor ama pek işe yaramıyor, göğüslerinin ötesinde, adam onu ​​okşamaya başladı, kadın eğildi, amından tuttu, o kadar küçük, hassas ki, üzerine uzanmaya çalışıyor sok, canımı acıttı, yalamaya başladı, nemin içeri girmesine izin verdi, tekrar sokmaya çalıştı, biraz içeri girdi, durdu, ne heyecan, ne kadar sıkı, daha da ittim, nefesi kesildi, aktığını hissettim, ben kanı farkettim, bitirmedim, çıkardım, ertesi gün biraz prezervatif aldım, onu normal bir şekilde becerdim ve gidiyorum, her gece çok fazla seks yapıyorum, o zaten bir yetişkin gibi, birlikte geliyor bir inilti, bütün arkadaşlarımı unuttum, oyuncak bebek gibi giyiniyorum, her isteğimi yerine getiriyorum, annem yanıma geldi diyor ki, neden ona bu kadar çok şey aldın, büyüyor, yakında küçük olacak, Ben susuyorum, kız kardeşim ev hanımı gibi davranıyor, annem tahmin edecek ama şimdilik suskun.
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Kısa bir süre önce erkek arkadaşının onu becerdiğini öğrendim, boyu 23 cm ve kıçından bile rahatça konuşuyor. Orası çılgınca... Ama ağzı bademciklere ve ötesine kadar tatmin ettim)

19 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
23 cm’nin ağzıma, özellikle de boğazıma nasıl sığdığını merak ediyorum.
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Detaylarla kız kardeşim hakkında çok sert ve kaba bir şekilde tartışacağım, burada sert adamlar var mı? Bir fahişenin bir şey olduğunu kim düşünüyor? [email protected] adresine yazın
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

Hasta fanteziler
Vasily ikinci
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vasily ikinci »

Ben zaten 17 yaşındaydım ve kız kardeşim de 12 yaşındaydı. Bir sabah ailem işe gitti, ben de okulu asıp uyumaya karar verdim... Ama çoktan uyandığımda ne rüyaydı ve sabah sertliği öyleydi ki külotumun dikişleri çatlıyordu! Tuvalete gittim ve Rahibe Valentina ile karşılaştım. Önümde büyük bir tümsek görünce bunun ne olduğunu sordu ve göstermemi istedi. Yakışıklı adamımı dışarı attım, ona uzun süre baktı, o kadar uzun süre ki neredeyse kendime kızıyordum. Birlikte tuvalete gittik, sızıntı yaptım, süreci ilgiyle izledi. Sonra yatak odasına gittik, uzandım, külotumu çıkardım ve o da yanıma oturdu ve yine uzun süre ona baktı ve hatta hafifçe çekiştirdi. Taş gibi sert bir ereksiyon yaşadım, eğildi ve birkaç kez nazikçe aletimi emdi. Eşit şartlarda olmadığımızı söyledim - ben çıplaktım ve o giyinmişti, ardından elbisesi anında uçup gitti. Külotuma uzandım, orası ıslaktı ve amına bakmamı istedi. O bunu umursamadı ve yatağa uzandı. Kedi (ben buna kedi diyemem) çıplaktı, sadece kasık bölgesinde kıvrılmış birkaç siyah kıl vardı. Daha önce hiç kızlık zarı görmemiştim, dolayısıyla onunkini de görmedim. Ve sonrasında yaşananlar muhteşemdi! Mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, uzun zamandır mastürbasyon yaptığını ve erkeklerle sevişmek istediğini kendisi itiraf etti, ancak akranlarından hiçbiri uygun değildi, daha yaşlı birine ihtiyacı vardı! Göğüslerinin başlangıcını okşamaya başladım, klitorisini emdim, zaten gergindi, aletimi dar deliğine sokmaya başladım ama sadece kafasını sokmayı başardım. Hemen ateş ettim ve başımı Allah’ın nuruna çektim. Parmaklarıyla klitorisini biraz daha ovuşturdu ve şiddetle geldi. Ertesi gün okula gittik, ailem işe gitti ve okuldan sonra Valya (okuldan eve benden önce geldi) zaten elbiseli ve külotsuz beni bekliyordu. Ve yine yatağa tırmandık ve zevkle birbirimizi emdik, yaladık ve mastürbasyon yaptık! O gün kızlık zarını kırdım, tamamen soktum, canı acıdı ama kan yoktu çünkü mastürbasyon sırasında germişti! O zamandan beri onunla tek bir uygun anı kaçırmadık. Bu durum askere alınana kadar tam bir yıl sürdü. Bir yetişkin gibi seviştik. deli gibi geldiler, içine indirdi, çok şükür henüz adet görmemişti ve hamile kalamadı. Bu 60’ların sonlarındaydı. Artık uzun süredir yaşlıyız, farklı şehirlerde yaşıyoruz ama buluştuğumuz zaman mutlaka o günleri hatırlıyoruz!
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Brother: 26 Apr 2020, 23:33 Kız kardeşim küçük yaşlardan beri sikişmeyi seviyor.
Kız kardeşini sikmelisin! :-)
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 2):
Tolkala, İvannavi
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

İkinci Vasily: 26 May 2021, 00:19 Ben zaten 17 yaşındaydım ve kız kardeşim de 12 yaşındaydı. Bir sabah ailem işe gitti, ben de okulu asıp uyumaya karar verdim... Ama çoktan uyandığımda ne güzel bir rüyaydı kalktım ve sabahları o kadar eğlendim ki külotun dikişleri çatladı! Tuvalete gittim ve Rahibe Valentina ile karşılaştım. Önümde büyük bir tümsek görünce bunun ne olduğunu sordu ve göstermemi istedi. Yakışıklı adamımı dışarı attım, ona uzun süre baktı, o kadar uzun süre ki neredeyse kendime kızıyordum. Birlikte tuvalete gittik, sızıntı yaptım, süreci ilgiyle izledi. Sonra yatak odasına gittik, uzandım, külotumu çıkardım ve o da yanıma oturdu ve yine uzun süre ona baktı ve hatta hafifçe çekiştirdi. Taş gibi sert bir ereksiyon yaşadım, eğildi ve birkaç kez nazikçe aletimi emdi. Eşit şartlarda olmadığımızı söyledim - ben çıplaktım ve o giyinmişti, ardından elbisesi anında uçup gitti. Külotuma uzandım, orası ıslaktı ve amına bakmamı istedi. O bunu umursamadı ve yatağa uzandı. Kedi (ben buna kedi diyemem) çıplaktı, sadece kasık bölgesinde kıvrılmış birkaç siyah kıl vardı. Daha önce hiç kızlık zarı görmemiştim, dolayısıyla onunkini de görmedim. Ve sonrasında yaşananlar muhteşemdi! Mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, uzun zamandır mastürbasyon yaptığını ve erkeklerle sevişmek istediğini kendisi itiraf etti, ancak akranlarından hiçbiri uygun değildi, daha yaşlı birine ihtiyacı vardı! Göğüslerinin başlangıcını okşamaya başladım, klitorisini emdim, zaten gergindi, aletimi dar deliğine sokmaya başladım ama sadece kafasını sokmayı başardım. Hemen ateş ettim ve başımı Allah’ın nuruna çektim. Parmaklarıyla klitorisini biraz daha ovuşturdu ve şiddetle geldi. Ertesi gün okula gittik, ailem işe gitti ve okuldan sonra Valya (okuldan eve benden önce geldi) zaten elbiseli ve külotsuz beni bekliyordu. Ve yine yatağa tırmandık ve zevkle birbirimizi emdik, yaladık ve mastürbasyon yaptık! O gün kızlık zarını kırdım, tamamen soktum, canı acıdı ama kan yoktu çünkü mastürbasyon sırasında germişti! O zamandan beri onunla tek bir uygun anı kaçırmadık. Bu durum askere alınana kadar tam bir yıl sürdü. Bir yetişkin gibi seviştik. deli gibi geldiler, içine indirdi, çok şükür henüz adet görmemişti ve hamile kalamadı. Bu 60’ların sonlarındaydı. Artık uzun süredir yaşlıyız, farklı şehirlerde yaşıyoruz ama buluştuğumuzda hep o günleri hatırlıyoruz!
Çok ilginç bir hikaye.
Evli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Evli »

Güvenilirse bunu kullanın, erkeklere veya tanıdıklarınıza bir ücret karşılığında işyerinde boş zaman teklif edin, o mutlu ve siz de siyahlar içindesiniz (gerçi her ikisinin de itibarı bozulacak ve sizden ne kadar cesurca yararlanırlarsa yararlansınlar) Böyle bir kızkardeşi herkese bağırsa sikerim ama çipura dudaklarını bükerse ebeveynlerin ailesini utandırır
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

vadim, Şüphesiz faydalı! Bu arada, birçok sinir hastalığı seks yoluyla tedavi edilebiliyor ama nedense kimse bundan bahsetmiyor...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, SergeiKa, Sibiryak89, Tolkala
Evli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Evli »

Bekarlığa veda partisi şarkısını çal. Kız kardeşini söylemesin diye sikip siken bir arkadaşım vardı. Bütün yaratık, eğer gerçeği daha önce öğrenmiş olsalardı, kamuoyu önünde böylesine kınama yaptığı için onu ezerlerdi. Ve kız kardeşi hala bir fahişe olmasına rağmen. Ona bir bira içmek için yanıma gelelim deyince hemen bacaklarını açtı, onları yaladım ve sikişmeye başladım ve bana erkek arkadaşı hakkında ordudan ayrılana kadar bekleyeceğini ve onu çok sevdiğini anlattı. , ne fahişe. Onu daha çok sevmemi sağlamak için onu anüsüne üfledim, o kaltak erkek arkadaşıyla deneyeceğini söyledi (beğendim)
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evli, "Sikildin ve sikildin "Bu zaten şiddet! Her ne fahişe olursa olsun, şefkat istiyor! Üstelik ağabeyi onu fahişe yaptı! Gönderilmesi gerekirdi! Üstelik toplara beyzbol sopasıyla! Sonsuza kadar hatırlamak için! Ve aynı etkinin sevgiyle hareket ederek elde edilebileceğine dair hiçbir fikri yoktu... Tek kelimeyle - bir aptal!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 7):
Nikk, nikolj202, Evgeniy-Spb, Sibiryak89, SergeiKa, Endişeli, Tolkala
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tender: 07 Aug 2021, 09:54 Evli, "Sikildi ve p ..zdil" bu şiddettir! Her ne fahişe olursa olsun, şefkat istiyor! Üstelik ağabeyi onu fahişe yaptı! Gönderilmesi gerekirdi! Üstelik toplara beyzbol sopasıyla! Sonsuza kadar hatırlamak için! Ve aynı etkinin şefkatle hareket ederek elde edilebileceğine dair hiçbir fikri yoktu... Tek kelimeyle - bir aptal!
Tamamen katılıyorum!
Tabloid
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Tabloid »

lev, ben de kızımla neredeyse aynısını yaşadım. 11 yaşındaydı o zamanlar
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Kızlar, söyleyin bana, penisi ve taşakları hemen amın içine sokmak gerçekten mümkün mü, değil mi?
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Pişmanlık duymadan, Neden amına da yumurta koyuyorsun? Bu sizin için acı verici ve nahoş olacak!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
nikolj202, Sibiryak89, Servis
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tender: 09 Aug 2021, 16:45 Pişmanlık duymadan, Neden amcık dürtsün ve yumurta da mı? Bu senin için acı verici ve nahoş olacak!
Peki ya o bir mazoysa? Bir kez okumuştum, biri taşaklarını kapıya nasıl sıkıştıracağına dair deneyimini paylaşmıştı! Müthiş eğitici!!! :bel_flag:
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Küçük olan bunu gördü) o genç, ben deliyim)

1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
Oraya sikim ve dilimden başka hiçbir şey sokmam
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

niqk, O halde mazoşistler forumuna gitmeli o zaman ...!
These users thanked the author şefkatli for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tender: 10 Aug 2021, 15:49 niqk, Yani şuraya gitmeli: forum sonra mazoşistler...!
Görünüşe göre adam kaybolmuş...
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Garajın arkasında bir sarhoştansa kardeşinin sikişmesine izin vermek daha iyidir

17 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ya bana söylersin, ya da umursamazsın

1 saat 29 saniye sonra gönderildi:
Ya da onu bana ver de düzüşebileyim)
Alex10
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Alex10 »

Boulevard: 09 Aug 2021, 12:34sonra
Bana daha fazlasını anlat
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Hamile kalmak »

vadim: 11 Feb 2021, 12:18vadim
azgın olmana rağmen harikasın... kız kardeşini sikeyim, başka kimse yok....
Çiftleşme Döngüsü
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çiftleşme Döngüsü »

Kardeşiniz tarafından sikilen kız kardeşler, eğer en az 16 yaşındaysanız o zaman beni Viber’den görüntülü iletişim yoluyla tamamen çıplak arayın, cinsel olarak iletişim kuracağız Viber’im 0961529715 Ivan bekliyor
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seksodrom »

Kardeşim, sana postayla yazacağım
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Brother: 26 Apr 2020, 23:33 Kız kardeşim küçük yaşlardan beri sikişmeyi seviyor.
Peki ya sen?
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Vitalism: 24 Sep 2021, 23:02
Kız kardeşim küçük yaşlardan beri sikişmeyi seviyor.
Peki ya sen?
Umurumda değil ama önce arkadaşının, sonra da arkadaşlarının sikişmeye başladığı şey bu. Ve her şey benimle

3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Sexodrome: 24 Sep 2021, 20:57 Kardeşim, yazacağım postayla n
bu şekilde yaz
Cebrail
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Orientation: aseksüel

Unread post by Cebrail »

İkinci Vasily: 26 May 2021, 00:19 Ben zaten 17 yaşındaydım ve kız kardeşim de 12 yaşındaydı. Bir sabah ailem işe gitti, ben de okulu asıp uyumaya karar verdim... Ama çoktan uyandığımda ne güzel bir rüyaydı kalktım ve sabahları o kadar eğlendim ki külotun dikişleri çatladı! Tuvalete gittim ve Rahibe Valentina ile karşılaştım. Önümde büyük bir tümsek görünce bunun ne olduğunu sordu ve göstermemi istedi. Yakışıklı adamımı dışarı attım, ona uzun süre baktı, o kadar uzun süre ki neredeyse kendime kızıyordum. Birlikte tuvalete gittik, sızıntı yaptım, süreci ilgiyle izledi. Sonra yatak odasına gittik, uzandım, külotumu çıkardım ve o da yanıma oturdu ve yine uzun süre ona baktı ve hatta hafifçe çekiştirdi. Taş gibi sert bir ereksiyon yaşadım, eğildi ve birkaç kez nazikçe aletimi emdi. Eşit şartlarda olmadığımızı söyledim - ben çıplaktım ve o giyinmişti, ardından elbisesi anında uçup gitti. Külotuma uzandım, orası ıslaktı ve amına bakmamı istedi. O bunu umursamadı ve yatağa uzandı. Kedi (ben buna kedi diyemem) çıplaktı, sadece kasık bölgesinde kıvrılmış birkaç siyah kıl vardı. Daha önce hiç kızlık zarı görmemiştim, dolayısıyla onunkini de görmedim. Ve sonrasında yaşananlar muhteşemdi! Mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, uzun zamandır mastürbasyon yaptığını ve erkeklerle sevişmek istediğini kendisi itiraf etti, ancak akranlarından hiçbiri uygun değildi, daha yaşlı birine ihtiyacı vardı! Göğüslerinin başlangıcını okşamaya başladım, klitorisini emdim, zaten gergindi, aletimi dar deliğine sokmaya başladım ama sadece kafasını sokmayı başardım. Hemen ateş ettim ve başımı Allah’ın nuruna çektim. Parmaklarıyla klitorisini biraz daha ovuşturdu ve şiddetle geldi. Ertesi gün okula gittik, ailem işe gitti ve okuldan sonra Valya (okuldan eve benden önce geldi) zaten elbiseli ve külotsuz beni bekliyordu. Ve yine yatağa tırmandık ve zevkle birbirimizi emdik, yaladık ve mastürbasyon yaptık! O gün kızlık zarını kırdım, tamamen soktum, canı acıdı ama kan yoktu çünkü mastürbasyon sırasında germişti! O zamandan beri onunla tek bir uygun anı kaçırmadık. Bu durum askere alınana kadar tam bir yıl sürdü. Bir yetişkin gibi seviştik. deli gibi geldiler, içine indirdi, çok şükür henüz adet görmemişti ve hamile kalamadı. Bu 60’ların sonlarındaydı. Artık uzun zamandır yaşlıyız, farklı şehirlerde yaşıyoruz ama buluştuğumuzda mutlaka o günleri hatırlıyoruz!
Hikâye tam bir ateş. Yazara teşekkürler.
Kişisel mesajınızda onun hakkında başka bir şeyler yazın! Ailene ateş mi ettin?
These users thanked the author Cebrail for the post (total 2):
Servis, Piero
Nikolay.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Nikolay. »

vadim: 11 Feb 2021, 12:18 Üç kişi yaşıyoruz, ben bir anne ve bir kız kardeşim, ben 14 yaşındayım, kız kardeşim 19 yaşında, beyin felci var, kalkamıyor ve yürüyemiyor, annem çok çalışıyor, çoğu zaman geceleri, ben Kız kardeşimin bezini değiştirip onu yıkamam gerekiyor, çünkü yıkarken kız kardeşime dokunduğumu ve amına dokunduğumu fark ettim, her tarafı bükülüyor ve inliyor, onu yıkadığımda amım her zaman kalkıyor ve bir keresinde annem banyodayken gece altını değiştirdim, kız kardeşimi yıkadım ve parmağımla orayı okşamaya başladım, her tarafını büktü ve kıvranmaya başladı, dayanamadım artık, amı tamamen ıslaktı, üzerine uzanıp soktum , iki kez pompaladım ve geldim, onu çıkaracak kadar akıllı olmama rağmen çıkardım ve amım kanla kaplıydı, ilk başta korktum, sonra
şanslısın! Kullan onu. Onun buna senden daha çok ihtiyacı var, onun için hayattaki tek eğlence bu olabilir.
Nikolay.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Nikolay. »

vadim, konu çok tanıdık, sohbet edebilirsin PM’de mi?
These users thanked the author Nikolay. for the post:
Sibiryak89
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

16 dakika 31 saniye sonra gönderildi :
vadim, Elbette faydalıdır! Krafft-Ebing ayrıca bazı durumlarda endorfinler sayesinde asetilkolinesteraz salınımını uyararak periferik sinir sisteminin motor liflerindeki iletkenliğin arttığına dikkat çekti. Ve cinsel ilişki sırasında endorfinler aşırı miktarda salgılanıyor! Boşuna “zevk hormonu” denmiyorlar... İyi çalışmalar! Sonuçta, yalnızca kendiniz tatmin olmakla kalmaz, aynı zamanda kız kardeşinize de davranın!
These users thanked the author Piero for the post (total 3):
George, SergeiKa, Endişeli
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Ben bu tür hikayelere inanmıyorum. Bir kız kardeşi olabilir ama mükemmel bir öğrencidir, akıllı ve mütevazıdır. Kardeşim de bu tür fantezilerle cinsel fantezilerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Kendilerini izlemeyi seven babalar ve kocalardan pek çok benzer konu vardı. Ama sadece forumlarda çok cesurlar ama hayatta kendilerinden emin değiller
These users thanked the author yedili for the post (total 2):
Sibiryak89, djin028
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225

Unread post by Justanothermistress »

sevener: 07 Jan 2022, 14:13 Bu tür hikayelere inanmıyorum. Bir kız kardeşi olabilir ama mükemmel bir öğrencidir, akıllı ve mütevazıdır. Kardeşim de bu tür fantezilerle cinsel fantezilerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Kendilerini izlemeyi seven babalar ve kocalardan pek çok benzer konu vardı. Ama sadece forumlarda çok cesurlar ve hayatta kendilerinden emin değiller
Bana söyleme. Hayalperestler :D
Vladimir33
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Vladimir33 »

Kardeşim, kız kardeşin nerede yaşıyor?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”