Seks sırasında telefonla konuşmak

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Seks sırasında telefonla konuşmak

Unread post by fare zehiri »

Lerunchik: 19 Apr 2023, 06:39 Yani, bir randevuda kendimi yıkarsam hemen açıklamam gerekiyor: adamın evinde kaç tane süzgeç var ve varsa onu da yanıma al
- İstemiyorsun Hırdavatçıya gidip çay için bir şeyler almamın bir yolu var mı?
- "eczaneye" mi demek istediniz?
- Hayır, ekonomi departmanında.
:haha:
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Lerunçik
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Lerunçik »

fare zehiri: 19 Apr 2023, 06:48 Benim evime giderken hırdavatçıda durup çay için bir şeyler almak ister misin?
- "eczaneye" mi demek istediniz?
- Hayır, ekonomi departmanında.
:ROFL: :ROFL: :ROFL : :ROFL:
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
fare zehiri, aryamari, Beluga
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

İşte bir kahkaha, bir arkadaşım vardı, oturup bir şişe içmesini önerdim, cevap verdi, yapabilirim, ilk soru neden, cevap antibiyotik kullanıyorum, soru şu, hasta mısın, cevap evet, orospunun biri emdi ve ısırdı, şimdi iltihaplanıyor!
These users thanked the author Amatör123 for the post:
Vik.ruba80
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Lubitel123: 19 Apr 2023, 07:29 İşte sana bir kahkaha, bir arkadaşım vardı, oturup bir şişe içmesini önerdim, cevap verdi, ben yapabilirim, ilk soru neden, cevap antibiyotik kullanıyorum, soru şu, hasta mısın, cevap evet, bir orospu emdi ve ısırdı, şimdi iltihaplanıyor
Katılıyorum: böyle durumlarda gülünecek bir şey değil)) Kız acilen sonasyon ve kişisel hijyen kurslarına ihtiyacı var))) Ve belki de bir oral seks. Tabii özellikle onu ısırmadığı sürece)))
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
aryamari, Beluga, Vik.ruba80
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Lerunchik, bilmiyorum, bilmiyordum’ Durumu sorma adam ve böylece mağdur hem önde hem de arkada olur. Öndeki duvarlar delinmiş, kıçın arkası enjeksiyonlarla delinmiş, ayrıca uzunlukve seks ve votkadan uzak durmak
These users thanked the author Amatör123 for the post:
Vik.ruba80
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 19 Apr 2023, 07:29 İşte sana bir kahkaha, bir arkadaşım vardı, oturup bir şişe içmesini önerdim, cevap verdi, ben yapabilirim, ilk soru neden, cevap antibiyotik kullanıyorum, soru şu, hasta mısın, cevabım evet, orospunun biri emdi ve ısırdı, şimdi iltihaplanıyor!
Acil serviste görevdeydim ve bize ulaştı Genital organın derisine ve mukoza zarına mekanik hasarın pürülan komplikasyonu olan bir adam. Yaranın bir ısırıktan kaynaklandığını ve oral seks sırasında alındığını da belirtti. Ancak nasır oluşana kadar mastürbasyon yaptığını ve cildine zarar verdiğinde bile mastürbasyon yapmayı bırakmadığını, bu yüzden yarasında enfeksiyon kaptığını neredeyse anında itiraf etti. Onlar tam bir onanist.

4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
FUCKYAMATERITY: 19 Apr 2023, 03:49
Sık sık ısırmak istiyorum, kendimi zor tutuyorum)))
Bu yüzden çıkmaya başlamadım. Eylemsizce, önüme ne gelirse onu vururdum, haber manşetlerini hayal edebiliyorum - o beni emerken bir kevgir ile öldürdü çünkü ısırdı. :oops:
Silikon kevgirim var. Hafif ve kullanışlı, ancak ne tür bir kevgiriniz olduğunu bilmiyorum)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Lerunçik, aryamari, Beluga, Vik.ruba80
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 19 Apr 2023, 07:50 Acil serviste görevdeydim ve genital organın derisinde ve mukoza zarında mekanik hasara bağlı cerahatli bir komplikasyonu olan bir adamı kabul ettik. Yaranın bir ısırıktan kaynaklandığını ve oral seks sırasında alındığını da belirtti. Ancak nasır oluşana kadar mastürbasyon yaptığını ve cildine zarar verdiğinde bile mastürbasyon yapmayı bırakmadığını, bu yüzden yarasında enfeksiyon kaptığını neredeyse anında itiraf etti. Onlar tam bir onanist.
Dürüst olmak gerekirse, pek bir fikrim yok: Dişlerinizle bir penise istemeden nasıl zarar verebilirsiniz : voprosy: Yeterince terbiyeli olsa bile mi? Sadece ilk oral seks sırasında bile, bir şekilde bilinçaltımda bu tür bir temastan mümkün olduğunca kaçınmaya çalıştım. Adamın kendini iyi hissetmesini sağlamak için çok uğraştım)))
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
Geçit, aryamari, Beluga, Vik.ruba80
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Lerunchik, orada değildim, orada değilim oral seks sanatını bilmiyorum), bu yüzden onu bunun için aldım ve sattım

7 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Lerunçik, Okulda kışlada bir şaka vardı, çok horlayan erkeklerin penisine ip bağlanıyordu, diğer ucu da çizmeye bağlanmıştı, çizme göğsüne atılmıştı. uyurken botu uzak köşeye attı, nootka penisini çekti, bazıları yaralandı))
These users thanked the author Amatör123 for the post (total 2):
Fargal94, Vik.ruba80
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Unread post by aryamari »

Marinka: 03 Apr 2023, 22:46 Seks sırasında telefonla mı konuşuyorsunuz? Bunu kim yaşadı, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu süreçte seks yok ama öncesi ve sonrası evet ama vardı kocamla mesajlaşma yoluyla yazışmalarımız :oops:
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
Geçit, Beluga, Vik.ruba80
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

Lada R, bu filmi de gördüm. kardeşler)))

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Telefonda konuşurken ona oral seks yapmak beni gerçekten heyecanlandırıyor.. çok komik ve sevimli oluyor.. ve tüm bu tuhaflıklar ve girişimler iradeyi bir yumrukta toplamak için beyin tarafından , ve o tamamen sikin içinde :roll:
Bunu yapmayı seviyorum. ben de))) Kocamı sohbetten uzaklaştırmayı seviyorum))
These users thanked the author Gloria777 for the post (total 5):
aryamari, Nikk, Beluga, Fargal94, Vik.ruba80
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Çok ilginç bir konu.

Ben de bir zamanlar böyle bir durumdaydım, acil bir konu için işten aradılar ve o anda bayan oral seks yapıyordu ve çok iyiydi. Konuşması kolay değil ama çok hoş.
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
aryamari, Vik.ruba80
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Marinka: 14 Apr 2023, 17:34 Göğüs yok, ama beni kıçımdan ısırırlarsa umurumda değil))
Bir kızın yazdığı gibi: vibratör iyidir, ama o zaman kim benim için Kıçını ısıracak? )
Sık sık ısırmak istiyorum, kendimi zor tutuyorum)))
Görünüşe göre bu, partnerinize olan tutkunuzun tezahürlerinden biri).
These users thanked the author Yeşil for the post:
Vik.ruba80
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey Lukashov »

Marinka: 03 Apr 2023, 22:46 Seks sırasında telefonla mı konuşuyorsunuz? Bu kimin başına geldi, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Daha dün eşim ve ben bu konuyu forumda tesadüfen gördük. Bizce çok ilginç bir fikir için yazara teşekkür ederiz.
Mesele şu ki eşim, benim bilgim ve onamım dahilinde, dairesi tam anlamıyla bizimkinin karşısında olan komşumuzla seks yapıyor. Eşim uzun süre ilişkilerinden haberdar olduğumu ondan sakladı. Geçenlerde ona söyledim ve gözüme bakmaktan utandı. Artık benimle en azından biraz iletişim kurmaya başlamış gibi görünüyor, ama ne ben ne de o, kendisinin ve karımın ne yaptığını birbirimize bile haber vermiyoruz. Evde eşimle iletişim kurarken benim de orada olacağımı ve hatta ilişkilerinde üçüncü olacağımı hayal ettiler, eşim buna karşı değil ama gerçekte hiçbirimiz buna hazır değiliz, ben bile çünkü benim komşunun cinsel organı bana göre çok daha büyük ve benim de muhtemelen onların yanında bir kompleksim olacak.
Konuyu eşimle okuduktan sonra yakın gelecekte evde mutlaka hayata geçirmeye çalışacağımız bir fikir olarak algıladık. Buradaki fikir, yakınlaşmalarının başlamasından birkaç dakika önce karımın bana telgraf yoluyla bir sinyal vermesidir. Yaklaşık beş dakika sonra onu aradım. Bu zamana kadar komşusunun penisinde bile olabilir. İletişim kuracağız, eşim bana ne yaptıklarını itiraf edecek ve kelimenin tam anlamıyla komşunun ve kendisinin orgazm anı da dahil olmak üzere bunun onlar için nasıl olduğu hakkında yorum yapacak. Bundan sonra çoktan giyindiğini ve eve gittiğini söyleyecektir.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Vik.ruba80, PavelNokia
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Lada R: 03 Apr 2023, 23:21 Bazı filmlerde böyle bir sahne gördüm

Koca evde değil ve karısı bir saat boyunca sevgilisini telefonla aradı
n
Böylece aşık karısına köpek stili yaptırdı, onu sikti

karısına telefonu alıp o sırada kocasıyla telefonda konuşmasını emretti

/>
Karısı sadece konuşmakla kalmadı, aynı zamanda telefona da bağırdı

Herkes bunu gerçekten beğendi. Sadece koca, karısının telefon konuşmasından hiçbir şey anlamamıştı
Gençliğimde, sadece sabit telefonların olduğu bir dönemde, eşimle sevişiyorduk. ve biri onu aradı - bu bir arkadaş. Eşim çıplak olarak elinde telefonla masaya doğru yürüdü, ahizeyi aldı, dirseklerini üzerine dayadı ve konuşmaya başladı, ben de arkasına oturdum. Çok geçmeden benimki, bir konuşma sırasında sözlerini çıkarmaya başladı ve ne kadar ileri giderse, sanki bir şarkı söylüyormuş gibi onları daha da uzattı ve ayrıca o kadar yüksek bir sesi vardı ki, çok havalı çıktı, ama "Şarkı söylediği" sözlerin sonunda o da ulumaya başladı ve ben durmak zorunda kaldım, aksi takdirde arkadaşım aniden her şeyi tahmin etmeye başlardı. 😁😁 😁
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Vik.ruba80, sikikamerlik
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Milla »

Telefon yakındaysa aramalara her zaman cevap veririm.
These users thanked the author Milla for the post (total 2):
Beluga, Vik.ruba80
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Vik.ruba80 »

FUCKYAMATERITY: 04 Apr 2023, 17:02 Bir öğrencim bugün gelemeyeceğini anne ve babasını aradığında ona verdim. Konuşma derin iç çekişlerle dolu duygusal bir hal aldı.)) Kendimi zor tuttum.
Hikayeyi okudum ve hatırladım. Öğrencinin kızı annesini arar ve anne kovboy kız pozisyonunda açıklamaya başlar. Ne ve nerede. 25 yaşındaki kızıma, tıp fakültesinden mezun, tıp öğrencisi olduğunu söylüyorum ve sen onun için her şeyi yoluna koy, her şeyi yoluna koy, çözecektir. Tamam sorun değil ama 20 yaşındaki oğlu bundan sonra aradığında zaten diz-dirsek pozisyonundaydı. Oğlu bir kızla randevuya çıkacaktı. Ve aynı ruhla hangi kravatı taktınız, hangi külotu vb. Sürekli emirler... Bırakın kızla gitsin, size nasıl yapıldığını göstereyim diyorum. Bu tam bir kontroldür. Yıllar sonra kızıyla genç bir adamla tanıştım ama oğlumu bilmiyorum, sanırım kaderimi zor buldum.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Serg_A
Dennis479
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Dennis479 »

Eşimin işten bir iş görüşmesi vardı. Yatarken konuşuyordu. Ve bu sırada dudaklarının üzerinden mastürbasyon yapıyordum. Konuşma sırasında yüzüne ve dudaklarına rastladım. Onunla konuşan kişi onu görmeliydi!
These users thanked the author Dennis479 for the post:
Fargal94
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by hadi »

Seks sırasında telefonu açıp sohbet etmek, hayır, bu olmadı)) ama eşimin zaten telefonda sohbet ettiği birkaç kez vardı ve o sırada onu okşamaya başladım, oral seks yapmaya başladım)) onun eşit nefes almaya çalışmasını izlemek komik, bir şeyler olduğunu sesinle belli etme)) bir oyun kadar eğlenceli))
These users thanked the author hadi for the post:
Fargal94
Merzlikin.dmitry
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Merzlikin.dmitry »

Marinka, seks sırasında sadece seks vardır, başka hiçbir şey yoktur ! ))))
These users thanked the author Merzlikin.dmitry for the post:
Geçit
Demonica
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Demonica »

Bu birkaç kez oldu, beklenmedik önemli bir çağrı) ortak anlayışlı bir şekilde tempoyu yavaşlattı, konuşmanın kendisi de doğal olarak kısa çıktı :roll:
These users thanked the author Demonica for the post (total 2):
Geçit, aryamari
Özgürlükçü
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Özgürlükçü »

Birkaç kez oldu) arkadaşım ve ben misafirleri davet ettik ve beklerken sabırsızlandık)))) süreçte aynı arkadaşları arayalım: sonra ayrıldık ve başka ne oldu, sonunda üçüncü aramada ben hoparlörü açmak zorunda kaldım ve bu süreçte mağazadan satın alınması gerekenlerin bir listesini dikte etmek zorunda kaldım))) sonunda bitiremedik çünkü geldiler ve arkadaşımın yanından inip aşağı inip kapıyı açmak zorunda kaldık kapı))
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by İzumi »

Yapmadım ama bu şekilde hoşuma gitti. Bir erkeğe telefonda konuşurken veya internette oyun oynarken ona oral seks yapmak heyecan vericidir)
These users thanked the author İzumi for the post (total 5):
RazVratnik, Andrewv, Fargal94, SeRg !$!, aryamari
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127

Unread post by RazVratnik »

AryaMari: 12 May 2023, 19:47 tam olarak seks sürecinde hayır var, öncesinde veya sonrasında evet ve dolayısıyla kocamla anlık mesajlaşma programlarında yazışmalar vardı
nBaşkalarıyla seks yaptıktan sonra kocamla yazışmak?)
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288

Unread post by Aşka Dokunmak »

Bana göre bazı nedenlerden dolayı telefon ve seks aynı paradigmada birleştirilemez. Telefonum - Her zaman kapalı olduğundan emin olacağım. Önemli bir şeyle meşgulüm ve bırakın tüm dünya beklesin. Ve eğer bir adam, seks ya da ön sevişme sırasında telefona bakıp bunun bir araba servisinden ya da erkek kardeşiyle birlikte bir çöpçatandan gelen gerekli bir arama olduğunu mırıldanırsa çok öfkelenir ve moralim bozulurdu. Yani bir dahaki sefere araba servisine ya da başka biriyle seks yapmaya gidecek, ama benimle değil.

Birden fazla kez duydum (burada da yazıyorlar), bir kızın evli bir adamla seks yapması ve o anda karısını araması gibi bir fetiş olduğunu duydum. Ya da tam tersi - bir adam, evli bir kadınla, kocasıyla telefonda konuşurken seks yapar. Açıkla bana aptal, bunun neresi eğlenceli? Üçüncü bir ortağın sanal varlığı? Yoksa canlı televizyonda boynuzlamak bu kadar kötü niyetli bir zevk mi?
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
Fargal94, aryamari
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Sevgiye Dokun: 06 Jul 2023, 12:47 Ve birden fazla kez duydum (burada da yazıyorlar), bir kızın evli bir adamla seks yapması ve o anda karısını araması gibi bir fetiş olduğunu duydum. Ya da tam tersi - bir adam, evli bir kadınla, kocasıyla telefonda konuşurken seks yapar. Açıkla bana aptal, bunun neresi eğlenceli? Üçüncü bir ortağın sanal varlığı? Yoksa canlı televizyonda boynuzlamak bu kadar kötü niyetli bir zevk mi?
Bunu da pek anlamıyorum ama sanırım her iki seçenek de var. Bu durumda ikincisi daha da sık olabilir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Morpheus
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Evet öyleydi. Annesi onu çağırıyor ve sen onu kıçından beceriyorsun.
Ve duygularını bastırıyor.
Sorulara tuhaf yanıtlar veriyor.
Ve konuşmayı hızla bitirmeye çalışır.
Ve sen de bitirmemesi için annene merhaba de.
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Seks yoktu. Ama bir kez parmağıyla bir kıza mastürbasyon yaptı ve kız telefonda konuşuyordu. Ve bir noktada biraz inledi :oops: .
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by natalya.harita »

Çoğunlukla aramalara cevap vermiyorum ve önemli bir arama varsa telefona cevap veriyorum ama hayatımda hiçbir zaman yavaşlamayı istemedim. Yavaşlarsa bu erkeğin inisiyatifindedir.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
aryamari
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

seks sırasında olmadı. Telefon dikkatimi dağıtmayacak, seni daha sonra tekrar arayacağım)
ama uzun süre konuştuğunda oldu ve bir arkadaşınla sorun olmaz. ama sonra konuşma önemlidir ve okşamaya başlar) ve bu çileden çıkarıcı ve hoş)) çelişkili duygular)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
natalya.harita, Fargal94, aryamari
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Andrewv »

Bir metresim var, evli ve ilk kez kocası onu aradı, önce oturup bekledim, sonra konuşma sırasında ona oral seks yapmaya karar verdim. Çok hoşuna gitti. O zamandan beri, özellikle seks sırasında onu arıyor ve ben onu yavaşça ve nazikçe sikiyorum, bundan çok heyecan duyuyor

1 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Izumi: 02 Jul 2023, 14:07 değildi ama hoşuma gitti. bir erkeğe telefonda konuşurken veya internette oyun oynarken ona oral seks yapmak heyecan vericidir)
benimki de böyle anlarda oral seks yapmayı seviyor, özellikle de arabayı sürerken araba
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by O Yanochka »

Eşimle konuyu okuduktan sonra bunu yakın gelecekte evde mutlaka hayata geçirmeye çalışacağımız bir fikir olarak algıladık. Buradaki fikir, yakınlaşmalarının başlamasından birkaç dakika önce karımın bana telgraf yoluyla bir sinyal vermesidir. Yaklaşık beş dakika sonra onu aradım. Bu zamana kadar komşusunun penisinde bile olabilir. İletişim kuracağız, eşim bana ne yaptıklarını itiraf edecek ve kelimenin tam anlamıyla komşunun ve kendisinin orgazm anı da dahil olmak üzere bunun onlar için nasıl olduğu hakkında yorum yapacak. Bundan sonra, çoktan giyinip eve gittiğini söyleyecek
Bunu kendiliğinden yaptık ve çok da uzun zaman önce değil. Kocam aradığında başka bir adamla kovboy kızı pozisyonundaydım. Cevap vermeden edemedim çünkü arama önemli olabilirdi. Duygularımı yumruk haline getirdim ve kocamla konuşmaya başladım. Altımdaki adam muhtemelen aşırı heyecanlıydı çünkü hareket etmeden bile artık içinde tutamayacağı bir şeyin içime aktığını hissettim. Kendini kocasına vermemek için kendini zor tutuyordu. Ben konuşmayı bitirdiğimde partnerim de konuşmayı bitirmişti :)
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
Fargal94, aryamari
aryamari
Orgazm!
Orgazm!

RazVratnik: 06 Jul 2023, 11:28
AryaMari: 12 May 2023, 19:47 tam olarak seks sürecinde hayır var, öncesinde veya sonrasında evet ve dolayısıyla kocamla anlık mesajlaşma programları aracılığıyla yazışmalar vardı
Başka biriyle seks yaptıktan sonra kocasıyla yazışmak mı?)
evet aynen öyle :oops:
These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
SeRg !$!, RazVratnik
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Morpheus »

İkinci eşimle ilişkimizin başlangıcında, sanki seks yapmaya yeni başladığımızda biri arar ve onun kesinlikle farklı cevap vermesi gerekirdi, ya önemli bir şey olursa?! Bu beni fena halde çileden çıkardı, çünkü cevap vermek için altımdan kalktı ve telefonu alarak on dakika boyunca sohbet edebildi ve ben de orada yatıp düşmesin diye sikimi çekiştirerek bekledim. Yıllar sonra şükürler olsun ki durdu :shamp:
aryamari
Orgazm!
Orgazm!

Samimiyet sürecinde tam olarak konuşmak, muhatap bilmesin, tahmin etmesin, bunu yapamam :unknown: :oops:
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by AlexTDV »

İşyerinde birkaç arama vardı, biraz dikkat dağıtıcı ama kritik değil)) ve eşim de bu saatlerde kız arkadaşlarından veya ebeveynlerinden telefon alıyor, bu da harika
vox
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by vox »

Bazı acil aramalar sırasında durakladılar (çıkarmadan) ve düşmemek ve aynı zamanda konuşmaya müdahale etmemek için yalnızca minimum hareketler yaptılar.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İskender »

Bazen telefonda konuşmayı gerçekten seven bir kızla tanışıyorum ve onun seks yapmasını beklemek imkansız görünüyor. Ve çoğu zaman, telefon konuşmasının bitmesini beklemeden, o dinlerken ve oral seks yaparken penisimi ağzına doğru itiyorum. Sonra onu köpek stiline sokuyorum ve vurmaya başlıyorum, ilk önce şaşkın bir şekilde cevap vermeye başlaması, sonra nefes alması, telefonu ağzından uzaklaştırması ve işlemin sonunda bana aptal olduğumu söylemesi çok komik. . Ve hâlâ gereksiz telefon konuşmalarından kendini alamıyor.
These users thanked the author İskender for the post:
Fargal94
Drakula
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Drakula »

Alesander: 23 Sep 2023, 13:51 telefonda konuşmayı seviyor,
Kiminle bu kadar çok konuşuyor?
İle
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150

Unread post by İle »

Bu normal, bir kızın telefonda konuşması ve onu ona takıp onu deli gibi sikmeni seviyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”