Sapıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыİskender70
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sapıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu anlamda hediye olmaktan çok uzaktır.
- These users thanked the author İskender70 for the post (total 2):
- SeRg !$!, Özgürlükçü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Sapıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tahmin etmedim, doksanlı yıllarda babamı, küçük erkek kardeşimi ve on kadar arkadaşımı kaybettim. Rusya Federasyonu on milyonu kaçırdı.Kral Zogu: ↑05 Jul 2023, 08:18 doksanlar (ya da daha doğrusu ilk yarısı) ile mevcut kıyamet arasındaki normal yaşamın en az on yılını (ya da neredeyse yirmisini) kaybeden başka bir yoldaş. Ve sonuçta, birisi bundan hoşlanmadı, "kakranshii" istedi ve böylece Tsoi yerine göğsün en altından naftalinlerle alınan sözde "ana şeyle ilgili eski şarkılar" çalacaktı. Doğru mu tahmin ettiniz?
Bu doğru mu? Nazik davrandılar ve sevildiler ama rejimle savaştılar, Batı’daki gibi istediler, kapitalizm istediler ve başardılar.Komik bir şey yok ve tamamen farklı bir şeyle karşılaştık.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 11 months
vvm, Dikkatli okumuyorsunuz. Doksanlarda benim de yeterince sorunum vardı. Ama tekrar ediyorum, siz ve sizin gibiler 2000’li yılları ve 2000’li yılların başlarını unuttunuz veya bilinçli olarak anmak bile istemiyorsunuz. Taşrada bile insanların maaşları bin ila bir buçuk dolar iken o zamanlar üç araba değiştirdim ve yılda iki kez yurtdışına çıktım. Ve çalışan ve homurdanmayanların çoğu aynı şekilde, hatta daha iyi yaşadı. Ama sevgili lideriniz bile şunu söyledi: "Tüm kamusal yaşamda olduğu gibi siyasette de ilerlememek, geriye atılmak demektir." Geriye hiçbir şey kalmamış, her şey çalışılmış ve eski haline dönmüş. Eğer komünistlerin liderinin şu sözü hoşunuza gitmediyse, işte popüler bilgelik: "Yeni şarabı eski tulumlara koyamazsınız. Ekşi olur." Sosyalizm, insanın açgözlülüğü nedeniyle yaşanmazlığını göstermiştir. Ve "eskisi gibi" nostaljisi yaşayanlar yüzünden, birçok açıdan artık çok derin bir karmaşanın içindeyiz. Kapitalizmde değil, Orta Çağ’da ya da kavramlara göre nerede yaşıyorlarsa oradalar. Ve burada suçlanacak olanlar kesinlikle Tsoi ve Grebenshchikov değil.
-
- En güçlü orgazm!
Sosyalizm yaşanmazlığını mı gösterdi? Bunu sana kapitalistler mi öğretti? Evet, ondan deli gibi korkuyorlar. Burjuvazimiz hâlâ Sovyet tabanındaki asalaklardır ve kendi başlarına hiçbir şey yapamazlar. Genç kapitalist Rusya’nın geri kalmışlığından ve yozlaşmasından sendika nostaljisi duyanların sorumlu olduğu ortaya çıktı, komik değil mi? Suçluları buldum...
Ve sen Lenin’den yersiz bir alıntı yapıyorsun, alıntı tam değil. Değişen siyasetimiz değil, sosyo-ekonomik sistemimizdir. Ve evet, bizim durumumuzda kapitalizme geçiş, geriye doğru bir harekettir.
Genel olarak, (sizin sözlerinizle) tamamen berbat durumdayken, bugün kapitalizmi öven konuşmalar dinlemek tuhaf geliyor. Kapitalizm aramızda değil mi? Sosyo-ekonomik sistem, ödenek konusuna göre belirlenir. Şimdi ödenek konumuz nedir? Toprak mı (feodolizm), insan mı (köle sistemi) yoksa sermaye mi?
Evet, 2000’li yılların size ilham verdiğini hemen fark ettim. Şahsen doksanlı yıllarda iyi yaşadım ama geçmişe tükürecek kadar kafamı bulandırmadı. Yurt dışında ücretler arttı mı? Nedenini biliyor musun? Öyle oldu ki petrol fiyatları arttı, bütçe dört kat arttı. Ancak insanların şişmanlamaması için somunların sıkılması gerektiğini hemen anladılar.Kral Zogu: ↑05 Jul 2023, 11:19 vvm , Dikkatli okumuyorsunuz. Doksanlarda benim de yeterince sorunum vardı. Ama tekrar ediyorum, siz ve sizin gibiler 2000’li yılları ve 2000’li yılların başlarını unuttunuz veya bilinçli olarak anmak bile istemiyorsunuz. Taşrada bile insanların maaşları bin ila bir buçuk dolar iken o zamanlar üç araba değiştirdim ve yılda iki kez yurtdışına çıktım. Ve çalışan ve homurdanmayanların çoğu aynı şekilde, hatta daha iyi yaşadı. Ama sevgili lideriniz bile şunu söyledi: "Tüm kamusal yaşamda olduğu gibi siyasette de ilerlememek, geriye atılmak demektir." Geriye hiçbir şey kalmamış, her şey çalışılmış ve eski haline dönmüş. Eğer komünistlerin liderinin şu sözü hoşunuza gitmediyse, işte popüler bilgelik: "Yeni şarabı eski tulumlara koyamazsınız. Ekşi olur." Sosyalizm, insanın açgözlülüğü nedeniyle yaşanmazlığını göstermiştir. Ve "eskisi gibi" nostaljisi yaşayanlar yüzünden, birçok açıdan artık çok derin bir karmaşanın içindeyiz. Kapitalizmde değil, Orta Çağ’da ya da kavramlara göre nerede yaşıyorlarsa oradalar. Ve burada suçlanacak olanlar kesinlikle Tsoi ve Grebenshchikov değil.
Sosyalizm yaşanmazlığını mı gösterdi? Bunu sana kapitalistler mi öğretti? Evet, ondan deli gibi korkuyorlar. Burjuvazimiz hâlâ Sovyet tabanındaki asalaklardır ve kendi başlarına hiçbir şey yapamazlar. Genç kapitalist Rusya’nın geri kalmışlığından ve yozlaşmasından sendika nostaljisi duyanların sorumlu olduğu ortaya çıktı, komik değil mi? Suçluları buldum...
Ve sen Lenin’den yersiz bir alıntı yapıyorsun, alıntı tam değil. Değişen siyasetimiz değil, sosyo-ekonomik sistemimizdir. Ve evet, bizim durumumuzda kapitalizme geçiş, geriye doğru bir harekettir.
Genel olarak, (sizin sözlerinizle) tamamen berbat durumdayken, bugün kapitalizmi öven konuşmalar dinlemek tuhaf geliyor. Kapitalizm aramızda değil mi? Sosyo-ekonomik sistem, ödenek konusuna göre belirlenir. Şimdi ödenek konumuz nedir? Toprak mı (feodolizm), insan mı (köle sistemi) yoksa sermaye mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 5 months
vvm, Kral Zogu, Sevgiye Dokun, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tartışmayı yanlış bozkırlara taşıdınız, burada küçük bir adam kardeşlerini arıyordu bir tür sapkınlık ve burada ya müzikle ilgili ya da zor zamanlar hakkında tartışılıyor.
Artık abonelikten bile çıkmıyor, kendi konusundan atıldı
Tartışmayı yanlış bozkırlara taşıdınız, burada küçük bir adam kardeşlerini arıyordu bir tür sapkınlık ve burada ya müzikle ilgili ya da zor zamanlar hakkında tartışılıyor.
Artık abonelikten bile çıkmıyor, kendi konusundan atıldı

- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Vladi’ler
-
- En güçlü orgazm!
Evet katılıyorum, kendimizi dizginlemeliyiz...Markul: ↑05 Jul 2023, 12:10 vvm, Kral Zogu, Sevgiye Dokun, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tartışmayı yanlış bozkırlara taşıdınız, küçük adam burada arıyordu tür sapkınlıklarına göre kardeşler ve burada müzik veya zor zamanlar hakkında bir anlaşmazlık var.
Artık aboneliğini bile iptal etmiyor, kendi konusundan atıldı![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
hayır.. Bu tartışmaya katılmıyorum, zaten her şeyi söyledim)))Markul: ↑05 Jul 2023, 12:10 vvm, Kral Zogu, Sevgiye Dokun, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tartışmayı yanlış bozkırlara taşıdınız, küçük adam burada arıyordu tür sapkınlıklarına göre kardeşler ve burada müzik veya zor zamanlar hakkında bir anlaşmazlık var.
Artık aboneliğini bile iptal etmiyor, kendi konusundan atıldı![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 2 months
Kadınlarda vardı ama neyse ki ya da olmasın bende yoktu. Denemek isterim.
-
- En güçlü orgazm!
Markul, vvm, ben de konu dışı bırakıyorum, hâlâ kim olduğuna karar veremiyoruz suçlamak ve ne yapmak gerektiği, o halde hadi
diyelim ve konuya devam edelim.

-
- Nirvana’dayım
Çünkü. oral seks artık tipik seks değil, bu da sapkınlık anlamına geliyor, bu yüzden ben bir sapığım.
Forumda tartışılan diğer cinsel sapmaların çoğuna gelince, buna karşıyım.
Yayınlamaya devam etmek daha iyi sinir ağlarından resimler :)
Fikrimi dile getirdim.
Çünkü. oral seks artık tipik seks değil, bu da sapkınlık anlamına geliyor, bu yüzden ben bir sapığım.
Forumda tartışılan diğer cinsel sapmaların çoğuna gelince, buna karşıyım.
Yayınlamaya devam etmek daha iyi sinir ağlarından resimler :)
-
- En güçlü orgazm!
Oral seks sapıklık değildir.
Sapıklık, ortodoks veya normal kabul edilen şeylerden sapan bir insan davranışı biçimidir.
Oral seks sapıklık değildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Sapkınlık, tam olarak sapkınlık olarak kabul ettiğiniz ve kesinlikle kabul etmediğiniz şeydir. Ve kabul ettiğiniz ve özellikle uyguladığınız her şey normdur! Kişisel olarak sizin için...
-
- En güçlü orgazm!
Yani aynı tür sekse veya yönteme yönelik tutum yalnızca hangi cinsiyete bağlı olabileceğine bağlı değildir. kişinin kişisel görüşü değil, aynı zamanda içinde bulunduğu sosyal gruba da bağlıdır.
“Kavramlara göre” yaşayanlar için bu bir sapkınlıktır. Kesinlikle Kuni. Ve oral seks için, yalnızca fahişelere oral seks yapılabilir, ancak eğer bu bir eş için berbatsa.
Yani aynı tür sekse veya yönteme yönelik tutum yalnızca hangi cinsiyete bağlı olabileceğine bağlı değildir. kişinin kişisel görüşü değil, aynı zamanda içinde bulunduğu sosyal gruba da bağlıdır.
-
- En güçlü orgazm!
Ve yüz yıl önce - bir sapkınlık. Gerçi muhtemelen o zamanlar bile oral seksin uygulandığı özel durumlar vardı.
https://i.postimg.cc/Bb0C07qR/IMG-20230705-212417.jpg
Bunlar özel durumlardır. Günümüzde toplumda oral seks - norm.Kral Zogu: ↑05 Jul 2023, 17:07 "Kavramlara göre" yaşayanlar için bu bir sapkınlıktır. Kesinlikle Kuni. Ve oral seks için yalnızca fahişelere oral seks yapılabilir ve eğer bu bir eş için zorsa
Ve yüz yıl önce - bir sapkınlık. Gerçi muhtemelen o zamanlar bile oral seksin uygulandığı özel durumlar vardı.
https://i.postimg.cc/Bb0C07qR/IMG-20230705-212417.jpg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Herkesin özel meselelerinize girmesine izin vermek gerçekten gerekli mi?
-
- Nirvana’dayım
vvm,
Eh, göre onun mantığı benim bir sapık olmadığımı, sadece omuzlarıma bir taş attığımı gösteriyor.
Dosvidos, sapıklar
Eh, göre onun mantığı benim bir sapık olmadığımı, sadece omuzlarıma bir taş attığımı gösteriyor.
Dosvidos, sapıklar

- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- vesaire
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1237 Views
-