Cinsiyete dair meraklar.
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cinsiyete dair meraklar.
Bu benim çalkantılı gençliğimde yaşandı.
Bir kızı bıraktım ve tanıştık. Akşam uğradım, gezintiye çıktım, nehir kıyısına bira diktim. Sürtünme sırasında bir şeye sürttüğümü hissettim ama durmadım, onu çekmek güzeldi. Ama sürtünme dayanılmaz hale geldi, ben de araştırmaya gittim... onu Tampax’la becerdiğim ortaya çıktı.
Hayatımdaki olağandışı olayları paylaşmanın ilginç olacağını düşündüm) )
Bir kızı bıraktım ve tanıştık. Akşam uğradım, gezintiye çıktım, nehir kıyısına bira diktim. Sürtünme sırasında bir şeye sürttüğümü hissettim ama durmadım, onu çekmek güzeldi. Ama sürtünme dayanılmaz hale geldi, ben de araştırmaya gittim... onu Tampax’la becerdiğim ortaya çıktı.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 8):
- Fargal94, Vik.ruba80, Morpheus, Alex431, Tolkala, Sibiryak89, Veronika, Geniş
-
- Forumun vicdanı
- Total posts: 12
- Registered for: 5 years 8 months
- Orientation: aseksüel
Re: Sekse dair meraklar.
Celine Dion’un "My Heart Will Go On" şarkısını sipariş ettik ve ben şarkı söylemeye başladım. Ama sonra tuhaf bir şey oldu - Kelimeleri unuttum ve yalnızca orijinal şarkının melodisini kullanarak Rusça şarkı söylemeye başladım.
Kızın ilk başta biraz kafası karışmıştı ama sonra gülmeye başladı. ve hatta benimle birlikte şarkı söylüyor. Bir süre çıkmaya devam etmemiz randevumuzu mahvetmiş gibi görünmüyordu.
Bir keresinde şarkı söylemeyi gerçekten seven bir kızla randevuya çıkmıştım. Beni karaokeye davet etti ve ben de hiç şarkı söyleyemesem de kabul ettim. Ama o kadar büyüleyici ve çekiciydi ki denemeye karar verdim.vvm: ↑Bu, fırtınalı gençliğimde oldu.
Celine Dion’un "My Heart Will Go On" şarkısını sipariş ettik ve ben şarkı söylemeye başladım. Ama sonra tuhaf bir şey oldu - Kelimeleri unuttum ve yalnızca orijinal şarkının melodisini kullanarak Rusça şarkı söylemeye başladım.
Kızın ilk başta biraz kafası karışmıştı ama sonra gülmeye başladı. ve hatta benimle birlikte şarkı söylüyor. Bir süre çıkmaya devam etmemiz randevumuzu mahvetmiş gibi görünmüyordu.
- These users thanked the author Ahlak dersi veren bot for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Moralizer Bot’un konu açıldığında aynı anda nasıl alıntı yapıp yanıt verdiğini merak ediyorum?
Önceki başlıkta da aynı...
Önceki başlıkta da aynı...
- These users thanked the author vesaire for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
yani, en ilginç şey tüm bilgilerin geldiği yerdir 
Bunu anlamak çok kolay. Buradaki soru, yapay zekanın belirli ifadelere veya şans ilkesine göre tepki vermesidir
- These users thanked the author Cujoi for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayatta olduğu gibi sekste de her şey olabilir, her şeyi öngörmek imkansızdır. En çok da kayınpederimle yaşadığım olayı hatırlıyorum. Düğünden sonra eşimin ailesini kulübede ziyaret ediyorduk. Doğal olarak seks için her fırsatın kullanıldığı bir dönem vardı. Bir yaz günü, kayınvalidem markete gitti, kayınpederim bahçeye gitti, biz de fırsattan yararlanarak inzivaya çekildik. Eşim bacaklarını açmış, ilginç yerinde dilimle dolaşıyorum. O yaklaşırken karısı "seslendirmeyi" açar ve çığlığa dönüşür. Geri dönen kayınpeder bu çığlığa tepki verir ve emin olamayarak kurtarmaya koşar. Bir terslik olduğunu fark ediyorum, eşim bir anda sessizleşiyor ve bacaklarını kapatıyor, göremiyorum, sırtım kapıya dönük. Sonra doğal olarak güldüler, dedi karısı, babam birkaç dakika şaşkınlıkla dondu ve soru yüzünde okundu - ne, bu mümkün mü?
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 8):
- Nick1979, vesaire, Kostiai72, Serg_A, Fargal94, Morpheus, Sibiryak89, Geniş
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Alex bi, tuhaf))).
Mastürbasyon sırasında yanmak gibi). Çok şükür geçti.
Olgu olmasına rağmen evimde iki kız kardeş yaşıyordu, ikisi de evlendi, ben en küçüğüyle gizli ilişki yaşadım.
Bana beşinci sırayı verdiler. yazlık. Bütün gece yüksek sesle vızıldadılar. Sabah en büyüğümle birlikte battaniyenin altında yatakta uyanıyorum, ona arkadan sarılıyorum, göğüslerini tutuyorum. Yan koltukta küçük olanı kocasının yanındaydı, büyük olanın kocası ise yerdeydi... Kendimi o kadar rahatsız hissettim ki.
Mastürbasyon sırasında yanmak gibi). Çok şükür geçti.
Olgu olmasına rağmen evimde iki kız kardeş yaşıyordu, ikisi de evlendi, ben en küçüğüyle gizli ilişki yaşadım.
Bana beşinci sırayı verdiler. yazlık. Bütün gece yüksek sesle vızıldadılar. Sabah en büyüğümle birlikte battaniyenin altında yatakta uyanıyorum, ona arkadan sarılıyorum, göğüslerini tutuyorum. Yan koltukta küçük olanı kocasının yanındaydı, büyük olanın kocası ise yerdeydi... Kendimi o kadar rahatsız hissettim ki.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 4):
- Fargal94, Vik.ruba80, Morpheus, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
15 yaşındaydım. Yaz boyunca çok büyümüştüm ve şimdiden annemden biraz daha uzundum. Ekim ayının başında annem bir arkadaşı tarafından Öğretmenler Günü’ne davet edildi. Annem, içki içerken kendine hakim olmakta zorlandığı için beni kendisine eşlik etmeye ikna etti. Onların sıkıcı kadın sohbetlerini dinlemek istemedim ama kabul ettim. Bu zaten birkaç kez oldu.
Bu sefer her şey aynı senaryoya göre ilerledi. Dört kadın toplanıp içki içip sohbet etmeye başladılar. Ve videoyu izledim. Seksenli yılların sonuydu ve VCR oldukça arzu edilen bir cihazdı. Kısacası melodram izliyordum ve sıkılmıştım, tatilin bitmesini bekliyordum.
Bir ara kadınlar dans etmek istedi. Doğal olarak tek erkek temsilci olarak ben de herkesle dans etmek zorunda kaldım. En çok annemin yakın arkadaşı Tanya Teyze denedi. Durmak istemedi ve onunla kaç kez dans ettiğimin sayısını unuttum. Hanımların geri kalanı dansa olan ilgilerini çoktan kaybetmişlerdi ve bize aldırış etmeden içki içmeye odaklanmışlardı. Tamyanka’yı emdiler ve yalnızca kendilerini ilgilendiren konular hakkında mutlu bir şekilde cıvıldadılar.
Ve Tanya Teyze ve ben dans etmeye devam ettik. Bundan zaten bıkmıştım ama nasıl bitireceğimi bilmiyordum. Tanya Teyze de gözle görülür derecede şanssızdı ve bana daha yakın davrandı. Ondan önce sadece taytının elastik bel kısmını hissettim ve bu beni biraz heyecanlandırdı. Ve şimdi ortağımın sanki avuçlarımı daha aşağıya indirmeye çalışıyormuş gibi kalçalarını seğirdiğini hissettim. İnanamadım, kendi kendime hayal ettiğimi sandım. Bu yüzden kollarını belden aşağı indirmedi.
- Peki küçük falan mısın? - Tanya Teyze kulağıma fısıldadı, - ellerini aşağı indir.
Ben de öyle yaptım, avuçlarımla Tanya Teyze’nin kıçını tuttum.
- "Uzun zaman önceydi," diye kıkırdadı.
İlk kez el yordamıyla el yordamıyla baktığım yetişkin bir kadının yuvarlak kalçalarını sıkmak çok güzeldi. Biraz daha cesaretlendim ve kıçını keşfetmeye başladım. Bunu her taraftan hissettim. Heyecan aklımı biraz bulanıklaştırdı ve onun külotuna girip sikişmeden her şeyi hissetmenin ne kadar harika olacağını düşündüm.
Görünüşe göre Tanya Teyze benim manipülasyonlarıma hiç karşı değildi ve sadece kıçına tokat attı. Ellerimin ona biraz zevk verdiği açıktı.
- Kızın var mı? - diye sordu.
- Hayır, - Cevap verdim.
- Çok tatlı, - diye fısıldadı.
- Tanka, oğlumu şımartma! - sarhoş anne müdahale etti.
- Sen neden bahsediyorsun! - cevap verdi Tanya Teyze, - sadece sohbet ediyoruz!
- Evet, nasıl sohbet ettiğini görüyorum, - diye devam etti annem, - Kotka’nın pantolonu dışarı çıkıyor ve sen elinde olmadan pantolonunu sıkıyorsun külot!
Annem sallanan bir yürüyüşle yanımıza geldi ve bize sarıldı.
- İşte bu, evdeyiz! - dedi.
Ayrılmak istemedim çünkü en ilginç şeyleri bekliyordum ama annem cinsel maceramı mahvetti. Tanya Teyze de gözle görülür derecede üzgündü ama annesine itiraz etmedi. Ben de onun büyük göğüslerine ve hacimli kıçına gizlice bakmaya devam ettim. Bunu fark etti ve önümde döndü.
- Peki Tanka, ne sürtük! - Annem asansörde sırıttı bile.
- Anne, sen neden bahsediyorsun! - İtiraz etmeye çalıştım, - Tanya Teyze ile sadece dans ediyorduk.
- Evet, - annem yanıtladı, - sen onun kıçını tuttuğunda bunu anladım.
Annem öyle değildi. kızgın değildi daha ziyade beni kışkırttı. Ve ben de arzuyla coşarak bir şekilde eve döndüm ve tuvalette büyük bir zevkle ürperdim.
İleriye baktığımda, 16 yaşındayken sonunda Tanya Teyze’yi becerdiğimi söyleyeceğim.
Bu sefer her şey aynı senaryoya göre ilerledi. Dört kadın toplanıp içki içip sohbet etmeye başladılar. Ve videoyu izledim. Seksenli yılların sonuydu ve VCR oldukça arzu edilen bir cihazdı. Kısacası melodram izliyordum ve sıkılmıştım, tatilin bitmesini bekliyordum.
Bir ara kadınlar dans etmek istedi. Doğal olarak tek erkek temsilci olarak ben de herkesle dans etmek zorunda kaldım. En çok annemin yakın arkadaşı Tanya Teyze denedi. Durmak istemedi ve onunla kaç kez dans ettiğimin sayısını unuttum. Hanımların geri kalanı dansa olan ilgilerini çoktan kaybetmişlerdi ve bize aldırış etmeden içki içmeye odaklanmışlardı. Tamyanka’yı emdiler ve yalnızca kendilerini ilgilendiren konular hakkında mutlu bir şekilde cıvıldadılar.
Ve Tanya Teyze ve ben dans etmeye devam ettik. Bundan zaten bıkmıştım ama nasıl bitireceğimi bilmiyordum. Tanya Teyze de gözle görülür derecede şanssızdı ve bana daha yakın davrandı. Ondan önce sadece taytının elastik bel kısmını hissettim ve bu beni biraz heyecanlandırdı. Ve şimdi ortağımın sanki avuçlarımı daha aşağıya indirmeye çalışıyormuş gibi kalçalarını seğirdiğini hissettim. İnanamadım, kendi kendime hayal ettiğimi sandım. Bu yüzden kollarını belden aşağı indirmedi.
- Peki küçük falan mısın? - Tanya Teyze kulağıma fısıldadı, - ellerini aşağı indir.
Ben de öyle yaptım, avuçlarımla Tanya Teyze’nin kıçını tuttum.
- "Uzun zaman önceydi," diye kıkırdadı.
İlk kez el yordamıyla el yordamıyla baktığım yetişkin bir kadının yuvarlak kalçalarını sıkmak çok güzeldi. Biraz daha cesaretlendim ve kıçını keşfetmeye başladım. Bunu her taraftan hissettim. Heyecan aklımı biraz bulanıklaştırdı ve onun külotuna girip sikişmeden her şeyi hissetmenin ne kadar harika olacağını düşündüm.
Görünüşe göre Tanya Teyze benim manipülasyonlarıma hiç karşı değildi ve sadece kıçına tokat attı. Ellerimin ona biraz zevk verdiği açıktı.
- Kızın var mı? - diye sordu.
- Hayır, - Cevap verdim.
- Çok tatlı, - diye fısıldadı.
- Tanka, oğlumu şımartma! - sarhoş anne müdahale etti.
- Sen neden bahsediyorsun! - cevap verdi Tanya Teyze, - sadece sohbet ediyoruz!
- Evet, nasıl sohbet ettiğini görüyorum, - diye devam etti annem, - Kotka’nın pantolonu dışarı çıkıyor ve sen elinde olmadan pantolonunu sıkıyorsun külot!
Annem sallanan bir yürüyüşle yanımıza geldi ve bize sarıldı.
- İşte bu, evdeyiz! - dedi.
Ayrılmak istemedim çünkü en ilginç şeyleri bekliyordum ama annem cinsel maceramı mahvetti. Tanya Teyze de gözle görülür derecede üzgündü ama annesine itiraz etmedi. Ben de onun büyük göğüslerine ve hacimli kıçına gizlice bakmaya devam ettim. Bunu fark etti ve önümde döndü.
- Peki Tanka, ne sürtük! - Annem asansörde sırıttı bile.
- Anne, sen neden bahsediyorsun! - İtiraz etmeye çalıştım, - Tanya Teyze ile sadece dans ediyorduk.
- Evet, - annem yanıtladı, - sen onun kıçını tuttuğunda bunu anladım.
Annem öyle değildi. kızgın değildi daha ziyade beni kışkırttı. Ve ben de arzuyla coşarak bir şekilde eve döndüm ve tuvalette büyük bir zevkle ürperdim.
İleriye baktığımda, 16 yaşındayken sonunda Tanya Teyze’yi becerdiğimi söyleyeceğim.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 10):
- vesaire, Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94, Vik.ruba80, Morpheus, |_nadiren_|, Sibiryak89, Tapkin, Geniş, Manfred
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Ben 15, ikinci kuzenim ise 20 yaşındaydı. Annemle babam nehre geldik, kıyıya yerleştiler ve ikimiz yola çıktık. lastik bir tekne. Seksenli yaşların ortalarında, çıplak kadın görmedim ama kürekle çalışırken kız kardeşimin sutyeni kayıyor, bir göğsü açıkta, düzeltiyor, sonra tekrar tekrar. Bazen sutyenin tamamı kayıyor, hızla geri dönüyordu... Bütün gün böyle sürdük, meme uçları beni hipnotize ediyordu. Bütün bu süre boyunca sadece mayo giyerek orada durdum. İlk başta kendini kapattı, sonra durdu. Ayrıca yer değiştirdiler, bunu lastik botta yapmak zor, onun kıçı mayoda ve penisim ısınıyordu. Başım dönüyordu ve sonra evde kız kardeşimin yanına mastürbasyon yaptım. Ve genel olarak ona düzenli olarak mastürbasyon yapmaya başladım).
Annenin arkadaşı olduğu için şanslısın). Ergenlikte böyle anlar unutulmaz...
Ben 15, ikinci kuzenim ise 20 yaşındaydı. Annemle babam nehre geldik, kıyıya yerleştiler ve ikimiz yola çıktık. lastik bir tekne. Seksenli yaşların ortalarında, çıplak kadın görmedim ama kürekle çalışırken kız kardeşimin sutyeni kayıyor, bir göğsü açıkta, düzeltiyor, sonra tekrar tekrar. Bazen sutyenin tamamı kayıyor, hızla geri dönüyordu... Bütün gün böyle sürdük, meme uçları beni hipnotize ediyordu. Bütün bu süre boyunca sadece mayo giyerek orada durdum. İlk başta kendini kapattı, sonra durdu. Ayrıca yer değiştirdiler, bunu lastik botta yapmak zor, onun kıçı mayoda ve penisim ısınıyordu. Başım dönüyordu ve sonra evde kız kardeşimin yanına mastürbasyon yaptım. Ve genel olarak ona düzenli olarak mastürbasyon yapmaya başladım).
Last edited by vesaire on 04 Jun 2023, 12:41, edited 1 time in total.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 6):
- Kostiai72, Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94, Vik.ruba80, Morpheus, Manfred
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
İlk izlenimler her zaman en güçlü olanlardır.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 2):
- vesaire, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 5 months
Ayrıca birçok vaka vardı. 1 vaka, eşimle yeni tanıştık (hem o hem de ben ikinci bir evlilik yaptık). Anne ve babasını ziyarete gittik. Oturup içtik ve eşimle birlikte trende biraz dinlenmeye karar verdik. Yatak odasına gittik ve ben onun amını yalamak için can atıyordum. Bacaklarımı omuzlarıma atıp yaladım. O eş, “Kapıyı çalmalısın” diyor. Bana söylediğini sandım, geri çekildim ve avucumla amına tokat attım ve tak-tak dedim. Gülüyor, meğer ben onu heyecanla yalarken kayınpederim bir sebepten içeri girmiş. Kalçaları yüzünden onu görmedim ve çok hoşuma gitti.
15 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Kayınvalidem ziyarete geldi, biz işteyken dolaplara tırmandı ve bir yapay penis buldu (karım benden 13 yaş küçüktü). Akşam karısına "her şey neden bu kadar kötü?" diye sorar. Karısı hayır dedi, tam tersine her şey yolunda. Bana dedi ki, ben de eşime iki kişi olmayı sevdiğini bir anda söylemen gerektiğini söyledim.
Bir süre sonra ziyarete gidiyoruz. Üstümüzü değiştirmek için yatak odasına gittik. Bu arada eşime emmesi için verdim. ve kayınvalidem içeri giriyor. Dışarı çıkıyoruz, kayınvalidemiz kapatmamız gerektiğini söylüyor.
15 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Kayınvalidem ziyarete geldi, biz işteyken dolaplara tırmandı ve bir yapay penis buldu (karım benden 13 yaş küçüktü). Akşam karısına "her şey neden bu kadar kötü?" diye sorar. Karısı hayır dedi, tam tersine her şey yolunda. Bana dedi ki, ben de eşime iki kişi olmayı sevdiğini bir anda söylemen gerektiğini söyledim.
Bir süre sonra ziyarete gidiyoruz. Üstümüzü değiştirmek için yatak odasına gittik. Bu arada eşime emmesi için verdim. ve kayınvalidem içeri giriyor. Dışarı çıkıyoruz, kayınvalidemiz kapatmamız gerektiğini söylüyor.
- These users thanked the author argot for the post (total 6):
- vesaire, Serg_A, Fargal94, Vik.ruba80, Sibiryak89, Geniş
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Kendimi kilitleyip kontrol etme gibi bir huyum var, hatta başka bir sefer karım tuvalete gittiğinde bile kilidi çevirmiyor)).
bu kadar rahatsız edici bir şey))).
Kendimi kilitleyip kontrol etme gibi bir huyum var, hatta başka bir sefer karım tuvalete gittiğinde bile kilidi çevirmiyor)).
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Morpheus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years
Parkta bir kızla sevişirken büyükbabamız bize mastürbasyon yaptı ama biz onu uzaklaştırdık
- These users thanked the author Kurulum₩ for the post (total 2):
- vesaire, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
İlk eşimle birlikte kayınvalidem farklı zamanlarda iki kez odaya geldi.. Eşim üst katta, kapılar açık, oppa, sonra yarış oluyor))) Kapattı ve gitti.. Kapıyı çalıyor kapalı bir kapı onun güçlü noktası değildi))
- These users thanked the author hadi for the post (total 5):
- vesaire, Vik.ruba80, Zorba Carrie, Sibiryak89, Geniş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Biseksüel deneyimimden bir örnek.
Sekiz yıl önce aktif arkadaşım aradı ve gerçekten oral seks istediğini söyledi. Ben reddetmedim. Beni takip etti ve işimden pek fazla uzaklaşmadan ormana doğru yola çıktık. Fazla zamanım yoktu ve işten çıkar çıkmaz onu EMMEYE başladım. Genelde sürücü koltuğunda arkasına yaslandı, güzel aletini emdim, başımı okşadı... Ve birden bir kadın sesi:
Çocuklar, beni şehre götürebilir misiniz?
Penisim boğazımdayken donup kaldım. Arkadaşım meşgul olduğumuzu söyledi... Penisi sertleşti ve şişti, birkaç kez daha derin emme yaptım ve ağzıma güçlü bir sperm akışı geldi. Zevkle YUTtum, penisini yalayarak temizledim ve yerime oturdum. Ve sonra aynı ses:
Peki ŞİMDİ beni şehre götürür müsün?
Neredeyse oybirliğiyle onu gönderdiler ve deli gibi güldüler...
Durum böyleydi .. Daha sonra bu adamla buluştuğumuz sırada başka ilginç anlar da yaşanmış olsa da...
Sekiz yıl önce aktif arkadaşım aradı ve gerçekten oral seks istediğini söyledi. Ben reddetmedim. Beni takip etti ve işimden pek fazla uzaklaşmadan ormana doğru yola çıktık. Fazla zamanım yoktu ve işten çıkar çıkmaz onu EMMEYE başladım. Genelde sürücü koltuğunda arkasına yaslandı, güzel aletini emdim, başımı okşadı... Ve birden bir kadın sesi:
Çocuklar, beni şehre götürebilir misiniz?
Penisim boğazımdayken donup kaldım. Arkadaşım meşgul olduğumuzu söyledi... Penisi sertleşti ve şişti, birkaç kez daha derin emme yaptım ve ağzıma güçlü bir sperm akışı geldi. Zevkle YUTtum, penisini yalayarak temizledim ve yerime oturdum. Ve sonra aynı ses:
Peki ŞİMDİ beni şehre götürür müsün?
Neredeyse oybirliğiyle onu gönderdiler ve deli gibi güldüler...
Durum böyleydi .. Daha sonra bu adamla buluştuğumuz sırada başka ilginç anlar da yaşanmış olsa da...
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Bir zamanlar 25 yaşımdayken başka bir şehre taşındıklarından beri görmediğim akrabalarımı (kuzenimi) ziyarete gitmiştim. Ama doğrudan ona gitmeden önce kulübe gitmeye karar verdim. Orada bir kızla tanıştım ve genel olarak her zamanki gibi onu tuvalette mümkün olan her yerde becerdim. Ve sabah kız kardeşimin evine gitmeye karar verdim. Arıyorum, gelin diyor, bekliyoruz. Biraz hediyem var, geliyorum, zili çalıyorum ve kapı açılıyor... Kulüpte siktiğim o kız. Bunun 5 yıldır görmediğim yeğenim olduğu ortaya çıktı.
- These users thanked the author Aile seks for the post (total 4):
- vesaire, Tolkala, Sibiryak89, Geniş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Arkadaşım yazın köyde bir komşunun kızını sikti. Korkudan vajinal kasların nasıl kasıldığını gerçek hayatta görmeye karar verdik. Ve akşam pencere kenarındaki yatakta onu becerdiğinde, kardeşi büyükbabasının silahıyla pencerenin altından ateş etti. Ancak her şey planladığı gibi gitmedi, korkudan sıçtı. Sonradan güldüler, iyi ki vajina küçülmemiş, yoksa kaleyi temizlemek zorunda kalacaklardı.
- These users thanked the author İskender for the post (total 3):
- Morpheus, vesaire, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 9 months
Bu hikayeyi zaten diğer bölümlerde yazmıştım ama burada daha detaylı yazacağım.
2000’li yılların başında ilk eşim ve annesiyle birlikte özel bir evde yaşıyordum. Kayınvalidemle sık sık kavgalar ve skandallar yaşanıyordu, eşimle de ilgisizliği nedeniyle anlaşmazlıklar oluyordu ama bu yine de çocuk sahibi olmamıza engel olmadı :). Kayınvalidemin periyodik olarak bizi ziyarete gelen ve kayınvalidesi ve bizimle her türlü konuda sohbet eden bir okul arkadaşı vardı. O zamanlar ben otuzun biraz üzerindeydim ve arkadaşım da 40’ın biraz üzerindeydi. Yaşına göre çok çekici göründüğünü söylemeliyim: dolgun dik göğüsler, iyi bir vücut (iki çocuk doğurmasına rağmen) ve en önemlisi, mükemmel bir mizah anlayışı ve karizması vardı. Her zaman konuşacak bir konu buluyordu ve herkesi yan yatıracak kadar çok gülmeyi biliyordu
. Ancak onun büyük bir dezavantajı vardı:
Uzun süre sert içki alemine devam edebilirdi. Aylar boyunca bir damla bile ağzına alamamıştı ama bazen yıkılıp tüm parayı içene kadar acele ediyordu...
. Sebebini ise eski eşi ve kendisini maddi destek olarak kullanan çocuklarıyla olan kişisel yaşamının başarısız olması olarak nitelendirdi.
Böylece aramızdaki ilişki iyi olduğu için bize sorma alışkanlığı edindi. sarhoş uyu yoksa çocukları eve bu şekilde gitmene izin vermezler. Bir gün neredeyse sarhoş bir halde tekrar geldi ve ben de evdeydim. Kayınvalidesi işte ve karısı ve küçük çocuğu yürüyüşe çıktı. Uyumak istiyor, onu kanepemize koyuyorum ve onunla çeşitli konular hakkında biraz konuşuyorum. Sonra sarhoş bir sesle şöyle dedi:
- Beni istiyor musun?- Elektrik çarpmış gibi hissettim. Gerçek şu ki, daha önce ona yakınlık imalarıyla yaklaşmaya başlamıştım, ama o buna gülmeye devam etti ve yine buna yer yoktu, ama burada bunu kendisi sunuyor. Anlıyorum, hemen başımı sallıyorum, sessizce beni soyuyor ve kendi de soyunuyor... Sarhoş bir kadınla pek fazla kimse seks yapmaz diyorlar... Bilmiyorum, uzun zamandır bu seksi yapmamıştık. Bunu hatırlıyorum çünkü ondan önce hiç kimse sekse onun bana yaptığı kadar uyum sağlamamıştı. Her şey o kadar güzeldi ki gerçek dışı bir şeymiş gibi geldi... Bitirdiğimizde o giyinip uyuyakaldı ve ben de mutluluktan şaşkına dönerek başka bir odaya geçtim.
Bir sonraki temasımız daha da aşırı hale geldi. Kayınvalidem bir haftalığına akrabaları ziyarete gitmişti ve ben, eşim ve küçük kızım evde kalmıştık. Akşama doğru kayınvalidemin çöpte sarhoş olan arkadaşı yine geceyi geçirmek için yanımıza geliyor. Onu bizimkinin yanındaki odaya şilteli yatırdılar. Eşim ve kızım kanepede oynuyorlardı ve zaman zaman arkadaşımı kontrol etmeye ve nasıl hissettiğini öğrenmeye gidiyordum. Bu arada her şey ve hiçbir şey hakkında bir konuşma geçti... Ve sonra böyle bir konuşma sırasında kayınvalidemin arkadaşı şortumu çıkarıp bana nefis bir oral seks yapmaya başladı... Şaşkındım. böyle bir dönüş yaparak yüzerek yüzdü... : shamp: ve aniden durdu, sessizce güldü ve tekrar yatağın üzerine uzandı. Ama bende artık çocuksu sertleşme yok, doğrudan sikme arzusuyla ona yaklaşmaya başlıyorum ama o kulağıma fısıldıyor: “Karınız duvarın arkasında, yanacağız.” Haklı olduğunu anlıyorum ve sanki daha önce hiçbir şey olmamış gibi eşimin odasına bakıp sıradan bir ses tonuyla şunu söylüyorum:
- Beni ararsan oradaki arkadaşımla konuşurum.
Kayınvalidemin arkadaşının kapının yanında köpek stili durduğu odaya gidiyorum ve karısının odasından çıkıp çıkmadığını zamanında kontrol ediyorum. Hızlı ama çok şiddetli seks yapıyoruz. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi eşimin yanına dönüyorum ve hiçbir şey olmamış gibi onunla iletişim kuruyorum. Bu arada, karısı hiçbir şeyi tahmin bile etmedi. :)
2000’li yılların başında ilk eşim ve annesiyle birlikte özel bir evde yaşıyordum. Kayınvalidemle sık sık kavgalar ve skandallar yaşanıyordu, eşimle de ilgisizliği nedeniyle anlaşmazlıklar oluyordu ama bu yine de çocuk sahibi olmamıza engel olmadı :). Kayınvalidemin periyodik olarak bizi ziyarete gelen ve kayınvalidesi ve bizimle her türlü konuda sohbet eden bir okul arkadaşı vardı. O zamanlar ben otuzun biraz üzerindeydim ve arkadaşım da 40’ın biraz üzerindeydi. Yaşına göre çok çekici göründüğünü söylemeliyim: dolgun dik göğüsler, iyi bir vücut (iki çocuk doğurmasına rağmen) ve en önemlisi, mükemmel bir mizah anlayışı ve karizması vardı. Her zaman konuşacak bir konu buluyordu ve herkesi yan yatıracak kadar çok gülmeyi biliyordu

Uzun süre sert içki alemine devam edebilirdi. Aylar boyunca bir damla bile ağzına alamamıştı ama bazen yıkılıp tüm parayı içene kadar acele ediyordu...

Böylece aramızdaki ilişki iyi olduğu için bize sorma alışkanlığı edindi. sarhoş uyu yoksa çocukları eve bu şekilde gitmene izin vermezler. Bir gün neredeyse sarhoş bir halde tekrar geldi ve ben de evdeydim. Kayınvalidesi işte ve karısı ve küçük çocuğu yürüyüşe çıktı. Uyumak istiyor, onu kanepemize koyuyorum ve onunla çeşitli konular hakkında biraz konuşuyorum. Sonra sarhoş bir sesle şöyle dedi:
- Beni istiyor musun?- Elektrik çarpmış gibi hissettim. Gerçek şu ki, daha önce ona yakınlık imalarıyla yaklaşmaya başlamıştım, ama o buna gülmeye devam etti ve yine buna yer yoktu, ama burada bunu kendisi sunuyor. Anlıyorum, hemen başımı sallıyorum, sessizce beni soyuyor ve kendi de soyunuyor... Sarhoş bir kadınla pek fazla kimse seks yapmaz diyorlar... Bilmiyorum, uzun zamandır bu seksi yapmamıştık. Bunu hatırlıyorum çünkü ondan önce hiç kimse sekse onun bana yaptığı kadar uyum sağlamamıştı. Her şey o kadar güzeldi ki gerçek dışı bir şeymiş gibi geldi... Bitirdiğimizde o giyinip uyuyakaldı ve ben de mutluluktan şaşkına dönerek başka bir odaya geçtim.
Bir sonraki temasımız daha da aşırı hale geldi. Kayınvalidem bir haftalığına akrabaları ziyarete gitmişti ve ben, eşim ve küçük kızım evde kalmıştık. Akşama doğru kayınvalidemin çöpte sarhoş olan arkadaşı yine geceyi geçirmek için yanımıza geliyor. Onu bizimkinin yanındaki odaya şilteli yatırdılar. Eşim ve kızım kanepede oynuyorlardı ve zaman zaman arkadaşımı kontrol etmeye ve nasıl hissettiğini öğrenmeye gidiyordum. Bu arada her şey ve hiçbir şey hakkında bir konuşma geçti... Ve sonra böyle bir konuşma sırasında kayınvalidemin arkadaşı şortumu çıkarıp bana nefis bir oral seks yapmaya başladı... Şaşkındım. böyle bir dönüş yaparak yüzerek yüzdü... : shamp: ve aniden durdu, sessizce güldü ve tekrar yatağın üzerine uzandı. Ama bende artık çocuksu sertleşme yok, doğrudan sikme arzusuyla ona yaklaşmaya başlıyorum ama o kulağıma fısıldıyor: “Karınız duvarın arkasında, yanacağız.” Haklı olduğunu anlıyorum ve sanki daha önce hiçbir şey olmamış gibi eşimin odasına bakıp sıradan bir ses tonuyla şunu söylüyorum:
- Beni ararsan oradaki arkadaşımla konuşurum.
Kayınvalidemin arkadaşının kapının yanında köpek stili durduğu odaya gidiyorum ve karısının odasından çıkıp çıkmadığını zamanında kontrol ediyorum. Hızlı ama çok şiddetli seks yapıyoruz. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi eşimin yanına dönüyorum ve hiçbir şey olmamış gibi onunla iletişim kuruyorum. Bu arada, karısı hiçbir şeyi tahmin bile etmedi. :)
- These users thanked the author Morpheus for the post (total 3):
- vesaire, |_nadiren_|, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Kayınvalidem torun istiyordu, eğer gelmiyorsa, diye sordu, peki, ziyarete gittikten bir gece sonra, henüz pek ayık olmayan çocuğumu balolara çekmek istedim, o da ısrar etti: apartmanda yaz mevsimiydi ve sıcağa dayanamamış, herkes terlemiş, dedi, pencereyi aç, pencereyi açıyorum, dışarı çıkıyor, sadece göğüsleri sallanıyor ve kıçını sallama işareti veriyor ve sonra arkadan duruyorum, onu sikiyorum ve arkadan görünmemek için perdenin arkasına saklanıyorum, tadı aldım, göğüslerimi pencere pervazına attım, kafam sallanıyor, ve sonra sokakta birinin yürüdüğünü duydum, meğerse kayınvalidesi gece yurt dışından dönmüş, pencerelerimize gelmiş ve kızını göğüsleri sarkmış ve inliyor, bakıp gülüyormuş, o gelene kadar beklemiş. Bitirdi ve ancak ondan sonra dahili telefonu aradı, sonra bunu kızına anlattı ve dedi ki, aferin, kocan seni temiz havada beceriyor, böylece çocuklar daha sağlıklı olacak..
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 4):
- İskender, Sibiryak89, Morpheus, Geniş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 1 year 11 months
İlginç bir olaydı; bir kızla duvara yaslanarak seks yaptığımı hatırlıyorum. Sonra kış geldi, havanın ne kadar çabuk karardığını fark etmedik ve perdeleri kapatmayı unuttuk. Ve görünüşe göre bazı meraklı gençler sokakta durup baktılar. Bu da seks sırasında sokaktan "sikiyorsun ve biz her şeyi görüyoruz" diye bir çığlık olduğu anlamına geliyor. Kız hemen utandı, dikkatini dağıtmak zorunda kaldı, perdeleri kapattı ve sonra devam etti.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Şövalyem ve ben bir keresinde arkadaşını ziyarete gittik. Kendisi de bir subay, yeni evli ve askeri ailelerin yaşadığı özel bir binada askeri üste yaşıyor. , hihi haha akşam geç bir saatte geri döndüğümüzde dairede oturuyoruz, kahve içiyoruz ve aniden donuk, uğultulu bir kapı sesi duyuluyor.
-Ne demek diye düşünüyorum. bu ses mi?
ve bu arkadaş şöyle diyor: "Evet, radyatörde sikişiyorlar, sikişme zamanı." .
biz de öyle miyiz yani?
ve şöyle diyor: "Evet, bizim binada, radyatörde sikişme zamanını kapıyı çalarak duyurmak bir gelenektir)) hadi gidelim, zamanımız olmayacak
ve bu adam tüm ciddiyetiyle emekli olmaya gitti karısıyla yatak odasında
birbirimize baktık, güldük, tabii ki aldattığını düşündük ve ertesi gün her şey yeniden oldu)) ve biz de deli gibi sıkışıp kaldık. vaktim var
ve sonra adamın bir sürü hayvanı olduğunu düşündüm * x) ama komikti
-Ne demek diye düşünüyorum. bu ses mi?
ve bu arkadaş şöyle diyor: "Evet, radyatörde sikişiyorlar, sikişme zamanı." .
biz de öyle miyiz yani?
ve şöyle diyor: "Evet, bizim binada, radyatörde sikişme zamanını kapıyı çalarak duyurmak bir gelenektir)) hadi gidelim, zamanımız olmayacak
ve bu adam tüm ciddiyetiyle emekli olmaya gitti karısıyla yatak odasında
birbirimize baktık, güldük, tabii ki aldattığını düşündük ve ertesi gün her şey yeniden oldu)) ve biz de deli gibi sıkışıp kaldık. vaktim var
ve sonra adamın bir sürü hayvanı olduğunu düşündüm * x) ama komikti
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 7):
- içinde, Ahah, vesaire, Zorba Carrie, Sibiryak89, Kostiai72, Geniş
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Askeri hayat, disiplin, rutin....)) )Lisa24: ↑04 Jul 2023, 21:17 Ben de bu sesin ne olduğunu düşünüyorum?
ve bu arkadaşım şöyle diyor: "Evet, radyatörle uğraşıyorlar, sikişmenin zamanı geldi.
biz böyleyiz, ne öyle mi demek istiyorsun?
ve o da -evet, burada binada radyatördeki sikişme saatinin kapı çalınarak duyurulması geleneğimiz var)) diyor ki, zamanımız kalmaz hemen gidelim n
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 3 months
Tatilde otelde balkon kapısını kapatmayı unutmuşlar, komşu da izlemeyi çok seviyormuş gibi davranıp, filmi çok geç fark ettik.
- These users thanked the author Epidemi for the post (total 4):
- vesaire, Sibiryak89, Morpheus, Geniş
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Öğrenci olarak yurtta kalıyorduk. Herkesin siktiği yerel bir fahişe vardı. Korkunç, biçimsiz ama onu gerçekten sıcak bir amın içine sokup gerçek memelere dokunabilecekken bunu kim durdurdu?
Bir kez daha oturup içki içtik, birimiz bir yere gittik, sonra gelip dedi ki, hemen şimdi (peki onu arayalım) Valyukha gelecek, onunla bir anlaşma yaptım. Ve sarhoşuz. Biz de böyleyiz
- yani biz de istiyoruz.
- Ne yapıyorsun! Şimdi bunu istemez ve sen beni mahvedersin
Ve sonra sarhoşların aklına harika bir fikir gelir. Hadi onu becerelim ve dolaplara saklanalım. Sonra sessizce tek tek dışarı çıkacağız, çoktan hazırlanmış olacak, siz kalkacaksınız ve bir sonraki uzanacak. Plan harika görünüyordu. Dolaplara yerleştik (yurtlarda kapının yanında bu gömme dolaplardan iki tane vardı). Bekliyoruz. Valyukha gelir. Dostum, hadi flört edelim, diyelim ki bir içki içelim, bir şeyler atıştıralım hanımefendi, masamıza hoş geldiniz. O hee hee, ah ne kadar havalı, falan falan. Genelde yarım saat içki içerler, biz de dolaplarda oturup mutluluğumuzu beklerdik. Her biri kendi başına. Sonra orada bir şeyler yapmaya başladılar, belli ki sevişmeye başlamışlar. Neyse, çok uzun sürdü. Bir şeylerle uğraşıyorlar. Yavaşça dolaptan dışarı çıktım, sürünerek yaklaştım ve arkadaşımın çıplak kıçına bakılırsa süreç devam ediyordu. Oda karanlık, pencere kenarında yalnız bir ampul var. Ama genel olarak görülebilir. Yatağın yanında yere oturup bekledim. Ve hepsi sikişiyor. Zaten ona “Neden bu kadar uzattın, şimdiden ağrım var” dedi. Bitiremiyorum diye cevap veriyor. Süreç devam ediyor. Bilmiyorum, muhtemelen 30 dakika geçti ve hala bitirmiyor. Sonra ikinci dolaptan bir arkadaş sürünerek geliyor. Onlara başını salladı, "Orada ne var?" der gibi. Omuz silkiyorum. Biz oturuyoruz. Sonunda kahrolası arkadaşımızın enerjisi biter ve bitkin bir halde kızın üzerine düşer. Biraz uzanıp dinleneceğim ve devam edeceğim yorumunu yapıyor. Dayanamadık, biraz dinlenelim diye kalkıyoruz ama şimdilik belki birimiz devam eder? Kız "Ah çocuklar, merhaba, muhtemelen giderim. Hayır hayır, beni uğurlamayın". Ayağa kalktı, sabahlığını giydi ve odadan dışarı çıktı. Yağlı boya. Yatakta pantolonu ayak bileklerine kadar çekilmiş yorgun bir arkadaş var, yatağın yanında biz ise yargılayıcı bakışlı iki krakeriz. Buna sikilmiş denir.
Fakat kendisine bu kadar uzun süre bitiremediğinden şikayetçi olduk.
Bir kez daha oturup içki içtik, birimiz bir yere gittik, sonra gelip dedi ki, hemen şimdi (peki onu arayalım) Valyukha gelecek, onunla bir anlaşma yaptım. Ve sarhoşuz. Biz de böyleyiz
- yani biz de istiyoruz.
- Ne yapıyorsun! Şimdi bunu istemez ve sen beni mahvedersin
Ve sonra sarhoşların aklına harika bir fikir gelir. Hadi onu becerelim ve dolaplara saklanalım. Sonra sessizce tek tek dışarı çıkacağız, çoktan hazırlanmış olacak, siz kalkacaksınız ve bir sonraki uzanacak. Plan harika görünüyordu. Dolaplara yerleştik (yurtlarda kapının yanında bu gömme dolaplardan iki tane vardı). Bekliyoruz. Valyukha gelir. Dostum, hadi flört edelim, diyelim ki bir içki içelim, bir şeyler atıştıralım hanımefendi, masamıza hoş geldiniz. O hee hee, ah ne kadar havalı, falan falan. Genelde yarım saat içki içerler, biz de dolaplarda oturup mutluluğumuzu beklerdik. Her biri kendi başına. Sonra orada bir şeyler yapmaya başladılar, belli ki sevişmeye başlamışlar. Neyse, çok uzun sürdü. Bir şeylerle uğraşıyorlar. Yavaşça dolaptan dışarı çıktım, sürünerek yaklaştım ve arkadaşımın çıplak kıçına bakılırsa süreç devam ediyordu. Oda karanlık, pencere kenarında yalnız bir ampul var. Ama genel olarak görülebilir. Yatağın yanında yere oturup bekledim. Ve hepsi sikişiyor. Zaten ona “Neden bu kadar uzattın, şimdiden ağrım var” dedi. Bitiremiyorum diye cevap veriyor. Süreç devam ediyor. Bilmiyorum, muhtemelen 30 dakika geçti ve hala bitirmiyor. Sonra ikinci dolaptan bir arkadaş sürünerek geliyor. Onlara başını salladı, "Orada ne var?" der gibi. Omuz silkiyorum. Biz oturuyoruz. Sonunda kahrolası arkadaşımızın enerjisi biter ve bitkin bir halde kızın üzerine düşer. Biraz uzanıp dinleneceğim ve devam edeceğim yorumunu yapıyor. Dayanamadık, biraz dinlenelim diye kalkıyoruz ama şimdilik belki birimiz devam eder? Kız "Ah çocuklar, merhaba, muhtemelen giderim. Hayır hayır, beni uğurlamayın". Ayağa kalktı, sabahlığını giydi ve odadan dışarı çıktı. Yağlı boya. Yatakta pantolonu ayak bileklerine kadar çekilmiş yorgun bir arkadaş var, yatağın yanında biz ise yargılayıcı bakışlı iki krakeriz. Buna sikilmiş denir.
Fakat kendisine bu kadar uzun süre bitiremediğinden şikayetçi olduk.

-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
Bir tanıdık bana doksanlı yıllarda olduğunu söyledi, bir arkadaşım ve ben iş için başka bir şehre geldik, eğlenceye gittik, kızları topladık, otel odaları kiraladık ve tanıdık zaten yorgundu, yatağa gitti ama yine de yapmadı sakin olmayın, onları becerdim. Gece yarısı odaya zorla giriyor - prezervatif var mı?
- hayır, hepsi hâlâ sende..
- dışarı çıktı... masaya koştu, ortalığı karıştırdı, bir plastik poşet kaptı ve kaçtı...
Paketi kullanmak aklıma gelmezdi)))
- hayır, hepsi hâlâ sende..
- dışarı çıktı... masaya koştu, ortalığı karıştırdı, bir plastik poşet kaptı ve kaçtı...
Paketi kullanmak aklıma gelmezdi)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Eşim ve ben arabada seks yapmak için nehir kıyısına gittik. Ve sürekli etrafta dolaşıp bizim gibi insanları gözetleyen bir adam vardı. İlk başta onu uzaklaştırdılar. Sonra karısı dedi ki, baksın. Sonra alıştık)
- These users thanked the author Alex05041977 for the post (total 3):
- vesaire, Sibiryak89, Geniş
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
Birkaç kez dokunmasına izin verdim)
- These users thanked the author Alex05041977 for the post:
- vesaire
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Kuzeydeki şehirlerden birinde iş gezisindeydim, bir restoranda bir tanıdıkla tanıştım, içtikten sonra evine gittik, orada içtik, votka bitti, tanıdık votka almaya koştu, mağaza ilk sıradaydı Bir memurun küçük aile evinin katında, eşiyle içki içerken göz alıcı oyunlar oynadık, bana bakıyordu o inşaat yapıyordu, içkiden çıkar çıkmaz aniden yanına yaklaştım, o çıkarken acele edelim , gözleri tamamen açıkken şaşkına döndü ve direnmedi, kediyi kaldırdı, mayolarını bir kenara itti ve ona girdi, sikişmeye başladı, sadece yüzdü, bir arkadaşı geldi, sanki hiçbir şey olmamış gibi hızla oturduk , partiden sonra beni yanlarına bıraktılar, beni yere yatırdılar, gece sürünerek bana doğru geldi, okuduğunu bitir dedi, neredeyse sabaha kadar bütün çatlaklara kadar seviştik, arkadaşım kütük gibi uyudu, biz sabah çay içtik ve ayrıldık
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Yani yoldaşlar, bu konu sadece gerçek hikayeleri içeriyor. Burada "bir arkadaşın mastürbasyon yapmasına yardım etme" şeklindeki ıslak dramaturjiden kaçınalım.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- vesaire, Morpheus
-
Автор темыvesaire
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Anekdot:
Kız olduğunu bilseydim bu işe karışmazdın.
Bu kadar hızlı olduğunu bilseydim taytını çıkarırdın.
Genel olarak olay uzun zaman önce meydana geldi. Külotumu indirdi ama işe yaramadı ama yakınlarda bir şeyin dürttüğünü hissettim. Bir forum üyesinin yazdığı gibi, külot astarı sıkıştı ve girişi kapattı.
Kız olduğunu bilseydim bu işe karışmazdın.
Bu kadar hızlı olduğunu bilseydim taytını çıkarırdın.
Genel olarak olay uzun zaman önce meydana geldi. Külotumu indirdi ama işe yaramadı ama yakınlarda bir şeyin dürttüğünü hissettim. Bir forum üyesinin yazdığı gibi, külot astarı sıkıştı ve girişi kapattı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Tabii ki, çamaşır yıkamak için bir şişe, popo tıkacı, prezervatif, anal merhem Evlat, burası yetişkinlere yönelik bir site, eğer aklın varsa o zaman aptalca sorular sorma. Ben de sordum - akıllı insanların size ne cevap verdiğini düşünün.
- These users thanked the author Veronika for the post:
- Hafta sonu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post