En utanç verici tıbbi muayene
-
Автор темыhassas
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
En utanç verici tıbbi muayene
12 yaşımdayken kız kardeşimin odasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaya kulak misafiri oldum. Yaz antrenmanı öncesinde sağlık muayenesi için teknik okula gönderildiklerini söyledi. Tıbbi muayene dermatoeneroloji dispanserinde yapıldı. Gruptaki kızlar 16-17 yaşlarındaydı. İlki gözyaşları içinde muayenehaneden ayrıldı ve doktorun erkek olduğunu söyledi. Kız kardeş ofiste yaşananları tüm detaylarıyla arkadaşlarına anlattı. Doktor 60-65 yaşlarında yaşlı bir adamdı. Bana paravanın arkasında tamamen soyunup yanına gelmemi söyledi ve ardından çıplak kadını tepeden tırnağa inceledi. Daha sonra en son cinsel ilişkinin ne zaman olduğunu sordu, kız kardeşi hala bakire olduğunu söyledi, kelimenin tam anlamıyla bir metre ötede ise yüzünde bir gülümsemeyle muayeneyi izleyen genç bir hemşire oturuyordu. Sonra doktor sandalyeye otur, sana bir bakacağım dedi. Abla reddetmek istedi ancak doktor, sandalyede detaylı muayene yapılmadan sağlıklı olduğuna dair bir sertifika yazamayacağını, aksi takdirde sorun yaşayacağını söyledi. Amını, klitorisini hissettiğini, iç dudaklarını ayırdığını, ardından analiz için örnek aldığını ve giyinebileceğini söyledi. Giyindiğimde doktor testlerin ne zaman hazır olacağını söyledi, veda etti ve bir sonraki kızı aramamı istedi. Grupta toplamda yirmiden fazla kız vardı; her biri utançtan kızardı, bazıları da gözyaşlarına boğuldu. En ilginç olanı ise tıbbi muayeneyi tartışırken kız kardeş ve arkadaşlarının gülmesiydi. O olayı hatırladığım kadarıyla o ve diğer kızlar sadece yakıcı bir utanç değil, aynı zamanda zevk de yaşıyorlardı. Sevgili kızlar ve kadınlar, hayatınızda benzer durumlar oldu mu? Eğer öyleyse, lütfen paylaşın, bu tür tıbbi muayeneler hakkında nasıl hissettiğinizi ve nasıl hissettiğinizi okumak çok ilginç olurdu.
1 saat 50 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Kız arkadaşım da 10. sınıftayken cerrahın genç bir adam olduğu tıbbi muayeneden bahsetti. Denetim, ekranların bulunduğu okul toplantı salonunda gerçekleştirildi. Cerrahın huzurunda onları doktorlara götüren hemşire, külotlarını tamamen çıkarmaları gerektiğini söyledi. Bir arkadaşı, o sırada 15 yaşında olduğunu ve birkaç saat boyunca utançtan şokta olduğunu söyledi. Bu genç cerrah kızların dudaklarını açtı ve klitorisi yokladı. Bu muayeneden sonra herkes o kadar şaşkındı ki birbirleriyle konuşmadılar bile.
1 saat 50 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Kız arkadaşım da 10. sınıftayken cerrahın genç bir adam olduğu tıbbi muayeneden bahsetti. Denetim, ekranların bulunduğu okul toplantı salonunda gerçekleştirildi. Cerrahın huzurunda onları doktorlara götüren hemşire, külotlarını tamamen çıkarmaları gerektiğini söyledi. Bir arkadaşı, o sırada 15 yaşında olduğunu ve birkaç saat boyunca utançtan şokta olduğunu söyledi. Bu genç cerrah kızların dudaklarını açtı ve klitorisi yokladı. Bu muayeneden sonra herkes o kadar şaşkındı ki birbirleriyle konuşmadılar bile.
- These users thanked the author hassas for the post (total 5):
- Sibiryak89, Vik.ruba80, Morpheus, abartı, Sasha677
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Dünyanın en utanç verici muayenesi
Canım erkek kardeş, karısı, bir yere ne kadar giderse gitsin neredeyse iki kez tecavüze uğruyor. İlk başta üzüldüm bile ama sonra alıştım>😁
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- |_nadiren_|
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 6 months
Genel olarak konu, yetişkin bir adamın pembe rüyalarında bir emeklinin çocukların amına erişimini yasallaştırması nedeniyle oluşturuldu. Bütün bu örtülü yazılar bu yüzden düşünüldü.
Ben de buna göre burada aynı emeklilerden destek bulmayı bekliyordum.
Ama bir şeyler ters gitti
Ben de buna göre burada aynı emeklilerden destek bulmayı bekliyordum.
Ama bir şeyler ters gitti

- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Lisa24, Serg_A, |_nadiren_|
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- These users thanked the author Lenok for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Bir okul çocuğu koştu ve hadi inekleri soyalım.bu neden yapılıyor, iyi insanlar? Yaşlı bir doktor bir kedinin içine sakince bakamaz

- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
bir shkolota ile nasıl tartışılır
Kanıtlar nelerdir ve bunları nereden alırlar
nTıp ve çocuk kurumlarında cinsel etik nedir
Yandex’e şu sorgular:
bir shkolota ile nasıl tartışılır
Kanıtlar nelerdir ve bunları nereden alırlar
nTıp ve çocuk kurumlarında cinsel etik nedir
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Lisa24, Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
17 ya da 18 yaşındaydım. ChShK’da (Cherkasy İpek Fabrikası) bir iş buldum
Doktor parmağını kıçıma soktu ve bunun çok iyi olduğunu söyleyip durdu.
Şimdi anlıyorum ki o öyleymiş bunu yapmamalıydım.
Hâlâ iğrenç.
Doktor parmağını kıçıma soktu ve bunun çok iyi olduğunu söyleyip durdu.
Şimdi anlıyorum ki o öyleymiş bunu yapmamalıydım.
Hâlâ iğrenç.
-
- En güçlü orgazm!
Ben de ona şöyle derdim: “Ben de, sikini karşılaştırdı bir parmağa!”
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
En utanç verici tıbbi muayene gençliğimde, öncü yaz kampında denizci olarak işe başladığımda gerçekleşti. Ondan önce askere alınmak için tıbbi muayeneler vardı, sanki her şeyi çoktan görmüş gibiydim. Cinsel yolla bulaşan bazı hastalıkların varlığını kontrol etmek için üretradan smear gibi bir prosedür vardı. Yaşlı bir teyze onu içeri aldı, paslanmaz telden bir halkayı alkol lambasının üzerinde ısıttı, soğuyunca onu üretraya itti, birkaç yavaş dönüş yaptı, çıkardı ve mukusu camın üzerine sürdü. Öğleden beri peniste rahatsızlık vardı. İkinci vaka ise kasık fıtığı ameliyatından sonra tıbbi muayene sırasında olmasa da tamamen tersidir. Ameliyattan birkaç saat sonra gözlerimdeki ağrı işemek istememe neden oldu ama bunu doğal olarak yapamadım. Genç bir hemşire, nazik ellerle, profesyonelce ve hiçbir utanç gölgesi olmadan üretral kateteri yerleştirdi. O an cinsiyetçiliğe vakit yoktu ve daha sonra sık sık onun parmaklarının dokunuşunu hatırladım...
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- hassas
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 2 months
Orduda bir süre görev yaptığımızda bataryamızın tamamı tıbbi muayene için hastaneye gönderildi. Dermatoloğun muayenehanesinde pantolonumuzu ve beluga’yı (kim bilmez, bu kışlık iç çamaşırı) indirmek zorunda kaldık ve orada yaşlı bir doktorla birlikte bize ilgiyle bakan ve gülümseyen genç kız öğrenciler oturdu. Ama utanmadık, oldukça komikti.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 3 years
O zaman ülkedeki terapistlerin ve uzmanların yarısının yargılanması gerekecek. sınanmış.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- hassas, Utangaç bebek, Fargal94
-
Автор темыhassas
- ön sevişme
Markul, tuhaflıkları anlamadan saçma sapan yazıyor tıp mesleğinin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Tıbbi muayene protokolünün kız öğrencilerin klitoris oynamasına izin vermesi pek olası değildir. Genel olarak, okul ortamında, bu çok satan kitapta anlatılan kızların jinekolojik muayenesini esasen yapabileceklerinden şüpheliyim. Ama iyi bir deneme. Sanırım 180 gram sperm üretildi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Erkek jinekoloğun bulunduğu ve iyi değerlendirmeleri olan bir klinik biliyorum. Kadın ya da erkek fark etmez, o her şeyden önce bir doktordur.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 3):
- hassas, Fargal94, Beluga
-
Автор темыhassas
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 9 months
Bu tür prosedürlerden kaçınmayı başardım. Okulda BİR kez muayene edilmedim!
Ya sınav günü yokluğum ya da verdiğim sertifikalar yardımcı oldu....
Ya sınav günü yokluğum ya da verdiğim sertifikalar yardımcı oldu....
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 2):
- Takma ad, hassas
-
- Orgazm!
kaba gibi görünüyorsun kişi. Aynı zamanda aptalca.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- hassas
-
Автор темыhassas
- ön sevişme
Konuma yönelik nefrete yeterince cevap verdim, eğer konuyu beğenmiyorsanız okumayın ama neden diğer salaklarla birlikte saçma sapan yazıp beni hiçbir sebep olmadan suçlamakla suçlayın. Bir kişiye sığırlarla birlikte saldırıp ona hakaret etmeye başlamak çok uygun (konuyla ilgili ilk yorumları okuyun), ancak bu bende işe yaramayacak. Konuyu beğenmeyebilirsiniz, yazdıklarımın doğru olup olmadığından şüphe duyabilirsiniz ama yine de sözlerinizin karşılığını vermek zorunda kalacaksınız.
-
- Orgazm!
hassas, tekrar ediyorum - konu saçmalık :) En azından olaylar süslenmiş. Okul muayenesinin bir parçası olarak hiçbir doktor, bir kız öğrencinin amını sizin tanımladığınız kadar ayrıntılı bir şekilde kurcalamaz. Peki, hayal gücü geniş bir kızın sana söylediğini nereden biliyorsun? Yani orada birbirleriyle trend oldular ve sen buna inandın. Veya belki de sizin
’i gizlice dinlediğinizi bile biliyorlardı.

- hassas
-
- Nirvana’dayım
Sanırım size etik ve eski Sovyetler Birliği ülkelerinde yürürlükte olan kurallar hakkında yanıt verdiler. , hala kaşınıyor musun? O halde böyle bir uygulamanın yapıldığına dair kanıt getirin, bekliyoruz. Yoksa erkek değil misin?
Bomba mı? n
Önce kendi adınıza cevap verin))Konuyu beğenmeyebilirsiniz, yazdıklarımın doğru olup olmadığından şüphe duyabilirsiniz ama yine de söylediklerinize cevap vermek zorunda kalacaksınız.
Altın sözler.|_retko_|: ↑10 Jul 2023, 08:32 Tekrar ediyorum - konu saçmalık
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- |_nadiren_|
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 3 years
Doktorlar kendileri hakkında diyorlar ki, ben erkek değilim, kadın değilim - ben bir doktorum. Cerrahın bununla ne ilgisi olduğunu anlamıyorum. Okulda muayene vardı ve endokrinolog külotuma baktı; yaşa göre gelişime baktı. Utanabilirsin ya da utanma ama bu kadar utanılacak bir şey yok. Ürolog ayrıca penise bakar ve anal bölgeye tırmanarak prostatı hisseder. Yani bunların hepsi yoktan var. Bu kadar utanç verici bir şey yok.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Her şey, bir motosiklet kaskını boyamam için bana yarım kap gamyrka verilmesiyle başladı - biz buna (arkadaşlarımızla birlikte) limonataya eklenen limon kokulu alkol özü (esasen alkol) adını verdik.
Gamyrka’nın bundan daha güçlü bir yer olmadığı ortaya çıktı...
Yani hayatımda ilk (ve tek sefer) hemoroid hastası oldum.
Kliniğe gitmeden önce popomu iyice yıkadım. Ben geldim. Doktor kanepeye uzanmamı söyledi... Parçaladı... Baktı. Daha sonra bazı ilaçlar (ve/veya bir tedavi yöntemi) reçete etti ve aynı zamanda hastalık izni verdi...
Görünüşe göre her şey yolunda gitti; işe gitmene gerek yok ama işini bitir içkin (Başladığım işi bırakmayacağım)...
Ama... giyinirken doktor bir sonraki hastayı çağırdı.
Dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi...
İçeriye giren adam hızla pantolonunu çıkardı ve kanepeye uzandı. Doktor kalçasını açtı, baktı... ve o kadar yüksek sesle müstehcen şeyler bağırdı ki yankısı kliniğin birinci katında gök gürültüsü gibi yankılandı:
- Neden o pis kıçınla koşuyorsun? ! Bir doktora gittin! Kıçını yıkayamadın mı?!”...
...ve her türden popüler ifadeyi ekledi - "ağzına-siktiği-vapur" gibi...
Ofisten çıktığımda, sırada oturan herkes gözlerinde dehşetle bana (ya da kıçıma) baktı...ya kıçımdan korktular, ya da kendi kıçları için endişelendiler - birdenbire yıkanmadılar...
Bir dereceye kadar... utancım tek bir şeyle etkisiz hale getirildi: bir hamyrka tarafından unutulma beklentisi.
Gamyrka’nın bundan daha güçlü bir yer olmadığı ortaya çıktı...
Yani hayatımda ilk (ve tek sefer) hemoroid hastası oldum.
Kliniğe gitmeden önce popomu iyice yıkadım. Ben geldim. Doktor kanepeye uzanmamı söyledi... Parçaladı... Baktı. Daha sonra bazı ilaçlar (ve/veya bir tedavi yöntemi) reçete etti ve aynı zamanda hastalık izni verdi...
Görünüşe göre her şey yolunda gitti; işe gitmene gerek yok ama işini bitir içkin (Başladığım işi bırakmayacağım)...
Ama... giyinirken doktor bir sonraki hastayı çağırdı.
Dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi...
İçeriye giren adam hızla pantolonunu çıkardı ve kanepeye uzandı. Doktor kalçasını açtı, baktı... ve o kadar yüksek sesle müstehcen şeyler bağırdı ki yankısı kliniğin birinci katında gök gürültüsü gibi yankılandı:
- Neden o pis kıçınla koşuyorsun? ! Bir doktora gittin! Kıçını yıkayamadın mı?!”...
...ve her türden popüler ifadeyi ekledi - "ağzına-siktiği-vapur" gibi...
Ofisten çıktığımda, sırada oturan herkes gözlerinde dehşetle bana (ya da kıçıma) baktı...ya kıçımdan korktular, ya da kendi kıçları için endişelendiler - birdenbire yıkanmadılar...
Bir dereceye kadar... utancım tek bir şeyle etkisiz hale getirildi: bir hamyrka tarafından unutulma beklentisi.
- These users thanked the author Vay for the post:
- |_nadiren_|
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 10 months
Bir şekilde üşüttüm ve prostat salgılarımı bağışlamak zorunda kaldım. Yetişkin bir ürolog beni kanepeye diz-dirsek pozisyonunda koydu, bir eldiven giydi, parmağını soktu (nerede olduğunu biliyorsun) ve prostat bezine baskı yapmaya başladı ve yaklaşık 20 yaşında bir kız ağlayanının altına bir bardak tuttu. O kadar şiddetli bir ağrı vardı ki alnından çarşafa ter damlıyordu ve kız sabırlı olmasını istedi ve şimdi bir damla alacağız, bu kadar dedi. Ona benden kaç damla aktığını söylüyorum ve o: Ama oradan buna ihtiyacımız yok. Genelde bir damla sıktılar ama acıdan dolayı sırılsıklam oldum. İlk utanç, acıyla hızla bastırıldı.
7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
90’lı yıllarda iş yerinde yıllık tıbbi muayeneye giriyordum. Genç bir hemşire, şaşkınlıkla ya da ani bir hareketle bir adamın kıçından örnek almaya başladığında, işyerindeki yetişkin adamlar hiç de utanmadılar; hemşire iğneyi çıkardı ve pamuklu çubuk ağızda kaldı. popo. Adam hiç utanmadan kıçındaki pamuğu kenarından çekip hemşireye uzattı: Lütfen! Reddetti - Yine de karalama yapacağız. Karalama sırasındaki herkes aygır gibi kişniyordu.
7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
90’lı yıllarda iş yerinde yıllık tıbbi muayeneye giriyordum. Genç bir hemşire, şaşkınlıkla ya da ani bir hareketle bir adamın kıçından örnek almaya başladığında, işyerindeki yetişkin adamlar hiç de utanmadılar; hemşire iğneyi çıkardı ve pamuklu çubuk ağızda kaldı. popo. Adam hiç utanmadan kıçındaki pamuğu kenarından çekip hemşireye uzattı: Lütfen! Reddetti - Yine de karalama yapacağız. Karalama sırasındaki herkes aygır gibi kişniyordu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 4 years 2 months
İlk jinekolog muayenesi 15 yaşında yapıldı, bütün kızlar hastaneye gönderildi, dersler iptal edildi.
Doktor önce adet ve şikayetlerini sordu. Daha sonra göğüslerini inceledi. Sonra bana soyunmamı ve bir sandalyeye uzanmamı söyledi. Cinsel olarak aktif olup olmadığımı sordu ve hayır dedi. Parmağını kıçına soktu ve yumurtalıkları ve rahmi hissetti. (Keşke kardeşimle altı ay boyunca kıçımdan seks yaptığımı bilseydi
).
Doktor önce adet ve şikayetlerini sordu. Daha sonra göğüslerini inceledi. Sonra bana soyunmamı ve bir sandalyeye uzanmamı söyledi. Cinsel olarak aktif olup olmadığımı sordu ve hayır dedi. Parmağını kıçına soktu ve yumurtalıkları ve rahmi hissetti. (Keşke kardeşimle altı ay boyunca kıçımdan seks yaptığımı bilseydi

-
- Nirvana’dayım
n
Ek No. 1
Sağlık Bakanlığı’nın emrine
Rusya Federasyonu
10 Ağustos 2017 tarihli N 514n
9 . Önleyici muayene sırasında, yasa dışı eylemlerin bir sonucu olarak ortaya çıktığına inanmak için yeterli gerekçelerin bulunduğu, bir küçüğün sağlığına zarar veren işaretler ortaya çıkarsa, sağlık çalışanı içişleri organlarının bunu yapmasını sağlamakla yükümlüdür. Sağlıklarına yasa dışı eylemler sonucu zarar verildiğine inanmak için yeterli gerekçelerin bulunduğu hastaların kabulü konusunda tıbbi kuruluşlar tarafından içişleri organlarına bilgi verilmesine ilişkin Prosedür uyarınca bu konuda bilgilendirilirler; Rusya Federasyonu Sağlık ve Sosyal Kalkınma Bakanlığı, 17 Mayıs 2012 tarihli N 565n*
https://base.garant.ru/71748018/53f8942 .. . c4ddb4c33/
aptallara ve gevezelere not

n
Ek No. 1
Sağlık Bakanlığı’nın emrine
Rusya Federasyonu
10 Ağustos 2017 tarihli N 514n
9 . Önleyici muayene sırasında, yasa dışı eylemlerin bir sonucu olarak ortaya çıktığına inanmak için yeterli gerekçelerin bulunduğu, bir küçüğün sağlığına zarar veren işaretler ortaya çıkarsa, sağlık çalışanı içişleri organlarının bunu yapmasını sağlamakla yükümlüdür. Sağlıklarına yasa dışı eylemler sonucu zarar verildiğine inanmak için yeterli gerekçelerin bulunduğu hastaların kabulü konusunda tıbbi kuruluşlar tarafından içişleri organlarına bilgi verilmesine ilişkin Prosedür uyarınca bu konuda bilgilendirilirler; Rusya Federasyonu Sağlık ve Sosyal Kalkınma Bakanlığı, 17 Mayıs 2012 tarihli N 565n*
https://base.garant.ru/71748018/53f8942 .. . c4ddb4c33/
-
- Nirvana’dayım
Ve bahçede bir salatalıkla seks yaptın, her şeyden çok.
Yani bir erkeksiniz ve 45 yaşın üzerindesiniz; çünkü bu yaştan sonra prostat muayenesi bu şekilde gerçekleşir.mozya: ↑10 Jul 2023, 11:26 İlk jinekolog muayenesi 15 yaşında yapıldı, bütün kızlar hastaneye gönderildi, dersler iptal edildi.
Doktor önce adet dönemini, şikayetlerini sordu. Daha sonra göğüslerini inceledi. Sonra bana soyunmamı ve bir sandalyeye uzanmamı söyledi. Cinsel olarak aktif olup olmadığımı sordu ve hayır dedi. Parmağını kıçına soktu ve yumurtalıkları ve rahmi hissetti. (Keşke kardeşimle altı ay boyunca kıçımdan seks yaptığımı bilseydi![]()
![]()
).
Ve bahçede bir salatalıkla seks yaptın, her şeyden çok.
-
Автор темыhassas
- ön sevişme
Öncelikle, sana hakaret ettiğim için özür dilerim, bunu asla yapmamalısın, sadece sürekli suçlama hepsini ben uydurdum. İkincisi, okuldaki muayeneyle ilgili olarak dün arkadaşıma orada her şeyin nasıl olduğunu sordum. Muayeneden önce aslında külotlarını çıkardıklarını, doktorun elbette eliyle bacak arasını hissetmediğini ancak dudaklarını aralayıp muayene ettiğini söyledi. Bu bir iki dakika sürdü, daha fazla değil. İnternette cerrahi muayene yapmak için kurallar bulabilirsiniz; doktor bir kişiyi baştan ayağa muayene edebilir. Damarlardaki tıbbi muayeneye gelince. dispanser, belki kız kardeş bir şeyler icat etti, ama ne anlamı var? Bu muayeneler sırasında dış cinsel organların detaylı muayenesini de içeren cinsel yolla bulaşan hastalıkları kontrol etmeleri gerekmektedir. Doktor, kızların utanabileceğini düşünmüyor, aksi takdirde işini bırakması gerekiyor ve bu tür tıbbi muayeneleri yapan çok az uzman var. Ablamın ve arkadaşlarının bana şaka yaptığı düşüncesi aklıma gelmemişti, gerçi bu olmuş olabilir ama o bunu çok gerçekçi anlattı ve o zamandan bu yana o kadar çok yıl geçti ki. O olayın anıları bugün bile bizi heyecanlandırıyor ve inanmak ya da inanmamak herkesin kişisel tercihi.|_retko_|: ↑10 Jul 2023, 08:32 hassas, tekrar ediyorum - konu saçmalık En azından olaylar süslenmiş. Okul muayenesinin bir parçası olarak hiçbir doktor, bir kız öğrencinin amını sizin tanımladığınız kadar ayrıntılı bir şekilde kurcalamaz. Peki, hayal gücü geniş bir kızın sana söylediğini nereden biliyorsun? Yani orada birbirleriyle trend oldular ve sen buna inandın. Ya da belki kulak misafiri olduğunuzu bile biliyorlardı
- These users thanked the author hassas for the post:
- |_nadiren_|
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir mağazada çalışıyorum ve yılda iki kez sağlık muayenesinden geçmemiz gerekiyor. Bu konunun yazarının yazdıkları doğrudur. Bir zührevi uzmanın muayenesi şu şekildedir. İçeri giriyorsunuz, tamamen soyunuyorsunuz, sizi tepeden tırnağa muayene ediyor, sonra en karanlık kısmı, kanepeye yatmanız gerektiğinde doktor üretra ve vajinadan testler alıyor. Doktor 60 yaşlarında bir erkek, ilk muayeneye girdiğimde çok utanıyordum ama artık kızlarla gidiyoruz ve alıştık artık, küçük kasabamızda tek doktor var ve onun için bir kuyruk var. Bu ofise en son yaklaşık iki ay önce gelmiştim ve evet, üniversiteden kızlar tıbbi muayene için geldiler.
-
Evet, bizim için de aynı durum geçerli. Sadece bir saatten fazla sırada beklemekle kalmıyorsunuz, aynı zamanda bu aşağılayıcı prosedürden geçmek zorunda kalıyorsunuz. Zührevi uzmanımız neden hep erkek oluyor? Bu muayenelere kadın doktor atamak gerçekten imkansız mı?Kabul Edilebilirlik Aralığı: ↑21 Aug 2023, 04:37 Bir mağazada çalışıyorum ve yılda iki kez tıbbi muayeneden geçmek zorundayız
-
Gençken vulvovajinit (genital organların enfeksiyonu) nedeniyle hastanedeydim. Her sabah ve akşam koğuşta muayene ve muayene yapan bir erkek doktorumuz vardı. Şöyle oldu odamıza geldi 8-16 yaş arası 6-7 kız vardı, külotunu çıkar dedi, geldi yatağa oturdu, bacaklarını aç dedi ve Amını inceledim, o kadar utanç vericiydi ki bunun bir an önce bitmesini istedim. Bu tür muayeneler hastanede geçirdiğim iki hafta boyunca devam etti. 15 yaşında bir kız çocuğu koğuşa alınınca günlük muayeneleri anlattık, inanmadı, bunların masal olduğunu söyledi. Ve bu doktor akşamları her zamanki gibi geliyor, bu kız kelimenin tam anlamıyla külotunu tutuyor, diyor ki, ben seni muayene edene kadar buradan taburcu olmayacaksın, sonunda külotunu çıkardı ve o da muayene etti. Akşam doktor muayenesinden sonra tüm oda duşa gitti ve 15-16 yaşlarındaki büyük kızlar açıkça mastürbasyon yaptılar. 12 yaşında hala ne olduğunu bilmiyordum ama hatırlıyorum. biz küçüklerden utanıyoruz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
en tatsız bal. Muayene ben 16 yaşımdayken yapıldı. Her şey yolundaydı ama soyunup bir sandalyeye oturduğumda benden pek büyük olmayan yaklaşık 6 kişi kızlı erkekli stajyerler geldi ve hemen baktılar. bacaklarımın arasında ne vardı? Görünüşe göre bu onların bir jinekoloji muayenehanesiyle ilk tanışmaları. Aynı anda hem erkekler hem de kızlar baktı. Ve sanki kızlar daha çok bakıyorlardı. Doğal bir model olmadığımı ve ekrana ekran koyacaklarını, doktora da onları ofisten kaldırmazsa muayene olmayacağını söylemek zorunda kaldım. Onlara bir şey söyledi ve gittiler.
-
- Orgazm!
Alena26 ve önceden uyarılmadınız, şu anda öğrenci var diyorlar, olacak mı falan? Genel olarak bu nasıl oluyor, burada doktorlar var mı? Bazı etik standartlara göre öğrencileri katılım konusunda önceden uyarmak gelenek midir yoksa gerekli değil mi?
Bir keresinde bir ürolog için ultrason yaptırmıştım. Bacaklarım iki yana açık şekilde yatıyordum ve doktor beni kaygan bir topla gezdiriyordu. Sonra kapı bir sarsıntıyla açılıyor ve bir kadın tek bir sıçrayışta uçarak içeri giriyor ve çoktan paravanın arkasında beliriyor. Havladım, ishal olunca neden havaya uçuyorsun??? (Öyle kızgın yalan söylüyorum ki taşaklarım fırlıyor
) O - ah, ah, özür dilerim, ben bir doktorum, ben de bir doktorum, özür dilerim. Ve o gitti. O bir DOKTOR’du ve özür diledi.
Bir keresinde bir ürolog için ultrason yaptırmıştım. Bacaklarım iki yana açık şekilde yatıyordum ve doktor beni kaygan bir topla gezdiriyordu. Sonra kapı bir sarsıntıyla açılıyor ve bir kadın tek bir sıçrayışta uçarak içeri giriyor ve çoktan paravanın arkasında beliriyor. Havladım, ishal olunca neden havaya uçuyorsun??? (Öyle kızgın yalan söylüyorum ki taşaklarım fırlıyor

- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 9 months
ira_pz, 
Geçiş süresi 3 dakika 3 saniye:
ira_pz, здравствуйте,
Geçiş süresi 3 dakika 3 saniye:
ira_pz, здравствуйте,
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 4 months
elbette uyarıyorlar. Klinik ücretliyse ancak aynı zamanda klinik üs olarak da hizmet veriyorsa, indirim yapabilir, hatta ücretsiz konsültasyon yapabilirler - çünkü öğrenciler oturacak/sunum yapacaktır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
Okulumda bir zamanlar hepimiz tavuklar gibi toplu halde bir koridora sürülüyorduk, farklı uzmanlar orada oturuyordu ve herkes her birinin yanına iç çamaşırlarıyla gitmek zorunda kalıyordu... her şey berbattı... Oradaki kadınlar özellikle kabaydı, bazen yaşımızdan dolayı bizi gözyaşlarına boğdular..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Alexsss, Fargal94, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
aklı başında hiçbir jinekolog dudaklara ve klitorise dokunmaz
yazar vizyonerdir
ve çıplak soyunmana da gerek yok, sadece alt kısmını açman yeterli, sonra giyinin, üstünüzü kaldırın ve göğsünüzü yokluyorlar. ölümcül bir şey yok)
in genel olarak kadın jinekologlardan hoşlanmıyorum, özellikle de eyaletteki eski tarz hanım evlatlardan. konsültasyonlarda - pençesini o kadar hızlı sokar ki sandalyenize zıplarsınız, ayrıca tırnaklarınızı da kesmezler
erkek jinekologlar çok daha dikkatlidir, var palpasyon sırasında hiçbir zaman hoş olmayan bir his olmadı

in genel olarak kadın jinekologlardan hoşlanmıyorum, özellikle de eyaletteki eski tarz hanım evlatlardan. konsültasyonlarda - pençesini o kadar hızlı sokar ki sandalyenize zıplarsınız, ayrıca tırnaklarınızı da kesmezler

erkek jinekologlar çok daha dikkatlidir, var palpasyon sırasında hiçbir zaman hoş olmayan bir his olmadı
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
- Alexsss, Fargal94, sapık, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 2 years 1 month
Ben bir kadın, ama ilk başta bir utanç vardı, genç bir hemşire idrar yolundan smear aldığında oldu... Ve 25 yaşındayken bir ameliyat yaptılar, önce omurgaya bir enjeksiyon... Sadece bir yerde oturuyordum. gömlek... külotsuz... Sonra içim korkuyla kaplandı... Ve genç, güzel bir hemşire dizimin üstünü okşadı.. Adam sakin ol diyor.. her şey yolunda... Sanırım nasıl başka koşullar altında seni sakinleştirirdim)))) Ameliyattan birkaç dakika önce, ama düşüncelerim hala orada))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Sep 2023, 12:29 Okulda hepimiz tavuklar gibi bir koridora toplandığımız, farklı uzmanların orada oturduğu ve her birine ayrı ayrı gitmek zorunda kaldığımız bir zaman geçirdim. sadece şort.. kötüydü.. oradaki kadınlar özellikle kabaydı, bazen yaşlarından dolayı beni gözyaşlarına boğdular..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
Kişisel olarak doktorlara ve eczacılara utanmıyorum) Onları sadece cinsiyeti olmayan bir insan olarak algılıyorum. bazı hassas semptomları bildirmem veya eczaneden loperamid veya prezervatif almam gerekiyorsa, arkamdaki kuyruk bile beni rahatsız etmiyor) herkes dışkılıyor ve sikişiyor
şu anda da heyecan yok, hatta doktor/eczacı iyi biri, şu anda düşünceler başka bir şeyle ilgili, ama erkekler muhtemelen farklı düşünüyor
seks hiç durmadan akıllarında)
erkek-jinekologlar genel olarak bana öyle geliyor ki, onlar benden her zaman benim onlardan olduğumdan daha çekingendiler, özellikle de gençler) beni araştırırken her zaman şaka yapmaya ya da soyut bir konu hakkında sohbet başlatmaya çalıştılar
Erkekler bu günlerde ne kadar utangaçAlexssss: ↑19 Sep 2023, 12:59Kadın değilim ama ilk başta genç bir hemşirenin idrar yolundan smear alması utanç vericiydi... Ve 25 yaşında ameliyat oldular. Önce omurgadan enjeksiyon yapıldı... sadece bir gömlekle oturuyorum... külotsuz... Sonra korkuya kapıldım... Ve hemşire genç, güzel bir kadın bacağının dizinin üstünü okşuyor.. Adam sakin ol diyor.. her şey yolunda ... Başka şartlar altında seni nasıl sakinleştirirdim diye düşünüyorum)))) Ameliyattan birkaç dakika önce ama düşüncelerim hala aynı))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Sep 2023, 12:29 Okuldayken hepimiz tavuklar gibi bir koridora toplanmıştık ve farklı uzmanlar orada oturuyordu ve bu gerekliydi herkesin iç çamaşırlarıyla ortaya çıkması yaygındı.. kötüydü.. oradaki kadınlar özellikle kabaydı, bazen yaşlarından dolayı gözyaşlarına boğuldular..

şu anda da heyecan yok, hatta doktor/eczacı iyi biri, şu anda düşünceler başka bir şeyle ilgili, ama erkekler muhtemelen farklı düşünüyor

erkek-jinekologlar genel olarak bana öyle geliyor ki, onlar benden her zaman benim onlardan olduğumdan daha çekingendiler, özellikle de gençler) beni araştırırken her zaman şaka yapmaya ya da soyut bir konu hakkında sohbet başlatmaya çalıştılar

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
- Serg_A, Fargal94, sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 3560 Views
-
Last post by zayıf bağırsak