Evli bir kadınla cinsel ilişki.
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli bir kadınla cinsel ilişki.
Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 15):
- Alex444, Gövde, Lazobay, İvannavi, Ateev, oleg.kuklachev, Sibiryak89, Keskin, aryamari, Kayıp, İlya İvanov, Fargal94, olur, Oksana, 1984 yılında Vladimir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 6 months
Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki
Evli bir kadınla ilişkim vardı ve ilk başta etik nedenlerden dolayı karımla yapamadığım her şeyi onunla yapacağımı düşündüm... Ama iletişim sürecinde, hatta seksten önce bile ortaya çıktı fahişe olmadığını, sadece korktuğunu, çok az şey bildiğini, sevgi ve ilgiden fena halde yoksun olduğunu, çünkü kocasının votka yüzünden yozlaştığını... İş sekse gelince, onu koparamadım ya da siktir et onu, sadece şefkatle sevdim, yani ona eksik olan sevgiyi vermeye çalıştım... İlişki çabuk bitti, zalim ya da kötü bir insan değilim ama Rahibe Teresa’dan uzağım, cinsel ilişkilerde önceliğim bir seçenek - Ben Efendiyim, sen itaatkâr bir kaltaksın ve iyi Noel Baba ve zavallı kız senaryosu bana uygun değil.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Tania,
Umarım Yıldırım Kiliseye zorunlu yürüyüş sırasında bu gruptaki herkesi cezalandırın!
Umarım Yıldırım Kiliseye zorunlu yürüyüş sırasında bu gruptaki herkesi cezalandırın!
-
- Nirvana’dayım
O halde büyük olasılıkla - Ücretli hizmetler bölümüne gitmelisiniz . Sipariş verdiğinizde hepsi orada.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Orientation: biseksüel
Evli kadınları pek çok nedenden dolayı seviyorum.
Birincisi, restoranlara vs. giderek zaman kaybetmeye gerek yok.
İkincisi, o zaten evli, sadece benden seks istiyor. Bizimle her şey karşılıklı zaten)
Üçüncüsü, evli bir kadını kocasıyla seksten önce ve sonra sikmekten hoşlanıyorum. Bazen denedik ve evli metresin kocasını becermesini yasakladım. Yani zaten duvara tırmanıyordu. Hanım, kocası artık buna dayanamadığında ve onu bir canavar gibi ele geçirdiğinde mutluydu.
Dördüncü olarak, kendimizi evli olmayan insanlarla sınırlamak, olası hoş bağlantıları önemli ölçüde azaltmak anlamına geliyor.
Birincisi, restoranlara vs. giderek zaman kaybetmeye gerek yok.
İkincisi, o zaten evli, sadece benden seks istiyor. Bizimle her şey karşılıklı zaten)
Üçüncüsü, evli bir kadını kocasıyla seksten önce ve sonra sikmekten hoşlanıyorum. Bazen denedik ve evli metresin kocasını becermesini yasakladım. Yani zaten duvara tırmanıyordu. Hanım, kocası artık buna dayanamadığında ve onu bir canavar gibi ele geçirdiğinde mutluydu.
Dördüncü olarak, kendimizi evli olmayan insanlarla sınırlamak, olası hoş bağlantıları önemli ölçüde azaltmak anlamına geliyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Ben de evlilere oy veriyorum. Çok sayıda önemli avantajları var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
Elbette 50 yaş üstü evli kadınlarda hemen hemen herkes kocalarının artık evli olmadığını söyledi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months

57 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
:çılgın:
..ah bu RABLER,..FANTAZER!)))sapık: ↑20 Jan 2023, 13:17 Evli kadınları pek çok nedenden dolayı seviyorum.
Birincisi, restoranlara vb. giderek zaman kaybetmeye gerek yok.
İkincisi, o zaten evli, sadece benden seks istiyor . Bizimle her şey karşılıklı zaten)
Üçüncüsü, evli bir kadını kocasıyla seksten önce ve sonra sikmekten hoşlanıyorum. Bazen denedik ve evli metresin kocasını becermesini yasakladım. Yani zaten duvara tırmanıyordu. Hanım, kocası artık dayanamadığında ve onu bir canavar gibi ele geçirdiğinde mutlu oldu)

57 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Ne sapık!)))nvrskpan: ↑30 Jun 2022, 09:16 Elbette bu duygu eşimle aynı değil. Bu, kocasının onu tanısa da tanımasa da bir tehlike duygusu yaratıyor. Arkadaşımla ben bir otelde sevişirken kocası onu aradı ve bu birkaç kez oldu. Ayağa fırladı ve telefona gitti ve o sırada onu eğip penisimi sokmam beni tahrik etti. Kocasıyla konuşuyor ve şu anda onu sikiyorum, ilginç bir duygu.
:çılgın:

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
Gençliğimde evli olanlar da dahil her türden insan vardı. Doğru, uzun süre ve çoğu zaman işe yaramadı, çünkü her zaman eve kocalarının yanına gitmek için acele ediyorlardı)) O günlerde seks karısı, aldatmak vb. kavramlarını bilmiyordum. . gece eve gelip arabada seviştiğim iki bayan vardı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Evli olması önemli değil, sikişmesi önemli. Erkekler arasında kadınlarla ilgili bir konuşma sırasında biri "Ben de benimkine inanıyorum" diyor... diğeri de aynı şeyi söylüyor. Ve bir arkadaş ayağa kalkıyor ve "O zaman kimi sikiyoruz?" diyor... o bekardı... ve anında sessizlik oluştulanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsun, ne düşünüyorsun?

- These users thanked the author Gurme for the post (total 4):
- temiz, Tanya, Evgeniy-Spb, Alexsss
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
Bir zamanlar biri bana başka birinin bahçesindeki ekşi elmanın bile baldan daha tatlı olduğunu söylemişti

-
- Nirvana’dayım
Kara mizah.. .
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- aryamari, Sibiryak89, Beluga
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
Bir arkadaşınızın karısını baştan çıkarın. Oturup kutladık, o da yanıma oturdu. Bir noktada elimi kıçına koydum ve onu okşamaya başladım, o kıçını kaldırdı, elimi altına koydum. Sonra misafirler eve gitmeye hazırlandı, arkadaş iyice gaza geldi. Onu yatak odasına götürdük. Onu soymadım bile, sadece külotunu ve külotunu dizlerine kadar çektim, bacaklarını kaldırdı ve içine soktum. Ne yaşadın? Köpeğin kaltağı istemesi sadece içgüdüydü, hepsi bu
- These users thanked the author Solgans1970 for the post (total 3):
- Sibiryak89, sptlh, alex503311
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Farklı vakalar vardı. Ayrıca kızların evli olduklarını sakladıkları da oldu, ayrıca kocalarına rağmen baştan çıkardıkları da oldu (tam olarak nasıl olduğunu hatırlamak zor, uzun zamandır evli kadın olmadı). Uç bir örnek belki kocasıyla açık ilişkisi olan bir tanıdıktır.
Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Her şeyden önce bu bir kadın. Ve onunla bir kadınla vakit geçirir gibi vakit geçiriyorum.
Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Her şeyden önce bu bir kadın. Ve onunla bir kadınla vakit geçirir gibi vakit geçiriyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 4 months
Evli bir kadınla seks yapmanın artıları ve eksileri vardır. Ancak şunu açıklığa kavuşturmamız gerekir ki, yalnızca kadının kocasından ayrılmayı düşünmediği seçeneği değerlendiriyoruz. Bu ilişki her iki sevgiliye de herhangi bir yükümlülük getirmez. İstediğimizi aldık, tekrar görüşürüz. Birisi aniden aşık olursa veya eşiniz bir şeylerin ters gittiğini hissederse sorun ortaya çıkacaktır. Evli kadınlarla yaşadığım iki ilişki benim için evlilikle sonuçlandı. Ama ben özgürdüm ama kadınlarımın evlilikleri çöküşün eşiğindeydi. Sorun aynı zamanda metresin kocasıyla olası temastır. Bir bayan o kadar alaycıydı ki beni kocasıyla tanıştırdı. Şaşkınlıkla onun için üzüldüm ve çok utandım. Onu çok seviyordu. Hatırlamak bile hoş değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bu arada, evet. Kendinizi şans eseri bile olsa boynuzlu bir kocanın yanında bulursanız, bu her zaman hoş değildir, o hiçbir şey bilmiyor! Ayrıca karısının yatakta ne kadar doyumsuz olduğuyla da övünüyor (kocası ve benim yanı sıra bir arkadaşı, iş yerinde bir meslektaşı olmasına rağmen). Karısı beni özellikle tanıştırmadı; ortak içkideki buluşma beklenmedik bir şekilde gerçekleşti. Utanılacak bir şey yoktu ama kalıntı kaldı ve ondan sonra bağlantımız yavaş yavaş zayıfladı

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 2 months
Evli bir kadınla birlikte olmak güzel
2 saat 54 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Evli bir kadın başka bir adamla seks yapmak için kafasına gelir.
Başkasının karısını çırılçıplak soymak, külotuna girmek, hazır olan ıslak saçlarını hissetmek güzel yakın zamanda şüphelenmeyen bir kocanın sikini kabul eden sikini kabul etmek, ona sadıktı ve şimdi midesinde kelebekler uçuşuyor ve kocasını aldatacağını düşünmüyor ve şimdi o çıplak, daha sadece kocasının ona çıplak bakmasına izin verdi ve sadece kocasının onun çıplak vücuduna, göğüslerine, kasıklarına, cinsel organlarına, dudaklarına dokunmasına izin verdi ve o da senin penisini ağzına alıp emmeye başladı, sen başkasının karısı tarafından emiliyorsun, sadece kocasını emdi ve koca şu anda karısının başka birinin erkeğinin asi penisini emdiğinden şüphelenmiyor, ağzını başkasının kazığına koyuyor, şu anda karısını ağzından siktiğinden şüphelenmiyor, şimdi de tohumunu onun ağzına kusuyorsun.... Özenle yutuyor ve diyor ki: “Ne kadar da lezzetlisin.” Başkasının çıplak karısıyla yatıyorsun ve aşağıya inip onun amcığını görüyorsun, kocasına ait olan, uzun yıllardır onun sikini alan, bir zamanlar şimdi de seni istediği gibi onu isteyen ve şimdi başkasının karısının amını yalıyorsun kedi... . Haber, penis zaten güçle dolu ve sen asıl harekete geçiyorsun... Önünde çıplak yatıyor, bacakları iki yana açık, seni içeri almaya hazır, öyle olmasından hiç utanmıyor. başkasının karısıdır ve kendini başkasının erkeğine şehvete kaptırır, seni kabul etmek ister... ve sen penisini, bunu sadece kocasının yapmasına izin veren başka birinin karısının vajinasının girişine koyarsın ve onun kaygan mağarasına giriyorsunuz ve o bu girişten mutluluğun zirvesine doğru uçuyor ve siz onun içinde kaymaya başlıyorsunuz... Öfkeyle ve zevkle el sallıyor, başkasının erkeğini beceriyor, seninle iyi hissediyor, o utanmıyorsunuz ve uzun yıllardır sadece kocasının aletini hisseden vajinasının duvarlarını hissediyorsunuz ve işte o yeni duyumlardan o kadar memnun ki... Ama işte buradasınız cinsel ilişkinin ritmi en yüksek seviyeye çıkıyor gelin ve birlikte boşalın.. Sizin altınızda neredeyse baygın durumda, kocasıyla değil başka bir adamla geldi ve sperminiz vajinada ki bu da ahlaki olarak sizi kabul etmemeli... Ve sonra her şey oldu, siktiniz başkasının karısı, o iyi...
2 saat 54 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Evli bir kadın başka bir adamla seks yapmak için kafasına gelir.
Başkasının karısını çırılçıplak soymak, külotuna girmek, hazır olan ıslak saçlarını hissetmek güzel yakın zamanda şüphelenmeyen bir kocanın sikini kabul eden sikini kabul etmek, ona sadıktı ve şimdi midesinde kelebekler uçuşuyor ve kocasını aldatacağını düşünmüyor ve şimdi o çıplak, daha sadece kocasının ona çıplak bakmasına izin verdi ve sadece kocasının onun çıplak vücuduna, göğüslerine, kasıklarına, cinsel organlarına, dudaklarına dokunmasına izin verdi ve o da senin penisini ağzına alıp emmeye başladı, sen başkasının karısı tarafından emiliyorsun, sadece kocasını emdi ve koca şu anda karısının başka birinin erkeğinin asi penisini emdiğinden şüphelenmiyor, ağzını başkasının kazığına koyuyor, şu anda karısını ağzından siktiğinden şüphelenmiyor, şimdi de tohumunu onun ağzına kusuyorsun.... Özenle yutuyor ve diyor ki: “Ne kadar da lezzetlisin.” Başkasının çıplak karısıyla yatıyorsun ve aşağıya inip onun amcığını görüyorsun, kocasına ait olan, uzun yıllardır onun sikini alan, bir zamanlar şimdi de seni istediği gibi onu isteyen ve şimdi başkasının karısının amını yalıyorsun kedi... . Haber, penis zaten güçle dolu ve sen asıl harekete geçiyorsun... Önünde çıplak yatıyor, bacakları iki yana açık, seni içeri almaya hazır, öyle olmasından hiç utanmıyor. başkasının karısıdır ve kendini başkasının erkeğine şehvete kaptırır, seni kabul etmek ister... ve sen penisini, bunu sadece kocasının yapmasına izin veren başka birinin karısının vajinasının girişine koyarsın ve onun kaygan mağarasına giriyorsunuz ve o bu girişten mutluluğun zirvesine doğru uçuyor ve siz onun içinde kaymaya başlıyorsunuz... Öfkeyle ve zevkle el sallıyor, başkasının erkeğini beceriyor, seninle iyi hissediyor, o utanmıyorsunuz ve uzun yıllardır sadece kocasının aletini hisseden vajinasının duvarlarını hissediyorsunuz ve işte o yeni duyumlardan o kadar memnun ki... Ama işte buradasınız cinsel ilişkinin ritmi en yüksek seviyeye çıkıyor gelin ve birlikte boşalın.. Sizin altınızda neredeyse baygın durumda, kocasıyla değil başka bir adamla geldi ve sperminiz vajinada ki bu da ahlaki olarak sizi kabul etmemeli... Ve sonra her şey oldu, siktiniz başkasının karısı, o iyi...
- These users thanked the author Kötü niyetli for the post (total 3):
- Mikha77, Fedor36, Vik.ruba80
-
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years
Metresler sadece evlidir. Ve sonra başka bir soru daha var - kim kimi baştan çıkardı. Büyük ihtimalle bu her iki şekilde de olur. Evli insanlarla bunu kolay buluyorum. İlk başta tutku ve seks, yavaş yavaş her şey deneyimleri hakkında samimi konuşmalarla dostane, sıcak ilişkilere dönüşüyor. Ve hepsi (evli olanlar) o kadar farklı ki, her zaman yeni bir şeyler oluyor. Ve her birinin kendine has muhteşem bir tadı var
- These users thanked the author Lis for the post (total 5):
- Kral Kuş, Mikha77, RazVratnik, Hafta sonu, Tapkin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Evli, evli değil; benim için pek bir şey fark etmiyordu. Sikmek istediğim kadın ve onun evliliği güzel bir bonus. Günahkar, tanıdıklarının ve hatta arkadaşlarının eşlerini becerdi. Ve alt metin yoktu. Sadece seks isteyen ve ona memnuniyetle hoş ve hatta bazıları için yararlı bir şey yaptığım bir kadın. Bazılarına aylarca kocaları dokunmadığı için. Meslektaşımın karısının kendisini 3 yıldır becermediğini itiraf ettiğini hatırlıyorum. Onda ne kadar yoğun bir seks gücünün biriktiğini ve beni nasıl bir ahlaksızlık ve şehvet çığının kapladığını hayal edebiliyor musunuz?))
Bu yüzden tanıdıklarıma ve arkadaşlarıma her zaman şunu söyledim: Karınızı sikin, yoksa onlar olacaklar benim gibi insanlar tarafından sikildin.
Bu yüzden tanıdıklarıma ve arkadaşlarıma her zaman şunu söyledim: Karınızı sikin, yoksa onlar olacaklar benim gibi insanlar tarafından sikildin.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Mikha77
-
- heyecanlanıyorum
Arkadaşların eşleri son şeydir
- These users thanked the author Kötü niyetli for the post (total 2):
- Zorba Carrie, RockstarAjansı
-
- En güçlü orgazm!
Yargılamak kesinlikle sana düşmez. Senin ahlakınla ve bu forumda mı?
-
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Ve kimin evli olup kimin olmadığını her zaman bilmiyorum.
Her şey basitçe - “akışla” - olduğu gibi gelişir, öyle de olur. Ama her yeni kız için aynı şeyi düşünüyorum: "Seks için ne kadar zamana ihtiyacı var?"... özellikle bu seks sırasında.
Kendime çok fazla stres yüklemek istemiyorum.
Her şey basitçe - “akışla” - olduğu gibi gelişir, öyle de olur. Ama her yeni kız için aynı şeyi düşünüyorum: "Seks için ne kadar zamana ihtiyacı var?"... özellikle bu seks sırasında.
Kendime çok fazla stres yüklemek istemiyorum.
- These users thanked the author Vay for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bir seminerde bölüm başkanı bir bayanla tanıştım ama çakmak evliydi, ben o zaman evli değildim, 4 gün beni bırakmadı, striptiz bilardo oynadılar, kaybetti, soyundu (üç tane vardı) bizden) iç çamaşırına kadar çok güzeldi, büyüleyiciydi. Kendisine tanıtımdan korkup korkmadığını sordum, umursamadığını, Abakan’a transfer olacağını söyledi ama beni unutmayacak
Birkaç kez aradı, sonra unutuldu
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tapkin
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Her ikisi de tutkuya teslim edilir.lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Katılıyorum! Ne arkadaşların eşleri ne de arkadaşların kocaları: betonarme duvar, çift katı, tabu.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Kral Kuş, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Bir çift Çoğu zaman yaklaşık 10-12 (hatta daha da fazla) iki iyi arkadaş bunu umursamayacaklarını ima etti. Kaçırdım. Bir arkadaşımın karısı olan bir kadın bir keresinde elimden tuttu, beni kucağına koydu ve karnına bastırdı. Bu beni askeriyeye “ateş et” emri gibi etkiledi ama hiçbir şey anlamamış gibi davrandım. O günden beri beni göremiyor, tesadüfen karşılaşırsak dudaklarıyla konuşuyor. Hayatının geri kalanı için bir kin. O zamanlar sızdırmakla doğru şeyi mi yaptığımı düşünüyorsunuz, yoksa bu fırsattan yararlanmalı mıydım?Hooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 11:51 Ne arkadaşların eşleri ne de arkadaşlarının kocaları: betonarme duvar, çift katı, tabu.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
bu "arkadaşın karısı", "kardeşin karısı" tabirleri, aslında eğer onun ne istediği ve ne istediğinden bahsediyorsak, eğer onun için sonuçsuz seks yapabilirseniz, sevgiden ve şefkatten yoksun bir kadındır. ve kendiniz, verin ve yapın en azından bir gün onun için daha parlak ve daha eğlenceli olur, açgözlü olmayın, belki de penis boşta kalırsa onu zayıflık ve boşanma anında sevgilisine düşüncesiz gezilerden kurtarırsınız. , o zaman arkadaşımın dediği gibi birini daha mutlu etmek günah değil, “kocama normal sikişmeyi öğrettiğinde!?” diyor ki, “eğer ona beni normal bir şekilde uyandırmayı öğretmeseydin, ben onu uzun zaman önce terk etti" ve insanlar sonsuz bir iç arayışı içindeler...
-
- Total posts: 13
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 9 months
Bana kimi becereceğimi söyle... Evli mi değil mi?
- These users thanked the author sergey.petruhin for the post:
- Mikha77
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Kral Zogu, IMHO doğru. Etrafta yeterince güzel kadın yok mu? Ve arkadaşların yerine geçecek olursak... beyinde neden-sonuç ilişkileri kurabilmemiz açısından hayvanlardan ne kadar farklıyız. Arkadaş değiştirmek en son şey sanırım
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Kral Kuş, aryamari, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
evet, evet, bu "en iyi arkadaşlar ve en iyi kız arkadaşlar" sadece siz eşiği aşıyorsunuz, ruh eşinizi alıp ailenizi parçalamaya hazırlar, herkes maske takıyor. Batılı görenler de var, dünyaya anahtar deliğinden bakıp bağıranlar da var, yani her şey ortada.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Evli bir bayanla sırf seks için buluşuyorum, birbirimizin fantezilerini gerçekleştiriyoruz. Evli olması bende ekstra bir heyecan yaratmıyor. Onun da benim gibi kendi ailesi, kocası, çocukları var. İkimiz de diğer yarımlarımızı seviyoruz ve ayrılmayacağız. Ve toplantılarımız yalnızca evde var olmayan cinsel fantezilerin gerçekleştirilmesi içindir.
- These users thanked the author Evgen84 for the post (total 3):
- Makar1977, Zorba Carrie, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
-
- En güçlü orgazm!
Ama dürüst olmak gerekirse burada başka bir faktör daha var; eş. Eğer gündüz birisini sikip akşam karınızın yanına geldiyseniz bu %99 yanlıştır. Saç, kozmetik izleri, koku (kadınların şeytani derecede gelişmiş bir koku alma duyusu vardır, bunu dahili telefondan koklayabilirler), çizikler. Ve eğer o da sigara içiyorsa, bu çok yazık, hemen gidip itiraf edebilir ve eşyalarını toplayabilirsin.
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Görüyorsun, ben de yapabilirdim onu kolayca siktim, sonradan vicdanım sıkışmazdı, yok bende. Bu farklı. Bir kişide bir dostu kaybedip, bir düşman kazanabilirsiniz. Anlık bir zayıflık gösterdiler, siz de liderliği takip ettiniz, yarın barıştılar ya da tam tersi - havladılar ve kocasına bir şey attı, “Bak, bunu bile yapamazsın, ama o ___ (adını yaz) anlıyor ben senden daha iyiyim." Sonra tabi ki dilini ısırmak ister ama söz serçe değildir. Bir sopa uzun yıllar süren dostluğa değmez.Vlad38: ↑05 Jul 2023, 17:47 bu terimler "arkadaşın karısı", "kardeşin karısı" aslında ne istediği ve ne istediğinden bahsediyorsak, eğer ona cinsiyetini verebilirsen sevgiden ve şefkatten yoksun bir kadındır. onun ve senin için sonuçları olmadan ona ver ve en azından bir gününü daha parlak ve daha eğlenceli hale getir, açgözlü olma
Ama dürüst olmak gerekirse burada başka bir faktör daha var; eş. Eğer gündüz birisini sikip akşam karınızın yanına geldiyseniz bu %99 yanlıştır. Saç, kozmetik izleri, koku (kadınların şeytani derecede gelişmiş bir koku alma duyusu vardır, bunu dahili telefondan koklayabilirler), çizikler. Ve eğer o da sigara içiyorsa, bu çok yazık, hemen gidip itiraf edebilir ve eşyalarını toplayabilirsin.
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Elbette yapabilirsiniz. Ve bu genellikle işe yarar. Ama bazen çatlasanız bile hayır. Böyle bir engelin anal veya oral seks olduğu vakaları biliyorum. Kadın kocasına her şeyi yapar ama tek bir şey yapmaz. Veya "siktir git" ki bu daha da kötü.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Aşka Dokunmak, Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 602 Views
-
Last post by Tolyan
-
- 5 Replies
- 4190 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2276 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 851 Views
-
Last post by 1111
-
-
- 4 Replies
- 1753 Views
-
Last post by Truwor