Sarhoş uyuyan bir kıza , eklerseniz uyanır mı?
-
Автор темыNicholas
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sarhoş uyuyan bir kıza , eklerseniz uyanır mı?
Bunu uyuyan sarhoş bir kızın içine sokarsan uyanır mı?
- These users thanked the author Nicholas for the post (total 2):
- Sergo_77, Belediye Başkanı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Sarhoş uyuyan bir kıza , eklerseniz uyanır mı?
Kız uyanmayabilir ama bilinçsiz bedenleri sikmeyi sevenler şunu unutmamalı, neresinden bakarsanız bakın bu üzücü sonuçlara yol açabilecek sıradan bir tecavüzdür.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Elbette uyanacak. Bence bilinç kaybı durumlarını (uyuşturucu etkisi veya alkolden bayılma) hariç tutarsak, o zaman kesinlikle uyanacaktır. Uyku ve bilinçdışı biraz farklı şeylerdir. Uyuyan insanlar uyanır. Uyanmıyorlar - bu aşırı derecede sarhoşluk nedeniyle alkolik bilinç kaybıdır. Daha sonra prensip olarak kişi sarhoşluk derecesi azalıncaya kadar aklını başına toplamaz.
Siz uyurken birinden kıçınıza parmağını sokmasını isteyin sarhoş - kesinlikle öğreneceksin : haha:
Elbette uyanacak. Bence bilinç kaybı durumlarını (uyuşturucu etkisi veya alkolden bayılma) hariç tutarsak, o zaman kesinlikle uyanacaktır. Uyku ve bilinçdışı biraz farklı şeylerdir. Uyuyan insanlar uyanır. Uyanmıyorlar - bu aşırı derecede sarhoşluk nedeniyle alkolik bilinç kaybıdır. Daha sonra prensip olarak kişi sarhoşluk derecesi azalıncaya kadar aklını başına toplamaz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 2 years 9 months
Bunu sarhoş bir kızın içine sokarsan o artık kız olmaz...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Daha önce yağladığım iki parmağımı vajinaya ve bir parmağımı anüse nazikçe yerleştirdiğimde, kısa bir süre hareket ettirdim, daha derine denediğimde uyandım ve sinirlendim.
Özür diledim, tabii ki ve sabah onu gerçekten istediğimi açıkladım))
Özür diledim, tabii ki ve sabah onu gerçekten istediğimi açıkladım))
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Arkadaşımın uyuyan sarhoş karısına müdahale ettim. Kendisi de sarhoştu. Uyandım. Uyanmamak daha iyi olur)))
- These users thanked the author Sanek for the post (total 2):
- Polyansky, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Benimki oğlumun doğum gününde o kadar sarhoş oldu ki domuz ciyakladı, onu eve getirdim ve kusmak üzere olduğumu gördüm! İyice kustu. Düşündüm ve onu tuvalete oturttum - aniden işemeye başladı ya da sıçmaya başladı... O da orada oturdu ve gözlerini açmadan uykuya daldı... Giymek istedim, neyse ki külotsuz oturuyordu ve sonra Düşündüm ve ağzına soktum. Onu hayal kırıklığına uğrattım, yutkundu ve şöyle bir şeyler mırıldandı: "Seryozha, yapma...." Sabah uyandı, hiçbir şey hatırlamadı, hatta eve nasıl geldiğini bile... Ve ben başladım. Seryozha’nın kim olduğu, onunla ne sıklıkta seks yaptığı vb. sorularla onu rahatsız etmek. Kıçıma kadar yarıldım, nerede, kiminle, ne sıklıkta her şeyi anlattım. Onun yandan sikiştiğini uzun zamandır biliyordum ve ben de günahsız değilim, bu yüzden güldüm ve hepsi bu...
- These users thanked the author Piero for the post (total 3):
- Sibiryak89, çiçek hastalığı, SergeiKa
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Piero,
Bu Seryozha, kahretsin o !... Kesinlikle ben değilim
Bu Seryozha, kahretsin o !... Kesinlikle ben değilim

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Cevap muhtemelen çok acildi! Şimdi yolda, çoktan geç oldu - uyuyakaldım)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Birayı severim ama gerçekten sarhoş olmak pek sık başıma gelmez ve eğer uyanmazsam, daha doğrusu uykuya dalarsam, bu zaten iyi, ama eğer uykuya dalmazsam veya uyanırsan, bacakların arasına sıkışan ilk adamın ölümüyle seni kolayca sikebilirim

-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Not: İkinci kuzenimle bir meyhanede oturuyoruz. Üzerime oturuyor ve kıçını oynatıyor. Sikim pantolonumu yırtmak üzere. Sonra yarı karanlıkta oral seks yapmak istiyor. Heyecanlandım. Biseksüel bir fahişe kiralayıp üçümüzü odama getirmeyi teklif ediyor. Eğer reddedersem, kendisi çıkaracak. Kız kardeşim yanında bir sırt çantası dolusu seks oyuncakları getirdi.
Onu uyandırın.
Not: İkinci kuzenimle bir meyhanede oturuyoruz. Üzerime oturuyor ve kıçını oynatıyor. Sikim pantolonumu yırtmak üzere. Sonra yarı karanlıkta oral seks yapmak istiyor. Heyecanlandım. Biseksüel bir fahişe kiralayıp üçümüzü odama getirmeyi teklif ediyor. Eğer reddedersem, kendisi çıkaracak. Kız kardeşim yanında bir sırt çantası dolusu seks oyuncakları getirdi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 1 month
Bu olayı birçok kez yaşadım. Bunu şimdiye kadar sahip olduğum her kıza yaptım. Eski sevgililerden biri analdan uyanmadı bile. Bu konuya katılımımla çekilmiş bir fotoğraf ve video denizim var. Uyuyan insanlarla seks yapmayı seviyorum)
- These users thanked the author milletvekili92 for the post (total 2):
- Islak, büyük köpek9
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
Eski eşimle oldu. Sarhoş uykuya daldığında. Sürekli sikildim. Sabah hiçbir şey hatırlamıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Eski sevgili çok derin uyudu. Uyuyan bir kadını kaç kez becersem de uyanmadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
ne kadar sarhoş olduğunuza bağlı olarak uyanmayabilirler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554

n
13 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ve önümüzdeki 8 yıl boyunca sikilmeyeceksiniz... sikileceksiniz... Suç dünyası ne kadar zalim olursa olsun, tecavüzcüye SORACAKTIR!!!
tabii ki komada değilse uyanırlar... Sadece şakanın ne olduğunu açıkla? Bu tür fantezilerle kızlarla tanışmak için diskoteke değil... morga gitmelisiniz...

n
13 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Öyleyse... eğer bayan sen o zaman "sikmek" istiyorsa, kendini yıkamadan da bunu kolaylıkla yapabilir, polise git... bir ifade yaz... ona bir duruşma atanacak . tıbbi muayene ve hapsedileceksiniz...Herurg:26 Oct 2022, 20:45 Kız uyanmayabilir, ama sikişmeyi sevenler duyarsız leşlerdir, neresinden bakarsanız bakın bunun üzücü sonuçlara yol açabilecek sıradan bir tecavüz olduğunu unutmamalıyız.
Ve önümüzdeki 8 yıl boyunca sikilmeyeceksiniz... sikileceksiniz... Suç dünyası ne kadar zalim olursa olsun, tecavüzcüye SORACAKTIR!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Annem iki yıldır kıskanıyordu.
İlk gelen olmayı göze alırım" ... Bu gerçekten oluyor. Annemin arkadaşının (BD’de) yarım gün boyunca nasıl kükrediğini memnuniyetle hatırlıyorum... Günün ikinci yarısında, kocası onu kürekle köyde dolaştırdı... Sperm kokusu ve izleri yüzünden yanarak öldü.
Annem iki yıldır kıskanıyordu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Ne kadar çabalarsam çabalayayım hep uyandım. Ama "kendin devam et..." sözlerinden sonra uykuya dalmak işte bu kadardı. Bir keresinde içki içerken iki arkadaşıma bunu ağzımdan kaçırdım. Onlar da benzer deneyimler yaşadıklarını itiraf ettiler. Üstelik uyuyanların içine de sokmaya çalıştılar. Ve uyandılar.
Ama Dinyeper’da bir hırsız vardı. 40 yaş üstü kadınları klonidin ile aldı ve paranın bir kısmını aldı. Polise gitmesinler diye (utandırmak için) onları uyurken de sikti. Yüzde ve kıyafetlerde iz bırakmak. Ve sadece 7. kurban onu ihbar etti. (Teslim olmaya başladım ama o aptallar reddediyor, sanki bu olmamış, onunla görüşmemişler gibi).
Ama Dinyeper’da bir hırsız vardı. 40 yaş üstü kadınları klonidin ile aldı ve paranın bir kısmını aldı. Polise gitmesinler diye (utandırmak için) onları uyurken de sikti. Yüzde ve kıyafetlerde iz bırakmak. Ve sadece 7. kurban onu ihbar etti. (Teslim olmaya başladım ama o aptallar reddediyor, sanki bu olmamış, onunla görüşmemişler gibi).
- These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
- Endişeli
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Kıza (kadına) ve sayıya göre değişir, yazdıkları gibi, önce şakacı, sonra örneğin ahlaksız, sonra barikatlara tırmanıyor, sonra uykulu,
daha da yakacak odunun içine doğru.
Ayrıca ve farklı uykulu olanları da, yapımda hoşuma gitti, koyduklarında kız sürüklemeye başlıyor, birisiyle gidiyor.
Bununla karşılaştım şakacı, ahlaksız, kavgacı ve neredeyse kütük olduğu zamanlar.
Tecavüz konusuna gelince, eğer yapabilseydim bunu elbette rızamla kabul ettim.
Yalnız kaldığımda uyuyamadım ama neredeyse hiç uyumadım, onu üç kez becerdim ama sabahları hatırlamıyorum bile.
Şunu da denedim: uyuyan bir kadın, bir meslektaşım geldi yanıma, götürdü sanırım, tam hatırlamıyorum, yatağımda uyuyordu, elimle göğsümü almaya karar verdim,
öyle olduğunu söyledi boynundan anlıyorum, hala kime söylediğini anlamadım, uyumasına izin verdim, sonra uyandım ve onu becerdim.
daha da yakacak odunun içine doğru.
Ayrıca ve farklı uykulu olanları da, yapımda hoşuma gitti, koyduklarında kız sürüklemeye başlıyor, birisiyle gidiyor.
Bununla karşılaştım şakacı, ahlaksız, kavgacı ve neredeyse kütük olduğu zamanlar.
Tecavüz konusuna gelince, eğer yapabilseydim bunu elbette rızamla kabul ettim.
Yalnız kaldığımda uyuyamadım ama neredeyse hiç uyumadım, onu üç kez becerdim ama sabahları hatırlamıyorum bile.
Şunu da denedim: uyuyan bir kadın, bir meslektaşım geldi yanıma, götürdü sanırım, tam hatırlamıyorum, yatağımda uyuyordu, elimle göğsümü almaya karar verdim,
öyle olduğunu söyledi boynundan anlıyorum, hala kime söylediğini anlamadım, uyumasına izin verdim, sonra uyandım ve onu becerdim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Bilmiyorum, sarhoş ya da yarı baygın bir kızı becermek benim için hoş değil, bir kızın aktif ve bilinçli olması hoşuma gidiyor. Zevk meselesi ama yeni tanışmışsanız sarhoş bir kişiyi baygın halde kullanmak şiddet ile aynı şeydir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 8 months
Belki uyanır, belki uyanmaz. Ancak her durumda uyuyan bir kadınla seks ayrıca sarhoş, bu hiç de ilginç değil. Büyük olasılıkla, bu tür yöntemlere kimsenin vermediği kaybedenler başvuruyor...
- These users thanked the author Legolar for the post:
- Devam etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Derin bir uykudaysanız ve sarhoş olsanız bile uyanamayabilirsiniz. Belki yarı uykudasındır, bir şeyler homurdanırsın ya da mırıldanırsın ve sabah hatırlamazsın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
İğrenç bir konu, kusura bakmayın, tecavüzcülerin yoklaması. Bunu size yapacaklarını hayal edin; bunu başkalarına yapmak istemeyebilirsiniz
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 7 months
Eh, konu şiddet değil, yani Aslında herkes birbirini tanıyor. Doğal olarak bu eylemden önce bir ön sevişme olmalı, amı ıslatmak ve teknik olarak ancak ondan sonra girmek için cunnilingus’tan bahsediyorum. Sarhoşken kaba ve sert davranırsanız, bu aktivite her iki ortağa da zevk getirmeyecektir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Sarhoş bir kadın amının sahibi değildir
- These users thanked the author juju for the post:
- Alexey 997
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Sarhoşsa uyanmayabilir, ancak bu şüphelidir. Ama kütük gibi duyarsız bir bedeni becermenin ne anlamı var? Sarhoş bir sersemlik halinde bile inleyip el sallaması daha hoş
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Bir arkadaşının kocası onu yakasından sıkıca tutmaktan hoşlanıyor. Onun sözlerini aktarıyorum; Onu sırtüstü yatırıyorum, ıslak mendille siliyorum, emiyorum ve atlıyorum. Soruya göre, bu neden gerekli? Onu seviyorum, sevgilim olmasını istemiyorum diye cevap veriyor. Kocası sabah hiçbir şey hatırlamıyor. Kocamı savunmak için şunu söyleyeceğim. Para sorunları yok, kır evleri var, şehirde bir apartman daireleri var. Ama küçük adam hiç içemez, daha doğrusu zamanında duramaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
ne kadar sarhoş olduğunuza ve onu nasıl yerleştirdiğinize bağlıdır). Bana gelince, uyuyan bir bedeni sikeyim - vızıltı yeterli değil

-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Denemedim ama duyarsız bir kütüğü becermenin heyecanı nedir anlamıyorum? Size ayık bir şey vermedikleri sürece ya da daha sonra birisini becerdiğinizle kendi kendinize bile övünebilmeniz için. Ya da karısı ayıldığında kalabalığın onu becerdiğini ve onun artık bir fahişe olduğunu söyleyerek troller. Ama tam tersi bir etkiyle karşılaşabilirsiniz ve o, kocasının ve dolayısıyla fahişenin gözünde büyüyerek uzuvlarına kapılacak. Bu arada, bu ilginç bir fikir. Karınızı seks karısı olmaya teşvik edin. :ayyy:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Bunu eşimle iyi vakit geçirdiğinde denedim ve bayıldı ama seks yapmak istedi. Çoğu zaman, okşama sırasında uyanır ama yarı uykuludur, inler, inler ve çok ahlaksızlaşır... Ama sabahları hatırlamaz ve seks sırasında gözleri yarı kapalıdır ama vücudu sanki kıvranır. cehennem.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Ancak buna benzer birden az vaka biliyorum. Periyodik olarak arkadaşımın evinde evli bir kızla tanıştım, o da arkadaşımla arkadaş olarak tanıştı. Boşanmıştı, her zaman iletişim kurmaya hazırdı. Depresyona girdiğinde içki içip sohbet etmek istedi ve arayıp arkadaşımın yanına geldi. Bir özelliği vardı: 100 gram votkadan sonra saksıyı örmedi, ancak 150 gramdan sonra tam bir kesim oldu. 10 yıl sonra, onunla görüşmeyi bıraktıktan sonra bir arkadaşım bana bu toplantılardan birinde bayıldığını ve onu uyandırmaya çalıştığını söyledi. Ama sonra soyundu, sikişti ve tekrar giyindi. Sabah bir şeyleri olup olmadığını sordu, o da hiçbir şeyleri olmadığını söyledi. Belki arkadaşınınki çok büyük olmadığı için anlamadı ama kocasınınki çok büyük. Arkadaşım ve ben çocukluğumuzdan beri iletişim halindeydik ve pek çok ortak noktamız vardı; onun bana doğru olmayan bir şey söylemesinin hiçbir anlamı yoktu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years
Her şey kıza bağlı. İkinci eşimi uyurken sikmek istedim ama olmadı, uyandı ve hepsi bu, konuştuktan sonra uyuyormuş gibi yapmaya başladı. İlk defa çok sevindim ama uyumadığını ve her şeyi anladığını itiraf etti. Sonra bir arkadaşımla uyurken ve tamamen ayıkken gerçek bir olay yaşandı ve ben onun üzerine çıktım, geldim ve sabaha kadar uyanmadı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
bana muayenehanemdeki bir vakayı hatırlattı, bir kızla tanıştım, nişan geldi, en iyi nasıl itiraf edip elimi isteyeceğimi düşünüyorum, genel olarak altın ellerim var, bir nişan yüzüğü alıyorum, bir düğün ayarlıyorum Akşam mumlar ve şarap eşliğinde oturuyoruz, birbirimize bakıyoruz ve ondan evlenme teklif etmemi nasıl beklediğini görüyoruz, dudaklarımı ve parmaklarımı külotumdan öpüyorum ve işaret parmağıma bir yüzük takıyorum,
romantizm, sıra sekse geliyor, okşamaya ve öpmeye başlıyorum, amımı yoğuruyorum ve oral seks yapıyorum, boşalmaya başladığını hissediyorum, vahşi bir kedi gibi kavisleniyor, anı yakalayıp işaret parmağımı daha derine sokuyorum, o kasılıyor kedi, vajinal kasların dürtüleri ve bir tokat, kedi alyans yedi ve kıçını döndürüyor, ah, orada bir şey sıkışmış, onu çıkarıyor, bakıyor ve ona benimle evlenir misin diyorum!? Görüyorsunuz ki Kisulyanız bir seçim yapmış, geriye size kalıyor, işte her şey başlıyor, sarılmalar ve öpüşmeler.
romantizm, sıra sekse geliyor, okşamaya ve öpmeye başlıyorum, amımı yoğuruyorum ve oral seks yapıyorum, boşalmaya başladığını hissediyorum, vahşi bir kedi gibi kavisleniyor, anı yakalayıp işaret parmağımı daha derine sokuyorum, o kasılıyor kedi, vajinal kasların dürtüleri ve bir tokat, kedi alyans yedi ve kıçını döndürüyor, ah, orada bir şey sıkışmış, onu çıkarıyor, bakıyor ve ona benimle evlenir misin diyorum!? Görüyorsunuz ki Kisulyanız bir seçim yapmış, geriye size kalıyor, işte her şey başlıyor, sarılmalar ve öpüşmeler.
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Ne kadar sarhoş olduğuna bağlı)
Bir keresinde arkadaşımla sarhoş olduğumuz bir olay olmuştu. İki kişi için iki yüz litre viski.
Ve ben de sabah erken kalkıp bir süre işe gitmek zorunda kaldım.
Çalar saatimle kalktım ve arkadaşımı uyandırmaya başladım.
Hiç tepki vermedi
Onu uyandırmak için parmaklarımı vajinasına soktum. Ayrıca sıfır tepki.
Ben de çıtayı yükseltmeye karar verdim ve penisimi ona sokmaya başladım. Ancak o zaman tepki vermeye başladı)
Komik olan şu ki, işten tek başıma ayrıldım ve uyandığında tüm bunları ona anlattığımda, o bunu hatırlamadı hepsi.
Yani her şey sarhoşluğun derecesine bağlı, ama o zaman bile açıkça hissedecek ve tepki verecektir.
Yani sarhoşluğun derecesi daha çok hissetmenin ne kadar süreceğini ve ne kadar güçlü olacağını etkiler. tepki verecektir.
Bir keresinde arkadaşımla sarhoş olduğumuz bir olay olmuştu. İki kişi için iki yüz litre viski.
Ve ben de sabah erken kalkıp bir süre işe gitmek zorunda kaldım.
Çalar saatimle kalktım ve arkadaşımı uyandırmaya başladım.
Hiç tepki vermedi
Onu uyandırmak için parmaklarımı vajinasına soktum. Ayrıca sıfır tepki.
Ben de çıtayı yükseltmeye karar verdim ve penisimi ona sokmaya başladım. Ancak o zaman tepki vermeye başladı)
Komik olan şu ki, işten tek başıma ayrıldım ve uyandığında tüm bunları ona anlattığımda, o bunu hatırlamadı hepsi.
Yani her şey sarhoşluğun derecesine bağlı, ama o zaman bile açıkça hissedecek ve tepki verecektir.
Yani sarhoşluğun derecesi daha çok hissetmenin ne kadar süreceğini ve ne kadar güçlü olacağını etkiler. tepki verecektir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1649 Views
-
Last post by Erkek kardeş
-
- 5 Replies