D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş.

Unread post by Anonim »

D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş. Arkadaşlık sitesinde bir adamla tanıştım, 35 yaşında. Fotoğrafını her zaman gülen bir yüzle kapattı. Zaman geçti, haberleştik, yazıştık, aradık ve sonuçta üç ay geçmişti, birbirimize iyice bağlanmıştık. Bir nemfoman olduğum ve sürekli seks istediğim için gerçek hayatta hiçbir erkeğe bakamadığım için aşık olduğumu fark ettim çünkü Dima’ya karşı kafamı kaybettim ve onda benzer bir ruh hissettim. Yemin ederim hiç kimseye bu kadar kapılmamıştım. Bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim, biraz içtim ve bir çocuk beni rahatsız etmeye başladı. Gerçekten yakınlık istiyordum ama Dima’ya olan aşkım yüzünden ağır bir kitapla kafasına vurup kaçtım. Durum karşısında sarhoştum ve dehşete düştüm ve gözyaşları içinde Dima’yı aradım, buluşmaya karar verdi. Farklı şehirlerdeniz ve birbirimizle hiç tanışmadık. Evet dedi, iki saat sonra seni alırım. Bir taksi çağırdı ve ben de onu istasyonun yakınında bekledim. Dima’yı gördüğümde şok oldum - 10 yıl önce annemi ve beni ödenmemiş bir ipotek, iki krediyle terk eden ve korkakça kaçan kendi babam olduğu ortaya çıktı. Onu hayatımda hiç görmemiştim, onu yalnızca annemin dizüstü bilgisayarında bulunan bir fotoğraftan tanıdım. Görünüşe göre onunla sosyal ağlar üzerinden iletişim kuruyor. Onun fotoğraflarını bir kereden fazla fark ettim. Sitede sahte bir soyadı vardı ama gerçek bir isim. Beni tanımadı bile, kendi kızımı kaçırdım. Yaş meselesi olduğunu ve onu sevmediğimi düşündü, ben de ona açıkça onun kızı olduğumu söyledim ve hemen onu engelledim. Bu piçten nefret ediyorum. İki kere kalbimi kırdı. Birincisi onu yetim ve babasız bıraktığım zamandı, ikincisi ise mutluluktan ve samimi sevgiden ümidimi kaybettiğim zamandı. Bu kadar berbat bir hayat yaşamak istemiyorum. Annem hiçbir şey bilmiyor çünkü bu pisliği hâlâ seviyor ve dizüstü bilgisayarında onun bir fotoğrafını gördüğümde, onu fayansta parçalayıp cehenneme yakma arzusu her geçen gün yoğunlaşıyor, onunla nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. artık bundan tavsiye bile alamıyorum, kimseye üzülüyorum ve yardım edemiyorum, bu yüzden bu gruba yazıyorum. Millet, benim durumumda, geleceğe dair artık inanç ya da umut kalmadığında ne yapardınız? Psikolojim bozuldu. Her gece Dima’yı düşünüyorum ve elim yazmak için uzanıyor ve onu sevdiğimi söylemek için onu arıyorum, ancak onun aptal babam olduğunu fark ettiğimde, bir ilmeğe girmek için çılgınca bir istek duyuyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim! D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş.

Unread post by Nikk »

Anonim: 02 Dec 2019, 01:31 Anonim! D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş. Arkadaşlık sitesinde bir adamla tanıştım, 35 yaşında. Fotoğrafını her zaman gülen bir yüzle kapattı. Zaman geçti, haberleştik, yazıştık, aradık ve sonuçta üç ay geçmişti, birbirimize iyice bağlanmıştık. Bir nemfoman olduğum ve sürekli seks istediğim için gerçek hayatta hiçbir erkeğe bakamadığım için aşık olduğumu fark ettim çünkü Dima’ya karşı kafamı kaybettim ve onda benzer bir ruh hissettim. Yemin ederim hiç kimseye bu kadar kapılmamıştım. Bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim, biraz içtim ve bir çocuk beni rahatsız etmeye başladı. Gerçekten yakınlık istiyordum ama Dima’ya olan aşkım yüzünden ağır bir kitapla kafasına vurup kaçtım. Durum karşısında sarhoştum ve dehşete düştüm ve gözyaşları içinde Dima’yı aradım, buluşmaya karar verdi. Farklı şehirlerdeniz ve birbirimizle hiç tanışmadık. Evet dedi, iki saat sonra seni alırım. Bir taksi çağırdı ve ben de onu istasyonun yakınında bekledim. Dima’yı gördüğümde şok oldum - 10 yıl önce annemi ve beni ödenmemiş bir ipotek, iki krediyle terk eden ve korkakça kaçan kendi babam olduğu ortaya çıktı. Onu hayatımda hiç görmemiştim, onu yalnızca annemin dizüstü bilgisayarında bulunan bir fotoğraftan tanıdım. Görünüşe göre onunla sosyal ağlar üzerinden iletişim kuruyor. Onun fotoğraflarını bir kereden fazla fark ettim. Sitede sahte bir soyadı vardı ama gerçek bir isim. Beni tanımadı bile, kendi kızımı kaçırdım. Yaş meselesi olduğunu ve onu sevmediğimi düşündü, ben de ona açıkça onun kızı olduğumu söyledim ve hemen onu engelledim. Bu piçten nefret ediyorum. İki kere kalbimi kırdı. Birincisi onu yetim ve babasız bıraktığım zamandı, ikincisi ise mutluluktan ve samimi sevgiden ümidimi kaybettiğim zamandı. Bu kadar berbat bir hayat yaşamak istemiyorum. Annem hiçbir şey bilmiyor çünkü bu pisliği hâlâ seviyor ve dizüstü bilgisayarında onun bir fotoğrafını gördüğümde, onu fayansta parçalayıp cehenneme yakma arzusu her geçen gün yoğunlaşıyor, onunla nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. artık bundan tavsiye bile alamıyorum, kimseye üzülüyorum ve yardım edemiyorum, bu yüzden bu gruba yazıyorum. Millet, benim durumumda, geleceğe dair artık inanç ya da umut kalmadığında ne yapardınız? Psikolojim bozuldu. Her gece Dima’yı düşünüyorum ve elim ona yazmak ve onu sevdiğimi söylemek için onu aramak için uzanıyor, ancak onun aptal babam olduğunu fark ettiğimde bu döngüye dahil olmak için çılgınca bir istek duyuyorum
Hüzünlü bir hikaye... İyi bir psikoterapiste ihtiyacınız olduğu açık...
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş.

Unread post by Guest »

Durun, bu zalim dünyada başka bir şey daha görecek, duyacaksınız.
olabilir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
 Yanıt: D 19. Yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. Seks düşkünü vahşi sikiş.

Unread post by olabilir »

Yazar, durum çok karmaşık ve olağanüstü. Acilen bir seksolog/psikoterapistin konsültasyonuna ve tedavisine ihtiyacınız var.
Kabare
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kabare »

Hemen bir psikoterapistle görüşmenize gerek yoktur. Hayatınızda sorununuzu aynı sakin ve açık bir şekilde anlatabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir kişi varsa, bunun yardımcı olacağını düşünüyorum. Bunun üzerinde durmamaya ve hayatınızı yaşamaya çalışın. Etrafınız birçok iyi ve değerli adamla çevrili. Aralarında ihtiyacınız olanı bulun.
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Beynini sikme! Konunun oluşturulmasının üzerinden üç yıl geçmesine rağmen. Başkasını sikeyim! Seks eksikliği karşılıksız aşk değildir; bunu her zaman daha da derinden telafi edebilirsiniz. ;-)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Sağlam tavsiye! Beyninizi asla kaybetmeyin; ne kendinize ne de başkalarına! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
Mitya
Mitya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Orientation: biseksüel

Unread post by Mitya »

Berbat!

Ama! Bu hikaye Hollywood’a satılabilir, iyi bir melodram olur
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mitya: 05 Aug 2021, 20:29 Korkunç!

Ama! Bu hikaye Hollywood’a satılabilir, iyi bir melodrama dönüşecektir
O halde bir senaryo yazmayı deneyin! Belki Hollywood’a gidersin... :wink:
These users thanked the author Nikk for the post:
Mitya
Mitya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Orientation: biseksüel

Unread post by Mitya »

Hımm... Düzyazı yazdım. Şiirler vardı. Oyunlar için setler..... Ve işte senaryo..... Deneymeliyiz!)
These users thanked the author Mitya for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mitya: 05 Aug 2021, 20:50 Hmm... Düzyazı yazdım. Şiirler vardı. Oyunlar için setler..... İşte senaryo..... Mutlaka denemeliyiz!)
Üstelik konu da baştan çıkarıcı... : okuyun:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”