Ben ve annem

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sergey22
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
 Ben ve annem

Unread post by Sergey22 »

Annem 42 yaşında, ben 22 yaşındayım, ders çalıştığım için artık ondan ayrı yaşıyorum ama eve geliyorum. İki yıl önce annemle babam ayrıldılar. Diyelim ki hasta bir insan ya da tam bir piç kendi annesiyle seks düşünebilir ama ben kesinlikle onlardan değilim, herkes gibi ben hiçbir şekilde doğaya ya da hayata küsmedim. Benim için her şey aynı, hem kendimle ilgili her şeyi anlıyorum, hem de tüm bunlarla ilgili, kıyıları da görüyorum.
Ama annemle seks yaparsak kesinlikle umurumda değil ve tüm sınırları umursamıyorum. Bu sadece bir kez bile olsa, yine de en mutlu ben olacağım, hatta eskisinden daha da mutlu olacağım. .
Artık tek başına, yaşıtlarıyla aynı yaşta olan biriyle yaşıyor ama onların aşk yaşaması ya da sadece seks yapması umurumda değil. Başkasınınkine ihtiyacım yok ve ona uygunsa onların kendi aralarındaki yaşamları umurumda değil. Onları doğurmak istemiyorum. Benim de bir arkadaşım var, zaten arkadaşız ve birlikte iyi hissediyoruz, belki aşk bile olabilir.
Annem her zaman benim için en yakın ve en sevdiğim kişidir, bu tartışılmıyor. Ama artık bir süredir ona tanıdığım ve tanımadığım tüm kadın ve kızlar arasında en çok, en çok olanı gibi davranıyorum. tam da bu anlamda. Ona tapıyorum ve yapamadığım kadar tapmak istiyorum.

20 dakika 57 saniye sonra gönderilir:
Annemle yeni başladım, kendim karar verdim, nasıl olacak bilmiyorum. Nasıl anlayacağından, tepkisinden korkuyordum, hala da korkuyorum. Ama cuma günü eve geldiğimde küçük kardeşim büyükannesinin yanındaydı, annemin arkadaşı da akşama kadar yoktu. Artık dayanamıyordum.
Ne olacağını düşündüm, hemen öğrensem iyi olur.
Ona sanki tesadüfen dokundum, sonra göğüslerine, sonra da poposuna dokundum. yanımdan geçti ya da birlikte durdu. Masada otururken dizimi okşamak istedim ama korktum, tuhaf geldi. Ve sonra yine de denedim, karın boyunca aşağı doğru kaymayı denedim, işe yaradı, lavabonun yanında duruyordu ve ben konuşurken ona arkadan sarıldım. Doğru, hemen uzaklaştı, bana baktı, başını salladı ama hiçbir şey söylemedi, yurdu ve orada nasıl yaşadığımızı sormaya başladı. Zaman geçti, bunun yakında geleceğini ve hiçbir şey yapmaya zamanım olmayacağını düşündüm. Hadi mutfaktan çıkalım ve gidiyoruz, onu kapı aralığına sıkıştırdım ve hemen elimle eteğinin altına uzandım, sadece bacaklarını sıktı, aralarına giremedim ama ihtiyaç duyduğu yeri okşadım ve hemen içeri girdim. bir öpücük için. İlk başta dudaklarını uzaklaştırdı ve sonra öpüştüler, önce hızlı bir şekilde sadece dudaklarıyla, sonra gerçekten dilleriyle emdiler. Neredeyse oraya geliyordum. Her zaman gözlerimin içine baktı, başını çevirmedi, ben de utandım, utandım, onu umursamadım. Öpüşmeyi bıraktıklarında beni itti, her şeyi söyledi, bu ekstra şeylerin tamamen faydasız olduğunu, burada da bana iyi davrandığını söyledi. Sonra bana bir daha böyle bir şey yapmamamı ve asla böyle bir şeyi düşünmememi söyledi, bugün olduğu gibi, ona yapışmamın tesadüf olmadığını gördü ama bir durumda beni nasıl durduracağını bilmiyordu. iyi bir yol ve bunun onun için imkansız olduğunu ve hiçbirimize ihtiyaç duyulmadığını anlamama izin verin.
Ve ben de küçük bir çocuk gibi utançtan neredeyse başarısız oldum, rıza göstereceğime söz verdim. Ama şimdi hala ilk başta beni durdurmadığını düşünüyorum.
Bugün hiçbir şey olmamış gibi dolaşıyoruz, bu adamın nasıl kurtulacağı umurumda değil, tekrar deneyeceğim, bırakın annem gerekli olup olmadığına karar versin

I bu yüzden kendime bir şey yapmak istemiyorum, unut ya da düşünme, katlan. Yerine geçecek kimseye ihtiyaç yok ve öyle de, sadece yerine geçecek biri değil. Orada ilişkiler var, annemle olan ilişkimden daha kötüye gitmeyecekler.

Aşkı düşünmüyorum, annem ve ben bunu yaşadık , ona sahip ol ve sonsuza kadar öyle kalacağız. En yakın akrabalarımızdan diğerine ihtiyacımız yok.
Aramızdaki her şeyin yanı sıra, onunla kurabileceğimiz ilişkiden bahsediyorum. Birbirinize daha fazla neşe vermek ve birbirimizi sadece kalbi olan herkes için değil, aynı zamanda elimizden gelen her şeyle sevmek için seksi deneyin. O sadece bir anne değil, o da diğerleri gibi bir kadın, ben de bütün erkekler gibiyim.
These users thanked the author Sergey22 for the post (total 2):
Vik.ruba80, Fargal94
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months
 Cevap: Ben ve annem

Unread post by Andrey Petrov »

Çekiç! Ama YETER dediğinde şaşırmamalıydım! Bu onun tatsız olduğu anlamına gelmiyordu. Annemin bana söylediği gibi bu düzenlemeyi çok ilginç buluyorlar! beni işletmesindeki kadınlar tuvaletine davet ettiğinde, izin günü erkekler tuvaletine gittiğimde, soyunur soyunmaz onu askerden gelmiş gibi aç hissetmeye başladım. Diziyle bacaklarını ayırmaya başlayınca yeter dedi ama hiçbir şey yapmadı! Sonra fısıldadı: Beni hayal kırıklığına uğratma, büyükanne olmak için henüz çok erken. Dönüş yolunda sonunun böyle olacağını bildiğini söyledi! ve babam evde bizi bekliyordu.
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
Polonya, Esinti, Vik.ruba80
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Yani hala gelecek daha çok şey var!
These users thanked the author Esnek for the post:
Esinti
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Polonya »

Sergey22, ben de hiçbir şeyin kaybolmadığını düşünüyorum, tekrar ediyorum , sadece daha ısrarla) ve annemle işlerin nasıl gittiğini yazın)
These users thanked the author Polonya for the post (total 2):
Esinti, Andrey Petrov
Автор темы
Sergey22
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years

Unread post by Sergey22 »

Annemle yaptım. İlgilenen olursa, gerekirse özel mesajla cevap veririm.
Kafam karıştı, zaten hiçbir şey çıkmayacağını, çıldırıp beni göndereceğini, hatta beni göndereceğini düşünmüştüm. gücenmiş. Ama babasına söyleyeceğine hemen inanmadım çünkü o aptal değil ve bizi utandırmamak için konuşmuyor. Cumartesi günü babam gece çalışıyordu, çıktığımda koridorda hemen anneme asılmaya başladım. Kelepçeli öpmek istedi. Ama hiçbir şey yolunda gitmedi, beni hemen itti ve diyelim ki ben bir aptalım, yatmam ve tüm bunları unutmam gerektiğini ve artık ona bu konuda yaklaşmamam gerektiğini,
o Zaten bundan bıktım ve hâlâ nasıl açıklamam gerektiğini bilmiyor. Başka bir şey de, ben küçük değilim ama bir salak gibi davranıyorum, kiminle olduğumu anlamam gerekiyor, benim bu kadar beyinsiz ve onunla meşgul olacağımı hayatında düşünemediğini. Onun önünde bu kadar bayağılığa tenezzül ederdim. Kızlarla, hatta bazı kadınlarla ilgili bir şey, ama onda bunun aklıma gelmesi çok çılgınca. Genel olarak ona şu anki gibi davranmayı bırakmazsam babasına her şeyi anlatmak zorunda kalacak. Günler öncesinde kendimi salak gibi hissediyordum, işi batırdım ve utandım, bunu sonuna kadar götürdüm ve özür dilemek zorunda kaldım. Ama yine de gücendi ve gitti. İhanet üzerine yalan söylüyordum, delirmeyeceğimi düşündüm ve hiçbir şey, kafamda sadece bir kusur vardı, eğer onu bununla istediğimi bilmeseydi ve ona asılmaya başlayamasaydım Dün ve bugün ilk kez, o zaman belki de onu şimdiki gibi düşünmemek için buna katlanırdım. Otuzbir çektim, sonra her şey eskisi gibi oldu ve zaten gece onun yanına gittiğimde ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum. Bittiğinde beni hemen kovaladı, ben hâlâ onunla duş almak istiyordum ama beni dışarı itip kapıyı kapattı. İlk başta benimle eğlenmediğini düşünmüştüm ve daha sonra mutfakta buluştuğumuzda doğrudan sormaya dayanamadım, bana aptalmışım gibi baktı ve
bunu yapmayacağımı söyledi kız arkadaşımı incitmişti, en azından benim adıma mutluydu ve bir anne olarak onu o kadar kırmıştı ki daha kötüsünü hayal edemezdiniz. Yaptıklarından dolayı ne kendisini ne de beni affetmeyeceğini, bu yüzden bırakın anlatmayı, ima etmeyi bile düşünmeyeceğimi söyledi. İkimiz de suçluyuz ve ikimiz de bundan artık asla kurtulamayacağız ama yine de unutup hayatlarımıza devam etmemiz gerekiyor. Pazar öğleden sonra ayrıldım, onunla konuşmadık. artık değil. Dün telefonda beni affedeceğini, beni her zaman sevdiğini ve her zaman seveceğini yazdı. Kendisinin annem olduğunu ve kim olursam olayım beni sevmekten kendini alamadığını, artık bana kızgın olmadığını, daha çok kendine kızgın olduğunu, beni bu şekilde yetiştirdiği için kendisinin bir şeylerden suçlu olduğunu söyledi. . Henüz başka bir şey yazmadık.

9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, az önce annesine bir fotoğraf gönderdim. Dün arkadaşımla bir fotoğraf çektik ve annem de az önce onunkini gönderdi. Çok basit ama ona sormadım ve beklemiyordum. Evde aynada kendi fotoğrafımı çektim.
Kahretsin, onu şimdi daha da çok istiyorum.
These users thanked the author Sergey22 for the post:
Polonya
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Polonya »

Sergey22, annenle ilişkiniz nasıl gidiyor? )
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

Açıklama eklemeyi bırakın....fantezileriniz zaten bir döngü içinde!))) :ireful1:
Last edited by Tapkin on 23 Jun 2023, 20:45, edited 2 times in total.
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Unread post by Maxik90 »

Tapkin: 23 Jun 2023, 20:11 Aşk hakkında düşünmüyorum, annem ve ben buna sahiptik ve sonsuza kadar en yakın akrabalarımız gibi kalacağız ve başka birine ihtiyacımız yok.
Aramızdaki ilişkiden bahsediyorum , her şeyin yanında onunla ne yapabiliriz, aramızda ne var, birbirimize daha fazla neşe vermek için seks yapmayı deneyin ve birbirimizi sadece tüm kalbimizle değil, elimizden gelen her şeyle sevin.
Her şey çok güzel anlatılmış. Ah keşke annem seni duyabilseydi. O bir aptal ve neden vazgeçtiğini bile anlamıyor.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

Maksik90: 23 Jun 2023, 20:26
Aşkı düşünmüyorum, annem ve ben buna sahiptik, en yakın akrabalarımız gibi sonsuza kadar öyle kalacağız ve başka birine ihtiyacımız yok. Ben aşktan bahsediyorum aramızdaki ilişki, ne yapabiliriz Aramızdaki her şeye ek olarak, birbirimize daha fazla neşe vermek ve birbirimizi sadece tüm kalbimizle değil, genel olarak elimizden gelen her şeyle sevmek için seksi de denemeliyiz.
Her şeyi çok güzel anlatmış. Ah keşke annem seni duyabilseydi. O bir aptal ve neden vazgeçtiğini bile anlamıyor.
hayır...bu eser benim değil..hepsi sitenin hileleri !)))
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Unread post by Maxik90 »

Tapkin: 23 Jun 2023, 20:43 hayır hayır...bu eser benim değil..hepsi sitenin hileleri!)))
Bu "eser"i ne kadar çok isterdim "benimdi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”