çarpık çük
-
Автор темыRomchik_2000
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
çarpık çük
Doğduğumdan beri penisim aşağıya doğru kavisli, böyle bir penisle deneyiminiz oldu mu?
https://i.postimg.cc/4dbtYkdk/IMG-20230623-062756.jpg
- These users thanked the author Romchik_2000 for the post (total 5):
- Skromnaga, evgen001, Turbo94, Boynuzlamak!!!, mega saniye
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 6 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Çarpık penis
Какое уродство...фуRomchik_2000: ↑23 Jun 2023, 07:10 Penisim doğduğumdan beri aşağıya doğru kavisli, böyle bir penisle deneyiminiz oldu mu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 4 months
Ben de bunda bir sorun olmadığını düşünüyorum, benimki de kavisli, sadece yana doğru)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 4 months
Хороший у вас член))) Главное эрекция есть)))Romchik_2000: ↑23 Jun 2023, 07:10 Penisim doğduğumdan beri aşağıya doğru kavisli, böyle bir penisle deneyiminiz oldu mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Vaftiz babamın penisi muz gibi bükülmüş. Karımı onunla siktiğimizde üzerine oturmayı seviyor. Benimkinden daha iyi olduğunu söylüyor. Ayrıca kendisi de zayıf ve uzun ve onu kıçından seviyor
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post (total 2):
- YeniDim, çoban
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Был у меня парень с хорошим членом и сильно изогнутым в сторону...ох и драл он меня...чуть голову не терял от нахлынувшего удовольствия.
Не знаю может из-за того что член изогнут сильно и крепкий стояк у него был, а может просто он отличный трахальщик, но тот секс я вспоминаю очень часто. СУПЕР!
Ну это еще не кривой член.Romchik_2000: ↑23 Jun 2023, 07:10 Penisim doğduğumdan beri aşağıya doğru kavisli, böyle bir penisle deneyiminiz oldu mu?
Был у меня парень с хорошим членом и сильно изогнутым в сторону...ох и драл он меня...чуть голову не терял от нахлынувшего удовольствия.
Не знаю может из-за того что член изогнут сильно и крепкий стояк у него был, а может просто он отличный трахальщик, но тот секс я вспоминаю очень часто. СУПЕР!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
aleksey.vititnev,
Merhaba. Bir zamanlar, çok uzun zaman önce, vaftiz babamla ben de karımı birlikte siktik. İlk kez çok utangaçtı ve kütük gibi orada yatıyordu, vaftiz babamın önünde böyle bir karım olduğu için çoktan utanmıştım, ama görünüşe göre sorun, ilişkimizin değişeceğinden ve onu terk edeceğimden daha çok korkmasıydı. . Bu yüzden onu terk etmeyeceğimi anlayınca, bir dahaki sefere daha açık davrandı, hatta aktif olduğu bile söylenebilirdi. Kendisi sikten sike geçti. 20 yılı aşkın bir süre sonra bile zirvedeki pozisyonunu seviyor.
Merhaba. Bir zamanlar, çok uzun zaman önce, vaftiz babamla ben de karımı birlikte siktik. İlk kez çok utangaçtı ve kütük gibi orada yatıyordu, vaftiz babamın önünde böyle bir karım olduğu için çoktan utanmıştım, ama görünüşe göre sorun, ilişkimizin değişeceğinden ve onu terk edeceğimden daha çok korkmasıydı. . Bu yüzden onu terk etmeyeceğimi anlayınca, bir dahaki sefere daha açık davrandı, hatta aktif olduğu bile söylenebilirdi. Kendisi sikten sike geçti. 20 yılı aşkın bir süre sonra bile zirvedeki pozisyonunu seviyor.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- çoban
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Eğri penisin bununla ne alakası var?aleksey.vititnev,
Merhaba. Bir zamanlar, çok uzun zaman önce, vaftiz babamla ben de karımı birlikte siktik. İlk kez çok utangaçtı ve kütük gibi orada yatıyordu, vaftiz babamın önünde böyle bir karım olduğu için çoktan utanmıştım, ama görünüşe göre sorun, ilişkimizin değişeceğinden ve onu terk edeceğimden daha çok korkmasıydı. . Bu yüzden onu terk etmeyeceğimi anlayınca, bir dahaki sefere daha açık davrandı, hatta aktif olduğu bile söylenebilirdi. Kendisi sikten sike geçti. 20 yılı aşkın bir süre sonra bile zirvede olmayı seviyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
Last bumped by Romchik_2000 on 29 Oct 2023, 15:29.
alışılmadık şekli, yukarıda köpek stilinde ve diz-dirsek pozisyonunda seks için çok uygun olacağını ve ayrıca derin boğaz için de uygun olacağını yazdılar, çünkü yukarı doğru bükülmüş bir üyenin başı sıklıkla küçük dille (diğer adıyla "dil) temas eder" ”boğazda) ve böyle bir üyenin kusma dürtüsünü sınırlamak için hala uyum sağlaması gerekiyor) ve bir üyenin eğilmesi durumunda bu tür sorunların daha az olacağını düşünüyorum..
Last bumped by Romchik_2000 on 29 Oct 2023, 15:29.
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Romchik_2000, Alexey 997
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post