Elbette teşekkürler, ama buna değmez. Benim için her şey yolunda - aort yırtılması değil))) Yaşama engel değil, çalışmaya engel değil, çocuk yetiştirmeye engel değil, koşamıyorum ama ben kendi zevkim için yüzüyorum. Herşeyi yolunda olan ama hayat geçip giderken onlar evde yatanlara sempati duymak lazım. Ve işte takdir edilmiyorlar, farklı bir eşleri var, spor yapamayacak kadar tembeller. Acınmaya değer mi, değmez mi? Daha fazla uzanmalarına izin verin.
Sporcu ve spor konuları
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Sporcu ve ilgili spor konuları
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
- WazzzzzzUp, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çocukken akrobasi yaptım, bir sakatlıktan sonra bıraktım ama bu spor hayatımın geri kalanında kaldı; koşmak, kayak yapmak, yatay bar, dambıl)
- These users thanked the author Evgen84 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 1 year 11 months
Neden kendine böyle bakmıyorsun dostum? naçizane fikrime göre bu, yaşınıza göre çok ciddi. Küçük başlayın,
ile başlamak için bir şey seçin
affetmeyi istemenize gerek yok, sonuçta bunlar sizindir. arzular, ben kimim ki sana yasaklıyorum ama istersen, tamam, affedildin
birdenbire
Neden kendine böyle bakmıyorsun dostum? naçizane fikrime göre bu, yaşınıza göre çok ciddi. Küçük başlayın,

affetmeyi istemenize gerek yok, sonuçta bunlar sizindir. arzular, ben kimim ki sana yasaklıyorum ama istersen, tamam, affedildin

-
Автор темыTimurlenk
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Harika bir şekilde söyledi!!!!!!!!Scromnaja: ↑23 Jun 2023, 10:51Elbette teşekkürler, ama buna değmez. Benim için her şey yolunda - aort yırtılması değil))) Yaşama engel değil, çalışmaya engel değil, çocuk yetiştirmeye engel değil, koşamıyorum ama ben kendi zevkim için yüzüyorum. Herşeyi yolunda olan ama hayat geçip giderken onlar evde yatanlara sempati duymak lazım. Ve işte takdir edilmiyorlar, farklı bir eşleri var, spor yapamayacak kadar tembeller. Acınmaya değer mi, değmez mi? Bırakın daha fazla yatsınlar.Anlıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 121 Views
-
Last post by Faust
-
- 0 Replies