Ben evliyim. Biseksüel seks oldu... Ne yapacağımı bilmiyorum.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years
Ben evliyim. Biseksüel seks oldu... Ne yapacağımı bilmiyorum.
Herkese selam. Konuşacak kimse yok.
Evliyim, bir çocuğum var, kocamla her şey yolunda. Kendimi bir hastaneye, iki yataklı bir koğuşa, benden 10 yaş büyük bir komşuya, çok güzele, genel olarak duygusal olarak çok bunalıma girdim, bunun olabileceğini bile bilmeden... kahretsin, gözlerimden yaşlar akıyor şimdi gözlerim... ahhh... genel olarak ona neredeyse bir hafta oral seks yaptım... Bir ay geçti bile, kendime gelemiyorum, kocama anlatamıyorum, görmezden geliyorum Arkadaşlar.
İnanılmaz bir enerjisi vardı, tıpkı bir tanrıça gibi, sanki ona hizmet ediyormuşum, onu tatmin ediyormuşum, ona masaj yapıyormuşum, onunla ilgileniyormuşum gibi her şeyi unuttum... ve hepsi çok hoşuma gitti çok...
Şimdi yaşamaya nasıl devam edebilirim... ??
Evliyim, bir çocuğum var, kocamla her şey yolunda. Kendimi bir hastaneye, iki yataklı bir koğuşa, benden 10 yaş büyük bir komşuya, çok güzele, genel olarak duygusal olarak çok bunalıma girdim, bunun olabileceğini bile bilmeden... kahretsin, gözlerimden yaşlar akıyor şimdi gözlerim... ahhh... genel olarak ona neredeyse bir hafta oral seks yaptım... Bir ay geçti bile, kendime gelemiyorum, kocama anlatamıyorum, görmezden geliyorum Arkadaşlar.
İnanılmaz bir enerjisi vardı, tıpkı bir tanrıça gibi, sanki ona hizmet ediyormuşum, onu tatmin ediyormuşum, ona masaj yapıyormuşum, onunla ilgileniyormuşum gibi her şeyi unuttum... ve hepsi çok hoşuma gitti çok...
Şimdi yaşamaya nasıl devam edebilirim... ??
- These users thanked the author Lenok for the post (total 12):
- Beluga, Fargal94, Sibiryak89, aryamari, Kral Kuş, mega saniye, Alex_Tash, Vik.ruba80, Büyüleyici, Altı, Neşeli Roger, peki peki
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Evliyim. Biseksüel seks oldu... Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu düşünce sizi korkuttu mu yoksa mutlu etti mi? Peki ya onun gerçekten burada olduğunu hayal ederseniz ve içinizde biriken her şeyi ona ifade ederseniz, belki sizin için daha kolay olacaktır.
- These users thanked the author Katia for the post (total 3):
- Sibiryak89, IDVS03082008, Serg_A
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Daha çok memnun oldum.
Ne demek abartmayın?
Ne demek abartmayın?
- These users thanked the author Lenok for the post:
- IDVS03082008
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Burada olma ihtimali son derece düşük. Bunu acil bir duruma eklediyseniz tek yapmanız gereken durumu terk etmektir. Belki zaman geçecek ve sana kendisi yazacaktır. Ama çok fazla umutlanmam. Belki de onun için bu bir tür "tatil yeri romantizmi" idi. Bunu hoş bir anı olarak bırakmaya çalışın. Yeni ve hoş bir deneyim olarak, sizden faydalanan biri olarak değil. Bu iki hafta boyunca iyi vakit geçirdin. Tatile gittiğinizde bundan keyif alıyor musunuz? . Ve sakın üç yollu bir sokakta konut için para alarak ihtiyaçlarınızı karşılamaya alıştığınızı düşünmeyin.. Burada durum böyle, bir de diğer taraftan bakın. Çok keyifli anlar yaşadınız.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Endişelenme! Dedikleri gibi: "Yapılmayan her şey daha iyidir!" Diğer taraftan bakın - belki kocanıza FFM’ye katılmasını önerebilirsiniz? Ve o herhangi bir şekilde aynı fikirde olacak ve sen tatmin olacaksın! :göz kırp:Lenok: ↑19 Jun 2023, 15:32 Herkese merhaba. Konuşacak kimse yok.
Şimdi yaşamaya nasıl devam edebilirim...??
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
saklanmaya gerek yok mu? Duyguların. Neden evlendin? neden böyle bir şey söyleyemediğin bir koca var ki gittim May Love dedim, hastanede teyzemle tanıştım ve hadi meyhane sahibini oynayalım
işte bu kadar. Ailenin kocası meyhanede buharlaşan pişmanlığı kurtardı cesur yürek
Daha kötüsünü mü kastediyorsun? ayrıntı vermeden bir şeyler yazıyorsun. Utandığın için mi daha kötü, yoksa sadece teyzeyi istediğin için mi daha kötü, yoksa kocana söyleyemediğin için mi daha kötü?
saklanmaya gerek yok mu? Duyguların. Neden evlendin? neden böyle bir şey söyleyemediğin bir koca var ki gittim May Love dedim, hastanede teyzemle tanıştım ve hadi meyhane sahibini oynayalım

işte bu kadar. Ailenin kocası meyhanede buharlaşan pişmanlığı kurtardı cesur yürek
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
- Serg_A, vpl satın al
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 1 month
Bu aslında beni şaşırtıyor; kız biseksüel olur olmaz FFM olmalı. .. PEKİ NE OLUR? Biseksüel bir kızın üçlü seksten hoşlanması hiç de gerekli değildir; nadiren kimse bundan hoşlanır, erkek fantazilerin peşinden gitmeye gerek yoktur.
-
- Sürtünmeler
Eh, evli olduğu için birinci ve ikinci şey bu; duygularıyla bu kadar baş edemiyor kocasının zaten şüphelenmiş olabileceği. Böyle bir durumda açılmak daha iyidir. Kendini kontrol edemiyor ve bağlantıyı gizleyemiyorsa. Ve kocası onu kız arkadaşıyla aldattığını düşünmeyecek. Eğer koca şüpheleniyorsa bu bir doktor, hemşire ya da erkek hastayla bir bağlantı olabilir. Bu muhtemelen bir kadın olduğunu öğrenmesinden daha kötü olacaktır... Ve senaryoya göre, genellikle vakaların muhtemelen %80’inde koca bunu kabul eder ancak ya görmek ya da katılmak ister. Karısını onun katılımı olmadan seks için vermeye istekli pek fazla koca yok.. (Boynuzlayanları hesaba katmıyorum). Ancak bu benim kişisel görüşümdür ve doğru olduğunu iddia etmiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Konu bir şekilde "ah, kocamın gözlerinin içine bakmaya utanıyorum"dan "metresim bana cevap vermiyor, acı çekiyorum"a kaydı.
- These users thanked the author havlamak for the post:
- WazzzzzzUp
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Kocamın %99’u bunu anlamayacak, onu tanıyorum.
MFM’nin ve diğer kızların bana bir şekilde çekici gelmemesini istemiyorum.
Genel olarak yorumlar için minnettarım, gerçekten belirli bir kişinin ruhuma gömüldüğünü anlıyorum. Değiştirmenin ya da unutmanın bir yolu olduğunu düşündüm... o yüzden buraya yazdım.
Genel olarak yorumlar için minnettarım, gerçekten belirli bir kişinin ruhuma gömüldüğünü anlıyorum. Değiştirmenin ya da unutmanın bir yolu olduğunu düşündüm... o yüzden buraya yazdım.
- mega saniye
-
- Sürtünmeler
Tek bir yol var: başkalarıyla iletişim kurmak. Olabildiğince aktif (yan ilişkileri kastetmiyorum) - arkadaşlar, sevdikleriniz, akrabalarınız... Yürüyüşler, geziler. Aksi takdirde dikkatinizin dağılması pek olası değildir. Ne kadar yalnız kalırsan, arkadaşlarını görmezden geldiğini yazdıkça o kadar sürükleneceksin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Hastanede bu kadının kartında ev adresi ve telefon numarası var! Onu bulun ve daha fazla yalayın! Eğer kabul ederse, aksi halde vahşi doğada onlardan çok var. Büyük olasılıkla bir çingene ve hipnoza sahip. EVET VE KOCUNUZA SÖYLEMEYİN! Seni öpmesi iğrenç olacak!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Hooligan Carrie: ↑19 Jun 2023, 21:07 Deneyimlerime göre, bir erkek sevdiği kadını, diğer kadınları nadiren kıskanır. Aksine hoşuna bile gidebilir: Sevdiği kadının farklı bir cinsel yanını ortaya çıkarması.
Anladığım kadarıyla bu pek de eşcinsellikle ilgili değil bağımlılık olarak seviyorum. Lenok’nin üstünde hakim oldular, işte bu bütün mesele.Lenok: ↑ Kocam bunun %99’unu anlamayacak , onu tanıyorum.
Genel olarak yorumlar için minnettarım, gerçekten belirli bir kişinin ruhuma gömüldüğünü anlıyorum. Değiştirmenin veya unutmanın bir yolu olduğunu düşündüm... o yüzden buraya yazdım.
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Zorba Carrie, RockstarAjansı
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Hoş deneyimleri hatırlayın. Veya tekrar biseksüel seks yapın.
Sanırım sana da zevk verdi. Sadece bunu yapmazsın.Lenok: ↑19 Jun 2023, 15:32 Herkese merhaba. Konuşacak kimse yok.
Şimdi yaşamaya nasıl devam edebilirim...? ??
Hoş deneyimleri hatırlayın. Veya tekrar biseksüel seks yapın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
kocamın bilmemesi daha iyi. İkinci kuzenimin erkek kardeşi karısından boşandı. Eşimin bir metresi vardı ve bunu kocasına söyledi. İlk başta hoşuna gitti ve sonra kocası bir metresi aldı. Eşim bir skandal ve boşanma olduğunu öğrendi. Bir sevgili bulması gerekiyorduLenok: ↑21 Jun 2023, 11:37 Kocam bunun %99’unu anlamayacak, onu tanıyorum.
Genel olarak yorumlar için minnettarım, gerçekten belirli bir kişinin ruhuma gömüldüğünü anlıyorum. Değiştirmenin veya unutmanın bir yolu olduğunu düşündüm... o yüzden buraya yazdım.

- These users thanked the author Tenos for the post (total 3):
- Sibiryak89, Dmitri244, Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Yani skandalı başlatan koca değil, karısıydı. Genel olarak kadınlar genellikle şiddetli sahiplerdir. İşinin ehli olsalar bile FFM’ye gitme konusunda son derece isteksizler - aksi takdirde nasıl yapabilirlerdi ki! Kendisi de yolda aynı yabancıyla karşılaşmaya hazır olmasına rağmen, neden benim erkeğim bir yabancıdan memnun olsun diye düşünüyor. Evet, sıradan zina, heteroseksüel, karısının kocasına göre daha çok koca tarafından karısına affedilir. Aldatılan format muhtemelen boynuzlanan kraliçeden 10, hatta 100 kat daha yaygındır. Ayrıca abartılı bir kadın sahiplenme duygusu yüzünden.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- RockstarAjansı, Fargal94, Tenos
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Bu arada hipnozu da düşündüm. Gerçekten bana öyle gelmedi, en azından kendimden bunu beklemiyordum (Esmer ama çingeneye benzemiyor.
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Lisa24, her şeyi tam olarak yerine koyuyorsun. Ama kocamın yine de bu konu hakkında konuşmaması gerektiğini düşünüyorum.Lisa24: ↑20 Jun 2023, 18:04Daha kötüsünü mü kastediyorsun? ayrıntı vermeden bir şeyler yazıyorsun. Utandığın için mi daha kötü, yoksa sadece teyzeyi istediğin için mi daha kötü, yoksa kocana söyleyemediğin için mi daha kötü?
saklanmaya gerek yok mu? Duyguların. Neden evlendin? . öyle bir koca ki, hiçbir şey söyleyemezsin, gittim May Love dedim, hastanede teyzemle tanıştım ve hadi meyhane sahibi oynayalım![]()
işte bu kadar. İntikam ailesinin kocası, meyhanedeki cesur yürekte buharlaşan pişmanlığı kurtardı
Ama bu güzel olurdu ama koca bir " meyhane sahibi?”
-
- En güçlü orgazm!

.
nVe sırf bizi eğlendirmek için Bi oldu

.
Eh, biz hiç şüphe yok ki hepimiz o kadar havalıyız ki herkes bizi her zaman memnuniyetle oyunlarına kabul edecektirMarion: ↑20 Jun 2023, 18:12Bu aslında beni şaşırtıyor; kız biseksüel olur olmaz FFM olmalı. .. PEKİ NE OLUR? Biseksüel bir kızın üçlü seksten hoşlanmasına hiç de gerek yok, nadiren kimse bundan hoşlanır, hayalperest erkeklerin peşinden gitmeye gerek yok.Diğer taraftan bakın; belki kocanıza FFM’ye katılmasını önerirsiniz? Ve o da herhangi bir şekilde aynı fikirde olacak ve sen de mutlu olacaksın!
nVe sırf bizi eğlendirmek için Bi oldu
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Neden konuşmasın ki? Evliysen, eğer hayatımızı bir insana emanet edeceksen ve sonra kendimizi kirli sırlara saklayacaksan, pişmanlıktan ve buna eşlik eden sorunlardan kendimizi öldüreceksen, geri kalanı tüm sorunları kendimiz yarattığımız ortaya çıkıyor. Neden hayatını bir insanla ilişkilendiriyorsun? Hamamböceklerine güvenemez misin?
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- WazzzzzzUp
-
- En güçlü orgazm!
Ama diğer taraftan da bakabilirsin. Bu tür açıklamalar karşısında kendisini oldukça kötü hissedebilir.
Kendi sözlerinden. Bu, boktan eylemlerimizden kirli sırlar yarattığımız anlamına geliyor. Ona her şeyi anlatırsan daha az pislik mi olur? Ve artık vicdanınız kemirmeyecek mi?Kirli sırlarla gizlenmiş, pişmanlık ve ilgili sorunlar tarafından öldürülmüş
-
- En güçlü orgazm!
Eh, aynı zamanda şöyle de diyebiliriz, Lenok, kimseye aşık olmayı düşünmüyordu ama bu ona olan buydu. Ya da diyelim ki eşimle sekste uyum yok ve orada bir şeyler yapmanın faydasız olduğunu biliyorum, bu sorunu nasıl çözdüğümü bir yandan onunla paylaşmalı mıyım?
-
- Orgazm!
Ben. Psikolog değilim, sizin durumunuzun tamamını bilmiyorum demek benim için zor. Ama bir uyumun olmadığını, birlikte yaşama koşullarının berbat olduğunu ve er ya da geç bunun gereksiz sorunlar yaratacağını biliyorum. Her şeyi söyleyemediğim ve sekste her şeyin üzücü olduğu biriyle yaşamam
Peki ya üzüntü ve neşede? Belki berbattır, belki de berbat değildir. Bu gereksiz atışmalardan ilk siz kurtulun, sonra sorun çözülmedi; teyzelerini seviyor ve er ya da geç yine metresine hizmet edecek ve yine susacak ve depresyon yine kartopu gibi büyüyecek. n
Daha az pislik olmayacak ama sırlar da olmayacak. Buradaki anahtar, tüm bu saçmalıkların sırrı çünkü kişi kendini kabul edemiyorSözlerinizden şu anlaşılıyor ki, boktan eylemlerimizle kirli sırlar yaratıyoruz. Ona her şeyi anlatırsan daha az pislik mi olur? Ve vicdan artık kemirmeyecek mi?
ama oldu ve bu ona eziyet ediyor, acele ediyor, ne yapacağına karar veremiyor, bunu kendi kendine kabullenemiyorSerg_A: ↑21 Jun 2023, 16:35 Eh, bu da aynı şekilde söyleniyor Lenok, niyetinde kimseye aşık olmak yoktu , ama onun için durum böyle oldu. Ya da diyelim ki eşimle sekste uyum yok ve orada bir şeyler yapmanın faydasız olduğunu biliyorum, bu sorunu nasıl çözdüğümü bir yandan onunla paylaşmalı mıyım?
Ben. Psikolog değilim, sizin durumunuzun tamamını bilmiyorum demek benim için zor. Ama bir uyumun olmadığını, birlikte yaşama koşullarının berbat olduğunu ve er ya da geç bunun gereksiz sorunlar yaratacağını biliyorum. Her şeyi söyleyemediğim ve sekste her şeyin üzücü olduğu biriyle yaşamam
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Ne tür bir şey? penis bu, diye düşündün, ben de bunu düşündüm ve saydım, öyle mi? Sen bir kahin misin? Başkalarının düşüncelerini okuyor musunuz? Sadece seçeneklerden birini önerdim. O yüzden lütfen feminist düşüncelerinizi kendinize saklayın!Marion: ↑20 Jun 2023, 18:12Bu aslında beni şaşırtıyor; kız biseksüel olur olmaz FFM olmalı. .. PEKİ NE OLUR? Biseksüel bir kızın üçlü seksten hoşlanmasına hiç de gerek yok, nadiren kimse bundan hoşlanır, erkek hayalperestlerin peşinden gitmeye gerek yok.Diğer taraftan bakın; belki kocanıza FFM’ye katılmasını önerirsiniz? Ve o da herhangi bir şekilde aynı fikirde olacak ve sen de mutlu olacaksın!
-
- Oral stimülasyon
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
.
önce karısının bir skandalı vardı, sonra kocası histerik bir skandal çıkardı ve karısı bunu öğrendiğinde annesini sikti. Kavga çıktı ve karısı hastaneye kaldırıldı ve kocası 6 yıl boyunca bu bölgeyi ayaklar altına aldıKral Zogu: ↑21 Jun 2023, 14:04Yani skandalı başlatan koca değil, karısıydı. Genel olarak kadınlar genellikle şiddetli sahiplerdir. İşinin ehli olsalar bile FFM’ye gitme konusunda son derece isteksizler - aksi takdirde nasıl yapabilirlerdi ki! Kendisi de yolda aynı yabancıyla karşılaşmaya hazır olmasına rağmen, neden benim erkeğim bir yabancıdan memnun olsun diye düşünüyor. Evet, sıradan zina, heteroseksüel, karısının kocasına göre daha çok koca tarafından karısına affedilir. Aldatılan format muhtemelen boynuzlanan kraliçeden 10, hatta 100 kat daha yaygındır. Ayrıca aşırı gelişmiş kadın sahiplenme duygusu yüzünden.
3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
benim büyük büyükannem bir çingeneydi ama onun çingene olduğunu söyleyemezsin. Ve benim büyükannem olan kızı da bir çingene

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
Genel olarak bu hanımı unutup hayatınıza devam etmeniz tavsiye edilir; ailenize geçmeniz gerekir. Siz ve kocanız için her şey yolundaysa, devam edin. Ama eşinize güveninizin olmaması ayrı bir konu, bu sorun üzerinde çalışın. Sadece kafanızı bundan kurtarmanız, kendinizi strese sokmamanız ve özellikle bu kadını artık aramamanız veya onunla bir toplantı aramamanız gerekiyor. Lenok, sen bir yetişkinsin, hayatına devam et, hayatının bu dönemini başarısız ya da başarılı bir macera olarak bırak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ah, hayır Zayıflığını egzotik battaniyelerle örtmek aptalca. Seninle her şey aşağı yukarı basit: küçük oda yalan söylüyordu, sıkıcıydı... Ve seni sola götürdü. bir insan can sıkıntısından pek çok aptalca şey yapabilir. Ve sonra kendisi de şaşırır: neydi o? Az önce hipnotize edilmişlerdi!
-
- En güçlü orgazm!
niqk, beni korkutuyorsun, Seni okudukça senden daha çok kınayan notlar duyuyorum Bu daha önce hiç olmadı.niqk: ↑21 Jun 2023, 19:27Ah, hayır Zayıflığını egzotik battaniyelerle örtmek aptalca. Seninle her şey aşağı yukarı basit: küçük oda yalan söylüyordu, sıkıcıydı... Ve seni sola götürdü. bir insan can sıkıntısından pek çok aptalca şey yapabilir.
Ve sonra kendisi de şaşırır: neydi o? Beni hipnotize ettiler!![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Serg_A, ancak korkacak hiçbir şey yok. Sadece bazen birisinin beynini düzeltmeniz gerekir...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Elbette, eğer duygular ortaya çıktıysa, o zaman bu bir sorundur.
Ve değilse, kocanızla yaşamaya devam etmeniz gerekir)) oral seks dünyasına geri dönün))) şimdi bunu daha da iyi yapacaksınız - daha şefkatle :iyi:
Ve değilse, kocanızla yaşamaya devam etmeniz gerekir)) oral seks dünyasına geri dönün))) şimdi bunu daha da iyi yapacaksınız - daha şefkatle :iyi:
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Eşim ve ben Klmadirovka’dan döndük. Anlaşmayı kutlamak için kayınvalidemin yanına gittik. Biz dinlendik. Karısı yorgundu ve yatağa gitti. Kayınvalidem ve ben yatmaya gidiyoruz. Onu kışkırttım ve lezbiyen istiyordu. Biseksüel bir fahişe kiraladılar. Beni kayınvalidemin yanına götürdü. Çıplak yatıyordu. Kız da soyundu ve onunla birlikte yattı. Onlar memnun olana kadar bekledi ve katıldı. Önce kayınvalidemi, sonra beni okşadı. Daha sonra kayınvalidem ve ben birbirimizi okşamaya devam ettik. Kendimi tutamadım ve genç kadına popo verdim, o da diliyle kayınvalidesinin amını okşadı. Prezervatifle seviştik. Daha sonra onu kayınvalidesinin yanına yerleştirdiler. Zaten prezervatifsiz. Amcığa geldi ve kıza spermi içmesini söyledi. Sonra devam ettiler. Yarı karanlıkta nasıl okşadıklarına hayran kaldım. İnlemelerden heyecanlanıp kayınvalidesini sikti. Ağzına dilinin üstüne geldim. Ve tutkuyla öpüştüler. Fahişe sabah gitti.
Akşam saat beşte uyandım ve tekrar iş gezisine çıktım. Zaten karısı yok.
Akşam saat beşte uyandım ve tekrar iş gezisine çıktım. Zaten karısı yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Ben bir kocayım ve patronum kendisinden 10 yaş büyük olan eşimi seviyordu. Ve benden karımın hafta sonunu onunla birlikte kulübesinde geçirmesine izin vermemi istedi. Eşim de ben de her şeyi anladık. Karısı korktu ama kabul etti. Sonra korkarak ve utanarak bana her şeyi anlattı ve hayatında hiç bu kadar zevk yaşamadığını itiraf etti. Ve her şey yoluna girecekti ama ufukta patronun kocası belirdi ve olaylar ve ilişkiler biraz farklı bir karakter ve anlam kazandı. Böylece eşimle patronum arasındaki ilişki bana inanılmaz bir heyecan ve tatmin yaşattı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Lenok, Burası çok zor. Siz heteroseksüelsiniz, telaffuz edilir. Ama şöyle bir şey oldu. Bunu kendi içinizde düşünmenizi öneririm (bu konuyu çok yakın biriyle konuşun)
Veya yetkin bir psikolog arayın. Ancak bu yalnızca kendinizin kaybolduğu durumlarda geçerlidir. Ya da belki Bunda Bir Şey Vardır. Bir düşünün.))))
9 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Lenok, Ve devamı Öte yandan endişelenmeyin, hoşunuza gitti. Peki bu olay Sırrınız olsun.))
Veya yetkin bir psikolog arayın. Ancak bu yalnızca kendinizin kaybolduğu durumlarda geçerlidir. Ya da belki Bunda Bir Şey Vardır. Bir düşünün.))))
9 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Lenok, Ve devamı Öte yandan endişelenmeyin, hoşunuza gitti. Peki bu olay Sırrınız olsun.))
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Artık bunu unutmaya çalışmam gerektiğinin farkına vardım. Buradaki çoğunluğun bu kadar ahlaksız olduğunu anlıyorum, bu kadar basit... Psikoloğa gitmeye korkuyorum, bunu arkadaşlarımla tartışmaya da korkuyorum, bir türlü yapamıyorum.
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.
-
- Oral stimülasyon
Lena kocasına ve çocuğuna baksa iyi olur
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Eşim ve benim açık bir ilişkimiz var. Kayınvalidesi dul. Ben de ona yardım ediyorum. Eşim önerdi. Bazen üçümüz aynı yatakta uyuyoruz. Eşim biseksüel ama kayınvalidem değil. Ama aletimden sonra genç bir kadın istedim. Bundan sonra genç bir öğrenci istiyor. Bir şekilde onunla yattım. Biseksüeldi. Bana aşık oldun. Kadın kıyafetlerini giydiler, kadın peruğu taktılar ve makyaj yaptılar. Kız olduğu ortaya çıktı.Lenok: ↑22 Jun 2023, 10:18 Sadece bunu unutmaya çalışman gerektiğini zaten fark ettim. Buradaki çoğunluğun bu kadar ahlaksız olduğunu anlıyorum, bu kadar basit... Psikoloğa gitmeye korkuyorum, bunu arkadaşlarımla tartışmaya da korkuyorum, bir türlü yapamıyorum.
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
Saçma, bunu duruşma öncesi gözaltı merkezinde çift kişilik hücrede otururken yazsam inanırdım. Krasnodar’da birçok arkadaşım var. Personel, hangi hastanedeydiniz? Acil hastane mi? 1 veya 2 şehir mi? Bölgesel? Hbk? Orada bir tür samimiyet var diyebilirim, oradaki koğuşlar kapalı değil, çift kişilik odalar çoğunlukla ücretli. Gece bile sağlık personeli odaya girebiliyor. Mastürbasyon teması.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Büyücü, beni gerçekten eğlendirdin) bu demek oluyor ki gücenmiş)) )! Sınıf! Ücretli bir yalan söyleyemeyeceğimi mi düşünüyorsun?) Bu kısaltmayı duydunuz mu?
Konunun mastürbasyon için olduğuna kendiniz karar verin)? Ah, o kadar çok heyecan verici şey var ki
Konunun mastürbasyon için olduğuna kendiniz karar verin)? Ah, o kadar çok heyecan verici şey var ki

-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Sun, unut gitsin bize zaten söylemiştin, eğer sana göre kimse seni anlamıyorsa o zaman anla, biz senin ruhuna giremeyiz, sadece külotunun altına girebiliriz) Umarım espriyi anlarsın ) Önemli olan hoşunuza gitmesi, bu durumdan vazgeçin ve memnun kaldığınız geçici arkadaşa takılıp kalmayın, eğer böyle bir deneyim ve keyif almak istiyorsanız o zaman flörtte bir seks arkadaşı bulun. Bu ilgiye yönelik sitelerde sizin gibi birini arayan pek çok kız var. Ve bunun için endişelenmenize gerek yok, asıl mesele sırrın gizli kalmasıdır)
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Makcumyc1984, teşekkürler, zaten bir yolunu buldum bu durumdan kurtulun ve konu çoktan kapanmıştır. Konu, duyarlı bir amatör fantazi uzmanı tarafından forumun derinliklerinden seçilmiştir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Lenok, ama kimse alınmazdı, öyle olsaydı Birine gücenmek korkutucuydu ve daha da önemlisi kimden geldiği belli değil. sadece merak ediyorum bir hafta boyunca hastanede yattı ve uyuyamadı.
Konuma gelince, zaten orada yazdım, bana inanıp inanmamaları kimin umurunda. Dünya büyük, dünya yuvarlaktır.
İnsanlar çok katlı bir binada yaşıyor ve her insan, komşu apartmanlardaki insanların ruhunda ne soluduğunu bilmiyor. Çünkü herkes hayatını opak bir ekranla kaplıyor.
Konuma gelince, zaten orada yazdım, bana inanıp inanmamaları kimin umurunda. Dünya büyük, dünya yuvarlaktır.
İnsanlar çok katlı bir binada yaşıyor ve her insan, komşu apartmanlardaki insanların ruhunda ne soluduğunu bilmiyor. Çünkü herkes hayatını opak bir ekranla kaplıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post