Arabada seks
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Arabada seks
Arabada seks Uzun zamandır yapıyorum, 20 yaşımdan beri, şimdi 35 yaşındayım, hoşuma gidiyor, içinde biraz holiganlık ve ekstrem sporlar var, farklı yerlerde eğlenebilirsiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlk sefer arabada oral seksti. Şehirde bir şeyler oluyordu. Çok canlı bir şekilde hatırlıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
Arabaya ilk binişimiz tamamen aptalcaydı. Kalabalık bir grupla tatile çıktık ve birkaç arabalık bir villa kiraladık. Genellikle akşamları et kızartıp evde oturuyorduk. Zaten eğleniyorduk ve o akşam kulübe gittik - bir parti planlanmıştı, bir DJ gelmişti. Alkole pek tahammülüm yok ama akşamları en fazla iki kokteyl içebilirim. Alkolümüze bir şey kattılar ya da belki Alkolün kendisi kalitesizdi ama bütün akşam gerçekten kendimi iyi hissetmedim, vücudum pamuk gibiydi, kafamda sis vardı. Oradaki adamlarımızın hepsi sarhoştu. Muhtemelen öyle de oldu, çünkü birdenbire herkes arabalarına atlayarak eve gitmeye hazırlanıyordu. Ben arka koltukta benimkiyle birlikte oturuyorum, arkadaşlarımız da önde bir çift. Direksiyonun arkasındaki adam en ayık görünüyordu ve villaya varmak kırk dakikalık bir yolculuktu. ve şimdi otoyola çıktığımız anda kendimi çok kötü hissetmeye başladım, kendimi çok kötü hissediyorum. Benimki yolun kenarına çekmememi söylüyor, pencereden dışarı sarkıyorum. , kusuyorum, benimki tamamen düşmeyeyim diye beni kıçımdan tutuyor, aynı zamanda kız arkadaşım işiyor sarhoşken kafasını vurdu ve emme zamanının geldiğine karar verdi ve erkek arkadaşının penisini kırmasına izin verdi Araba sürerken uçmak. Tabii ki bunu görmedim çünkü pencerede asılıydım ve kusuyordum. Ön koltukta gelişen harika bir hareketi gören aptalım aşırı heyecanlandı ve aniden beni tuttuğunu fark etti. ve muhtemelen bunu cinsel olarak amacına uygun olarak kullanabilir. Peki, ve yağlıboya - direksiyondaki bu bilinçsizce gaza basıyor, çünkü partneri aktif olarak ona oral seks yapıyor, ben pencerede asılı duruyorum ve kusuyorum. içimde, bencilce beni bu sefer sikiyor, ben hariç herkes iyi, o zaman aşk tanrısının belayı önlediğini hayal edemiyorum.
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- vesaire, RockstarAjansı, sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post