[quote=Üveybaba post_id=19722 time=1626052069 user_id=1] Kız kardeşleri seviyorum, onlarla sevişmek benim için bu hayatta başıma gelebilecek en berbat şey [/quote] Evet! Bu lanet bir deneyim! Peki bunları hangi yaşta yersiniz?
[quote=niqk post_id=19800 time=1626095297 user_id=218] [quote=Üveybaba post_id=19722 time=1626052069 user_id= 1] Kız kardeşleri sikmeyi seviyorum, onlarla sevişmek benim için bu hayatta başıma gelebilecek en berbat şey [/quote] Evet ! Bu lanet bir deneyim! Peki onları kaç yaşında sikiyorsun? [/quote] Şu sikik Alec yeni bir isimle elini sikiyor
Bu Alec’in yeni adı var, elini sikiyor [/quote] Ve tam olarak hangi eliyle - sağ mı sol mu? Solda beş yaş daha genç diyorlar... :wink: [/quote] Sola, sağa veya çift ters olsun kavramak
Henüz kimseyle birlikte olmamam çok güzel, onun içine girdiğimde özel bir heyecan duyuyorum, asıl mesele o da benim ona sahip olma şeklimi beğeniyor, söylediğim her şeyi yapıyor, buna tahammül ettiğini düşündüm, sonra olduğu gibi kendisinin bu konuda delirdiği ortaya çıktı
Henüz kimseyle birlikte olmamam çok güzel, onun içine girdiğimde özel bir heyecan duyuyorum, asıl mesele o da benim ona sahip olma şeklimi beğeniyor, söylediğim her şeyi yapıyor, buna tahammül ettiğini düşündüm, sonra olduğu gibi kendisinin bu konuda delirdiği ortaya çıktı
Kız kardeşimle sevişmeye başladıktan sonra tartışmayı tamamen bıraktık, birbirimize kirli oyunlar oynamayı bıraktık, o sadece benim kız kardeşim değil aynı zamanda kız arkadaşım ve en berbat arkadaşım oldu.
Kız kardeşimle sevişmeye başladıktan sonra tartışmayı tamamen bıraktık, birbirimize kirli oyunlar oynamayı bıraktık, o sadece benim kız kardeşim değil aynı zamanda kız arkadaşım ve en berbat arkadaşım oldu.
Tolya: ↑12 Feb 2021, 14:10
Üç kişilik bir ailemiz var, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan ateş gibi korkuyor ama sürekli onu aldatıyor, yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, annem yılbaşını kutlamak için bir komşuyu görmeye gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece orada duruyor, külotu çıkarılmış, tamamen sarhoş ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyor, dayanamıyor, sallanıyor, kapıyı açtım, adam kaçtı, annesini eve götürdüm, düştü, götürüldü külot yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre oğlandan başka biri daha oradaydı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi ıslak havluyla hareket etmedi bile, orada horlayarak yattı, üzerine uzandı, bir kedi soktu veya daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, biraz hareket etti, bitirdim, yanına uzandım, uzandım, göğüslerine, amına dokundum, tekrar kalktım, üzerine yatmak istedim ve o yüz üstü döndüm, arkama uzandım, bacaklarımı açtım, sikişmeye başladım ve sonra düşündüm, kıçımdan deneyeceğim, ittim, ittim, sığmıyor, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, soktum, çok sıkı, bitirdim, çıkardım , ve o benim pisliğimin içindeydi, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve zaten onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim, geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra seni becerdiler, sabah gittiler, babama söylüyorum, ona söyleyeceğim, o çoktan boğuldu çayı, kusura bakma oğlum diyor, ne istersen alırım, babam alır diyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadını baştan çıkarmak istiyorum seks için, sanırım işe yarayacak, onu temin edeceğim fahişeye
Click to expand ...
tipik mastürbasyon yapan hayalperest için üzülme, annen mi doğurdu 11 yaşındayken sana mı?
These users thanked the author secateka for the post:
[quote=Tolya post_id=12556 time=1613128236 user_id=1] Üç kişilik bir ailemiz var, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan ateş gibi korkuyor ama sürekli onu aldatıyor, yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, annem yılbaşını kutlamak için bir komşuyu görmeye gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece orada duruyor, külotu çıkarılmış, tamamen sarhoş ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyor, dayanamıyor, sallanıyor, kapıyı açtım, adam kaçtı, annesini eve götürdüm, düştü, götürüldü külot yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre oğlandan başka biri daha oradaydı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi ıslak havluyla hareket etmedi bile, orada horlayarak yattı, üzerine uzandı, bir kedi soktu veya daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, biraz hareket etti, bitirdim, yanına uzandım, uzandım, göğüslerine, amına dokundum, tekrar kalktım, üzerine yatmak istedim ve o yüz üstü döndüm, arkama uzandım, bacaklarımı açtım, sikişmeye başladım ve sonra düşündüm, kıçımdan deneyeceğim, ittim, ittim, sığmıyor, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, soktum, çok sıkı, bitirdim, çıkardım , ve o benim pisliğimin içindeydi, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve zaten onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim, geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra seni becerdiler, sabah gittiler, babama söylüyorum, ona söyleyeceğim, o çoktan boğuldu çayı, kusura bakma oğlum diyor, ne istersen alırım, babam alır diyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadını baştan çıkarmak istiyorum seks için, sanırım işe yarayacak, onu temin edeceğim fahişeye [/quote] tipik mastürbasyon yapan hayalperest için üzülme, annen mi doğurdu 11 yaşındayken sana mı?
Biz üç kişilik bir aileyiz, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan korkuyor falan ateş var ama onu sürekli aldatıyor, Yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, komşumun annesi Yeni Yılı kutlamaya gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece Orada duruyordu, tamamen sarhoştu, iç çamaşırını çıkarmıştı ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyordu, dayanamıyordu, sallanıyordu, kapıyı açtım, çocuk kaçtı, annemi eve götürdüm, düştü, düştü, çıkarılan külot onun yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre orada çocuktan başka biri daha vardı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi havluyla ıslanmış, hareket bile etmedi, orada horlayarak yatıyordu, üzerine uzandı ve bir kedi soktu, daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, o biraz hareket etti, bitti, yanına uzandı, uzandı, göğüslerine dokundu, amcık, tekrar kalktı, üzerine yatmak istedi ve yüz üstü döndü, arkadan uzandım, bacaklarımı açtım, başladım sikiştim ve sonra kıçımdan deneyeceğim diye düşündüm, ittim, ittim, sığmadı, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, içine soktum, çok sıkı, bitti , çıkardı ve o benim bokumda, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim , geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra siktiler seni, sabah gittiler, babama söylüyorum, çoktan çayını yutmuş, kusura bakma canım oğlum diyor ki, sana ne istersen alırım, babamın beni alacağını söylüyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadınla seks yapmak istiyorum, sanırım işe yarayacak , onun fahişesi
için üzülmüyorum, tipik mastürbasyoncu hayalperest, annen seni 11 yaşında mı doğurdu?
Click to expand ...
Matematikle sorunlarınız var gibi görünüyor
These users thanked the author Avare for the post (total 3):
[quote=secateca post_id=20648 time=1626933081 user_id=1862] [quote=Tolya post_id=12556 time=1613128236 user_id= 1] Biz üç kişilik bir aileyiz, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan korkuyor falan ateş var ama onu sürekli aldatıyor, Yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, komşumun annesi Yeni Yılı kutlamaya gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece Orada duruyordu, tamamen sarhoştu, iç çamaşırını çıkarmıştı ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyordu, dayanamıyordu, sallanıyordu, kapıyı açtım, çocuk kaçtı, annemi eve götürdüm, düştü, düştü, çıkarılan külot onun yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre orada çocuktan başka biri daha vardı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi havluyla ıslanmış, hareket bile etmedi, orada horlayarak yatıyordu, üzerine uzandı ve bir kedi soktu, daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, o biraz hareket etti, bitti, yanına uzandı, uzandı, göğüslerine dokundu, amcık, tekrar kalktı, üzerine yatmak istedi ve yüz üstü döndü, arkadan uzandım, bacaklarımı açtım, başladım sikiştim ve sonra kıçımdan deneyeceğim diye düşündüm, ittim, ittim, sığmadı, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, içine soktum, çok sıkı, bitti , çıkardı ve o benim bokumda, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim , geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra siktiler seni, sabah gittiler, babama söylüyorum, çoktan çayını yutmuş, kusura bakma canım oğlum diyor ki, sana ne istersen alırım, babamın beni alacağını söylüyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadınla seks yapmak istiyorum, sanırım işe yarayacak , onun fahişesi [/quote] için üzülmüyorum, tipik mastürbasyoncu hayalperest, annen seni 11 yaşında mı doğurdu? [ /quote] Matematikle sorunlarınız var gibi görünüyor
Biz üç kişilik bir aileyiz, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan korkuyor falan ateş var ama onu sürekli aldatıyor, Yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, komşumun annesi Yeni Yılı kutlamaya gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece Orada duruyordu, tamamen sarhoştu, iç çamaşırını çıkarmıştı ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyordu, dayanamıyordu, sallanıyordu, kapıyı açtım, çocuk kaçtı, annemi eve götürdüm, düştü, düştü, çıkarılan külot onun yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre orada çocuktan başka biri daha vardı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi havluyla ıslanmış, hareket bile etmedi, orada horlayarak yatıyordu, üzerine uzandı ve bir kedi soktu, daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, o biraz hareket etti, bitti, yanına uzandı, uzandı, göğüslerine dokundu, amcık, tekrar kalktı, üzerine yatmak istedi ve yüz üstü döndü, arkadan uzandım, bacaklarımı açtım, başladım sikiştim ve sonra kıçımdan deneyeceğim diye düşündüm, ittim, ittim, sığmadı, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, içine soktum, çok sıkı, bitti , çıkardı ve o benim bokumda, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim , geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra siktiler seni, sabah gittiler, babama söylüyorum, çoktan çayını yutmuş, kusura bakma canım oğlum diyor ki, sana ne istersen alırım, babamın beni alacağını söylüyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadınla seks yapmak istiyorum, sanırım işe yarayacak , onun fahişesi
için üzülmüyorum, tipik mastürbasyoncu hayalperest, annen seni 11 yaşında mı doğurdu?
Click to expand ...
35-16=19.
Hesap makinesine bile ihtiyacınız yok. Nasıl oldu 11?
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
[quote=secateca post_id=20648 time=1626933081 user_id=1862] [quote=Tolya post_id=12556 time=1613128236 user_id= 1] Biz üç kişilik bir aileyiz, ben 16 yaşındayım, annem 35, babam 40 yaşında, babam memur, sık sık iş gezilerine çıkıyor, annesi ondan korkuyor falan ateş var ama onu sürekli aldatıyor, Yılbaşı günü babam iş gezisindeydi, komşumun annesi Yeni Yılı kutlamaya gitti, gece girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, annem sadece Orada duruyordu, tamamen sarhoştu, iç çamaşırını çıkarmıştı ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyordu, dayanamıyordu, sallanıyordu, kapıyı açtım, çocuk kaçtı, annemi eve götürdüm, düştü, düştü, çıkarılan külot onun yürümesini engelliyordu, onu bir sandalyeye oturttu, külotunu çıkardı, hepsi spermle kaplıydı, görünüşe göre orada çocuktan başka biri daha vardı, onu yatak odasına götürdü, soydu, amını sildi havluyla ıslanmış, hareket bile etmedi, orada horlayarak yatıyordu, üzerine uzandı ve bir kedi soktu, daha doğrusu kendi başına atladı, onun kedisi benim kedim için çok büyük çıktı, o biraz hareket etti, bitti, yanına uzandı, uzandı, göğüslerine dokundu, amcık, tekrar kalktı, üzerine yatmak istedi ve yüz üstü döndü, arkadan uzandım, bacaklarımı açtım, başladım sikiştim ve sonra kıçımdan deneyeceğim diye düşündüm, ittim, ittim, sığmadı, amıma ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, içine soktum, çok sıkı, bitti , çıkardı ve o benim bokumda, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve onu uzun süre yürekten becerdim, hiçbir şeyi temizlemedim, yatağa gittim , geç uyandım, annem çay içiyordu, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra siktiler seni, sabah gittiler, babama söylüyorum, çoktan çayını yutmuş, kusura bakma canım oğlum diyor ki, sana ne istersen alırım, babamın beni alacağını söylüyorum, ne istersen yaparım, sus, ayık bir kadınla seks yapmak istiyorum, sanırım işe yarayacak , onun fahişesi [/quote] için üzülmüyorum, tipik mastürbasyoncu hayalperest, annen seni 11 yaşında mı doğurdu? [ /quote] 35-16=19. Hesap makinesine bile ihtiyacınız yok. Nasıl oldu 11?😁
Gençliğimde ilk kez ablamla seks yaşadım. Çok beğendim. Sonra kız kardeşim kuzenlerime yaklaşmaya başladı ve onları seks konusunda baştan çıkarmaya yardım etti.
These users thanked the author André for the post (total 5):
Gençliğimde ilk kez ablamla seks yaşadım. Çok beğendim. Sonra kız kardeşim kuzenlerime yaklaşmaya başladı ve onları seks konusunda baştan çıkarmaya yardım etti.
İlk kadınım kız kardeşimdi. Onu 11 yaşında sikmeye başladım, o zaman 17 yaşındaydım, ta ki annem bizi yakalayana kadar onu becerdim ve askere gittim ve her şey bitti. Artık 38 yaşında, hâlâ onu istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuklu ailelerimiz var.
İlk kadınım kız kardeşimdi. Onu 11 yaşında sikmeye başladım, o zaman 17 yaşındaydım, ta ki annem bizi yakalayana kadar onu becerdim ve askere gittim ve her şey bitti. Artık 38 yaşında, hâlâ onu istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuklu ailelerimiz var.
Her nasılsa bir partiden sonra uyurken annesine el yordamıyla dokundu. Klitorisin lezzetli olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Tadı yok. Pirzola yalamak gibi.
Her nasılsa bir partiden sonra uyurken annesine el yordamıyla dokundu. Klitorisin lezzetli olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Tadı yok. Pirzola yalamak gibi.
Anneme onu istediğimi söyledim. Ben 32 yaşındayım, o ise 50. Sonuç olarak birlikte güldük ama en önemlisi o bunu zaten düşünüyor, benim yalnız kalmam gerekiyor ve sanırım o da üzerime atlayacak.
Anneme onu istediğimi söyledim. Ben 32 yaşındayım, o ise 50. Sonuç olarak birlikte güldük ama en önemlisi o bunu zaten düşünüyor, benim yalnız kalmam gerekiyor ve sanırım o da üzerime atlayacak.
Chizhyk: ↑01 Aug 2021, 16:58
Anneme onu istediğimi söyledim. Ben 32 yaşındayım, o ise 50. Sonuç olarak birlikte güldük ama en önemlisi o bunu zaten düşünüyor. Benim yalnız kalmam gerekiyor ve sanırım o da üzerime atlayacak.
İyi şanslar. Beni haberdar et.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
[quote=Chizhyk post_id=21613 time=1627826312 user_id=1] Anneme onu istediğimi söyledim. Ben 32 yaşındayım, o ise 50. Sonuç olarak birlikte güldük ama en önemlisi o bunu zaten düşünüyor. Benim yalnız kalmam gerekiyor ve sanırım o da üzerime atlayacak. [/quote] İyi şanslar. Beni haberdar et.
Eşim ve ben, ebeveynler ve çocuklar arasındaki seks konusunda kimin ve nasıl hissettiklerini bilmek istiyoruz. Ensest.
Ne kadar kötü, örneğin onluk bir ölçekte 10 en kötü derecedir. Çocuk bir...
Last post
Shalun70 , peki, ikiyüzlülüğü nasıl getirdiğini açıklar mısın? ! Ensestle ilgili tutumla ilgili soru ve hayal kurmamanızı istemeniz ve ayrıca var olmayan bir kız kardeşi de getirmeniz, onu becerme...
Herkese selam! Ablamla uzun bir deneyimim olmadı ve bu gerçek bir vaka, bir fantezi değil. Bu deneyimi yaşayan var mı? Kiminle ve nasıl bir deneyim yaşadığını bize anlat.., :roll: :roll: :read:
Last post
Arabada 14 yaşındaki biriyle konuştu, 12 yaşındaki kuzenini sikti. Kardeşime puan vermeyi bıraktım çünkü canımı acıtıyordu. Bahçede başka bir delik buldu.
Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum....
Biz genç bir çiftiz ve ikimizin de ensest deneyimi vardı, hatta hâlâ da var. Yani ensest bir aile istiyoruz ama nereden başlayacağımızı bilmiyoruz. Keşke ensest bir çift tanısaydım...
Last post
Bence 14 yaşından önce değil, bu yaştaki gençler buna en çok ilgiyi uyandırıyor.
Ensest konusunu gündeme getirdiğinizde insanların bu konuda çok olumsuz tepkiler verdiğini fark ettik. Ve nedenini anlamıyoruz?
Karşılıklı ensestten bahsediyorsak, bir oğul annesinden kendisine seks...
Last post
Ahlak canavarlarının şehvetlerini meşrulaştırmaya çalıştığı bir başka konu.
Sosyal açıdan gelişmiş tek bir toplumun bile çocuklarla sevişmek için yasal bir temeli yok ve siz yaşlı çocuklar neden...