Seks anne teyzem ve ben.
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Seks anne teyzem ve ben.
Beyler, size kendi anneniz ve teyzenizle seks yapmanın ne demek olduğunu sormak istedim
Bunu az önce başıma getirdim
Bunu az önce başıma getirdim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Re: Seks anne teyzem ve ben.
Bu çifte zevk denir!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, deen-don
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Bu tür konuları neden okuduğumu bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum.
- These users thanked the author Alena for the post (total 4):
- Nikk, annem adam yaptı, Tolyan, kurs
-
- Potansiyel seks nesnesi

Tam olarak hangi konular? Bir annenin oğluyla yattığı konular mı, yoksa insanların birisiyle seksle ilgili hikayelerini şu ya da bu şekilde anlattığı konular mı?
Ve yalnızca sen değil.

Tam olarak hangi konular? Bir annenin oğluyla yattığı konular mı, yoksa insanların birisiyle seksle ilgili hikayelerini şu ya da bu şekilde anlattığı konular mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Çul, %90’ı buraya kendi yazılarını yazıyor " hikayeler" Vakaların %90’ında bunlar muhteşem, uydurulmuş şiddet içeren fantezilerdir ve gerçek seks yaşamlarıyla hiçbir ilgisi yoktur

-
Örneğin, bir şeye aşık oldun ve enayi gibi dolandırıldığın ortaya çıktı.
Ve bu temelde Burada yazılanlara sanki hepsi doğruymuş gibi inanmak ve tepki vermek çok zor. Çünkü yazılanlara inandığınızı düşünmek bile rahatsız edici ve birisinin cevabınızı okuyup şaka yapıyor olabileceğini - mesela ne aptal!!!
Bir defasında doktora gitmiştim bir çeşit problemi olan bir klinik. Oradaki sorunumla ilgili bana bir şeyler anlattı. Bundan şüphelendim.
Daha sonra bana göründüğü gibi altın sözler söyledi. Ve şunu söyledi: genç adam, ya doktora inanırsın ya da inanmazsın.
Ve kararını sen vereceksin. Çünkü eğer inanmıyorsan, neden buraya kliniğe geldin?
Bu yüzden sana da sormak istiyorum; eğer bu forumda yazılanlara inanmıyorsan? , o zaman neden buraya geliyorsun?!
Bu sözlerin yüzünden sana enayi muamelesi yapılıyor, seninle dalga geçiyorlar ve seni manipüle ediyorlar. Buraya gitmenin bir anlamı yok - burada hiçbir şey yok ve bunların hepsi birisinin hayal gücü ve kaybedilen zamana değmez.
O halde siz karar verin....
Bu senin kırgın gurur konuşman.
Örneğin, bir şeye aşık oldun ve enayi gibi dolandırıldığın ortaya çıktı.
Ve bu temelde Burada yazılanlara sanki hepsi doğruymuş gibi inanmak ve tepki vermek çok zor. Çünkü yazılanlara inandığınızı düşünmek bile rahatsız edici ve birisinin cevabınızı okuyup şaka yapıyor olabileceğini - mesela ne aptal!!!
Bir defasında doktora gitmiştim bir çeşit problemi olan bir klinik. Oradaki sorunumla ilgili bana bir şeyler anlattı. Bundan şüphelendim.
Daha sonra bana göründüğü gibi altın sözler söyledi. Ve şunu söyledi: genç adam, ya doktora inanırsın ya da inanmazsın.
Ve kararını sen vereceksin. Çünkü eğer inanmıyorsan, neden buraya kliniğe geldin?
Bu yüzden sana da sormak istiyorum; eğer bu forumda yazılanlara inanmıyorsan? , o zaman neden buraya geliyorsun?!
Bu sözlerin yüzünden sana enayi muamelesi yapılıyor, seninle dalga geçiyorlar ve seni manipüle ediyorlar. Buraya gitmenin bir anlamı yok - burada hiçbir şey yok ve bunların hepsi birisinin hayal gücü ve kaybedilen zamana değmez.
O halde siz karar verin....

-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Çul, üzgünüm ama yapmayacağım bir nedenden ötürü mesajınıza daha yüksek yanıt verin! Okumadım! O kadar uzun şiirler yazıyorsun ki, bu forumda uzunluklarını görünce hiçbir yerde okumuyorum ve onları okuyup kafamda bu kadar vakit geçirmek aklımdan bile geçmiyor. Yazdıklarınızı kimse yazmadığı için açık ve net yazmayı öğrenin.
Kişisel suç sayılmaz

- These users thanked the author Nikita for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, Kardeş
-
Peki, kusura bakmayın!
O halde burada ne yapıyorsunuz? O zaman tuhaflıklar ve zıplamalar yoluyla iletişim kurabileceğiniz Twitter veya benzeri bir şeyi seveceksiniz.
Bir paragrafı okuduktan sonra onu hemen unutmanız ve okuyamamanız benim hatam değil. birden fazla paragrafa odaklanın.Nikitas: ↑29 Jul 2021, 19:56 Vasyanitsa, kusura bakma ama yukarıdaki mesajına bir nedenden dolayı cevap vermeyeceğim! Okumadım! O kadar uzun şiirler yazıyorsun ki, bu forumda uzunluklarını görünce hiçbir yerde okumuyorum ve onları okuyup kafamda bu kadar vakit geçirmek aklımdan bile geçmiyor. Açık ve öz yazmayı öğrenin, çünkü kimse sizin yazdıklarınızı yazmaz.
Peki, kusura bakmayın!
O halde burada ne yapıyorsunuz? O zaman tuhaflıklar ve zıplamalar yoluyla iletişim kurabileceğiniz Twitter veya benzeri bir şeyi seveceksiniz.
-
Örneğin, hakkında çok az şey bildiğiniz bir alanda iş kurdunuz. Evet, oldu...
Peki ne oldu? Kısalığa mı ihtiyacınız var? Evet, karşılaşabileceğiniz şeyler, yapmanız gerekenler ve ihtiyaç duymadığınız şeyler hakkında elinizden gelen her şeye ihtiyacınız var.
Ve bu konu hakkında elinize geçen her şeyi okuyacaksınız çünkü bu çok önemli sizin için.
Asıl önemli olan, bunlara ne kadar ihtiyacınız olduğudur.
Yine, her şeyi yalnızca kendinize göre yargılamayın. Şu ya da bu sorunla hiç ilgilenmiyorsun. Ve önemseyen biri ilk kelimeden son kelimeye kadar her şeyi okuyacaktır.
Peki ne oldu? Kısalığa mı ihtiyacınız var? Evet, karşılaşabileceğiniz şeyler, yapmanız gerekenler ve ihtiyaç duymadığınız şeyler hakkında elinizden gelen her şeye ihtiyacınız var.
Ve bu konu hakkında elinize geçen her şeyi okuyacaksınız çünkü bu çok önemli sizin için.
Asıl önemli olan, bunlara ne kadar ihtiyacınız olduğudur.
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
-
Metin ne kadar uzun olursa okunma olasılığı o kadar az olur. Sınırsız olarak birkaç sayfaya veya daha fazlasına genişletebilirsiniz. Anlamı kaybolmuş.
Ve yazarlar tarafından seksle ilgili uzun hikayeler yazılıyor.
Ve yazarlar tarafından seksle ilgili uzun hikayeler yazılıyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 4 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Geçenlerde annem ve kız kardeşimle seks yaptım, uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum, inanılmazdı
- These users thanked the author Tuzlu su for the post:
- annem adam yaptı
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Ve ayrıca - nerede? :soru:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Tolkala, annem adam yaptı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 10 months
Dürüst olmak gerekirse, genel olarak bu foruma "Vasyanitsa" gönderileri sayesinde aşık oldum. Kayıtlı olmaması üzücü - tüm yazılarını yeniden okumak istedim. Örneğin, kadınların amları aracılığıyla manipülasyonuna ilişkin felsefi düşüncelerini arıyordum. Tekrar bulmak istedim ama hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum
Bunun boyut değil içerik meselesi olduğunu düşünüyorum. .Vasyanitsa: ↑29 Jul 2021, 20:11Yine, her şeyi yalnızca ona göre yargılamayın. kendin. Şu ya da bu sorunla hiç ilgilenmiyorsun. Ve önemseyen biri ilk kelimeden son kelimeye kadar her şeyi okuyacaktır.Sizin yazdıklarınızı kimse yazmadığı için açık ve net yazmayı öğrenin.
Önemli olan hepsine ne kadar ihtiyacınız olduğu.
Dürüst olmak gerekirse, genel olarak bu foruma "Vasyanitsa" gönderileri sayesinde aşık oldum. Kayıtlı olmaması üzücü - tüm yazılarını yeniden okumak istedim. Örneğin, kadınların amları aracılığıyla manipülasyonuna ilişkin felsefi düşüncelerini arıyordum. Tekrar bulmak istedim ama hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 3 years 8 months
Neden böyle konuları okuduğumu bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum.
Tıpkı teyzem gibi!
Tıpkı teyzem gibi!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 9 months
Bir ara teyzeme benzeyen bir kadın bile bulmaya çalıştım... Arkadaşlık siteleri falan...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 177 Views
-
Last post by Gulya
-
- 88 Replies