Oğlum bana mastürbasyon yapıyor ne yapmalıyım?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Oğlum bana mastürbasyon yapıyor ne yapmalıyım?

Unread post by Lara »

Boşandıktan sonra bunu kendisi kışkırttı, görünüşe göre kendini savunmak istedi, şimdi ayrı yaşıyor ama fanteziler devam ediyor) Ama kesinlikle seks falan istemiyordu, sadece genç bir adamın bile kibirini okşuyordu. eğer oğlu bana mastürbasyon yaptıysa, benden heyecanlandıysa... Eh)
These users thanked the author Lara for the post (total 5):
Takma ad, Sibiryak89, cankurtaran simidi, Fan, PavelNokia
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

phao: 17 Jun 2023, 20:41
Yanıt: Oğlum bana mastürbasyon yapıyor. Ne yapmalıyımŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
Sevener’den mesaj » 1 dakika önce

phao: ↑24 dakika önce eh, bağımsızlık sadece ayrı yaşamak değil)) oğlum hiç çocuksu değil))
Danışmanları dinleme! Büyük bir evde ayrı bir duşu olan, aynı zamanda evlerinde sıcak bir tuvaleti olmayan yoksul insanlar çocukçuluk hakkında yazıyorlar, kendi tarzlarında kıskançlar!
Ve sizin durumunuz hakkında. Oğluna söylememelisin, mastürbasyon yapıyordun ve ben de bunu gördüm! Bu aptalca ve yararsızdır ve ilişkinizi kötüleştirebilir. Kazmayı bırakıp analiz etmenizi öneririm. Tema’nın da söylediği gibi mastürbasyon yaptı ve mastürbasyon yaptı.
Zaten onunla konuşamayacağımı düşünmüştüm ama farklı bir şekilde anlamasını sağlamıştım . Bir seçenek olarak hemen kapıyı kapatmaya başlayabilir, anlayacaktır ama en kötüsü ben bunu yapmak istemiyorum ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum

5 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
sevener: ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Sevener’den mesaj » 8 dakika önce
phao: ↑17 dakika önce
nİzlemesi hoşuma gitti
Evet, ilgiden hoşlanmam normal. Cinsel istek, dikkat aldığınız enerjidir. Tekrar rahatlayın ve keyfini çıkarın. Eğer gerçekten sizi rahatsız etmeye başlarsa, o zaman harekete geçeceksiniz, bir kızla yaşaması gerektiğini vb. söyleyeceksiniz. Ama yine de hiçbir şey icat etmenize gerek yok.
Ne olursa olsun durumu kontrol edemezsiniz, sizin arzularınız, onun arzuları, gerçekten isteseniz bile arzular kendiliğinden doğar. . Önemli olan endişelenmeyi bırakıp işe, işe, yaratıcılığa, öğrenmeye, her neyse, o zaman burada tavsiye isteyip endişelenmenize gerek kalmayacak. Her şey kesinlikle olması gerektiği gibi olacak, inanın bana!
Ama işler yolunda gitmeyecek o yüzden kendimi kaptırıp onu algılamaya başlayacağım. Ben de bir erkek olarak onu isteyeceğim.
Eğer poz vermeyi seviyorsan, o zaman sorunlar neler?😊 ve bunun nereye varacağını zaman gösterecek ama evlenip sakinleşmesine yol açacak😊. Oynayın, çekinmeyin😊
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kayıp »

Yine de onunla konuşmanız ve tüm i’leri işaretlemeniz gerekiyor, başka bir seçenek de bu oyunu oynamaya devam etmek ya da sonunda onunla evlenmek ve böylece başka bir kadına geçmek!
These users thanked the author Kayıp for the post:
cankurtaran simidi
Автор темы
cankurtaran simidi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by cankurtaran simidi »

gosti: 17 Jun 2023, 22:50 Yanıt: Oğlum bana mastürbasyon yapıyor. Ne yapmalıŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Gosti’den mesaj » Dün, 22:50

Hala sevgilinle seks yapma seçeneğini düşünüyor musun? oğlum? Bu fikir aklıma takıldı
hayır, bunu düşünmüyorum.

5 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Lara: 18 Jun 2023, 01:59 Bunu kendim kışkırttım, boşandıktan sonra görünüşe göre kendimi savunmak istedim, şimdi ayrı yaşıyorum, ama fantezilerim devam ediyor) Ama kesinlikle seks falan istemedim, sadece genç bir adamın, hatta oğlumun bile bana mastürbasyon yapması, benden heyecanlanmasıyla gururumu okşadım... Eh)
Ben de benzer duygular içerisindeyim, evet artık bir psikoloğa gitme zamanım geldi.)
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Bir psikoloğa görünmek için henüz çok erken. Önce kendinizi anlamalı ve yine de onunla konuşmalısınız. Eğer yardımcı olmazsa, muhtemelen bir psikoloğa başvurabilirsiniz. Her ne kadar kalıcı bir kız arkadaşı olsaydı sorunun kendiliğinden ortadan kalkacağından eminim.
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by di1111 »

Kayboldum, neden bu konuyla ilgili bildirimler alıyorum? Yazar ben değilim ve az önce sizden aldım🥴🤷
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Bilmiyorum, belki yanıt alırken mesajlar için bir onay kutunuz vardır?
Автор темы
cankurtaran simidi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Kayıp: 19 Jun 2023, 13:18 Psikoloğa gitmek için henüz çok erken. Önce kendinizi anlamalı ve yine de onunla konuşmalısınız. Eğer yardımcı olmazsa, muhtemelen bir psikoloğa başvurabilirsiniz. Her ne kadar kalıcı bir kız arkadaşı olsaydı sorunun kendiliğinden ortadan kalkacağından eminim.
Onu kalıcı bir kız arkadaşı olması için zorlayamam. ama konuşacağım, zaten karar verdim.
Bu arada ben oradayken banyomun kapısını kapatmaya başladım. O aptal değil, onu ve beni gördüğümü anlayacaktır. Hoşuma gitmedi Her türlü hassasiyet ve şefkat belirtisinden bilinçsizce uzaklaştığımı fark etmeye başladım, ona sarılmıyorum, ona dokunmuyorum, bunun da kötü olduğunu anlıyorum ama dedikleri gibi, bu iki kötülük.
These users thanked the author cankurtaran simidi for the post:
Mart
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by di1111 »

phao, neden buradan bildirim alıyorum? ??
Автор темы
cankurtaran simidi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

di1111: 19 Jun 2023, 13:58 di1111 » 19 dakika önce

phao, neden buradan bildirim alıyorum????
I bilmiyorum ) Burada yeniyim, sadece konuşmak için tesadüfen geldim, sanırım bunu konuştum ve kendim için ayrılmaya karar verdim.)
Lara
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

phao: 19 Jun 2023, 13:46 Onu kalıcı bir kız arkadaşa zorlayamam ama konuşacağım, zaten karar verdim.
Bu arada ben de banyomun kapısını kapatmaya başladım. Aptal değil, benim de onu gördüğümü anlayacaktır, bundan hoşlanmadım, bilinçsizce her türlü şefkat ve şefkat gösterisinden uzaklaştığımı fark etmeye başladım. Ona dokunma. Bunun da kötü olduğunu anlıyorum ama dedikleri gibi, bu iki kötülük.
Muhtemelen her şey doğrudur, senin açından daha az provokasyon, belki daha az ilgilenecektir.
These users thanked the author Kayıp for the post:
cankurtaran simidi
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by havlamak »

Konunun yazarı, oğlunun ona mastürbasyon yapmasından hoşlanıyor. Ona banyonun kapısını kapatmaması ve gizlice bundan keyif alması için bir neden vermeye devam ediyor. Onunla seks istemiyor. İki seçenek var
1. Bir neden belirtmeyin
2. Bırakın mastürbasyon yapsın ama açıkça. Banyoya geldim, geri çekilmedim ama arkamı döndüm ve davranışını gözlemledim. Ya bu arzuyu caydıracaktır ya da her ikisi de bundan keyif alacaktır.

Ama burada ne yapılacağı, ne yapılması gerektiği hakkında 2 sayfa devam ediyorlar.
These users thanked the author havlamak for the post (total 3):
cankurtaran simidi, Mart, tahmini
Автор темы
cankurtaran simidi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

korod: 19 Jun 2023, 15:14 Konunun yazarı oğlunun kendisine mastürbasyon yapmasından hoşlanıyor. Ona banyonun kapısını kapatmaması ve gizlice bundan keyif alması için bir neden vermeye devam ediyor. Onunla seks istemiyor. İki seçenek var
1. Bir neden belirtmeyin
2. Bırakın mastürbasyon yapsın ama açıkça. Banyoya geldim, geri çekilmedim ama arkamı döndüm ve davranışını gözlemledim. Ya bu arzuyu caydıracak ya da her ikisi de zevk alacak.

Fakat ne yapacaklarını, ne yapacaklarını erteleyerek 2 sayfa harcıyorlar.
ahaha))) teşekkür ederim, ne yapacağıma zaten karar verdim)) bir sebep vermemek evet.
Sibiryak89
poman
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by poman »

Benzer bir durum bende de vardı ama sadece diğer tarafta. Bir kızla ve annesiyle birlikte yaşadım ve bir noktada annesini sevmeye başladım... Onun hakkında mastürbasyon yapmayı ve hayal kurmayı ne kadar sevdim, örneğin, duşta nasıl yıkandığını ve ona nasıl gittiğimi vb. ama orada öylece durdum ve kapının altından çekildim. Bir noktada herkesin uykuya dalmasını ve kapısının yanında sessizce durup mastürbasyon yapmasını beklemeye başladım, gerçekçi olmayan bir şekilde yüksekti, belki de yakalanma korkusu olduğu için. Bir gün o uyurken ayağa kalktım ve mastürbasyon yaptım ve çıplak uyuduğunu gördüm (hava karanlıktı), aman Tanrım, kalbim hem sevinçten hem de korkudan battı, bir çeşit adrenalin patlaması yaşandı ve heyecan ve ben ayakta mastürbasyon yapıyorum ve sonra aniden ayağa kalkıp kapıya gidiyor (ve kapısının yanında tuvalete giden bir kapı vardı, bu benim geri çekilme planımdı, o yüzden oraya gittim ve kapıyı kapattım ve o Ben de oraya gitmek istedim ama kapı kapalıydı) ve sonunda mutfağa gittim, onun mutfakta çıplak olduğu ve oraya gidebileceğim düşüncesiyle heyecanla oturdum, offf, ama sonunda gitmedim’ Yeterince cesaretim yoktu ve bu şansı kaçırdım... hatırladığım kadarıyla bugüne kadar bir heyecan dalgası sürüyor
These users thanked the author poman for the post (total 3):
cankurtaran simidi, Mart, PavelNokia
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Lara »

Ve giderek daha sık mastürbasyon sırasında oğlumla seviştiğimiz fanteziler kurmaya başladım, bu ne kadar saplantı) şimdi kendimi okşuyorum ve onun nasıl içeri girdiğini görüyorum, güçlü, çıkıntılı bir organla çıplak duruyor ve nasıl olduğumu izliyorum kendimi pompalayarak bacaklarını daha da genişletiyorum ve daha yüksek sesle inliyorum, emekleyerek ona doğru yaklaşıyorum ve büyük kafasını ağzıma alıyorum, ağzım şimdiden akıyor 🤤, ağzıma boşalana kadar emiyorum, sonra beni yatağa atıyor ve aniden içeri giriyor... beni dudaklarımdan öpüyor, her yerimi patileriyle patileriyle siliyor ve büyük aletini içeri itiyor🤗
These users thanked the author Lara for the post (total 7):
Fan, Takma ad, Mart, PavelNokia, seksforumu_, tahmini, olur
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arıyor »

Lara,

Ух.....
Fan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 433
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Fan »

gosti: 17 Jun 2023, 22:50 Hala oğlunuzla seks yapma seçeneğini düşünüyor musunuz? Bununla ilgili düşünce aklımda kaldı.
Yani bu fikir aklımda kaldı))) Gönderinin yazarı bu konuda hiçbir şey söylemiyor gibi görünüyor Bu)
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

phao, şimdi nasıl gidiyor?
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Juss »

estimya: 14 Apr 2024, 20:18 phao, sana neler oluyor şimdi mi?
Bir kişi bir yıldır forumda görünmüyor ve sizin bir sorunuz var))).
These users thanked the author Juss for the post (total 2):
Mart, tahmini
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

Evet, evet. Mantıksal

4 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Lara, en azından bizimle konuşabilirsin :lütfen:
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Şalun 2010 »

Büyük olasılıkla hayatınızı çeşitlendirmek istiyorsunuz. Zaten bir sevgiliyi ya da yakın bir arkadaşı düşünüyorsunuz. Oğlunuz sizi tahrik ediyor, bu gerçekten normal değil. Farklı türden bir arzu nesnesine geçin. Kocası veya sevgilisi. Kocanızın eski, geleneksel kuralları varsa bunu anlarsınız. Skandal ve anlaşmazlık garantilidir.
Bir sevgili edinirseniz ve kocanız bunu öğrenirse boşanma söz konusu olabilir.
Yani tahriş edici olan nesneyi uzaklaştırmanız gerekiyor. Artık oğulların ayrı yaşama zamanı geldi ve tüm saçmalıklar geçecek.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Ona en iyi nasıl mastürbasyon yapılacağını göstermeliyiz, önce birlikte yapabilirsiniz, o üstünüzdedir, siz de külotla mastürbasyon yaparsınız.
Sonra ona şunu gösterin: oral seks de güzeldir.
Peki o halde, sana uygun bir adam yetiştir
These users thanked the author alex503311 for the post:
Mart
kahverengi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 1 year

Unread post by kahverengi »

phao, ne yazık ki bu senin hatan olacak...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”