Ensest aile

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Greatsby
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: Ensest aile

Unread post by Greatsby »

Metrica, Harika bir şekilde öğrenin
These users thanked the author Greatsby for the post:
görünüyor_normal
Roma123
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Roma123 »

Frensiz: 10 Jul 2021, 18:28 Annene bunu gördüğünü ve senin de istediğini söyle, eğer korkutmana izin vermiyorsa başkasına söyleyebilirsin
Zaten biriyle bulaştıysan, yapma’ diğerini rahatsız etmesine izin vermeyin
Eh, bu şantaj) biriyle yattığı için ikinciye de verecek. Belki henüz çok gençtir. Yoksa bir adım atmak için yardıma mı ihtiyacınız var?
Eserler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eserler »

Metrika, seni daha iyi tanımak isterim .
İnanç
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by İnanç »

Sevdiğin birinin senin içinde olması çok güzel
These users thanked the author İnanç for the post (total 13):
Avare, Nikk, Tolkala, annem adam yaptı, görünüyor_normal, artm.razvratnik, Esnek, Delmek, Barsuk70, Steff, Natalie, Duster1979, Monoks
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Vera: 31 Jul 2021, 12:27 İçinizde sevdiğiniz birinin olması çok güzel
Neden bahsediyorsunuz?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Natalie
Balagur
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balagur »

Biraz geç, 34 yaşında, aynı yaşta ve çocuklu bir kadınla (kızı Elsa, 12 yaşında) evlendim. İlk başta seks hayatımız yoğundu, neredeyse her gün, bazen günde iki kez sevişiyorduk... Ama bir buçuk yıl sonra her şey sakinleşti, haftada iki kez, hatta daha az sıklıkta seks yapmaya başladık. Bir hastanede anestezi uzmanı olarak çalıştı, genellikle geceleri ve hafta sonları günlerce görevdeydi. Tabii ki çok yoruldum. Büyük bir işletmenin müdür yardımcısıydım, işten geç döndüm ve oldukça yorgundum. Ama hafta sonları hep evdeydim. Elsa o zamanlar zaten 15 yaşındaydı. Bir cumartesi kanepede uyukluyordum, Elsa odasından geldi ve yanıma oturdu. Bana çıktığı adamın ondan ayrıldığını ve bunun onun için çok zor olduğunu anlatmaya başladı...! Gözyaşlarına boğuldum. Onu teselli etmeye başladım, sırtını okşadım, elime sarıldı ve öpücüklerle örtmeye başladı! Deliyim! Ne yaptığını sorduğumda elimi tutup göğsüne koydu. Tepkim anında gerçekleşti (elini bir kadının göğsüne koyan herhangi bir erkek gibi). Benim "tümseğimi" görünce sahip olduğu her şeyi hızla attı ve genç bir peri olarak karşıma çıktı! Onu kucağıma oturttum, pişman olup olmayacağını sordum ve soyundum. Elsa benim çıkıntılı "dostum"dan çok memnundu, ona hafifçe mastürbasyon yaptı ve sırt üstü düştü. Özgürce girdim içine, sanki yıllardır giriyormuşum gibi, 14 yaşından beri kız değildi. Seks benzersizdi. O zamandan beri üçümüz ayda üç veya dört kez annemle ve sayısız kez kızımla birlikte yaşadık! Ve sonra perestroyka, SSCB’nin çöküşü, işletmemizin kapanması, umutsuzluk, Finlandiya ve Polonya’ya mekik gezileri, eşim çok içmeye başladı ve bir gün banyoda otururken saç kurutma makinesini çalıştırdıktan sonra öldü. Sarhoştu ve bunun bir kaza mı olduğunu yoksa intihar mı ettiğini kimse bilmiyor! Cenazeden sonra Elsa ve ben iki yıl daha karı koca olarak yaşadık, ta ki o bir pilotla evlenip onunla kuzeye gidene kadar. Hiçbir şeyden pişman değilim.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Balagur: 31 Jul 2021, 15:39 34 yaşında, biraz geç evlendim, aynı yaşta ve çocuğu olan biriyle (kızım Elsa, 12 yaşında). İlk başta seks hayatımız yoğundu, neredeyse her gün, bazen günde iki kez sevişiyorduk... Ama bir buçuk yıl sonra her şey sakinleşti, haftada iki kez, hatta daha az sıklıkta seks yapmaya başladık. Bir hastanede anestezi uzmanı olarak çalıştı, genellikle geceleri ve hafta sonları günlerce görevdeydi. Tabii ki çok yoruldum. Büyük bir işletmenin müdür yardımcısıydım, işten geç döndüm ve oldukça yorgundum. Ama hafta sonları hep evdeydim. Elsa o zamanlar zaten 15 yaşındaydı. Bir cumartesi kanepede uyukluyordum, Elsa odasından geldi ve yanıma oturdu. Bana çıktığı adamın ondan ayrıldığını ve bunun onun için çok zor olduğunu anlatmaya başladı...! Gözyaşlarına boğuldum. Onu teselli etmeye başladım, sırtını okşadım, elime sarıldı ve öpücüklerle örtmeye başladı! Deliyim! Ne yaptığını sorduğumda elimi tutup göğsüne koydu. Tepkim anında gerçekleşti (elini bir kadının göğsüne koyan herhangi bir erkek gibi). Benim "tümseğimi" görünce sahip olduğu her şeyi hızla attı ve genç bir peri olarak karşıma çıktı! Onu kucağıma oturttum, pişman olup olmayacağını sordum ve soyundum. Elsa benim çıkıntılı "dostum"dan çok memnundu, ona hafifçe mastürbasyon yaptı ve sırt üstü düştü. Özgürce girdim içine, sanki yıllardır giriyormuşum gibi, 14 yaşından beri kız değildi. Seks benzersizdi. O zamandan beri üçümüz ayda üç veya dört kez annemle ve sayısız kez kızımla birlikte yaşadık! Ve sonra perestroyka, SSCB’nin çöküşü, işletmemizin kapanması, umutsuzluk, Finlandiya ve Polonya’ya mekik gezileri, eşim çok içmeye başladı ve bir gün banyoda otururken saç kurutma makinesini çalıştırdıktan sonra öldü. Sarhoştu ve bunun bir kaza mı olduğunu yoksa intihar mı ettiğini kimse bilmiyor! Cenazeden sonra Elsa ve ben iki yıl daha karı koca olarak yaşadık, ta ki o bir pilotla evlenip onunla kuzeye gidene kadar. Hiçbir şeyden pişman değilim.
Şu anda Elsa ile mi konuşuyorsun?
Mastürbasyon yapmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mastürbasyon yapmak »

Evgenii-SPb, Elbette iletişim kuruyoruz ama konuşmuyoruz istediğimiz kadar sık... İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte ayda bir veya iki kez SKYPE üzerinden iletişim kuruyoruz, ancak ondan önce mektup yazıyor ve bazen birbirimizi arıyorduk. Onu, ailesini, çocuklarını, işini anlıyorum... Bana hep ismimle hitap ederdi, Kuzey’e gittikten sonra da bana baba diye seslenirdi. Bir keresinde bir mektupta tanıştığımız ilk günden itibaren onun için standart bir erkek olduğumu yazmıştı, bu yüzden ilişkimizi kışkırttı (annemle benim her gece duvarın arkasına yuvarlanıp mastürbasyon yaptığımızı duymak dayanılmazdı)
Balagur
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balagur »

Evgenii-SPb, üzgünüm, yapamadım Takma adımı yazmayın ve mesajım bazı ONANIVER’lerin takma adı altında gitti...
Tuzlu su
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 4 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tuzlu su »

Bunu uzun zaman önce annemle denedim ve yakın zamanda kız kardeşim uyurken mastürbasyon yapmaya karar verdim ama o sefer amın içine girmedim, sadece mastürbasyon yaptığımda aletimi kıçıma doğru hareket ettirdim ve geldim Kıçından uyanırsa vereceği tepkiden korkuyordum, uyumuyordu ama uyuyormuş gibi yapıyordu. Bir süre sonra bunu tekrar yapmaya karar verdim ama ona dokunmaya başlayıp penisimi çıkardığımda annem içeri girdi. Tabii penisimi saklayacak zamanım yoktu ve ne yapacağımı bilmiyordum. .. Ama bana kız kardeşimi uyandırmamamı söyledi. Yanıma gelip diz çöktü ve emmeye başladı. Annemin uyuyan kız kardeşimin yanında bana sakso çekeceğini düşününce ne kadar heyecanlandım. Yakında boşalacağımı fark ederek annemi uzaklaştırdım ve onu yatağa kız kardeşimin yanına koymaktan daha akıllıca bir şey düşünemedim ve oral seks yapmaya başladım. Doğal olarak inlemeye ve kız kardeşinin amına dokunmaya başladı, bu da onu uyandırdı. Olanlar karşısında şaşkına dönmüştü, ben annemi gördüğümde sessizce baktı ve annem parmaklarını ona sokmaya çalışıyordu. Annesi inleyen bir sesle rahatlamasını istedi ve bundan kimsenin haberi olmayacağını söyledi. Kız kardeşim birkaç dakika daha sessizce yattı, sonra kalkıp yanıma geldi, penisimi eline aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Annem beni sırt üstü yatmaya, kız kardeşimi de sikimle eğlenmeye davet etti ve yüzüme oturdu. Kız kardeşim tereddüt etmeden onu ağzına aldı, biraz emdi ve çok geçmeden onun amına girdiğini hissettim. Çok dar ve esnekti, uzun süre dayanamayacağımı fark ettim ve onu çıkarmaya çalıştım ama devam etti. Çok geçmeden boşalmaya başladım, o anda penisimi çekip ayağa kalktı ve kıçına soktu... O kadar parlak bir orgazm oldu ki kendimi annemin amına var gücümle bastırabildiğim kadar bastırdım ve dilimi yapıştırdım. en derinlere, bu da onun çığlık atmasına neden oldu. Sonra değiştiler, bu sefer ben boşalmadım ama onlar yaptılar. Sonunda bir süre uzandık, annem duşa gitti, ben de kız kardeşimin yanında kaldım, bana geçen sefer uyumadığını ve o zaman ona girmeye karar verirsem hala gelmeyeceğini söyledi. BT. Sonra boşalmak isteyip istemediğimi sordu, ikinci kez bitirmediğim için cevap beklemeden beni mastürbasyon yapmaya başladı, penisim ayağa kalkınca biraz emdi ve yan olarak teklif etti . Hiç tereddüt etmeden aynen bunu yaptım. Yaklaşık 20 dakika boyunca seviştik, sonunda boşalmaya başladı ve ben de boşalmak üzere olduğumu hissettim. Penisini ondan çekip kıçına girmeye çalıştı, zorlukla soktu ve hemen spermle doldurdu. Daha sonra sessizce yollarımızı ayırdık ve şu ana kadar bu konu gündeme gelmedi... Ama bir daha yaşanacağını da düşünmüyorum.
These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 8):
Mitya, Vladimir69, Kültür, Fedor36, Zulook, ukrop1972, Lazarus33, PavelNokia
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Balagur: 31 Jul 2021, 17:08 Evgenii-SPb, sana yalvarıyorum kusura bakmayın, takma adımı yazmadım ve mesajım BİRİNİN takma adı altında gönderildi...
Her şey yolunda, anlıyorum. İkinizin de normal insan ilişkilerini sürdürmenize çok sevindim.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 7):
Marik :), Mega, Maigoniler, asla958, Tavşan, Eric 2021, Gerda1986
Mastürbasyon yapmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mastürbasyon yapmak »

Evgenii-SPb, Bu ensestin sonuçlarıyla ilgili ! Hiçbir sonuç yok ve hiçbir zaman da olmadı! Geriye kalan, kaçırılan fırsatların rahatsız edici duygusu ve karşılıklı sınırsız minnettarlık duygusuydu. İşte bu!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Masturbate: 02 Aug 2021, 20:45 Evgenii-SPb, Bu yaklaşık olarak ensestin sonuçlarıyla ilgili soru! Hiçbir sonuç yok ve hiçbir zaman da olmadı! Geriye kalan, kaçırılan fırsatların rahatsız edici duygusu ve karşılıklı sınırsız minnettarlık duygusuydu. Hepsi bu kadar!
Aferin. Size en iyi dileklerimle.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
annem adam yaptı
Lisa ve ailesi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lisa ve ailesi »

Ben o zaman 32 yaşındaydım, kızım 11 yaşındaydı. 28 yaşında bir adamla tanıştım. Birlikte yaşamaya başladılar. Yakışıklı, sağlıklı, iyi para kazandı. Genç ve hatta dokunulmamış halde onun peşinden koştular ama beni titrettiler. Bir gün kızımın çok güzel olduğunu söyledi, onu isteyip istemediğini sordum. Onu ona getirdim. Üçümüz 9 yıldır birlikte yaşıyoruz. Ben doğum yaptım ve kızım yakın zamanda doğum yaptı. Kendimizi iyi hissediyoruz.
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by gynecologist_homegrown »

Balagur: 31 Jul 2021, 15:39 34 yaşında, biraz geç evlendim, aynı yaşta ve çocuğu olan biriyle (kızım Elsa, 12 yaşında). İlk başta seks hayatımız yoğundu, neredeyse her gün, bazen günde iki kez sevişiyorduk... Ama bir buçuk yıl sonra her şey sakinleşti, haftada iki kez, hatta daha az sıklıkta seks yapmaya başladık. Bir hastanede anestezi uzmanı olarak çalıştı, genellikle geceleri ve hafta sonları günlerce görevdeydi. Tabii ki çok yoruldum. Büyük bir işletmenin müdür yardımcısıydım, işten geç döndüm ve oldukça yorgundum. Ama hafta sonları hep evdeydim. Elsa o zamanlar zaten 15 yaşındaydı. Bir cumartesi kanepede uyukluyordum, Elsa odasından geldi ve yanıma oturdu. Bana çıktığı adamın ondan ayrıldığını ve bunun onun için çok zor olduğunu anlatmaya başladı...! Gözyaşlarına boğuldum. Onu teselli etmeye başladım, sırtını okşadım, elime sarıldı ve öpücüklerle örtmeye başladı! Deliyim! Ne yaptığını sorduğumda elimi tutup göğsüne koydu. Tepkim anında gerçekleşti (elini bir kadının göğsüne koyan herhangi bir erkek gibi). Benim "tümseğimi" görünce sahip olduğu her şeyi hızla attı ve genç bir peri olarak karşıma çıktı! Onu kucağıma oturttum, pişman olup olmayacağını sordum ve soyundum. Elsa benim çıkıntılı "dostum"dan çok memnundu, ona hafifçe mastürbasyon yaptı ve sırt üstü düştü. Özgürce girdim içine, sanki yıllardır giriyormuşum gibi, 14 yaşından beri kız değildi. Seks benzersizdi. O zamandan beri üçümüz ayda üç veya dört kez annemle ve sayısız kez kızımla birlikte yaşadık! Ve sonra perestroyka, SSCB’nin çöküşü, işletmemizin kapanması, umutsuzluk, Finlandiya ve Polonya’ya mekik gezileri, eşim çok içmeye başladı ve bir gün banyoda otururken saç kurutma makinesini çalıştırdıktan sonra öldü. Sarhoştu ve bunun bir kaza mı olduğunu yoksa intihar mı ettiğini kimse bilmiyor! Cenazeden sonra Elsa ve ben iki yıl daha karı koca olarak yaşadık, ta ki o bir pilotla evlenip onunla kuzeye gidene kadar. Hiçbir şeyden pişman değilim.
Okudum ve her şeyi hissettim: aşk, kaybın acısı ve yeni aşk!
İyi yazılmış ve güzel yaşanmış!
Bir kızla mı mesajlaşıyorsun? Herhangi bir pişmanlığınız var mı?
These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, O geri dönecek
Fan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 433
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Fan »

Lisa ve ailesi, Did yaptığında kızınız kaç yaşındaydı? böyle bir teklif mi yapıyorsun?
Maks1991
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Maks1991 »

Metrika, telgrafınızı yazın
Igor12344321
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Igor12344321 »

Alinka, kişisel deneyim?)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Lisa ve ailesi, kadın Keşke akıllıca davrandı. Eğer onu kızıma bağlamasaydım başka birine gidecekti. Yani herkes mutluydu.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
nikolj202, Marik :)
DJ
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by DJ »

Her şeyi okumak ne kadar güzel
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

Djek: 25 Oct 2021, 13:16 Her şeyi okumak ne kadar güzel
geceleri okumak! Öleceksin... Hem bazı gönderilerdeki kahkahalardan, hem de fantezilerinden :oops:
These users thanked the author George for the post (total 2):
Kırk beşinci, Tapkin
Limon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Limon »

Çok uzun zamandır annemle seks yapmayı hayal ediyordum, küçükken ilerlemekten korkuyordum (şimdi gerçekten pişmanım), birlikte tatile gittiğimiz zamanlar olmasına rağmen ama gitmedik’ cesaretim yok. Şimdi ben 48 yaşındayım, o da 66, muhtemelen çok geç ama onu hâlâ istiyorum. Sık sık penisimin hemen dikleştiğini ve onu mastürbasyon yapmak zorunda kaldığımı hayal ediyorum. Hayat böyledir.
These users thanked the author Limon for the post (total 3):
Eski Şeytan, Hız Adamları, PavelNokia
Gulya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 241

Unread post by Gulya »

Nadir istisnalar dışında hayalperestlerin hepsi burada
These users thanked the author Gulya for the post (total 6):
Sibiryak89, Vadim77, Fan, Elf Kedisi, Hottoh, Sürgün
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Boşver elbette, iyi hissettiriyor. Uzun zaman önce annen yerine kendine olgun bir metresi ancak sen bulabilirdin! Ve çok daha güzel olurdu!!! :bilinmiyor:
These users thanked the author Nikk for the post:
George
Limon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Limon »

Bu metresle ilgili değil, sadece onu istiyorum.
These users thanked the author Limon for the post:
artm.razvratnik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Lemon: 03 Nov 2021, 18:43 Bu metresle ilgili değil, ben sadece onu istiyorum.
Peki o da seni mi istiyor?!
Limon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Limon »

Şu anda çok uzakta yaşadığını söyleyemem.

12 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Fakat önceden sadece ikimiz olduğumuzda önümde kıyafetlerini değiştirebilir, sütyenini bağlamamı isteyebilir, çıplak vücuduna şeffaf bir sabahlık giyebilirdi ama ben bir aptaldı ve bundan faydalanmadı.
Bitkinlik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Bitkinlik »

Gulya, bu doğru. Genel olarak kadınlar burada daha az yazmaya başladı
These users thanked the author Bitkinlik for the post:
Sibiryak89
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232

Unread post by Maxim...... »

Alex77: 20 Jan 2022, 12:43 Gulya, bu doğru. Ve genel olarak kadınlar buraya daha az yazmaya başladılar
Sanırım erkek isimleri altında yazmaya başladılar
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gülya, sen de kendini bir hayalperest olarak görmüyor musun? Her zaman gerçeği ve sadece gerçeği mi yazarsınız?
Gulya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 241

Unread post by Gulya »

Bu forumda istediğimi buldum... Bir köpek arıyorduk ve onu bulduk. Henüz 4 aylık) gerisi pek ilgimi çekmiyor.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gulya ve oğluyla seks yapma fantezileri gerçekleşmedi ?
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Gulya: 20 Jan 2022, 18:23 Bu forumda istediğimi buldum...bir köpek arıyorduk ve onu bulduk. Kendisi 4 aylık) gerisi beni pek ilgilendirmiyor.
Bu sitede köpek satıyorlar mı?!
Vay be, ne olmuş bir perimonokle!
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
Sürgün, Endişeli
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gulya: 22 Jan 2022, 00:05
Kırkbeşinci: 21 Jan 2022, 22:46
Gulya: 20 Jan 2022, 18:23 Bu forumda istediğimi buldum...bir köpek arıyorduk ve bulduk. Kendisi 4 aylık) gerisi beni pek ilgilendirmiyor.
Bu sitede köpek satıyorlar mı?!
Vay be, ne olmuş bir perimonokle!
sikeyim kocamı)
Kocanın siki mi var?! Her zamanki gibi yalan söylüyorsun.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
Endişeli
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gülya, neden onu kocanı becermeye gönderiyorsun? Hala bir oğlun var mı?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Endişeli
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Çoğunlukla annem ve ben babamı memnun ediyorduk.
These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
Dmanson, Endişeli
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tolqala: 22 Jan 2022, 07:57 Gülya, onu neden gönderiyorsun? hâlâ bir oğlunuz var mı?
Oğlunuzun siki, "kara" bir gün için hâlâ zulada.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 3):
Avare, Sürgün, Endişeli
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by bir yunus »

Bazı hikayeler çok gerçekçidir 😄
These users thanked the author bir yunus for the post (total 2):
Tolkala, Evgeniy7519
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

denfil, hayatta o kadar gerçek dışı durumlar var ki başka birinin buna inanması zor.
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by bir yunus »

Genel olarak katılıyorum. olur
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply