Ha! Onlar. Marx’ı tanıyan herkes yaşlı osuruk mu? ) çok komik. İnsanlar eğitimlidir, insanlar değildir. Bazıları bir şeye aşinadır, bazıları değildir. Ne yazık ki.
Sen sadece amacı burada kendini göstermek olan bir trolsün. Demagoji konusunda uzmanınız, hiç şüphe yok, uzun süre yumuşak bir aletin sert bir aletten daha iyi olduğunu iddia edebilirsiniz, çünkü onların gözlerini oyamazsınız. Ancak tüm acımasızlığınız yapmacık ve tanıştığınız ve karşı karşıya geldiğiniz herkese hakaret etmeye çalışmanız yalnızca çok güvensiz olduğunuzu gösteriyor.
Emekli olduğunuzu ve mazeret üretmenize gerek olmadığını kabul edin. LLC’nin olmadığını, kimseyi yakalayamadığınızı, yüksek öğreniminizin olmadığını kabul edin. Neden burada gevezelik ediyorsun.
Yalanlarınla kafan tamamen karıştı.
Benim bakış açımı haklı çıkarabildiğim halde senin bunu yapamadığın gerçeği trollük değil. Bu kendini onaylamak değil. Trollük nerede, sağlıkçıların 150 bin almadığı yalanına ne yakalandı? Moskova’da doktor olarak çalıştım. Maaşlarını biliyorum. Fayans döşeyenlerin yazdığınızdan 3 kat daha fazla aldığı gerçeği? Tıpta maaşlarımızın düşük olması mı? Bir anda OOO’lı bir adamdan dedektife dönüştüğün gerçeği mi? Seni nerede trolledim?
Bir dahaki sefere ne yazacağını düşünmen yeterli. Emekli olmadan önce ne yaptınız? Anladığınız bu, bunun hakkında yazın.
16 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar zararsız bir soru ve hangi duygular... Neden yabancılarla sinirleniyorsun?
Ve sen teklif ediyorsun Açıkçası yalanları gözetimsiz bırakın. Bugünlerde sosyal ağlarda doktorların aldıkları zamlardan memnun olmayan insanları sık sık bulabilirsiniz, ancak bu durum söz konusu değil. Zamlarla ilgili sürekli televizyonda gösteriyorlar. Ne kadar aldıklarını göstermiyorlar. Kimse bir şey kazanmıyor ama bunun gibi emekliler sayesinde insanlar tıpta büyük maaşlara gerçekten inanıyor. Neden 150 bin maaşlı bir sağlık görevlisini buldu? Sizce nasıl?
These users thanked the author Skromnaga for the post:
[quote=Gudgeon post_id=215353 time=1686949282 user_id=10218] [quote=Scromnaja post_id=215350 time=1686948973 user_id= 15251] Marx’ı gördüğümden beri [/quote] Ha! Onlar. Marx’ı tanıyan herkes yaşlı osuruk mu? :)) çok komik. İnsanlar eğitimlidir, insanlar değildir. Bazıları bir şeye aşinadır, bazıları değildir. Ne yazık ki. Sen sadece amacı burada kendini göstermek olan bir trolsün. Demagoji konusunda uzmanınız, hiç şüphe yok, uzun süre yumuşak bir aletin sert bir aletten daha iyi olduğunu iddia edebilirsiniz, çünkü onların gözlerini oyamazsınız. Ancak tüm acımasızlığınız yapmacık ve tanıştığınız ve karşı karşıya geldiğiniz herkese hakaret etmeye çalışmanız yalnızca çok güvensiz olduğunuzu gösteriyor. [quote=Scromnaja post_id=215350 time=1686948973 user_id=15251] İyi akşamlar) [/quote] Ve dinlenmelisin! :wink: [/quote]
Emekli olduğunuzu ve mazeret üretmenize gerek olmadığını kabul edin. LLC’nin olmadığını, kimseyi yakalayamadığınızı, yüksek öğreniminizin olmadığını kabul edin. Neden burada gevezelik ediyorsun. Yalanlarınla kafan tamamen karıştı. Benim bakış açımı haklı çıkarabildiğim halde senin bunu yapamadığın gerçeği trollük değil. Bu kendini onaylamak değil. Trollük nerede, sağlıkçıların 150 bin almadığı yalanına ne yakalandı? Moskova’da doktor olarak çalıştım. Maaşlarını biliyorum. Fayans döşeyenlerin yazdığınızdan 3 kat daha fazla aldığı gerçeği? Tıpta maaşlarımızın düşük olması mı? Bir anda OOO’lı bir adamdan dedektife dönüştüğün gerçeği mi? Seni nerede trolledim? Bir dahaki sefere ne yazacağını düşünmen yeterli. Emekli olmadan önce ne yaptınız? Anladığınız bu, bunun hakkında yazın.
[size=85][color=green]16 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=WazzzzzzUp post_id=215348 time=1686948885 user_id = 19026] Ne kadar zararsız bir soru ve hangi duygular... Neden yabancılarla sinirleniyorsun? [/quote]
Ve sen teklif ediyorsun Açıkçası yalanları gözetimsiz bırakın. Bugünlerde sosyal ağlarda doktorların aldıkları zamlardan memnun olmayan insanları sık sık bulabilirsiniz, ancak bu durum söz konusu değil. Zamlarla ilgili sürekli televizyonda gösteriyorlar. Ne kadar aldıklarını göstermiyorlar. Kimse bir şey kazanmıyor ama bunun gibi emekliler sayesinde insanlar tıpta büyük maaşlara gerçekten inanıyor. Neden 150 bin maaşlı bir sağlık görevlisini buldu? Sizce nasıl?
Scromnaja, neden icatlarınıza abone olayım? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı.
Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251]
Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum.
Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra.
Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık.
[ref=#804000]Scromnaja[/ref], neden icatlarınıza abone olayım? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı. Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251] Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum. [/quote] Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra. Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık.
Gudgeon: ↑17 Jun 2023, 00:34Scromnaja, neden altında olayım ki seninki kurgu ile işaret mi? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı.
Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251]
Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum.
Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra.
Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık.
)) Neden üç değil de iki yüksek öğrenimin var . Daha fazlasını bulur musun? Eğitim alarak inşaatçı olduğunuz ortaya çıktı, orada Marx’ı mı okudunuz?)))) Ve bu kelime saçma))) Büyükbabam gibi konuşuyorsunuz))))
Sevdiğiniz biri gibi davranmayı bırakın bilmiyorum. Emekli olduğunuz zaten herkes için açık))))
[quote=Gudgeon post_id=215366 time=1686951269 user_id=10218] [ref=#804000]Scromnaja[/ref], neden altında olayım ki seninki kurgu ile işaret mi? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı. Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251] Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum. [/quote] Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra. Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık. [/quote]
)) Neden üç değil de iki yüksek öğrenimin var . Daha fazlasını bulur musun? Eğitim alarak inşaatçı olduğunuz ortaya çıktı, orada Marx’ı mı okudunuz?)))) Ve bu kelime saçma))) Büyükbabam gibi konuşuyorsunuz)))) Sevdiğiniz biri gibi davranmayı bırakın bilmiyorum. Emekli olduğunuz zaten herkes için açık))))
Ben eğitimlerden BİRİNİN inşaatçısıyım. Ama iktisat fakültesinden mezun oldu. Bu bir yön değişikliğidir. Bu ülkede bir ton iktisatçı var ve çoğu işe yaramaz. Onlardan biri olmak istemedim.
Z.Y, Emin ol en az 150 yaşındayım, umurumda değil. Yine de, argümanlar buldunuz, geriye sadece boş konuşma kaldı (genel olarak hepiniz busunuz).
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Ben eğitimlerden BİRİNİN inşaatçısıyım. Ama iktisat fakültesinden mezun oldu. Bu bir yön değişikliğidir. Bu ülkede bir ton iktisatçı var ve çoğu işe yaramaz. Onlardan biri olmak istemedim. Z.Y, Emin ol en az 150 yaşındayım, umurumda değil. Yine de, argümanlar buldunuz, geriye sadece boş konuşma kaldı (genel olarak hepiniz busunuz).
Gudgeon: ↑17 Jun 2023, 00:45
Formasyonlardan BİRİNDE inşaatçıyım. Ama iktisat fakültesinden mezun oldu. Bu bir yön değişikliğidir. Bu ülkede bir ton iktisatçı var ve çoğu işe yaramaz. Onlardan biri olmak istemedim.
Z.Y, Emin ol en az 150 yaşındayım, umurumda değil. Yine de argümanlar ürettin, geriye sadece boş konuşmalar kaldı.
)
Seni üzmek istiyorum. Üniversite yüksek öğrenim değildir)))
Marx, SSCB, monogramlar, saçmalık ve boş konuşma))) Gerçekten büyükbabam gibi konuşuyorsun. O zaten 70’in üzerinde)))
[quote=Gudgeon post_id=215374 time=1686951921 user_id=10218] Formasyonlardan BİRİNDE inşaatçıyım. Ama iktisat fakültesinden mezun oldu. Bu bir yön değişikliğidir. Bu ülkede bir ton iktisatçı var ve çoğu işe yaramaz. Onlardan biri olmak istemedim. Z.Y, Emin ol en az 150 yaşındayım, umurumda değil. Yine de argümanlar ürettin, geriye sadece boş konuşmalar kaldı. [/quote] ) Seni üzmek istiyorum. Üniversite yüksek öğrenim değildir))) Marx, SSCB, monogramlar, saçmalık ve boş konuşma))) Gerçekten büyükbabam gibi konuşuyorsun. O zaten 70’in üzerinde)))
Maaşım 100 ve aslında bu Moskova için bir kuruş. 2007’de 100 rubleydi, o zaman iki kişi aşağı yukarı normal yaşayabilirdi. Ve şimdi mutlu olmak için ayda 224 bine ihtiyacınız var
These users thanked the author Cujoi for the post:
Maaşım 100 ve aslında bu Moskova için bir kuruş. 2007’de 100 rubleydi, o zaman iki kişi aşağı yukarı normal yaşayabilirdi. Ve şimdi mutlu olmak için ayda 224 bine ihtiyacınız var 😁
[quote=Scromnaja post_id=215377 time=1686952101 user_id=15251] Seni üzmek istiyorum. Üniversite yüksek öğrenim değildir [/quote] üniversiteye o zamanlar orta öğretim deniyordu. 9-11. sınıf okulu gibi. En yüksek değer daha sonra geldi. dikkatli okursanız anlarsınız.
[size=85][color=green]1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Cujoi[/ref], Tell değil Marinka, şu anda sana hırsız diyecek. 100 hiç kimse dürüstçe kazanamaz, sadece çal :))
[quote=Gudgeon post_id=215380 time=1686952326 user_id=10218] [quote=Scromnaja post_id=215377 time=1686952101 user_id= 15251] Seni üzmek istiyorum. Üniversite yüksek öğrenim değildir [/quote] üniversiteye o zamanlar orta öğretim deniyordu. Okul notları 9-11. Yüksek öğrenim daha sonra geldi. [/quote]
Görünüşe göre onu liseyle karıştırmışsınız - burası bir okul))) Kolej ortaöğretim mesleki eğitimdir))) )
Scromnaja: ↑17 Jun 2023, 00:54
orta mesleki eğitim
Evet, öyle. 9. sınıftan sonra. Bunu sana yazdım. Ve sonra - yüksek öğrenime. Bu arada, 90’lı yıllarda tüm bu sınıflandırma biraz gelişmemişti ve liselere kolej deniyordu ve aynı şey olarak kabul ediliyordu. 2000’li yıllardan sonra düzen yeniden sağlandı
[quote=Scromnaja post_id=215381 time=1686952470 user_id=15251] orta mesleki eğitim [/quote] Evet, öyle. 9. sınıftan sonra. Bunu sana yazdım. Ve sonra - yüksek öğrenime. Bu arada, 90’lı yıllarda tüm bu sınıflandırma biraz gelişmemişti ve liselere kolej deniyordu ve aynı şey olarak kabul ediliyordu. 2000’li yıllardan sonra düzen yeniden sağlandı
Mekanik ve metal işleme alanında bir işletmede bir buçuk ay çalıştım: çizimden model oluşturmak, CNC makinesi için program yazmak, makinede işleme sürecini yürütmek (10x10cm’den 2x4’e kadar boyutlarda parçalar) metre). Toplam: 45.000
Şef’e Soru: Neden bu kadar az?
Cevap: Herkes düğmelere basabilir, bizim bir profesyonele ihtiyacımız var.
Kahretsin, bir ORKESTRA adamına ihtiyaçları vardı, kahretsin.
Dün ödedim.
These users thanked the author TannaT for the post (total 2):
Mekanik ve metal işleme alanında bir işletmede bir buçuk ay çalıştım: çizimden model oluşturmak, CNC makinesi için program yazmak, makinede işleme sürecini yürütmek (10x10cm’den 2x4’e kadar boyutlarda parçalar) metre). Toplam: 45.000 Şef’e Soru: Neden bu kadar az? Cevap: Herkes düğmelere basabilir, bizim bir profesyonele ihtiyacımız var. Kahretsin, bir ORKESTRA adamına ihtiyaçları vardı, kahretsin. Dün ödedim.
[quote=Gudgeon post_id=215384 time=1686952639 user_id=10218] [quote=Scromnaja post_id=215381 time=1686952470 user_id= 15251] orta mesleki eğitim [/quote] Evet, öyle. 9. sınıftan sonra. Bunu sana yazdım. Ve sonrasında yüksek öğrenime [/quote]
Peki bunlardan ikisine sahip olduğunuzu mu düşündünüz? Daha yüksek olanlar?)))) Seninle eğlenceli))))
Scromnaja: ↑17 Jun 2023, 00:48
Marx, SSCB, monogramlar, saçmalık ve boş konuşma))) Gerçekten büyükbabam gibi konuşuyorsun. Zaten 70 yaşının üzerinde)))
Muhtemelen buna katılmıyorum, kocamın emekliliğine hâlâ 20 yıl kadar var ama Marx’ı biliyor ve Stalin, yanında birkaç tişört var, başka komünist şeyler de var ve SSCB hakkında farklı şeyleri seviyor
ve o
-saçma
cevap vermeniz gerekiyor - bu sizin için çok saçma)) bu eski bir filmden)
burada
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
[quote=Scromnaja post_id=215377 time=1686952101 user_id=15251] Marx, SSCB, monogramlar, saçmalık ve boş konuşma))) Gerçekten büyükbabam gibi konuşuyorsun. Zaten 70 yaşının üzerinde))) [/quote] Muhtemelen buna katılmıyorum, kocamın emekliliğine hâlâ 20 yıl kadar var ama Marx’ı biliyor ve Stalin, yanında birkaç tişört var, başka komünist şeyler de var ve SSCB hakkında farklı şeyleri seviyor
ve o
-saçma cevap vermeniz gerekiyor - bu sizin için çok saçma)) bu eski bir filmden)
TannaT, insanların nasıl olduğunu anlamaması üzücü Benzer bir meslek için eğitim almak zordur. Ama sorun değil, bence daha iyi bir yer bulacaksın!
3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Scromnaja: ↑17 Jun 2023, 01:02
Peki elinizde iki tane olduğunu mu düşündünüz? Daha yüksek olanlar?)))) Seninle eğlenceli))))
Evet. Bir düşünün, matematiğini ben yaptım. Çünkü üniversitede tam zamanlı ve yarı zamanlı okudum. Ve dolabımda iki yüksek öğrenim diplomam var. Siyah beyaz nerede yazıyor? Ve bunun üniversiteyle hiçbir ilgisi yok. SONRAydı. Toplamda 7 yılımı bunlara harcadım (paralel olarak 6 yıl ve 3,5 yıl olduğu hesaba katılırsa).
[ref=#0000ff]TannaT[/ref], insanların nasıl olduğunu anlamaması üzücü Benzer bir meslek için eğitim almak zordur. Ama sorun değil, bence daha iyi bir yer bulacaksın!
[size=85][color=green]3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Scromnaja post_id=215387 time=1686952928 user_id =15251] Peki elinizde iki tane olduğunu mu düşündünüz? Daha yüksek olanlar?)))) Seninle eğlenceli)))) [/quote] Evet. Bir düşünün, matematiğini ben yaptım. Çünkü üniversitede tam zamanlı ve yarı zamanlı okudum. Ve dolabımda iki yüksek öğrenim diplomam var. Siyah beyaz nerede yazıyor? Ve bunun üniversiteyle hiçbir ilgisi yok. SONRAydı. Toplamda 7 yılımı bunlara harcadım (paralel olarak 6 yıl ve 3,5 yıl olduğu hesaba katılırsa).
Gudgeon: ↑17 Jun 2023, 01:07TannaT, insanların Böyle bir mesleğe hazırlanmanın ne kadar zor olduğunu anlamıyorum. Ama sorun değil, bence daha iyi bir yer bulacaksın!
3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Scromnaja: ↑17 Jun 2023, 01:02
Peki elinizde iki tane olduğunu mu düşündünüz? Daha yüksek olanlar?)))) Seninle eğlenceli))))
Evet. Bir düşünün, matematiğini ben yaptım. Çünkü üniversitede tam zamanlı ve yarı zamanlı okudum. Ve dolabımda iki yüksek öğrenim diplomam var. Siyah beyaz nerede yazıyor? Ve bunun üniversiteyle hiçbir ilgisi yok. SONRAydı. Toplamda 7 yılımı bunlara harcadım (6 yıl ve paralel olarak 3,5 yıl olduğunu hesaba katarsak).
Evet) Şahsen ve yüz yüze devamsızlık yani)) ) Üçüncüyü neden henüz almadın?)))) Herhangi bir akademik unvanın var mı?)))) Daha fazlasını anlatalım)))) Muhtemelen doktoranızı mı yoksa sadece adayınızın tezini mi savundunuz? ?))))
[quote=Gudgeon post_id=215389 time=1686953227 user_id=10218] [ref=#0000ff]TannaT[/ref], insanların Böyle bir mesleğe hazırlanmanın ne kadar zor olduğunu anlamıyorum. Ama sorun değil, bence daha iyi bir yer bulacaksın!
[size=85][color=green]3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Scromnaja post_id=215387 time=1686952928 user_id =15251] Peki elinizde iki tane olduğunu mu düşündünüz? Daha yüksek olanlar?)))) Seninle eğlenceli)))) [/quote] Evet. Bir düşünün, matematiğini ben yaptım. Çünkü üniversitede tam zamanlı ve yarı zamanlı okudum. Ve dolabımda iki yüksek öğrenim diplomam var. Siyah beyaz nerede yazıyor? Ve bunun üniversiteyle hiçbir ilgisi yok. SONRAydı. Toplamda 7 yılımı bunlara harcadım (6 yıl ve paralel olarak 3,5 yıl olduğunu hesaba katarsak). [/quote]
Evet) Şahsen ve yüz yüze devamsızlık yani)) ) Üçüncüyü neden henüz almadın?)))) Herhangi bir akademik unvanın var mı?)))) Daha fazlasını anlatalım)))) Muhtemelen doktoranızı mı yoksa sadece adayınızın tezini mi savundunuz? ?))))
Scromnaja: ↑17 Jun 2023, 01:12
Neden üçüncüyü henüz almadın?)))) Akademik unvanların var mı?)))
Savunmadın mı . Yüksek lisansı bıraktım. Çünkü Doktora tezimi bitirmedim. Üçüncüyü alamadım çünkü ikisinden bıktım, bu yüzden yüksek lisansa gitmedim. Yorgun. Ben bir bilim adamı olmazdım; kendimi daha fazla zorlamanın manasını görmedim. Evet ve paraya ihtiyaç vardı. Kısaca bu kadar. Bazen pişman oluyorum ama buna geri dönmek istemiyorum.
TannaT: ↑17 Jun 2023, 01:14
i bu Majestelerinin Cinsiyeti konulu bir Forum mu veya nerede?
Bir nevi sohbet etmeye benziyor... her şey hakkında.
[quote=Scromnaja post_id=215390 time=1686953535 user_id=15251] Neden üçüncüyü henüz almadın?)))) Akademik unvanların var mı?))) [/quote] Savunmadın mı . Yüksek lisansı bıraktım. Çünkü Doktora tezimi bitirmedim. Üçüncüyü alamadım çünkü ikisinden bıktım, bu yüzden yüksek lisansa gitmedim. Yorgun. Ben bir bilim adamı olmazdım; kendimi daha fazla zorlamanın manasını görmedim. Evet ve paraya ihtiyaç vardı. Kısaca bu kadar. Bazen pişman oluyorum ama buna geri dönmek istemiyorum.
[quote=TannaT post_id=215393 time=1686953685 user_id=18680] i bu Majestelerinin Cinsiyeti konulu bir Forum mu veya nerede? [/quote]Bir nevi sohbet etmeye benziyor... her şey hakkında.
TannaT, kaç yaşındasın... 30+ benim gibi (40’a yakın olmasına rağmen). Eski bir zihin durumudur. Bir erkek 30 yaşında yaşlı ya da 70 yaşında genç olabilir. Boşver bu gelenekleri Kendimi hala erkek gibi hissediyorum. Sanki 25 yaşındayım Önemli olan içimin genç olması!
6 dakika 1 saniye sonra gönderilir: Cujoi, dürüst olmak gerekirse... hayat deneyimim, yüksek öğrenimin başarının garantisi olmadığını, iki tanesinin bile garanti olmadığını gösteriyor. Tıpkı onun yokluğunun başarısızlığın garantisi olmadığı gibi. Daha az eğitimli, çok daha fazla kazanan, hatta benden daha akıllı olan birçok insan tanıyorum. Deneyim ve kendi kendine eğitim kuralı! Teknik okuldan sonra, yüksek eğitime sahip herkesten daha akıllı olabilirsiniz (ancak nadiren). Bu yüzden kendinizi kaptırmayın. 9. sınıfta okuyan bir arkadaşım var... milyonlar kazanıyor ama bana sevgiyle bit diyor :) Şaka olarak elbette iyi bir adam. Evet, bazen kalkmadan önce ona yardım ettim. İyi adam, duyarlı! Artık paraya ihtiyacım olduğunda bana yardım ediyor.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
[ref=#0000ff]TannaT[/ref], kaç yaşındasın... 30+ benim gibi (40’a yakın olmasına rağmen). Eski bir zihin durumudur. Bir erkek 30 yaşında yaşlı ya da 70 yaşında genç olabilir. Boşver bu gelenekleri ;) Kendimi hala erkek gibi hissediyorum. Sanki 25 yaşındayım :) Önemli olan içimin genç olması!
[size =85][color=green]6 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size] [ref=#804000]Cujoi [/ref], dürüst olmak gerekirse... hayat deneyimim, yüksek öğrenimin başarının garantisi olmadığını, iki tanesinin bile garanti olmadığını gösteriyor. Tıpkı onun yokluğunun başarısızlığın garantisi olmadığı gibi. Daha az eğitimli, çok daha fazla kazanan, hatta benden daha akıllı olan birçok insan tanıyorum. Deneyim ve kendi kendine eğitim kuralı! Teknik okuldan sonra, yüksek eğitime sahip herkesten daha akıllı olabilirsiniz (ancak nadiren). Bu yüzden kendinizi kaptırmayın. 9. sınıfta okuyan bir arkadaşım var... milyonlar kazanıyor ama bana sevgiyle bit diyor :) Şaka olarak elbette iyi bir adam. Evet, bazen kalkmadan önce ona yardım ettim. İyi adam, duyarlı! Artık paraya ihtiyacım olduğunda bana yardım ediyor.
Her şey eğitim diplomasıyla ilgili onlar olmadan, diplomaya sahip olandan daha fazlasını bildiğimi ve yapabileceğimi kimse umursamaz (( Bu daha önce de birden fazla oldu. Ben sadece tembelim ve çalışmayı hâlâ seviyorum
Her şey eğitim diplomasıyla ilgili 😁 onlar olmadan, diplomaya sahip olandan daha fazlasını bildiğimi ve yapabileceğimi kimse umursamaz (( Bu daha önce de birden fazla oldu. Ben sadece tembelim 😁 ve çalışmayı hâlâ seviyorum 🤔
[quote=Cujoi post_id=215411 time=1686957923 user_id=10156] Her şey kabuklarla ilgili [/quote]Eh... bir parça kağıt olmadan bir kakasın, ama bir kağıt parçasıyla bir kakasın kaka! Halk bilgeliği! :-D
Arkadaşlar, en azından şehrini yazar mısınız?
Moskova zamanına göre 100 bin kişi için normal, eğer gösterişten uzak, ilaç ve doktor yoksa orada.
Birlikte - küçülürseniz ve özel bir şey satın almazsanız o zaman bu da sorun değil.
Tinkoff dergisini okuyun, oradaki insanlar maaşları ve harcamaları hakkında çok ilginç şeyler yazıyor.
Moskova Rusya değil, diğer ülkeler de öyle
Bir arkadaşım tüm ailemizden 80-90 kat daha kötü yaşıyor - ama Moskova.
[quote=Markul post_id=215093 time=1686911784 user_id=17435] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 215089 time=1686911396 user_id=18654] Arkadaşlar, en azından şehrini yazar mısınız? Moskova zamanına göre 100 bin kişi için normal, eğer gösterişten uzak, ilaç ve doktor yoksa orada. Birlikte - küçülürseniz ve özel bir şey satın almazsanız o zaman bu da sorun değil. Tinkoff dergisini okuyun, oradaki insanlar maaşları ve harcamaları hakkında çok ilginç şeyler yazıyor. [/quote]
Moskova Rusya değil, diğer ülkeler de öyle Bir arkadaşım tüm ailemizden 80-90 kat daha kötü yaşıyor - ama Moskova. [/quote]Moskova da bir zevk ((
niqk: ↑16 Jun 2023, 21:57
Burada Kızılderilileri hatırladılar... Psikologların hayatlarından memnuniyet üzerine yaptığı araştırmalar,
bu kadar memnun olan insanların çoğunun Hindistan’da olduğunu gösterdi! Evsiz serseriler bile orada hayatın tadını çıkarıyor. Neden
i bu?
Size açıklayacağım, neden bu . Hindistan’da herkes kendi kastında doğdu (Varna demek doğru) ve orada kasttan kasta geçmek imkansız! Yani herkes kendi müebbet hapis hücresinde doğmuştur, bazıları için çok küçük, bazıları için daha büyük, bazıları için sadece birkaç odalı, bazıları için ise golf sahaları olan bir saray. Hücresinde doğan herkes, orada öleceğini ve bundan çıkış yolu olmadığını kesin olarak bilir, dolayısıyla hücresinin duvarına yansıyan herhangi bir güneş ışınına sevinecektir...
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=niqk post_id=215304 time=1686941855 user_id=218] Burada Kızılderilileri hatırladılar... Psikologların hayatlarından memnuniyet üzerine yaptığı araştırmalar, bu kadar memnun olan insanların çoğunun Hindistan’da olduğunu gösterdi! Evsiz serseriler bile orada hayatın tadını çıkarıyor. Neden i bu? [/quote] Size açıklayacağım, [b]neden bu [/b]. Hindistan’da herkes kendi kastında doğdu (Varna demek doğru) ve orada kasttan kasta geçmek imkansız! Yani herkes kendi müebbet hapis hücresinde doğmuştur, bazıları için çok küçük, bazıları için daha büyük, bazıları için sadece birkaç odalı, bazıları için ise golf sahaları olan bir saray. Hücresinde doğan herkes, orada öleceğini ve bundan çıkış yolu olmadığını kesin olarak bilir, dolayısıyla hücresinin duvarına yansıyan herhangi bir güneş ışınına sevinecektir...
niqk: ↑16 Jun 2023, 21:57
Çünkü hayat tüm dolandırıcılar, dolandırıcılar ve düzenbazlar için kötüdür! Sonuç: Hiç kimse dürüst yaşamamalı ve çalışmamalı!!! Ve sonra hayat daha iyi olacak! Hemen olmasa da
[quote=niqk post_id=215304 time=1686941855 user_id=218] Çünkü hayat tüm dolandırıcılar, dolandırıcılar ve düzenbazlar için kötüdür! Sonuç:Hiç kimse dürüst yaşamamalı ve çalışmamalı!!! Ve sonra hayat daha iyi olacak! Hemen olmasa da [/quote] Hangi konferansta vaizsiniz?
TannaT: ↑17 Jun 2023, 01:00
Mekanik ve metal işleme alanında bir işletmede bir buçuk ay çalıştım: çizimden model oluşturmak, CNC makinesi için program yazmak, makinede işleme sürecini yürütmek (boyutlardan parçalar) 10x10cm ila 2x4 metre). Toplam: 45.000
Şef’e Soru: Neden bu kadar az?
Cevap: Herkes düğmelere basabilir, bizim bir profesyonele ihtiyacımız var.
Kahretsin, bir ORKESTRA adamına ihtiyaçları vardı, kahretsin.
Dün ödedim.
Son iş yerinden benzer bir hikaye (3 yıl önce).
Robot kompleksi telden 3 boyutlu örgü üretimi. Bir yıl içinde bunu öğrendim ve anladım, belirli işlemleri gerçekleştirmek için her adımı ve zamanı biliyordum. OWN kaydırmada üretkenlik 250 ızgaradan 600 ızgaraya yükseltildi ( 12 saat), teknik olarak tüm süreçleri verimlilik açısından tanımlasa bile, ikinci vardiyada 200 mesh yapıldı. Ancak ayın sonunda her iki vardiyanın maaşı yaklaşık 50 bin ruble idi. her birine (3 kişilik 2 takım), bana biraz daha fazla ödeme yapıldı - 57 bin ruble. Bunun neden böyle olduğunu sorup, ben daha fazlasını hak ediyorum, en az 70 tr ödedim - vardiyamız SİKTİ - DİĞERİ aptalca SİKTİ, yönetim ellerini kaldırdı. Sabırlıydım.
Yeni Sbshnik, çizgiden çıkmadan sigara içmem konusunda beni rahatsız etmeye ve ikramiyeyle cezalandırmaya başladığında, bunu 2. "cezadan" sonra ödedim.
Şimdi bu tugay eskisinin aynısını yapıyor, günde 200-250 net, her iki vardiya, herkesin maaşı 40 bin ruble.
Geçenlerde bir tanıdığım bana müdürün geri dönmek isteyip istemediğimle ilgilendiğini sordu. Cevap verdim: Ayda 150 bin ruble kazanırlarsa geri döneceğim, ama hat ustabaşının yerine.
Bu arada eğitim hakkında yazmışlar...
Bazılarına göre eğitim eğitim, bilgi verir :muza : ve bazıları için kağıt kabukları
Ben senin için zaten yaşlı bir osuruğum , emeklilik hâlâ uzakta, KUZEY artık :bilinmiyor: olarak kabul edilmediğinden ve daha da ileri gittiğinden, eğitim ortalama, dolara çevrildiğinde gelir her zaman ortalamanın üzerindeydi (RUBLE sürekli bizimle uçtuğu için) ), yaklaşık 1000 $ +/-, ancak bu yalnızca 10 yaşımdayken hobimle ilgilenirken edindiğim bilgiler sayesinde oldu. :evet:
Last edited by Ahah on 17 Jun 2023, 09:14, edited 1 time in total.
These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
[quote=TannaT post_id=215385 time=1686952830 user_id=18680] Mekanik ve metal işleme alanında bir işletmede bir buçuk ay çalıştım: çizimden model oluşturmak, CNC makinesi için program yazmak, makinede işleme sürecini yürütmek (boyutlardan parçalar) 10x10cm ila 2x4 metre). Toplam: 45.000 Şef’e Soru: Neden bu kadar az? Cevap: Herkes düğmelere basabilir, bizim bir profesyonele ihtiyacımız var. Kahretsin, bir ORKESTRA adamına ihtiyaçları vardı, kahretsin. Dün ödedim. [/quote] Son iş yerinden benzer bir hikaye (3 yıl önce). Robot kompleksi telden 3 boyutlu örgü üretimi. Bir yıl içinde bunu öğrendim ve anladım, belirli işlemleri gerçekleştirmek için her adımı ve zamanı biliyordum. [color=#0000FF]OWN[/color] kaydırmada üretkenlik 250 ızgaradan 600 ızgaraya yükseltildi ( 12 saat), teknik olarak tüm süreçleri verimlilik açısından tanımlasa bile, ikinci vardiyada 200 mesh yapıldı. Ancak ayın sonunda her iki vardiyanın maaşı yaklaşık 50 bin ruble idi. her birine (3 kişilik 2 takım), bana biraz daha fazla ödeme yapıldı - 57 bin ruble. Bunun neden böyle olduğunu sorup, ben daha fazlasını hak ediyorum, en az 70 tr ödedim - vardiyamız SİKTİ - DİĞERİ aptalca SİKTİ, yönetim ellerini kaldırdı. Sabırlıydım. Yeni Sbshnik, çizgiden çıkmadan sigara içmem konusunda beni rahatsız etmeye ve ikramiyeyle cezalandırmaya başladığında, bunu 2. "cezadan" sonra ödedim. Şimdi bu tugay eskisinin aynısını yapıyor, günde 200-250 net, her iki vardiya, herkesin maaşı 40 bin ruble. Geçenlerde bir tanıdığım bana müdürün geri dönmek isteyip istemediğimle ilgilendiğini sordu. Cevap verdim: Ayda 150 bin ruble kazanırlarsa geri döneceğim, ama hat ustabaşının yerine. :muza:
Bu arada eğitim hakkında yazmışlar... Bazılarına göre eğitim eğitim, bilgi verir :muza : ve bazıları için kağıt kabukları :muza: Ben senin için zaten yaşlı bir osuruğum :oops:, emeklilik hâlâ uzakta, KUZEY artık :bilinmiyor: olarak kabul edilmediğinden ve daha da ileri gittiğinden, eğitim ortalama, dolara çevrildiğinde gelir her zaman ortalamanın üzerindeydi (RUBLE sürekli bizimle uçtuğu için) ), yaklaşık 1000 $ +/-, ancak bu yalnızca 10 yaşımdayken hobimle ilgilenirken edindiğim bilgiler sayesinde oldu. :evet:
Serg_A: ↑16 Jun 2023, 16:14
Söyle bana, maaşları az olduğu için postane olmadan, doktor olmadan, öğretmen olmadan yaşayabilir misin ve sen onları insan olarak bile görmüyorsun?
Dinleyin, artık küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı.
Aynı şarkı öğretmenlerle ilgili; eğer talep görüyorsanız, normal şekilde ödeme yaparlar. En azından Moskova’da. Karısının kız kardeşi Orada Rusça ve edebiyat öğretmeni: 100+ (tam olarak ne kadar artı bilmiyorum). Doktorlara geri dönelim; kocası ambulans sağlık görevlisi: 150+. Hata, görünüşe göre her şey yolunda gidiyor! Moskova’nın ülkenin tamamı olmadığı açık. Neyse onlar da geldiler. Ve burada çok daha az kazandılar. Ama yine de değerli. Daha fazla kazanmak gerekiyordu; çabaladılar ve başarılı oldular. Bu pozisyonu seviyorum. Ve oturup 30’un yeterli olmadığından şikayet etmek ve hiçbir şey yapmamak... Bu yanlış bir şey.
Posta konusunda hiçbir şey söylemeyeceğim. "Rus Postası" nasıl çalışıyor... tam bir dehşet.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir: ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, anladım! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın :)
Sanki doktorlara yapılan tüm bu ödemeler devam ediyormuş gibi. Onlardan neredeyse hiçbir şey alamıyorlar. Özel tıp, nadir istisnalar dışında temel olarak yardımcıdır. Burada, tüm güvenlik kriterlerini karşılayamadığı için yasaklar da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir ciddi tedavi söz konusu değildir. Evet, üstelik milletten para pompalamayı amaçlıyor. Tedavi için değil, vakit geçirmek için daha konforlu koşullar için para alıyorlar. Bu çok doğru. Bu arada yarın Tıp Bayramı, tüm doktorları tebrik ediyorum.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
[quote=Gudgeon post_id=215187 time=1686922238 user_id=10218] [quote=Serg_A post_id=215177 time=1686921269 user_id= 18010] Söyle bana, maaşları az olduğu için postane olmadan, doktor olmadan, öğretmen olmadan yaşayabilir misin ve sen onları insan olarak bile görmüyorsun? [/quote] Dinleyin, artık küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı. Aynı şarkı öğretmenlerle ilgili; eğer talep görüyorsanız, normal şekilde ödeme yaparlar. En azından Moskova’da. [url=viewtopic.php?t=7722]Karısının kız kardeşi[/url] Orada Rusça ve edebiyat öğretmeni: 100+ (tam olarak ne kadar artı bilmiyorum). Doktorlara geri dönelim; kocası ambulans sağlık görevlisi: 150+. Hata, görünüşe göre her şey yolunda gidiyor! Moskova’nın ülkenin tamamı olmadığı açık. Neyse onlar da geldiler. Ve burada çok daha az kazandılar. Ama yine de değerli. Daha fazla kazanmak gerekiyordu; çabaladılar ve başarılı oldular. Bu pozisyonu seviyorum. Ve oturup 30’un yeterli olmadığından şikayet etmek ve hiçbir şey yapmamak... Bu yanlış bir şey. Posta konusunda hiçbir şey söylemeyeceğim. "Rus Postası" nasıl çalışıyor... tam bir dehşet.
[size=85][color=green]1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ ref], anladım! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın :) [/quote]
Sanki doktorlara yapılan tüm bu ödemeler devam ediyormuş gibi. Onlardan neredeyse hiçbir şey alamıyorlar. Özel tıp, nadir istisnalar dışında temel olarak yardımcıdır. Burada, tüm güvenlik kriterlerini karşılayamadığı için yasaklar da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir ciddi tedavi söz konusu değildir. Evet, üstelik milletten para pompalamayı amaçlıyor. Tedavi için değil, vakit geçirmek için daha konforlu koşullar için para alıyorlar. Bu çok doğru. Bu arada yarın Tıp Bayramı, tüm doktorları tebrik ediyorum.
[quote=Gudgeon post_id=215332 time=1686946179 user_id=10218] Herkesten yeteneklerine göre, herkese ihtiyaçlarına göre [/quote] Sen hâlâ karanlıksın; SSCB’de böyle bir şey yoktu.
Konfor kavramı herkese göre farklıdır, bunun açıklığa kavuşturulması gerekir. Bazıları ormandaki bir çadırda rahat ederken, diğerleri başkanlık süitindeki bir otelde rahat ediyor. Soru, kendinize hiçbir şeyi inkar etmemek için 100 binin sizin için yeterli olup olmadığı ise. Şahsen ayda yüz benim için yeterli. Dileklerimi yerine getirebilirim, yine de kalacak
Konfor kavramı herkese göre farklıdır, bunun açıklığa kavuşturulması gerekir. Bazıları ormandaki bir çadırda rahat ederken, diğerleri başkanlık süitindeki bir otelde rahat ediyor. Soru, kendinize hiçbir şeyi inkar etmemek için 100 binin sizin için yeterli olup olmadığı ise. Şahsen ayda yüz benim için yeterli. Dileklerimi yerine getirebilirim, yine de kalacak
Tania: ↑17 Jun 2023, 09:46
Sanki doktorlara yapılan tüm o ödemeler devam ediyor. Onlardan neredeyse hiçbir şey alamıyorlar. Özel tıp, nadir istisnalar dışında temel olarak yardımcıdır. Burada, tüm güvenlik kriterlerini karşılayamadığı için yasaklar da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir ciddi tedavi söz konusu değildir. Evet, üstelik milletten para pompalamayı amaçlıyor. Tedavi için değil, vakit geçirmek için daha konforlu koşullar için para alıyorlar. Bu çok doğru. Bu arada yarın Doktorlar Günü ve tüm doktorları tebrik ediyorum.
Özel klinik - Bir çocuk için bir çeşit tıbbi lens sipariş ettiler - 25 tr (onların maliyeti). AMA, + danışma ekleyin (1. ücretsiz, 2. + 1500 ovma) + ilk önce bazı denemeler 3000 ovma yaptı. (uymadılar) + lensleri temizlemek için çözümler 700 ovmak. (2 küçük kavanoz) + bunları saklamak için kavanozlar 500 ruble. + 25.000 ovma terapötik lensler yaptı. + onlara bakmak için bir çeşit çözüm 2000 ovmak. (büyük bir kavanoz, sonra OZON’da - bu kavanozu 500 ruble için gördük) + bu lensleri kullanmaya başladıktan sonra 2 konsültasyon 2*1500 ruble. (3000 ovma)
Toplam - 35.700 ovma. (4 günlük ziyaret - aile bütçesinden eksi 36.000 ruble)
[quote=Tania post_id=215483 time=1686984367 user_id=10913] Sanki doktorlara yapılan tüm o ödemeler devam ediyor. Onlardan neredeyse hiçbir şey alamıyorlar. Özel tıp, nadir istisnalar dışında temel olarak yardımcıdır. Burada, tüm güvenlik kriterlerini karşılayamadığı için yasaklar da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir ciddi tedavi söz konusu değildir. Evet, üstelik milletten para pompalamayı amaçlıyor. Tedavi için değil, vakit geçirmek için daha konforlu koşullar için para alıyorlar. Bu çok doğru. Bu arada yarın Doktorlar Günü ve tüm doktorları tebrik ediyorum. [/quote] Özel klinik - Bir çocuk için bir çeşit tıbbi lens sipariş ettiler - 25 tr (onların maliyeti). AMA, + danışma ekleyin (1. ücretsiz, 2. + 1500 ovma) + ilk önce bazı denemeler 3000 ovma yaptı. (uymadılar) + lensleri temizlemek için çözümler 700 ovmak. (2 küçük kavanoz) + bunları saklamak için kavanozlar 500 ruble. + 25.000 ovma terapötik lensler yaptı. + onlara bakmak için bir çeşit çözüm 2000 ovmak. (büyük bir kavanoz, sonra OZON’da - bu kavanozu 500 ruble için gördük) + bu lensleri kullanmaya başladıktan sonra 2 konsültasyon 2*1500 ruble. (3000 ovma) Toplam - 35.700 ovma. (4 günlük ziyaret - aile bütçesinden eksi 36.000 ruble) :smile001:
Bugünün döviz kuruyla bu 1000 doların biraz üzerinde. İsrail’de bu, geçim seviyesinin altında, yani tam yoksulluk!!! Ve lütfen aynı aletlerin, seyahatlerin ve tatillerin neredeyse her yerde aynı maliyete sahip olduğunu unutmayın! Birçoğunuz 100 binin hayalini kuruyorsunuz ama bu parayla nasıl yaşayabileceğinizi ve hayatta kalabileceğinizi hayal edemiyorum
These users thanked the author Faustian for the post (total 3):
Bugünün döviz kuruyla bu 1000 doların biraz üzerinde. İsrail’de bu, geçim seviyesinin altında, yani tam yoksulluk!!! Ve lütfen aynı aletlerin, seyahatlerin ve tatillerin neredeyse her yerde aynı maliyete sahip olduğunu unutmayın! Birçoğunuz 100 binin hayalini kuruyorsunuz ama bu parayla nasıl yaşayabileceğinizi ve hayatta kalabileceğinizi hayal edemiyorum
Serg_A: ↑17 Jun 2023, 09:53
SSCB’de böyle bir şey yoktu.
Yani elbette olmadı! Bu, bir miktar delilik içeren ütopik bir slogan. Onu bu şekilde hatırladım.
6 dakika 31 saniye sonra gönderildi: Tania, özel klinikler Bir şeyi hızlı bir şekilde bulmanız veya oldukça rutin bir şey yapmanız gerektiğinde iyidir. Her türlü ultrason vb. Sizin için uygun olduğunda geldim, yaptım, doğrudan doktora gittim ve hemen bazı sonuçlar aldım. Kısacası ilk teşhis veya durum izleme için. Elbette orada ciddi bir tedavi görmeyeceksiniz.
7 dakika 40 saniye sonra gönderilir: Faustinio, bahsettiğim şey bu. Kesinlikle daha fazla para değil. Yaşamak için yeterli. Ama onurlu yaşamak - hayır. Diyelim ki yeni bir arabanın maliyeti şu anda 2-3-5 milyon (talepler neler). İşte maaş yüz metrekare, hatta 150 metrekare, yarısını bile biriktirseniz, bunun için yıllarınızı biriktirirsiniz. Ama çoğunluk almayacak, 5-7 yıl kredi alacaklar, yarı fiyatına fazla ödeyecekler... İpoteği de hatırlayabilirsiniz. Yani dokuma çok büyük bir para değil, sadece geçimlik bir şeydir. Diyelim ki tek başıma her şeye yetiyordum ama yine de onu bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Ve 3 kişilik bir aileye bakmak zaten stresli. Yani öyle. Yiyecek ve giyeceğe yetecek kadar paranız olabilir, ancak dinlenme veya fazlalık için ekstra bulmak daha zordur.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
[quote=Serg_A post_id=215487 time=1686984812 user_id=18010] SSCB’de böyle bir şey yoktu. [/quote]Yani elbette olmadı! Bu, bir miktar delilik içeren ütopik bir slogan. Onu bu şekilde hatırladım.
[size=85][color=green]6 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Tania[/ref], özel klinikler Bir şeyi hızlı bir şekilde bulmanız veya oldukça rutin bir şey yapmanız gerektiğinde iyidir. Her türlü ultrason vb. Sizin için uygun olduğunda geldim, yaptım, doğrudan doktora gittim ve hemen bazı sonuçlar aldım. Kısacası ilk teşhis veya durum izleme için. Elbette orada ciddi bir tedavi görmeyeceksiniz.
[size=85][color=green]7 dakika 40 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#804000]Faustinio[/ref], bahsettiğim şey bu. Kesinlikle daha fazla para değil. Yaşamak için yeterli. Ama onurlu yaşamak - hayır. Diyelim ki yeni bir arabanın maliyeti şu anda 2-3-5 milyon (talepler neler). İşte maaş yüz metrekare, hatta 150 metrekare, yarısını bile biriktirseniz, bunun için yıllarınızı biriktirirsiniz. Ama çoğunluk almayacak, 5-7 yıl kredi alacaklar, yarı fiyatına fazla ödeyecekler... İpoteği de hatırlayabilirsiniz. Yani dokuma çok büyük bir para değil, sadece geçimlik bir şeydir. Diyelim ki tek başıma her şeye yetiyordum ama yine de onu bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Ve 3 kişilik bir aileye bakmak zaten stresli. Yani öyle. Yiyecek ve giyeceğe yetecek kadar paranız olabilir, ancak dinlenme veya fazlalık için ekstra bulmak daha zordur.
Gudgeon: ↑17 Jun 2023, 11:10
Elbette değildi! Bu, bir miktar delilik içeren ütopik bir slogan. Ben onu böyle hatırladım.
Sen nasıl hatırladın bilmiyorum, hâlâ üniversitedeydim, kahretsin! Her birinden yeteneğine göre - herkese emeğine göre! Bu sosyalizmin ilkesidir, SSCB’deydi. Herkesten yeteneğine göre - herkese ihtiyacına göre. Komünizmin ilkesi budur ama SSCB’de komünizm yoktu!
Bir bilim insanı öğrenin, hiçbir şey bilmiyorsunuz.
[quote=Gudgeon post_id=215534 time=1686989414 user_id=10218] Elbette değildi! Bu, bir miktar delilik içeren ütopik bir slogan. Ben onu böyle hatırladım. [/quote] Sen nasıl hatırladın bilmiyorum, hâlâ üniversitedeydim, kahretsin! [color=#FFBFBF][b]Her birinden yeteneğine göre - herkese emeğine göre![/b][/color] Bu sosyalizmin ilkesidir, SSCB’deydi. [color=#FF8080]Herkesten yeteneğine göre - herkese ihtiyacına göre.[/color ] Komünizmin ilkesi budur ama SSCB’de komünizm yoktu! Bir bilim insanı öğrenin, hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Benim şehrimde bu mümkün. Nüfusu 100 binin altında. Fiyatlar yükselmeden ipotek almayı başardık, iki odalı bir daire için 15 yıl boyunca (şehirde konut sadece ikinci konut, yeni ev yok) 20 bin maaş ödüyoruz. Kamu hizmetleri için kışın maksimum 6 ödüyoruz, yiyeceklerden tam olarak tasarruf etmiyoruz ama besi de yapmıyoruz, orta. Pazar yerlerinden ucuz kıyafetler alıyoruz, evden çalışıyorum, meslektaşlarımın önünde pahalı elbiseler ve altınlarla gösteriş yapmak zorunda kalmıyorum) bu da ayrı bir paradoks, bu arada bizim şehrimizde maaş 30 bin İyi sayılır, ama kadınların hepsi altınla süsleniyor ve her birinin bir kürk mantosu var ve bu mutlaka manikür yaptırılması gereken bir şey. Ancak bu kadınların ailelerindeki kredi sayısı genellikle üç civarında ve hala ödenmiyor. Ve böyle bir takımda benim gibi insanlara şüpheyle bakıyorlar ama kartımda daha fazla para olacak ve hayatımda ipotek dışında tek bir kredim olmadı. Eşyaların görünümünden ziyade işlevselliğine harcamayı seviyorum. İyi bir bilgisayar kürk mantodan daha iyidir, robot elektrikli süpürge altın zincirden daha iyidir, kıyafettense seyahat için para biriktirmek daha iyidir :)) Cilt bakım ürünlerinden tasarruf etmem. Hayatın Köstebek Günü gibi görünmemesi için düzenli olarak kendimiz için, hobilerimiz ve ilgi alanlarımız için bir şeyler satın almaya çalışıyoruz. Böyle bir maaşla karşılayamayacağım şey uzun yolculuk ve bir çocuk. Bir çocuk ortaya çıkarsa imkanlarımı çok sıkmak zorunda kalacağımı anlıyorum, böyle yaşamak istemiyorum, bugün çocuğa et veya yeni ayakkabı almayı düşünüyorum. Şimdi hem eşim hem de ben yeni bir meslek öğreniyoruz, yaklaşık bir yıl içinde gelirimizde çok iyi bir artış olacağını umuyoruz
These users thanked the author Arianna for the post (total 3):
Benim şehrimde bu mümkün. Nüfusu 100 binin altında. Fiyatlar yükselmeden ipotek almayı başardık, iki odalı bir daire için 15 yıl boyunca (şehirde konut sadece ikinci konut, yeni ev yok) 20 bin maaş ödüyoruz. Kamu hizmetleri için kışın maksimum 6 ödüyoruz, yiyeceklerden tam olarak tasarruf etmiyoruz ama besi de yapmıyoruz, orta. Pazar yerlerinden ucuz kıyafetler alıyoruz, evden çalışıyorum, meslektaşlarımın önünde pahalı elbiseler ve altınlarla gösteriş yapmak zorunda kalmıyorum) bu da ayrı bir paradoks, bu arada bizim şehrimizde maaş 30 bin İyi sayılır, ama kadınların hepsi altınla süsleniyor ve her birinin bir kürk mantosu var ve bu mutlaka manikür yaptırılması gereken bir şey. Ancak bu kadınların ailelerindeki kredi sayısı genellikle üç civarında ve hala ödenmiyor. Ve böyle bir takımda benim gibi insanlara şüpheyle bakıyorlar ama kartımda daha fazla para olacak ve hayatımda ipotek dışında tek bir kredim olmadı. Eşyaların görünümünden ziyade işlevselliğine harcamayı seviyorum. İyi bir bilgisayar kürk mantodan daha iyidir, robot elektrikli süpürge altın zincirden daha iyidir, kıyafettense seyahat için para biriktirmek daha iyidir :)) Cilt bakım ürünlerinden tasarruf etmem. Hayatın Köstebek Günü gibi görünmemesi için düzenli olarak kendimiz için, hobilerimiz ve ilgi alanlarımız için bir şeyler satın almaya çalışıyoruz. Böyle bir maaşla karşılayamayacağım şey uzun yolculuk ve bir çocuk. Bir çocuk ortaya çıkarsa imkanlarımı çok sıkmak zorunda kalacağımı anlıyorum, böyle yaşamak istemiyorum, bugün çocuğa et veya yeni ayakkabı almayı düşünüyorum. Şimdi hem eşim hem de ben yeni bir meslek öğreniyoruz, yaklaşık bir yıl içinde gelirimizde çok iyi bir artış olacağını umuyoruz
Konfor böyle bir şeydir, bir ve 25 tr. rahatlık içinde yaşıyor ve karikatürün diğer yarısında hala bir çeşit rahatsızlık var, ya küçük inciler ya da yanlış pişmişliğin ıstakozları
These users thanked the author Beluga for the post:
Konfor böyle bir şeydir, bir ve 25 tr. rahatlık içinde yaşıyor ve karikatürün diğer yarısında hala bir çeşit rahatsızlık var, ya küçük inciler ya da yanlış pişmişliğin ıstakozları :unknown:
Arianna: ↑17 Jun 2023, 11:41
Eğer bir çocuk hayat planlarınız, o zaman gecikmemek daha iyidir. Her yeni yılda gebe kalmak daha zor, katlanmak daha zor, eğitmek ve büyütmek daha zor olacak. Gelirin artmasıyla birlikte yeni ihtiyaçlar artı enflasyon ortaya çıkıyor ve artık paranın olmadığı ortaya çıkıyor. Her ne kadar çocuklar ciddi bir yatırım gerektirse de bence çocuk sahibi olmak çok doğal. Onlar bizim bir parçamızdır ve onları korumak için o kadar da büyük paralar gerekmez.
Zihinsel olarak hazırlıklı değilseniz bu başka bir konudur. O zaman elbette çocuk bir yük haline gelebilir.
[quote=Arianna post_id=215549 time=1686991300 user_id=13207] Benim şehrimde bu mümkün. Nüfusu 100 binin altında. Fiyatlar yükselmeden ipotek almayı başardık, iki odalı bir daire için 15 yıl boyunca (şehirde konut sadece ikinci konut, yeni ev yok) 20 bin maaş ödüyoruz. Kamu hizmetleri için kışın maksimum 6 ödüyoruz, yiyeceklerden tam olarak tasarruf etmiyoruz ama besi de yapmıyoruz, orta. Pazar yerlerinden ucuz kıyafetler alıyoruz, evden çalışıyorum, meslektaşlarımın önünde pahalı elbiseler ve altınlarla gösteriş yapmak zorunda kalmıyorum) bu da ayrı bir paradoks, bu arada bizim şehrimizde maaş 30 bin İyi sayılır, ama kadınların hepsi altınla süsleniyor ve her birinin bir kürk mantosu var ve bu mutlaka manikür yaptırılması gereken bir şey. Ancak bu kadınların ailelerindeki kredi sayısı genellikle üç civarında ve hala ödenmiyor. Ve böyle bir takımda benim gibi insanlara şüpheyle bakıyorlar ama kartımda daha fazla para olacak ve hayatımda ipotek dışında tek bir kredim olmadı. Eşyaların görünümünden ziyade işlevselliğine harcamayı seviyorum. İyi bir bilgisayar kürk mantodan daha iyidir, robot elektrikli süpürge altın zincirden daha iyidir, kıyafettense seyahat için para biriktirmek daha iyidir :)) Cilt bakım ürünlerinden tasarruf etmem. Hayatın Köstebek Günü gibi görünmemesi için düzenli olarak kendimiz için, hobilerimiz ve ilgi alanlarımız için bir şeyler satın almaya çalışıyoruz. Böyle bir maaşla karşılayamayacağım şey uzun yolculuk ve bir çocuk. Bir çocuk ortaya çıkarsa imkanlarımı çok sıkmak zorunda kalacağımı anlıyorum, böyle yaşamak istemiyorum, bugün çocuğa et veya yeni ayakkabı almayı düşünüyorum. Şimdi hem eşim hem de ben yeni bir meslek öğreniyoruz, yaklaşık bir yıl içinde gelirimizde çok iyi bir artış olacağını umuyoruz [/quote]
Eğer bir çocuk hayat planlarınız, o zaman gecikmemek daha iyidir. Her yeni yılda gebe kalmak daha zor, katlanmak daha zor, eğitmek ve büyütmek daha zor olacak. Gelirin artmasıyla birlikte yeni ihtiyaçlar artı enflasyon ortaya çıkıyor ve artık paranın olmadığı ortaya çıkıyor. Her ne kadar çocuklar ciddi bir yatırım gerektirse de bence çocuk sahibi olmak çok doğal. Onlar bizim bir parçamızdır ve onları korumak için o kadar da büyük paralar gerekmez. Zihinsel olarak hazırlıklı değilseniz bu başka bir konudur. O zaman elbette çocuk bir yük haline gelebilir.
Yetişkin, ince, 3 göğüs!
Yetişkin bir erkeği ziyarete davet edeceğim.
Masaj sanatını biliyorum, oral seks yapmayı seviyorum, gerçekten seks için geliyorum - taklit etmiyorum!
Prez ile ilgili her şey...
Bu tür ilişkiler sürdüren çiftler var ve üçü de mutlu, hem MMF hem de FFM. Böyle bir ilişkiyi denemek isterim. Bu deneyimi yaşayan var mı?
Last post
Üçümüz arasında kalıcı yani günlük hayat yok, belki de gerek yok.
Ama hafta sonları evet.
Karım bazen bir hafta arkadaşımızın yanında kalıyor, ben de hafta sonu onlara geliyorum. Birlikte tatil...
Ciddi ve uzun vadeli bir ilişki ve bir aile kurmak için, hayatlarını genç, yakışıklı ve sadık bir erkekle birleştirmeye hazır, bir ilişkiye ve bunun sorumluluğuna hazır bir anne ve kız arıyorum! Tek...
yana ben Yaşım 20
Ağırlık 68
Yükseklik 172 Klasik ve saatte 2 kişiyi içerir.89112554662 4000T HOUR.DEPARTURE
Yani, üçüncüyü boşaltamazsınız bir saat içinde zaman mı? )
Last post
Fahişe cephesinde iletişim için bir web sitesinde müşteri aramanız gerçekten o kadar kötü mü? Bir çorap giy, belki daha fazla müşteri olur :cat1: