Aylık 100 bin maaşla şehrinizde rahat yaşamak mümkün mü?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aylık 100 bin maaşla şehrinizde rahat yaşamak mümkün mü?

Unread post by Skromnaga »

Gudgeon: 17 Jun 2023, 00:01
Marx’ı gördüğümden beri
Ha! Onlar. Marx’ı tanıyan herkes yaşlı osuruk mu? :)) çok komik. İnsanlar eğitimlidir, insanlar değildir. Bazıları bir şeye aşinadır, bazıları değildir. Ne yazık ki.
Sen sadece amacı burada kendini göstermek olan bir trolsün. Demagoji konusunda uzmanınız, hiç şüphe yok, uzun süre yumuşak bir aletin sert bir aletten daha iyi olduğunu iddia edebilirsiniz, çünkü onların gözlerini oyamazsınız. Ancak tüm acımasızlığınız yapmacık ve tanıştığınız ve karşı karşıya geldiğiniz herkese hakaret etmeye çalışmanız yalnızca çok güvensiz olduğunuzu gösteriyor.
Scromnaja: İyi akşamlar)
Ve dinlenmelisin! :wink:
Emekli olduğunuzu ve mazeret üretmenize gerek olmadığını kabul edin. LLC’nin olmadığını, kimseyi yakalayamadığınızı, yüksek öğreniminizin olmadığını kabul edin. Neden burada gevezelik ediyorsun.
Yalanlarınla ​​kafan tamamen karıştı.
Benim bakış açımı haklı çıkarabildiğim halde senin bunu yapamadığın gerçeği trollük değil. Bu kendini onaylamak değil. Trollük nerede, sağlıkçıların 150 bin almadığı yalanına ne yakalandı? Moskova’da doktor olarak çalıştım. Maaşlarını biliyorum. Fayans döşeyenlerin yazdığınızdan 3 kat daha fazla aldığı gerçeği? Tıpta maaşlarımızın düşük olması mı? Bir anda OOO’lı bir adamdan dedektife dönüştüğün gerçeği mi? Seni nerede trolledim?
Bir dahaki sefere ne yazacağını düşünmen yeterli. Emekli olmadan önce ne yaptınız? Anladığınız bu, bunun hakkında yazın.

16 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar zararsız bir soru ve hangi duygular... Neden yabancılarla sinirleniyorsun?
Ve sen teklif ediyorsun Açıkçası yalanları gözetimsiz bırakın. Bugünlerde sosyal ağlarda doktorların aldıkları zamlardan memnun olmayan insanları sık sık bulabilirsiniz, ancak bu durum söz konusu değil. Zamlarla ilgili sürekli televizyonda gösteriyorlar. Ne kadar aldıklarını göstermiyorlar. Kimse bir şey kazanmıyor ama bunun gibi emekliler sayesinde insanlar tıpta büyük maaşlara gerçekten inanıyor. Neden 150 bin maaşlı bir sağlık görevlisini buldu? Sizce nasıl?
These users thanked the author Skromnaga for the post:
Beluga
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Scromnaja, neden icatlarınıza abone olayım? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı.
Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251] Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum.
Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra.
Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık.
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Skromnaga »

Gudgeon: 17 Jun 2023, 00:34 Scromnaja, neden altında olayım ki seninki kurgu ile işaret mi? Daha yüksek olanlara gelince, bende iki tane var. Tek bir şeye sahip olduğunuz bir gerçek değil... Ufuklarınız çok kısıtlı.
Son olarak bakış açınızı hakaretten başka bir şeyle haklı çıkaramazsınız. Peki, "bir sağlık görevlisi 150 kazanmaz" gibi kendi saçmalıklarınızla. Kovid’den sonra ne kadar kazandıklarına dair hiçbir fikriniz yok. Bütün bunlar komik olmaktan çok üzücü. =215360 time=1686949923 user_id=15251] Moskova’da doktor olarak çalıştınız. Maaşları biliyorum.
Uzun süredir bu bir gerçek değil. Büyük olasılıkla demagoji amaçlı başka bir saçmalık. Yine - Moskova’da olsaydım ve bölgeye gitseydim - yani, o kadar kötü çalıştım ki, dayanamadım, en alttaydım. Bu daha ziyade gerekli seviyenin eksikliğini gösterir. Ve tüm kötü hisler, kıskançlık, öfke de bundan kaynaklanıyor... Kendinden şüphe duymanın yanı sıra.
Z.Y. Hiçbir zaman "dedektif" olmadım. Ancak inşaat kontrol çalışmaları hırsızlıkların tespit edilmesini içerir. Bunu nereden bilmediğin açık.
)) Neden üç değil de iki yüksek öğrenimin var . Daha fazlasını bulur musun? Eğitim alarak inşaatçı olduğunuz ortaya çıktı, orada Marx’ı mı okudunuz?)))) Ve bu kelime saçma))) Büyükbabam gibi konuşuyorsunuz))))
Sevdiğiniz biri gibi davranmayı bırakın bilmiyorum. Emekli olduğunuz zaten herkes için açık))))
These users thanked the author Skromnaga for the post:
Beluga