Ne tuhaf insanlarımız var! İnsan karısı onu aldattığı için acı çekiyor! Bir diğeri, karısı onu aldatmak istemediği için acı çekiyor!
Bu çılgınlık! Belki sadece eşleri değiştirmelisin? :evet:
These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
Ne tuhaf insanlarımız var! İnsan karısı onu aldattığı için acı çekiyor! Bir diğeri, karısı onu aldatmak istemediği için acı çekiyor! Bu çılgınlık! Belki sadece eşleri değiştirmelisin? :evet:
xxe, kendisinin tek olduğunu garanti ediyor Acı çekiyorsun ve seni aldatmıyor musun? Ve sen ona yardım etmeye ve onu asil, şefkatli bir kocayı sikmeye zorlamaya karar verdin.
These users thanked the author Tolkala for the post:
[ref=#0000ff]xxe[/ref], kendisinin tek olduğunu garanti ediyor Acı çekiyorsun ve seni aldatmıyor musun? Ve sen ona yardım etmeye ve onu asil, şefkatli bir kocayı sikmeye zorlamaya karar verdin.
Bir yerde, karısı onu aldattığında "rakibinin spermini öldürme" içgüdüsünün harekete geçebileceğini, bunun da daha güçlü boşalmaya ve canlı hislere yol açabileceğini okumuştum.
Karımın başka biriyle seksini düşünürken bunu kendimde de fark ettim.
Bir yerde, karısı onu aldattığında "rakibinin spermini öldürme" içgüdüsünün harekete geçebileceğini, bunun da daha güçlü boşalmaya ve canlı hislere yol açabileceğini okumuştum. Karımın başka biriyle seksini düşünürken bunu kendimde de fark ettim.
[quote=gosti post_id=69237 time=1652431477 user_id=6481] 15 yılı aşkın bir süredir bunun üzerinde çalışıyoruz [/quote] Eşiniz bunu nasıl kabul etti? Bir dönüm noktası var mıydı ya da ne? Yoksa yanlışlıkla sarhoşken mi denediniz?
Eugene1eva: ↑19 May 2022, 14:29
Eşiniz nasıl razı oldu? Bir dönüm noktası var mıydı ya da ne? Yoksa yanlışlıkla sarhoşken mi denedi?
bu sadece bir dizi durumdu. Hoş, neşeli, sessiz ve en önemlisi evli (benim durumum) iş arkadaşlarım ilgi belirtileri göstermeye başladı. Artı, diğer yarısı olmayan sürekli kurumsal etkinlikler, artı boş zamanın varlığı, artı cinselliğime olan güven (bunun üzerinde ayrı olarak çalıştım) artı kocama güven, artı başka bir erkekle nasıl olacağını deneme arzusu (ben öyleydim) ilk ve tek). Muhtemelen ailede ev içi ve diğer sorunların olmaması ve cinsel bir macera yaşama arzusu da. Meslektaşlarımdan biriyle kendi rızamla denemeye karar verdim ve bir süre sonra bir başkasıyla başladı.
b8854b90a1.jpg
These users thanked the author misafirler for the post (total 8):
[quote=Eugene1eva post_id=70682 time=1652959753 user_id=7292] Eşiniz nasıl razı oldu? Bir dönüm noktası var mıydı ya da ne? Yoksa yanlışlıkla sarhoşken mi denedi? [/quote]bu sadece bir dizi durumdu. Hoş, neşeli, sessiz ve en önemlisi evli (benim durumum) iş arkadaşlarım ilgi belirtileri göstermeye başladı. Artı, diğer yarısı olmayan sürekli kurumsal etkinlikler, artı boş zamanın varlığı, artı cinselliğime olan güven (bunun üzerinde ayrı olarak çalıştım) artı kocama güven, artı başka bir erkekle nasıl olacağını deneme arzusu (ben öyleydim) ilk ve tek). Muhtemelen ailede ev içi ve diğer sorunların olmaması ve cinsel bir macera yaşama arzusu da. Meslektaşlarımdan biriyle kendi rızamla denemeye karar verdim ve bir süre sonra bir başkasıyla başladı. [ ek=0] b8854b90a1.jpg[/attachment]
[quote=Stepan post_id=70685 time=1652960783 user_id=1891] Karınıza sorun olmadığını, her şeyi kendisinin yapacağını söyleyin [/quote] Ben de benimkine her zaman söylüyorum. Değil.
Bu kadar basit... Kazandığından fazlasını sed... Kiraya yetecek kadar paran yok... Çocuk yapma ve seks yapma... Bir ay içinde boynuzların çıkabilir... bir yıl içinde garanti olacaklar...
Bu kadar basit... Kazandığından fazlasını sed... Kiraya yetecek kadar paran yok... Çocuk yapma ve seks yapma... Bir ay içinde boynuzların çıkabilir... bir yıl içinde garanti olacaklar...
[quote=Alinka_Ya post_id=156818 time=1673007814 user_id=14797] eve para taşımayı bırakın veya tam tersi, çok şey taşıyın ve sürekli işte olun :angel: [/quote]
Burada her şeyin çok daha basit olduğunu düşünüyorum. Kendimi düşündüm ve tanıdığım bütün kadınları hatırladım; hayatında en az bir kez bile kocasını aldatmayan birini bile sayamam. Her koca bunu normal bir şekilde algılamayacağından, birçok koca eşleri hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ben de uzun süre sadık bir eş gibi davrandım, ta ki kocamın bunun karşılığında bana hiçbir şey almayacağını anlayana kadar. Konuşabildiğimi anlayınca dinledi, ağzını açtı, detay sordu ve eliyle pantolonunun içinden sadece penisini okşadı. Sadece karının her şeyi anlatmak isteyeceği türden bir koca olmalısın.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
Burada her şeyin çok daha basit olduğunu düşünüyorum. Kendimi düşündüm ve tanıdığım bütün kadınları hatırladım; hayatında en az bir kez bile kocasını aldatmayan birini bile sayamam. Her koca bunu normal bir şekilde algılamayacağından, birçok koca eşleri hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ben de uzun süre sadık bir eş gibi davrandım, ta ki kocamın bunun karşılığında bana hiçbir şey almayacağını anlayana kadar. Konuşabildiğimi anlayınca dinledi, ağzını açtı, detay sordu ve eliyle pantolonunun içinden sadece penisini okşadı. Sadece karının her şeyi anlatmak isteyeceği türden bir koca olmalısın.
Yana-Yanochka: ↑16 Feb 2023, 14:38
Burada her şeyin çok daha basit olduğunu düşünüyorum. Kendimi düşündüm ve tanıdığım bütün kadınları hatırladım; hayatında en az bir kez bile kocasını aldatmayan birini bile sayamam. Her koca bunu normal bir şekilde algılamayacağından, birçok koca eşleri hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ben de uzun süre sadık bir eş gibi davrandım, ta ki kocamın bunun karşılığında bana hiçbir şey almayacağını anlayana kadar. Konuşabildiğimi anlayınca dinledi, ağzını açtı, detay sordu ve eliyle pantolonunun içinden sadece penisini okşadı. Sadece karının her şeyi anlatmak isteyeceği türden bir koca olmalısın
Buna kesinlikle katılıyorum. Eşinizle, sizin için büyük haber olacak bir şeyi kendisinin size söyleyeceği bir ilişki kurmanız gerekir. Ve eğer onun gerçekten birisiyle sevişmesini istiyorsan o zaman bu da sorun olmayacaktır. Yapmanız gereken tek şey kendinizi buna hazırlamaktır.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
[quote=Yana-Yanochka post_id=169677 time=1676547511 user_id= 10047] Burada her şeyin çok daha basit olduğunu düşünüyorum. Kendimi düşündüm ve tanıdığım bütün kadınları hatırladım; hayatında en az bir kez bile kocasını aldatmayan birini bile sayamam. Her koca bunu normal bir şekilde algılamayacağından, birçok koca eşleri hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ben de uzun süre sadık bir eş gibi davrandım, ta ki kocamın bunun karşılığında bana hiçbir şey almayacağını anlayana kadar. Konuşabildiğimi anlayınca dinledi, ağzını açtı, detay sordu ve eliyle pantolonunun içinden sadece penisini okşadı. Sadece karının her şeyi anlatmak isteyeceği türden bir koca olmalısın [/quote] Buna kesinlikle katılıyorum. Eşinizle, sizin için büyük haber olacak bir şeyi kendisinin size söyleyeceği bir ilişki kurmanız gerekir. Ve eğer onun gerçekten birisiyle sevişmesini istiyorsan o zaman bu da sorun olmayacaktır. Yapmanız gereken tek şey kendinizi buna hazırlamaktır.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=203011 time=1684081859 user_id=9290] [ref=#0000ff]xxe[/ref], Başka bir soru da ne olduğudur. ihanet sayıldı. :wink: [/quote] Ve asıl soru da bu!..
Bütün bunlar rol yapma oyunları ve beyni kandırmaca)) Bilgiyle ise nasıl bir ihanet?
Metreslerle evlendim, bazen kocam biliyordu, herkes bu konu hep gizliymiş gibi davranırdı)) Kendin fark etmemiş olsaydın, belliydi ki Ortak arkadaşlar bilgi veriyordu. Her şey herkese yakışıyordu, muhtemelen kimisi heyecanlanmıştı, kimisi de sola yürüme hakkı uğruna susmuştu.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
[quote=niqk post_id=203015 time=1684082171 user_id=218] Asıl soru da bu!..[/quote] Bütün bunlar rol yapma oyunları ve beyni kandırmaca)) Bilgiyle ise nasıl bir ihanet? ;) Metreslerle evlendim, bazen kocam biliyordu, herkes bu konu hep gizliymiş gibi davranırdı)) Kendin fark etmemiş olsaydın, belliydi ki Ortak arkadaşlar bilgi veriyordu. Her şey herkese yakışıyordu, muhtemelen kimisi heyecanlanmıştı, kimisi de sola yürüme hakkı uğruna susmuştu.
niqk: ↑07 May 2023, 17:12
Biri karısı aldattığı için acı çekiyor! Ve birisi - karısının hile yapmadığını! Bir anda ne kadar çok zorluk ortaya çıkıyor!
Bence eğer gizlice sevişirseniz bu ihanettir ve bu da acılara, skandallara, boşanmaya ve tam bir güven varsa, bu artık ihanet değil, cinsel bir maceradır.
[quote=niqk post_id=200065 time=1683468749 user_id=218] Biri karısı aldattığı için acı çekiyor! Ve birisi - karısının hile yapmadığını! Bir anda ne kadar çok zorluk ortaya çıkıyor! [/quote] Bence eğer gizlice sevişirseniz bu ihanettir ve bu da acılara, skandallara, boşanmaya ve tam bir güven varsa, bu artık ihanet değil, cinsel bir maceradır.
web büyüsü, cinsel macera: güvenilen arkadaşlarla grup seks! Kesinlikle size ve eşinize
zarar veremezler. Ve onlardan herhangi bir enfeksiyon kapmanız pek mümkün değil...
[ref=#0000ff]web büyüsü[/ref], cinsel macera: [url=viewtopic.php?t=12086]güvenilen arkadaşlarla[/url] grup seks! Kesinlikle size ve eşinize zarar veremezler. Ve onlardan herhangi bir enfeksiyon kapmanız pek mümkün değil...
Bir yıllık evliliğim boyunca kendimi 15 kez aldattım ve geceleri periyodik olarak siklerin üzerine atlamak için kaçıyorum) sadece iki vakayı biliyor ve beni affetti, yaklaşık 4 aydır sürekli...
48 yaşındaki kısa, bakımlı bir sarışın, SLAV görünümlü bir adamın boş zamanlarını aydınlatacak. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Benimle kolay ve rahat! Erkek arkadaşını boşalmanın birçok...
Kısa, bakımlı bir sarışın, 49 yaşında, SLAVİK görünümlü bir adamın boş zamanlarını aydınlatacağım. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Benimle kolay ve rahat! Erkek arkadaşını boşalmanın birçok...