Farklı mizaçlar

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 1 month
 Farklı mizaçlar

Unread post by Avalet »

Hikaye çok eski

Eşimin cinsel mizaçları farklı (karım haftada bir kez yeterince zevk alıyor ama seks yapmadığım 3. günde duvara tırmanıyorum)
Doğal olarak bu fark ilişkimizin başlangıcında farkedildi, ancak günlük yaşamda idilin daha önemli olduğuna karar verildi

Cinsel yaşamı teşvik etmek için çeşitlilik katmaya çalıştım içgüdüler, çok sayıda farklı oyuncak, masaj yağları ve nitelikler satın alınarak samimi bir atmosfer yaratıldı - her şey boşuna, dolapta toz toplayarak yatıyorlar (masaj cihazları hariç)
Bu bakımdan pes ediyorum , Bir daha reddedilmem diye rahatsız etmiyorum, konuşmalar oldu ama işe yaramadı.
Burada aynı durumu yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz? Veya tavsiyesi olan var mı?
These users thanked the author Avalet for the post (total 2):
Zorba Carrie, Vik.ruba80
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Farklı mizaçlar

Unread post by hadi »

Bazıları var. Sonunda az önce gol attım. İlişki normaldir ancak seks yoktur. Kişisel tatmin üzerine. Zamanla bununla ilişki kurmak daha kolay hale geldi. Tam olarak değil? Onun canı cehenneme.
These users thanked the author hadi for the post (total 3):
Üstü kendinize saklayın, Ahah, Yağdaki hamsi!!!
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Her şey buna yol açıyor, bunaltıcı, daha 31 yaşındayım ama seks hayattan kayboluyor
These users thanked the author Avalet for the post:
Zorba Carrie
O
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by O »

Farklı mizaç olduğundan emin misin? Belki başlangıçta karınız sizi pek istemiyordu ama bir koca olarak ona çok uygundunuz... özellikle gençken bir kadının cinsel aktivitesi en üst düzeyde başlar
Ya da cinsel ilişkide sorunlar vardır. Sizin bile bilmediğiniz bir ilişki ama bir eşi bu şekilde etkileyebilir.
These users thanked the author O for the post:
RockstarAjansı
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Buna katlanmanın yanı sıra böyle bir ilişki için iki seçenek daha var. Boşanma ve ihanet. İkinci seçeneği denedim ama içinde pek çok "ama" vardı. Sizi içine çekiyor.. Hanım evli değildi ve sonu pek de iyi bitmedi. Bu nedenle solcu bir ilişkinin ancak evli ve çocuklu bir kadınla mümkün olabileceğine ve en idealinin de birlikte çalışması olduğuna, böylece kadının seks dışında herhangi bir ilişkiye ihtiyaç duymamasına kendi adıma karar verdim. Eğer böyle bir şey varsa o zaman böyle bir ilişkiyi destekleyeceğim, yoksa başlamaya değmez. Ama bu benim görüşüm ve buna kendim karar verdim.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

ana, eminim
n 15 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
d3nan, hayatımın bu aşamasında aldatma/boşanma benim için bir seçenek değil . Bu çizgiyi aşmam için ilişkide çok önemli ve berbat bir şeylerin olması gerekir.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 2 years

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Avalet: 12 Jun 2023, 11:58 aynı durumu yaşayanlar var - nasıl başa çıkıyorsunuz?
Kaç yıldır birliktesiniz?
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Beluga
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Amatör123 »

Eğer 31 yıl yaklaşıyorsa en fazla 10 yıl yaşıyorlar. Henüz eşler arası ilişkilerin soğuduğu dönem değil.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Avalet: 12 Jun 2023, 11:58 nasıl başa çıkıyorsun?
Sorunun kökünde bir çözüm olmasa da kanıtlanmış bir seçenek alkoldür.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Avalet: 12 Jun 2023, 12:33 Her şey buna yol açıyor, moral bozucu, sadece 31 yaşındasın ve seks hayattan kayboluyor
Aldatma kendin - seks yapmadın! Senin aşkın yoktu!
Karınızın sizinle evlenmediği belli, ancak başka nedenlerden dolayı evlendiniz. Tek çıkış yolu boşanmak! Kaderinizi gerçekten bulmak için hala zamanınız var!
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ahah »

Avalet: 12 Jun 2023, 11:58 Hikaye çok eski

Eşim ve benim cinsel mizaçlarımız farklı (karım yalnızca haftada bir kez yeterince zevk alıyor, ancak seks yapmadığım 3. günde merdivene tırmanıyorum) duvar)
nDoğal olarak bu fark ilişkimizin başlangıcında farkedildi, ancak günlük yaşamda idilin daha önemli olduğuna karar verildi

Hayata çeşitlilik katmaya çalıştım içgüdüleri canlandırmak için cinsel yaşam, çok sayıda farklı oyuncak, masaj oyuncakları satın alındı ​​yağlar ve samimi bir atmosfer yaratma özellikleri - hepsi boşuna, dolapta toz toplayarak yatıyorlar (masaj cihazları hariç)
Bu doğrultuda pes ediyorum, bir daha ret almamak için uğraşmıyorum, konuşmalar oldu ama nafile.
Burada aynı durumu yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz? Veya tavsiyesi olan var mı?
Eşimle benzer bir durumumuz var; bu durum çoktan aşıldı ve hâlâ göğüslerimle ve göğüslerimle ilgili bir sorunum var. amcıklar :oops:, aletim sabahları kazığa benziyor. Nadir tanıdıklarımdan ve en yakın yardımcılarımdan (sağ veya sol) memnunum.
Bir içki içeyim :lütfen: :bel_flag:
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Mizaç konusuna gelince, burada mizaç arzudan farklı.
Bir meslektaşım var, o da bıktı, bir hafta sonra yani yaklaşık bir hafta sonra zaten istiyordu.
Onu aldım günde üç kez, yaklaşık olarak, ama doğası gereği ben daha sakinim, o daha aktif, sık sık üstüne otururdu.
Sabahları ya klasik bir arabadayız ya da öğleden sonra işte yan yana, arkadan veya ayaktan alın.
Ve genellikle bir hafta içinde Pazartesi günü işe gidene kadar yaklaşık 20 kez beklediğimizde daha fazlasını istedik.

Ne zaman Bir kızla yaşadım, bir gün yetti belki bir gün onsuz sonra istedim ama kız daha azdı benim bir mizacım vardı.

Sonra tecrübelerime göre aktifler var kadınlar ve pasif olanlar da var ve özellikle aktif olanlar da yoktu, bu yüzden doğrudan içeri girebildiler, ama kadınların pes etmesi sorun değildi, yani eğer istersem onları aldım ve çoğu beğendi, bağımlılık ve sikildikleri zaman, inleyip çığlık attıkları zaman, yani sen bunu istiyorsun ve alıyorsun, eğer bu normalse, o zaman bir erkeğin onu almasını istiyor.
Bir keresinde tecavüzü sevdiklerini söylemişlerdi, bazıları ise, kocası geldi, onu masaya eğdi ve becerdi.

Bazı kadınların kendi başlarına tırmanmasını beklersen emekliliğe kadar dayanabilirsin, ben bir kadınla çalıştım meslektaşım, ama ne istediğini bilmesine ve vızıldamasına rağmen neredeyse tırmanmıyordu, ama sıkmaya başladığımda çoktan kendimden vazgeçmek istedim.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Vik.ruba80
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by RockstarAjansı »

Avalet: 12 Jun 2023, 11:58 Eşimle cinsel mizaçlarımız farklı (karım haftada bir kez yeterince zevk alıyor ama seks yapmadığım 3. günde duvara tırmanıyorum)
Doğal olarak bu fark ilişkimizin başlangıcında fark ediliyordu , ancak günlük hayatta idilin daha önemli olduğuna karar verildi
Belki bir seksoloğa gidebilirsin? Veya bir psikoloğa mı görünün?
Belki de geçmişteki bazı tutumlardan veya sınırlamalardan kaynaklanmaktadır. Çocukluğumdan beri belirlenen tutum programının gelecekteki cinsel yaşamı etkilediğine dair bu tür durumları çok duydum. Belirli bir süre sonra bir kadın bilinçaltında kadın rolünden eş veya anne rolüne geçtiğinde ve erkeği tamamen unuttuğunda. Bu durum gerçekten de mevcut, özellikle de annenin çok katı ve muhafazakar bir şekilde yetiştirildiği ailelerde.
Belki bir uzman bu konunun kökenine inip yardım edebilir. Bunda yanlış bir şey yok.
These users thanked the author RockstarAjansı for the post (total 2):
Serg_A, Vik.ruba80
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Süfya »

İstemediğinde, iyi bir oral seks yaparak erkeği rahatlatabilirsin))) yoksa bu yeterli olmayacak mı?
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

İki eski yol: Sola gitmek ve serbest meslek. Başka ne bulabilirsin? Ve bekleyin, karınızın mizacı daha sonra uyanabilir: bekle o zaman)))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Serg_A
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

alex503311, kendi kendine tırmanan bir tane vardı, doyumsuz canavar, onunla "berbat" kelimesinin anlamını anladım.
These users thanked the author Avalet for the post (total 2):
Zorba Carrie, Altı
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Avalet: 18 Jun 2023, 00:55 alex503311, bunun gibi bir tane vardı Kendi başına tırmanan doyumsuz bir canavar, onunla birlikte "berbat" kelimesinin anlamını anladım.
Sonradan ben de düşündüm. Meslektaşımı 40 yaşındayken neden ikna ettim ki? evde yaklaşık bir veya iki kez.
nMüdahale etmedi ama onu öptüğümde ve diyelim ki iki hafta boyunca birbirimizi görmedik, sonra öpüştüğümüzde zaten bunu istediğini anladım. yani öpüştüğünüzde titriyor vs.
Ama aynı zamanda örneğin XXX’teki gibi mütevazı olmalarını da seviyorum ama onları siktiklerinde inliyorlar, çığlık atıyorlar, gözleri ya çekik, ya da yuvarlayın, bazıları emmeyi sever, bu onları tahrik eder. Yani, örneğin gerçek hayatta mütevazı bir kadın, ama yatakta pasif olabiliyor, ama kullanılmış oldukları için sikilmek istiyorlar.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Çarşamba
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Çarşamba »

Avalet: 12 Jun 2023, 11:58 Karım ve benim cinsel mizaçlarımız farklı
Belki de seninle seks yapmaktan hoşlanmıyordur. Alternatif olarak, haftada bir seksin günlük yaşamda bir cennet için ödenecek büyük bir bedel olmadığını da düşünüyor.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, tam tersine şunu söylüyor: İlk kez benimle orgazm yaşamaya başladı, ancak bunu bana çok sık söyledikleri için bu tür ifadelere şüpheyle yaklaşıyorum.
Elbette bu konuyu onunla tartıştım ama son konuşma onu depresif bir duruma sürükledi ve beni daha mutlu edemeyeceğini ve bu durumla nasıl başa çıkacağını bilmediğini düşündü.
Buraya açıkça konuşmak ve kimin başa çıktığını sormak için yazdım.
Bir psikoloğa giderdim ama bu çamaşırları yıkamaya hazır olduğunu düşünene kadar oraya birlikte gitmemiz gerekiyor.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 12:30 am tersine ilk defa orgazm olmaya başladığımı söylüyor
Görüyorsun, birçok kişi bir kadının bunu başarabileceğini düşünüyor yalnızca sevgiden dolayı ve güçlü bir arzuyla seks yapın. Aslında bu doğru değil ve fahişeler özel değil. Çekici hissetmeseniz bile istediğiniz zaman seks yapabilirsiniz. Bunun tek istisnası, kişinin ondan tiksinmesi veya onunla seks yapmasıdır. Seks yapmak rahatsızlık ve hatta acı getirirken hastalıkları hesaba katmıyorum.
Bütün bunları, ihtiyacı olmasa bile, sizin iyiliğiniz için daha sık seks yapabileceğini belirtmek için yazdım. Gerginliğinizi gidermek için. Eski sevgilime regl döneminde hep oral seks yapardım. Ben regl oluyorum ve yapamıyorum diye o arzu çekmesin diye.
Bir psikolog sana yardım etmeyecektir. Veya rahatsızlığa neden olan bedensel hastalıkları var veya sizinle seks yapmaktan hoşlanmıyor. Ve eğer depresyondaysa bir psikoterapiste ya da psikiyatriste başvurmalıdır.
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Bir tanıdığım vardı... libidosu sıra dışıydı... karısını özlüyordu... ve içkiyi bıraktığında tetikteydi... karısının ve köyün yarısının ağzını tıkadı. Öyle yaşadık...nasıl bitti bilmiyorum...
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, kategorik olarak)
Katılmıyorum senin fikrinle, çünkü Tıp üniversitesinde psikoloji bölümü vardı ve bu konuda bir şeyler biliyorum.
Durumuma gelince - Eşimin çocukluğunda tecavüz girişiminde bulunduğunu biliyorum (neyse ki başarısız oldu), belki travma sonrası blokajlar kendini hissettiriyor, yani belki de tüm sorun fizyolojide değil kafadadır
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 12 Jun 2023, 14:48 Kaç yıldır birliktesiniz?
Farklı arzular var yaşım ne olursa olsun, evlenmeden önce bile o zamanlar karım olmayan eşimle pek sık kavga etmezdim.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 12:51karımın çocukluğunda bir tecavüz girişimi oldu (neyse ki başarısız oldu), belki travma sonrası blokajlar kendini hissettiriyor, yani belki de bütün sorun fizyolojide değil kafadadır
Kategorik olarak değil ama tüm nedenlerini size anlattım. Basit ve erişilebilir.
Üniversite bir yüksek öğretim kurumudur. Doktor musun? Gecikmiş tatiliniz kutlu olsun.
Tecavüzü biliyorsanız ve karınızın travma sonrası stres bozukluğu yaşadığından şüpheleniyorsanız, forumda bu konuyla ne işiniz var? Psikiyatriste gitmeyi düşünmeyin.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, yukarıda öyle düşünmediğimi yazdım Henüz bir psikoloğa gitmeye hazırım ama bunu konuşmak için buradayım.
Tebrikleriniz için teşekkür ederiz :-)
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 13:06 Yukarıda henüz bir psikoloğa gitmeye hazır olmadığımı düşündüğümü yazdım
Bir psikolog hakkında yazmadım , bir psikiyatriste gitti. Ve ne kadar erken olursa o kadar iyi.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

İşin aslı şu ki bu bir psikolojik hastalık meselesi değil, psikoloji meselesidir.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 13:15 Aslında bu bir psikolojik hastalık meselesi değil, psikoloji meselesidir
PTSD bir ruhsal bozukluktur ve tedavi gerektirir. Anladığım kadarıyla sen doktor değilsin.
Eğer sorununuz uydurma değilse o zaman doktora gidin, eğer uydurma ise o zaman konuyu daha fazla tartışmaya devam edebilirsiniz.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, en azından bu nedenle TSSB’yi teşhis edemiyorum Bu benim profilim değil, en azından kişisel gözlemlere dayanıyor - bu bir psikiyatri meselesi değil. Bu nedenle, bir psikologla başlamak mümkündür (eş bu sorunu çözmek için seçeneklere hazır olduğunda) ve eğer onlar daha ileri TSSB tanısı koyarsa, profile göre daha ileri tedavi uygulanacaktır.
Teşhis koymakta ustasınız, buna hep şaşırdım. )))
İlk soru şuydu: Kim bununla nasıl başa çıkıyor? (Erkek bakış açısından) ve "İnternet meslektaşlarına" danışmak değil, tatlım. Forum

9 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Çarşamba, TSSB’ye tutunun ve alnınızı vurun, belki hormonal seviyeler bozulmuştur ve tüm sorun endokrin sistemdedir, ancak normal fizyoloji ve prensipte patolojinin yokluğuyla sonuçlanan birçok neden olabilir.
Last edited by Avalet on 19 Jun 2023, 14:29, edited 1 time in total.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 14:16 ve ayrıca TSSB tanısı koyarlarsa
Doktora gitmezsen sana bu tanıyı kim koyacak?
Avalet: 19 Jun 2023, 14:16en azından bu benim profilim olmadığı için, en fazla kişisel gözlemlere dayanıyor - bu bir psikiyatri meselesi değil
En azından akıl hastalığını dışlamak için ilk etapta benimle iletişime geçmeliydin, bir doktora görünmeliydin. Daha sonra somatik hastalıkları dışlamak için onunla bir muayene yapın.
Avalet: 19 Jun 2023, 14:16

Teşhis koymakta ustasınız, buna hep şaşırdım.
n Bunu ben yazmadım ama yukarıda bir tecavüz girişiminde bulunduğunu ve onun travma sonrası stres bozukluğu yaşadığından şüphelendiğini yazmışsın.
Avalet: Asıl soru şuydu: kim? nasıl başa çıkılacağıyla.
İnsanlar sorunu fark etmemeye çalışmak yerine çözüyorlar.
Ayrıca iş arkadaşları hakkında yazmaya da gerek yok . Sen doktor değilsin. Mesleğinizin kim olduğunu, kim ve nerede okuduğunuzu bilmiyorum ama kesinlikle doktor değilsiniz.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Bu diyaloğun sona ermesi gerektiğini düşünüyorum, görüşünüz için teşekkürler
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 14:33 fikriniz için teşekkür ederiz

Yukarıda size sahip olabileceğiniz şeyleri anlattım. En başta yazdığım somatik hastalıklar vücutla ilişkili patolojilerdir. Tıpta somatik ve zihinsel hastalıklar diye bir ayrım vardır. En ufak bir şüphe bile varsa mutlaka incelemek gerekir. Dışlamak veya tedavi etmek için.
Bedensel hastalıkların ne olduğunu bilmiyordunuz. Bu kesinlikle gerçekleşemez. Eğer doktor olduğunuz fikri aklınıza geldiyse, o zaman tüm hikayeniz büyük olasılıkla bir kurgudur.
Bu konudan ne istiyordunuz?
Bir araba satın aldıysanız ve başlıyorsa haftada bir kez tamir edilmesi gerekiyor. Akla gelebilecek en mantıklı şey bir uzmana başvurmaktır. Bunu kendiniz düşünmediyseniz, bu tür tavsiyelere düşmanlıkla alınmamalıdır, ancak komşularınıza sormanızın, toplu taşıma araçlarını kullanmanızın veya paranız varsa taksi çağırmanızın tavsiye edilmesini mi bekliyordunuz? Ve tabii ki yürüyün. Burada forum, forum üyelerinin çoğunun yürüyeceği şekildedir. Ve bence bunu, başlamayacakken de yapıyorsun. Peki, devam et.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, bir yerde yanlış sonuçlara vardınız

https://i.postimg.cc/59v8S4BX/IMG-20230619-154208.jpg
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 15:48 bir yerde yanlış sonuçlara vardınız
Avalet: 19 Jun 2023, 15:48 bir yerde yanlış sonuçlara vardınız
Nerede? Diş hekimi misiniz, üniversiteden mezun olmadınız ama üniversitede okudunuz mu? Evet? Bu yüzden mi zihinsel veya somatik patolojileri bilmiyorsunuz? Hemen dar bir uzmanlığa mı sahip oldunuz? Yüksek eğitimi olmayan tek doktorların diş hekimleri olduğunu biliyorum ve tabii ki eğitim programınız da oldukça sınırlı.
Önemli değil. Eğer bir sorun varsa ve her şey gerçekten anlattığınız gibiyse o zaman eşinizle birlikte gidip onu muayene ettirmelisiniz, yoksa hayır.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, Ortaöğretim mezunu dişhekimleri 2009 yılında üretime son verdiler.
Yüksek eğitimli diş hekimi.
Elbette sorunu çözeceğiz ama burada asıl önemli olan şunu söyleyeceğiz, eşim bugün uzmanlara gitmeye hazır değil, hepsi bu.
nTerminolojiyi bilmediğimi düşünmene ne sebep oldu?
Krebs döngüsünü tartışalım
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 16:30 Terminolojiyi bilmiyorum
Temel şeyleri bilmiyorsun. Diyaloğumuzda terminoloji yok ve hiçbir zaman da olmadı.
Avalet: 19 Jun 2023, 16:30 eş uzmanlara gitmeye hazır değil
n Karınızın zihinsel patolojisi varsa, o hazır olana kadar beklemenin bir anlamı yok. Bu tür hastalar kendileri doktora gelmiyorlar. Ve eğer somatikse, o zaman hastalık kronik bir form alacaktır. Tedavi daha zor veya daha geç olacaktır.
Avalet: 19 Jun 2023, 16:30Krebs döngüsü
Bunun tartışmamızla ve tıpla ne alakası var ? Neden aniden onun hakkında konuşmaya başladın? Akıllı görünmek ister misin?
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, bir tıp üniversitesine girdiğinizde, o zaman 2 - Biyokimya Bölümündeki derste bununla ne ilgisi olduğunu öğreneceksiniz.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Avalet: 19 Jun 2023, 16:48 Tıp üniversitesine girdiğinizde Biyokimya Bölümü 2. sınıfta ne olduğunu öğreneceksiniz
Karar vereceksiniz. Diş hekimi veya biyokimyacı olmak için mi bizimle çalıştınız? Anladığım kadarıyla dişçi muayenehanesindeki fotoğrafta siz bir doktor değil, bir hastasınız.
Eh benim tavsiyelerime ve onlara yaptığım açıklamalara cevap vermediğiniz için probleminizin uydurma olduğu aşikar oluyor. . Ve eğer icat edilmemişse, o zaman onu çözemezsiniz. Sadece sizin açınızdan bahaneler var.
Diyaloğun gerçekten burada bitmesi gerekiyor.
Автор темы
Avalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Avalet »

Çarşamba, biyokimya hücrelerdeki ve dokulardaki biyokimyasal süreçleri inceler ve bir bütün olarak vücut tıbbın temel temelidir ve anladığım kadarıyla burada ikimiz arasında sadece benim tıp eğitimim var :-)
Konuyla ilgili olarak: Uzun zamandır fikrinizi ifade ettiniz ve bunun için teşekkür ettim.
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by havlamak »

Böylece doktorlar çılgına döndü.
Konunun yazarına. Özel bir şey sormamaya çalışın. Sadece al ve okşa. Bilmiyorum, buna değer, yemek pişiriyor (göreceli olarak konuşursak), gelip elinizi doğrudan külotunuzun içine koyun ve onu amınıza koyun ki içgüdüleriniz hemen uyansın.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”