Anne ve oğlu

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Biaktif
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Anne ve oğlu

Unread post by Biaktif »

Sabina, merhaba! Ben de Moskova bölgesinde yaşıyorum, sizinle tanıştığıma memnun olacağım!)
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seryozha »

Ben de daha canlı. Çok uzun zaman önce olmasa da, her zaman Moskova’nın yakınındaydı, sadece 7 yıl. Ama düzenli olarak Arkhangelsk bölgesindeki annemin yanına gittim. Ayda bir kez, iki gün boyunca. Sonuna kadar. Annem üç yıldır yoktu. Ama genel olarak kırk yıla yakın diri bir ilişkimiz vardı onunla... Nasıl bir kadındı o!.. İnsanlar arasında sıradan, babasıyla ilişkileri eşit. Ve beni tutkuyla seviyorsun. Övünmek yok(!).
Onunla seks hiç başlamamış olabilir. Biz Sovyetler bu şekilde yetiştirildik. Ancak görünüşe göre aile anayasası hâlâ geçerliydi. Anne babamızın yaptığı her şeyi düşünmek konusunda hiçbir yasağımız yoktu. Anne ve babanın kendi kız kardeşine yaptıklarını taklit etmek hoş karşılanmazdı. Bunu yapmanın imkansız olduğunu, bir ağabey ve ablanın bunu yapmasının iyi olmadığını söyleyerek bizi azarlamakla yetindiler. Ve bazı anlarda, annem babamın altında çığlık atarken ve kasılmalar içinde debelenirken, yanlarına koştum ve sordum, Anne, baban seni öldürüyor mu?.. Buna gülerek neredeyse yüksek sesle cevap verdiler: Annem çok iyiydi.
Tüm ailenin yıkandığı hamamda (aile - anne, baba, büyükanne (babanın annesi) ve kız kardeşim ve ben), aynı zamanda babanın da banyonun altında olduğu ortaya çıktı. Annesinin sırtını sabunlayan kılığında, arkasında oturdu ve annesi uzun süre böğürdü ve sonra dizlerini yere çöküp tüm vücuduyla titreyerek orada durabildi. Bazen (iki kere kendi gözlerimle gördüm) babam da annesinin (büyükannesinin) sırtını yıkardı. Ve sessizce sızlandı. Ve çocukların her şeyi gördüğünü söyleyerek babasını susturdu. Babam kıkırdadı ve sabunlamayı bitirdi. Bize dönmedi, üzerine soğuk su döktü ve buharlamak için raflara tırmandı... Eh, biz meraklı çocuklar, köşedeki büyük ahşap yalakın içine dalmanın mutluluğunu yaşadık. Sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi.
Bunu şimdi gülümseyerek hatırlıyorum. Ama çocuklar büyüyor... Kız kardeşimle beni ayırmaya başladılar. On yaşımdayken hamamda ayrı yıkanmam söylendi. Çünkü Annemin ve babamın organlarının yapısı hakkında sorular sormaya başladım. ve neden kız kardeşim ve ben, onlar gibi değil.
Önce neyi, nasıl olduğunu açıkladılar, sonra görünüşe göre bundan sıkıldılar ve bu sorulardan kurtulmaya karar verdiler... .
Ama öyle bir an geldi ki ailem seks yaparken öfkeyle köklerimi parmakladığımı gördü. Babam ne yaptığımı sordu? Ben de anneleri ve babaları yatakta yuvarlanırken bütün oğlanların yaptığı şeyin bu olduğunu söyledim. Güzelce güldüler ve ikisi de inleyene kadar devam ettiler ve annem her zamanki gibi tüm vücuduyla titredi... Sonra ilk kez annemi babam gibi sürmek istedim. Bütün akşam güldüler. Ve baba (kelimenin tam anlamıyla) dedi ki - Büyü oğlum! Annene binme sırası sana gelecek. Biraz bekle. Horozu çok fazla çekmeyin, aksi halde binmeye uygun olmayacaktır.
Sonra sözlerinin anlamını anlamadım. Ama bir şeyi anladım; masturbatöre çok fazla kapılmamak gerekiyor. Ve sözlerinin kehanet olduğu ortaya çıktı. Ve yaklaşık iki buçuk yıl sonra anneme ve biraz sonra da büyükanneme, onun annesine "binmeye" başladım.
Şaşırtıcı olan şey, annemin benimle sekse çok düşünceli bir şekilde yaklaşmasıydı. Uzun süre onun uyuyan vücuduna iki kez gizlice girmeye çalışacağımı ve babamın uygun bir zamanda ve her yerde bütün gün tutkuyla sevişeceğimizi nasıl hesapladığını düşündüm. mümkün. Ve ben, oğlan, ondan çok keyif alacağım ve evet, sanırım annemle seks kimseyle karşılaştırılamaz. Ama bu bizim uzun yıllar boyunca sırrımızdı. ... Ve aile sosyeteden öne çıkmadı ve ilişki son ana kadar cennet gibi kaldı ve annemin kız kardeşime dokunmama isteği tam olarak yerine getirildi...
Beni endişelendiren bir şey var: Ben Her zaman uzun bir süre bol miktarda anneme geldi ve karısı da dahil olmak üzere diğer kadınlarla olan ilişkisinde bile annesine asla bu kadar çok sperm salmadı, bazen uzun bir aradan sonra bir bardağın dörtte üçü döküldü. bir bardaktan fazlası... Diğerleriyle, birkaç damla, hepsi bu... Ve her zaman çok canlı bir orgazm yaşadı. Her zaman!... 79 yaşındayken bile, o ayrılmadan altı ay önce, birkaç saat boyunca seks yapabilirdik, birbirimizi tam olarak tatmin edebilirdik... Şimdi 56 yaşındayım ve diğer kadınlarla düzenli olarak seks yaptım. temelde ve annemle olduğu gibi... Yazık!... Ne kadar hayal etmeye çalışsam da... Öyle bir şey yok...
Ve kız kardeşime de hiç dokunmadım...
Felix
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Felix »

Seryozha, Her erkek sınırlı miktarda sperm üretir ve sperm üretemez 12-15 mililitreyi aş! Erkek testislerde, parankime (belirli bir doku) ek olarak, spermatik kordun "sarnıç" adı verilen bir kısmı da vardır - cinsel ilişki sırasında salınan mililitre sperm sayısını belirleyen, kapasitesidir! Eğer tek bir cinsel ilişkide bu kadar çok sperm salabilseydin, taşakların filden daha büyük olurdu! O yüzden camı dert etme, sen fil değilsin...!
emv85
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by emv85 »

Lenusyk, bana özel mesaj gönderebilir misin?
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seryozha »

• felix,
Bu kadar çok boşalmanın sebebini söylemedim. Çocukluğunda 11 yaşındayken mrshonka yaralanması geçirdi. Cerrahımız genel olarak organımın tam işlevselliğinden emin olmadığını söyledi. Doğru, yaklaşık 8 saat boyunca yırtık eti dikerek büyü yaptı. Ve işte başlıyoruz!.. Neredeyse bir buçuk yıl sonra her şey netleşti ve gerçekten de çok fazla sperm olduğu doğruydu. Bir şey beni hâlâ şaşırtıyor ve endişelendiriyor. Diğer kadınlar o kadar çok ki, onları asla ayırmıyorum. Çelişki!...
Felix
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Felix »

Seryozha, Bir yaralanma varsa özellikle sperm belki çok fazla! Ameliyattan sonra, testis parankimini deforme eden ve değiştiren ve sperm üretmeyen skrotumda mutlaka fibroz (yara dokusu) gelişir. Normal bir insandaki prostat bezi ceviz büyüklüğündedir. Spermin sıvı kısmı (prostat suyu olarak da bilinir) de bir yerlerde birikmelidir! Ve bu kadar çok meyve suyu üretebilmek için iyi bir elma büyüklüğünde olması gerekir! Bir düşünün, bu kadar sperm kadının vajinasına püskürtmeden önce nerede saklanmalı? Spermatik kord tankı 10-12 ml ise? Bir yaralanma sonucu tankın boyutunun bir şekilde 2-3 kat arttığını varsayalım (bu pratikte gerçekçi olmasa da), o zaman 20-30 ml olacaktır, ancak kesinlikle 100 ml olmayacaktır (yarım bardak). . Bunu size 23 yıllık tecrübeye sahip bir ürolog olarak söylüyorum!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Eh, aldı ve herkesin eğlencesini mahvetti! Ne için? Bilginize kimin ihtiyacı var?
These users thanked the author Nikk for the post:
Esinti
Felix
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Felix »

niqk, neyi "koptum" sana mı? Bariz saçmalıklardan ne tür bir "kafayı" alabilirsiniz? Yarım bardak ayırıyor! Ya da belki yarım kova? Daha fazla kapasite - daha fazla eğlence!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Arkadaşım, böyle bir konumla forumun yarısından fazlası aptal fantezilere kapatılabilir. Ama insanlar onlara kafayı buluyor! O halde bırakın sevinsinler! Ve gülebilirsin! Kendim hakkında...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, İskoç
Métis
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Métis »

Felix: 10 Jun 2021, 17:59Felix
Önemli olma Khobotov.
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by tenzör »

Irina: 28 Feb 2021, 22:53 bir kız bul ve onunla yat. Oğlum yıkandığında hep sırtını yıkardım. Sonra büyüdü ve sertleşmeye başladı. Onu birkaç kez mastürbasyon yaptım ve sonra ona bir kız ya da pislik aramasını söyledim. kendi kendine
Muhtemelen ben onu mastürbasyon yaptığımda çocuktan çok fazla sperm çıktı)))
These users thanked the author tenzör for the post (total 2):
rüya hayatı, Tavşan
Vetr
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vetr »

Evet bu düşünce beni heyecanlandırıyor
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by tenzör »

Seryozha: 07 Jun 2021, 01:53 evleniyor - haydi duralım.
Gerçek değil
Kan davası
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kan davası »

Ananı sikeyim o zaman
Liza
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Liza »

Andrey1107, bana yaz
İleri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by İleri »

Merhaba Sabina, sohbet etmek ister misin?
Tatyana Bayrakova
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Tatyana Bayrakova »

İyi akşamlar, ben de oğlumla harika seks yaptım, o 12 yaşındaydı, her zaman çok fazla sperm vardı, kocamla olduğu gibi değil.
These users thanked the author Tatyana Bayrakova for the post (total 11):
annem adam yaptı, Yarr, Tolkala, Toronto, Kültür, Evgeniy-Spb, Hiç kimse, Artemka, Vincent, Esinti, edgard.shuhard
Liza
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Liza »

Ленусик,
привет
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Tatyana Bayrakova,
Tatyana, a senin için her şey nasıl başladı? Kimin inisiyatifiyle? İlk sefer nasıldı?
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by rmt »

Tatyana Bayrakova: 29 Jun 2021, 19:23 İyi akşamlar, ben de oğlumla harika seks yaptım, o 12 yaşındaydı, her zaman çok fazla sperm vardı, kocamda olduğu gibi değil.
Tanya, bize en azından genel anlamda nasıl başladığını anlat. Buradaki birçok insan bununla ilgileniyor. (Özellikle yalnızca 😁 yapmayı düşünenler).
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
annem adam yaptı, Esinti
secateka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by secateka »

Lenusik: 08 Mar 2021, 22:11 Görünüşe göre buradaki tek anne benim))) Oğlumla birlikteydi. Hiçbir şeyden pişman değilim. Herkes için iyi bir deneyim. Ancak bunu çok sık yapmıyoruz. Muhtemelen altı ayda bir
ama bu noktaya nasıl geldiniz?
These users thanked the author secateka for the post:
Tolkala
şerefsizlik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by şerefsizlik »

:lütfen:
Mamkoyob
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mamkoyob »

Bölgesel bir kasabada ama özel sektörde yaşıyorduk. Cumartesi günü iki aile için hamam. Babam kural olarak kazan dairesinde duş aldı. Çocukluğumdan beri annem beni hamama götürür ve yıkardı. Annemin büyük göğüsleriyle zaten ilgilendiğim yaş geldi. Onları hissetmek için tırmandım. İlk başta ellerime şaplak attı ama kısa sürede her şeyi hissetmeme izin verdi! Yanlışlıkla annemle arkadaşı Galina arasındaki konuşmaya kulak misafiri oldum. Babamın votkadan dolayı iktidarsız olduğunu ve iki yıldır onu becermediğini söyledi. Bu yüzden kendimize saldırmamız gerektiğini düşünüyorum! Uzaktan başladım. Bir sonraki banyoda annemi iyice sıktım, sertleşmiş bir penisle, göğüslerini ellerime aldım ve dedim ki: Anne, ne kadar güzel, büyük, elastik göğüslerin var, hadi aralarında seks yapalım. Bir çocuğun eğitim programından bazı dersler aldım! Aşağı baktı, yarım dakika kadar sessiz kaldı ve şöyle dedi: Bunu hiç yapmadım, sadece duydum. Birlikte çalışalım. Yanlardan sıktı, alttan bir penis soktu ve hareket ettirmeye başladı. Her ikisi de gerçekten hoşuna gitti. Yüzüne düşürdü. Kendimizi yıkadık. Çıkarken, bundan sonra yalnız kaldığımızda beni Lyusya ismimle çağır dedi. Bir sonraki banyoda şunu söylüyorum: Lucy ve ben zaten seni vajinadan sikmek istiyorum! Mütevazı bir şekilde gözlerini indirdi ama aç bir kadın olsa bile sevincini gizleyemedi. Köpek gibi ayağa kalktı, penisini içine soktu ve vajinası oldukça dardı, onu itti, mümkün mü diye sormadan içine indirdi! 29 yaşında evlenmeden önce Lyusya ve ben böyle seviştik!
Ivan Ignatievich
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ivan Ignatievich »

Şimdi havaalanında tuvalette çiftleşiyoruz.
Bir günlüğüne Kaliforniya’ya uçuyorum.
Ve Amerika’da tutkuyla ve şefkatle çiftleşiyoruz.
Penime onurlu bir şekilde bakıyor. Klitorisi muhteşem.
Külotunu çıkarıp sutyenini atmayı seviyorum.
Beni şefkatle yalıyor ve küçük olmama rağmen çok sert sürüyorum.
Bir gün içinde Kaliforniya’dan uçuyorum.
Uçuşumun parasını o ödedi. İkinci çocuğu bekliyoruz.
Ivan Ignatievich
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ivan Ignatievich »

Onu seviyorum ve Kazakistan ve Kaliforniya ile ayrılmış olsak da o da beni seviyor
Yaroslavya47
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
 Ensest

Unread post by Yaroslavya47 »

Şimdilik hiçbir şey yapmıyorum çünkü doğum günümde
Annem içmedi, anı beklemeye devam edeceğim. Ya da belki mastürbasyon yaparken beni yakmasını sağlayabilir????
These users thanked the author Yaroslavya47 for the post:
annem adam yaptı
Din71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 4 years

Unread post by Din71 »

Annemi sık sık çıplak ve iç çamaşırlarıyla görüyordum. Vücudu hala benim için ideal.
These users thanked the author Din71 for the post (total 4):
Tolkala, annem adam yaptı, rüya hayatı, artm.razvratnik
yoldan geçen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by yoldan geçen »

Annem her hafta sonu köye gider. Sevmediğim için nadiren giderim. Lerevna’da 2 katlı ev. İkinci kat daha sonra yapıldığından ayrı bir giriş var. Birinci katta büyükanne ve büyükbabalar, ikinci katta ise köye gittiğimizde. Ve oraya gitmek 140 km. Her nasılsa annemin zaten kulübede olduğu ve benim de peşinden gitmem gerektiği ortaya çıktı. Sabah saat birde geldim. Büyükbabamı ve büyükannemi uyandırmamak için sessizce ikinci kata çıkıp odama çıktım. Annemin ışığı açıktı ve televizyon açıktı. Merhaba demek için yarı açık kapıdan baktım ve bir resim gördüm. Amcamın annesinin erkek kardeşi yatakta yatıyor ve annem ona biniyor. Şok oldum. Aşağı indi, arabasına bindi ve eve doğru yola çıktı. Artık annemden kaçıyorum, onunla konuşmak bile iğrenç. Babama söylemedim. Ama köye gitmeye devam ediyor. Oraya neden gittiğini kim düşünecek? Anne babasına yardım ettiğini ve erkek kardeşini becerdiğini söylüyor.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Yoldan Geçen: 29 Jul 2021, 12:25 Annem her hafta sonu köye gider. Sevmediğim için nadiren giderim. Lerevna’da 2 katlı ev. İkinci kat daha sonra yapıldığından ayrı bir giriş var. Birinci katta büyükanne ve büyükbabalar, ikinci katta ise köye gittiğimizde. Ve oraya gitmek 140 km. Her nasılsa annemin zaten kulübede olduğu ve benim de peşinden gitmem gerektiği ortaya çıktı. Sabah saat birde geldim. Büyükbabamı ve büyükannemi uyandırmamak için sessizce ikinci kata çıkıp odama çıktım. Annemin ışığı açıktı ve televizyon açıktı. Merhaba demek için yarı açık kapıdan baktım ve bir resim gördüm. Amcamın annesinin erkek kardeşi yatakta yatıyor ve annem ona biniyor. Şok oldum. Aşağı indi, arabasına bindi ve eve doğru yola çıktı. Artık annemden kaçıyorum, onunla konuşmak bile iğrenç. Babama söylemedim. Ama köye gitmeye devam ediyor. Oraya neden gittiğini kim düşünecek? Anne ve babasına yardım ettiğini ve erkek kardeşini siktiğini söylüyor.
Anne ve erkek kardeşi kaç yaşındalar?
These users thanked the author Travolta for the post:
Eski Şeytan
yoldan geçen
Potansiyel seks nesnesi

Bir yaş fark o 44 o 45
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Andrey777xxx »

harika hikaye))))))))

48 saniye sonra gönderildi:
Kaç yaşındasın acaba??
These users thanked the author Andrey777xxx for the post:
annem adam yaptı
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

Bir oğlunun annesini kıyafetsiz görmesinin nesi yanlış?
These users thanked the author Alena for the post (total 2):
annem adam yaptı, Hiç kimse
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Yoldan geçen, anneni görebilir miyim
yoldan geçen
Potansiyel seks nesnesi

Alena yani kıyafetsiz demek istiyorum
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

alena, oğlunuz sizi kıyafetsiz mi gördü?
These users thanked the author Andrey777xxx for the post:
annem adam yaptı
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

Andrei777xxx: 29 Jul 2021, 13:58 alena, oğlunuz sizi kıyafetsiz mi gördü?
Benim çocuğum yok
ama arkadaşımın oğlu onu çıplak gördü
These users thanked the author Alena for the post (total 2):
artm.razvratnik, annem adam yaptı
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Annemi çıplak gördüm

7 dakika 53 saniye sonra gönderildi: evet bir fotoğraf var
These users thanked the author Andrey777xxx for the post (total 2):
artm.razvratnik, annem adam yaptı
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159

Unread post by artm.razvratnik »

Andrei777xxx, Merhaba. Ben de bunu bir kereden fazla gördüm. Hatırladıkça hala heyecanlanıyorum.
These users thanked the author artm.razvratnik for the post:
annem adam yaptı
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

söyle bana seninki kaç yaşında, onun resimleri var mı?
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159

Unread post by artm.razvratnik »

Sabina, İyi günler Sabina. Bana özel mesaj at sohbet edelim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Anne ve oğlu
    by Igor içeride » » in Ensest
    27 Replies
    4767 Views
    Last post by Büyük oğlan