[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes paylaşmak isterim - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur))
30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlıyım, küçük göğüslerim var ve büyük kalçalar. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu.
Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıp toplantılar arıyorum ama bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim.
Sonra benimle o yönde bir iş gezisi vardı, Hayatında ilk kez yakışıklı bir adam tüm uçuşlar sırasında gerçekten oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi!
Peki, nasıl burada vermem? Genel olarak bütün gece beni becerdi
. Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı.
Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, ilk başta onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Eh, kocam geldiğinde o da beni becerdi, teşekkür ederim, en azından bana verdi bir yıkama, aksi halde muhtemelen başka birinin spermini hissetmişti.
Genel olarak ne tür rahim kuduzunun bana bulaştığını bilmiyorum ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginç.
Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur)) 30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlıyım, küçük göğüslerim var ve büyük kalçalar. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu. Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıp toplantılar arıyorum ama bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim. Sonra benimle o yönde bir iş gezisi vardı, [url=viewtopic.php?t=7373]Hayatında ilk kez[/url] yakışıklı bir adam tüm uçuşlar sırasında gerçekten oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi! Peki, nasıl burada vermem? Genel olarak bütün gece beni becerdi . Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı. Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, ilk başta onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. 😀 Eh, kocam geldiğinde o da beni becerdi, teşekkür ederim, en azından bana verdi bir yıkama, aksi halde muhtemelen başka birinin spermini hissetmişti. Genel olarak ne tür rahim kuduzunun bana bulaştığını bilmiyorum ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginç. 😁
Yulia-la: ↑11 Oct 2022, 00:36
Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Genç bir mastürbasyoncudan güzel bir peri masalı daha!
These users thanked the author çapkın for the post (total 16):
[quote=Yulia-la post_id=120692 time=1665437771 user_id= 1] Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. [/quote] Genç bir mastürbasyoncudan güzel bir peri masalı daha!
[quote=Yulia-la post_id=120692 time=1665437771 user_id= 1] İki çok güzel Stewart vardı. Benimle flört etmeye başladılar [/quote] fanteziler.. fanteziler...
[size=85][color=green]36 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Tamila Seksi 1988" post_id=120722 time=1665455121 user_id=7517] Dreamer! Bana aalaaaa dedin! [/quote] Bu şarkıyı da hatırladım))) :ROFL:
Evet, bu tür hikayelerden sonra şu sorular ortaya çıkıyor: “Bu sitede gerçek hikayeler var mı?” ama mühendisle ilgili başlangıç çok heyecan verici bir okumaydı.)
These users thanked the author AlexK85 for the post:
Evet, bu tür hikayelerden sonra şu sorular ortaya çıkıyor: “Bu sitede gerçek hikayeler var mı?” ama mühendisle ilgili başlangıç çok heyecan verici bir okumaydı.)
Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur))
30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlı, küçük göğüslü ve büyük kalçalı. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu.
Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıp toplantılar arıyorum ama bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim.
Sonra benimle o yönde bir iş gezisi vardı, Hayatında ilk kez yakışıklı bir adam tüm uçuşlar sırasında gerçekten oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi!
. Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı.
Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, ilk başta onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Eh, kocam geldiğinde o da beni becerdi, teşekkür ederim, en azından bana verdi bir yıkama, aksi halde muhtemelen başka birinin spermini hissetmişti.
Genel olarak ne tür rahim kuduzunun bana bulaştığını bilmiyorum ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginç.
[quote=Yulia-la post_id=120692 time=1665437771 user_id= 1] Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur)) 30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlı, küçük göğüslü ve büyük kalçalı. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu. Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıp toplantılar arıyorum ama bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim. Sonra benimle o yönde bir iş gezisi vardı, [url=viewtopic.php?t=7373]Hayatında ilk kez[/url] yakışıklı bir adam tüm uçuşlar sırasında gerçekten oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi! Peki, nasıl burada vermem? Genel olarak bütün gece beni becerdi . Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı. Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, ilk başta onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. 😀 Eh, kocam geldiğinde o da beni becerdi, teşekkür ederim, en azından bana verdi bir yıkama, aksi halde muhtemelen başka birinin spermini hissetmişti. Genel olarak ne tür rahim kuduzunun bana bulaştığını bilmiyorum ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginç. 😁 [/quote]
Belki safım ama bana öyle geliyor ki hayatta her şey olabilir. Hayatı ilginç kılan da budur. Başka bir şey de, bazen bir şey anlatırken biraz süsleme yapmaları)
These users thanked the author Güzel for the post:
Belki safım ama bana öyle geliyor ki hayatta her şey olabilir. Hayatı ilginç kılan da budur. Başka bir şey de, bazen bir şey anlatırken biraz süsleme yapmaları)
Uçaktaki hostes ve hostesler düğündeki atlar gibidir. Baş çiçeklerde, kıç ise sabunda. Seks hakkında düşünmek bir yana, oturmaya bile zamanları yok. Her uçuşta çok fazla moron var. Şu içmeli, şu sıcak, şu üşüme, şu tansiyonunu ölçmeli vs. vesaire. Yazar %100 uçakla uçmadı.
Ah, bu peri masalları, ah, bu hikaye anlatıcıları....
Uçaktaki hostes ve hostesler düğündeki atlar gibidir. Baş çiçeklerde, kıç ise sabunda. Seks hakkında düşünmek bir yana, oturmaya bile zamanları yok. Her uçuşta çok fazla moron var. Şu içmeli, şu sıcak, şu üşüme, şu tansiyonunu ölçmeli vs. vesaire. Yazar %100 uçakla uçmadı. Ah, bu peri masalları, ah, bu hikaye anlatıcıları....
"nasıl geldim..."den sonra, sizi havaalanından alan taksi şoförünün arabasında seks yapmayı, çamaşır odasındaki üç kapıcıyla bahçede seks yapmayı ve sonra da kocayı eklemeyi unutmuşlar...
Sonra da sonu o kadar buruşmuş ki -sonra
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
"nasıl geldim..."den sonra, sizi havaalanından alan taksi şoförünün arabasında seks yapmayı, çamaşır odasındaki üç kapıcıyla bahçede seks yapmayı ve sonra da kocayı eklemeyi unutmuşlar... Sonra da sonu o kadar buruşmuş ki -sonra 😅
[quote=AlexK85 post_id=139239 time=1669188089 user_id=12973] engineer çok heyecan verici bir okumaydı) [/quote] iki çubuk iş başında mı? Ayrıca işyerinde rastgele anal... çizimde kahverengi lekeler var mı? personel etrafta mı?
Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Genç bir serseriden güzel bir masal daha!
Özellikle "komiserler" olan "komiserler" hakkında...
[quote=Debauchee post_id=120693 time=1665438144 user_id=10112] [quote=Yulia-la post_id=120692 time =1665437771 user_id=1] Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. [/quote] Genç bir serseriden güzel bir masal daha! [/quote] Özellikle "komiserler" olan "komiserler" hakkında... :)
30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlı, küçük göğüslü ve büyük kalçalı. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu.
Sonra bir iş gezisi vardı ve hayatımda ilk kez tüm uçuşlarda yakışıklı bir adam gerçekten benimle o yöne oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi!
Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, önce onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Eh, o geldiğinde kocam da beni becerdi, teşekkürler, en azından beni yıkadı, yoksa muhtemelen başka birinin spermini hissetmiştim.
Sana inanıyorum, elbette inanıyorum Ben de bir erkeğim ve seni çok iyi anlıyorum, öyle bir sikişme arzusu var ki, haftada birkaç kez farklı durumlarla karşılaştım, patronumu, eşimi siktim astım ve müşterilerim, hikayeniz bende tekrar yürüyüşe çıkma isteği uyandırdı)))
[quote=Yulia-la post_id=120692 time=1665437771 user_id= 1] Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur)) 30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlı, küçük göğüslü ve büyük kalçalı. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu. Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıp toplantılar arıyorum ama bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim. Sonra bir iş gezisi vardı ve hayatımda ilk kez tüm uçuşlarda yakışıklı bir adam gerçekten benimle o yöne oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Lobide birkaç saat beni bekledi! Peki, nasıl burada vermem? Genel olarak bütün gece beni becerdi . Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı. Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, önce onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. Eh, o geldiğinde kocam da beni becerdi, teşekkürler, en azından beni yıkadı, yoksa muhtemelen başka birinin spermini hissetmiştim. [/quote] Sana inanıyorum, elbette inanıyorum Ben de bir erkeğim ve seni çok iyi anlıyorum, öyle bir sikişme arzusu var ki, haftada birkaç kez farklı durumlarla karşılaştım, patronumu, eşimi siktim astım ve müşterilerim, hikayeniz bende tekrar yürüyüşe çıkma isteği uyandırdı)))
Bir uçakta üç kişinin sığabileceği kadar küçük bir alanın nerede olduğunu merak ediyorum. Bu muhtemelen bir kova, bir paspas ve bir süpürgenin olduğu yerdir?)))) Uçuştan sonra temizlemek için)))) yazar, atlıkarıncalar dışında açıkça hiç uçmamıştır))))
Bir uçakta üç kişinin sığabileceği kadar küçük bir alanın nerede olduğunu merak ediyorum. Bu muhtemelen bir kova, bir paspas ve bir süpürgenin olduğu yerdir?)))) Uçuştan sonra temizlemek için)))) yazar, atlıkarıncalar dışında açıkça hiç uçmamıştır))))
Kocamı çok seviyorum ve aldatmamaya çalıştım ama son zamanlarda meslektaşım beni taciz etmeye başladı, sonunda bana verdi, 2 kez kıçıma geldim, neredeyse bir haftadır sevişiyoruz , sabah akşam kocamla birlikte, 2-3 kez işte onunla. Ben de göğüslerin patronuyum berbat ama beni sikmiyor biraz yaşlı)))) Çok beğendim, daha fazlasını istiyorum. )))
These users thanked the author Milena69 for the post (total 4):
Kocamı çok seviyorum ve aldatmamaya çalıştım ama son zamanlarda meslektaşım beni taciz etmeye başladı, sonunda bana verdi, 2 kez kıçıma geldim, neredeyse bir haftadır sevişiyoruz , sabah akşam kocamla birlikte, 2-3 kez işte onunla. Ben de göğüslerin patronuyum berbat ama beni sikmiyor biraz yaşlı)))) Çok beğendim, daha fazlasını istiyorum. )))
Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıyor ve toplantı arıyor ama ben bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim.
Sonra bir iş gezisi oldu, bu yönde, hayatımda ilk kez tüm uçuşlar sırasında yakışıklı bir adam aslında benimle oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Birkaç saattir beni lobide bekliyordu!
Peki, buna nasıl yardımcı olabilirsin? Genel olarak bütün gece beni becerdi
Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, önce onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir.
Eh, o geldiğinde kocam da beni becerdi, teşekkürler, en azından beni yıkadı, yoksa muhtemelen başka birinin spermini hissetmiştim.
Genel olarak ne olduğunu bilmiyorum bana bir tür rahim kuduzu geldi ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginçti.
n
İlginç bir peri masalı))) Erotik yazman gerekiyor (veya hatta porno) romanlar))))))
[quote=Yulia-la post_id=120692 time=1665437771 user_id= 1] Kimseye söylemezsem muhtemelen öleceğim, bu yüzden umarım birileri bunu okuyup konuşur)) 30 yaşındayım, uzun boyluyum, güzelim, kahverengi saçlı, küçük göğüslü ve büyük kalçalı. Her zaman karşı cinse ilgi duydum. Birkaç yıldır evliyim, kocamı hiç aldatmadım ama sonra 30 yaşıma girdim ve sanki bir şeyler bozuldu. Önce fabrikamdaki baş mühendisi becerdim. Çok hoş bir adam, benden biraz daha yaşlı, mükemmel durumda. Çizimleri tartışmak için onunla buluştuk ve yarım saat sonra masasının üzerinde sevişmeye başladık. İki kez içime girdi. Önce beni klasik bir şekilde, sonra anal şekilde sikti. Kesinlikle çok memnun oldum. Daha sonra park yerinde birkaç kez daha buluştuk ve onu emdim, o kadar büyük ve güzel bir penis ki, hemen veda etmek zordu. Hâlâ yazıyor ve toplantı arıyor ama ben bunu bir ilişkiye dönüştürmemeye karar verdim. Sonra bir iş gezisi oldu, bu yönde, hayatımda ilk kez tüm uçuşlar sırasında yakışıklı bir adam aslında benimle oturdu. Flört etmeye başladı, dizini okşadı ve ona otelin adresini verdi. Ertesi gün geldi!!! Birkaç saattir beni lobide bekliyordu! Peki, buna nasıl yardımcı olabilirsin? Genel olarak bütün gece beni becerdi . Onun hala o aygır olduğu ortaya çıktı. Ve anal ve oral olarak ve klitorisi emdi, genel olarak tam bir heyecandı. Sonra konferansa gittim, hepsi sinirlenmişti. Ne yazık ki ya da neyse ki, konferans bana birkaç iyi adama mal oldu ve hiçbir sikişe mal olmadı. Geri dönüş uçuşu geceydi. Çok yakışıklı iki stuart vardı. Benimle flört etmeye başladılar, önce onları azarlamak istedim ama sonra su istemek için yanlarına gittim. Genel olarak ipucunu anladılar. Beni bir tür dolaba götürdüler ve iki bölmede becerdiler. İlk önce biri onu ağzından sikti, diğeri onu amından sikti ve sonra değiştiler. Sonra onları teker teker tekrar emmeye karar verdim. Yüzüme boşal. İkisi birden. Buna içme suyu denir. Eh, o geldiğinde kocam da beni becerdi, teşekkürler, en azından beni yıkadı, yoksa muhtemelen başka birinin spermini hissetmiştim. Genel olarak ne olduğunu bilmiyorum bana bir tür rahim kuduzu geldi ama aynı zamanda hem korkutucu hem de ilginçti. n[/quote] İlginç bir peri masalı))) Erotik yazman gerekiyor (veya hatta porno) romanlar))))))
Yalan söylemeyeceğim, bir zamanlar AN-24 uçuşu vardı, Salekhard-Khanty-Mansiysk-Omsk, bir iş gezisinden uçuyordum, yarı sarhoş, uçağın arka koltuğunda bir uçuş görevlisinin yanına oturdum, Tyumen uçuşunda, o zamanlar uçuş sırasında hala bira ikram ediliyordu, uçuş görevlisi onunla bir bardak bira tutkalı içmek için oturdu, Khanty’den önce şaka yaptılar, yakıt ikmali yapıldı, havalandılar ve ben ona doğrudan uçuşun başlayacağını söyledim. 5200 metre, o kadar irtifada seks yaptınız, olmadı, unutmayalım uçağın kuyruğuna gittik, eğilip daha hızlı istedik, yoksa teknisyen bazen dolaşıyor, çabuk çıkıyor İçeri girdiğinden beri, külotuna akmasın diye, hızla ve zevkle ona bir mendil verdi. Onu bir daha görmedim ama hatırlıyorum
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Yalan söylemeyeceğim, bir zamanlar AN-24 uçuşu vardı, Salekhard-Khanty-Mansiysk-Omsk, bir iş gezisinden uçuyordum, yarı sarhoş, uçağın arka koltuğunda bir uçuş görevlisinin yanına oturdum, Tyumen uçuşunda, o zamanlar uçuş sırasında hala bira ikram ediliyordu, uçuş görevlisi onunla bir bardak bira tutkalı içmek için oturdu, Khanty’den önce şaka yaptılar, yakıt ikmali yapıldı, havalandılar ve ben ona doğrudan uçuşun başlayacağını söyledim. 5200 metre, o kadar irtifada seks yaptınız, olmadı, unutmayalım uçağın kuyruğuna gittik, eğilip daha hızlı istedik, yoksa teknisyen bazen dolaşıyor, çabuk çıkıyor İçeri girdiğinden beri, külotuna akmasın diye, hızla ve zevkle ona bir mendil verdi. Onu bir daha görmedim ama hatırlıyorum😊
Sibiryak89, bu tür ani maceralar çok unutulmaz olabilir! Bazen partnerinizin adını bile hatırlamazsınız ama aksiyonun kendisi gözlerinizin önünde belirir. Ve sadece aksiyon değil!!!
[ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], bu tür ani maceralar çok unutulmaz olabilir! Bazen partnerinizin adını bile hatırlamazsınız ama aksiyonun kendisi gözlerinizin önünde belirir. Ve sadece aksiyon değil!!!
Evet, bu da oluyor. Kız kardeşimle neredeyse her gün kavgamızın üzerinden 2 hafta geçti. Bu biraz çılgınca. İlk günler 5-6 saat yataktan çıkamıyordum. Ve şimdi biraz ara verdik, çalışmaya gidiyoruz
These users thanked the author RealMax for the post (total 2):
Evet, bu da oluyor. Kız kardeşimle neredeyse her gün kavgamızın üzerinden 2 hafta geçti. Bu biraz çılgınca. İlk günler 5-6 saat yataktan çıkamıyordum. Ve şimdi biraz ara verdik, çalışmaya gidiyoruz
RealMax: ↑08 Jun 2023, 13:46
Evet, bu da oluyor. Kız kardeşimle neredeyse her gün kavgamızın üzerinden 2 hafta geçti. Bu biraz çılgınca. İlk günler 5-6 saat yataktan çıkamıyordum. Ve şimdi biraz ara verdik, çalışmaya başlayacağız
[quote=RealMax post_id=211854 time=1686221165 user_id=18308] Evet, bu da oluyor. Kız kardeşimle neredeyse her gün kavgamızın üzerinden 2 hafta geçti. Bu biraz çılgınca. İlk günler 5-6 saat yataktan çıkamıyordum. Ve şimdi biraz ara verdik, çalışmaya başlayacağız [/quote] Daha fazla ayrıntı, kaç yıl oldu, nasıl gitti???
[quote=RealMax post_id=211962 time=1686243161 user_id=18308] [ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], ancak yapmadım zaten bir kez anlatılmıştı. Mesajlarıma bakabilirsin. [/quote] Araman lazım, çok tembelim😄
Bugün taşradaki 32 yaşındaki komşumla tanıştım, onu ilk kez gördüm. Yakacak odun arıyordu ve benimle buluşmak için dışarı çıktı ve evimde bir şeyler yapmamı istedi. Ben de ona yaklaştım, konuşmaya...
Last post
Larissa , Görünüşe göre bu inek kendi reklamını yapıyor *x)
Burada kızını, annesini, karısını, kız kardeşini, oğlunu, erkek kardeşini göstermeye hazır olanlar varsa.
Ya da sadece ilgili hikayeleri tartışın, o zaman telgrafıma hoş geldiniz.
https:/ 6/t.6m6e...
Merhaba) Seks, cinsel fanteziler ve arzular hakkında sohbet edecek bir kız arıyorum. 34 yaşındayım.
Yaz, iletişime açığım ve hayal gücüm dahilinde her şey yolunda)
Oral seksi paylaşıyoruz, hikayelerinizi yazıyoruz, fotoğraf gönderiyoruz
Last post
Her şeyin onun yüzüne yansımasını istiyorum, o bir şekilde buna karşı çıkıyor
Bu bir şekilde tuhaf :dumayu: Genellikle böyle oluyor. Tam tersine, yüzlerinden hoşlanıyorlar ama ağızlarından...
Genel olarak kızlardan şunu bilmek isterim, daha sonra yürümek canınızı acıtsın diye birkaç erkek tarafından bir fahişe gibi kabaca sikilmek istediniz mi ve böyle bir şey olursa izlenimlerinizi...
Last post
Veronica , yaşadığın en büyük toplu tecavüz neydi?