Ve Açıklamalarınızı okuduğuma göre siz neredeyse bir milyonersiniz ve Japon "geriye" ya da batı "pislik"ine biniyorsunuz ve başkent Moskova’dan başka bir şekilde yaşamıyorsunuz! O yüzden burnunu kaldırıp başkalarını yargılama, sen yargıç falan mısın, yoksa Tanrı mı? Ve tahmininiz gerçeklerden çok uzak! Peki sen kimsin, bu forumda oturduğuna göre para kazanman gerekiyormuş gibi görünüyor milyoner! Tabii ki emekliyim, bu yüzden burada oturup eğleniyorum! Ve sen "mesajlaşıyorsun"?
Seks yapmadan, sadece mastürbasyon yapmadan ne kadar dayanabilirsin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Seks yapmadan, sadece mastürbasyon yapmadan ne kadar dayanabilirsin?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ayrıca "peni" kelimesini ortalıkta dolaştırmaya gerek yok: hepimiz orada olacağız. Eğer biri hayatta kalırsa.
Eh, sen bir psikologsun, ben de bir uygulayıcıyım. Ruble piyasasındaki emekliler de sadece Mukhosransk’ta değil, cimri ve memnuniyetsiz. Milyonlarca olabilir, ruble olmayabilir ama yine de "kadınlar açgözlüdür, bir kuruş bile vermem."
Ayrıca "peni" kelimesini ortalıkta dolaştırmaya gerek yok: hepimiz orada olacağız. Eğer biri hayatta kalırsa.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Beluga
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
4 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
İşte bu, bana yazma, seninle daha fazla iletişim kurmakla ilgilenmiyorum, bu seni mahveder karma))
altın söz, elini sıkarım!Hooligan Carrie: ↑09 Jun 2023, 10:52Eh, sen bir psikologsun, ben de bir uygulayıcıyım. Ruble piyasasındaki emekliler de sadece Mukhosransk’ta değil, cimri ve memnuniyetsiz. Milyonlarca olabilir, ruble olmayabilir ama yine de "kadınlar açgözlüdür, bir kuruş bile vermem."
Ayrıca "peni" kelimesini ortalıkta dolaştırmaya gerek yok: hepimiz orada olacağız. Hayatta kalan olursa.
4 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Evet, ben bir milyonerim, sporcuyum, yakışıklıyım, oligarkım ve hayırseverim! )) Ve sen bir zavallısın, zavallısın, paranı sayıyorsun ve her yerde tüccar kadınlar hakkında sızlanıyorsun))a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 10:49Ve sen, açıklamalarını nasıl okursun, neredeyse bir milyonersin ve bir Japon’a biniyorsun " kalıntı" ya da Batılı bir "pislik"te yaşıyor ve başkent Moskova’dan başka bir yerde yaşamıyor! O yüzden burnunu kaldırıp başkalarını yargılama, sen yargıç falan mısın, yoksa Tanrı mı? Ve tahmininiz gerçeklerden çok uzak! Peki sen kimsin, bu forumda oturduğuna göre para kazanman gerekiyormuş gibi görünüyor milyoner! Tabii ki emekliyim, bu yüzden burada oturup eğleniyorum! Peki siz "Meşguliyet" mi yapıyorsunuz?
İşte bu, bana yazma, seninle daha fazla iletişim kurmakla ilgilenmiyorum, bu seni mahveder karma))
- These users thanked the author AlexTDV for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
Büyük olasılıkla onlar da "tırmığa" basmak istemiyorlar!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Jun 2023, 10:14 Herkesten siz mi sorumlusunuz? Belki başka erkeklerin de bu konuda kendi fikirleri vardır?
Ve ben de aynı tırmığa basmak istemiyorum. Kendinizle var olmak bir şekilde daha güvenli.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970

Bu çıplak kıçlı adamlardan bıktı! Neden bu dilenciler sürekli onun peşinden geliyor!? Önce kendilerine, kim olduklarına bir baksınlar; başkentte, Kruşçev döneminden kalma apartmanlarda yaşamıyorlar, çöp kullanıyorlar, para yok, defol buradan, hepsi gitti!Hooligan Carrie: ↑09 Jun 2023, 10:38Görüş yeteneğine sahip misiniz? yoksa tam tersine stereotiplerin esaretinde mi?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
Hiçbir şey öyle görünmüyor, hayalperest! İstediğinizi var olarak aktarıyorsunuz! Bu forumda ne yapıyorsunuz? Ha ha ha! Yakışıklı sapık, çünkü forumun konusu bu! "Güzel" hayatınızda her şeyin o kadar muhteşem ve harika olmadığını mı düşünüyorsunuz?AlexTDV: ↑09 Jun 2023, 10:58 Evet ben milyonerim, sporcuyum, yakışıklıyım, oligarkım ve hayırseverim! )) Ve sen bir zavallısın, zavallısın, paranı sayıyorsun ve her yerde tüccar kadınlar hakkında sızlanıyorsun))
İşte bu, bana yazma, seninle daha fazla iletişim kurmakla ilgilenmiyorum, bu beni mahvediyor karma))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Evet, öyleyim)) Böyle insanların sürekli sızlandığını görüyorum - kıçıma tekme atmak istiyorum, tiksinti yaratıyorlar)) ve gerçek hayatta çevremde böyle insanlara tahammül edemiyorum, onları hemen cehenneme gönderiyorum, yapmadığım bir şey mi var? beğenmek? )
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 3 months
Kesinlikle öyle sadece 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...
Başka bir doktor bulabilir miyiz?)
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
tabii ki)) Ben zaten gidiyorum, zamanım yokfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12Gerçekten sadece 2 seçenek mi var? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...Başka bir doktor bulabilir miyiz?)
-
- En güçlü orgazm!

. Para olacak, o zaman gelsinler 

.
Evet gönder tabii ki, sakıncası yokAlexTDV: ↑09 Jun 2023, 11:10Evet, öyleyim)) Böyle insanların sürekli sızlandığını görüyorum - kıçıma tekme atmak istiyorum, tiksinti yaratıyorlar)) ve gerçek hayatta çevremde böyle insanlara tahammül edemiyorum, onları hemen cehenneme gönderiyorum, yapmadığım bir şey mi var? beğenmek? )Serg_A: ↑09 Jun 2023, 10:59Bu çıplak kıçlı adamlardan bıktı! Neden bu dilenciler sürekli onun peşinden geliyor!? Önce kendilerine, kim olduklarına bir baksınlar; başkentte, Kruşçev döneminden kalma apartmanlarda yaşamıyorlar, çöp kullanıyorlar, para yok, defol buradan, hepsi gitti!Holigan Carrie: ↑09 Jun 2023, 10:38
Görüş yeteneğine sahip misiniz? yoksa tam tersine stereotiplerin esaretinde mi?![]()
![]()
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
😁.
Nasıl bir doktor o?! Psikologlar, onlar doktor - şarlatan 😁
-
- En güçlü orgazm!

.
40’ın üzerinde harika. Ve evet, hâlâ hayattasın... Kendime bile şaşırıyorumfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12 Yalnızca 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...
-
- Sürtünmeler
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Peki ne oldu? Peki iktidarsızlık? Henüz aklınıza gelmedi mi?)) Aniden fark etmezseniz, o zaman "sinek gibi ölmek veya zaten iktidarsız olmak" fikrini yeniden düşünebilir misiniz?Serg_A: ↑09 Jun 2023, 11:2840’ın üzerinde harika. Ve evet, hâlâ hayattasın... Kendime bile şaşırıyorumfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12 Gerçekten yalnızca 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın....
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Şimdiden ayrılıyor musun? Bir şeye mi geç kaldınız?)AlexTDV: ↑09 Jun 2023, 11:13tabii ki)) Ben zaten ayrılıyorum, zamanım yokfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12Gerçekten sadece 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...Serg_A:09 Jun 2023, 10:17 İkinci olarak, erkekler 40 yaşından sonra sinek gibi ölmeye başlıyoruz ve ölmeyen kişi iktidarsız oluyor, kadınlar artık onunla ilgilenmiyor.Başka bir doktor bulabilir miyiz?)
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Diğer sınıfta da çoğu artık orada değil, hatta gömdüm bazılarını kendim...
İstatistiklere başvurabilirsiniz. İki okulda okudum, bir okulda tüm sınıf zaten mezardaydı (çocuklar), sonuncusu 5 yıl önce öldü...fare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:43 Peki ne oldu? Peki iktidarsızlık? Henüz aklınıza gelmedi mi?)) Aniden fark etmeseniz bile, "sinek gibi ölmek ya da zaten iktidarsız olmak" fikrini yeniden düşünebilir misiniz?
Diğer sınıfta da çoğu artık orada değil, hatta gömdüm bazılarını kendim...
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
toplarınızı silin veya okumayı öğrenin)) Burada siz aptallarla oturacak vaktim yok ve bu hiç de ilginç değil)fare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:43Peki ne oldu? Peki iktidarsızlık? Henüz aklınıza gelmedi mi?)) Aniden fark etmezseniz, o zaman "sinek gibi ölmek veya zaten iktidarsız olmak" fikrini yeniden düşünebilir misiniz?Serg_A: ↑09 Jun 2023, 11:2840’ın üzerinde harika. Ve evet, hâlâ hayattasın... Kendime bile şaşırıyorumfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12 Gerçekten yalnızca 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın....
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:Zaten ayrılıyor musun? Bir yere mi geç kaldınız?)AlexTDV: ↑09 Jun 2023, 11:13tabii ki)) Ben zaten ayrılıyorum, zamanım yokfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:12
Ve tam olarak sadece 2 seçenek mümkün mü? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...
Başka bir doktor bulabilir miyiz?)
n
-
- Sürtünmeler
Ayrıca cevap verecek zaman da buldunuz, ancak burada bizimle oturacak zamanınız yok... Bir şeyin peşine düşmeyin)
Siktir git! Neden bu kadar kaba ve kalın? Kendinizi fena olmayan bir IQ’ya sahip biri olarak konumlandırıyorsunuz...
Ayrıca cevap verecek zaman da buldunuz, ancak burada bizimle oturacak zamanınız yok... Bir şeyin peşine düşmeyin)
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
peki istemesinler... Acı çekmiyorum, burada ağlamıyorum. Nedense herkes özgür olduğumu öğrenir öğrenmez beni acilen evlendirmek istiyor. Gerçi bu konuda kimseden tavsiye istemedim.a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 10:58Büyük ihtimalle onlar da "tırmığa" basmak istemiyorlar!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Jun 2023, 10:14 Herkesten siz mi sorumlusunuz? Belki başka erkeklerin de bu konuda kendi fikirleri vardır?
Ve ben de aynı tırmığa basmak istemiyorum. Kendinle var olmak bir şekilde daha güvenli.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- fare zehiri, Beluga
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
one more)) evet, IQ’m ve nabzım yüksek, evet, kaba ve kalın bir şekilde gönderdim, evet, bakmaya zaman ayırdım tarayıcı bildirimi ve sırada ne var? )) girişte başka bir bekçi oturuyor kimin nereye ve ne zaman gittiğini sayıyor, rahatsız olanlar için bir hayran kulübü oluşturmanız gerekiyor))fare zehiri: ↑09 Jun 2023, 12:03Annen! Neden bu kadar kaba ve kalın? Kendinizi fena olmayan bir IQ’ya sahip biri olarak konumlandırıyorsunuz...
Ayrıca burada bizimle oturacak zaman olmasa da cevap verecek zaman da buldunuz... Bir şeyin peşine düşmeyin) n
-
- Penetrasyon
"Psikolog", yoshkin kedi, en azından 40 yaşına kadar yaşadığında (ve bu çok uzakta değil) kahrolası bir uzman - iktidarsız insanlar vesaire! Yola ancak yürüyenler hakim olabilir; arayanlar bulacaktır!
-
- En güçlü orgazm!

Zaten 40’ın üzerindeyima.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 12:46"Psikolog", yoshka kedisi, en azından 40 yaşına kadar yaşadığınızda (ve bu çok da uzakta değil) kahrolası bir uzman - iktidarsız ve benzeri! Yolu ancak yürüyen bilir, arayan bulur!
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- fare zehiri, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Kalp atış hızım yüksek, tartışmıyorum ama IQ’m yüksek değil. Bunlar Ortodoks haçıdır.)
Ve o kadar kısa ki iki farklı sayıya bile izin vermiyor insanların farklı atışlar yapmasına izin verin ))Kontrol noktasında oturan başka bir bekçi kadın sayıyor
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Sadece kendilerini veya "sepetlerini" sunmak istiyorlar))peki istemesinler... Acı çekmiyorum, burada ağlamıyorum. Nedense herkes özgür olduğumu öğrenir öğrenmez beni acilen evlendirmek istiyor. Gerçi bu konuda kimseden tavsiye istemedim.a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 10:58Büyük ihtimalle onlar da "tırmığa" basmak istemiyorlar!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑ Are herkesten sen mi sorumlusun? Belki başka erkeklerin de bu konuda kendi fikirleri vardır?
Ve ben de aynı tırmığa basmak istemiyorum. Kendinle var olmak bir şekilde daha güvenli.
-
- Penetrasyon
Ve bunu koca olarak kimseye teklif etmiyorum! Bu her kadın için olduğu kadar erkekler için de kişisel bir meseledir! Erkeklerin gökten düşmediğini yazdınız, yoksa bir tane alırdınız, ben de neden korktuklarını söyledim.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Jun 2023, 12:05 istemiyorlar... Burada acı çekmiyorum, ağlamıyorum. Nedense herkes özgür olduğumu öğrenir öğrenmez beni acilen evlendirmek istiyor. Gerçi bu konuda kimseden tavsiye istemedim
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
yani hepiniz birbirinize benziyorsunuz, tüm bekçiler, neden tekerleği yeniden icat ediyorsunuz)) tamam, girişteki para gibisiniz, sizinle tartışmanın faydası yok ve ilginç değil, orada para yok ama dayanıyorsun, en iyi dileklerimlefare zehiri: ↑09 Jun 2023, 12:54KH’mın yüksek olduğunu tartışmıyorum ama kafam iyi değil. Bunlar Ortodoks haçıdır.)Ve o kadar kısa ki iki farklı sayıya bile izin vermiyor insanların farklı atışlar yapmasına izin verin ))Kontrol noktasında oturan başka bir bekçi kadın sayıyor
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:Sadece kendilerini veya "sepetlerini" sunmak istiyorlar))Peki istemesinler... Acı çekmiyorum, burada ağlamıyorum. Nedense herkes özgür olduğumu öğrenir öğrenmez beni acilen evlendirmek istiyor. Ancak bu konuda kimseden tavsiye istemedim.a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 10:58 Büyük olasılıkla "tırmığa" da basmak istemiyorlar!
-
- Sürtünmeler
Merak ediyorum: sadece kafanızdan mı vuruldunuz? Sadece mesajınızla yakın zamanda başardıklarınızı aştınız)
-
- Penetrasyon
:ayyy:
Ölmediysem, bu iktidarsız olduğum anlamına mı gelir? Yoksa artık yeteneği yok mu? Senin mantığına göre şöyle bir şey!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
kimse benden korkmuyor bal arayan arılar gibi tırmanıyorlara.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 12:56Ve bunu koca olarak kimseye teklif etmiyorum! Bu her kadın için olduğu kadar erkekler için de kişisel bir meseledir! Erkeklerin gökten düşmediğini, yoksa bir tane toplayacaklarını yazmıştınız, ben de neden korktuklarını sordum.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Jun 2023, 12:05 istemiyorlar... Burada acı çekmiyorum, ağlamıyorum. Nedense herkes özgür olduğumu öğrenir öğrenmez beni acilen evlendirmek istiyor. Gerçi bu konuda kimseden tavsiye istemedim
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- Sürtünmeler
Dostum, neden yavaşsın... :evet:a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 13:13Ölmediysem bu iktidarsız olduğum anlamına mı gelir? Yoksa artık yeteneği yok mu? Senin mantığına göre şöyle bir şey!![]()
![]()

fare zehiri: ↑09 Jun 2023, 11:43 Serg_A: ↑
fare zehiri: ↑Yalnızca 2 seçeneğin mümkün olduğundan emin misiniz? Zaten 40 yaşın üzerinde misin? Ve aynı zamanda hayattasın...
40 yaşının üzerinde olmak harika. Ve evet, hâlâ hayattasın... Ben de şaşırıyorum.
Ne olmuş yani? Peki iktidarsızlık? Henüz aklınıza gelmedi mi?)) Aniden fark etmezseniz, "sinek gibi ölmek ya da zaten iktidarsız olmak" fikrini yeniden düşünebilir misiniz?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
dip ne, bekçi büyükanne, neden bahsediyorsun? )) burası İnternet, burada ne yapabilirsiniz? İnternet meraklıları kesinlikle deli)) oradaki monitörü tükürmeyinfare zehiri: ↑09 Jun 2023, 13:12Merak ediyorum: sadece kafanıza mı çarptınız yoksa çarpmadınız mı? Sadece yakın zamanda ulaştığın mesajınla dibi kırdın)
-
- Penetrasyon
Eh , Ben Bunun bununla hiçbir ilgisi yok ve kişisel yaşamınızda başarılar diliyorum! Bir kadını neden güpegündüz meydanda sikemeyeceğinizi biliyor musunuz? Doğru, danışmanlar sana hiçbir şey vermeyecek! Burada da durum aynı, kimse onlardan bunu yapmalarını istemese de sohbete kendi sözleriyle katılamayacak kadar tembel olmayan ve hatta kendilerini süper uzman olarak hayal eden herkes! Burası bir çeşit çarşıydı, forum değil!
-
- En güçlü orgazm!
Benim mantığıma göre eğer sarhoş değilseniz, ve çılgın, o zaman evlenmek şartıyla kendi yaş kategorinde rakibin yok. Sadece bir metres arıyorsanız, bu çok daha zor olacaktır.a.omelchenko: ↑09 Jun 2023, 13:13Ölmediysem bu iktidarsız olduğum anlamına mı gelir? Yoksa artık yeteneği yok mu? Senin mantığına göre şöyle bir şey!![]()
![]()
-
- En güçlü orgazm!
Peki tarih öğrettin, değil mi? Bir Sovyet okulunda okumadın mı?
-
- Penetrasyon
Ne biri ne de diğeri, tabiri caizse sadece vakit geçirmek - eğlence ve insanları tanımak, sadece iletişim birbirlerine kaba davranmadan onlarla birlikte olun! Genel olarak, iki kişinin konuşması ve başkalarının sormadan müdahale etmesinden pek hoşlanmıyorum ve muhtemelen kimse bundan hoşlanmaz! Adam bir soru sordu, ben de cevapladım ve iki kişi arasında bir konuşma başladı! Dedikleri gibi - iki "kavga", üçüncüsü karışmamalı!Benim mantığıma göre eğer sarhoş ya da psikopat değilseniz, evlenmek istiyorsanız yaş kategorinizde rakibiniz yok demektir. Eğer sadece bir metres arıyorsanız, o zaman bu çok daha zor olacaktır.
-
- Sürtünmeler
Elbette, "İnternetinizde" hiçbir şeyi aşamazsınız. Ama sen hala bozuksun) IRL bozuk. Ve tartışmayın, yalnızca daha fazla insanı buna ikna edeceksiniz.
Forumun özü iki kişi arasındaki diyalog değildir) Ve bir şey daha: Neyi sevip neyi sevmediğiniz kimsenin umrunda değil. Bu nedenle sizinkinden taban tabana farklı olabilecek diğer görüşlere hazırlıklı olun)Genel olarak, iki kişinin konuşması ve diğerlerinin sormadan müdahale etmesinden pek hoşlanmıyorum ama muhtemelen kimse bundan hoşlanmaz! Adam bir soru sordu, ben de cevapladım ve iki kişi arasında bir konuşma başladı! Dedikleri gibi, iki "kavga", üçüncüsü karışmaz!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
ama tam olarak ne yemeliyim? )))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Ne tür insanlar büyükanne? Sen ve ben özel olarak konuşuyoruz, burada başka kim uçuyorsun)) LOL gerçekten aptallığınla, büyükannelerin en sevdiği yol insanlara atfetmektir)) Senin fikrin ve hatta senin fikrin umurumda değil hayali insanlar, buraya sadece bir katılımcı yüzünden geliyorum )) işte bu, sana cevap bile vermeyeceğim, istediğini yaz, girişte paranla tartışmak imkansız))fare zehiri: ↑09 Jun 2023, 14:06"İnternetiniz" içinde aşabilirsin elbette, hiçbir şey mümkün değil. Ama sen hala bozuksun) IRL bozuk. Ve tartışmayın, yalnızca daha fazla insanı buna ikna edeceksiniz.Forumun özü iki kişi arasındaki diyalog değildir) Ve bir şey daha: Neyi sevip neyi sevmediğiniz kimsenin umrunda değil. Bu nedenle sizinkinden tamamen farklı olabilecek diğer görüşlere de hazırlıklı olun)Genel olarak, iki kişinin konuşması ve diğerlerinin sormadan müdahale etmesinden pek hoşlanmıyorum ama muhtemelen kimse bundan hoşlanmaz! Adam bir soru sordu, ben de cevapladım ve iki kişi arasında bir konuşma başladı! Dedikleri gibi, iki "kavga", üçüncüsü karışmaz!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Peki mesela en sevdiğiniz vücuttan çilek ve krema veya ağzınızdan meyve) Şimdi mevsimi geldi.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Serg_A, Beluga, Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
bu çok tehlikeli bir faaliyettir. Tükürüğü boğabilir veya dilinizi ısırabilirsiniz veya belki başka bir şey)))) Bir seçenek olarak, sadece krema veya reçel yapabilirsiniz... kahretsin, işte bu, fanteziler zaten ilgili bezlerin çalışmasına neden oluyor))))Hooligan Carrie: ↑09 Jun 2023, 15:18Peki mesela en sevdiğiniz vücuttan çilek ve krema veya ağzınızdan meyve) Şimdi mevsimi.
- These users thanked the author RealMax for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Teşekkür ederim küçüğüm! İzin veriliyor) peki o zaman bu... Siktir git lütfen))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 3 years 2 months
Hayatım boyunca böyle tutundum, kimse bana vermiyor! Ve ben zaten 30 yaşın üzerindeyim.
-
- En güçlü orgazm!
Bir fahişeye git)Büyük ile küçük: ↑09 Jun 2023, 16:09 Hayatım boyunca böyle tutundum, kimse bana izin vermiyor! Zaten 30 yaşının üzerindeyim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 85 Replies
- 1361 Views
-
Last post by Serg_A
-
- 21 Replies