Neden bazı kadınlar sikişiyor, bazıları sikişmiyor?
-
Автор темыözenli1
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 1 month
Neden bazı kadınlar sikişiyor, bazıları sikişmiyor?
Başlıktaki soru oldukça retorik ama yine de.
Önemli olan nedir, doğal mizaç, aile eğitimi, özgüven?
Önemli olan nedir, doğal mizaç, aile eğitimi, özgüven?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Neden bazı kadınlar sikişiyor, bazıları sikişmiyor?
Listelediğiniz her şey, her şey önemlidir. Ve ayrıca sağlık durumu ve olasılık veya imkansızlık durumu. Çevre.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 13):
- İsveç125, Ötesinden Gelen Şehvet, AlexTDV, aryamari, Zorba Carrie, stserge60, en yüksek, Sibiryak89, Alex_Tash, Kral Kuş, Beluga, sikikamerlik, Dal
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 6 months
Bazıları Aşk için yaratılmıştır, bazıları sikişmek için!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bütün kadınlar sikişiyor!!! Ama her erkekle değil...
- These users thanked the author VessTPneis for the post (total 7):
- Zorba Carrie, Makar1977, Serg_A, andrey.petrov, Mikha77, Ötesinden Gelen Şehvet, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 1 month
İlk başta karım daha az sikişmek istiyordu ama artık kenara çekileceğini sanmıyorum

-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Ne diyeceğimi bilmiyorum... Mesele şu ki, yetiştirilme tarzından hormonal seviyelere kadar pek çok farklı şey var ve genel olarak, benim araştırmalarıma bakılırsa, kesinlikle cevaplayamazsınız. bu sayı ( Bir zamanlar kafamda seks konusunda bir "nitak!" olduğundan çok endişeleniyordum, bu yüzden aktif olarak birbirimizi tanıdım ve bulduğum kız arkadaşlardan da aktif olarak bilgi aldım. onlardandı...), sanki kızlar yumurtlayan ve fahişeymiş gibi iki tane var! İlki anlaşılabilir: şefkatli bir koca ve bir sürü çocukla yumuşak ev-aile kızları. İkincisi, birincisinin neredeyse tam karşıtıdır. Ve KMK, bu genetik düzeyinde ortaya konmuştur. Nasıl? Bir hayal edin: eski bir kabile, çok günlük bir ava ya da kötü şöhretli lebensraum’u genişletmek için bir kampanyaya çıkıyor! Yumurtlayanlar organik olarak yetersizdir ve maceraya yatkın değildir, bu yüzden evde oturup çocuklara bakıcılık yaparlar. Zavallı çocuklar nasıl güç kaybedebilir? Birbirlerinin görüşlerine karşı olmanın doğal olmadığı aşikar ama maceraya hevesli “gençlerin” varlığında sorun en kısa sürede ortadan kaldırılıyor. Çok basit! :)
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 7):
- Vik.ruba80, Sibiryak89, Serg_A, Yün, Neşeli büyükbaba, Ahah, Beluga
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 1 year 11 months
uyumlu arka plan, duygusal tükenmişlik, stres, başka bir deyişle, eğer iş ateşli değilse ve gözlerini bir kadının kıçına sokan güzel gövdeli erkeklerle doluysa, o zaman kedi az yemekten daha hızlı sigara içmeye başlar, bu başka bir şey patron çığlık atarken makinenin arkasına geçmek ve bacaklarımı hissetmeden ve hiçbir şey istemeden eve gelmek.
hormon tedavisinden sonra her gün penisimden inmedim, sonra sakinleştim ama genel olarak seks sık olmamalı, yoksa sıkıcı oluyor, rol yapma oyunları, giyinme, masaj ile belli bir günü buna ayırmaya çalışıyorum, seks Disney Land gibi olmalı, giderek daha fazla atraksiyon olmalı
hormon tedavisinden sonra her gün penisimden inmedim, sonra sakinleştim ama genel olarak seks sık olmamalı, yoksa sıkıcı oluyor, rol yapma oyunları, giyinme, masaj ile belli bir günü buna ayırmaya çalışıyorum, seks Disney Land gibi olmalı, giderek daha fazla atraksiyon olmalı
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Peki insanlar bunu ilk tanıştıkları kişiye verir de ne demek?
- These users thanked the author içinde for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
dikkatli1, temel, Watson! Lanet kadınlar zaten sikildi! Ve diğerleri sadece doğru adamı bekliyor! Ve şunu düşünüyorlar: Ne tür adamları batırdılar ve bunu doğru yapamıyorlar?!!!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Asker kızlarıysa sırasıyla ilk dersten önce, öğretmen iseler ikinci dersten önce
, Biliyorum, şunu denedim:
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- di1111, Serg_A, Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 9 months
Doğru, bazen "lanet" olanlar aile kadını oluyor)) Ve koca, onu ağzına ve kıçına soktuklarını bilmiyor. aynı zamanda. Ve dürüst insanlar utangaç değiller ama yine de herkes onları mevcut kocalarıyla tanıştırmaya hazır değil) Öncelikler değişti.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Sadece bilmemekle kalmıyor , ama aynı zamanda burada anal seks veya oral seksin olmadığı konularda da ağlamaz. Bunda her şey var. Gerisi karısının hayatında böyle bir şeyin olmadığını ve kendisinin de böyle bir şeye sahip olmadığını biliyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Arianna, Neşeli büyükbaba, Sibiryak89, Ahah, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Her şey etrafta ne tür erkeklerin olduğuna bağlı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
Benim teorim şu ki, özgürleşmiş kadınlara fahişe ve fahişeler, özgürleşmiş erkeklere ise aferin ve harika erkek dediğimiz sürece bu dengesizlik devam edecektir. Mesela erkek arkadaşlarıma ilk buluşmada yattıkları kızla çıkacaklar mı yoksa evlenecekler mi diye sordum, cevap hayır. Neden? Yatakta bir kaplan istemiyorlar mı? Sanırım öyleler. Yoksa kızların kulüplere sadece akşamları erkek bulmak için gittiklerine içtenlikle ikna olan biri var mı ve buna göre bu tür insanlarla hiçbir zaman ilişki kurmadı ve neden? Sonra eşleri hakkında şikayet ederek dolaşıyorlar - ya bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorlar, sonra istemiyorlar, sonra buna izin vermiyorlar ve sonuç olarak metres aramaya başlıyorlar. Ve karısı mutlu olabilir, ancak hayatı boyunca her ütüden analın aşağılayıcı olduğunu, emmenin aşağılayıcı olduğunu, köpek stilinin aşağılayıcı olduğunu, ilk veya ikinci buluşmada karşılıklı arzuyla seksin aşağılayıcı olduğunu duyar, bir an önce yıkılmanız gerekir. en az birkaç ay. Burada bile forumda pek çok ahlakçı var, örneğin çıplak bir fotoğrafınızı yayınlamışsanız - peki, ondan ne alabilirsiniz, ama ben her konuya sikimi doldurdum - yakışıklıyım. Ya da kız arkadaşı her şeyi seven, her şeyi yapanlar var ama o şunu düşünmeye başlıyor, kahretsin, muhtemelen bunu benden önce yaptı, ama bırak ben gidip bu konuda onun beynini dağıtayım. Kısaca söylemek istediğim şey, düşüncenin değişmesi gerektiğidir sevgili arkadaşlar. Seks yapmayı seven kadınlara saygısızlık etmeyin, onlara saygılı davranın, sayıları artacaktır ve bu sizin için daha iyidir.
On sayfa uzunluğunda olsam bile
On sayfa uzunluğunda olsam bile

- These users thanked the author Arianna for the post (total 15):
- YeniDim, fare zehiri, Mikha77, Kral Kuş, Nikk, Marion, Neşeli büyükbaba, Sibiryak89, Ahah, Beluga, evgen001, Richard Sorge, Dal, android_faer, Nicolausblind
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Ama eğer farklı şehirlerde veya hatta ülkelerdeyseniz ve koşarken tanışıyorsanız, oradan geçiyorsanız, tam tersine, ilk akşam seks yapmamak tuhaf olurdu.
Burada kadının "o öyle olmadığını" açıkça belirtmesi gerekiyor ama sadece bir geceleri olduğu için başka seçeneği yok :)
Her şey duruma göre değişir: Eğer aynı şehirde yaşıyorlarsa ve her akşam buluşabiliyorlarsa, o zaman ilk buluşmada seks gerçekten sersemletir. biraz erkek.
Ama eğer farklı şehirlerde veya hatta ülkelerdeyseniz ve koşarken tanışıyorsanız, oradan geçiyorsanız, tam tersine, ilk akşam seks yapmamak tuhaf olurdu.
Burada kadının "o öyle olmadığını" açıkça belirtmesi gerekiyor ama sadece bir geceleri olduğu için başka seçeneği yok :)
-
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Kadınla yazışmış, fotoğrafını görmüş, hatta belki de videosunu görmüş. Ancak canlı performans, bir restoranda dans ederken koku, ses, dokunma hissi, kısacası birçok titreşim katıyor. Ve bunların hepsi bir anda ortaya çıkıyor. Ve hiçbir şey net değil.
Şahsen benim için bir kadına eşlik etmek daha kolay. Ve sonra geceleri onu hatırlayarak çözmeye çalışacaklar. Hatırlarken ereksiyon meydana gelirse, yarın her şeyin kesin olarak yoluna gireceği anlamına gelir. Ve huzur içinde uyuyabiliyorum.
Randevu sırasında tüm bunları analiz etmek imkansızdır, zaman yoktur)
Kadının “kötülüğü” ile alakası olmayan bir şeyi daha basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Erkek de ilk kez seks yapmaktan korkar, işe yarasın ya da gitmesin, evet bu doğru. Bu ancak 25-30 yaşlarındaki bir çeşit “otomatik makine” tarafından yapılabilir ama belki de hiç korkmuyordur.
Kadınla yazışmış, fotoğrafını görmüş, hatta belki de videosunu görmüş. Ancak canlı performans, bir restoranda dans ederken koku, ses, dokunma hissi, kısacası birçok titreşim katıyor. Ve bunların hepsi bir anda ortaya çıkıyor. Ve hiçbir şey net değil.
Şahsen benim için bir kadına eşlik etmek daha kolay. Ve sonra geceleri onu hatırlayarak çözmeye çalışacaklar. Hatırlarken ereksiyon meydana gelirse, yarın her şeyin kesin olarak yoluna gireceği anlamına gelir. Ve huzur içinde uyuyabiliyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
ve eğer kalkarsa ilk buluşmada hemen mi?Bolbol: ↑08 Jun 2023, 06:58Kadının “kötülüğü” ile hiçbir ilgisi olmayan bir şeyi daha basit bir şekilde açıklamaya çalışacağım. Erkek de ilk kez seks yapmaktan korkar, işe yarasın ya da gitmesin, evet bu doğru. Bu ancak 25-30 yaşlarındaki bir çeşit “otomatik makine” tarafından yapılabilir ama belki de hiç korkmuyordur.
Şahsen benim için bir kadına eşlik etmek daha kolay. Ve sonra geceleri onu hatırlayarak çözmeye çalışacaklar. Hatırlarken ereksiyon meydana gelirse, yarın her şeyin kesin olarak yoluna gireceği anlamına gelir. Ve huzur içinde uyuyabilirim.

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Arianna, profilinde yaşına baktım - hala yetişkinler adına konuşuyorum, bir yerlerde 30 yaş üstü. 18-20 yaşlarında her şey biraz daha basit, elbette oradaki insanlar henüz etik geleneklere bu kadar bağlı değiller)
-
- Penetrasyon

Neredeyse 30 yaşındayım, yıldönümüm için St. Petersburg’a bir bilet aldım
şimdi anlıyorum, neden bahsettiğinizi)) ama bence kendiniz bir girişimde bulunmazsanız, o zaman sizi ikna etmesi pek olası değildir) İlk önce erkeklerden bahsediyordum onu mümkün olan her şekilde yatağa davet edin ve sonra onunla yattığı için ona fahişe deyin. SahtekârBolbol: ↑08 Jun 2023, 06:58 Tüm bunları bir tarih boyunca analiz etmek imkansızdır, zaman yoktur)
- These users thanked the author Arianna for the post (total 5):
- Yeşil, Neşeli büyükbaba, Sibiryak89, Ahah, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
İşte yine duruma göre ne arıyoruz? bir gecelik bir kız mı yoksa uzun süreli bir arkadaş mı?
İkinci durumda elbette kahve içmeyi de teklif edeceğim, ancak kızın beklendiği gibi reddedeceğini umuyorum)
Özellikle dans sırasında ereksiyon olmadıysa)
Ereksiyon bir kadın için en iyi iltifattır elbette) Bu iyi bir işaret.
İşte yine duruma göre ne arıyoruz? bir gecelik bir kız mı yoksa uzun süreli bir arkadaş mı?
İkinci durumda elbette kahve içmeyi de teklif edeceğim, ancak kızın beklendiği gibi reddedeceğini umuyorum)
-
- Penetrasyon
teklif etmeyin
yine reddeder Anlamıyorum. Neden teklif edip beklendiği gibi reddedeceğini umuyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
Ama eğer bir kız hemen pes ederse, bu tüm kur yapma algoritmasını bozar ve adam sinirlenmeye başlar. ve kızgın. Bunun gibi bir şey.
Aslında bu, yüzyıllar ve binlerce yıldır süregelen aşk oyununun bir öğesidir; bir adam, bir kızı yakınlaşmaya ikna eder ve kız (yerleşik kurallara göre) bunu reddetmek zorundadır. Tamamen reddedemezsiniz; örneğin ilk buluşmada bile kendinizin öpülmesine izin vermelisiniz. İkinci olarak, zaten baskı altında pes ediyorsun

Ama eğer bir kız hemen pes ederse, bu tüm kur yapma algoritmasını bozar ve adam sinirlenmeye başlar. ve kızgın. Bunun gibi bir şey.
-
- Penetrasyon
Bolbol,
Bu oyunlar - bu bana yakın değil) Birçok soruda açık sözlü olmaya çalışıyorum ve dürüst ve doğrudan cevaplar ve eylemler bekliyorum. Yani, ilk randevuda bir nedenden dolayı yakınlık teklif eden bir adam kendini oldukça rahat hissediyor ve cevap verirken yine de teklifinde hangi taşların gömülü olduğunu düşünmem gerekiyor? Ama istemiyorsa teklif etmeyebilir, neden bu “katılıyorum-katılmıyorum” kontrolleri yapılıyor? Daha önce randevulara gittiğimde bu tür kontrolleri görürsem ikinci bir toplantı olmayacağını kendi adıma anlamıştım. Ya hiçbir şey teklif etmeyin ya da bir kez teklif ettiğinizde, benim kabul edeceğime ve ona saygıyla davranacağıma zihinsel olarak hazırlıklı olun.
Bu oyunlar - bu bana yakın değil) Birçok soruda açık sözlü olmaya çalışıyorum ve dürüst ve doğrudan cevaplar ve eylemler bekliyorum. Yani, ilk randevuda bir nedenden dolayı yakınlık teklif eden bir adam kendini oldukça rahat hissediyor ve cevap verirken yine de teklifinde hangi taşların gömülü olduğunu düşünmem gerekiyor? Ama istemiyorsa teklif etmeyebilir, neden bu “katılıyorum-katılmıyorum” kontrolleri yapılıyor? Daha önce randevulara gittiğimde bu tür kontrolleri görürsem ikinci bir toplantı olmayacağını kendi adıma anlamıştım. Ya hiçbir şey teklif etmeyin ya da bir kez teklif ettiğinizde, benim kabul edeceğime ve ona saygıyla davranacağıma zihinsel olarak hazırlıklı olun.
- These users thanked the author Arianna for the post (total 3):
- Neşeli büyükbaba, Sibiryak89, Beluga
-
- Penetrasyon
nasıl görüneceğim, arkadaşım o kadar boşandı ki, her gün gece iki kez buna dayanamadı, bakmıyor sanki her zaman bir milfmiş gibi, ama sürekli işe uykusuzluk ve kanserli gözlerle geldi, bir şekilde bölünmüştü ki evde seks eksikliğinden tartışmaya ve tabakları kırmaya başladı, yaklaşık 5 yıl yaşadılar, sonra gitti bir iş gezisindeyken, o ve sevgilisi mola sırasında işyerinde sikiştiler, bu tür hikayelere girmezdi, onları şahsen tanımasaydım inanırdım, evlendiklerinde oldukça soğuktu, ama sonra hormonal yetmezlik olmuş amcığı çıldırmış, tedavi denemişler ama dinlemek istememiş, şimdi 19 yıldır genç bir adamla yaşıyor, burada kalbini sipariş edemezsin, ondan sonra bakmaya başladım soğukluk biraz farklı :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 4 months
cinsel anayasa, bu konuda hiçbir şey yapılamaz. 25 yaşında, elastik C’si ve büyük kıçı olan genç bir kadını asla unutmayacağım, yani doğası gereği teoride günde üç kez sikişme arzusu duyması gerekirdi! Ama hayır, haftada bir, en fazla iki kez, baskı altında... Ereksiyon bir iltifat olarak değil, yalnızca sinir bozucu olarak işe yaradı, kız günde en az bir kez bunu yapmak istediğim için çileden çıkmıştı.
Ve arka tarafta ise gecede iki ya da üç kez yemek isteyen 40 yaşında bir kadın var. Aslında ilk boşalmadan hemen sonra kaçmak, sabaha kadar bile kalmamak istiyordum. Cinsel yapının aşağı yukarı eşleşmesi veya birisinin uyum sağlamaya hazır olması iyidir, ancak neyin daha kötü olduğunu bile bilmiyorum, bir kadın doyumsuz olduğunda bu bir alarm zilidir.
Ve arka tarafta ise gecede iki ya da üç kez yemek isteyen 40 yaşında bir kadın var. Aslında ilk boşalmadan hemen sonra kaçmak, sabaha kadar bile kalmamak istiyordum. Cinsel yapının aşağı yukarı eşleşmesi veya birisinin uyum sağlamaya hazır olması iyidir, ancak neyin daha kötü olduğunu bile bilmiyorum, bir kadın doyumsuz olduğunda bu bir alarm zilidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
sakin ol, kahrolası kadın diye bir şey yok, bunlar bizim erkek fantezilerimiz
-
- En güçlü orgazm!
Yapmıyorum’ Bilmiyorum, kişisel olarak acımasız değildim, belki biraz acımasızdım ama bana öyle geliyor ki havalı bir adam bile kızın açık sözlülüğünden pek memnun olmaz. Gizemli olmalı, aksi takdirde çekicilik ve duygular o kadar parlak olmayacak. Kabaca konuşursak, eğer bir kız ilk gün tamamen anlaşılırsa, bir ay sonra sıkıcı olacaktır. Ancak altı aylık bir ilişkiden sonra kendisi de aynı şekilde anlaşılmaz hale geldiğinde, bu bir erkeği tahrik eder.Arianna: ↑08 Jun 2023, 07:46 Bolbol,
nBu oyunlar bana yakın olmayan bir şey) Birçok soruda açık sözlü olmaya çalışıyorum ve dürüst ve doğrudan cevaplar ve eylemler bekliyorum. Yani, ilk randevuda bir nedenden dolayı yakınlık teklif eden bir adam kendini oldukça rahat hissediyor ve cevap verirken yine de teklifinde hangi taşların gömülü olduğunu düşünmem gerekiyor? Ama istemiyorsa teklif etmeyebilir, neden bu “katılıyorum-katılmıyorum” kontrolleri yapılıyor? Daha önce randevulara gittiğimde bu tür kontrolleri görürsem ikinci bir toplantı olmayacağını kendi adıma anlamıştım. Ya hiçbir şey teklif etmeyin ya da teklif ettiğinizde, kabul edeceğime ve saygıyla davranacağıma zihinsel olarak hazırlıklı olun.
-
- Nirvana’dayım
onların hiçbirine sahip değillerdi anlattığınız önyargılar.. tabi ki bu sadece benim deneyimim, başkaları için farklı olabilir ama benim için böyle))
eh, tek gecelik ilişkim olmadı biliyorsun.. ama gençler bana teklifte bulundu ya da beni ilk randevuda ya da en fazla ikinci randevuda seks yapmaya ikna etmeye başladılar ve uzun bir yakın ilişkiden sonra bana evlenme teklif ettilerBolbol: ↑08 Jun 2023, 07:20Ereksiyon bir kadın için en iyi iltifattır elbette) Bu iyi bir işaret.

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- Penetrasyon
Bolbol, tamam, hadi herkesin kendi görüşüne göre anlaşalım
-
- Penetrasyon
Artık 30 yaşında bir milfim var, kıçım, göğüslerim, hepsi onunla, harika. Haftada bir veya iki defadan fazla seks yapamıyorum, tamam diyorum, haydi oral deneyelim ama o açıkça rahatsız olduğunu söylüyor vs.
Kötü bir deneyim yaşadım ve sonrasında korkarım ki, ben burada uzanıp heyecan almanın daha da kolay olduğunu anlattı ve gösterdi, kısacası denedim ve orgazmın parlaklığı karşısında şok oldum, şimdi başka bir sorun var, klasik soldu, ama birinin yüzüne oturmak hakim oluyor ve boşalıyor Her gün yani birçok kadın zorbalığa maruz kalıyor, vücudunu ve nasıl orgazm olacağını bilmiyor, toplumumuzda önyargılar hala canlı.
Kötü bir deneyim yaşadım ve sonrasında korkarım ki, ben burada uzanıp heyecan almanın daha da kolay olduğunu anlattı ve gösterdi, kısacası denedim ve orgazmın parlaklığı karşısında şok oldum, şimdi başka bir sorun var, klasik soldu, ama birinin yüzüne oturmak hakim oluyor ve boşalıyor Her gün yani birçok kadın zorbalığa maruz kalıyor, vücudunu ve nasıl orgazm olacağını bilmiyor, toplumumuzda önyargılar hala canlı.
-
- En güçlü orgazm!
Evet gençlik hakkında yazıyorsun, orada durum farklı. Ayrıca onların kafasında ne olduğunu bilmiyorsun. Belki de senin kendini hemen ele vermenden korkuyorlardı◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Jun 2023, 08:10 peki, tek gecelik bir ilişkim olmadı biliyorsun.. ama gençler bana seks teklif etti ya da beni ikna etmeye başladılar. ilk buluşmada ya da en fazla ikinci buluşmada ve uzun bir yakın ilişkiden sonra bana evlenme teklif ettilersenin anlattığın önyargıların hiçbirine sahip değillerdi.. bu elbette sadece benim deneyimim, başkaları için farklı olabilir ama benim için böyle))

-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Deneyimlere göre: önyargıları olmayan ve ilk buluşmada sadece seks yapmaya hazır olmayan, aynı zamanda isteyerek oral seks yapan ve ağzına alan kadınlar; benim durumumda bunlar çoğunlukla boşanmış (ya da henüz değil) bayanlardı. Havalıydılar ve onları gerçekten beğendim, hatta birini kollarımda taşıdım (bu doğru, fiziksel anlamda). Ama onlarla ciddi bir şekilde ilgilenmek istemedim. Ve evlenmeye karar verdiğimde, başarısız bir evlilik deneyimi olmayan bu tür adayların sadece üçüncü randevuda seks yapmakla kalmayıp (birinci veya ikinci hakkında konuşmaya gerek yok), aynı zamanda onu da alabileceğinizi dehşetle öğrendim. yatağa, ama oraya gitmesine izin vermeyeceğim ve oraya gitmeyeceğim.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Neşeli büyükbaba, Zorba Carrie, Geçit
-
- Nirvana’dayım
Aslında bu soru çok zor! Her şey düşük seks kültürüne bağlı. Resmi görüş göz önüne alındığında: "
SSCB’de seks yoktur" - başka bir şey beklemek zordur. Ebeveynler çocuklarına seksin kirli, iğrenç ve utanç verici bir şey olduğunu aşıladığında, buna uygun bir dünya görüşü ortaya çıkar. Bu nedenle, en azından özgür kızlara saygı gösterilmiyor, en fazla ise onlara karşı saf bir küçümseme var. İşte başlıyor! Ve bunu istiyorum, kendime enjekte ediyorum ve
kafamdaki hamamböcekleri bana izin vermiyor! Ve sonra kendileri aile cinsel yaşamından tatmin olmamalarından şikayet ediyorlar. Ve sonra - sola kaymalar, partnere karşı kızgınlık ve boşanmalar, ardından da rastgele ilişkilerle yalnız yaşıyorlar...
SSCB’de seks yoktur" - başka bir şey beklemek zordur. Ebeveynler çocuklarına seksin kirli, iğrenç ve utanç verici bir şey olduğunu aşıladığında, buna uygun bir dünya görüşü ortaya çıkar. Bu nedenle, en azından özgür kızlara saygı gösterilmiyor, en fazla ise onlara karşı saf bir küçümseme var. İşte başlıyor! Ve bunu istiyorum, kendime enjekte ediyorum ve
kafamdaki hamamböcekleri bana izin vermiyor! Ve sonra kendileri aile cinsel yaşamından tatmin olmamalarından şikayet ediyorlar. Ve sonra - sola kaymalar, partnere karşı kızgınlık ve boşanmalar, ardından da rastgele ilişkilerle yalnız yaşıyorlar...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Arianna, en yüksek, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
Hangisini istedin? Fahişeler sadece pornoda iyidirler ama hayatta sorun yaratırlar.
-
- Nirvana’dayım
Mütevazı bakireler. pek çok soruna yol açabilir. Her şey kişiye bağlıdır...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
hemen kendini teslim etmenden korkuyorlardı ve şimdi de durum aynı... Hemen şehvetle bakmayan ve seks ima etmeyen erkeklerle tanışmadım.Bolbol: ↑08 Jun 2023, 08:46Peki, yazıyorsun gençlik konusunda orada durum farklı. Ayrıca onların kafasında ne olduğunu bilmiyorsun. Belki de gençliğinde◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Jun 2023, 08:10 peki, tek gecelik ilişkim olmadı biliyorsun.. ama gençler bana teklifte bulundu veya beni ikna etmeye başladı ilk kez seks yapmak ya da en fazla ikinci randevuda olmak ve uzun bir yakın ilişkinin ardından sana evlenme teklif ettileronların anlattığın önyargıların hiçbirine sahip değillerdi .. tabi ki bu sadece benim deneyimim, başkası -farklı olabilir ama benim için durum böyle))
![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
Birçoğunun aktif olmadığını gördüm, ancak sikişmeye başladığınızda yarıdan fazlası pes etmeye başlıyor, yani sikilmelerinden, el sallanmalarından veya hemen çığlık atıp inlemelerinden hoşlandıkları açık.
Ve eğer öyle öpüştülerse, pek de öyle değil, o zaman ben sevişirken, birini öpmeye başladım ve emmeye başladım ya da birisi hickey aldı, vızıltı geldiğinde tereddüt etmeden öptüler ve öptüler.
Birçok kişi boyun eğmeyi severdi, yani kendilerini alacak birine ihtiyaç duyarlardı, bu yüzden patron ya da kocanın arkadaşı eğilip onları becerirdi.
Bu da oldu. mesela birisiyle hemen tanıştınız ve onunla eve gidiyorsunuz ama zaten onu becermek istiyorsunuz, okşamaya bile ihtiyacınız yok, bunu hiçbir ön hazırlık yapmadan yapabilirsiniz.
Ve eğer öyle öpüştülerse, pek de öyle değil, o zaman ben sevişirken, birini öpmeye başladım ve emmeye başladım ya da birisi hickey aldı, vızıltı geldiğinde tereddüt etmeden öptüler ve öptüler.
Birçok kişi boyun eğmeyi severdi, yani kendilerini alacak birine ihtiyaç duyarlardı, bu yüzden patron ya da kocanın arkadaşı eğilip onları becerirdi.
Bu da oldu. mesela birisiyle hemen tanıştınız ve onunla eve gidiyorsunuz ama zaten onu becermek istiyorsunuz, okşamaya bile ihtiyacınız yok, bunu hiçbir ön hazırlık yapmadan yapabilirsiniz.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 1928 Views
-
Last post by Marion