20 yaş büyük bir adam istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var!

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Senin derdin ne?
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 20 yaş büyük bir adam istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var!

Unread post by Senin derdin ne? »

Herkese iyi günler
22 yaşındayım. Bir erkeğe (43-45 yaşlarında) onu istediğimi nasıl ima edeceğim ve onun buna nasıl tepki verebileceği konusunda tavsiyeye ihtiyacım var?
Onu sık sık iş yerinde görüyorum, geçerken gülümsüyor, bir kez kulağıma bir şeyler fısıldadı ama anlayamadım ve fark etmemiş gibi davrandım. İlk adımı atıp telefon numarasını istemeye gelmesini beklemeli miyim?
These users thanked the author Senin derdin ne? for the post (total 8):
Mart, masrafçı, halid, Sibiryak89, Güzel, aryamari, Wwwqqq, Vik.ruba80
Автор темы
Senin derdin ne?
Flört etmek
Flört etmek
 Re: 20 yaş büyük bir adam istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var!

d3nan: 07 Jun 2023, 12:56 ona olan ilginizi hissedince hemen sakinleşmeye karar verdim
Ve sanki sizi dik bir yokuşa koyuyorlarmış gibi geliyor) kendinizi yükselterek -saygı :ireful1:

5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
nevli ve ilişkisi olabilir
büyük ihtimalle haklısın)
A. Omelçenko
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by A. Omelçenko »

d3nan: 07 Jun 2023, 12:56 Bir erkek içgüdüyle değil de kafasıyla düşünürse reddeder. Yukarıda yazdığım sebeplerden biri. Eğer bir adam özgürse, evet, reddetmesi pek olası değildir.
20 yıl boyunca herkesin neredeyse ertesi gün her şeyi bildiği bir köyde yaşadım ve aralarındaki seks başkalarının "malı" olmayacaksa ve partnerler tarafından şantaj olmayacaksa, o zaman "terlememelisiniz" ve bu koşullar karşılanmıyorsa, o zaman düşünmelisiniz! Ancak bunların hepsi koşullara bağlıdır.
These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
Senin derdin ne?
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Fifochka2222: 07 Jun 2023, 13:25 seni dik bir yokuşa koyuyorlarmış gibi hissediyor) öz saygını artır
Öz saygını artırmak için muhtemelen uyumayı kabul eder seninle. Yani bir genç kızın sizi istediğini ve hala harika olduğunuzu kendinize vurgulamaktır bu.. Tıpkı 15-17 yaşlarındaki bir genç gibi, 30-40 yaşlarında bir kadınla yatmak da önemi büyük ölçüde artırır.) )) ama uyumuyorum ama aslında başlamayın bile, bu başka bir şey. Oh iyi. Arzunuzun tatmin edilmemesi üzücü, ama belki de daha iyisi içindir.))
These users thanked the author hadi for the post:
Senin derdin ne?
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yeşil »

Burada farklı seçenekler olabilir. Belki de daha sonra söylentilerden gerçekten korkuyordur. Ya da belki de ona öyle geldiğini ve aslında hiçbir ipucu olmadığını düşünüyor. Ona daha belirgin ipuçları vermek için onu bir şekilde görmenin bir yolu yok mu? :göz kırp:
These users thanked the author Yeşil for the post:
Senin derdin ne?
Автор темы
Senin derdin ne?
Flört etmek
Flört etmek

d3nan: 07 Jun 2023, 16:16 kendine olan saygısını artırıyorsa muhtemelen seninle yatmayı kabul eder. Bu, genç bir kızın sizi istediğini ve hâlâ harika olduğunuzu kendinize vurgulamak içindir.
Ve evet, büyük ihtimalle yapılan her şey daha iyiye yöneliktir )
Açıkladığınız için teşekkürler, "bir şeyler uydurmak" değil, bir erkeğin fikrini dinlemek her zaman ilginçtir
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Fifochka2222: 07 Jun 2023, 18:11 Bir erkeğin fikrini dinlemek ve "fazla düşünmemek" her zaman ilginçtir
Her zaman memnuniyetle karşılanırsınız)) Başka bir erkeğin fikrine ihtiyacınız varsa, yazın , tereddüt etmeyin (içtenlikle ve hile yapmadan))))
These users thanked the author hadi for the post:
Senin derdin ne?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Fifochka2222, aslında durum oldukça açık: Ciddi bir insan kendisine gülümseyen her eteğin peşinden koşmaz. Her şeyin zaten ayarlandığı kendi hayatı var. Eş, aile, çocuklar, kariyer,
iyi kazançlar... Peki ne olmuş? Bütün bunlar, flört etmenin kafasına giren bir balmumu kanadının kuyruğuna mı bağlı?
Peki, bir adamla oynayıp özgüvenini yükselten kim, bir sonraki adamın peşine düşecek? Evet, bu kadar aptallara ve maceralara ne gerek var! :ireful1:
Автор темы
Senin derdin ne?
Flört etmek
Flört etmek

niqk: 07 Jun 2023, 19:51 Bütün bunlar flört etmenin başına geçen bir balmumu kanadının kuyruğuna bağlı
Kendimi suçlu hissettirdin :oops:
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by hükümet38 »

bir meslektaşımda, kısacası yeni bir çalışanda da benzer bir durum vardı ve hemen dikkatimi bana çekti, bu bir gülümsemeyle, bir iltifatla kendini gösterdi, özellikle departmana gelip önce bana merhaba diyebilir, nerede olduğunu sorabilirdi , eğer hastaysa, eğer her şey yolundaysa, :cat2 :, kalbimi eritti, flört etmeye başladı, iletişim kurmaya başladılar, dikkat işaretleri yaptı, sıra öpücüklere, sarılmalara vb. geldi. onun yanında sıcaklık, entrika, ilgi hissettim, ona hediyeler aldım, birlikte atıştırmalıklar için öğle yemeğine gittim, tartıştım, kırıldım, barıştım, onu bir an önce görmek için sabah işe nasıl koştuğumu hatırlıyorum ama sonra bir kurumsal etkinlikte her şey çöktü, suçlayıcı deliller toplayan bir adam ortaya çıktı, fotoğraflar ve videolar belirsizdi ama aileleri parçalamaya çalışmak için yeterli olurdu, hemen bir şeyden korktuğumu anladı, frene bastım ilişki, korktuğumu anladı ve her şeyi gömdüm, şimdilik sorun yok, eşim suçlayıcı delilleri gördü, şüphelenmeye başladı, gerçeğe güvenmeyi bıraktı, çabuk unutuldu, şimdi bu arkadaş başka bir adam buldu .
en iyi ofis romantizmi, böylece beyler, kediyi taşaklarından çekmeyin, daha cesur olun.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Senin derdin ne?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Vlad38: 08 Jun 2023, 00:58[quote=Vlad38 post_id=211721 time=1686175085 user_id=18820] Ve karanlık bir koridor, onu boğazından tutun Denediniz mi?

1 saat 53 dakika sonra gönderildi:
Fifochka2222: 07 Jun 2023, 11:58 Yanından yürüdü, gözlerinin içine baktı, ona gülümsedi ve o da gülümsedi. Uzaktan sürekli yan bakıyordu, sonra başını eğiyordu, sonra tekrar bakıyordu...
Benimle konuşmasını bekliyordum, merhaba diyelim. Ve merhaba dediğimizde gülümsemeyi bıraktı. Ama “güle güle” yerine “güle güle” demeye başladı (en ilginç olanı cebimde numara olan bir not vardı ama anlamı, adamın yüzü değişti, biraz ciddileşti)
Biz erkekler kadınların ilgi belirtileri konusunda oldukça aptalız, pek anlamıyoruz, pek fazla fark etmiyoruz. Öte yandan, örneğin komşumun (aynı sokakta yaşıyoruz), adını bile bilmediğim bir anda beni selamlayıp gülümsemeye başladığını, ben de aynısını yaptığımı nasıl anlayabilirim? bana aşık falan mı? Eminim değildir. Meslektaşınız da aynı şeyi düşünüyordu...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Senin derdin ne?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Fifochka2222: 07 Jun 2023, 21:45
Bütün bunlar flörtleşmeyi kafasına koymuş bir balmumu kanadının kuyruğundan kaynaklanıyordu
Kendimi suçlu hissettirdin : ayy:
Bu çok iyi! Belki de yaptıklarınızın olası sonuçları hakkında biraz düşünmelisiniz... İlk mesajınıza bakılırsa, ciddi bir adamla flört etmeniz tamamen kapristi. Ve olası partneriniz için kaprisinizin nasıl sonuçlanacağı umrunda değil. Bir sonraki kaprislerinizi gerçekleştirmek için daha ileri atlayacaksınız. ne yapmalı dostum, ya bu küçük olay onun hayatını mahvederse?
These users thanked the author Nikk for the post:
Senin derdin ne?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”