Farklı semptomların eşlik ettiği kadın hastalıkları da var akıntı, farklı kıvam, renk ve koku
Kızlar için spermin kokusu ve tadı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlarda spermin kokusu ve tadı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
yağlama vajinanın eşiğinde bulunan Bartholin bezi tarafından üretilir; bu bir efsane değil, kanıtlanmış bir tıbbi gerçektir.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 06:06 Genel olarak "yağlayıcının" ne olduğunu anlamak mı istiyorsunuz? Sonuçta bu nedir! Bilim bu konuda ne diyor! Bu "yağlama" kavramı halk arasında kök salmış ama nedir ve sizin için orgazm sırasında herhangi bir değişiklik olmuyorsa, bu herkes için aynı olduğu anlamına gelmez!
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Doğru, herkes bireyseldir ve herkesin sonu farklı olur ( Ben orgazmın herkese özel olduğunu düşünüyorum)
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Bu kayganlaştırıcı uyarılma sırasında salgılanır - tabiri caizse - kızlar akar, yüzer, peki ya orgazm sırasındaki akıntı ne olacak?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Jun 2023, 07:42 yağlama, vajinanın eşiğinde bulunan Bartholin bezi tarafından üretilir; bu bir efsane değil, yerleşik bir tıbbi uygulamadır gerçek.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
sırasında Orgazm sırasında vajinaya kan hücum eder ve bunun sonucunda kayganlaştırıcı salgı artar ve bu kişiye özeldir, bazılarında daha fazla, bazılarında daha az bulunur.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 09:05 bu kayganlaştırıcı heyecan sırasında salınır - deyim yerindeyse - kızlar akar, yüzer, peki orgazm sırasındaki akıntı ne olacak?
- These users thanked the author Evgen84 for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Örn. Sağlıklı kadınların akıntısı olmamalı veya akıntısı çok fazla olmamalı ve “bolca” boşalanlar hasta mı?!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Çeşme Zaten sıçramayacak.Evgen84: ↑01 Jun 2023, 09:09Orgazm sırasında vajinaya kan hücum eder ve bunun sonucunda kayganlaştırıcı salgı artar ve bu bireyseldir, bazıları için daha fazla, diğerleri için daha azdıra.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 09:05 bu kayganlaştırıcı uyarılma sırasında salınır - tabiri caizse - kızlar akar, yüzer, peki ya orgazm sırasındaki akıntı ne olacak?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Bu herkes için farklı, bazıları sadece “çeşme”, diğerleri ise öyle değil! bilmiyorum, belki senin daha fazla cinsel tecrüben var, ben zaten benimki hakkında yazmıştım.
-
- Nirvana’dayım
Ne kadar cinsel olursa olsun Her halükarda benim deneyimim erkeklerle ilgili, ama onlar fışkırtmıyorlar)) Üniversitede okurken otopsi odasında çok zaman geçirdim. kadın o kadar çok sıvı biriktirir ki, lezzetli bir şey için tükürür, ama çeşme yoktur, gözyaşları akar, ama sadece çizgi filmlerde çok fazla kayganlaştırıcı açığa çıkabilir, ama yine de bir çeşme olmayacaktır. Yani kimseyi gücendirmek, üzmek, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama belki de fışkırtma fışkırtma değildir.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 09:41herkes için farklıdır, bazıları sadece “çeşme”dir ama diğerleri bilmiyor! Belki senin daha fazla cinsel tecrüben vardır, ben zaten benimkini yazmıştım.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Arianna, Evgen84, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Seni üzmek ve hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, belki bazı açılardan haklısın ama sadece küçük bir ihtiyaçla başa çıkmak tabiri caizse zorla düzenlenen bir süreç, o zaman fışkırtma şu an için öngörülebilir bir süreç değil. en yüksek zevkin - orgazm! Ve tadı da ZD gibi tuzlu-acı!Marinka: ↑01 Jun 2023, 09:50 Kadının çeşme gibi akacak kadar sıvı biriktirebileceği hiçbir yer yok. Lezzetli bir şey için tükürük akıyor ama çeşme yok, gözyaşları akıyor ama sadece çizgi filmlerdeki çeşme gibi. Çok fazla yağlayıcı madde açığa çıkabilir, ancak yine de bu bir çeşme olmayacaktır. Ah, mesanede sıvı var. Bu yüzden kimseyi gücendirmek, üzmek, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama belki de fışkırtmak fışkırtmak değildir.
Ben bir günahkarım ama tövbe etmeye meyilliyim
-
- Nirvana’dayım
Önemli olan onu sevmenizdir))) Ve böylece, işemek istediğinizde uzun bir süre, o zaman biraz zor ihtiyaç da zevk verir))) Özellikle mesanenin patlamak üzere olduğu hissi olduğunda ama hiçbir yer olmadığındaa.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 10:05Seni üzmek ve hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, belki bazı açılardan haklısın ama sadece küçük bir ihtiyaçla başa çıkmak tabiri caizse zorla düzenlenen bir süreç, o zaman fışkırtma şu an için öngörülebilir bir süreç değil. en yüksek zevkin - orgazm! Ve tadı ZD gibi acı-tuzlu!Marinka: ↑01 Jun 2023, 09:50 Bir kadının çeşme gibi akmaya yetecek kadar sıvı biriktirebileceği hiçbir yer yok. Lezzetli bir şey için tükürük akıyor ama çeşme yok, gözyaşları akıyor ama sadece çizgi filmlerdeki çeşme gibi. Çok fazla yağlayıcı madde açığa çıkabilir, ancak yine de bu bir çeşme olmayacaktır. Ah, mesanede sıvı var. Bu yüzden kimseyi gücendirmek, üzmek, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama belki de fışkırtmak fışkırtmak değildir.
Ben bir günahkarım ama tövbe etmeye meyilliyim
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
:ayyy:
Evet, özellikle de çok bira içtiğinde!

- These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Haşlanmış karidesli hafif birayı severim)))
Bira içtiğinizde asıl mesele, mümkün olduğu kadar uzun süre tuvalete gitmek, çünkü tuvalete gittiğinizde her beş dakikada bir koşmanız gerekecek)))
Haşlanmış karidesli hafif birayı severim)))
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Bu duyguya çok aşinayım, buna "sadece çözmem lazım" adını verdik! Birayı hala seviyorum ama şerbetçiotu değil, tadı! Bu yüzden "sıfır" içiyorum! 1999 baharından beri alkol almayı bıraktım ama birasız yaşayamam! Daha önce şehrimizde eski bira fabrikasında "Zhigulevskoye" yapılıyordu! En iyi biraydı; gençliğimin birası! Bu yüzden her şey olmasa bile birayı seviyorum!
-
- Nirvana’dayım
Alman birasını severim. Markayı hatırlamıyorum. Taslak, filtresiz, toplamda 48 saat raf ömrü var, gerçek. Bana bira fabrikalarımızdan, tozu suyla karıştırıp şişelediklerini anlattılar. Sadece biranın tadı var ama aslında hepsi kimyasal.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 11:36Bu duyguya çok aşinayım, buna "sadece bu" adını verdik çözülmeye değer"! Birayı hala seviyorum ama şerbetçiotu değil, tadı! Bu yüzden "sıfır" içiyorum! 1999 baharından beri alkol almayı bıraktım ama birasız yaşayamam! Daha önce şehrimizde eski bira fabrikasında "Zhigulevskoye" yapılıyordu! En iyi biraydı; gençliğimin birası! Yani birayı her şey olmadan da severim!
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
"Taiga", "Kadife gibi koyu biraları hiç sevmedim. "eski bira fabrikasından! Şu anda üretilen Alman veya başka herhangi bir ürün bile (kızımın kocası yeni bir bira fabrikasında teknoloji uzmanı olarak çalışıyordu) tam bir kimya! Bir düşünün - mağazalarda bu kadar çok bira olması için tüm ülkenin bira fabrikası olması gerekir! Ve gerçek Alman birasını içmek için Almanya’ya gitmeniz gerekiyor! Burada üretiliyor olması bile teknolojinin güncel olduğu anlamına gelmiyor; üretildiği su da çok önemli! Yani gerçek kaliteden uzağız! Ne yazık ki!
-
- Nirvana’dayım
Almanya’dan Almancaa.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 12:16"Taiga", "Kadife gibi koyu biraları hiç sevmedim. "eski bira fabrikasından! Şu anda üretilen Alman veya başka herhangi bir ürün bile (kızımın kocası yeni bir bira fabrikasında teknoloji uzmanı olarak çalışıyordu) tam bir kimya! Bir düşünün - mağazalarda bu kadar çok bira olması için tüm ülkenin bira fabrikası olması gerekir! Ve gerçek Alman birasını içmek için Almanya’ya gitmeniz gerekiyor! Burada üretiliyor olması bile teknolojinin güncel olduğu anlamına gelmiyor; üretildiği su da çok önemli! Yani gerçek kaliteden uzağız! Ne yazık ki!
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Biliyorsunuz benim gençliğimde Beryozka mağazasında ABD ve Japonya’dan sigara satılırdı, modern sigaralardan o kadar farklıydı ki yayın var mı! Ve Camel sigaraları eskiden uyuşturucu içeriyordu! Her ürün kullanım sırasında dönüşüme uğrar! Prensip olarak bu bira için de geçerlidir - yeni modern teknolojiler, süreçlerin hızlandırılması vb. vesaire. ! Ve en hafif tabirle Almanya ile ticaretin başı dertte!
-
- Nirvana’dayım
Hakkında yazdığınız o zamanlarda ben henüz doğmamıştım. Şu anda piyasaya sürülen bira hakkında yazıyorum. Son üç yıl elbette zor geçti ama tüm bu üzücü olaylardan önce de mevcuttu ve bizden daha iyi, daha lezzetli, daha kaliteli ve daha doğaldı.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 13:01Biliyorsunuz, gençliğimde Beryozka mağazasında ABD’den, Japonya’dan sigara satılırdı, onlar orada ürettikleri modernlerden çok farklıydı! Ve Camel sigaraları eskiden uyuşturucu içeriyordu! Her ürün kullanım sırasında dönüşüme uğrar! Prensip olarak bu bira için de geçerlidir - yeni modern teknolojiler, süreçlerin hızlandırılması vb. vesaire. ! Ve en hafif tabirle Almanya ile ticaret artık toz altında!
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Rahatsız ettiğim için özür dilerim ama bu konu bir şekilde duyurduğumdan çok uzak! Diyaloğu ve iletişimi sürdürmek istemiyorum demek istemiyorum, sadece konu aynı değil ve spermin tatlarıyla ilgili bu konunun genişliğinde bu iletişimin yeri yok. Ve eğer kendiniz ve hayat tarafından önerilen diğer konular hakkında iletişim kurmaya devam etmek istiyorsanız, basitçe, bu yazışmanın genel tefekkür için olmadığını ve bununla ilgilenmelerinin pek olası olmadığını düşünüyorum! Eğer sohbet etmek istersen bana kişisel bir mesajla yaz! Biraya gelince, diğer türlerin lezzetlerini karşılaştırmama gerek yok çünkü hala hatırladığım kadarıyla "Zhigulevsky" tadı eski zamanlardan kalma ve benim için en iyisi! Allah korusun, kimsenin, kimsenin zevkini küçümsemek istemiyorum! Tadı ve rengi konusunda yoldaşlar yoktu ve yok!
-
- Nirvana’dayım
Bira hakkında ilk yazan sizdiniz, ama ben yeni aldım))) Teklifiniz için teşekkürler ama birayı özel olarak tartışmak gibi bir isteğim yok ve bunun ortaya çıkacağını da sanmıyorum, bundan eminim. İyi günler.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 13:35 Kişisel bir notu böldüğüm için özür dilerim, ancak bu konu bir şekilde duyurduğumdan çok uzak! Diyaloğu ve iletişimi sürdürmek istemiyorum demek istemiyorum, sadece konu aynı değil ve spermin tatlarıyla ilgili bu konunun genişliğinde bu iletişimin yeri yok. Ve eğer kendiniz ve hayat tarafından önerilen diğer konular hakkında iletişim kurmaya devam etmek istiyorsanız, basitçe, bu yazışmanın genel tefekkür için olmadığını ve bununla ilgilenmelerinin pek olası olmadığını düşünüyorum! Eğer sohbet etmek istersen bana kişisel bir mesajla yaz! Biraya gelince, diğer türlerin lezzetlerini karşılaştırmama gerek yok çünkü hala hatırladığım kadarıyla "Zhigulevsky" tadı eski zamanlardan kalma ve benim için en iyisi! Allah korusun, kimsenin, kimsenin zevkini küçümsemek istemiyorum! Tadı ve rengi konusunda yoldaş yoktu!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Genel olarak bazen bir tartışmanın nereye varabileceği beni şaşırtıyor. spermin tadı hakkında beğenin sohbet başladı ve konu bir şekilde biranın tadına döndü... Peki bunun bununla ne alakası var? :lütfen:
-
- Nirvana’dayım
Fışkırtmanın tadı hakkında da konuşmuştuk))) Ama konunun dışına çıkmayacağım , aksi takdirde TS zaten kızgın, her ne kadar ben de bu konuyu benden daha az sular altında bırakmış olsam da, bu bir konu ve kişiye saygı göstermeniz gerekiyor.Kral Zogu: ↑01 Jun 2023, 13:44 Aslında bazen bir tartışmanın nereye varabileceği beni şaşırtıyor. spermin tadı hakkında beğenin sohbet başladı ve konu bir şekilde biranın tadına döndü... Peki bunun bununla ne alakası var? :lütfen:
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Tamam o zaman durum böyle olduğuna göre yönü orijinal yönüne döndürmeye çalışacağım. Üstelik sorum yanıtsız kaldı.
Ben, kendi spermimin kokusunu hiç duymadığım ve doğal olarak başkalarının sperminin kokusunu da almadığım için (tanrılar beni bu kadar acımasız bir sınavdan korusun!), sanırım ağızdaki sperm kokusu uzun sürmez ve ertesi sabah kızın birine oral seks yapıp yapmadığını belirlemek imkansızdır.Kral Zogu: ↑31 May 2023, 17:05 Bazı forumlarda, bir kızın gece ve belki birden fazla kez oral seks yapması durumunda sabah nefesinin sperm gibi kokup kokmayacağı konusunda çılgın bir tartışma vardı. Ve eğer kokuyorsa birisinin bunu tespit edebilmesi için ne kadar güçlü? Dişlerinizi fırçalarsanız ve kahve içerseniz (isteğe bağlı - sigara içerseniz), öpüşseniz bile kesinlikle kimsenin bir şey fark etmeyeceğine inanıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Hayal etmesi zor Sabah ve akşam dişlerini fırçalamayan, ancak dişleri fırçalanmamış olsa bile meni kokusu yeterince güçlü olmayan bir kişi kokladıysa, muhtemelen penis kokusunu ağzınızdan duyabilirsiniz.Kral Zogu: ↑01 Jun 2023, 13:56 Tamam, o zaman durum böyle olduğundan yönü orijinal yönüne döndürmeye çalışacağım. Üstelik sorum yanıtsız kaldı.Ben, kendi spermimin kokusunu hiç duymadığım ve doğal olarak başkalarının sperminin kokusunu da almadığım için (tanrılar beni bu kadar acımasız bir sınavdan korusun!), sanırım ağızdaki sperm kokusu uzun sürmez ve ertesi sabah kızın birine oral seks yapıp yapmadığını belirlemek imkansızdır.Kral Zogu: ↑31 May 2023, 17:05 Bazı forumlarda, bir kızın gece ve belki birden fazla kez oral seks yapması durumunda sabah nefesinin sperm gibi kokup kokmayacağı konusunda çılgın bir tartışma vardı. Ve eğer kokuyorsa birisinin bunu tespit edebilmesi için ne kadar güçlü? Dişlerinizi fırçalarsanız ve kahve içerseniz (isteğe bağlı - sigara içerseniz), öpüşseniz bile kesinlikle kimsenin bir şey fark etmeyeceğine inanıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
İçinde yatak odası, pencere kapalıysa yaklaşık yarım saat boyunca seks kokusu açıkça hissedilir)
-
- En güçlü orgazm!
Bu nasıl mümkün olabilir? Normal, temiz bir erkeğin penisi, partnerinin burnuna yakın bir yere bastırılmadığı sürece gereksiz koku yaymaz. Bu, kızın ağzının çik gibi kokması için ne kadar ihmal edilmesi gerektiğidir... Belki Bir şey mi kaçırıyorum? Yoksa kadınların daha gelişmiş bir koku alma duyusuna sahip olduğu doğru mu (fakat aynı ölçüde değil)?
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
O kızı kıskanmıyorum! Ama bana göre, oral seksten sonra vajina kokan adamdı ve konuşma sırasında kız onun cinsiyetinin farkında olduğunu anlamasını sağladı (konuşmanın konusu ciddi olmasına rağmen sırıttı)
-
- En güçlü orgazm!
İnce bir nokta! Ancak diğer her şey eşit olduğunda vajina penisten daha güçlü kokar. Ve kadınların koku alma duyusu gerçekten daha iyi gelişmiştir. Ve "o adamın" onun gibi koktuğu da bir gerçek değil, belki de aşırı şüphecilikti. Veya yakasında ruj kalmıştı. "O adam" daha sonra neden sırıttığını sormadı.a.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 15:53O kızı kıskanmıyorum! Ama bana göre, oral seksten sonra vajina kokan adamdı ve konuşma sırasında kız onun cinsiyetinin farkında olduğunu anlamasını sağladı (konuşmanın konusu ciddi olmasına rağmen sırıttı)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Sakın bana söyleme. Bir keresinde yerel bir fabrikadaydım. Bütün kıyafetler şerbetçiotuyla kaplıydı. Orada bir de laboratuvar var. Bazı ürünleri nasıl reddettiklerini gördüm. Yani kontrol hala var. Belki Alman usulü kadar lezzetli olmayacaktır elbette. Ama bunun doğal olması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu konuda hiçbir şey anlamıyorum çünkü ben de içki içmiyorum.
-
- Penetrasyon
Sigara içmediğim ve hiç sigara içmediğim için iyi bir koku alma duyum var. Aktarımda bazen sanki genelevdeymiş gibi araba kullanıyorsunuz. Kızların nefesi genellikle sperm kokar, erkeklerin nefesi ise vajina kokar. Her ne kadar bu hala ileri geri olsa da, eğer bir erkek sperm kokuyorsa, sadece burnuna girmek ister.
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
O halde, yapmanız gereken tek şey Git bir parfüm fabrikasında uzman koklayıcı olarak çalış! Her şey çok karmaşık olduğundan muhtemelen burun filtreleri kullanmalısınız!Cyrus Tabor: ↑04 Jun 2023, 06:37 Sigara içmediğim ve hiç sigara içmediğim için iyi bir koku alma duyum var. Aktarımda bazen sanki genelevdeymiş gibi araba kullanıyorsunuz. Kızların nefesi genellikle sperm kokar, erkeklerin nefesi ise vajina kokar. Her ne kadar bu hala ileri geri olsa da, eğer bir erkek sperm kokuyorsa, o sadece onun suratına vurmak istiyor demektir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Spermin kokusunu ve tadını sevmiyorum. Ama bir erkekten memnun kaldığında her şeyi yutarsın ve gözünü bile kırpmazsın!
- These users thanked the author puma for the post:
- A. Omelçenko
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Ya da belki her şey yolundadır!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Bir gün kuzenim gelip eşime ve bana filizlenmiş buğday tanelerini nereden aldığını söyledi ve sonra her türlü saçmalık moda oldu, biz de onu alıp sabah yemeye başladık. Sonra bir gün ağabeyim geldi ve tekrar bu buğdayın tuhaf bir kokusu olduğundan, bize nasıl bağlandığından, nasıl koktuğundan bahsetmeye başladı, peki eşim bunun sperm gibi koktuğunu, başka bir şey olmadığını söyledi 😁. Kardeşim hemen sustu ve ben de orada benzer proteinlerin olabileceği felsefesini yaydım...
-
- Nirvana’dayım
Bunda bir şey var! O halde karısı neden hangi spermin çimlenmiş buğdayla, hangisinin buğdaysız olduğunu karşılaştırmaya çalışmadı?Serg_A: ↑06 Jun 2023, 20:50 Kuzenim gelip eşime ve bana filizlenmiş buğday tanelerini nereden aldığını söyleyince her türlü saçmalık moda oldu, biz de onu alıp sabah yemeye başladık. Sonra bir gün ağabeyim geldi ve tekrar bu buğdayın tuhaf bir kokusu olduğundan, bize nasıl bağlandığından, nasıl koktuğundan bahsetmeye başladı, peki eşim bunun sperm gibi koktuğunu, başka bir şey olmadığını söyledi 😁. Kardeşim hemen sustu ve ben de orada benzer proteinlerin olabileceği felsefesini yaydım...![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Kim bilir, sanırım Benim spermimin öyle bir kokusu var ki, başkası için farklı olabilir...niqk: ↑06 Jun 2023, 21:37Bunda bir şey var! O halde karısı neden hangi spermin filizlenmiş buğdayla hangisinin buğdaysız olduğunu karşılaştırmaya çalışmadı?Serg_A: ↑06 Jun 2023, 20:50 Kuzenim gelip karıma ve bana filizlenmiş buğday tanelerini hangi mağazadan aldığını söylediğinde, her türlü saçmalık moda oldu, biz de onu alıp sabah yemeye başladık. Sonra bir gün ağabeyim geldi ve tekrar bu buğdayın tuhaf bir kokusu olduğundan, bize nasıl bağlandığından, nasıl koktuğundan bahsetmeye başladı, peki eşim bunun sperm gibi koktuğunu, başka bir şey olmadığını söyledi 😁. Kardeşim hemen sustu ve ben de orada benzer proteinlerin olabileceği felsefesini yaydım...![]()
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, elbette herkes için her şey farklıdır . Ancak çoğu şey beslenmeye bağlıdır. Diyelim ki soğan ve sarımsak
meniyi acılaştırıyor. (Eşim tarafından kontrol edildi!)
meniyi acılaştırıyor. (Eşim tarafından kontrol edildi!)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post