Mutlu yaz
-
Автор темыKonovalov
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Mutlu yaz
Yaz başladı, arkadaşlarımla mutlaka birkaç kez kamp alanına gideceğiz.
Eşimi oraya davet etmek, yani çok kısa bir süreliğine cazibesini sergilemek, onu ifşa etmek istiyorum. cinsel organları.
Bu uygulamaya nasıl başlayacağımı düşünüyorum. Prensip olarak karısı uzun süredir bunu umursamadı ama şu ana kadar şehirde sadece iç çamaşırı olmadan dolaştı.
Benzer bir deneyimi olan var mı? lütfen paylaşın. Başlamak için en iyi yer neresi?
Eşimi oraya davet etmek, yani çok kısa bir süreliğine cazibesini sergilemek, onu ifşa etmek istiyorum. cinsel organları.
Bu uygulamaya nasıl başlayacağımı düşünüyorum. Prensip olarak karısı uzun süredir bunu umursamadı ama şu ana kadar şehirde sadece iç çamaşırı olmadan dolaştı.
Benzer bir deneyimi olan var mı? lütfen paylaşın. Başlamak için en iyi yer neresi?
- These users thanked the author Konovalov for the post (total 5):
- Makar1977, mega saniye, Vik.ruba80, Sibiryak89, İsveç125
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Mutlu yazlar
Bu yüzden ilginçtir ki KADINların flaşlarıyla ilgili bu tür soruları erkekler başlatıyor. Neden karınız bunu kendisi sormuyor? Burada açıklayacağız...
Ve kendinizle başlayın) Penisinizi sineklikten çıkarın ve ışığı parlatın. HAYIR?)
Ve kendinizle başlayın) Penisinizi sineklikten çıkarın ve ışığı parlatın. HAYIR?)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- vesaire, aryamari
-
Автор темыKonovalov
- Flört etmek
Eşim kabul ettiği sürece bu fırsatı kaçırmamak ve yazı kaçırmamak istiyorum)
- These users thanked the author Konovalov for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Ama foruma bakın: konu ne olursa olsun - fotoğraflarda sadece sikler var, her üç avatardan birinin siki var. Neden - bilmiyorum. Muhtemelen burada en azından bunu takdir edeceklerin olacağını düşünüyorlar. Her erkek için siki ulusal bir hazinedir ve büyük bir değerdir. Eh, insanlar bunun kendi kişisel değerleri olduğunu anlamak istemiyor...
Genel olarak sonuç şu: Kadınların gösteriş yapması erkekleri heyecanlandırıyor, erkeklerin gösteriş yapması ise kural olarak herkesi öfkelendiriyor. Bu yüzden konular erkeklerden gelen flaşlarla ilgili değil, kadınlarla ilgili. Peki endişeleniyoruz, ne yapabiliriz?
Çünkü erkekleri tahrik ediyor.Hooligan Carrie: ↑02 Jun 2023, 21:25 İşte bu yüzden, ilginç bir şekilde, erkekler KADINların flaşları hakkında bu tür sorular sormaya başlıyor
Eh, öyle atışlar var ki parklarda yağmurluklarla. Kimseye düşman oluyorlar mı? Hayır... Bu yüzden erkekler (çoğunlukla) bunu yapmazlar. Bilinçaltında bagajlarının halka neşe getirmeyeceğini biliyorlar.
Ama foruma bakın: konu ne olursa olsun - fotoğraflarda sadece sikler var, her üç avatardan birinin siki var. Neden - bilmiyorum. Muhtemelen burada en azından bunu takdir edeceklerin olacağını düşünüyorlar. Her erkek için siki ulusal bir hazinedir ve büyük bir değerdir. Eh, insanlar bunun kendi kişisel değerleri olduğunu anlamak istemiyor...
Genel olarak sonuç şu: Kadınların gösteriş yapması erkekleri heyecanlandırıyor, erkeklerin gösteriş yapması ise kural olarak herkesi öfkelendiriyor. Bu yüzden konular erkeklerden gelen flaşlarla ilgili değil, kadınlarla ilgili. Peki endişeleniyoruz, ne yapabiliriz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
Gösteriş yapmayı bilmiyorum ama eşime en azından sadece göğüs uçlarını ve kasık bölgesini kapatan minimal bir mayo teklif ettim.
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
- Makar1977, Konovalov
-
- Nirvana’dayım
Bana öyle geliyor ki eşimin bu planlar hakkında hiçbir fikri yok ve konu fantezi uğruna yaratıldı.
- Wolffr, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months

...
Peki, neden her şey o kadar da kötü değil - çıplak bir adam başka bir adam tarafından takdir edilebilirGudgeon: ↑02 Jun 2023, 21:53 Her erkek için siki ulusal bir hazinedir ve büyük bir değerdir. İnsanlar bunun kendi kişisel değerleri olduğunu anlamak istemiyorlar...
Genel olarak sonuç şu: kadınların gösteriş yapması erkekleri heyecanlandırır, erkeklerin gösteriş yapması ise kural olarak herkesi kızdırır
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Gudgeon, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Ne St. Petersburg. Burada Rostov’da yaz yok... Hava nisan sonu gibi ama haziran sonu gibi değil.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Evet, zaten övündün. Ama bize oraya nasıl gittiğinizi ve orada yaşamak için parayı nasıl bulduğunuzu anlatsanız iyi olur (tabii ki ayrıntılı olarak değil, genel anlamda).
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 10 months
Konovalov, belki onu sadece sikerim ve sen salak gibi otur, hadi hemen spesifik bir durumla başlayalım, hoşuna gidecek, boynuzlu olduğunu kendine itiraf et :evet:
-
- Orgazm!
Anladım Çok basit; karım Filipinli. Bir yabancının burada yasal olarak para kazanmasının neredeyse hiçbir yolu yoktur. Burada yabancılar işe alınmıyor - işveren için çok büyük bir masraf. Pek karlı değil. Çalışan yabancılar var ama sayıları çok çok az. Bunlar çoğunlukla ulusötesi şirketlerde çalışan, yeniden yerleştirilmiş yabancılardır. Evet, Japon, Çinli, Koreli yabancı şirketler var ama çoğunlukla kendi şirketlerini işe alıyorlar. Kısacası benim yaşadığım şey eşimin işi. O zamanlar buna yatırım yapmıştım. Ve şimdi emekli gibi yaşıyorum. Kadının işi emeklilik fonu gibidir. Bir yabancı için burada tek bir gerçek gelir var - uzaktan çalışma. Bir yabancının yurt dışından elde ettiği gelir burada vergilendirilmez. Buradaki Rusları tanıyorum, uzaktan çalışıyorlar; biri bir İngiliz şirketinde, diğeri bir Kanada şirketinde. Bunun gibi bir şey.Gudgeon: ↑03 Jun 2023, 00:55Ne St. Petersburg. Burada Rostov’da yaz yok... Hava nisan sonu gibi ama haziran sonu gibi değil.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:Evet, zaten övündün. Ama oraya nasıl geldiğinizi ve orada yaşamak için nasıl para kazandığınızı bana anlatsanız iyi olur (tabii ki genel hatlarıyla ayrıntılı olarak değil).
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 3):
- Gudgeon, dart kedileri, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Teşekkür ederim! Çok ilginçti. Ben de öyle düşünmüştüm ama bu kadar karmaşık olduğunu düşünmemiştim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
-
- Orgazm!
Ve her şey her yerde karmaşık. Evliliği yasallaştırmak her yerde en kolay yoldur. Herhangi bir ülkede. Ama bu kontrol ediliyor. Hayali bir evliliğin yürümesi pek mümkün değildir. Ve mülkle de. Burada bir yabancı sadece kendisine iş açamaz, yüzde 51’inin yerliye ait olması gerekir. Bir yabancı arsa satın alamaz, yani ev yaptıramaz. Bir yabancının mülk olarak kullanabileceği maksimum miktar, bir apartman dairesindeki dairelerdir. Yani evlilik tüm sorunları çözer. Sadece gerçek bir evlilik, kurgu değil.
-
Автор темыKonovalov
- Flört etmek
10 dakika 30 saniye sonra gönderildi: n
mükemmel tavsiye, teşekkürler. karısı nasıl tepki verdi?
10 dakika 30 saniye sonra gönderildi: n
Kim bilir, belki buna da ulaşırız) ama şimdilik küçükten başlamalıyız)Konovalov, belki ben onu sikerim ve sen oturup mastürbasyon yaparsın, hadi hemen spesifik bir durumla başlayalım, hoşuna gidecek, bir pislik olduğunu kendine itiraf edeceksin n
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Gudgeon, Güzel Rostov şehri ve çok baştan çıkarıcı Bir grup kız orada yaşıyor, çalışıyor ve güzel oğlanları baştan çıkarıyor! Güzel kızların hassas ellerinde eriyen! Ksyusha, Anya, Anet, Margot, Yulia, başka bir Anya ve genç hazinenin sahibi Nastya!
4 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Böyle kızlarda hava her zaman sıcaktır ve onların huzurunda takvimden bağımsız olarak hava her zaman sıcak ve yazdır!
4 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Böyle kızlarda hava her zaman sıcaktır ve onların huzurunda takvimden bağımsız olarak hava her zaman sıcak ve yazdır!
-
- En güçlü orgazm!
Vlad6969, teşekkür ederim. İlginç, Ama karımı seviyorum :) Sıcak ülkeler göremiyorum 
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Ve kızlar, evet, çok güzeller!

1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
nTeşekkür ederim, tatlım kulaklarımda ama bunu biliyoruz.... şehrimiz ne kadar da çöpDed: ↑03 Jun 2023, 20:50 Güzel Rostov şehri

-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
sorusudur.
ama öyle olduğunu söyleyemem. Burası çok sıcak. Ama ne kadar süreyle? Bu

-
- Orgazm!
O halde evet. Ben de ilk evliliğimde yaşarken asla ayrılacağımı düşünmemiştim. Ancak kader aksini kararlaştırdı. 18 yıllık ilk evliliğin ardından boşanma. Ve yeni bir evlilik.Gudgeon: ↑03 Jun 2023, 21:46 Vlad6969, teşekkür ederim. İlginç, Ama karımı seviyorum :) Sıcak ülkeler göremiyorum
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:nTeşekkür ederim, tatlım kulaklarımda ama biliyoruz... şehrimizin ne kadar çöplük olduğunuDed: ↑03 Jun 2023, 20:50 Güzel Rostov şehriVe kızlar, evet, çok güzeller!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
Serg_A, Önemli olan kimin bu kapsama gireceğidir sihirlerinin etkisi ve kendileri yalnızca ellerinde hamuru gibi olan erkek çocukları baştan çıkarıyorlar! Yetişkin erkekler de var, bunlar onların çalışanları. ne kadar acımasız aslanlar şefkatli kedilere dönüşüyor!
8 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon, sen Sen Kiminle aynı şehirde yaşadığını hayal bile edemiyorum! Sadece güzellikler değil, zevk verebilen aşk tanrıçaları da erkeklerden ve oğlanlardan zevk alır!
8 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon, sen Sen Kiminle aynı şehirde yaşadığını hayal bile edemiyorum! Sadece güzellikler değil, zevk verebilen aşk tanrıçaları da erkeklerden ve oğlanlardan zevk alır!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
peki sorun ne? Güzel genç bedenler daha karmaşıktır. Rekabet etmelerinde bir sakınca yok. Üstelik vücudunuz onlarla sakin bir şekilde rekabet eder))
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 7 months
Bir teyze geçiyor; elinde çantalar ve paketler asılıydı. bir mağazadan. Yağmurluklu bir adam dışarı atlıyor ve onu önünde açıyor:
- Vay, bu benim!
Teyze kasvetli bir şekilde resmi inceliyor:
- Öf! Biliyordum! Yumurta almayı unuttum...
Bu konuyla ilgili eski bir şaka.
Bir teyze geçiyor; elinde çantalar ve paketler asılıydı. bir mağazadan. Yağmurluklu bir adam dışarı atlıyor ve onu önünde açıyor:
- Vay, bu benim!
Teyze kasvetli bir şekilde resmi inceliyor:
- Öf! Biliyordum! Yumurta almayı unuttum...

- These users thanked the author Avare for the post (total 4):
- Gudgeon, Makar1977, Ded, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Yarışma sağlığına, vücuduna, gelişimine önem vermeyi bırakmış olanlar için korkutucu... Ve eğer akıllı
akıllı bir erkek veya akıllı bir kadın spor salonuna veya fitness merkezine gidiyorsa, en son literatürü takip ediyorsa , sinema vb.
eğer insanlarla iletişim kurmakta zorlanmıyorsanız... Kısacası, işlerin yolunda gitmesine izin vermeyin ve hayır sizin için rekabet yok!!!
akıllı bir erkek veya akıllı bir kadın spor salonuna veya fitness merkezine gidiyorsa, en son literatürü takip ediyorsa , sinema vb.
eğer insanlarla iletişim kurmakta zorlanmıyorsanız... Kısacası, işlerin yolunda gitmesine izin vermeyin ve hayır sizin için rekabet yok!!!
-
- Nirvana’dayım
Rekabet nedir? İhaleye katılmıyoruz) Tam tersine tat ve renk meselesi....
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- aryamari
-
- Nirvana’dayım
Ve burada olgunlar arasındaki rekabetten bahsediyorduk. kadınlar ve gençler...Hooligan Carrie: ↑05 Jun 2023, 17:17 Rekabet nedir? İhaleye katılmıyoruz) Tam tersine tat ve renk meselesi....
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir rekabet var mı? Soğuğu sertle, tatlıyı yumuşakla, şeftaliyi çikolatayla karşılaştırmak saçmalık. Eşsiz!
- aryamari, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
Yazı seviyorum külotsuz yürümekKonovalov: ↑02 Jun 2023, 21:14 yaz başladı, arkadaşlarım ve ben mutlaka birkaç kez kamp alanına gideceğiz.
Eşimi çok kısa bir süreliğine oraya bir göz atmaya, yani cazibesini göstermeye davet etmek istiyorum. , cinsel organlarını açığa çıkarmak için.
Benzer bir deneyimi olan var mı? lütfen paylaşın. nereden başlamalı daha iyi?
-
- Nirvana’dayım
Görünüşe göre uzun zamandır sanatoryumlara veya dinlenme evlerine gitmemişsiniz. Genellikle erkeklerden çok daha fazla kadın var. Ve rekabet beyler için tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor!Hooligan Carrie: ↑05 Jun 2023, 18:10 Böyle bir rekabet var mı? Soğuğu sertle, tatlıyı yumuşakla, şeftaliyi çikolatayla karşılaştırmak saçmalık. Eşsiz!
-
- En güçlü orgazm!
Bir kadın, bir kız dayanışma içindeyse paylaşabilirlerniqk: ↑05 Jun 2023, 18:26Görünüşe göre uzun zamandır sanatoryumlara veya dinlenme evlerine gitmemişsiniz. Genellikle erkeklerden çok daha fazla kadın var. Ve rekabet beyler için tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor!Böyle bir rekabet var mı? Soğuğu sertle, tatlıyı yumuşakla, şeftaliyi çikolatayla karşılaştırmak saçmalık. Eşsiz!
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Yaz güzel ama hava, kaz tüyü ceketi kuru temizlemeciye mi götüreceğimizi yoksa biraz daha bekleyip bekleyemeyeceğimizi belirsizleştiriyor
?

-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Acele etmeyin! Mevcut hava durumu göz önüne alındığında, her şeyi bekleyebilirsiniz...
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
-
- Sürtünmeler