Eğlenceli seks oyunları.
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: aseksüel
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
Re: Eğlenceli seks oyunları.
yüzünüzü dönmenizi talep etmek için muhatapla yüz yüze durmanız gerekir . Değil mi?
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Hayır, değil. Zorunluluğu nerede gördünüz ve neden ayakta durmanın gerekli olduğuna karar verdiniz? Okulda mısınız ve soruları yanıtlarken ayağa kalkmak zorunda kalmaya alışkın mısınız, yoksa bunu uzun zaman önce unuttunuz ama bu alışkanlığınız devam mı ediyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
yani bu böyleydi Geçmişte ihtiyacınız olan şey, konuşmak için ayağa kalkmanız ve arkadaşınızla karşı karşıya gelmenizdi. Buradakiler sadece avatarlar. Birçoğu süngülerini ve vücutlarının diğer kısımlarını gösteriyor ve hiçbir şey iletişim kurmuyor.under_an_umbrella: ↑03 Jun 2023, 19:45Hayır, değil. Zorunluluğu nerede gördünüz ve neden ayakta durmanın gerekli olduğuna karar verdiniz? Okulda mısınız ve cevap verirken ayağa kalkmak zorunda kalmaya alışkın mısınız, yoksa bunu uzun zaman önce unuttunuz ama bu alışkanlığınız devam mı ediyor?
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Rusça sizin ana diliniz değil mi? Mesajımda gerekliliği nerede gördünüz ve ayakta konuşmak nasıl bir saçmalık?
İletişim kur, seni kim rahatsız ediyor? BEN? Seni rahatsız etmiyorum.
-
- Penetrasyon
Soru müdahaleyle ilgili değil, insanların birbirlerine karşı iddiada bulunmamak için iletişim kuracakları gerçeğiyle ilgili. Soru ortadan kalkacak. İlgi ve devam etme isteği var, konuşabiliriz. Sürekli iletişim için gereklilikleri getirmemeli miyiz?
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyiniz yok, devam etmenin bir anlamı yok. Buraya neden geldiğinizi hiç anlamıyorum.
-
- Penetrasyon
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Bana kaba olmayın. Konuyla ilgili yazacak bir şeyiniz varsa yazın, yoksa gidin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
under_an_umbrella altında, konuya açıklık getirmek istiyorum. Seks nasıl eğlenceli olabilir? Peki bunu nasıl anlıyorsun?
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
öyle bir oyun vardı, oyun telefona kaydedildi, video kaydedildi, amını soydu, bağladı veya kelepçeledi, karısının gözlerini bağladı, listeyi okudu ama tüm özelliklerini değil ve koklamasına izin verdi, parfümden koltuk altına, yiyeceğe kadar her şey birer birer, diğer şeylerin yanı sıra adı altında süzme peynirli bir penis vardı.. . . yani sanki seslendirilmemiş gibi, tabiri caizse kara kutu... Kısacası, ödersem diye düşündüm, külotuma soktum, değilse de bir bardak şampanya içtim, daire yavaş yavaş daraldı ve en karmaşık kokular kaldı ve bu böyle bir daire şeklinde, etrafta sonunda en tahrik edici olanı seçmek zorunda kaldı ve yumurtalarımın, feromonlarımın kokusunu falan seçti, bilmiyorum, gözlerini çözdüklerinde televizyondaki her şeye baktı ve sonunda şunu gördü: parfüm yerine yumurtayı seçtiğini söyledi
çok eğleniyorduk, peki ya ertesi gün böyle bir anlaşmayı kendime harcamak için koştuğum para?
çok eğleniyorduk, peki ya ertesi gün böyle bir anlaşmayı kendime harcamak için koştuğum para?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Çitteki "sik" gibi son derece bilgilendirici. Ne istedin? Birleşik Devlet Sınavı kuşağının, bir düşüncenin tek bir ifadenin ötesine uzandığını anlaması zordur; anlaşılabilmesi için onu genişletmeniz gerekir; örneğin bir deneyim hakkında bir hikaye talebinde bulunun veya kendi hikayenizi belirtin.
-
- En güçlü orgazm!
Konuyla ilgili olarak dört çift seks kartıyla oynadık. İlginç bir deneyim. İki çift denedik, anlamsızdı. Yine de herkes birbiriyle dalga geçecek, entrika yok. En az altı kişiye ihtiyaç var.
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Birinci sınıf öğrencilerinin burada yapacak hiçbir şeyi yok, içeriğin yaş sınırlaması nedeniyle, yani, aptallar için çiğneyin, çiğnemeyin, yine de anlamayacaklar. Bana katılıyor musun?
Anlamakta zorlanıyorsanız bu algı ile ilgili sorununuz var demektir. Normal insanlar oyunların ne olduğunu, seksin ne olduğunu ve eğlencenin ne olduğunu anlar. Bunlar temel şeyler. Birinci sınıf öğrencileri ya da aptallar onu çiğnemeli.
Birinci sınıf öğrencilerinin burada yapacak hiçbir şeyi yok, içeriğin yaş sınırlaması nedeniyle, yani, aptallar için çiğneyin, çiğnemeyin, yine de anlamayacaklar. Bana katılıyor musun?
Görünüşe göre konunun ne olduğunu anladınız yaklaşık mı? Algınız yavaş. Mesaj attığınız saate baktım, konunun ne olduğunu anlamanız 3 saat sürdü. Üç saat çok fazla. Doktora git. Onu incelesinler.
-
- En güçlü orgazm!
Ya da sunumla ilgili sorunlarınız var. Aptal mesajların yaklaşık anlamını tahmin edebilmeniz gerçeği sizin hakkınız değildir))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Kızlardan biri masanın üstünde, diğeri masanın altında. Adamlar dizlerinin üzerinde, başları masanın hemen üstünde. Aşağıdaki birisine oral seks yapıyor. En üsttekinin tahmin edilmesi gerekiyor.
"Taş surat", modern "poker surat".
"Taş surat", modern "poker surat".
- These users thanked the author Neşeli büyükbaba for the post:
- Lütuf
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Orada ne tahmin ettiğini bilmiyorum?
Hiç kafa travması geçirdiniz mi?
Kafa, insan vücudunun kafatası ve yüzden oluşan bir parçasıdır. Travma, dış etkiler (fiziksel, kimyasal, zihinsel) sonucu dokuların (organların) bütünlüğünün ve fonksiyonunun ihlalidir; doku ve organlarda anatomik veya fizyolojik bozukluklara neden olur ve buna vücudun lokal ve genel bir reaksiyonu eşlik eder. .
Peki ya o benim? Oyunun ne olduğunu tahmin etmek için üç saat harcadıysanız, bir hafta boyunca sakatlanırsınız. Unut gitsin.
Bilgililerimize bir madalya verin, daha iyisi bir emir verin. Oyun, eğlence ve seks kelimelerinin anlamını kabaca tahmin edebildi. Herkes kabaca tahmin edemez ama o kabaca tahmin edebildi. Bravo.
PS Bu konu gizemli değil. Zeka geriliğiniz varsa, geçin. Tek girusunuza işkence etmeyin. Hiçbir şey hakkında tahmin yürütmeye gerek yok. Yürüyün.
Bunun hakkında yazmak benim için biraz tuhaf ama bu konu bir sır değil. Neşeli ve oyun kelimeleri iki yaşındaki çocuklar tarafından bilinmektedir.
Orada ne tahmin ettiğini bilmiyorum?
Hiç kafa travması geçirdiniz mi?
Kafa, insan vücudunun kafatası ve yüzden oluşan bir parçasıdır. Travma, dış etkiler (fiziksel, kimyasal, zihinsel) sonucu dokuların (organların) bütünlüğünün ve fonksiyonunun ihlalidir; doku ve organlarda anatomik veya fizyolojik bozukluklara neden olur ve buna vücudun lokal ve genel bir reaksiyonu eşlik eder. .
Peki ya o benim? Oyunun ne olduğunu tahmin etmek için üç saat harcadıysanız, bir hafta boyunca sakatlanırsınız. Unut gitsin.
Bilgililerimize bir madalya verin, daha iyisi bir emir verin. Oyun, eğlence ve seks kelimelerinin anlamını kabaca tahmin edebildi. Herkes kabaca tahmin edemez ama o kabaca tahmin edebildi. Bravo.
PS Bu konu gizemli değil. Zeka geriliğiniz varsa, geçin. Tek girusunuza işkence etmeyin. Hiçbir şey hakkında tahmin yürütmeye gerek yok. Yürüyün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
under_an_umbrella, hepimiz kabaca okumayı biliyoruz. Sorunuz nedir?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- sikikamerlik, Serg_A
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Hiçbir sorum yok. Ayrıca konunun neyle ilgili olduğunu da anlamıyorsanız başka birine gidin.
5 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Neşeli büyükbaba , takma adınız çok hoş. Yerel aptallara açıklayabilir misiniz, nasıl anladınız bu konu neyle ilgili ve neşeli kelimesinin anlamını nasıl biliyorsun? Bu durum forumda soruna neden oluyor. Aptallarla nasıl iletişim kuracağını biliyor musun? Yapamam. Birçoğu var ama ben yalnızım.
Okuyabilir misiniz? Senin adına sevindim.
Hiçbir sorum yok. Ayrıca konunun neyle ilgili olduğunu da anlamıyorsanız başka birine gidin.
5 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Neşeli büyükbaba , takma adınız çok hoş. Yerel aptallara açıklayabilir misiniz, nasıl anladınız bu konu neyle ilgili ve neşeli kelimesinin anlamını nasıl biliyorsun? Bu durum forumda soruna neden oluyor. Aptallarla nasıl iletişim kuracağını biliyor musun? Yapamam. Birçoğu var ama ben yalnızım.
-
- Nirvana’dayım
Hangi konuya gideceğime ben karar vereyim. Neden bu kadar kızgınsın?under_an_umbrella: ↑06 Jun 2023, 00:15 Siz de konunun neyle ilgili olduğunu anlamıyorsanız başka birine gidin.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- sikikamerlik, Serg_A, Nick1979
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Bir şey varsa konuya yazHooligan Carrie: ↑06 Jun 2023, 00:18 Hangi konulara gitmem gerektiğine ben karar vereyim. Neden bu kadar kızgınsın?
-
- Nirvana’dayım
Neden bu kadar kötü?
- sikikamerlik, Serg_A
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Lerunchik, bunu bana açıklasan iyi olur. O zaman neden kaçtın ve şimdi yeni bir görüntüde ortaya çıktın? Yoksa kaçtı mı? Bu forumdaki çoğu kişi senin erkek olduğunu düşünüyor.
Lerunchik, bunu bana açıklasan iyi olur. O zaman neden kaçtın ve şimdi yeni bir görüntüde ortaya çıktın? Yoksa kaçtı mı? Bu forumdaki çoğu kişi senin erkek olduğunu düşünüyor.
-
- Nirvana’dayım
Ben tanga giymiş sakallı bir yöneticiyim 
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Ama cidden, ben Lerunchik değilim. Ne yazık ki ya da neyse ki. PM’de bu konu hakkında daha fazla tartışmaya açığız.

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Ama cidden, ben Lerunchik değilim. Ne yazık ki ya da neyse ki. PM’de bu konu hakkında daha fazla tartışmaya açığız.
- Serg_A, Nick1979
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Lerunçik, seni burada tanıdıklarından memnun musun?
Sakal hakkında bilgim yok ama gerçek şu ki siz yönetici değilsiniz - Bu kesin.
Lerunçik, seni burada tanıdıklarından memnun musun?
-
- Nirvana’dayım
Peki, hangimiz şimdi okuyamıyoruz?Hooligan Carrie: ↑06 Jun 2023, 01:05 Ama cidden, ben Lerunchik değilim. Ne yazık ki ya da neyse ki. Bu konu hakkında PM’de daha fazla tartışmaya açığız.
- Serg_A, Nick1979
-
Автор темыLütuf
- Flört etmek
Lerunçik, neden kaçtın ve neden farklı bir görüntüyle geri döndün sorusuna cevap vermedin?
Lerunchik, kızma. Senden konuya yazmanı mı istedim yoksa başka bir konuya geçmeni mi istedim? Bu arada üç kez. Ancak her sabır taşabilir, özellikle konu ve ruh hali bozulduysa.
Lerunçik, neden kaçtın ve neden farklı bir görüntüyle geri döndün sorusuna cevap vermedin?
-
- En güçlü orgazm!
Bu aptallıktan geliyor

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Ve önce konuyu yaratırsınız, çitin üzerindeki yazıyı değil.

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Maalesef...
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Arzu ve iyi bir ruh halinden başka hiçbir şey gerektirmeyen en basit oyun dilek tutmaktır. Bir görevle ilgili notlar yazın ve bunları süpermarketten aldığınız bir şapkaya, bereye, tavaya veya çantaya atın. Daha sonra bunları tek tek çıkarıp yapıyorsunuz.
Öğrencilik yıllarımızda grup halinde oynardık ama aynı zamanda boş bir şişe de gerektiriyordu. Şişeler sorun değil çünkü bu tür oyunlar sırasında genellikle bira içerlerdi. Şişeyi çevirdiler ve boynu işaret eden kişi bir not alıp görevi tamamladı.
Sadece görevlere ve arzulara dikkat etmelisin, çünkü seninkiler sana gelebilir))))
Çok sayıda ilginç ve eğlenceli oyun var. Bir arzu olurdu)
Öğrencilik yıllarımızda grup halinde oynardık ama aynı zamanda boş bir şişe de gerektiriyordu. Şişeler sorun değil çünkü bu tür oyunlar sırasında genellikle bira içerlerdi. Şişeyi çevirdiler ve boynu işaret eden kişi bir not alıp görevi tamamladı.
Sadece görevlere ve arzulara dikkat etmelisin, çünkü seninkiler sana gelebilir))))
Çok sayıda ilginç ve eğlenceli oyun var. Bir arzu olurdu)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Evgen84, RazVratnik, Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post