Bir kadını yalnızca oral seksle orgazma ulaştırmak mümkün mü?
-
Автор темыBulkin
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kadını yalnızca oral seks yaparak orgazma ulaştırmak mümkün mü?
Kadınını sadece kendi dilini, burnunu ve dudaklarını kullanarak her gün orgazma ulaştırabilen ustalar var mı?
Belki ben yanlış davranıyorum ama olmuyor Ben. Boynunuz, sevgilinizin kaynamasından daha çabuk yorulacaktır.
Harika seks yapıyoruz, orada en sevdiğim pozları ve oyuncakları seviyorum, ancak çocukluk hayalimi gerçekleştiremiyorum: sizi orgazma ulaştırmak sadece dilim.
Belki ben yanlış davranıyorum ama olmuyor Ben. Boynunuz, sevgilinizin kaynamasından daha çabuk yorulacaktır.
Harika seks yapıyoruz, orada en sevdiğim pozları ve oyuncakları seviyorum, ancak çocukluk hayalimi gerçekleştiremiyorum: sizi orgazma ulaştırmak sadece dilim.
- These users thanked the author Bulkin for the post (total 3):
- Andrey Lukashov, Fransız, Polonya
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bir kadını yalnızca oral seks yaparak orgazma ulaştırmak mümkün mü?
Hiç seks yaptınız mı? hangisini hayal kırıklığına uğrattın? Erkekler bu tür bir seks yapamazlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Ya bir erkek ereksiyon olmazsa? Asla bilemezsin, yorgunsun, ilaç kullanıyorsun, başka bir şey var. Ben yapamadım. Siz de hayal kırıklığına uğradınız mı?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- Orgazm!
Eğer bir erkek sertleşmediyse o zaman seks yapmamıştır, ama demek istediğim kimsenin seks yapmak için herhangi bir beceriye veya yeteneğe ihtiyacı yok seks yapmak ve eğer adam boşaldıysa, o zaman zevk vardı ve bu kesinlikle bir hayal kırıklığı değilHooligan Carrie: ↑31 May 2023, 21:08Ya bir erkek ereksiyon olmazsa? Asla bilemezsin, yorgunsun, ilaç kullanıyorsun, başka bir şey var. Ben yapamadım. Hayal kırıklığı da yok mu?
- These users thanked the author içinde for the post (total 2):
- Zorba Carrie, zıt
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
rynda, maalesef hayal kırıklıkları yaşandı. Bir keresinde tek bir güzelin iyiliğini aramak için uzun zaman harcamıştım
. Ve seks yaptığımda, yatağımda, kendisinin okşanmasına izin veren, ancak kendisi neredeyse hiçbir şey yapmayan, plastik bir oyuncak bebeğe benzer bir şey buldum. Ve yaptığı şey, kendini tutmasaydı daha iyi olurdu; her şey o kadar tuhaftı ki...
Ne yani, tüm partnerlerin seks konusunda usta mıydı?
. Ve seks yaptığımda, yatağımda, kendisinin okşanmasına izin veren, ancak kendisi neredeyse hiçbir şey yapmayan, plastik bir oyuncak bebeğe benzer bir şey buldum. Ve yaptığı şey, kendini tutmasaydı daha iyi olurdu; her şey o kadar tuhaftı ki...
-
- Orgazm!
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Not: Eğer erkek gelirse kadın aynı hayal kırıklığını yaşamayacak; partnerine zevk vermiştirHooligan Carrie: ↑31 May 2023, 21:08Ya bir erkek ereksiyon olmazsa? Asla bilemezsin, yorgunsun, ilaç kullanıyorsun, başka bir şey var. Ben yapamadım. Ayrıca hayal kırıklığı da yok mu?
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Bir kadından bacaklarını açmaktan başka hiçbir şey beklenmez, öyle yaptı ve Tanrıya şükür, iyi eğlenceler ve burnunu kıvırmaniqk: ↑31 May 2023, 21:14 rynda, maalesef hayal kırıklıkları yaşandı. Bir keresinde tek bir güzelin iyiliğini aramak için uzun zaman harcamıştım
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bir kadından bacaklarını açmak dışında hiçbir şey beklenmez, o verdi ve Allah’a şükretsin, eğlenin ve burnunuzu kaldırmayınniqk: ↑31 May 2023, 21:14 rynda, maalesef hayal kırıklıkları yaşandı. Bir keresinde tek bir güzelin iyiliğini aramak için uzun zaman harcamıştım
-
- Nirvana’dayım
rynda, eğer nerede olduğu umurumda değilse bir yumrukla ya da bir kadının amına inmek, o zaman hiçbir soru kalmaz...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- Orgazm!
peki, karşılaştırdın.. ama eğer bir kadın geldi, sonra kadın seni uyandırdı ve hayal kırıklığına uğradığını söylemek bir şekilde doğru değil
-
- Nirvana’dayım
rynda, gelişim seviyenizi mükemmel bir şekilde ortaya koydunuz. Tebrikler!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 161
- Registered for: 3 years 3 months
nÖyle olur ki, "restoranlar" ve "ayakkabılar" olmasa bile... ve oral seks yapmasa bile, bir bakışı bile tüylerinizi diken diken eder....
ve tam tersi, herhangi bir hediye sizi yönlendirebilir Kendinizi aynı yatakta bir egoistle bulduğunuzda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Ama hayır!
nÖyle olur ki, "restoranlar" ve "ayakkabılar" olmasa bile... ve oral seks yapmasa bile, bir bakışı bile tüylerinizi diken diken eder....
ve tam tersi, herhangi bir hediye sizi yönlendirebilir Kendinizi aynı yatakta bir egoistle bulduğunuzda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Dil her zaman buna değer)))Hooligan Carrie: ↑31 May 2023, 21:08Ya bir erkek ereksiyon olmazsa? Asla bilemezsin, yorgunsun, ilaç kullanıyorsun, başka bir şey var. Ben yapamadım. Hiç hayal kırıklığı yaşamadınız mı?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Ama bazen uzun bir danstan sonra ilginç bir kızı yatağa yatırıyorum ve sonra meğerse onun buraya gelmesine izin vermiyorum, oraya götürmüyorum. Büyük serseri. İlk kez veda ediyor. Ama eğer sana ikinci seferi bir daha vermezsem, onunla üçüncü seferim olmayacak.
Az önce söylediğim tam olarak buydu. Vakalar oldu. Yani bence yalan söylemeye gerek yok arkadaşlar. Dünyada oral veya anal seksten hoşlanan pek çok kız varhiç gerekli değil, hatta iğrenç bile değil. Vajinal - her zaman hoş geldiniz. Ama oral seks ve oral seks olmadan seks nedir? Bu tür insanlardan neredeyse anında kaçtım (hatta histeriler vardı ve benim aşağılık bir sapık olduğuma dair suçlamalar bile vardı).rynda: ↑31 May 2023, 20:58 hiç hayal kırıklığına uğradığınız seks yaptınız mı? Erkekler bu tür bir seks yapamaz.
-
- En güçlü orgazm!
Böyle bir vaka benim için yeterliydi , şimdi her zaman, ondan önce oral seks kabul edip etmediğini öğrenirim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Tecrübenizi nasıl paylaşabilir misiniz? Ve sonra forumlardan birinde bir kızın oral seksten hoşlanıp hoşlanmadığının nasıl kontrol edileceğine dair bir konu vardı. Gerçekte kedileri çantalara ayırma isteği yoktur. Bolşoy Tiyatrosu’ndaki bir kafede ona konyak ve kekle kahve veriyorsunuz ya da daha ciddi bir şey veriyorsunuz ve sonra üzerinize öyle bir domuz koyuyor ki. Böylece o başlıktaki kızlar çığlık atmaya başladı. Ve bunu yapmanın yanlış olduğu gerçeği hakkında! İlk önce kızı yatağına yatırmanız ve ancak ondan sonra ne tür seks istediğini bulmanız gerekiyor. Aksi takdirde, bazıları diyor ki, biz (yani erkekler) bu oral seks ile seni cehenneme göndereceğiz. Doğrudan sormanın aptalca olduğu açık, ancak yine de öğrenmeniz gerekiyor. Belki sözlü olmayan bir şekilde?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 3 months
Bir eş sadece analdan boşalmaz, o zaman bir oyuncak imdada yetişir)
-
- En güçlü orgazm!
İletişim sırasında onu heyecanlandırmaya çalışıyorum. Zaten kafede ona dokunmaya başlayacaksın. Ve orada zaten ipucu verebilirsiniz. Tepkisine bakın ve farklı seçenekler olabilir, eğer sinirlenmeye başlamazsa, bunu açıkça söyleyebilirsiniz (alnından olması gerekmez, ancak zaten her şeyi kesin olarak anlaması için).
Peki nasıl tanışıyorsunuz, seks yapacağınızı tahmin etmemesi için onu mahremiyete mi davet ediyorsunuz?Kral Zogu: ↑01 Jun 2023, 12:41Deneyiminizi Paylaşmayın, nasıl? Ve sonra forumlardan birinde bir kızın oral seksten hoşlanıp hoşlanmadığının nasıl kontrol edileceğine dair bir konu vardı. Gerçekte kedileri çantalara ayırma isteği yoktur. Bolşoy Tiyatrosu’ndaki bir kafede ona konyak ve kekle kahve veriyorsunuz ya da daha ciddi bir şey veriyorsunuz ve sonra üzerinize öyle bir domuz koyuyor ki. Böylece o başlıktaki kızlar çığlık atmaya başladı. Ve bunu yapmanın yanlış olduğu gerçeği hakkında! İlk önce kızı yatağına yatırmanız ve ancak ondan sonra ne tür seks istediğini bulmanız gerekiyor. Aksi takdirde, bazıları sadece sizin (yani erkeklerin) işini bitireceğimizi söylüyor. Cunnilingus’unuzu bununla göndereceğiz. Doğrudan sormanın aptalca olduğu açık, ancak yine de öğrenmeniz gerekiyor. Belki sözlü olmayan bir şekilde?
İletişim sırasında onu heyecanlandırmaya çalışıyorum. Zaten kafede ona dokunmaya başlayacaksın. Ve orada zaten ipucu verebilirsiniz. Tepkisine bakın ve farklı seçenekler olabilir, eğer sinirlenmeye başlamazsa, bunu açıkça söyleyebilirsiniz (alnından olması gerekmez, ancak zaten her şeyi kesin olarak anlaması için).
-
- En güçlü orgazm!
Serg_A, ancak bir şey oldu. Üstelik kafelerde, tiyatrolarda olduğu gibi “ön sevişme” olmadan bir buluşmada buluştuk ve hemen seks yaptık. Sözlü dahil. Ancak bu yalnızca evli ve boşanmış kişilerde işe yaradı. Yine, tüm bunlar çoğunlukla geçmişimden geliyor, ben öğrenciyken ben de daha aptaldım ve bir kızı öptüğünde ve yavaş yavaş göğsünden, karnından, kasık bölgesinden aşağıya doğru öptüğünde ne yapacağımı gerçekten anlamadım. .. Ve sonra sen - bir kez ! ve kafa elleriyle doğrudan ve kesin olarak itilir. (Bir gerçek, o zaman utandı, iyi bir oral seks yaptı, ikinci kez oral seks yapmasına izin verdi, ama hiçbir kıvılcım olmadan beni yalnız bırakın ve bir orgazm taklidi yaptı).
-
- En güçlü orgazm!
Aynı olay, ben gençliğimde saflığımdan orgazmın taklit edilebileceğini düşünmezdim, daha doğrusu kitaplardan biliyordum ama başıma geleceğini düşünmezdim. Ve orgazm olduğu ortaya çıktı ama ben hissetmiyorum. O anda kafamda bir sorun olduğunu düşündüm; yeterliliğimden şüphe ettim...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 7 months
Bu konunun derinine inmiyorum, sadece merak ediyorum) Sanırım orgazmımı sadece ben hissediyorum, orada elle tutulur bir işaret yok
Nasıl bir duygu? Orgazm olduğundan emin olmanız için ne olması gerekiyor?
Bu konunun derinine inmiyorum, sadece merak ediyorum) Sanırım orgazmımı sadece ben hissediyorum, orada elle tutulur bir işaret yok
-
- En güçlü orgazm!
Ama hemen söyleyeyim ki inleme elbette kulaklarıma hoş geliyor ama benim için bu sadece bir arka plan...
Nasıl Bunun açıklanamaz olduğunu hissediyorum, bir şekilde onun zevkini sanki kendim yaşıyormuşum gibi güçlü bir şekilde hissediyorum. Bazı kadınlarda zevk duygusunun yanı sıra, halüsinasyonlara yakın parlaklıkta bir görüntü akışı da vardır. Ve eğer chi enerjisi, prana, kozmik enerji gibi tüm bu saçmalıklara inansaydım, herkese bunun bu olduğunu ve kozmik enerjiyi cunnilingus aracılığıyla aldığımı söylerdim
.
Aslında dış işaretler var.
Ama hemen söyleyeyim ki inleme elbette kulaklarıma hoş geliyor ama benim için bu sadece bir arka plan...
Nasıl Bunun açıklanamaz olduğunu hissediyorum, bir şekilde onun zevkini sanki kendim yaşıyormuşum gibi güçlü bir şekilde hissediyorum. Bazı kadınlarda zevk duygusunun yanı sıra, halüsinasyonlara yakın parlaklıkta bir görüntü akışı da vardır. Ve eğer chi enerjisi, prana, kozmik enerji gibi tüm bu saçmalıklara inansaydım, herkese bunun bu olduğunu ve kozmik enerjiyi cunnilingus aracılığıyla aldığımı söylerdim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 7 months
Serg_A, oh vay, ilginç)) muhtemelen yapabilirsin buna empati diyelim
-
- En güçlü orgazm!
Ben şu anda Her kim olursa olsun, bu kadını gerçekten seviyorum...
Eh, bu doğru)
Ben şu anda Her kim olursa olsun, bu kadını gerçekten seviyorum...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years
Bu nasıl, hiç iz yok mu? Peki ya kesintiler? Peki ya voltajdaki ani düşüş? Peki ooh’lar ve aah’lar? Peki buna karşılık gelen vücut hareketleri? Üstelik cunnilingus ile! Orada genel olarak tüm süreç tam görünümdedir. Örneğin en yüksek noktaya yaklaşıldığında klitoris şişer ve gerilir. Ve orgazmdan hemen önce aniden rahatlıyor. Bayanın boşalmak üzere olduğu hemen belli oluyor... Ve bir iki saniye sonra bang... boğuk inlemeler, kalçaların sıkışması, cinsel organların kasılmaları))
-
- En güçlü orgazm!
Ama geri kalan her şey hayır.
Ooh’lar ve ah’lar simüle edilebilir.
Ama geri kalan her şey hayır.
-
- En güçlü orgazm!
Kadın orgazmı konusunda uzman olduğumu düşünmüyorum ama o bu hayatta bir şeyler görmüştü. Bütün kadınlar çok ama çok farklıdır, her biri ayrı ayrı boşalır ve aynı şekilde orgazm taklidi yapar. Ancak bazı anlar taklit edilmesi en zor olanlardır - bunlar kalçaların karakteristik hareketleridir, geri dönüşü olmayan noktada yavaşlarlar ve ardından birkaç hafif ama fark edilir kramplar meydana gelir. Aynı zamanda kadının inleyip çığlık atmasına da gerek kalmaz. Üstelik cunnilingus sırasında kadın uyluklarıyla kulaklarını kafasına bastırabiliyor, burada ne kadar duyabiliyorsunuz? Arkadaşlarımdan biri teatral bir şekilde inledi ve bu beni biraz sinirlendirdi. Yalnızca iki durumda dürüst bir orgazm elde etti - yan yatarken, ben arkadayken veya cunnilingus nedeniyle, ancak parmağın vajinaya sokulması gerekliydi. Birkaç kez "oh" ve hepsi bu, ama taklit sırasında olduğundan tamamen farklı bir şekilde ürperdim - çok tatlıydı ve bacaklarım istemsizce gerildi. Üstelik bu herkes için aynı şekilde gerçekleşmedi. Bir kızın (daha sonra karım oldu) orgazm sırasında nabzı çok hızlı atıyordu ve kulağımı göğsüne dayayıp kalp atışını dinlemeyi seviyordum. Toplantılarımızın başında ben de bu olmadan nasıl mümkün olabileceğini taklit ettim ama sonra işe yaradı. Seks sırasında bir kızın nabzını özel olarak saymanın aptalca olduğu açıktır, ancak bazen bu, örneğin misyoner pozisyonunda gözle görülür şekilde gerçekleşir. Ancak cunnilingus ile doğal olarak bunu duymak da imkansızdır. Bana göre taklit edilmesi zor olan bir diğer nokta da, bir kadın gelir gelmez, birkaç saniye sonra parmaklarınızı nazikçe onun karnı, kalçası veya uylukları üzerinde gezdirebilmenizdir. Hafif bir elektrik şokundan ve hatta nefes almanın kesilmesinden kaynaklanan istemsiz titremeler görülüyorsa, bu, kadının dürüst ve tatlı bir orgazm yaşadığı anlamına gelir. Ancak bu da her zaman işe yaramıyor ve herkeste kendini göstermiyor. Yani tek bir yol yok, gerçekten var Serg_Ahaklısın, kadın olduğunu hissetmen lazım. Ve birkaç kez seks yaptıktan sonra gerçekten gelip gelmediğini ya da sadece eğleniyormuş gibi mi yaptığını anlamak daha kolay oluyor. Biraz beceriksizce ifade etmiş olabilirim ama gördüğüm şey şarkı söylediğim şey.
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca, zevk yoğunlaştıkça tatları da çok değişiyor.)))
Tamamen farklı! n
А karınları nasıl sıçradı (ve ayrıca her biri için farklı), bu hareketleri tekrarlamaya çalıştım - hiçbir şey işe yaramadı.)))
Ayrıca, zevk yoğunlaştıkça tatları da çok değişiyor.)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
İyi ve yetkin bir şekilde sunulmuş, hiçbir şey fakirleşmez. Metni kendim için saklayacağım, belki işe yarar.
-
- En güçlü orgazm!
Kesinlikle! Titreyen bir karnı taklit etmek imkansızdır. Bu, özellikle parmağınızı göbeğin altından midenin üzerinden yavaşça gezdirirseniz ve o anda bir şey söylerse, sesi kesilecekse, bu özellikle açıktır. Vajinanın tadı adetin günü de dahil olmak üzere pek çok şeye bağlıdır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years
Neden herhangi bir şeyin simülasyonunu yapasınız ki? Anlam? Bazı çıkarlar uğruna nefret edilen biriyle sekse hoşgörü mü gösteriyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 4 months
Kolay)))) Karımı her zaman mutlu ederim)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Benimki sadece oral seks ve bir parmaktan boşalıyor..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Elbette mümkündür, ancak bu her zaman böyle değildir. Eşim bazen benden onu yalamamı ve bu şekilde orgazma ulaştırmamı istiyor. Ama aynı zamanda amına sikle boşalmak da istiyor. Öyleyse değişelim. Ve klitorisi yalayıp emdiğimde parmağımın altıyla oynuyorum...
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
İlginç konu. Elbette sadece bir tanesiyle oral seksinizi orgazma ulaştırabilirsiniz. Klitoris neredeyse tüm kızların erojen bölgesidir.
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Klitorisi yalayıp emerseniz. Ben genellikle klitorisi emerim ve amın içine parmağımı koyarım
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Klitorisi yalayıp emerseniz. Ben genellikle klitorisi emerim ve amın içine parmağımı koyarım
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 10 months
Kolayca. Bunu yapmak için usta olmanıza gerek yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years
Elbette gerçektir. Çoğu kadın klitoral orgazm yaşar. Neyse benim öyle bir sorunum yok
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Karısı oral seksten seksten daha hızlı boşalıyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
. Elbette yapabilirsin! Ben de sevdiklerime bu tür hediyeler veriyorum, ancak daha önce metresime eğitim verdim ve nasıl ve neyin en iyi olduğuna dair videolar izledim. O yüzden böyle devam edin, her şey yoluna girecek!
- These users thanked the author İtaatkar çocuk for the post:
- Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Çok gerçek. Neredeyse her zaman orgazm oluyorum. Ve pek çok kadın yalnızca oral seks yoluyla boşalır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
İlk eşimle neredeyse Onu ilk önce orgazma getirdiğimde, sonra onu bir sikle becerdiğimde ve orgazma ulaştığımda! Bu, ilk karısından boşanmadan önce metreslerde pek sık olmuyordu ve özgür olduğunda, o ve partneri oral seks 69. pozisyondaydı, ardından tek orgazmım sırasında oral seksten 4 - 6 kez geldi! Yani bu gerçek, ama her kadın bundan boşalamaz, böyle olanlar da oldu!
- These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
- Serg_A
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Bazen mümkün olan tek yol budur)
Başlangıçta onu orgazma ulaştırmak benim için eğlenceli çünkü bu, normal seksin hassasiyetini artırıyor. Kız daha yüksek sesle inliyor, her şeye daha güçlü tepki veriyor.
Başlangıçta onu orgazma ulaştırmak benim için eğlenceli çünkü bu, normal seksin hassasiyetini artırıyor. Kız daha yüksek sesle inliyor, her şeye daha güçlü tepki veriyor.
- These users thanked the author BlackJack22 for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 403 Views
-
Last post by On