Marinka: 28 May 2023, 20:47
Serg_A: 28 May 2023, 19:08
Marinka: 28 May 2023, 14:53
Peki, özellikle bu konuya gelince, bu konuda sizi asıl rahatsız eden şey nedir? Saunalarımızda fahişe hizmeti mi sunuluyor? Saunalarımızda barlarımızın olması mı? Halkımızın alkol kullanması gerçeği mi? Erkeklerin yaşlı olması, sağlık sorunlarının olması, yetersiz olması mı?
Evet, her şey kafamı karıştırıyor! İlk önce insanlarla çalışmanın her zaman zor olduğunu yazmıştınız ve bu doğru! Ama sen hemen orada iyi bir şey olmadığını yazmaya başladın, işte o zaman delirdim ve sen bunu fark ettin ve o kadar çok saçmalık attın ki kusacak gibi oldum! Bu bokta müşterileriniz kadar siz de iğrençsiniz! Yani bu alanla hiç ilgilenmediğinizi ama birisinin hikayelerinden bir şeyler uydurduğunuzu düşünüyorum.
Evet yazdım , insanlarla çalışmanın zor olduğunu ve çalışmada
fahişelerin iyi bir şey yok ve nedenini bile yazdım. Ah, artık orada her şeyin yolunda olduğunu yazacaklarını mı bekliyordunuz? Neden aniden? Bana bir sebep söyle?
Pembe gözlüklü ve pembe sümüklü erkeklere kızmıyorum ama hatta öfkeleniyorum. Fahişe olarak çalıştın mı? Seks için para ödeyen ama kadının tamamını satın aldığına inanan pisliklerle uğraştınız mı? Ve gerçekten bu işin avantajları olabileceğini düşünüyor musun?
Erkekler için, görünüşte normal bir canavardan tam bir canavara doğru hızlanma saniyenin yüzde biri kadardır.
Ben iğrençim, ya sen? Fahişelere masaj yapıyorsunuz ve bunu herkesin yaptığını mı düşünüyorsunuz? Sen içmiyorsun ve herkesin içmediğini mi sanıyorsun? Onlara normal mi davranıyorsunuz ve herkesin onlara bu şekilde davrandığını mı düşünüyorsunuz? Senin gibi insanlar okyanusta sadece bir damladır. Bu her şeyden önce. İkincisi, muhtemelen masajınıza ihtiyacı yoktur ve doğal olarak sizden ve diğer erkeklerden de bıkmıştır ve size siktir olup bunu yapmayı bırakmanızı söylerdi ama başka seçeneği yok.
Buraya attığım saçmalıklar seni kusturmak yerine düşündürmeli. Gül renkli gözlüklerinizi çıkarın.
Beni şoka soktunuz, hatta benim için bu durum aşamalara ayrıldı, "inkar"lar oluştu. ", "öfke", şimdi "kabullenme" aşaması, mesele pembe gözlük ya da sümük değil, dikkatli okursanız bu görüşe tamamen katıldığımı fark etmeden geçemezsiniz,
vvm, nedense sözleri beni şok etmedi, tekrar okuyun:
U fahişelerin hepsi aynı değildir.
Burada iş dış verilere, zekaya ve şansa bağlıdır.
Birisi seçme hakkını saklı tutar, olmadan çalışır Stres, müşteriler çok pahalıya mal oluyor. Bazıları da herkesle küçük bir pay karşılığında.
Mesleği gereği biri. Bunun gibi biriyle tanıştım, her saat sikişmek istiyordu, çok neşeli, sevimli, dudakları bir erkeğin taşağı büyüklüğünde)) bana tüm müşterilerin onları emmeyi sevdiğini söyledi.)
Tekrar ediyorum, ben de aynı fikirdeyim
vvm, tamamen katılıyorum, sadece bunun yetenek ve muhtemelen yetenek gerektirdiğini ekleyeceğim.
Sizin, bir doktorun, beyaz önlüklü bir kadının (saflığın kişileşmesi) neden bu bok denizine koşarak daldığınızı anlayamadım?! Ve mesele şu ki, doğrudan içine dalmış olman bile değil, hayatta her şey olur, ama kendini orada bulmuşsun, suya giden bir ördek gibi oradaydın, yeteneğin burada yatıyor!