Gerçek fotoğrafını burada mı gösterdin?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Burada gerçek fotoğrafını gösterdin mi?

Unread post by Kral Kuş »

rynda: 23 May 2023, 20:47 peki, "henüz akşam olmadı" diyorlar ve artık ileri düzey İK çalışanları, potansiyel bir çalışanın sosyal etkileşimini anlamak için sosyal ağlardaki hesaplarını göstermek istiyor
Bunu yapmak için, bu tür durumlar için aptalca kendi "kartvizitinizi" oluşturabilir ve fotoğrafı üç yılda bir güncelleyebilirsiniz. Yetişkinlik çağındaki insanlar için bu oldukça anlaşılabilir bir durumdur. Üstelik artık sosyal ağlarda gerçekten yapacak bir şey yok. Beğenmek ve yorum yapmak da genellikle tehlikelidir 1684863442 user_id=12161]
niqk: 23 May 2023, 20:36 Marinka, görünüşünüzden memnun olmadığınız için tüm fotoğraflarınızı dikkatlice sildiğiniz ortaya çıktı?
Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmayan ne var?
Yani bir şey diğerinden gerçekten mantıken anlaşılmaz bir şekilde çıkmıyor. Eğer bu forumdaki bir kadını beğenirsem (diyelim ki), fotoğraf yayınlamaya bile başlayabilirim. Varsa eksiklikler ve özel işaretler bulanıklaştırılabilir. Ama öte yandan herkes kendi yoluna karar verir. Belki de hoşlandığı adam bu fotoğrafları kaldırmasını istemiştir...
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Marinka: 23 May 2023, 20:37 Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne?
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz gözler, itibarınızı artırıp çıplak fotoğrafları silmek mi?
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Cujoi »

🤔 Ya ben aptalım ya da insanlar yazın kayak yapmıyor 🤔 ve neden herkes o kişinin özüne indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. Belki üçüncü uyluğundaki ikinci beni beğenmiyordu 🤔 bu yüzden her şeyi doğru yaptı 😎
These users thanked the author Cujoi for the post (total 3):
Serg_A, Arianna, Kral Kuş
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Cujoi: 24 May 2023, 06:46 neden herkes kişinin dibine indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu.
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

rynda: 24 May 2023, 07:10
ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu.
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor
yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza:
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Cujoi: 24 May 2023, 07:15
rynda: 24 May 2023, 07:10
Cujoi: 24 May 2023, 06:46 ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu.
yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza:
burada reklam mı yapıyorsunuz?
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

rynda: 24 May 2023, 07:19
rynda: 24 May 2023, 07:10 buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş, sadece bu konuda kendini iyi hissediyor
yani onu silmenin tam zamanıydı uzun zaman önce)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve eğer DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza:
burada reklam mı yapıyorsunuz
Ah hayır)) eğer reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece şunu söylüyorum :muza: anlayanlar bilir geri kalanların buna ihtiyacı yok))
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Cujoi: 24 May 2023, 07:27 Oh hayır)) eğer bir reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece anlayanların bildiğini, geri kalanların buna ihtiyacı olmadığını söylüyorum))
sonra anladım, yani - "beyler mastürbasyon yapanlar, sinir ağına gidin ve istediğiniz hileleri orada üretin"
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

🤔 Neden öyle 🤔 onlar için orada bunu başkaları yapacak 🤣🤣🤣 ve belki onların katılımıyla bir tür film yaparlar 😁🤔
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 24 May 2023, 05:43 Belki de beğendiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir...
Hayır, kendisi istemedi herhangi bir şeyi sil. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
rynda: 24 May 2023, 06:35
Marinka: Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne?
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi?
Kısmen haklısın. Çıplak fotoğraflar farklıdır. Burada sadece çıplaklığım vardı, belki de mastürbasyon yapanları cezbedebilirdi ve normal bir adamın gözünde en iyi ihtimalle anlamsız görünürdüm. Bu çok ama çok iyi durumda.

Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
These users thanked the author Geçit for the post:
Kral Kuş
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by AlexTDV »

Marinka: 24 May 2023, 09:29
Belki de sevdiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir...
Hayır, kaldırmadı Silinecek hiçbir şey istemiyorum. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
rynda: 24 May 2023, 06:35
Marinka: Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne?
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi?
Kısmen haklısın. Çıplak fotoğraflar farklıdır. Burada sadece çıplaklığım vardı, belki de mastürbasyon yapanları cezbedebilirdi ve normal bir adamın gözünde en iyi ihtimalle anlamsız görünürdüm. Bu çok ama çok iyi durumda.

Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, onları da silmek istiyorum)
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Arianna »

AlexTDV: 24 May 2023, 09:32 Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum)
Erkekler de silmeye başlarsa hiçbir şey kalmaz :D forumuna bakmak için
These users thanked the author Arianna for the post:
Slogancı
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Arianna: 24 May 2023, 09:41
Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum)
Erkekler de silmeye başlarsa o zaman forumda görecekleri şeyleri göremeyecekler :D
🤗
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marinka: 24 May 2023, 09:29 Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmayacaktır.
hayır, acele etmeye gerek yok!
Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor
büyük olasılıkla fotoğrafı sildi ve flörtle ilgili hikaye bunun için bir bahane silinen fotoğraflar için forum üyeleri ve burada potansiyel olanlar yok sizinle keyifli diyaloglar kuran adamlar
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Marinka: 24 May 2023, 09:29 Umarım net bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularınız varsa şimdi bana nasıl sildiğinizi söyleyin benimkini denedim, hiçbir şey çıkmadı ve bu yüzden AlexTDV , çok ilgili)))
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by fare zehiri »

Arianna: 24 May 2023, 09:41
Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum)
Erkekler de silmeye başlarsa o zaman forumda neye bakacaklarını bilemeyecekler :D
Peki ya yazıtlı mavi kareler?
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Arianna
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Wolffr »

Serg_A: 24 May 2023, 10:18
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularınız varsa şimdi söyleyin nasıl sildin, ben de benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve bu yüzden AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
it yöneticiyle iletişime geçmem gerekiyormuş gibi görünüyor, tam olarak bilmiyorum...
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Wolffr: 24 May 2023, 11:28
Marinka: 24 May 2023, 09:29 Umarım bunu net bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Eğer varsa sorular, şimdi söyle bana, onu silerken benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramıyor ve burada, AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Sanırım yöneticiyle iletişime geçmeliyim, tam olarak bilmiyorum. ..
ahhh, vay canına, bu tam bir güçlük
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Serg_A
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularınız varsa şimdi söyleyin nasıl sildin, ben de benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve bu yüzden AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma bir radikal gibi (ska, kötülük yetmez) kapanacaktır.

Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama nedeniyle acımasızca zorbalığa uğramaya başladı.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Serg_A
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Kral Zogu: 24 May 2023, 11:33
Marinka: 24 May 2023, 09:29 Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.

Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı.
anladım kardeşim, teşekkürler!
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Kral Kuş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 24 May 2023, 09:29 Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.

Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı.
Marinka, üçüncü taraf bir barındırma yoluyla mı yüklediği ortaya çıktı? )
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 24 May 2023, 11:45
Serg_A: 24 May 2023, 10:18 Sorularınız varsa, şimdi bana bunları nasıl sildiğinizi söyleyin, benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve işte burada, AlexTDV, o da ilgileniyor)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.

Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı.
Marinka, onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?)
neden fotoğrafında bu kadar heyecan var?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.

Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı.
Mesajla birlikte onu da silmeyi düşündüm ama görüyorum ki bir süre sonra bu fırsat ortadan kayboluyor...
İyi ki Amımı her yere koyma alışkanlığım yok 😁😁😁

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
AlexTDV:
Serg_A: 24 May 2023, 11:45

Marinka, onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?)
neden fotoğrafları etrafında bu kadar heyecan var?
I Fotoğraflarını neden sakince sildiğini merak ediyorum ama ben silemiyorum?)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

rynda: 24 May 2023, 09:44
Umarım açıkça anlatmışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
hayır, acele etmeye gerek yok!
Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor
büyük olasılıkla fotoğrafı ve flörtle ilgili hikayeyi sildi forum üyeleri için fotoğrafların silinmesinin bahanesidir ve burada seninle hoş diyaloglar kuracak potansiyel erkek yok
Sen tuhaf bir insansın. Soruyorsunuz ama kendi cevabınız hazır. O halde neden soru soruyorsunuz? Konularınızda kadınlara soru sorduğunuz zaman neredeyse hiç kadın olmadığını fark ettiniz mi? Nedenini biliyor musun? Çünkü onlarla tartışmaya başlıyorsun. Sen sordun, onlar cevapladılar ve ben sana sadece cevap vermedim, kelimenin tam anlamıyla detaylı bir şekilde anlattım ve sen hala beni bunun böyle olmadığına ikna etmeye çalıştın.
Burada ilginç adamlar var, bunu defalarca yazdım. Elbette bunlar her varilin fişini çekenler değil. Bunlar kendilerini uzman sanan kişiler değil. Kendilerini çok akıllı görenler değil. Her yerde bu vurgulanıyor ama aslında öyle değil.
Erkekler üyelerine, zekalarına, okuryazarlıklarına çok dikkat ediyorlar.
Ne tür bir eğitim aldığı ve olup olmadığı umurumda değil. hatalı ya da hatasız yazıyor. Bir kişiyi değerlendirdiğim kendi kriterlerim var. Muhtemelen hoşlanma ya da hoşlanmama aşamasında olmasına rağmen henüz hiç kimse kişiliği analiz etmemiştir. Genellikle hoşuma giderdi ve hepsi bu, ancak hiçbir şey çıkmadığında analiz etmeye başlıyorum. Hatalar üzerinde çalışmak gibi.
Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum. Gerçi neredeyse sabaha kadar burada kaldık. Hiçbir şey olmamasına rağmen iletişim kolay ve rahattı. Görünüşe göre bu kader değil.

Burada kimseyi aramadım ve kimseyi aramıyorum, ancak forumlarda insanlarla iletişim kurarken şu gerçeğine alıştım: İletişimin forumun ötesine geçtiği çok iyi bir insanla tanışabilirim. Bu nedenle ilişkilerin ortaya çıkışı da göz ardı edilemez.
Cevabımdan tatmin olmadıysan her zaman yaptığın gibi kendin cevapla, biz de oybirliğiyle cevabını doğru olarak kabul edelim. Ben morum.

Burada daha fazla soru sormayın. Öncelikle bu konuyu hiçbir şekilde tartışmayacağım. İkincisi, hâlâ bu forumu terk etmeyi planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Belki bugün, şimdi en uygun an.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 24 May 2023, 12:03 ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an.
Marin, lütfen gitme.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 24 May 2023, 12:04
Marinka: 24 May 2023, 12:03 ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün en iyi an şu an.
Marin, lütfen gitme.
Kişisel deneyimlerimden forumdan ayrılmanın zor olduğunu biliyorum. Neredeyse imkansız. Kötü bir alışkanlık gibiler.
Evet, henüz ayrılmadım, belki geri gelirim ama bu kesin değil ve yarın da değil. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor. Yani veda etmeyeceğiz)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Kral Kuş
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Bu huysuz yaşlı osuruk buradaki bütün kızları korkutup kaçıracak, onu dışarı atmalıyız!
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 24 May 2023, 12:03 Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum
Marinka, unut gitsin, tamam mı? Eh, bu aşk yok, elbette var, 20-25 yaşlarında tanışıp sonra bu aşkı sürdürürseniz, o zaman ona sahip olursunuz. Gerçek arkadaşlık gibidir, gençliğinizde ve gençliğinizde arkadaşlarınıza öncelik verirsiniz ve sonra onları kaybedersiniz, yenileri ortaya çıkmaz... Yaşadığınız ve hissedebildiğiniz sürece, sadece hayatın tadını çıkarın, burada ve şimdi!)
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Wolffr, Kral Kuş, Geçit
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Wolffr »

Marinka: 24 May 2023, 12:03 Belki de bunu çok yakın gelecekte yapacağım. Muhtemelen bugün en uygun an.
Marinka, gitme, gitme. Kafanın tamamı hasta; tamamı kemikten oluşuyor ama beyni yok.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 3):
Serg_A, Kral Kuş, Geçit
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

Asırlık bilgeliğin dediği gibi, "tam olarak olması gereken oldu." Hayattaki slogan şu: "Yapılmayan şey daha iyidir." 😎
These users thanked the author Cujoi for the post:
Serg_A
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Cujoi: 24 May 2023, 12:44 Asırlık bilgeliğin söylediği gibi, “tam olarak olması gereken oldu.” Hayattaki slogan şudur: “Yapılmayan şey daha iyidir.” 😎
altın sözler, elini sıkıyorum!
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Marinka: 24 May 2023, 12:03 İkincisi, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an.
Bu hikayeyi zaten duymuştuk. Yaklaşık 3 bin mesaj önce :-D Nedense inanamıyorum.
Serg_A: Kedimi paylaşma alışkanlığımın olmaması iyi her yerde 😁
NEDEN bunu anlamıyorum bu hiç mi?.. Ve sonra bazı insanlar "hesabımı ve tüm mesajları sil" konusunu tartışıyorlar. Genel olarak indirilen her şey sonsuza kadar kalır. Hangi botun önbelleğe aldığı ya da çılgın bir kişi tarafından mı kurtarıldığı bilinmiyor...
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Gudgeon: 24 May 2023, 13:54 Bu hikayeyi zaten duymuştuk. Yaklaşık 3 bin mesaj önce :-D Nedense inanamıyorum.
Vay canına!
çoğu durumda farklı bir takma ad altında reenkarne olacak ve deyim yerindeyse sıfırdan başlayacak :ROFL:

7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 24 May 2023, 12:03 İkincisi, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum.
moderatörden sizi engellemesini isteyen bir ekran görüntüsü gönderin
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

rynda, buna ihtiyacın var mı? İstediğini yapar. Öyle bir dürtü vardı ki, hiçbir şeyle bitmedi.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
içinde
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Gudgeon: 24 May 2023, 16:10 rynda, ancak genel olarak ihtiyacınız var BT ? İstediğini yapar. Öyle bir dürtü vardı ki, hiçbir şeyle sonuçlanmadı.
tabii ki gerekli, bir gösteri!!!
Marinka, hadi hep birlikte bekleyelim! :ROFL:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

rynda: 24 May 2023, 16:14
rynda ve Buna ihtiyacın var mı? İstediğini yapar. Öyle bir dürtü vardı ki, hiçbir şeyle sonuçlanmadı.
tabii ki gerekli, bir gösteri!!!
Marinka, hadi hep birlikte bekleyelim! :ROFL:
..her gün rahatsız edilebilecek bir bayan vardı ve onu okuldan atmak istiyorlar! (((
..içinde insani hiçbir şey yok!
*x)
These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
Serg_A, Wolffr, Kral Kuş, Slogancı
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Tapkin: 24 May 2023, 16:22 ..her gün rahatsız edilebilecek bir bayan vardı ve onu kovmak istiyorlar!((
..sende insani hiçbir şey yok!
*x)
kov, Allah korusun, yani, dedikleri gibi, kendisine (lasya) süt mantarı adını verdi..
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Tapkin: 24 May 2023, 16:22 onu da okuldan atmak istiyorlar!((
Bunu birdenbire sana kim söyledi? Kimse bir şey istemiyor.
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by jant11 »

Size salatalık yetiştirmenin yollarını anlatmaya ne dersiniz? Belki birileri bu arka plana karşı erotik fanteziler kurabilir.
Demek istediğim konu Thomas’la ilgili, konuşma ise Martha’yla ilgili.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

rim11: 24 May 2023, 22:07 Peki size nasıl salatalık yetiştireceğinizi anlatalım mı?
Haydi, en azından işe yarar bir şeyler öğreneceğim.