Evet, daha iyi görünüyorsun, tabu bir konu gibi görünmüyor.
Aile çıplaklığı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years 1 month
Re: Aile çıplaklığı.
Küçükken kız kardeşim ve ben kimsenin olmadığı bir nehre gittik ve çıplak yüzdük. Çıplaklar plajı olsaydı oraya giderdik.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
- Vik.ruba80, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Henüz ergenlik çağındayken küçük bir kasabada yaşıyorduk. Babam yurtdışında çalışıyordu ve annem, büyükannem ve ben sadece tuvaleti olan ve banyosu olmayan bir apartman dairesinde yaşıyorduk. Her cumartesi yıkanmak için şehir hamamına giderdik. Anne büyükanneyle kadınlar bölümüne gittim, yanıma benden bir yaş büyük komşu çocuğunu da alıp erkekler bölümüne gittik. Hamamda, her zamanki gibi temizlikçi kadın, amları sarkık, erkeklerin arasında özgürce dolaşan bir kadındır. Temizlikçi kadın genç olmamasına rağmen her zaman içinden külotunun ve sütyeninin göründüğü beyaz bir elbiseyle gelirdi. Bu benimle birlikte olan çocuğun her zaman sertleşmesi için yeterliydi. Bu benim başıma gelmesin diye kendimi dizginlemeye başladığımda amım da yükseldi ve kendimi fena halde rahatsız hissettim. Belki de bu yüzden hiç çıplaklar plajına gitmedim.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Aion2012Ölü, Vik.ruba80, Evgeniy-Spb
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 3 months
Evgenii7519,
Sapıkların ağzının suyu akıtmak için çocuklarıma mı bakıyorum, çocuklar da etraftaki sertlere mi bakıyor?
Sapıkların ağzının suyu akıtmak için çocuklarıma mı bakıyorum, çocuklar da etraftaki sertlere mi bakıyor?
- These users thanked the author Genç Bahar for the post:
- güle güle
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Çocuklarınız gönderilmeli mi? doğrudan manastıra mı? Kaçınmak için...Genç Bahar: ↑28 Apr 2023, 13:58 Evgenii7519 ,
Sapıkların çocuklarıma bakıp salyaları akmasın ve çocuklar da etraftaki delilere baksınlar mı?

- These users thanked the author Nikk for the post:
- İskender70
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 5 months
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
https://t.me/chat_nudistov
Çıplaklar veya sıradan bir vahşi plaja gelin ve keyfini çıkarın.
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Sağlığınız için kullanın:
https://t.me/chat_nudistov
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
İkincisi: Kural olarak aile plajları, bu tür plajların eteklerinde, az sayıda insanın bulunduğu yerlerde bulunur. Ve sapıklar, NP’nin eski zamanlayıcıları tarafından kolayca teşhis edilir. Sapıklar bunu biliyor ve bir grup çıplak erkek tarafından sikilmek istemiyorlar.
Üçüncü olarak: Karımın tek başına NP’ye gitmesine izin vermezdim.
Genç Bahar: ↑28 Apr 2023, 06:29 Bunu çocuklarımla okuduktan sonra asla çıplaklar plajı Gitmeyeceğim.
Öncelikle kimse çocukları soyunmaya zorlamıyor NP’de (Çıplaklar Plajı) plajın tam ortasında. Üstelik bunu resmi bir NP’de yaparsanız plajı terk etmeniz istenecektir. Ve büyük olasılıkla çıplak plajınaÇocukları amlarınızla utandırmamak ve çocuk tacizi kapsamına girmemek için.Evgenii7519,
Çocuklarıma bakan sapıkların ağzının suları akıtmak ve çocuklar da etraftaki delilere bakmak için mi?
İkincisi: Kural olarak aile plajları, bu tür plajların eteklerinde, az sayıda insanın bulunduğu yerlerde bulunur. Ve sapıklar, NP’nin eski zamanlayıcıları tarafından kolayca teşhis edilir. Sapıklar bunu biliyor ve bir grup çıplak erkek tarafından sikilmek istemiyorlar.
Üçüncü olarak: Karımın tek başına NP’ye gitmesine izin vermezdim.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Birçok kez kemikleri çıkıntılı erkekler gördüm ve dikkat etmedim.
Kimse onun kadar gülümsemez parmak görünmüyor. Çoğunlukla plajdaki herkes yetişkindir. Herkes bunun vücudun doğal bir reaksiyonu olduğunu anlıyor. Zorluk yaşadığımda şort giyiyordum ya da yatağa yüzüstü uzanıp güneşleniyordum.Eşimin arkadaşının bana tavsiye etmesine rağmen hiç çıplaklar plajına gitmedim. eşim ve ben birkaç kez. Eşim aldırış etmiyordu ama bana bir şey olacağını, herkesin gülümseyeceğini ve kendimi garip hissedeceğimi düşündüm.Arhivarius: ↑07 Apr 2023, 15:37 Bunu anladım, endişelenmeyin. Bu vücudun normal ve doğal bir reaksiyonudur. Ben de sahilde gaf yapıyorum. Üzerimi bir havluyla örtüyorum ya da yüzüstü güneşlenmek için uzanıyorum.
Birçok kez kemikleri çıkıntılı erkekler gördüm ve dikkat etmedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Hiç gitmedim, elimizde öyle bir şey yok maalesef. Ama duyduğuma göre penisi ereksiyon halinde olan yok mu? Seks yapıyorlar mı? Çıplak kıçımı bükeceğim ve kalkmayacak mı? Kırılacağım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Alınmayın! Kıçını tekrar tekrar çevirsen iyi olur. Ve erkekler de kalkmasalar bile memnunlar... Ve bu sizin için bir zevk...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Veronika, Arhivarius, Fargal94
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Kız arkadaşım ve ben nudik’e çıkmayı planlıyoruz çünkü vücudunuzda gereksiz hiçbir şey olmadığında rahatlamak güzel. Ama yakınlarda böyle bir şey olmadığından denizde yapmayı planlıyoruz.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Çıplaklar plajında seks yoktur. Plajın eski zamanlayıcıları tarafından kontrol edilen bir takım belirli kurallar vardır.
Vahşi bir kumsalda bu daha kolaydır ancak riskler de vardır. Vahşi bir kumsalda battaniyenin altında seks yapan ve görünüşe göre duygularını kontrol edemeyen bir çift gördüm. Ayrıca ebeveynler çoğunlukla çocuklarını, uzaklaştırılma korkusu olmadan vahşi plajlara getiriyor. Ayrıca vahşi kumsallarda sapıklar bulunabilir, bu nedenle bu tür plajlara yalnızca daha güçlü cinsiyetin desteğiyle gitmek daha iyidir.
Gençlerin sahilde nasıl buluştuğunu birçok kez fark ettim. Bence buluşmak için en ideal yer burası.
2 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
https://i.postimg.cc/5tHtnPFF/Screenshot-2023-05-02-07-32-08-639-ru-yandex-yandexmaps.jpg
2 tür plaj vardır: çıplaklar ve vahşi plajlar.
Çıplaklar plajında seks yoktur. Plajın eski zamanlayıcıları tarafından kontrol edilen bir takım belirli kurallar vardır.
Vahşi bir kumsalda bu daha kolaydır ancak riskler de vardır. Vahşi bir kumsalda battaniyenin altında seks yapan ve görünüşe göre duygularını kontrol edemeyen bir çift gördüm. Ayrıca ebeveynler çoğunlukla çocuklarını, uzaklaştırılma korkusu olmadan vahşi plajlara getiriyor. Ayrıca vahşi kumsallarda sapıklar bulunabilir, bu nedenle bu tür plajlara yalnızca daha güçlü cinsiyetin desteğiyle gitmek daha iyidir.
Gençlerin sahilde nasıl buluştuğunu birçok kez fark ettim. Bence buluşmak için en ideal yer burası.
2 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
Var, sen sadece onu aramam gerekiyor. Yandexmaps aracılığıyla buna benzer bir düzine plaj gösteriliyor
https://i.postimg.cc/5tHtnPFF/Screenshot-2023-05-02-07-32-08-639-ru-yandex-yandexmaps.jpg
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
11 saniye sonra gönderildi:
Peki kalkacak mı? Peki ne? Bu yalnızca normal bir reaksiyona sahip olduğunuz anlamına gelirBen henüz ergenlik çağındayken küçük bir kasabada yaşıyorduk. Babam yurtdışında çalışıyordu ve annem, büyükannem ve ben sadece tuvaleti olan ve banyosu olmayan bir apartman dairesinde yaşıyorduk. Her cumartesi yıkanmak için şehir hamamına giderdik. Anne büyükanneyle kadınlar bölümüne gittim, yanıma benden bir yaş büyük komşu çocuğunu da alıp erkekler bölümüne gittik. Hamamda, her zamanki gibi temizlikçi kadın, amları sarkık, erkeklerin arasında özgürce dolaşan bir kadındır. Temizlikçi kadın genç olmamasına rağmen her zaman içinden külotunun ve sütyeninin göründüğü beyaz bir elbiseyle gelirdi. Bu benimle birlikte olan çocuğun her zaman sertleşmesi için yeterliydi. Bu benim başıma gelmesin diye kendimi dizginlemeye başladığımda amım da yükseldi ve kendimi fena halde rahatsız hissettim. Belki de bu yüzden hiç çıplaklar plajına gitmedim.
11 saniye sonra gönderildi:
Peki kalkacak mı? Peki ne? Bu sadece normal bir tepki verdiğiniz anlamına geliyor.Ben henüz ergenlik çağındayken küçük bir kasabada yaşıyorduk. Babam yurtdışında çalışıyordu ve annem, büyükannem ve ben sadece tuvaleti olan ve banyosu olmayan bir apartman dairesinde yaşıyorduk. Her cumartesi yıkanmak için şehir hamamına giderdik. Anne büyükanneyle kadınlar bölümüne gittim, yanıma benden bir yaş büyük komşu çocuğunu da alıp erkekler bölümüne gittik. Hamamda, her zamanki gibi temizlikçi kadın, amları sarkık, erkeklerin arasında özgürce dolaşan bir kadındır. Temizlikçi kadın genç olmamasına rağmen her zaman içinden külotunun ve sütyeninin göründüğü beyaz bir elbiseyle gelirdi. Bu benimle birlikte olan çocuğun her zaman sertleşmesi için yeterliydi. Bu benim başıma gelmesin diye kendimi dizginlemeye başladığımda amım da yükseldi ve kendimi fena halde rahatsız hissettim. Belki de bu yüzden hiç çıplaklar plajına gitmedim.
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- İskender70
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Bir keresinde aile çıplaklığını görmüştüm. Daha da çarpıcı olan ise bu olayın Gelendzhik’teki çıplaklar plajında yaşanmamasıydı. Ve merkez sahilde. Bizi en çok etkileyen şey, evli bir çiftin bir yaşında çocuğu olmasıydı ve bu giriş dönemi 23 Şubat - 8 Mart arasıydı ve bu en sıcak sezon değildi. Böylece onlar da yüzdüler ve çocuk da. Balık tutmaktan tekneyle dönüyorduk ve işte bu resim. Seyircilerin çoğu kıyıdaki sanatoryumlardaki büyükannelerden oluşuyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Ama bir şekilde ailemizde bu bir gelenek haline geldi: Eşim neredeyse her zaman yarı çıplak dolaşıyor, en büyüğü yaklaşık 10 yaşına gelene kadar, oğullarım ve benle birlikte külot ve sutyen olmadan dolaşabiliyor, duştan çıkabiliyor ve yatak odasına git. Bu yaşa kadar hamama birlikte giderdik. Daha sonra en büyüğü 10 yaşına geldiğinde sürekli şort giymeye ve üstüne tişört atmaya başladı. Erkekler zaten 20 yaşın üzerinde ve önlerinde hala şort ve tişörtle dolaşıyor ve erkekler annelerinden utanmıyorlar - külotlarını annelerinin ve bazen de karısının önünde değiştirebiliyorlar. sutyensiz, kalçasında havluyla koşarak geçecek. Ve tişört tıpkı bir pelerin gibidir; 0,5 boyutu göz önüne alındığında, eğildiğinde meme uçları görünür, yakadan göbeğe kadar görebilirsiniz. Ama ailemizde kadın bedenine dair bir kült var, erkek çocukların 14-15 yaşlarından beri kız arkadaşları var ve annelerinin vücudunu gözlemlersek onlar için şaşırtıcı bir şey yok - artık göğüsleri hissedebiliyor olmaları dışında ve eşek - rakamlar fitness öğrencilerinin 1’inden 1’ini gösteriyor
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 6):
- Aion2012Ölü, Tolkala, Oleg257, Fargal94, PavelNokia, RedFox
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Okudum ve yaklaşık yarısının insanların açıkça komplekslere sahip olduğunu söyleyebilirim. Çıplaklar plajlarına ve vahşi plajlara gidiyorum. Aile çıplaklığı harikadır. Sapmalarının olup olmadığını size yalnızca çocukların kendileri söyleyebilir. Ama çocukluğumdan beri böyle plajlara götürülseydim sadece mutlu olurdum!
İkinci kuzenimle birlikte vahşi bir kumsaldaydım. Ben çıplağım, o ise üstsüz. Yakınlarda torunlarıyla birlikte bir büyükbaba vardı. Yani bize bakınca dede torunlarını da soydu, onlar 10-11 yaşlarındaydı... sakince topa vurdular ve mutluydular. Çıplak olmam ya da teyzem olmam da önemli değildi. Ama teyzemin ilgisini çekmişti onları izlemek... Onu bu sene ilk defa böyle bir tatile götürdüm, o da 19 yaşındaydı.
Yükselticiye gelince, bunların hepsi saçmalık. Çıplaklar plajını bir kereden fazla ziyaret ettim. Bir vaka vardı, havlu üzerinde yarı oturmuş yatıyordum, yanımda insanlar vardı, solda bir teyze, önde güzel kızlar... 23 yaşındayım, yani penisim hareket etmeye başladı, sonra bir taraftan ayağa kalkınca yayılıyor, sonra diğer tarafa iniyor, kısacası buraya nasıl gittiğini görüyorsunuz... bu teyze de gördü ve gözlerime bakmamı, gülümsememi ve onaylayarak başını sallamamı sağladı....
Başka bir vaka da, aletim havada bir havlunun üzerinde yatıyorum. Hiç utangaç değilim ve ereksiyonumu asla saklamam. Böylece güneş battı ve ben kalkmaya başladım. Önünde ise 2 çift terlik var. Bunu gördüler ve gülmeye başladılar. Ayağa kalktım, sonra uzandım, sonra kalktım, sonra uzandım, öyle konuştular ki her şeyi duydum ve baharın 12 dakikası boyunca bana güldüler. Ben de çok eğleniyorum, izlesinler...
Üçüncü vakada denize girdim, yüzüyordum ve bir şey beni uyandırdı, o yüzden sertleşmeye başladım. Havluya gidiyorum, sağda bir grup kız var, plaja geldiler ama sadece üstsüz soyunmuşlardı. Kızlardan biri beni amım dışarı çıkmış halde gördü ve çığlık atalım kızlar, adamın gafına bakın... kahretsin, bu çığlıktan düştüm ve osialt bana bakmak için döndüğünde görmediler her şey, ama bu kız, her şey çoktan düşmüş gibi...
Sadece kötü şöhretli insanların korktuğunu ve utandığını söylemek istiyorum ama tam tersine kendimle ve ereksiyonumla gurur duyuyorum, bu şu anlama geliyor: üremeye hazırım ve en önemlisi bunu yapabilecek kapasiteye sahibim. Ve farklı yaşlardaki kadınlar, uygulamanın gösterdiği gibi, ereksiyona karşı olumlu bir tutuma sahipken, erkekler ve erkekler bazen gülüyor... veya tarafsız bir şekilde.
İkinci kuzenimle birlikte vahşi bir kumsaldaydım. Ben çıplağım, o ise üstsüz. Yakınlarda torunlarıyla birlikte bir büyükbaba vardı. Yani bize bakınca dede torunlarını da soydu, onlar 10-11 yaşlarındaydı... sakince topa vurdular ve mutluydular. Çıplak olmam ya da teyzem olmam da önemli değildi. Ama teyzemin ilgisini çekmişti onları izlemek... Onu bu sene ilk defa böyle bir tatile götürdüm, o da 19 yaşındaydı.
Yükselticiye gelince, bunların hepsi saçmalık. Çıplaklar plajını bir kereden fazla ziyaret ettim. Bir vaka vardı, havlu üzerinde yarı oturmuş yatıyordum, yanımda insanlar vardı, solda bir teyze, önde güzel kızlar... 23 yaşındayım, yani penisim hareket etmeye başladı, sonra bir taraftan ayağa kalkınca yayılıyor, sonra diğer tarafa iniyor, kısacası buraya nasıl gittiğini görüyorsunuz... bu teyze de gördü ve gözlerime bakmamı, gülümsememi ve onaylayarak başını sallamamı sağladı....
Başka bir vaka da, aletim havada bir havlunun üzerinde yatıyorum. Hiç utangaç değilim ve ereksiyonumu asla saklamam. Böylece güneş battı ve ben kalkmaya başladım. Önünde ise 2 çift terlik var. Bunu gördüler ve gülmeye başladılar. Ayağa kalktım, sonra uzandım, sonra kalktım, sonra uzandım, öyle konuştular ki her şeyi duydum ve baharın 12 dakikası boyunca bana güldüler. Ben de çok eğleniyorum, izlesinler...
Üçüncü vakada denize girdim, yüzüyordum ve bir şey beni uyandırdı, o yüzden sertleşmeye başladım. Havluya gidiyorum, sağda bir grup kız var, plaja geldiler ama sadece üstsüz soyunmuşlardı. Kızlardan biri beni amım dışarı çıkmış halde gördü ve çığlık atalım kızlar, adamın gafına bakın... kahretsin, bu çığlıktan düştüm ve osialt bana bakmak için döndüğünde görmediler her şey, ama bu kız, her şey çoktan düşmüş gibi...
Sadece kötü şöhretli insanların korktuğunu ve utandığını söylemek istiyorum ama tam tersine kendimle ve ereksiyonumla gurur duyuyorum, bu şu anlama geliyor: üremeye hazırım ve en önemlisi bunu yapabilecek kapasiteye sahibim. Ve farklı yaşlardaki kadınlar, uygulamanın gösterdiği gibi, ereksiyona karşı olumlu bir tutuma sahipken, erkekler ve erkekler bazen gülüyor... veya tarafsız bir şekilde.
- These users thanked the author Kolovrat for the post (total 3):
- Arhivarius, Fargal94, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 11 months
Bunu yapamazlar: karşılaştırılacak hiçbir şeyleri yok. Durumun içindeyken dengeli bir değerlendirme yapmak imkansızdır ve daha iyisini bilmediğiniz zaman daha da fazlasıdır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Katılmıyorum! Eğilimleri hakkında konuşabilirler. Veya ne istedikleriyle ilgili. Bu çocukların çıplaklar, saçmalık, nikrofili ve benzerlerinin hayranları olduğunu mu düşünüyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 11 months
Bu konuda hiçbir şey yazmadım. Bunlar sizin kişisel icatlarınızdır. Sadece yanlara bakmadan ve bu "sapmaların" ne olduğu (veya psikiyatrist diploması / diploması) hakkında hiçbir fikri olmadan, içlerinde "sapmaların" varlığı hakkında size bilgi verebilecekleri görüşünün yanlışlığına dikkat çektim. doğum hastanesindeki psikolog da mı verildi?). Herhangi bir ortama yerleştirilen çocuklar, karşılaştırılacak hiçbir şeyin olmadığını norm olarak kabul edeceklerdir. Bunun norm olup olmadığına yalnızca yeterli yetişkinler karar verebilir. Çünkü tecrübeleri, ufukları ve karşılaştırma imkanları var, duruma dışarıdan bakıyorlar. Her ne kadar birçok yetişkin için her türlü vahşi davranış norm olsa da (çocukların önünde içki içmek veya onlarla minder üzerinde konuşmak gibi, çocukları seks oyunlarına dahil etmek gibi daha "eğlenceli" şeylerden bahsetmeye bile gerek yok). Genel olarak, çocuğun ruhu oldukça esnek ve güçlü bir şeydir - kişinin kişisel eşyalarını göstererek onu "kırmak" pek mümkün değildir. Ama aynı zamanda daha sonra sizi rahatsız etmek için nasıl geri geleceğini de bilin. Teşhircilik sizden dışarı fırlıyor, bu norm mu, değil mi? Peki, kimin umrunda
"Etkisi var mı yok mu" şeklindeki tüm bu tartışmalar boş teorilerden ibaret.

- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
- 6996, Fan, Evgeniy-Spb
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 9 months
Çocukken bir kez utanmıştım. O zamanlar yaklaşık 9 yaşındaydım. Bir hafta boyunca teyzemle birlikte şehir dışında bir kulübede yaşadım. O zamanlar 35 yaşlarındaydı. Çocuklarını başka bir şehre kocasını (boşandılar) ziyarete gönderdi. İlginç bir şey yok, hatta sıkıcıydı. Ayrıca sürekli yağmur yağıyordu ve evde oturduk. Kalışımın sonunda hava sakinleşti ve iki gün boyunca güneş vardı.
Teyzem beni erken kaldırdı ve hızla yataklarda çalıştık. Sonra güneş doğdu ve kahvaltıya gittik. Sonra biraz ev işi yaptı ve güneşlenmeye çıkmamızı önerdi. Kabul ettim ve üstümü değiştirmeye gittim. Verandaya çıkıyorum ve teyzem çoktan şezlongda. Sadece mayo giyiyor. Annemin göğüslerine o kadar baktım ki hiçbir özel şey hissetmedim. Ama sonra yüz üstü yattı ve külotunu kalçalarının arasına sakladı. İzlemesi ilginçti, onun kıçını gerçekten beğendim.Ama sonra tekrar sırt üstü yattı ve şortunun elastik bandını mümkün olduğu kadar aşağı çekti. Kıllı kasıklarının bir kısmı görünür hale geldi. Bu harikaydı! Gizlice vücudunun mahrem kısmını incelemeye başladım.
Bu da amımın ayağa kalkmasına neden oldu. Yüzüstü yatmak zorunda kaldım ama kemikler gitmedi. Teyzemin amının bir kısmına hayran kalmaya devam etmek için boynumu uzattım. Çok geçmeden bunu fark etti ve ona bu gafletten utanmamasını söyledi. Eğer utanmazsam mayolarımı tamamen çıkarabileceğimi söyledi. Onları çıkardım. Neredeyse çıplak yetişkin bir kadının yanında çıkıntılı bir am ile yatmak çok sıradışı ve heyecan vericiydi.
O, sanki benim ilgimi fark etmemiş gibi, periyodik olarak mayolarını ayarladı ve saniyeler boyunca bana kumaşın altında neyin saklı olduğunu gösterdi . Çok güzeldi! İlk defa bu kadar yoğun bir heyecan yaşadım. Ondan mayolarını tamamen çıkarmasını istemek istedim. Ama kızıp ailesine söylemesinden utanıyordum ve korkuyordum.
Kaldığımın ertesi, son gününde hâlâ onun amını bir anlığına görebiliyordum. Biz de güneşlenip eve girdik. Kapalı verandada teyzem sırtı bana dönük durdu ve mayolarını çıkardı. Sonra bornoz almak için askılığa doğru biraz döndü. İşte o zaman onu külotsuz gördüm. Doğru, altında hiçbir şeyin görünmediği sadece kasık kıllarıydı. Ama inanılmaz derecede ilginç ve heyecan vericiydi.
Teyzem beni erken kaldırdı ve hızla yataklarda çalıştık. Sonra güneş doğdu ve kahvaltıya gittik. Sonra biraz ev işi yaptı ve güneşlenmeye çıkmamızı önerdi. Kabul ettim ve üstümü değiştirmeye gittim. Verandaya çıkıyorum ve teyzem çoktan şezlongda. Sadece mayo giyiyor. Annemin göğüslerine o kadar baktım ki hiçbir özel şey hissetmedim. Ama sonra yüz üstü yattı ve külotunu kalçalarının arasına sakladı. İzlemesi ilginçti, onun kıçını gerçekten beğendim.Ama sonra tekrar sırt üstü yattı ve şortunun elastik bandını mümkün olduğu kadar aşağı çekti. Kıllı kasıklarının bir kısmı görünür hale geldi. Bu harikaydı! Gizlice vücudunun mahrem kısmını incelemeye başladım.
Bu da amımın ayağa kalkmasına neden oldu. Yüzüstü yatmak zorunda kaldım ama kemikler gitmedi. Teyzemin amının bir kısmına hayran kalmaya devam etmek için boynumu uzattım. Çok geçmeden bunu fark etti ve ona bu gafletten utanmamasını söyledi. Eğer utanmazsam mayolarımı tamamen çıkarabileceğimi söyledi. Onları çıkardım. Neredeyse çıplak yetişkin bir kadının yanında çıkıntılı bir am ile yatmak çok sıradışı ve heyecan vericiydi.
O, sanki benim ilgimi fark etmemiş gibi, periyodik olarak mayolarını ayarladı ve saniyeler boyunca bana kumaşın altında neyin saklı olduğunu gösterdi . Çok güzeldi! İlk defa bu kadar yoğun bir heyecan yaşadım. Ondan mayolarını tamamen çıkarmasını istemek istedim. Ama kızıp ailesine söylemesinden utanıyordum ve korkuyordum.
Kaldığımın ertesi, son gününde hâlâ onun amını bir anlığına görebiliyordum. Biz de güneşlenip eve girdik. Kapalı verandada teyzem sırtı bana dönük durdu ve mayolarını çıkardı. Sonra bornoz almak için askılığa doğru biraz döndü. İşte o zaman onu külotsuz gördüm. Doğru, altında hiçbir şeyin görünmediği sadece kasık kıllarıydı. Ama inanılmaz derecede ilginç ve heyecan vericiydi.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 7):
- Aion2012Ölü, Herurg, Ötesinden Gelen Şehvet, Juravl, masrafçı, PavelNokia, Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Herkese selam. Her yıl çıplaklar plajına gideriz. Çocuklu aileler için mükemmel plajlar Kırım’dadır. wankers ya da herhangi bir çöp yok.
https://i.postimg.cc/Hn14M4tn/20220827-141345-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/hvnTv4S7/20220828-114934-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/4Ndn5HFx/20220828-175248-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/9035qSS9/20220807-134157-HDR-1.jpg
https://i.postimg.cc/j2YmjfwQ/20220807-144032-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/6qN6NyBF/20220808-083716-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/Hn14M4tn/20220827-141345-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/hvnTv4S7/20220828-114934-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/4Ndn5HFx/20220828-175248-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/9035qSS9/20220807-134157-HDR-1.jpg
https://i.postimg.cc/j2YmjfwQ/20220807-144032-HDR.jpg
https://i.postimg.cc/6qN6NyBF/20220808-083716-HDR.jpg
- These users thanked the author lazarev.ilya for the post (total 21):
- zincirler, di1111, andrey.petrov, Fargal94, Timur59, Vik.ruba80, Çavuş33, sapık, Arhivarius, PavelNokia, sadece82, Mihaaaa 4, Denis881, gerz13, Ahah, Gefalar, Veloman, erzak, George, 75_egorka, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
i.e. Buraya yazmaya karar verdiğinizden beri hâlâ yeterince mastürbasyoncu yok mu?lazarev.ilya: ↑20 May 2023, 13:52 Herkese merhaba. Her yıl çıplaklar plajına gideriz. Çocuklu aileler için mükemmel plajlar Kırım’dadır. wanker yokve her türden çöp.
-
- Flört etmek
Burada olup bitenler gerçekten umurumda değil. Önemli olan oradaki tatilinizi mahvetmemek.
- These users thanked the author lazarev.ilya for the post:
- Gudgeon
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
11’den sonra gönderildi saat 9 dakika 35 saniye:
Bu yıl Koktebel’e gitmeyi planladık, ancak Ukrayna’daki durum nedeniyle şimdilik riske girmemeye karar verdik, yerel çıplaklar plajlarımızda güneşleneceğiz.
Kırım’da bu tür plajlardan oluşan bir deniz var!
11’den sonra gönderildi saat 9 dakika 35 saniye:
Bu yıl Koktebel’e gitmeyi planladık, ancak Ukrayna’daki durum nedeniyle şimdilik riske girmemeye karar verdik, yerel çıplaklar plajlarımızda güneşleneceğiz.
-
- Flört etmek
Ukrayna’daki durumun Kırım’daki tatilimizi bozmayacağını düşünüyorum. Köprüye yine bir şey yapsalar bile (Allah korusun) feribot seferleri başlayacak. Ve ordunun generalin plajlarına tecavüz etmesi pek olası değil. En rahatsız edici şey, eğer seferberlikten geçmek zorunda kalırsanız, o zaman tatilin boşa gitmesidir.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Seferberliğe giderdim ama eşim ve çocuklarım bunu düşünmeme bile izin vermiyor. Evet ve bir ev inşaatı ile ipotek.
- di1111, Fan
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Arhivarius,
Böylece kazanabilirsiniz parayı öde ve ipoteği öde. Gitmenin bir anlamı yok. O zaman hâlâ bir kahraman olacaksın. Her türlü fayda olacak
Böylece kazanabilirsiniz parayı öde ve ipoteği öde. Gitmenin bir anlamı yok. O zaman hâlâ bir kahraman olacaksın. Her türlü fayda olacak
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Eğer seni celp için ararlarsa aday olmayacağım. Ve bunu bilerek yapmak istemiyorum. Benim varlığım olmadan yarım kalacak çok fazla şey ve plan var. Ailemi de yarısı yıkılmış bir evde bırakmak istemiyorum.
Eğer seni celp için ararlarsa aday olmayacağım. Ve bunu bilerek yapmak istemiyorum. Benim varlığım olmadan yarım kalacak çok fazla şey ve plan var. Ailemi de yarısı yıkılmış bir evde bırakmak istemiyorum.
- Timur59, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/wTHbC88P/93945-snapshot20120229082102-123-491lo.jpg
https://i.postimg.cc/GmmgpFpx/66857-030-123-418lo.jpg
https://i.postimg.cc/Qdzmxvwj/731168ff008109f768640151d2ca90d2.jpg
https://i.postimg.cc/1XycjSnr/129051.jpg
https://i.postimg.cc/jqW7RLKn/anigifhth.gif
https://i.postimg.cc/GmmgpFpx/66857-030-123-418lo.jpg
https://i.postimg.cc/Qdzmxvwj/731168ff008109f768640151d2ca90d2.jpg
https://i.postimg.cc/1XycjSnr/129051.jpg
https://i.postimg.cc/jqW7RLKn/anigifhth.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
- Mishanya090, Vik.ruba80, vl123kl, Henson, PavelNokia, Gefalar
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 1 month
Bu bir tesadüf mü? :ayyy:Arhivarius: ↑07 Apr 2023, 05:55 yanlışlıkla elinle ya da vücudunun başka bir kısmıyla penisime dokunman
- These users thanked the author İskender70 for the post:
- Mishanya090
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
- Mishanya090, Vik.ruba80, Aion2012Ölü, PavelNokia, mega saniye, Veloman
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Kesinlikle!Alexander70: ↑13 Jun 2023, 11:26Bu bir tesadüf mü?yanlışlıkla elinle ya da vücudunun başka bir kısmıyla penisime dokunmak![]()
-
- Sürtünmeler
Arhivarius, Evet, bunun nasıl gerçekleştiğine dair çok ilginç bir hikaye kızımla yüzdük
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 2355 Views
-
Last post by mavi kordon
-
- 4 Replies