Bir kızın oral seks sırasındaki duyguları

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 1 month
 Bir kızın oral seks sırasındaki duyguları

Unread post by Omelchenko.Alexey »

Her zaman, gizli bir yerde, bir soruyla ilgileniyordum, ama bir nedenden dolayı bunu sormaya utanıyordum, bir kız, penisini ağzından çıkarmadan ağzına bir sürü sperm sıkıldığında ne hisseder!!?? Videoda sık sık insanların ağızlarına boşaldıklarını görüyorum, ancak çoğu zaman genç bayanlar bunu tükürür ve sadece birkaçı spermi zevkle yutar, daha önce ağzında sperm olduğunu göstermişti! Benim durumumda kadınlar spermi her zaman öğürmeden yutuyorlardı ya da herhangi bir bahane altında hiç emmediler! Onları asla zorlamadım - zorla nazik olmayacaksın! Yine de ağzınıza güçlü bir sperm atımı almak nasıl bir duygu? Hoş mu yoksa şöyle böyle bir zevk mi? Sonuçta bir kadın penisini ağzına alıp aktif olarak emmeye başladığında ağzına ne konulacağına önceden hazırlanıyor mu ve oral seks yaparken nasıl hissediyor? Zevk alıyor mu, aynı zamanda heyecanlanıyor mu ve eylemlerinden tam teşekküllü bir orgazm elde edebiliyor mu? Bir kız arkadaşım vardı, önceden hiçbir hazırlık yapmadan, neredeyse soyunmadan, pantolonumun düğmelerini çözüp oral seks yapmaya başladı! Ama ona oral seks yapmamı, onu orgazma ulaştırmamı ve ayaklarını doğrudan ağzıma doğru sallamamı kendisi de sevdi! Onun sperminin tadı hoşuma gitti ama buna tıpkı spermini yer gibi alışmalısın! Önce kendinizi yutmaya zorluyorsunuz, ben yapamıyorum, sonra hoşlanmaya başlıyorsunuz ve ne kadar lezzetli, harika ve heyecan verici olduğunu fark ediyorsunuz! Tamam, yine sorudan kaçındım. Peki cesur kızlardan herhangi biri bana soruma tam ve ayrıntılı bir cevap verecek mi? Şimdiden teşekkür ederim! Erkeklerden yazmamalarını rica ediyorum!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Oral seks sırasında bir kızın hissettikleri

Unread post by Geçit »

omelchenko.aleksey: 06 May 2023, 21:39 Her zaman gizli bir yerde bir soru ilgimi çekiyordu, ama bir nedenden dolayı bu soruyu sormaya utanıyordum, bir kız penisini dışarı çıkarmadan ağzına bir sürü sperm sıkıldığında ne hisseder? ağzından!!?? Videoda sık sık insanların ağızlarına boşaldıklarını görüyorum, ancak çoğu zaman genç bayanlar bunu tükürür ve sadece birkaçı spermi zevkle yutar, daha önce ağzında sperm olduğunu göstermişti! Benim durumumda kadınlar spermi her zaman öğürmeden yutuyorlardı ya da herhangi bir bahane altında hiç emmediler! Onları asla zorlamadım - zorla nazik olmayacaksın! Yine de ağzınıza güçlü bir sperm atımı almak nasıl bir duygu? Hoş mu yoksa şöyle böyle bir zevk mi? Sonuçta bir kadın penisini ağzına alıp aktif olarak emmeye başladığında ağzına ne konulacağına önceden hazırlanıyor mu ve oral seks yaparken nasıl hissediyor? Zevk alıyor mu, aynı zamanda heyecanlanıyor mu ve eylemlerinden tam teşekküllü bir orgazm elde edebiliyor mu? Bir kız arkadaşım vardı, önceden hiçbir hazırlık yapmadan, neredeyse soyunmadan, pantolonumun düğmelerini çözüp oral seks yapmaya başladı! Ama ona oral seks yapmamı, onu orgazma ulaştırmamı ve ayaklarını doğrudan ağzıma doğru sallamamı kendisi de sevdi! Onun sperminin tadı hoşuma gitti ama buna tıpkı spermini yer gibi alışmalısın! Önce kendinizi yutmaya zorluyorsunuz, ben yapamıyorum, sonra hoşlanmaya başlıyorsunuz ve ne kadar lezzetli, harika ve heyecan verici olduğunu fark ediyorsunuz! Tamam, yine sorudan kaçındım. Peki cesur kızlardan herhangi biri bana soruma tam ve ayrıntılı bir cevap verecek mi? Şimdiden teşekkür ederim! Erkeklerden yazmamalarını rica ediyorum!
Sakso yapmayı seviyorum. Sürecin kendisini seviyorum ve asla sperm tükürmedim)
These users thanked the author Geçit for the post (total 7):
fırçalamak, Sibiryak89, Ogest, Fargal94, Omelchenko.Alexey, Kral Kuş, aomelchenko
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by gümüş_fox »

omelchenko.aleksey: 06 May 2023, 21:39 Her zaman gizli bir yerde bir soru ilgimi çekiyordu, ama bir nedenden dolayı bu soruyu sormaya utanıyordum, bir kız penisini dışarı çıkarmadan ağzına bir sürü sperm sıkıldığında ne hisseder? ağzından!!?? Videoda sık sık insanların ağızlarına boşaldıklarını görüyorum, ancak çoğu zaman genç bayanlar bunu tükürür ve sadece birkaçı spermi zevkle yutar, daha önce ağzında sperm olduğunu göstermişti! Benim durumumda kadınlar spermi her zaman öğürmeden yutuyorlardı ya da herhangi bir bahane altında hiç emmediler! Onları asla zorlamadım - zorla nazik olmayacaksın! Yine de ağzınıza güçlü bir sperm atımı almak nasıl bir duygu? Hoş mu yoksa şöyle böyle bir zevk mi? Sonuçta bir kadın penisini ağzına alıp aktif olarak emmeye başladığında ağzına ne konulacağına önceden hazırlanıyor mu ve oral seks yaparken nasıl hissediyor? Zevk alıyor mu, aynı zamanda heyecanlanıyor mu ve eylemlerinden tam teşekküllü bir orgazm elde edebiliyor mu? Bir kız arkadaşım vardı, önceden hiçbir hazırlık yapmadan, neredeyse soyunmadan, pantolonumun düğmelerini çözüp oral seks yapmaya başladı! Ama ona oral seks yapmamı, onu orgazma ulaştırmamı ve ayaklarını doğrudan ağzıma doğru sallamamı kendisi de sevdi! Onun sperminin tadı hoşuma gitti ama buna tıpkı spermini yer gibi alışmalısın! Önce kendinizi yutmaya zorluyorsunuz, ben yapamıyorum, sonra hoşlanmaya başlıyorsunuz ve ne kadar lezzetli, harika ve heyecan verici olduğunu fark ediyorsunuz! Tamam, yine sorudan kaçındım. Peki cesur kızlardan herhangi biri bana soruma tam ve ayrıntılı bir cevap verecek mi? Şimdiden teşekkür ederim! Sizden erkeklere yazmamanızı rica ediyorum!
Genel olarak, açık bir duygu yoktur - onlardan oluşan bir "buket"... :)
Mesela, onun önünde dizlerinin üzerinde duruyorsun (örneğin bir yerde "hızlı bir seks seansı" varsa) - aşağılayıcı, evet! Ama aynı zamanda, onu özellikle (ve bazen - "neredeyse" değil! :)) DİŞLERİNİZLE en hassas yerinden tutuyorsunuz, üstelik bu da kesin bir durum. , biraz - genel olarak erkekliğinin, özel olarak da erkeksi yaşayabilirliğinin “kutsal” bir sembolü değil mi; onun üzerinde bir tür güç... :) Ama bu derin bir seviye.
Tamamen dokunsal - bu, ipeksilikle kaplı çok tuhaf ve paradoksal bir sertlik karışımı - özellikle ilişkisel olarak başına! Tek kelimeyle muhteşem bir kombinasyon. :) Ve "hareketleri" de (sertleşiyor ve sonra rahatlıyor - ben de bundan bahsediyorum!) aynı zamanda çok komik ve heyecan verici. :)
Şehvetli anlamda - evet, onun için neyin iyi olduğunu bilmek güzel bir tahrik oluyor ve bunu yapan da benim; özellikle de onun "karşılık vermek" üzere olduğunu, bir süre ara vereceğini ve çok daha iyi ve... daha yoğun bir şekilde "teşekkür edebileceğini" bildiğinizde, ikinci "yaklaşım" ile çok daha fazlasını alabilirsiniz. daha uzun, çünkü cemaatimizin gelmesine neden zaman var... :) Üstelik birçoğunuzun oral seks konusunda tam teşekküllü bir seks olarak bir tutumu yok; mesela vajina olmadan - sayılmazdı! :)
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 5):
Nikk, Sibiryak89, Fargal94, Omelchenko.Alexey, aomelchenko
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek

Merhaba! Saymaya gelince, vajina olmadan sayamazsınız! Afrika’da da orgazm oluyor, en azından ben öyle düşünüyorum! Kişisel hayatımdan bir olay. Bir gün direksiyon başında oturuyordum ve pazarda bir şeye bakan patronları beklerken bir kız yanıma geldi ve onunla para karşılığında seks yapmayı teklif etti! Yanımda o kadar para yoktu ve güpegündüz arabada olmak rahat değildi ve kışın bile etrafta dolaşan insanlar vardı ve araba ile çıkmak zorunda kalacaktım ve eğer çıkamazsam gidemezdim. patronlar geri geldi. Reddettim, sonra oral seks teklif etti ve fiyatı bana uygundu (bunun için yeterli param vardı) ve hiçbir yere gitmem gerekmedi! Onun "temizliğinden" hiç şüphem yoktu, çünkü onun adını zaten birden fazla kez duymuştum ve düzenli olarak bir doktor tarafından muayene edildiğini, diğer sürücüler bunu bana söylemişti). kabul etti, arabaya bindi ve her şeyi çok iyi ve uzun süre geciktirmeden yaptı! Ve ben bu tam teşekküllü seksi kendi açımdan düşünüyorum! Eh, hem zevkini hem de parasını aldı (spermi hiç utanmadan yuttu)! Yani araba tamamen temizdi ve o mutluydu, ben de öyle! Yani tam bir seks! Eğer onu vajinanın içine koymazsan bu da gerçek seks değil midir? Genel olarak açık sözlü cevabınız için teşekkür ederim!!! Yani bu, olumlu duyguların "tam bir buketi"! Ayrıca bir kızın oral seks yaparken dışarıdan uyarılmadan orgazm olup olamayacağını da bilmek isterim! Şahsen ben bir kıza oral seks yaparak, onu orgazma ulaştırarak ve o boşalmaya başladığında neredeyse aynı anda ben de boşalarak orgazm elde edebilirim! Ancak bunun için çok heyecanlı olmanız gerekiyor! Oral seks sırasında neredeyse penisime dokunmuyorum, sadece sonunda boşalma anında onu elime alıyorum! Bu açık sözlü olabilir ama doğru ve bunu size söylemekten utanmıyorum! Sizi bu forumun genişliğinde tekrar görmeyi ve çeşitli açık cinsel konuları tartışmayı umuyorum!!! Hoşça kalın, sağlık ve neşe!!!

9 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 06 May 2023, 22:05 Sakso vermeyi seviyorum. Sürecin kendisini seviyorum ve hiçbir zaman sperm tükürmedim)
Tek kelimeyle büyüleyici, akıllı ve akıllısın! Şahsen ben bu kızları gerçekten seviyorum ve kiminle oldukları ya da kimin arkadaşları oldukları önemli değil!!! :şampuan:
Liman. Öğretmen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Liman. Öğretmen »

Marinka: 06 May 2023, 22:05 Sakso vermeyi seviyorum. Sürecin kendisi hoşuma gidiyor ve hiçbir zaman sperm tükürmedim)
Akıllı kız. Çok şükür böyle insanlar var :cat1:
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek

Mütevazı bir şekilde değil ama çok cesurum!!! :oops:

12 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
silver_fox: 07 May 2023, 18:13 Genel olarak net bir his yok - bütün bir "buket"...
I oral seks yapmak gibi. Sürecin kendisini seviyorum ve hiçbir zaman sperm tükürmedim)
Sizin gibi insanlar sayesinde bu dünya sıkıcı değil ve hayat daha parlak ve daha istekli hale geliyor!!!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”