Arianna: ↑16 May 2023, 20:14
Okunmamış mesaj 16 Mayıs 2023, 20:14
Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlar
Metreslerin başı ağrımaz ve çoğu metresle karınızın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz n 6 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Marinka :17 May 2023, 10:08
Modern gerçekliklerde, kadınların erkeklerden daha fazla kazanma olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle para çoğu zaman büyük bir rol oynamaz.
[quote=Arianna post_id=204001 time=1684257290 user_id=13207] Okunmamış mesaj 16 Mayıs 2023, 20:14
Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlar [/quote] Metreslerin başı ağrımaz ve çoğu metresle karınızın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz🤣 n [size=85][color=green] 6 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=204195 time=1684307286 user_id=12161] Modern gerçekliklerde, kadınların erkeklerden daha fazla kazanma olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle para çoğu zaman büyük bir rol oynamaz. [/quote] Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?)
Okunmamış mesaj 16 Mayıs 2023, 20:14
Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlar
Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu metresle karınızın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz
6 dakika 23 saniye sonra gönderildi: n
Modern gerçekliklerde kadınlar genellikle erkeklerden daha fazla kazanıyor. Bu nedenle para çoğu zaman büyük bir rol oynamaz.
Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?)
n
Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynısı. Eğer erkeklerin ve kadınların çoğunluğunu alırsak, o zaman bir kadın bir erkekten daha fazlasını alır.
Eğer şimdi bu forumda gelirleri karşılaştırırsak, o zaman erkeklerin büyük çoğunluğundan daha fazlasına sahip olacağım. Kimseyi gücendirmek niyetinde değilim ve çoğu zaman bu onların hatası değil. Artık hayatımız insanların emeğinin değerinin düşmesine neden oluyor.
Kral Zogu: ↑18 May 2023, 06:09
Tam olarak anlamıyorum. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir.
Almanya’da yaşıyorum ve size bunun gerçekte ne olduğunu söylüyorum. Almanya televizyonda cennet ama biraz daha derine inin.... Kaynakçı olduğumu, bir kurstan mezun olduğumu, ancak meslek okulu gibi mezun olmam gereken bir ders olmadığını anlattım. Fark bu.
Şimdi bilmediğinizi yazıyorsunuz ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadınız, ne olduğunu sormadınız ve nasıl?
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Livrik: ↑17 May 2023, 13:27
Benimki, evli bir kadının kendi kadın ortamındaki statüsünün kocasız veya boşanmış birine göre çok daha yüksek olduğunu, eskisini bırakıp yenisini bulmanın o kadar kolay olmadığını, bu yüzden onların live..
Bir milyondan fazla insanın yaşadığı başkentlerde ve şehirlerde bu, uzun süredir modası geçmiş bir önyargıdır.
Wolffr:17 May 2023, 14:00
Size kendimden bahsedeceğim, Fazla uzağa gitmeyeceğim, vasıfsız emek Almanya’daki en zor ve en az ücretli emektir. Geçişlerimi yaptırdım, sonra sınavlara tekrar girdim ve sonunda size en zor, en kirli işi veriyorlar, bir Alman bu işi %100 yapmaz. Buraya geldiğimde örneğin kaynakçı olarak 3 yıl boyunca normal bir şekilde eğitim almanın mümkün olduğunu ve senin vasıflı bir işçi olduğunu bilmiyordum,
Tam olarak anlamadığım bir şey. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir.
1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Marinka: ↑17 May 2023, 20:46[quote=Marinka post_id=204443 time=1684345564 user_id=12161]
Haydi...
Burada çok alıngan ve çok intikamcı adamlar var, bu arada aynı şey Erogen’de de oldu. Çoğu zaman bana öyle geliyor ki tek bir beyinleri var ve bu kafalarında değil. Fenomen.
[quote=andrey.petrov post_id=204667 time=1684395092 user_id= 4590] [quote=Arianna post_id=204001 time =1684257290 user_id=13207] Okunmamış mesaj 16 Mayıs 2023, 20:14
Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlar [/ quote ] Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu metresle karınızın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz’ 129315;
[size=85] [color=green]6 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Marinka post_id=204195 time=1684307286 user_id=12161] Modern gerçekliklerde kadınlar genellikle erkeklerden daha fazla kazanıyor. Bu nedenle para çoğu zaman büyük bir rol oynamaz. [/quote] Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?) [/quote] n Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynısı. Eğer erkeklerin ve kadınların çoğunluğunu alırsak, o zaman bir kadın bir erkekten daha fazlasını alır. Eğer şimdi bu forumda gelirleri karşılaştırırsak, o zaman erkeklerin büyük çoğunluğundan daha fazlasına sahip olacağım. Kimseyi gücendirmek niyetinde değilim ve çoğu zaman bu onların hatası değil. Artık hayatımız insanların emeğinin değerinin düşmesine neden oluyor.
[size=85][color=green]2 dakika 14 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Wolffr post_id=204655 time=1684392406 user_id=15660] [quote=" Kral Zogu" post_id=204607 time=1684379347 user_id=10833] Tam olarak anlamıyorum. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir. [/quote] Almanya’da yaşıyorum ve size bunun gerçekte ne olduğunu söylüyorum. Almanya televizyonda cennet ama biraz daha derine inin.... Kaynakçı olduğumu, bir kurstan mezun olduğumu, ancak meslek okulu gibi mezun olmam gereken bir ders olmadığını anlattım. Fark bu. [/quote]
Şimdi bilmediğinizi yazıyorsunuz ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadınız, ne olduğunu sormadınız ve nasıl?
[size=85] [color=green ]2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Kral Zogu" post_id=204607 time=1684379347 user_id= 10833] [quote=Livrik post_id=204267 time =1684319257 user_id= 9599] Benimki, evli bir kadının kendi kadın ortamındaki statüsünün kocasız veya boşanmış birine göre çok daha yüksek olduğunu, eskisini bırakıp yenisini bulmanın o kadar kolay olmadığını, bu yüzden onların live.. [/quote] Bir milyondan fazla insanın yaşadığı başkentlerde ve şehirlerde bu, uzun süredir modası geçmiş bir önyargıdır.[quote=Wolffr post_id=204278 time=1684321245 user_id=15660] Size kendimden bahsedeceğim, Fazla uzağa gitmeyeceğim, vasıfsız emek Almanya’daki en zor ve en az ücretli emektir. Geçişlerimi yaptırdım, sonra sınavlara tekrar girdim ve sonunda size en zor, en kirli işi veriyorlar, bir Alman bu işi %100 yapmaz. Buraya geldiğimde örneğin kaynakçı olarak 3 yıl boyunca normal bir şekilde eğitim almanın mümkün olduğunu ve senin vasıflı bir işçi olduğunu bilmiyordum, [/quote] Tam olarak anlamadığım bir şey. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir.
[size=85][color=green]1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=204443 time=1684345564 user_id=12161]
[quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id=12161] Bana çoğu zaman tek bir evrişim varmış gibi geliyor [/quote] O zaman bu artık bir evrişim değil, düz bir çizgi :-D . Ancak genel olarak evet, bu pratik olarak doğrudur).
[quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id=12161] Eğer şimdi bu forumda gelirleri karşılaştırırsak, o zaman erkeklerin büyük çoğunluğundan daha fazlasına sahip olacağım. [/quote] Fotoğrafsız kıskanılacak gelin)) ) Evlenmek🤣
Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlara
Cevabım basit, karımı kadın olarak değil insan olarak seviyorum, en başından beri böyleydi. Ve sonra onun oral seksten hoşlanmadığını da fark ettim (cunnilingus ile ilgili bu hikaye, o zaman sanki orgazm olmuş gibi delirdiğimi düşündüm, ama hissetmedim, görünüşe göre o taklit ediyordu).
[quote=Arianna post_id=204001 time=1684257290 user_id=13207] Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlara [/quote] Cevabım basit, karımı kadın olarak değil insan olarak seviyorum, en başından beri böyleydi. Ve sonra onun oral seksten hoşlanmadığını da fark ettim (cunnilingus ile ilgili bu hikaye, o zaman sanki orgazm olmuş gibi delirdiğimi düşündüm, ama hissetmedim, görünüşe göre o taklit ediyordu).
Marinka: ↑18 May 2023, 11:04
Hayır, kuruluşların yönetimine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidiyorsunuz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynı
Patronlarınızın erkek olması ve belirli hizmetler için ekstra para ödemeleri nedeniyle olabilir mi?)) Çalışma saatleri içinde masaj veya stres giderme gibi mi?))
[quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id=12161] Hayır, kuruluşların yönetimine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidiyorsunuz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynı [/quote] Patronlarınızın erkek olması ve belirli hizmetler için ekstra para ödemeleri nedeniyle olabilir mi?)) Çalışma saatleri içinde masaj veya stres giderme gibi mi?))
Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynı
Patronlarınızın erkek olması ve belirli hizmetler için ekstra para ödemeleri nedeniyle olabilir mi?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres giderme gibi mi?))
Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. Operasyonel verimlilik açısından boşluk var.
[quote=andrey.petrov post_id=204686 time=1684398047 user_id= 4590] [quote=Marinka post_id=204678 time =1684397076 user_id=12161] Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunlukla kadın var ve bir işçiden daha fazla kazanıyorlar. Bir bankaya, seyahat acentesine, sigorta acentesine, emlak acentesine gidin. Aynı [/quote] Patronlarınızın erkek olması ve belirli hizmetler için ekstra para ödemeleri nedeniyle olabilir mi?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres giderme gibi mi?)) [/quote]
Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. Operasyonel verimlilik açısından boşluk var.
Marinka: ↑18 May 2023, 11:24
Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. İş verimliliği açısından boş bir alan var
Hikâye anlatıcısından başka bir yanıt beklemiyordum
Kahretsin, gerçekten erkeklerden nefret etmiyorsun) ne oldu?))
[quote=Marinka post_id=204687 time=1684398252 user_id=12161] Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. İş verimliliği açısından boş bir alan var [/quote] Hikâye anlatıcısından başka bir yanıt beklemiyordum’s 129315; Kahretsin, gerçekten erkeklerden nefret etmiyorsun) ne oldu?))
Hayır, kuruluşların yönetimine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidiyorsunuz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunluğu kadın ve işçiden daha fazla kazanıyorlar.
“Kaldır-taşı-at” tipinde olan işçi Tabii ki muhasebeci daha az kazanıyor. Ve bir uzman, örneğin bir tornacı (özellikle bir model yapımcısı), bir uçak fabrikasındaki perçinleyici veya en yüksek rütbeli bir kaynakçı, çoğu zaman ustabaşı ve hatta proses mühendisi gibi patronlarından daha fazla kazanır.
[quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id=12161] Hayır, kuruluşların yönetimine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidiyorsunuz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunluğu kadın ve işçiden daha fazla kazanıyorlar. [/quote] “Kaldır-taşı-at” tipinde olan işçi Tabii ki muhasebeci daha az kazanıyor. Ve bir uzman, örneğin bir tornacı (özellikle bir model yapımcısı), bir uçak fabrikasındaki perçinleyici veya en yüksek rütbeli bir kaynakçı, çoğu zaman ustabaşı ve hatta proses mühendisi gibi patronlarından daha fazla kazanır.
Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunluğu kadın ve işçiden daha fazla kazanıyorlar.
“Kaldır-taşı-at” tipinde olan işçi Tabii ki muhasebeci daha az kazanıyor. Ve bir uzman, örneğin bir tornacı (özellikle bir model yapımcısı), bir uçak fabrikasındaki perçinleyici veya en yüksek kategoriye sahip aynı kaynakçı, genellikle ustabaşı ve hatta proses mühendisi gibi patronlarından daha fazlasını alır.
Marinka: ↑18 May 2023, 11:24
Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. İş verimliliği açısından boş bir alan var
Hikâye anlatıcısından başka bir yanıt beklemiyordum
Kahretsin, gerçekten erkeklerden nefret etmiyorsun) ne oldu?))
Aptal insanlardan hoşlanmıyorum ve en önemlisi de kendilerini akıllı sanan aptal insanlardan hoşlanmıyorum. Akıllı insanlara karşı iyi bir tavrım var ama burada neredeyse hiç yok.
[quote="Kral Zogu" post_id=204690 time=1684398519 user_id=10833] [quote=Marinka post_id= 204678 time=1684397076 user_id=12161] Hayır, kuruluşların idaresine, personel memurlarına, muhasebeye, ekonomistlere gidersiniz. Orada neredeyse hiç erkek yok, çoğunluğu kadın ve işçiden daha fazla kazanıyorlar. [/quote] “Kaldır-taşı-at” tipinde olan işçi Tabii ki muhasebeci daha az kazanıyor. Ve bir uzman, örneğin bir tornacı (özellikle bir model yapımcısı), bir uçak fabrikasındaki perçinleyici veya en yüksek kategoriye sahip aynı kaynakçı, genellikle ustabaşı ve hatta proses mühendisi gibi patronlarından daha fazlasını alır. [/quote]
Bir fabrikada tornacı olarak mı çalışıyorsunuz?
[size=85][color=green]2 dakika 11 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=andrey.petrov post_id=204689 time =1684398456 user_id=4590] [quote=Marinka post_id=204687 time=1684398252 user_id=12161] Patronlar da genellikle kadındır, özellikle de düşünmeniz ve çalışmanız gereken yerlerde. Erkek patron çoğunlukla bir bürokrattır. İş verimliliği açısından boş bir alan var [/quote] Hikâye anlatıcısından başka bir yanıt beklemiyordum’s 129315; Kahretsin, gerçekten erkeklerden nefret etmiyorsun) ne oldu?)) [/quote]
Aptal insanlardan hoşlanmıyorum ve en önemlisi de kendilerini akıllı sanan aptal insanlardan hoşlanmıyorum. Akıllı insanlara karşı iyi bir tavrım var ama burada neredeyse hiç yok.
Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl diye sormadığınızı yazıyorsunuz?
Burada sana göre kimse yok ve O hiçbir şey söylemeyecek, her şeyi kendisi yapmak zorunda. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist...
[quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id=12161] Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl diye sormadığınızı yazıyorsunuz? [/quote] Burada sana göre kimse yok ve O hiçbir şey söylemeyecek, her şeyi kendisi yapmak zorunda. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist...
Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl olduğunu sormadığınızı yazıyorsunuz?
Burada kimse sana bir şey söylemeyecek, her şeyi kendin yapmak zorundasın. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist...
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaş açısından değil.
[quote=Wolffr post_id=204693 time=1684399539 user_id=15660] [quote=Marinka post_id=204678 time=1684397076 user_id= 12161] Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl olduğunu sormadığınızı yazıyorsunuz? [/quote] Burada kimse sana bir şey söylemeyecek, her şeyi kendin yapmak zorundasın. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist... [/quote]
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaş açısından değil.
Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl diye sormadığınızı yazıyorsunuz?
Burada kimse sana bir şey söylemeyecek, her şeyi kendin yapmak zorundasın. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist...
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaşlar açısından değil.
Belki öyle, belki öyle değil... ama burada her şeyden yeterince var....
Çalışıyordum ve dispanserde kuyruğa girdim, sıra geldi, bir mektup geldi, falan filan, lütfen uğrayın. Patronun yanına gittim, sözleşmenin bende olduğuna dair mektubu gösterdim vs. Patron bana cevap verdi, hasta mısın, o zaman 50 yaşındaydım, önlem için muayene ol diyorum. Bana hayır dedi ve hepsi bu. İşten çıkarılmaya kadar ve buna dahil. Sonra beni aradı ve genel olarak bir istifa mektubu yazdığını ve dispanserden sonra geri gelip beni tekrar işe aldığını söyledi. Evet gittim, dinlendim, tedavi gördüm..., geldim, patron beni işe aldı ama 4 ay sonra hasta adama ihtiyacımız yok ihtarıyla onu kovdum. Almanya’da 50 yaşından sonra iş bulmak oldukça zordur.
[quote=Marinka post_id=204696 time=1684399870 user_id=12161] [quote=Wolffr post_id=204693 time=1684399539 user_id= 15660] [quote=Marinka post_id=204678 time =1684397076 user_id=12161] Şimdi bilmediğinizi ama diğer çalışanlarla iletişim kurmadığınızı, ne ve nasıl diye sormadığınızı yazıyorsunuz? [/quote] Burada kimse sana bir şey söylemeyecek, her şeyi kendin yapmak zorundasın. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist... [/quote]
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaşlar açısından değil. [/quote] Belki öyle, belki öyle değil... ama burada her şeyden yeterince var.... Çalışıyordum ve dispanserde kuyruğa girdim, sıra geldi, bir mektup geldi, falan filan, lütfen uğrayın. Patronun yanına gittim, sözleşmenin bende olduğuna dair mektubu gösterdim vs. Patron bana cevap verdi, hasta mısın, o zaman 50 yaşındaydım, önlem için muayene ol diyorum. Bana hayır dedi ve hepsi bu. İşten çıkarılmaya kadar ve buna dahil. Sonra beni aradı ve genel olarak bir istifa mektubu yazdığını ve dispanserden sonra geri gelip beni tekrar işe aldığını söyledi. Evet gittim, dinlendim, tedavi gördüm..., geldim, patron beni işe aldı ama 4 ay sonra hasta adama ihtiyacımız yok ihtarıyla onu kovdum. Almanya’da 50 yaşından sonra iş bulmak oldukça zordur.
Wolffr: ↑18 May 2023, 11:45
Burada kimse size bir şey söylemeyecek, her şeyi kendiniz yapmak zorundasınız. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist...
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaşlar açısından değil.
Belki öyle, belki öyle değil... ama burada her şeyden yeterince var....
Çalışıyordum ve dispanserde kuyruğa girdim, sıra geldi, bir mektup geldi, falan filan, lütfen uğrayın. Patronun yanına gittim, sözleşmenin bende olduğuna dair mektubu gösterdim vs. Patron bana cevap verdi, hasta mısın, o zaman 50 yaşındaydım, önlem için muayene ol diyorum. Bana hayır dedi ve hepsi bu. İşten çıkarılmaya kadar ve buna dahil. Sonra beni aradı ve genel olarak bir istifa mektubu yazdığını ve dispanserden sonra geri gelip beni tekrar işe aldığını söyledi. Evet gittim, dinlendim, tedavi gördüm..., geldim, patron beni işe aldı ama 4 ay sonra hasta adama ihtiyacımız yok ihtarıyla onu kovdum. Almanya’da 50 yıl sonra iş bulmak çok zor.
Evet, her şeyi anlıyorum ama inanın bana çok şanslısınız. Sadece inan ve bu kadar.
Burada kimse size bir şey söylemeyecek, her şeyi kendiniz yapmak zorundasınız. Sistem bu ve buraya geldiğimde ağrıları atlatana kadar her şey stabildi, sonra iş aramak zorunda kaldım. Biz burada kötü Ruslarız, paraya ihtiyacımız yok, bize iş verin, hepsi bu, ama Almanlar bu sistemi biliyor ve okuldan sonra işe gitmek istemiyorlar, çalışmaya devam ediyorlar... Sistemler tamamen farklı: kapitalist ve sosyalist... [/quote]
Almanya’ya geldiğinize sevinin. Rusya’da kat kat daha kötü yaşarsınız. Sanırım on kez. Her bakımdan daha kötü. Genel yaşam standardından bahsediyorum. Sadece maaşlar açısından değil. [/quote] Belki öyle, belki öyle değil... ama burada her şeyden yeterince var.... Çalışıyordum ve dispanserde kuyruğa girdim, sıra geldi, bir mektup geldi, falan filan, lütfen uğrayın. Patronun yanına gittim, sözleşmenin bende olduğuna dair mektubu gösterdim vs. Patron bana cevap verdi, hasta mısın, o zaman 50 yaşındaydım, önlem için muayene ol diyorum. Bana hayır dedi ve hepsi bu. İşten çıkarılmaya kadar ve buna dahil. Sonra beni aradı ve genel olarak bir istifa mektubu yazdığını ve dispanserden sonra geri gelip beni tekrar işe aldığını söyledi. Evet gittim, dinlendim, tedavi gördüm..., geldim, patron beni işe aldı ama 4 ay sonra hasta adama ihtiyacımız yok ihtarıyla onu kovdum. Almanya’da 50 yıl sonra iş bulmak çok zor. [/quote]
Evet, her şeyi anlıyorum ama inanın bana çok şanslısınız. Sadece inan ve bu kadar.
andrey.petrov: ↑18 May 2023, 10:31
Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu aşk ilişkisinde
Sanırım bir şeye izin vermeyen bir kadınla evlensem , o zaman seçiminizi yaptınız ve ya ikna edeceksiniz ya da katlanacaksınız. Marina yukarıda doğru yazmış, bir hizmetçi bulacaklar ve sonra sıcak seks için sola gidecekler, uygun bir şekilde
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki eğer başı ağrıyorsa ve hiçbir şey istemiyorsa, o zaman belki karısı o kadar bıkmıştır ki çoraplarını ser ve pancar çorbası pişir ki seksin onu hiç rahatsız etmesin. Dinlenmiş ve mutlu bir kadın iyi seksi reddetmeyecektir
7 dakika 9 saniye sonra gönderilir:
andrey.petrov: ↑18 May 2023, 10:31
Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?)
andrey.petrov: ↑18 May 2023, 11:20
Belki de patronlarınız yüzünden erkekler mi ve belirli hizmetlere daha fazla para mı ödüyorsunuz?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres giderme gibi mi?))
Yağlı yağlı ipuçları Günümüzde hiçbir kadının yüksek maaşını görmediniz mi? Bu nasıl bir pozisyon, bir kadının yalnızca samimi hizmetler karşılığında normal para alabilmesi gibi?
These users thanked the author Arianna for the post:
[quote=andrey.petrov post_id=204667 time=1684395092 user_id= 4590] Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu aşk ilişkisinde [/quote] Sanırım bir şeye izin vermeyen bir kadınla evlensem , o zaman seçiminizi yaptınız ve ya ikna edeceksiniz ya da katlanacaksınız. Marina yukarıda doğru yazmış, bir hizmetçi bulacaklar ve sonra sıcak seks için sola gidecekler, uygun bir şekilde
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki eğer başı ağrıyorsa ve hiçbir şey istemiyorsa, o zaman belki karısı o kadar bıkmıştır ki çoraplarını ser ve pancar çorbası pişir ki seksin onu hiç rahatsız etmesin. Dinlenmiş ve mutlu bir kadın iyi seksi reddetmeyecektir
[size=85][color=green]7 dakika 9 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=andrey.petrov post_id=204667 time =1684395092 user_id=4590] Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?) [/quote][quote=andrey.petrov post_id=204686 time=1684398047 user_id=4590] Belki de patronlarınız yüzünden erkekler mi ve belirli hizmetlere daha fazla para mı ödüyorsunuz?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres giderme gibi mi?)) [/quote] Yağlı yağlı ipuçları Günümüzde hiçbir kadının yüksek maaşını görmediniz mi? Bu nasıl bir pozisyon, bir kadının yalnızca samimi hizmetler karşılığında normal para alabilmesi gibi?
Eski kitapları okursanız, eski filmleri izlerseniz şimdiki kadar kötü değildi. Kadın da erkek de şımarıklaştı... Talep arzı doğurur... Daha önce kocasıyla evlenmiş, aile hayatı yaşıyormuş ama vakalar olmuş ama izole olmuşlar. Yani adamlar sola gittiler ama fazla değil. Ve şimdi olup bitenler, her zaman... tam bir ahlaksızlık. Genç kadınlar yaşlıyı ister ama onu değil parasını ister ve tam tersi... İstediğinizi söyleyebilirsiniz ama ne yazık ki bu %200 doğru.
Daha önce bir erkek onunkini destekliyordu. aile, ama artık karısı adamdan daha fazlasını alıyor ve yeterince kazanmadığı için de onu suçluyor. Artık aileler var ama nadiren 40-50 yıl birlikte yaşıyorlar, solcu yok...., dünya nereye gidiyor...
Yakında böyle olacak, seni ben doğurdum ve seni öldüreceğim.... ama her şey buna çıkıyor... Bahçeyi ve Gamora’yı hatırla...
Eski kitapları okursanız, eski filmleri izlerseniz şimdiki kadar kötü değildi. Kadın da erkek de şımarıklaştı... Talep arzı doğurur... Daha önce kocasıyla evlenmiş, aile hayatı yaşıyormuş ama vakalar olmuş ama izole olmuşlar. Yani adamlar sola gittiler ama fazla değil. Ve şimdi olup bitenler, her zaman... tam bir ahlaksızlık. Genç kadınlar yaşlıyı ister ama onu değil parasını ister ve tam tersi... İstediğinizi söyleyebilirsiniz ama ne yazık ki bu %200 doğru. Daha önce bir erkek onunkini destekliyordu. aile, ama artık karısı adamdan daha fazlasını alıyor ve yeterince kazanmadığı için de onu suçluyor. Artık aileler var ama nadiren 40-50 yıl birlikte yaşıyorlar, solcu yok...., dünya nereye gidiyor... Yakında böyle olacak, seni ben doğurdum ve seni öldüreceğim.... ama her şey buna çıkıyor... Bahçeyi ve Gamora’yı hatırla...
Arianna: ↑18 May 2023, 12:43
andrey.petrov: ↑Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu aşk ilişkisinde
Bence, eğer bir şeye izin vermeyen bir kadınla evlendiyseniz, o zaman seçiminizi yapmışsınız demektir ve Ya ikna edin ya da tahammül edin. Marina yukarıda doğru yazmış, bir hizmetçi bulacaklar ve sonra sıcak seks için sola gidecekler, uygun bir şekilde
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki eğer başı ağrıyorsa ve hiçbir şey istemiyorsa, o zaman belki karısı o kadar bıkmıştır ki çoraplarını ser ve pancar çorbası pişir ki seksin onu hiç rahatsız etmesin. Dinlenmiş ve mutlu bir kadın iyi seksi reddetmez
7 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
andrey.petrov: ↑Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?)
andrey.petrov : ↑Patronlarınız erkek olduğundan ve belirli hizmetler için fazladan para ödediklerinden olabilir mi?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres atmak gibi mi?))
İğrenç yağlı ipuçları
In Bizim zamanımızda hiç maaşı yüksek görmeyen kadınlar olmadı mı? Bu nasıl bir konum, nasıl bir kadın sadece samimi hizmetler karşılığında normal para alabilir
Ah, çamaşır makinesine bir şeyler yüklemekten ne kadar yoruldun ve düğmeye basıyorum
Ve bazen memnun edecek bir şeyler vermek ve güzel bir şeyler yapmak için zevkle yemek pişiriyorum. sürpriz...
Ve geçiminizi sağlayan kişi olarak kazandığınız para, terfi vb. o zaman bu bir gerçek!!! Bilenler anlayacaktır ama hayatta bu şekilde ilerleyen kişi her zaman her şeyi inkar edecek ve kaba davranacaktır
[quote=Arianna post_id=204707 time=1684403026 user_id=13207] andrey.petrov: ↑Metreslerin baş ağrısı olmaz ve çoğu aşk ilişkisinde Bence, eğer bir şeye izin vermeyen bir kadınla evlendiyseniz, o zaman seçiminizi yapmışsınız demektir ve Ya ikna edin ya da tahammül edin. Marina yukarıda doğru yazmış, bir hizmetçi bulacaklar ve sonra sıcak seks için sola gidecekler, uygun bir şekilde
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki eğer başı ağrıyorsa ve hiçbir şey istemiyorsa, o zaman belki karısı o kadar bıkmıştır ki çoraplarını ser ve pancar çorbası pişir ki seksin onu hiç rahatsız etmesin. Dinlenmiş ve mutlu bir kadın iyi seksi reddetmez
7 dakika 9 saniye sonra gönderildi: andrey.petrov: ↑Sütanne olarak daha mı fazla kazanıyorlar?) andrey.petrov : ↑Patronlarınız erkek olduğundan ve belirli hizmetler için fazladan para ödediklerinden olabilir mi?)) Çalışma saatlerinde masaj veya stres atmak gibi mi?)) İğrenç yağlı ipuçları In Bizim zamanımızda hiç maaşı yüksek görmeyen kadınlar olmadı mı? Bu nasıl bir konum, nasıl bir kadın sadece samimi hizmetler karşılığında normal para alabilir [/quote] Ah, çamaşır makinesine bir şeyler yüklemekten ne kadar yoruldun ve düğmeye basıyorum🤣 Ve bazen memnun edecek bir şeyler vermek ve güzel bir şeyler yapmak için zevkle yemek pişiriyorum. sürpriz... Ve geçiminizi sağlayan kişi olarak kazandığınız para, terfi vb. o zaman bu bir gerçek!!! Bilenler anlayacaktır ama hayatta bu şekilde ilerleyen kişi her zaman her şeyi inkar edecek ve kaba davranacaktır🤣
andrey.petrov: ↑18 May 2023, 14:49
Ve geçiminizi sağlayan kişi olarak, terfi alarak vs. para kazandığınız gerçeği. o zaman bu bir gerçek!!! Bilenler anlayacaktır, ancak hayatta bu şekilde ilerleyen kişi her zaman her şeyi inkar edecek ve kaba davranacaktır
Evet, anlıyorum, eh, hak ettiğimden fazlasını alıyorum dostum ben uzaktan çalışıyorum peki hemşireyi kime, nasıl verdim söyler misin? Veya Wi-Fi üzerinden birisinin üzerinde uyuyakaldınız mı?
Para kazanan kadınlara ayrımcılık yapıyorum, çok çocukça
Yıkama konusunda tartışmıyorum, kolay ama yemek pişirmek başka bir konu, bir kere Haftada zevkle yemek yapmak başka bir şeydir, ancak tüm aile için bir iş gününün ve akşam yemeğinin ardından bunu işe götürmek başka bir şeydir. Köylülere yine de taze bir şeyler verebilirsiniz, dünkü yiyecekleri değil, aynı zamanda onu bir tabağa koyup tüm bu tabakları, tencereleri ve ocağı da yıkayabilirsiniz, aksi takdirde zavallı adam yorulur. Her zaman düşünmediğin diğer taraf. Şahsen ben bundan sıkılmaya başladım ve henüz çocuğum yok, eğer olsaydı, o zaman adamı "kolay şeyler" yapması için eve koyardım, kendim işe giderdim ve akşamları hâlâ sevişmek isteyip istemediğine yoksa ev işleriyle mi sikiştiğine bakardım. Ve tekrar ediyorum - mutlu, yorgun olmayan bir kadın baş ağrısından dolayı kendini mazur görmez, sizi yatağa kendisi yatırır.
[quote=andrey.petrov post_id=204753 time=1684410599 user_id= 4590] Ve geçiminizi sağlayan kişi olarak, terfi alarak vs. para kazandığınız gerçeği. o zaman bu bir gerçek!!! Bilenler anlayacaktır, ancak hayatta bu şekilde ilerleyen kişi her zaman her şeyi inkar edecek ve kaba davranacaktır [/quote] Evet, anlıyorum, eh, hak ettiğimden fazlasını alıyorum dostum ben uzaktan çalışıyorum peki hemşireyi kime, nasıl verdim söyler misin? Veya Wi-Fi üzerinden birisinin üzerinde uyuyakaldınız mı? Para kazanan kadınlara ayrımcılık yapıyorum, çok çocukça :voprosy: Yıkama konusunda tartışmıyorum, kolay ama yemek pişirmek başka bir konu, bir kere Haftada zevkle yemek yapmak başka bir şeydir, ancak tüm aile için bir iş gününün ve akşam yemeğinin ardından bunu işe götürmek başka bir şeydir. Köylülere yine de taze bir şeyler verebilirsiniz, dünkü yiyecekleri değil, aynı zamanda onu bir tabağa koyup tüm bu tabakları, tencereleri ve ocağı da yıkayabilirsiniz, aksi takdirde zavallı adam yorulur. Her zaman düşünmediğin diğer taraf. Şahsen ben bundan sıkılmaya başladım ve henüz çocuğum yok, eğer olsaydı, o zaman adamı "kolay şeyler" yapması için eve koyardım, kendim işe giderdim ve akşamları hâlâ sevişmek isteyip istemediğine yoksa ev işleriyle mi sikiştiğine bakardım. Ve tekrar ediyorum - mutlu, yorgun olmayan bir kadın baş ağrısından dolayı kendini mazur görmez, sizi yatağa kendisi yatırır.
Arianna,
Biliyorsun, sen doğruyu yanlışı mizacınıza göre yargılarsınız ama erkekler gibi "yarın"ın yeterli olduğu, yorulmalarına ve başka bahanelere ihtiyaç duymayan kadınlar da vardır.
[ref=#804000]Arianna[/ref], Biliyorsun, sen doğruyu yanlışı mizacınıza göre yargılarsınız ama erkekler gibi "yarın"ın yeterli olduğu, yorulmalarına ve başka bahanelere ihtiyaç duymayan kadınlar da vardır.
Gönderinin konusuna gelince.
Bu her iki cinsiyet için de geçerli; birçok kadın ve erkek çeşitli nedenlerle birbirleriyle yaşamaya devam ediyor; bunların en önemlisi ortak çocuk sahibi olmaktır.
Olmadıysa’ çocuklara ulaşmazsa büyük olasılıkla ekonomik açıdan faydalıdır.
Daha derine inersek, bunun çocukluktan beri kökleşmiş kalıplaşmış davranışlar olduğunu görürüz.
Travma geçirmiş insanlar (ve hepimiz böyleyiz) çizilir bu tür ortaklara.
Ve böyle bir çevreden çıkmak için denemelisiniz!
Gönderinin konusuna gelince. Bu her iki cinsiyet için de geçerli; birçok kadın ve erkek çeşitli nedenlerle birbirleriyle yaşamaya devam ediyor; bunların en önemlisi ortak çocuk sahibi olmaktır. Olmadıysa’ çocuklara ulaşmazsa büyük olasılıkla ekonomik açıdan faydalıdır. Daha derine inersek, bunun çocukluktan beri kökleşmiş kalıplaşmış davranışlar olduğunu görürüz. Travma geçirmiş insanlar (ve hepimiz böyleyiz) çizilir bu tür ortaklara. Ve böyle bir çevreden çıkmak için denemelisiniz!
Arianna, tipik feminist tavır! Evliliğe ihtiyacın yok, çocuğa ihtiyacın yok, evde hiçbir şey yapmak istemiyorsun... Acaba ne istiyorsun? Çalışmadığınız zamanlarınızda ne yaparsınız?
[ref=#804000]Arianna[/ref], tipik feminist tavır! Evliliğe ihtiyacın yok, çocuğa ihtiyacın yok, evde hiçbir şey yapmak istemiyorsun... Acaba ne istiyorsun? Çalışmadığınız zamanlarınızda ne yaparsınız?
Arianna: ↑18 May 2023, 16:44
Erkeklere yeni bir şeyler ver, dünkü değil ama onu da bir tabağa koy ve tüm bu tabakları, tencereleri ve ocağı yıka, yoksa yorgun, zavallı şey.
Bunlar gerçekten annemin çocukları mı yoksa ben mi bilmiyorum. bu nedir...
Ekşi kokmayan herhangi bir yiyeceği yemesinde bir sakınca yoktur.
Tabakları hemen yıkamasında bir sakınca yoktur; onları suya ve deterjana batırın, ıslanmasına izin verin , o zaman onu ilk kim isterse onu durulayacaktır.
Yani ilişkiler hakkında ya senin berbat ve yanlış fikirlerin var, ya da ben öyle düşünüyorum.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#804000]Arianna[/ref], [quote=Arianna post_id=204776 time=1684417448 user_id=13207] Erkeklere yeni bir şeyler ver, dünkü değil ama onu da bir tabağa koy ve tüm bu tabakları, tencereleri ve ocağı yıka, yoksa yorgun, zavallı şey. [/quote] Bunlar gerçekten annemin çocukları mı yoksa ben mi bilmiyorum. bu nedir... Ekşi kokmayan herhangi bir yiyeceği yemesinde bir sakınca yoktur. Tabakları hemen yıkamasında bir sakınca yoktur; onları suya ve deterjana batırın, ıslanmasına izin verin , o zaman onu ilk kim isterse onu durulayacaktır. Yani ilişkiler hakkında ya senin berbat ve yanlış fikirlerin var, ya da ben öyle düşünüyorum.
niqk: ↑18 May 2023, 17:39
tipik olarak feminist tavır! Evliliğe ihtiyacın yok, çocuğa ihtiyacın yok, evde hiçbir şey yapmak istemiyorsun... Acaba ne istiyorsun? Çalışma dışı zamanlarında ne yapıyorsun?
Lütfen bana evlilik istemediğimi ve çocuk istemediğimi nereye yazdığımı göster.
Bir çocuğum var, gerektiğinde orada olacağım. Ve eğer bu olmazsa, buna hakkım var, onların çocukları yok, onları içtenlikle istemelisin
Ve uzun yıllardır ilişkilerim var ve harikalar, bir erkeğim var , tüm tanrılara şükürler olsun, o benim en iyi arkadaşımın, kardeşimin ve sevgilimin yerini alıyor Evde hiçbir şey yapmak istemiyorum ama bunu isteyen birine gösterebilir miyim? Bu, tüm kadınların keyif alması gereken ilginç bir aktivite mi? Lütfen feminizm hakkında ayrıntılı olarak okuyun (yeterli), orada erkeklere karşı nefret ve diğer saçmalıklarla ilgili hiçbir şey yok. Kendimi bir feminist olarak görüyorum ama normal erkekleri seviyorum ve saygı duyuyorum ve evliliğe karşı hiçbir şeyim yok.
İlişkilerime gelince, sorduğun için teşekkürler. Çalışıyorum, çok okuyorum, bazen makyaj sanatçısı olarak çalışıyorum, sipariş üzerine kadın takıları da dokuyorum, bilgisayar oyunları oynuyorum ve aynı zamanda bazen yeni bir şeyler öğreniyorum. Ben de ev işleri yapıyorum; erkeklerin bu işi hiç düşünmemeleri beni rahatsız ediyor. Ancak temizlik, hazır yemek ve dadı hizmetlerinin fiyatlarına bakalım ve tüm bunları yapmaya hazır ve aynı zamanda çalışmaya hazır bir eşin varlığına sessizce sevinelim
5 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Dead: ↑
Yani, ya ilişkiler hakkında berbat ve yanlış fikirleriniz var, ya da ben öyle düşünüyorum .
Orada bu olur diye yazdım, bütün ilişkiler böyledir demiyorum. Bunlar benim genel fikirlerim değil ama böyle insanlarla tanıştım. sadece bugünün yemeğini istiyorlar, ayrıca birinci, ikinci ve tatlı olarak da bir şeyler, köfte varsa kendi elleriyle yapıyorlar , ve Bütün bunların ısıtılıp bir tabağa konulması gerekiyor, görünüşe göre bunun için fazla havalıyım)) Bundan kurtuldum ve bu harika.
[quote=niqk post_id=204792 time=1684420777 user_id=218] tipik olarak feminist tavır! Evliliğe ihtiyacın yok, çocuğa ihtiyacın yok, evde hiçbir şey yapmak istemiyorsun... Acaba ne istiyorsun? Çalışma dışı zamanlarında ne yapıyorsun? [/quote] Lütfen bana evlilik istemediğimi ve çocuk istemediğimi nereye yazdığımı göster. Bir çocuğum var, gerektiğinde orada olacağım. Ve eğer bu olmazsa, buna hakkım var, onların çocukları yok, onları içtenlikle istemelisin Ve uzun yıllardır ilişkilerim var ve harikalar, bir erkeğim var , tüm tanrılara şükürler olsun, o benim en iyi arkadaşımın, kardeşimin ve sevgilimin yerini alıyor Evde hiçbir şey yapmak istemiyorum ama bunu isteyen birine gösterebilir miyim? Bu, tüm kadınların keyif alması gereken ilginç bir aktivite mi? Lütfen feminizm hakkında ayrıntılı olarak okuyun (yeterli), orada erkeklere karşı nefret ve diğer saçmalıklarla ilgili hiçbir şey yok. Kendimi bir feminist olarak görüyorum ama normal erkekleri seviyorum ve saygı duyuyorum ve evliliğe karşı hiçbir şeyim yok. İlişkilerime gelince, sorduğun için teşekkürler. Çalışıyorum, çok okuyorum, bazen makyaj sanatçısı olarak çalışıyorum, sipariş üzerine kadın takıları da dokuyorum, bilgisayar oyunları oynuyorum ve aynı zamanda bazen yeni bir şeyler öğreniyorum. Ben de ev işleri yapıyorum; erkeklerin bu işi hiç düşünmemeleri beni rahatsız ediyor. Ancak temizlik, hazır yemek ve dadı hizmetlerinin fiyatlarına bakalım ve tüm bunları yapmaya hazır ve aynı zamanda çalışmaya hazır bir eşin varlığına sessizce sevinelim
[size=85][color=green]5 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Aion2012Dead post_id=204802 time=1684422134 user_id=6819] Yani, ya ilişkiler hakkında berbat ve yanlış fikirleriniz var, ya da ben öyle düşünüyorum . [/quote] Orada bu olur diye yazdım, bütün ilişkiler böyledir demiyorum. Bunlar benim genel fikirlerim değil ama böyle insanlarla tanıştım. 🤷 sadece bugünün yemeğini istiyorlar, ayrıca birinci, ikinci ve tatlı olarak da bir şeyler, köfte varsa kendi elleriyle yapıyorlar , ve Bütün bunların ısıtılıp bir tabağa konulması gerekiyor, görünüşe göre bunun için fazla havalıyım)) Bundan kurtuldum ve bu harika. :roll:
Arianna, senin adına sevindim kendi adamın! Merak ediyorum, onunla mı yaşıyorsun? Yoksa siz
- ailenizle mi, o da kendisininkiyle mi?
Bu arada, evi idare etmeyi seven birçok kadın var. Örneğin eşim yemek yapmayı çok seviyor ve
başkalarının yeni tariflerini deniyor ve sıklıkla kendisi de mutfakla ilgili bir şeyler icat ediyor. Ve duvarlara resimler işliyor;
çok güzel çıkıyor. Ve bulaşıkları yıkamak benim için sorun değil. Ev işlerine değer veririm ve elimden geldiğince eşime yardım ederim...
[ref=#804000]Arianna[/ref], senin adına sevindim kendi adamın! Merak ediyorum, onunla mı yaşıyorsun? Yoksa siz - ailenizle mi, o da kendisininkiyle mi? Bu arada, evi idare etmeyi seven birçok kadın var. Örneğin eşim yemek yapmayı çok seviyor ve başkalarının yeni tariflerini deniyor ve sıklıkla kendisi de mutfakla ilgili bir şeyler icat ediyor. Ve duvarlara resimler işliyor; çok güzel çıkıyor. Ve bulaşıkları yıkamak benim için sorun değil. Ev işlerine değer veririm ve elimden geldiğince eşime yardım ederim...
Lubitel123: ↑18 May 2023, 16:52
,
Biliyorsun, hem haklısın, hem haksızsın, mizacına göre yargılıyorsun ve kadınlar da var, tıpkı erkekler gibi, “yarın”a yetecek ve yorulmalarına gerek yok, ve diğerleri bahaneler.
Belki)) Sebeplerin ne olduğunu bilmek isterim, öyle mizaçlı kadınlar ve erkekler var ki ayda bir ve sonra henüz değil, tekmelerseniz uçmaz, tabiri caizse ama muhtemelen evlenmeden önce de bu tür bir mizaçları vardı, öyle değil mi? O zaman neden evlendin?
Ve eğer bu zamanla başladıysa ve her şey yolunda gitmeden başladıysa, o zaman bunun ya hormonlardan ya da aşırı çalışmadan (iş, günlük yaşam vb.) kaynaklandığını varsayıyorum. Bu, o kişiye yardım edilmesi gerektiği anlamına gelir ve eğer yardım edemiyorsanız o zaman boşanın veya bir şekilde pazarlık yapın. Bilmiyorum, bu karmaşık bir konu, çok bireysel, herkes için her şey farklı, muhtemelen burada doğru bir cevap yok
5 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
niqk: ↑18 May 2023, 18:35
Kendi erkeğinizin olmasına sevindim! Merak ediyorum, onunla mı yaşıyorsun? Yoksa siz
- ailenizle birlikte misiniz ve o da kendisininkiyle birlikte mi?
Birlikte yaşıyoruz)
Bunun iyi olması Takdir ediyorsun, bu, kadının sana sahip olduğu için şanslı olduğu anlamına geliyor
Ben de yemek yapmayı ve yemek denemeyi severdim, ama o zamanlar yalnız yaşıyordum. Ve bunu mecbur kaldığım için ve çok sık yaptığım için değil, istediğim için yaptım.
Ne yazık ki, lezzetli yemekler pişirmeme rağmen çok çeşitli değil ve çoğu zaman gerçekten yapmak istemiyorum)) ama öyle oluyor ki erkek arkadaşımın işi fiziksel olarak zor ve ben de tabii ki , rahatlayabilmesini dene
[quote=Lubitel123 post_id=204779 time=1684417925 user_id=18003] , Biliyorsun, hem haklısın, hem haksızsın, mizacına göre yargılıyorsun ve kadınlar da var, tıpkı erkekler gibi, “yarın”a yetecek ve yorulmalarına gerek yok, ve diğerleri bahaneler. [/quote] Belki)) Sebeplerin ne olduğunu bilmek isterim, öyle mizaçlı kadınlar ve erkekler var ki ayda bir ve sonra henüz değil, tekmelerseniz uçmaz, tabiri caizse :D ama muhtemelen evlenmeden önce de bu tür bir mizaçları vardı, öyle değil mi? O zaman neden evlendin? Ve eğer bu zamanla başladıysa ve her şey yolunda gitmeden başladıysa, o zaman bunun ya hormonlardan ya da aşırı çalışmadan (iş, günlük yaşam vb.) kaynaklandığını varsayıyorum. Bu, o kişiye yardım edilmesi gerektiği anlamına gelir ve eğer yardım edemiyorsanız o zaman boşanın veya bir şekilde pazarlık yapın. Bilmiyorum, bu karmaşık bir konu, çok bireysel, herkes için her şey farklı, muhtemelen burada doğru bir cevap yok
[size=85 ][color=green]5 dakika 34 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=niqk post_id=204818 time=1684424107 user_id=218] Kendi erkeğinizin olmasına sevindim! Merak ediyorum, onunla mı yaşıyorsun? Yoksa siz - ailenizle birlikte misiniz ve o da kendisininkiyle birlikte mi? [/quote] Birlikte yaşıyoruz) Bunun iyi olması Takdir ediyorsun, bu, kadının sana sahip olduğu için şanslı olduğu anlamına geliyor Ben de yemek yapmayı ve yemek denemeyi severdim, ama o zamanlar yalnız yaşıyordum. Ve bunu mecbur kaldığım için ve çok sık yaptığım için değil, istediğim için yaptım. Ne yazık ki, lezzetli yemekler pişirmeme rağmen çok çeşitli değil ve çoğu zaman gerçekten yapmak istemiyorum)) ama öyle oluyor ki erkek arkadaşımın işi fiziksel olarak zor ve ben de tabii ki , rahatlayabilmesini dene
Marinka: ↑18 May 2023, 11:33
Bir fabrikada tornacı olarak mı çalışıyorsunuz?
Artık kendim için çalışıyorum. Ama bir zamanlar üretimde de çalıştım. Ve sadece forumda sohbet ediyorum. Hayatta konuşmaktan çok dinliyorum ve gözlerim açık yürüyorum.
6 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Wolffr: ↑18 May 2023, 12:01
Almanya’da 50 yıl sonra iş bulmak çok zor.
nRusya’da da. Gerçek bir örnek biliyorum, bir kişi bireysel bir girişimciydi ve oldukça uzun bir süre, yaklaşık 15 yıl boyunca, ancak davayı almadı. Bir dizi kriz, 2014, birisi hile yaptı, bir yerlerde görevler artırıldı vs. Nerede ve ne kadar iş bulacağımı öğrenmeye başladım. Tüm işverenler eski bireysel girişimcilerden vebalı gibi çekiniyor. 30 yıl önce edinilen uzmanlık artık doğada yok. Sadece iki seçeneğiniz var: kendi arabanızla taksiye binmek ya da vardiyalı güvenlik görevlisi. Üstelik "bir iki gün" sözü verirken aslında aynı maaşa "bir iki gün" çıkıyor. Başka bir tanıdık vardiyalara çıktı ve çok iyi para kazandı. Elli dolara ulaştığını düz metin olarak söylediler: Evinize daha yakın bir iş arayın, yine de tıptan geçemezsiniz. Sağlıklı olsa bile. Ve bu tür pek çok vaka var. Ve Python’da programlamayı öğrenmek için - herkesin beyni bunun için tasarlanmamıştır.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Marinka post_id=204691 time=1684398818 user_id=12161] Bir fabrikada tornacı olarak mı çalışıyorsunuz? [/quote] Artık kendim için çalışıyorum. Ama bir zamanlar üretimde de çalıştım. Ve sadece forumda sohbet ediyorum. Hayatta konuşmaktan çok dinliyorum ve gözlerim açık yürüyorum.
[size=85][color=green]6 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Wolffr post_id= 204702 time=1684400516 user_id=15660] Almanya’da 50 yıl sonra iş bulmak çok zor. [/quote] nRusya’da da. Gerçek bir örnek biliyorum, bir kişi bireysel bir girişimciydi ve oldukça uzun bir süre, yaklaşık 15 yıl boyunca, ancak davayı almadı. Bir dizi kriz, 2014, birisi hile yaptı, bir yerlerde görevler artırıldı vs. Nerede ve ne kadar iş bulacağımı öğrenmeye başladım. Tüm işverenler eski bireysel girişimcilerden vebalı gibi çekiniyor. 30 yıl önce edinilen uzmanlık artık doğada yok. Sadece iki seçeneğiniz var: kendi arabanızla taksiye binmek ya da vardiyalı güvenlik görevlisi. Üstelik "bir iki gün" sözü verirken aslında aynı maaşa "bir iki gün" çıkıyor. Başka bir tanıdık vardiyalara çıktı ve çok iyi para kazandı. Elli dolara ulaştığını düz metin olarak söylediler: Evinize daha yakın bir iş arayın, yine de tıptan geçemezsiniz. Sağlıklı olsa bile. Ve bu tür pek çok vaka var. Ve Python’da programlamayı öğrenmek için - herkesin beyni bunun için tasarlanmamıştır.
Arianna ve sonra neden aniden onu getirdiğin belli değil feministlere mi? Bunun gibi arkadaşlarım var.
Yani bu tür sorularda faz kayması yaşıyorlar! Anaerkillik toplum için en iyi seçenek olarak kabul edilir. Partnerlere değil
kölelere ihtiyaçları var...
[ref=#804000]Arianna[/ref] ve sonra neden aniden onu getirdiğin belli değil feministlere mi? Bunun gibi arkadaşlarım var. Yani bu tür sorularda faz kayması yaşıyorlar! Anaerkillik toplum için en iyi seçenek olarak kabul edilir. Partnerlere değil kölelere ihtiyaçları var...
niqk: ↑18 May 2023, 19:25
Arianna, peki neden aniden feministlerle ilgilenmeye başladığın açık değil mi? Bunun gibi arkadaşlarım var.
Yani bu tür sorularda faz kayması yaşıyorlar! Anaerkillik toplum için en iyi seçenek olarak kabul edilir. Onların partnere değil
ancak köleye ihtiyacı var...
Ben eşit ücret karşılığında yasal izin isteyen feministlerden biriyim tipik olarak erkek mesleğine sahiptirler. Ben aile içi şiddete, stereotiplere karşıyım örneğin, yukarıdaki kişi bir kadının sadece geçimini sağlamak için para kazandığına inanıyor. Bazı ülkelerde kadın haklarının ihlal edilmesine, kadın sünnetine, erken yaşta zorla evlendirmeye ve benzeri uygulamalara karşıyım. Rusya’nın bu alanlarda kadınlara yardım etmesi zor ama ben en azından dilekçe imzalamaya ya da arkadaşlarımla bu konuları tartışmaya çalışıyorum ki bir gün bu sorunlar çözülsün. Maalesef oraya gidip onlara bunun mümkün olmadığını söyleyemezsiniz.
[quote=niqk post_id=204840 time=1684427133 user_id=218] Arianna, peki neden aniden feministlerle ilgilenmeye başladığın açık değil mi? Bunun gibi arkadaşlarım var. Yani bu tür sorularda faz kayması yaşıyorlar! Anaerkillik toplum için en iyi seçenek olarak kabul edilir. Onların partnere değil ancak köleye ihtiyacı var... [/quote] Ben eşit ücret karşılığında yasal izin isteyen feministlerden biriyim tipik olarak erkek mesleğine sahiptirler. Ben aile içi şiddete, stereotiplere karşıyım örneğin, yukarıdaki kişi bir kadının sadece geçimini sağlamak için para kazandığına inanıyor. Bazı ülkelerde kadın haklarının ihlal edilmesine, kadın sünnetine, erken yaşta zorla evlendirmeye ve benzeri uygulamalara karşıyım. Rusya’nın bu alanlarda kadınlara yardım etmesi zor ama ben en azından dilekçe imzalamaya ya da arkadaşlarımla bu konuları tartışmaya çalışıyorum ki bir gün bu sorunlar çözülsün. Maalesef oraya gidip onlara bunun mümkün olmadığını söyleyemezsiniz.
Arianna, hımm, hayata tipik olarak idealist bir yaklaşım. Dünya çapında tüm insanlık için acılar! Kendi hayatınızı iyileştirmek daha iyi değil mi? Böylece tüm akrabalarınız mutlu oldu, öyle mi?
[ref=#804000]Arianna[/ref], hımm, hayata tipik olarak idealist bir yaklaşım. Dünya çapında tüm insanlık için acılar! Kendi hayatınızı iyileştirmek daha iyi değil mi? Böylece tüm akrabalarınız mutlu oldu, öyle mi?
niqk: ↑18 May 2023, 19:43
Arianna, hmm, hayata karşı tipik olarak idealist bir yaklaşım. Dünya çapında tüm insanlık için acılar! Kendi hayatınızı iyileştirmek daha iyi değil mi? Böylece tüm akrabalarınız mutlu - ha?
Ben acı çekmiyorum) ve benim sevdiklerim de iyi, onlar için endişelenmenize gerek yok
Ve bazı fenomenleri umursamamam da kötü bir şey olmadığını düşünüyorum, kimsenin hayatına müdahale etmiyorum
3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
niqk: ↑18 May 2023, 19:43
Dünyadaki tüm insanlığın acıları
Kim- Bazı insanlar sahipsiz hayvanlar için endişeleniyor, diğerleri terk edilmiş çocuklar için endişeleniyor, ben de kadınlar için endişeleniyorum. Ve evet, keşke Afrikalı küçük kızların klitorisleri kesilmeseydi, bunda bu kadar idealistlik ne var? Bu basit bir şefkat
[quote=niqk post_id=204849 time=1684428192 user_id=218] Arianna, hmm, hayata karşı tipik olarak idealist bir yaklaşım. Dünya çapında tüm insanlık için acılar! Kendi hayatınızı iyileştirmek daha iyi değil mi? Böylece tüm akrabalarınız mutlu - ha? [/quote] Ben acı çekmiyorum) ve benim sevdiklerim de iyi, onlar için endişelenmenize gerek yok Ve bazı fenomenleri umursamamam da kötü bir şey olmadığını düşünüyorum, kimsenin hayatına müdahale etmiyorum
[size=85][color=green]3 dakika 31 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] [quote=niqk post_id=204849 time=1684428192 user_id=218] Dünyadaki tüm insanlığın acıları [/quote] Kim- Bazı insanlar sahipsiz hayvanlar için endişeleniyor, diğerleri terk edilmiş çocuklar için endişeleniyor, ben de kadınlar için endişeleniyorum. Ve evet, keşke Afrikalı küçük kızların klitorisleri kesilmeseydi, bunda bu kadar idealistlik ne var? Bu basit bir şefkat
Arianna, asıl önemli olan senin işine karışmamak kendi hayatı! Genellikle feministler insanlığı mutlu etmeyi değil, kendilerini mutsuz etmeyi başarırlar...
[ref=#804000]Arianna[/ref], asıl önemli olan senin işine karışmamak kendi hayatı! Genellikle feministler insanlığı mutlu etmeyi değil, kendilerini mutsuz etmeyi başarırlar...
Onu hiçbir kötü şey olmadan, tamamen romantizm ve şefkatle ve kendisinin arzuyla değil, duygularla isteyeceği şekilde samimi olmaya nasıl ikna edebilirsiniz? Olağanüstü bir şey teklif edin ama...
Last post
Nazik dokunuşlar, boynunu öpmek, başlangıç olarak bacaklarını okşamak, ona iltifat etmek
Bu zaten var ama o herhangi bir istek göstermiyor benimle çık ya da daha ciddi bir şey yap.
Bir hafta önce denize gittik. Annem, evimizden bir adam (onun sevgilisi), masaj terapisti arkadaşı, onların başka bir arkadaşı Vitya ve ben. Ve her gün açıkça annelerine yaklaşıyorlar, flört...
Last post
Genel olarak onu tek bir erkek sikmiyor. Üçünün onu aynı anda siktiği çok açık.
Bu doğru değil.
nereden biliyorsun? Annene sor. Mastürbasyon yapmak ve sümük kullanmak yerine
1. Annem deri etek giyebilmesine rağmen deri tayt giymeyi sevmiyor. Ama iş taytlara gelince, yalvarmak zorundasın. Neden böyle?
2. Yürüyüş için anne çıplak vücuduna bile deri etek ve bluz giyebilir....
Last post
Annem doğru olanı yapıyor, sadece onu düşünmene gerek yok ama kendine ailenin dışında bir kadın bulmalısın.
ANONYMOUS
Bu şaşırtıcı ama birçok kadın aşkın hayalini kuruyor, sevmek ve sevilmek istiyor, ilişkiler ve seks için çabalıyor ancak ahlaki veya psikolojik olarak bunlara hazır değil.
Daha sonra...
Last post
Bir kızın sana sözlü olarak hayran olması çok güzel