Bir öğretmenle seks
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Öğretmenle seks
Peki teknik okulunuzda durum nasıl? baştan çıkarılacak kimse var mı? Seni baştan çıkarmaya mı çalışıyorlar?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Üniversitedeki son senemde öğretmenim ile seks yaptım. Daha doğrusu, geçen yılın tamamı ve birkaç yıl sonra. Bir gün sınıf öğretmenim geldi ve meslektaşına yardım etmemi istedi. Evindeki elektrik sorunlarını çözmek gerekiyordu. Yaklaşık 30 yaşında, evli değil. 18 yaşındayım, uzun boyluyum, geniş omuzluyum, atletik bir yapıya sahibim. Büyük göğüsleri ve büyük meme ucu haleleriyle dolgundur. Kıllı bir kasıkla. Sikim her zaman hemen ona atladı. Tek başına yaşadı. Toplantılarda herhangi bir sorun yaşanmadı. Bizi geride tutan hiçbir şey yoktu. Birçok fantezi hayata geçirildi. Hoş anılar için çok teşekkür ederim!!!
- These users thanked the author Çiy for the post (total 6):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Nikk, Alex_Tash, Sibiryak89, Serg_A, Makar1977
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Orientation: biseksüel
Öncelikle bu meslek bana göre değil
İkincisi, nedir? onlar hakkında ilginç
Üçüncü olarak, öğrencileri baştan çıkarmak yasa dışıdır,
Dördüncü olarak, herhangi bir genç bu konudaki haberi tüm mahalleye yayacaktır.
Başlangıçta kaybedilen bir seçenek.
Allah korusun)
Öncelikle bu meslek bana göre değil
İkincisi, nedir? onlar hakkında ilginç
Üçüncü olarak, öğrencileri baştan çıkarmak yasa dışıdır,
Dördüncü olarak, herhangi bir genç bu konudaki haberi tüm mahalleye yayacaktır.
Başlangıçta kaybedilen bir seçenek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Bana öyle geliyor ki en gerçekçi seçenek son sınıf üniversite dersleri. Öğretmenler genç ve seksi (benim durumumda İngilizce’de de öyleydi). Şahsen onlarla seks yapmadım ama bu senaryoya dayanan hikayeler o kadar da fantastik görünmüyor
-
- Nirvana’dayım
Genç Bahar, elbette sağlam mantık. Ama... Macron’un örneği çok şey anlatıyor. Kayıp değil!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Ah, matematik öğretmenimizin poposuna nasıl baktığımı hatırlıyorum
. Bazıları müzik öğretmeniyle flört etmeye çalıştı. Ama kimsenin seks yaptığını duymadım.

- These users thanked the author Yeşil for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Pek çok vaka var, birkaç bin. Ve evde, okulda, hamamda ve doğada..... hem kıyafetli hem kıyafetsiz, hatta kayakta. Her şeyi hatırlayamazsınız. Kendisi 25 yıldır benim eşim ve 25 yıldır da kırsal bir okulda öğretmen olarak çalışıyor.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Çiy
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Görünüşe göre evlilik yaşı 30 yıla kadar ilerledi, her eski üniversite mezunu doğrudan kendi düğününün hayalini kurmuyor. Ve "gelecek vaat eden yaştaki" erkekler, hayatta daha sağlam bir yer edinme fırsatı varken kendilerini ellerini ve ayaklarını bağlamak için acele etmiyorlar. Ama herkes seks ister! Burada ve şimdi.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Genç Bahar: ↑15 May 2023, 15:21 öğretmenler aynı kişilerdir; yalnızca belirli bir kıyafet kuralına ve toplumdaki bir tür davranış ve ahlak kurallarına uymanız gerekir.
Ve hangi öğretmenler kimsenin yataklarında yapmaması gereken bir endişe var.
Doğru, hepsi doğru. Öğretmenlik deneyimimi çok iyi hatırlıyorum. Üniversiteyi yeni bitirmiş olarak işe girdiğimde bana dördüncü-altıncı sınıfları vermemi istedim ama hayır, inadına bana dokuzuncu-onuncu sınıfları verdiler. Ben de hâlâ “çok sayıda gelenlerden”dim, o yüzden bana lise öğrencileri verdiler. Genel olarak kurallara aykırı ama doksanlarda kim takip etti?.. Gençlere konuyu anlatıyorsunuz ama onlar hiçbir şey dinlemiyorlar, sadece gözleriyle ve sırıtarak sizi küstahça soyuyorlar. Veya tam tersi, kekelerler ve kulakları kızarır. Henüz gadget’lar icat edilmediğinden notlar attılar. Bazen tam olarak ne istediklerini ve bunu nasıl sunduklarını tüm detaylarıyla belirtmekten çekinmediler. Ama aynı zamanda çok derin ve belki de samimi bir romantizm de vardı. Önemli olanın soğukkanlı kalmak ve dizlerimin titrediğini belli etmemek olduğunu hemen anladım. Herhangi bir aşinalığı aniden kesmeniz gerekiyor, aksi takdirde boynunuza oturacaklar ve size bir kuruş bile vermeyecekler. Ve bu çok zordur. Ama ihtiyacım olan tavrı aldım. Ekip beni yemeye karar verdiğinde, daha sonra öğrencilerimin bir skandal başlattığını, hatta geri dönmemem halinde grev düzenlemeye çalıştıklarını öğrendim. Birisi kötü davranış bile aldı. Ama ben meslektaşlarıma, özellikle de öğrencilere aşık olup, hatta bazı kızlarla sanal arkadaşlık kuranlara destek olmaya çalışıyorum. Çünkü öğrencilerden gelen bazı notları okuduğumda ellerimin titrediğini ve kalbimin yerinden fırladığını çok iyi hatırlıyorum.
- These users thanked the author Marion for the post (total 4):
- Serg_A, Kral Kuş, Çiy, Genç Bahar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
bu yalnızca evlilik yaşının 30 yıl kadar arttığını doğruluyor öğrencilerle iç içe olmanın önemi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Okulda kimseye ilgi duymadım. Yalnızca iki genç öğretmenimiz vardı:
Bir biyoloji öğrencisiydi, çok küçüktü, sürekli gergindi ve her şeyden korkuyordu, paralel sınıftaki büyük adamlar ona baktı, ancak daha sonra söyledikleri gibi bana "yakalanacak bir şey yok" çünkü o kadar büyük bir sporcu arabasıyla peşinden geliyor ki ondan uzak durmak daha iyi
.
Diğeri ise tarihçiydi, sürekli küfrediyor ve herkese kusur buluyordu. Ama oldukça güzeldi. Ve bir şekilde ona bakarken kendime şu soruyu sordum, neden onda bir kadın hissetmiyorum, sonuçta o çok güzel, sonra kalça kısmına baktım ve yarı yarıya onu dinleyerek düşünmeye başladım. kulağım ve gözlerimle onu takip ediyorum, Neden benden etkilenmiyor? Ve bana ders veriyordu, bir şeyler anlatıyordu ve sonra yanımdan geçerken aniden parmağıyla alnıma vurdu, şimdi bana o kadar çok bağıracağını düşündüm ki kulak zarlarım patlayacak, ama o ise tam tersine, gülümseyerek ve yumuşak bir sesle şöyle dedi: "Bakıyorsun."
Bir biyoloji öğrencisiydi, çok küçüktü, sürekli gergindi ve her şeyden korkuyordu, paralel sınıftaki büyük adamlar ona baktı, ancak daha sonra söyledikleri gibi bana "yakalanacak bir şey yok" çünkü o kadar büyük bir sporcu arabasıyla peşinden geliyor ki ondan uzak durmak daha iyi
Diğeri ise tarihçiydi, sürekli küfrediyor ve herkese kusur buluyordu. Ama oldukça güzeldi. Ve bir şekilde ona bakarken kendime şu soruyu sordum, neden onda bir kadın hissetmiyorum, sonuçta o çok güzel, sonra kalça kısmına baktım ve yarı yarıya onu dinleyerek düşünmeye başladım. kulağım ve gözlerimle onu takip ediyorum, Neden benden etkilenmiyor? Ve bana ders veriyordu, bir şeyler anlatıyordu ve sonra yanımdan geçerken aniden parmağıyla alnıma vurdu, şimdi bana o kadar çok bağıracağını düşündüm ki kulak zarlarım patlayacak, ama o ise tam tersine, gülümseyerek ve yumuşak bir sesle şöyle dedi: "Bakıyorsun."
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Bir öğretmenim vardı. Doğru, ben onunla çalışmadım. Ve seks yaptığımız sırada artık okulda çalışmıyordu. Ama pedagojik alışkanlıkları devam etti. Benden 10 yaş büyüktü. Bazı lise öğrencilerinin onu sınıfta sızıntı yapacak kadar heyecanlandırdığını itiraf etti. Ve genç oğlanlara olan özlem devam etti. Ondan bir günlük çaldım, el yazısıyla yazılmış sıradan bir günlük tutuyordu ve kadınların fantezileri hakkında birçok ilginç şey öğrendim.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
- Kral Kuş, Makar1977
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Kadın avcısı bir yoldaş komik bir hikaye anlattı. Öğretmenliğimi bıraktım ve okulu çoktan bitirdim. Onu beceriyorum, diyor ve o daha anlayışlı, anlayışlı...) Böyle kelimeleri bilmiyordu)) - ne diyor?)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies