n Gizli ajan gibi
Bir kadın takma adı oluşturun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bayan takma ad oluşturma
Birinin kendini bana verdiğini hatırlıyorum, çok güzeldi ve kızı okşamasını istedim, sonra ikisini de sikecektim.
Fakat denemeye karar verdiğim MFM’nin şunu yazması pek olası değil bir kızdı ve onunla çıkmak istiyordu, şaşırtıcı bir şekilde güçlü değildi, umursamadı, eğer filmlerdeki gibi bir kıza dönüşebilseydi, o zaman onu baştan çıkarırdı, harika olurdu ve kızlar için daha kolay olsun. Tuvalette sikişebilirsin ve hiç kimse onunla yattığını anlamaz, tıpkı en iyi arkadaşın gibi, hepsi bu.
Ben de bir tanesiyle iletişim kurmaya çalıştım, teoride herkesin bir tane var Bir baba ve bir anne ve bir de kadınsı var ama onu arkadaş unvanına yükseltmek işe yaramadı.
Fakat denemeye karar verdiğim MFM’nin şunu yazması pek olası değil bir kızdı ve onunla çıkmak istiyordu, şaşırtıcı bir şekilde güçlü değildi, umursamadı, eğer filmlerdeki gibi bir kıza dönüşebilseydi, o zaman onu baştan çıkarırdı, harika olurdu ve kızlar için daha kolay olsun. Tuvalette sikişebilirsin ve hiç kimse onunla yattığını anlamaz, tıpkı en iyi arkadaşın gibi, hepsi bu.
Ben de bir tanesiyle iletişim kurmaya çalıştım, teoride herkesin bir tane var Bir baba ve bir anne ve bir de kadınsı var ama onu arkadaş unvanına yükseltmek işe yaramadı.
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Tania, bir zamanlar bir randevuda bir kadın profili oluşturmuştum alan. Başkalarının nasıl ilerleme kaydedeceği, gerçekten de hanımların bahsettiği kadar çok aptal olup olmadığı, dolandırıcılık uğruna değil, tamamen eğitim amaçlı olduğu merak konusuydu. Hayvanat bahçesini izledim ve birkaç gün sonra sildim. Neden burada?
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Açıkçası, TS zaten bölünmüş bir kişiliğe sahip olmaya başladı. Yakında kendisinin de kafası karışacak ama o kim: erkek mi, kadın mı, trans mı?..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Yani, SZ ile forumu karşılaştırırsanız, oradaki aptal sayısını burada 10 ile çarptığınızda yaklaşık olarak tam oranı elde edersiniz.
Ahaha)))) Peki, nasıl? Gerçekten çok fazla aptal olduğuna ikna oldunuz mu?
Yani, SZ ile forumu karşılaştırırsanız, oradaki aptal sayısını burada 10 ile çarptığınızda yaklaşık olarak tam oranı elde edersiniz.
-
- En güçlü orgazm!
Hayır olmasına rağmen yine de faydalıydı. Bu arka plana rağmen diyalog başlatmayı başarırsanız şansın o kadar da kasvetli olmadığını anlıyorsunuz.
Elbette, sadece bir ucubeler geçidi. En ufak bir faydasını göremedim.
Hayır olmasına rağmen yine de faydalıydı. Bu arka plana rağmen diyalog başlatmayı başarırsanız şansın o kadar da kasvetli olmadığını anlıyorsunuz.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Yani bu da eğlenmek için başka bir neden! Aptalların çoğu o kadar komik ki!Marinka: ↑15 May 2023, 16:35Ahaha)))) Peki, nasıl? Gerçekten çok fazla pislik olduğuna ikna oldunuz mu?gerçekten bunu söyleyen hanımlar gibi o kadar çok aptal var ki
Yani, SZ ile forumu karşılaştırırsanız, oradaki pisliklerin sayısını burada 10 ile çarptığınızda yaklaşık olarak tam oranı elde edersiniz.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bence basit aritmetik burada işe yaramayacak. Forumda (kesinlikle bu konuda) insanların çoğu oyalanıyor ve akın ediyor, ancak SZ’de insanlar çok ciddi işlerle meşgul. Kadınlar evlenme hedefini koyarlar (seks isteğe bağlıdır), ayrıca bazıları ticaretle uğraşır ve çoğu erkek hiçbir zorunluluk olmaksızın yalnızca seks arar.Marinka: ↑15 May 2023, 16:35Ahaha)))) Peki, nasıl? Gerçekten çok fazla pislik olduğuna ikna oldunuz mu?gerçekten bunu söyleyen hanımlar gibi o kadar çok aptal var ki
Yani, SZ ile forumu karşılaştırırsanız, oradaki pisliklerin sayısını burada 10 ile çarptığınızda yaklaşık olarak tam oranı elde edersiniz.
-
- Nirvana’dayım
FUCKYAMATERITY, yorgun musun? Dinlenmek! Birisiyle yücelik hakkında tartışın, örneğin...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post