Neden 16 yaşındaki kızlar 28-30 yaşlarındaki erkeklerle yatıyor da tam tersi olmuyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Obidych
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 1 month
 Neden 16 yaşındaki kızlar 28-30 yaşlarındaki erkeklerle yatıyor da tam tersi olmuyor?

Unread post by Obidych »

Adalet nerede? Neden 28-30 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir kızı sikmesi normalken, 16 yaşındaki bir erkeğin 28-30 yaşındaki bir kadını sikme şansı yok? Çünkü böyle bir şeye bakmaz bile. Doğada da durum aynıdır: Yetişkin bir erkek genç bir dişiyi elde edebilir, ancak bunun tersi genellikle işe yaramaz.
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Neden 16 yaşındaki kızlar 28-30 yaşlarındaki erkeklerle yatıyor ama tam tersi olmuyor?

Unread post by Unicum228 »

16 yaşımdayken 16 yaşında biriyle sikişmek isterdim ama 30 yaşında biriyle değil
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 3 months
 Re: Neden 16 yaşındaki kızlar 28-30 yaşlarındaki erkeklerle yatıyor ama tam tersi olmuyor?

Unread post by Bay Hamsterrr »

Evet dünyada adalet yok, sakin olun şimdiden *x)
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yunanca10 »

Obidych: 14 May 2023, 22:50 Neden 28-30 yaşındaki bir erkeğin 16 yaşındaki bir kızı sikmesi normal de, 16 yaşındaki bir erkeğin 28-30 yaşındaki bir kadını sikme fırsatı yok? Çünkü böyle bir şeye bakmaz bile. Doğada da durum aynıdır: Yetişkin bir erkek genç bir dişiyi elde edebilir, ancak bunun tersi genellikle işe yaramaz.
Sırf siz bilmiyorsunuz diye olmayacağı anlamına gelmez. Erkekler taze bir şeyler ister ve diğer yarısıyla seks arasında kalan genç kadınları ararlar. 18 yaşında, 30 yaş üstü bir kulübe gelip çok fazla kompleksi olmayan bir adam, oldukça kirli bir küfürle kulüpten taksiyle ayrılırsa, kadın onu içer, kurutur, besler. sabah onu bir taksiye bindirip evine geri göndereceğim. sadece bu tür hanımların uzun vadeli ilişkilerden hoşlanmadığını unutmayın.
Bu arada, bu doğru; 20 yaşımdayken 30 yaşındakilere bakmadım, hatta bakmadım bile böyle insanların seks yapabileceğini düşünüyorum...
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Rasaroam
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

grekko10: 14 May 2023, 23:36 Bu arada, bu doğru - 20 yaşımdayken 30 yaşındakilere bakmazdım, bu tür insanların seks yapabileceğini bile düşünmezdim....
nHadi ama, her forum kendilerinden 15 yaş ve üzeri öğretmenlerine mastürbasyon yapan lise öğrencileriyle dolu. Veya genç öğrenciler. Tabii ki, çok nadir durumlarda konu sekse gelir, ancak bu da olur. Bazen haberlerde bile kendilerini yakıp kül ettiklerini yazıyorlar.
Obidych: 14 May 2023, 22:50 16 yaşındaki bir erkeğin 28-30 yaşlarındaki bir kadını sikme fırsatı yok mu? Çünkü o öyle birine bile bakmaz.
Yetişkinlik çağındaki pek çok kadın genç bir boğa ister, ancak büyük çoğunluğunun forumunda "seks = ilişki" forumu vardır. onların alt korteksi. Neden 16-18 yaşında bir çocukla ilişkiye ihtiyaçları olsun ki?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

14 yaşındayken, 24 yaşındaki evli bir komşumla ilişki yaşadım🤔. Kim şanslı?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
alex503311, sikikamerlik
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Eşim elli yaşında, ben yedi yaş büyüğüm ama karımın ondan on yaş daha genç başka bir erkeği var.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Kral Zogu: 15 May 2023, 05:55 Hadi ama, her forum öğretmenlerine mastürbasyon yapan lise öğrencileriyle dolu
Bu bir gerçek. Eşim öğretmen, okulun yarısı ona mastürbasyon yapıyor, beden öğretmeni ve çalışma öğretmeni de))) Neyse ki figürü bir öğrenciye benziyor
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Sibiryak89, alex503311
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

grekko10: 15 May 2023, 08:00
Hadi ama, her forum öğretmenlerine mastürbasyon yapan lise öğrencileriyle dolu
Bu bir gerçek . Eşim öğretmen, okulun yarısı ona mastürbasyon yapıyor, beden öğretmeni ve Trudovik de)) Neyse ki figürü bir öğrenciye benziyor
Belki de artık sadece mastürbasyon yapmıyorlar, beden öğretmeni ve işçiyi kastediyorum? 😄
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Obidych: 14 May 2023, 22:50 Adalet nerede? Neden 28-30 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir kızı sikmesi normalken, 16 yaşındaki bir erkeğin 28-30 yaşındaki bir kadını sikme şansı yok? Çünkü böyle bir şeye bakmaz bile. Doğada da durum aynı: Yetişkin bir erkek genç bir dişiyi yakalayabilir, ancak bunun tersi genellikle işe yaramaz.
Döndüğünüzde 18, bana yaz)) )
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Sibiryak89: 15 May 2023, 09:18 belki artık sadece mastürbasyon yapmıyorlar, beden eğitimi öğretmeni ve Trudovik’ten bahsediyorum?
40 yıl sonra bu oldukça mümkün Aptalca kıskançlık geçmişte kaldı.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Sibiryak89
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Marinka: 15 May 2023, 09:28 18 yaşını doldurduğunuzda bana yazın)))
Rıza yaşı varsa 16’dır)) Bir çocuk neden fazladan iki yıl beklesin ki?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Geçit, Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 15 May 2023, 14:02
Marinka: 15 May 2023, 09:28 18 yaşına geldiğinde bana yaz)))
Rıza yaşı 16’dır , eğer öyleyse) ). Çocuk neden fazladan iki yıl daha beklesin ki?
Ve sonra benim ona baskı uyguladığımı mı söyleyecek?))) Hayır, gerçekten. 18 yaşına giriyor, bırakın yazsın)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Kral Kuş
Alexandrlk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by Alexandrlk »

Ve her zaman yaşlı kadınları sevdim. Bana gerçek göründüler ve aynı yaştakiler olgunlaşmamış görünüyordu.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

20-30 yaş için daha kolay olur ama tam tersine basit, profile 18 yaş artı 5-10 yaş farkını koyarsın ve yüzlerce profilden geçersin, evlenebilirsin asıl mesele şu ki apartman bedava ve kalıcı.
Mesela yazıyorsun, hadi ben yılbaşını kutluyorum, büyük bayramlar, bazen öyle olmuyor ama tecrübeye göre bazen bir kadının C sınıfı ve öyle değil ama aynı gün bir tane daha yazıyorum, 4+ ve modaya uygun giyiniyor, çizmeler, siyah çoraplar, beni görmeye geldiler, şarap içtiler, öpmeme izin vermediler, daha önce şaraptan sonra zaten donuk bir şekilde düşünüyordum, “hadi yatalım” dedi, birkaç kez yatağa girdiler.

Evli bir kadın da olabilir kadın da Kritik olmasa da 35’in üzerinde.
Ankette gol attım, ikisini 48 yıldır hatırlıyorum, biri koca arıyor, diğeri ciddi bir ilişki içinde, 30-35 yaşlarındayım, ben fotoğrafa ve ankete baktım, kilom 70’i geçmiyor, boyum 170 civarı, fotoğrafları beğendim, ikisini de istiyorum, tabi ki farklı günlerdeydi,
Anladım, seni evime davet ediyorum bir yerde ve koca aradığımızı söyleyecekler, sonunda ikisi de geldiler, yıkılmadılar bile ve ikisini de yatağa yatırmadılar.

Tabii ki yüz kişiden mesela 50 cevap vermedi, 20 gönderdi ama ne fark eder ki 3-5 versinler 95’i umursamazlar, ben de sık sık iş kadınlarıyla karşılaştım, görünüşlü ve 4’lü çoğu zaman çoraplar ve güzel iç çamaşırları giyiyor.
Şu anda 20 olmadığı doğru, bu yüzden oradaki tepkileri karşılaştıramam ama çoğu erkeksiz oturuyor ama ne yapmaya karar verirlerse versinler bu geçerli başka bir seçenek
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Obidych: 14 May 2023, 22:50 Adalet nerede? Neden 28-30 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir kızı sikmesi normalken, 16 yaşındaki bir erkeğin 28-30 yaşındaki bir kadını sikme şansı yok? Çünkü böyle bir şeye bakmaz bile. Doğada da durum aynıdır: Yetişkin bir erkek genç bir dişiyi elde edebilir, ancak bunun tersi genellikle işe yaramaz.

Tamamen saçmalık. Genç erkeklerle takılan birçok yaşlı kadın var.
Genç Bahar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Genç Bahar »

Obidych,
Çünkü 28- yaşındaki bir erkeğin 16 yaşındaki bir kızın ilgisini çekecek ve büyüleyecek bir şeyi vardır, ancak 16 yaşındaki bir erkeğin bunu 28 yaşındaki bir çocukla yapması pek mümkün değildir.
Ve bir Daha önemli bir gözlem: Modern toplumda randevu alamayanlar düzenli olarak vahşi doğadan bahsediyorlar - komik değil mi?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 15 May 2023, 14:31
Kral Zogu: 15 May 2023, 14:02
Marinka: 15 May 2023, 09:28 18 yaşına geldiğinde bana yaz)))
Rüşt yaşı 16 yaşındaysa)). Çocuk neden fazladan iki yıl daha beklesin ki?
Ve sonra benim ona baskı uyguladığımı mı söyleyecek?))) Hayır, gerçekten. 18 yaşına geldiğinde yazsın)))
Söylemeyecek, sadece minnettar olacak. Kişisel deneyimden😊
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 15 May 2023, 16:40
Marinka: 15 May 2023, 14:31
Rüşt yaşı 16’dır (eğer öyleyse)). Çocuk neden fazladan iki yıl daha beklesin ki?
Ve sonra benim ona baskı uyguladığımı mı söyleyecek?))) Hayır, gerçekten. 18 yaşına geldiğinde yazsın)))
Söylemeyecek, sadece minnettar olacak. Kişisel deneyimimden😊
Siz siz Kafasında ne olduğunu bilmiyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Marinka, herkes biliyor! Seni kollarında taşıyacak! Ve hayatım boyunca minnetle anıyorum!!! :na-na:
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Çok basit, genç kızlar deneyimsiz akranlarından sıkılıyor ve daha yaşlı ve henüz yaşlı olmayan bir adamın ilgisinden gurur duyuyorlar. 30 yaşında artık başka bir kızı baştan çıkarma kompleksiniz yok; özgüven de sizi cezbediyor. Sadece kendi bazı tavırlarına göre akranlarıyla görüşüyorlar ama bu tür insanlar azınlıkta.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Rasrom: 15 May 2023, 15:00 Tamamen saçmalık. Genç erkeklerle takılan pek çok yetişkin kadın var.
Çok fazla değil ama yeterince örnek biliyorum.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Rasaroam
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 15 May 2023, 16:44
Marinka: 15 May 2023, 14:31 Ve sonra benim ona baskı yaptığımı mı söyleyecek?))) Hayır, gerçekten. 18 yaşına geldiğinde yazsın)))
Söylemeyecek, sadece minnettar olacak. Kişisel deneyimimden😊
Siz siz Kafasında ne olduğunu bilmiyorum
Onun yaşındaki herkesin çok ve sıklıkla seks istediğini😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

FUCKYAMATERITY, her zamanki gibi - her şey kişiye özel! Forumumuzda bile kızlardan hoşlananlar var
ve büyükannelerden hoşlananlar da var! Ve kiminle sikişeceğini umursamayan insanlar var!!!
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years

Unread post by YeniDim »

Tam 17 yaşımdayken, 28 yaşında evli bir adam tarafından sikildim))) Ve onun arkadaşları da kendisinden çok daha yaşlı erkekler tarafından sikildi. O zamanlar sınıf arkadaşları bize bakmadılar bile. Maksimum diskodan sonra öpmek veya göğüslerinize dokunmaktır. Ve sonra erkeğiyle sikişmeye gitti)
Sonra bana ulaşılması zormuş gibi davranmanın ne kadar güzel olduğunu söyledi ve uzun zamandır bunu onun ağzına alıyordu.
These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
Sibiryak89, Evgeny. hatırlamıyorum
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niqk: 15 May 2023, 17:38her zaman - her şey bireyseldir!
Tabii ki herkes için her şey aynı değil ama yine de bazı arzular galip geliyor. Bazı nedenlerden dolayı sikişmeye yeni başlayan erkek çocukların, yaşıtlarına göre daha deneyimli kadınları tercih ettiğine inanılıyor. Kendimde böyle bir şey hatırlamıyorum, her türden olmasına rağmen, ama yaşlı kadınlara karşı özel bir çekim hissetmedim.

Konuyla ilgili anekdot: https://www.youtube.com/watch?v=vwFgEI69Hy0 :)
Buhgalt
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Buhgalt »

Karım kendisinden 10 yaş küçük bir çocuğu sikiyor... lastiksiz... bedavaya, hatta onu besliyor ve suluyor) ne tür bir suç?)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”