(Marina Darkevich, "Sonbahar Şimşekleri" romanından bir parça)
Olga’nın arkasında duran adamın avuçları yavaşça göğsüne değdiğinde, Olga yavaşça elleri arkasında, Sergei’nin pantolonunun düğmelerini çözdü ve sert penisini parmaklarıyla tuttu (bu konuda etkileyici bir boyut - bu bir kadın için hala önemlidir!) Arkadan hafif bir iç çekiş duyuldu, adamın parmakları penisinin tokasını çözdü sutyen ve çıplak ten üzerinde yavaşça yürüdü, meme uçlarının etrafına daireler çizdi Şimdi iç çekme sırası Olga’daydı. Sergei boynunu öpmeye başladığında gözlerini kapattı ve başını hafifçe geriye attı ve elleri tenine zar zor dokunarak vücudunda aşağı doğru hareket etmeye başladı. Karnının ortasına hafif, kayan bir dokunuş ulaştığında kadının kalçaları titredi. İstemsizce penisini ileri geri tutarak elini hareket ettirmeye başladı ama Sergei geri çekildi, sonra Olga’yı ona doğru çevirdi ve bir öpücükle birleştiler. Çıplak bedenler birbirine değiyordu, hâlâ külotla kaplı olan sert bir penis pubise dayanıyordu. Ancak Sergei’nin elleri elastik bantları yakalayıp aşağı çekti. Doğru şeyi yaptığından hiç şüphe duymayan Olga, kalçalarının indirilmesine yardım etti ve bacaklarını sıkmadan hafifçe bir araya getirdi. Külot yere kaydı. Böyle bir durumda, Maxim veya Dima ilk önce onun yanına oturur, karnının alt kısmını öpücüklerle kaplar ve yavaş yavaş nemden parlak dudaklarına yaklaşarak kaygan, titreyen bir dili aralarında gezdirirdi... Ama Sergei bunu yapmadı. bunu yapın - parmakları aniden kadının bacaklarının arasında belirdi - nazik, becerikli... Olga itaatkar bir şekilde bacaklarını açtı, dokunuşların tadını çıkardı ve içinde giderek daha fazla alevlenen arzuyu deneyimledi. Sergei onu hafifçe yatağa doğru itti, Olga yatağa oturdu, dizlerini kaldırdı ve uyluklarını açtı. Sergei elbiselerinin kalıntılarından ayrılırken doğrudan gözlerinin içine bakarak elini vajinasının üstüne koydu ve parmaklarıyla kendini okşamaya başladı. Dima ve Leshka her zaman bundan özellikle tahrik oldular, hatta bazen ikisi de ondan durmamasını ve kendisini kendi başına bir orgazmla ödüllendirmesini istediler... Sergey’in daha çok Gena’ya benzediği ortaya çıktı - o da böyle bir manzaradan tahrik oldu , ama her zaman yardım için Olga’ya geldi... Sergei hızla onun üzerine geldi, silahını hedefe doğrulttu ve penisi, makul boyutuna rağmen, vajinanın sıcak dudaklarını kolayca ayırdı ve kayarak içeri girdi (“l !”) elastik yağlayıcı boyunca. Olga yatağın yüzeyine düştü ve bacaklarını yukarı kaldırdı. Sonunda, son derece lezzetli dolgunluk Olga’nın yüksek sesle inlemesine neden olduğunda, kadının bu tatlı anı tam olarak deneyimlemesine izin vermek için birkaç saniye durdu ve ardından mağaradan çıkmadan önce yavaşça penisini çıkardı, bir saniye dondu ve tekrar suya daldı. Olga’ya. Ve ritmik, geniş bir şekilde sallanmaya başladı; penisi neredeyse başa kadar dışarı çıkarmak ve ardından mümkün olan tüm uzunluğa kadar içeriye geri döndürmek. Ah, bu adam Tim lakaplı çocuktan tamamen farklı davrandı! Doğuştan bir müzisyen gibi deneyimli bir aşık, ana melodiyi nasıl yöneteceğini çok iyi biliyordu; Olga’nın vücudundan doğru notaları çıkardığı şüphe götürmez bir şekilde, yalan olmadan. Ve aynı zamanda kendini de unutmadı. Her hareketle birlikte genliği kademeli olarak arttırdı ve penisini giderek daha derine soktu. İddialı, güçlü (kreşendo, vigoroso, forte!) Olga, bacaklarının ritmik hareketleriyle adamın hareketli vücudunu sanki onu kendine çekiyormuş gibi çekti ve aşağıdan bastırarak kalçalarını salladı... Sergei hızını artırmaya devam etti, Penis, sollamak üzere olan bir yarış arabasının pistonu gibi çalışıyordu... Ancak şokların şiddeti azaldı ve adam o kadar basit bir şekilde neredeyse orgazma ulaşan Olga’nın tepeye çok yakın bir yerde titremesini sağladı. , üzerinde olamıyorum. Çabuk, hatta daha hızlı (allegro, presto, prestissimo!) Kadın tam anlamıyla çılgına döndü; Neredeyse kendi kontrolünü kaybetmiş olduğundan Sergei’nin omzunu ısırdı. Ve nihayet sırtı hafifçe büküldü, bacakları ip gibi gerildi ve kalçaları sevgilisinin vücudunu sıktı. Olga kıvrandı ve onun altında mücadele etti. Ara sıra şehvet nöbetleri içinde çığlıklar atarken, bilincinin sınırındayken Sergei’nin nasıl bir hayvan gibi hırladığını fark etti ve derinlerde sperm salınımının hafif titremelerini hissetti... Ya da belki de sadece hayal etmişti.
n
... Sadece yataktan düşmeyeceğimizi, aynı zamanda zemini kırıp bodruma düşeceğimizi de düşündüm," dedi Olga rahat bir tavırla, tembelce tüm vücudunu esneterek. Karnı üzerine döndü ve spermlerin çarşaflara sızdığını hissetti (şeytan da onlarla birlikte!)
Sergey gülümseyerek parmaklarıyla Olga’nın sırtını okşadı.
Sergey gülümseyerek Olga’nın sırtını okşadı. br/> n
Toçilova, "Sana nazik denilemez," diye devam etti. – Ama hoşuma gitti. Gerçekten bir erkek gibi davranma şeklini seviyorum.
"Evet, ben bir erkeğim," dedi Sergei kendini beğenmiş bir şekilde kasıtlı bir güney aksanıyla. Hemen ardından hayranlıkla, "Sen olağanüstüsün," dedi ve ses tonunu hızla değiştirdi. - Tanrım, o kadar tutkulusun ki, hayal bile edemiyorum... Bana doğrudan elektrik şoku veriyorsun, on bin volt, yüz amper... Bir tabela assan bile - müdahale etme, seni öldürür...
– Hadi... Ben zayıf bir kadınım. Nasıl öldürebilirim? O halde içeri girin, korkmayın.
– Hayır, sen güçlüsün. Eğer bu konuda bir şey anladıysam, tamamen kadınsı bir güce sahipsin!
Olga, Sergei’nin gerçekte ne anladığını gerçekten bilmek istiyordu. Zaten Knecht’in "üslubuna" hızla uyum sağlayabilmişti ve bunun zor olduğu da söylenemez. Üstelik bundan hoşlanıyordu - takipçi olmayı, güçlü bir erkeğe belirli bir tabiiyet içinde olmayı... Onun gibi birini kadın çorapları içinde ve pasif bir rolde hayal etmek kesinlikle düşünülemez.
..Olga duşa girdi. Vücuduna su püskürten ve zevkle eriyen Esmarch’ın, dünkü kolay işlemden sonra kaldırmayı unuttuğu kupasının bir kancaya asılı olduğunu gördü. Ne felaket! Vücut tüylerim diken diken oldu, meme uçları rahatsız edici derecede sertleşti. Acaba Sergei buraya ilk geldiğinde, sokaktan ilk geldiklerinde bu şeyi fark etti mi? Fark etmemek zor... Artık bir tüple lastik bir torbayı saklamak aptallıktan da öte bir şeydi ve muhtemelen buna da gerek yoktu... Ya da belki de en iyisi budur?
Olga geri döndü duştan ve Sergei de banyodayken, ona cinsel oyuncaklar deposundan bir şey göstermenin mantıklı olup olmadığını anladım. Ve eğer öyleyse, ne zaman? Şimdi mi, biraz sonra mı, yoksa bir sonraki toplantıda mı? Bu onların ilk seferi! Ve önümüzde daha kaç heyecan verici bölüm olabilir!..
...Sergei’nin gözlerine bakan Olga, onun vücudu boyunca aşağı kaydı, dizlerinin üzerine onun yanına oturdu ve dikkatlice onu sağ elindeki çıkıntılı penisine aldı. Zevkle gözlerini kısıp sol elinin parmaklarıyla testislerini okşamaya başladı ve penisinin başını yüzünün üzerinde hareket ettirdi: yanaklarının, elmacık kemiklerinin, çenesinin üzerinden... Dilini dışarı çıkarıp alt tarafıyla okşadı. frenulum ile - böyle bir numara genellikle her erkeği delirtir
– Bu kadar hoşuna gitti mi? – neşeli umudunu saklamadan, diye sordu Sergei. Olga cevap vermek yerine penisini başından öptü ve dilinin ucunu deliğin ortasına doğru hareket ettirdi.
Adam aniden yatağın arkasına doğru ilerledi (hiçbir şey yoktu) arkalık orada) ve davetkar bir hareketle çarşaflara hafifçe vurdu. Olga her şeyi anladı, yatağa atladı, yüzüstü uzandı, böylece Sergei’nin dizlerinin üzerinde duran üyesi doğrudan onun ağzına baktı.
“Hiç yapmamıştım bu," dedi. – Bu pozisyonu kastediyorum. Bende bir şeyler ters gidebilir.
– Her şey yoluna girecek. Çok ileri gitmeye çalışmayacağım. Bir şey olursa beni böyle it...” diye işaret etti. "Aksine, devam etmeye karar verirseniz, bunu farklı şekilde yapacaksınız...
"Tamam lordum," diye mırladı kadın, penisi yakalamaya başlayarak dudaklarıyla.
"Biraz farklı" dedi Sergei. – Dilinizi biraz öne çıkarmaya çalışın, fazla zorlamayın... İşte bu, evet... Ağzınızı daha geniş tutun ve boğazınızı tamamen gevşetin... Evet, artık her şey yolunda gitmeli senin ve benim için !
Sergey öne doğru eğildi ve penisi Olga’nın ağzına daldı - çok sıcak, hassas ve aynı zamanda sert ve ağır... Kafa oldukça derinden kaydı, ancak şu ana kadar herhangi bir rahatsızlık vermedi hissedildi. Yaklaşık beş saniye boyunca penis hareketsiz kaldı, sonra yavaşça geriye doğru hareket etti. Olga’nın birkaç nefes almasına izin verdikten sonra adam girişi tekrarlamaya başladı, sonra tekrar, tekrar... Üye her seferinde biraz ama daha da içeri girdi. Bu artık Olga’nın erkeklerini memnun etmeye alışkın olduğu yalamalı oral seks değildi: gerçekten ağzından sikilmişti ve o kadar heyecan verici ve heyecan verici olduğu ortaya çıktı ki ilk üç veya dört hareketten sonra akmaya başladı. ve ileri.
Sergei dikkatlice her zamankinden daha derine ilerledi. Baş boğazına bastırıldı ve Olga refleks spazmları yaşamaya başladı. Kararlaştırılan hareketle Sergei’yi itti, adam penisini geri çekti. Olga’nın gözlerinden yaşlar akıyordu, sarsılarak yutkundu ve ağladı.
– Çalışmıyor mu? – Sergei anlayışla sordu. "Belki de durmalıyız?"
"Hayır," diye yanıtladı Olga inatla. - Bunu istiyorum. Beğendim ama yeni hislere alışmam gerekiyor.
– Neyse... Çok fazla ertelemeyelim.
n – Anlıyorum...
Olga adama o kadar zevk vermeyi istiyordu ki, daha fazla hoş olmayan hislere razı olurdu. Rahatsızlığın bir süre sonra ortadan kalkması ve yerini zevke bırakması gerektiğine inanıyordu.
Genel olarak böyle oldu. Olga iki kez başarısız oldu ve ikincisinde mide kramplarını zar zor kontrol etmeyi başardı. Ancak üçüncü geçişte boğazı artık kasılmadı ve Sergei daha süpürme hareketlerine geçebildi. Olga bu ritme teslim olmaya başladı. Dudaklarından ve çenesinden tükürük aktı ve sağ elinin parmaklarıyla Sergei’nin testislerini okşamaya başladı. Elbette bu onun için biraz zordu; bazı cinsel numaralar gerçekten beceri ve belli bir ısrarın yanı sıra biraz da adanmışlık gerektiriyordu...
Orgazma yaklaşan Sergei hâlâ çok enerjik bir şekilde penisini Olga’nın boğazına sokmaya başladı. Hafif bir acı hissetti, vücudunda kıpırdandı ve sonra aniden adamın onu saçlarından yakaladığını ve başını kendisine doğru çekmeye başladığını fark etti. Olga’nın sevgililerinden hiçbiri bunu yapmaya izin vermedi ve muhtemelen Olga’nın hastalanmasını yalnızca büyük bir şaşkınlık ve şok engelledi. Sergei’nin penisi atmaya başladı ve spermi boğazına fırlattı. Ağızda titreyen bir erkek organı hissi, tanıdık bir empatik zevke neden oldu ve tüm olumsuz izlenimleri tamamen engelledi.
– ... Sanırım sadece bir veya iki kez daha öğreneceğim ve bunu o kadar çok öğreneceğim ki zevkten çıldıracaksın," dedi Olga, tükürüğünü ve spermini silerek
"Sana tapıyorum," dedi Sergei, onu gözleriyle yutarak. "Ne kadar büyük bir hazine olduğunun farkında mısın?"
“Hımm,” diye mırıldandı Olga belli belirsiz. Çok memnun oldu. Her ne kadar bu tür itirafları ilk kez duymuyor olsa da bir kadın bunlardan nasıl bıkabilirdi? Herhangi bir kadın var mı?
Kendinizi yeni şeylere açmak
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Kendinizi yeni şeylere açmak
- These users thanked the author Marion for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Manfred
-
- Similar Topics