Kız 22 yaşında. Bakir

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Kız 22 yaşında. Bakir

Unread post by Anonim »

İyi günler sevgili aboneler. Kız 22 yaşında. Bakire, şehit gibi, bir yıldır çıkıyoruz, yakında düğün var. Seks ancak evlilikte olur. Birbirimizi seviyoruz. Her zaman terbiyeli bir kızdı, sigara içmiyordu, içki içmiyordu, sade, eğitimli. Kız kardeşim 13 yaşında. O ve ben aynı ailede büyüdük. Ama neden bu kadar farklılar? Bu nasıl mümkün olabilir? Eğitim aynıdır. Peki ailesi ona ne yanlış yaptı? Her şey kız kardeşimin 11 yaşındayken kişisel günlük defterini bulmamla başladı. Orada erotik rüyalarını ve fantezilerini yazıyor. 11 yaşında bu tür düşünceler nereden geliyor? 17 yaşındayken bile bunu düşünmedim. 12 yaşındayken onu binanın arkasında bir adamla sigara içerken gördüm. Onu azarladım ve o da bunun onun kişisel hayatı olduğunu söyledi. Dün dizüstü bilgisayarını açık bıraktı ve ben de bir abla olarak dayanamadım ve onun özel hayatına burnumu sokmaya karar verdim. Kesinlikle yargılamayın! Orada olanı gördüğümde şok oldum. Yetişkin erkeklerle yazışmalar vardı. Çıplak fotoğrafları ve sanal seks. Daha fazla okumaya başladığımda seksin sadece sanal olmadığını anladım. VKontakte’deki adamlarından biri, külotunu evinde unuttuğunu ve geleceğini yazdı. Annem ve ben o geceyi büyükannesiyle geçirdiğini düşünmemize rağmen, eğer içeri girersem yine bütün gece yaramazlık yapacağız diye yanıtlıyor. Birçok yazışmasında nemfoman olduğunu ve seks olmadan huzur içinde yaşayamayacağını yazıyor. BDSM eğilimleri olduğunu öğrendi ve erkeklerle beşten fazla cinsel pozisyon denediği için dolabında bulduğu için gurur duyuyor. Durex paketi ve bir yapay penis. Utanç verici olduğunu düşündüğüm için hiç mastürbasyon yapmadım. En kötüsü de arkadaşına nişanlımla yatmak istediğini yazması ve ne zaman nişanlım ona sarılıp kucağına koysa çılgınca heyecanlanıyor (küçük bir kız gibi bu canavarın yanına yaklaşmasına izin vermeyeceğim). kocam yine titriyorum. Kız kardeşinin bir fahişe olduğunu bile bile bununla yaşamaya nasıl devam edebilirsin? Onu bir yetimhaneye verin ya da şehri terk edin ve ben olmadan ailesinin acı çekmesine izin verin. En azından buna tahammül etmeye niyetim yok
DOCENT330
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Cevap: 22 yaşında bir kız. Bakir

Unread post by DOCENT330 »

:ROFL:
Yağdaki hamsi!!!
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: 22 yaşında bir kız. Bakir

Unread post by Yağdaki hamsi!!! »

Sizin dünya görüşünüzle kocanız sola doğru yürüyecek. Mastürbasyonu utanç verici bir şey olarak gördüğünüz için
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

Yazarın bu foruma getirilmesi garip)) yüke nasıl dayanabilirsin???
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Gloria777, Ve hiçbir şeye dayanamıyor - dördüncü yıldır forumda değil...
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

niqk, yayın yılına bakmadı )))
bu bir mesele.
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by bu bir mesele. »

Mutlu kızım, önünde o kadar çok ilginç şey var ki... Umarım bu kısa ve zor hayatta bir sürü yeni ve hoş şey öğrenirsin...
These users thanked the author bu bir mesele. for the post:
Gloria777
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”